Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x08 - Weirdos Need Girlfriends Too (Egy dinkának is kell barátnő)

2012. július 25. 14:00 - Chat Géza

Egy raklapnyi használt koton, egy csomó fújos zsepi, valamint az ágyban hanyatt fekvő Adam-Hannah páros. Ezzel nyitunk, meg egy szép romantikus nosztalgikus „ilyen volt a 4 éves Adam” videóval. Kezdetét is veszi a baszás, aminek a szomszéd szobában gubbasztó Marnie egy cseppet sem örül, mert ezzel jól megzavarják az önsajnáltatásban, valamint a volt fickójának Facebook profiljának nézegetésében. Ezen felbaszva magát finoman kódolt üzenetben, ajtajának eszeveszett csapkodásában tudtukra adja a szerelmeseknek, hogy kurvára nem kéne ennyire jól érezni magukat, a rohadt életbe.

1.jpg

2.jpg

Hannah és Adam, a kisdömper meg a cingár egy jóízűt kocognak, mire Hannah végül beadja a kulcsot, kiterül az úttest közepén, ő onnan tovább egy tapodtat se. És még Adam „Keljél már fel, baszd meg!” buzdító szavai sem segítenek, így az utolsó három háztömbnyi távolságot laza cammogásban teszik meg. Nézd már, pont a házunk előtt áll a fagyis kocsi. Adam szerint a fagyi nem más, mint édes takony, de azért tesz egy próbát. Nem kell csalódnia saját megérzésében, mintha lócitromba harapott volna, olyan képet vág. Marnie megzavarja a konyhában nyáladzó párt. Ha körbe akarnám dicsérni Marniet akkor is azt mondanám, hogy elég szarul néz ki. A szerelmi bánat már csak ilyen. Miért ne nézegethetné egész nap a Rómában készült fotókat, ahova Charlie az új nőjével jutott el, mert ugye a csaj ott kapott melót bazmeg, és richtig ki kellett rángatnia magával a fickóját és megmutatni neki, majd lefényképezkedni az összes kibaszott szökőkútnál. Adam nyom egy lélekmelengető dumát, hogy bassza arcon magát, nézzen előre és csinálja azt, amit igazán szeret. Marnie azonban csak olvasni szeret, Adam kuncog is ezen, mert hát az olvasás nem éppen egy virágzó üzletág.

3.jpg

Újdonsült párocskánk boldogan halad egy próbaterem felé, de annyira szerelmesen bandukolnak, mint még soha senki. Adam által írt és előadott darabnak lesz egy elég zártkörű próbája. Ezen remeg annyira Hannah. Marnie meg továbbra is otthon gubbaszt és szóban kommenteli Charlie Facebook-os képeit. „Fúj. –kövi – Ez buzis. – kövi – Eh…” Már jön is a felmentő sereg, Jessa személyében, aki szex-sérüléstől meggyötörten, kidörzsölt combokkal heveredik a kanapéra. Hannah az elment, és nem is lesz egy darabig, mert hozzánőtt Adamhez. Na, szépen vagyunk. Miután a két csaj kibeszéli Hannaht, hogy mekkora kis hülye picsa, hogy nem használ alapozót, rátérnek Marnie lelkivilágára. Igaz, hogy szarul érzi magát, amiért átbaszták a palánkon, de mégis most a legszebb a lelke, mert végre nem leplezi a gondolatait. Persze, hogy Jessa mondta ezt a baromságot.

4.jpg

Adam felkészül, fények rendben, kezdjük. Adam előadja egy monológban, hogy milyen volt hatodikos létére az egész osztályban egyedüliként rendelkezni a rejszolás mesterségével és így tovább. Akkor jöhet a kenus jelenet, ahol a szereplő haver mindent elkúr. Minek ez a dadogós karakter? Mi? Nem ezt beszéltük meg. El is ment a kedvem az egésztől, nem lesz itt több próba, basszátok meg. Adam elviharzik, mint egy primadonna, majd az utcán osztja tovább az észt egyetlen hallgatóságának Hannahnak, és annyira belemerülnek egymás szavaiba, hogy majdnem elmaszálja őket egy autó. Adam egyből felbassza magát, már tolná is be a tragacsot, sofőrrel együtt az autóbontóba, hogy a jó édes anyjába nyomja azt a gézpedált. De egy két keresetlen bazmegolással és motorháztető csapkodással le van rendezve a dolog.

5.jpg

6.jpg

Jessa és Marnie még mindig a lakásban bandázik, majd egymás seggének nyelvvel történő fényesre polírozása után meglesz a gyógyír a problémára, hogy Marnie ne legyen olyan karót nyelt ribanc. „Utálok, és nagy erőfeszítés folyton ilyennek lenni.” „Hát, akkor ne legyél baszki.” Tényleg? Ez így megy? Őrület. Eközben Adam és Hannah a dühkezelés kurzust mellőzve megérkeznek Adam lakására. Hannah dob egy zuhanyt, majd Adam is csatlakozik, és másodperceken belül kiül a boldogság a csávó arcán. A vidámkodás tárgya, hogy épp Hannah lábára pisál. Hannah kiugrik, és hugyos lábbal körbejárja a lakást. Nem szép dolog. Tiszta hugyos lesz így minden.

7.jpg

10.jpg

Jessa és Marnie kiöltöztek, mint Szaros Pista jézus neve napján, és így italoznak egy bárban. A szüzesség elvesztésé opusz után Hannah pici mellképződményeire terelődik a téma. Ekkor repül is két újabb martini, amit az a jól öltözött Úriember küld. Jessának nem bejövős a fickó, ezzel szemben Marnie egyből rácuppanna. A fickó csatlakozik a két fős hölgykoszorúhoz, megy a smúzolás, végül a világjáró fickó nagylelkűen felajánlja, hogy megmutatja a lakását. Marnie rádumálja Jessát a bulira, mert hát mi baj lehet abból, ha hármasban maradnak ezzel a tök ismeretlen hím taggal, a saját lakásában, ugye? A fickó már villog is a hobbijával, hogy mashup lemezt készít, de a lányokat nyílván ez izgatja fel a legkevésbé. A csajok hanyattfekszenek a szőnyegen, a fickó is lehuppan, majd gyengéd bókok kíséretében taperolni kezdi a lányokat. Jessa felül, hogy ez így nem oké, de Marnie ledugja a nyelvét a torkán, így kezdetét veszi egy házi készítésű, szolidabb változatú bevadult csajok buli. A fickó már kezd örülni, hogy megütötte a főnyereményt, de nagyot kell csalódnia, mert se Jessa, sem pedig Marnie nem engedi be az édes hármashoz vezető, gyönyör kapuján. Utolsó próbálkozására magabiztosan rámarkol Marnie mellére, mire a lány annyira megijed, hogy felrúgja boros poharát, ezzel tönkretéve a méregdrága szőnyeget. Itt ért véget a móka és kacagás tíz percben. „Normális vagy bazmeg! Én minden nap dolgozok. Ma is kidolgoztam a belem, majd beültem meginni egy piát, hogy jó legyen, gondoltam felhozlak titeket… de ki hord manapság ilyen kalapot, baszd meg. Azt sem tudjátok mi fán terem az élet. Ha igazán sajnálod, akkor engem sem hagytok ki a három személyes seggre pacsiból. Akkor lesz szent a béke.” Őőő. Kösz, de kösz nem. És a lányok ezzel lelépnek, mint annak a rendje.

11.jpg

Hannah még mindig durci, amiért Adam lepisálta, de ez van. Szarni rá. Ülnek ketten a felnőtt rugdalózójukban és azon diskurálnak, hogy mi lesz a darabbal. „Tök jó volt, nekem elhiheted.” Így vakít Hannah. Adam végül mégsem vágja kukába az egészet, meghagyja a haverjának, hogy színre vigye a darabot, de a legjobb sorokat azért kihúzza belőle, és csakis Ben Franklin álnéven jelenhet meg. Vagy így, vagy sehogy. Kiváló ötlet barátom. Mindketten néma csönddel nyugtázzák a hirtelen jött balga szösszenetet. Pár órával később – mert közben volt az, hogy Marnie meg Jessa bepasiztak, vagy bármit is csináltak azzal a muksóval – Hannah már édesen alszik, mire Adam felkelti és kiráncigálja az utcára, hogy nézze meg milyen csodálatosat alkotott. Hát nem egy mestermű, de azért a „sorry” felirattal ellátott A4-es papírlapokkal kiplakátolt téglafal elég mélyen és őszintén kifejezi Adam sajnálatát, amiért egész nap vérbeli faszparaszt volt. De, hogy Hannah még jobban érezze a túláradó szeretetet, Adam csak az ő kedvéért úgy dönt, mégsem száll ki a színdarabból, minden marad, úgy ahogy volt. De szép is az élet Babolcsai bácsi.

Címkék: csajok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása