Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip Girl - A pletykafészek 1x04 - Bad News Blair

2012. július 20. 14:00 - Agent "V"

Szokásos szöveggel indítjuk a visszatekintést, ha úgy tetszik a beépített hogyvoltot: itt a Gossip girl, az egyetlen forrásotok a manhattani elit botrányos életéhez. Ezalatt látjuk a srácokat bulizni, látjuk az elképedt fejeket, ahogy megtudják, hogy Serena visszatért a városba. Serena balhéját Blairrel, aki nem akar vele bratyizni mivel annak idején lefeküdt a pasijával Nate-tel, aki egyébként újra rányomulna Hosszúlábúra, csak ő nem engedi. Serena megismerkedik Dannel, a két lábon járó szerencsétlenséggel, Blair bosszút áll, majd fehér zászlók lengenek.

A szuper főcím után Hajpántkirálynő álmában találjuk magunkat, amint Audrey Hepburn-nek hiszi magát és egy Breakfast at Tiffany’s-ra emlékeztető jelenetben régi taxin érkezik a Henri Bendel New Yorkhoz. Azt mondjuk nem értem, hogy a több kilónyi gyöngysor, hogy nem húzza le a nyakát, de valahogy elmászik a kirakatig, ahol borzadva tudatosul benne, hogy Serena  csücsül hercegnőként egy asztalnál, miközben Blair barátnői teát töltenek az ezüst készletbe, persze ezt is borzasztó rövid ruciban.

gossip girl 1x04x1.jpg

Ezek után alap, hogy Blairt a portás nem engedi be, így kénytelen szegénykém felébredni. Jön a meglepetés, Mamája a jégkirálynő Serenával teázik néhány rongyos kifli társaságában.  Kiderül, hogy a Jégkirálynő éppen most érkezett Párizsból, amit a drága lányával elfelejtett közölni, aki ezt szóvá is teszi, mire Elenor leoltja, hogy Serenával beszélget és illetlenség közbepofázni. Elmeséli, hogy Bendelnél érdeklődnek egy új kollekció iránt, ja igen, merthogy ő divattervező. Mindenki nagyon boldog a hírtől, kivéve Hajpántkirálynőt, akinek a kezéből még a rongyos kiflit is kiveszi, tömje magát inkább zsírszegény joghurttal. Elég kellemetlen a szitu, úgyhogy Serena inkább megnézi a ruhákat, amik amúgy tényleg kurva jók, aztán tudatja Blairrel, hogy kapja össze magát, együtt töltik a napot.

gossip girl 1x04-bsreggeli.png

Chuck és Nate is terveket szövöget, mégpedig egész hétvégére. Összecsődítenek egy csomó srácot, hogy megünnepeljék az Ivy hetes seggnyalást és megtartják az Elveszett hétvégét. Ez azt takarja, hogy megszakítják a kapcsolatot a külvilággal, csak azt isszák, amit Chuck szerez nekik, csak azokkal a csajokkal szórakoznak, akiket Chuck fizet és a többi és a többi. Indul a buli, egyből egy kellemetlen meglepetéssel, megjelenik egy arcos csavargónak öltözött srác, Carter Baizen, akinek Nate marhára örül,Chuck meg totál kiakad.

gossip girl 1x04-elveszett.png

Helyszínt váltunk a két BFF sétál az utcán, kezükben azoknak a divatházaknak a táskái, amiket én is marha szívesen lóbálnék az utcán, persze a pasik jól megbámulják őket, mire Blair, akiről nem tudtam, hogy kisebbségi komplexusa van, megjegyzi, hogy már elfelejtette, hogy milyen rossz Hosszúlábúval sétálgatni. Persze a másik próbál menti, hogy jajj ne már mindkettőnket bámultak, de Blair bedobja az anyám jobban örülne, ha te lennél a lánya szöveget, amire nagyon nem lehet mit mondani, mert tényleg úgy jött le és csak az nem vette észre,aki nem oda nézett. Blair berohan egy helyre, addig Serena kint ácsorog, mire befut a képbe a Szerencsétlen fiú, akivel ha még emlékeztek az előző részben megbeszélték, hogy majd találkoznak nem beszélgetni. Dan éppen az anyjával reggelizett, de nagyon nem tudnak dumálni, mert kijön Hajpántkirálynő, aki persze borzasztó elégedetlen valamivel és jól leszólja Dant, amiért a kajás zacsijában marhahús és sajt van…fúj. Na igen, ezt a kedvességet tutira az anyjától tanulta. Ő tovább megy, Serena pedig kicsit kellemetlenül érzi magát, de a hülyegyereknek  nagyon örül, úgyhogy megbeszélik, hogy randiznak és elmegy Blair után, mert ugye ki kell békülni és visszatérni a régi kerékvágásba, úgyhogy kettecskén töltik a napot.

gossip girl 1x04x4.jpg

Visszakapcsolunk az Elveszett hétvégére, ahol Nate-ett éppen Carter oktatja ki arról, hogy milyen jó is az, amikor az elkényeztetett köcsög apucikedvence lemond a pénzről és ezzel megveszi az igazi szabadságot. Chuck persze unja ezt a dumát, amúgy én is, tök egyértelmű, hogy a srác egy óriási kamugép. Chuck próbálja, lerázni és ehhez beveti a két szupernőt, konkrétan az ikerpárt, de Nate most éppen nincs 2 in 1 hangulatban, inkább elhallgatja még Carter hülye szövegét és persze be is nyalja az egészet, mert pont annyi értelem van a naív kis fejében, amennyi látszik szegénykén.  Szerintem totál átlátszó a szöveg, amit a srác nyom, ezt már velem is eljátszották vagy próbálták, csak nem nagy tétes kártyával, hanem piramisos pillanatok alatt meggazdagodós „munkákkal”.

gossip girl 1x04-chuck.png

Waldorféknál ég a világ, a csajok nézik a szipirtyó anyuka nagyon tuti rucijait, miközben a fashion team modellt keres a lookbookhoz. Persze senki nem jó, mert az egyik csaj Vera Wang-nél volt kampányarc, a másik se jó, mert ide olyan kell, aki át tudja adni, amit a Waldorf márka képvisel. Olyan valaki kell, aki hasonlít Elenorra. És akkor meglátja a saját lányát, aki kicsit zavarba jön a bámulástól, de Serena észnél van és közli, hogy Blair vállalja a feladatot.  Jönnek a kis barátnők, mindenki nagyon örül Miss Blair sikerének és ennek örömére egy borzasztóan erőltetett pózolási versenybe kezdenek, ami valahol azért mégis csak cuki, főleg ha az ember lánya nem tagadja le, hogy annak idején ő is ezt csinálta anyu magas sarkújában, piros rúzzsal a tükör előtt. Ebben a percben fut be Dan hívása, amit Blair nem ad át Serenának és pontosan azt csinálja, amivel engem a világból ki lehet kergetni, mert utálom, ha felveszik a telefonom és sokadik kérésre sem adják vissza. Utálok könyörögni, na. Néhány másodperc tusakodás és bunkóskodás után az érintettek végre használhatják a távbeszélő készüléket és megdumálják, hogy este megnézek valami filmet a moziban. Ugrunk egyet Brooklynon belül, mégpedig Rufus galériájába, ahol egy elég dögös csaj, az exnej egyik komplikált festményét nézegetik. Ezt a komplikált dolgot ők találták ki, nem én. Kedélyesen elcsevegnek a művészről, majd Bex, a csaj, kicsit flörtöl és a galériáról kérdezgeti emberünket, meg persze bedobja, hogy hallotta ám mekkora rocksztár volt annak idején. A képet meg ha lenne kedves, akkor tegye már neki félre, majd visszajön érte, mert egy gazdag ügyfelének lesz, mivel ő hivatásos vásárló. Na az nekem is menne, és ahogy elnézem ezt a csajt nem fizethet szarul a meló.

gossip girl 1x04-csajok.png

Eközben a város másik pontján abszurd jelenet bontakozik ki: elképzelhetetlenül sok srác száll ki egy limóból, az Elveszett hétvége vendégei. Az egész arra emlékeztet engem, mikor az egyik haverék beültek kilencen egy kispolskiba. Persze a végén Chuck is felbukkan, mégpedig nagyon igénytelen és béna szerkóban. Vili, hogy az ember sporthoz nem öltözhet öltönybe, meg hülye gazdaggyerekkockás mellénybe, de az a cucc, ami rajta van egy b kategóriás utcai táncos filmre emlékezet a ’80-as évekből. A változatosság kedvéért Cartert ekézi, mondjuk én is utálom, ha hívatlanul beállítanak és  felzabálják a kaját, elisszák a piát és még a pénzemet is elnyeri kártyán. A srác persze álszent és előadja, hogy ha ennyire zavar, akkor inkább elmegy, de a hülye Nate most is mellé áll és végül elhúz vele, már ha áll még az ajánlat és elviszi nem kispályás kártyázni.

gossip girl 1x04-chuck cucc.png

A fotózáson Serena a ruhákat nézegeti, Balirt meg fotozzák, de elég merev szegény, kb mint akinek karót dugtak a seggébe, a fotós egyből be is panaszolja a nagyloboncú szervezőcsajnak, hogy reménytelen a csaj és keressenek másik modellt, de kurva gyorsan. Hosszúlábúnak nem csak a lába tökéletes, hanem a füle is, úgyhogy szalad egyből a barátnőjéhez és mondja neki, hogy kicsit lazuljon el, mert elég merev. Kicsit el is kezdi tréningelni: tudod, B, nyomd úgy mint mikor 10 évesek voltunk és anyukád cuccaiban játszottunk a nagyasszonyt. Blair először kicsit zavarban van aztán megkéri Serenát, hogy segítsen neki. Ezek után egy a korábbinál is feleslegesebb pózháború kezdődik, de amúgy aranyosak a csajok, ahogy nyomják a tigrisordítást, meg az ajakbiggyesztést, alienmozgást és a többit, tetszik is a népnek, de  sajnos Serenának mennie kell, mert Dan várja a moziban. Erre Blair totál kiakad, hogy ki ne találja már, hogy elmegy, mert neki most rohadtul szüksége van rá, szóval tessék azonnal lemondani a pasit, akivel eddig is rohadt nehezen működött a kapcsolat. Patthelyzet, hölgyeim és uraim, most akkor kit sértsen halálra? A legjobb barátnőt, aki amúgy is dilis, vagy a srácot, aki folyamatosan hülye pofákat vág és még mindig nem hiszi el, hogy ez a tuti csaj szóba áll vele? Átcsapunk megint a galériába, visszajött Bex a festményért és persze randira hívja Rufust, aki akkora marha, mint hat másik és persze elutasítja szegénykémet.

gosiip girl 1x04-serena.png

Ami az Elveszett hétvégét illeti, jön a harmadik fázis, a kocsmatúra. Gondolom a zöld strasszos topban vigyorgó libák a limó mellett valami ír kocsmát fémjeleznek. Szerencsére nem ragadnak le egy helyen, 50 kerületben 50 helyre mennek el, ahol 500 esély lesz a szexre.Ezt mondjuk nem tudom, hogy számolta ki. Nate persze ide se akar menni, Chuck persze levágja, hogy ne bízzon Carterben, de rossz oldalról közelíti meg a dolgot és ezzel pont elüldözi a srácot. Vissztaérünk Brooklynba, ahol Rufus, mint nagy szakértő próbálja megértetni a kisfiával, hogy a Serena féle lányokkal nem olyan egyszerű, mert az ilyen lány nagy kihívás, úgyhogy ne agyaljon hülyeségeken, ugorjon bele az egészbe.

gossip girl 1x04x8.jpg

Blairt a mami takargatja be elalvás előtt, nagyon boldog szegénykém ettől a gyengédségtől, de sajnos nem sokáig, ugyanis megérkeznek a szolgák, akik közlik Elenorral, hogy a lánya szar modell, bezzeg a kis barátnője, ő el tudná adni a ruhákat meg az életérzést, szóval döntsön. Elenor dönt, Blair repül, amit reggel kedvesen közöl is vele. Ezután Blair hagy egy üzit Serenának, hogy mégis menjenek el és röhögjék ki, bárkit is választottak helyette. Mikor odaér a fotózás helyszínére nagy meglepetés éri, ugyanis az új modell Serena, össze is vesznek rendesen, Hosszúlábú meg csak néz, hogy de hát ő azt hitte, hogy ketten lesznek és ne ordítson már vele.

gossip gril 1x04-blair.png

Eközben kiderül, hogy Bex ügyfele nem más, mint a Serena féle lány, Anyu, aki ugye Rufus nagy szerelme. Viszza is hozza a képet, mert nehogy már kitegye otthon a nagy Ő exnejének festményét, aminek amúgy a festőnő örülne a legkevésbé. Ugyanebben a percben Chuck is megvilágosodik, ugyanis a lakosztályába visszatérve nem nagyon talál valamit a fiókban, gondolom drogot meg pénzt, amit egyértelműen Carter nyúlt le. Dan, miután szem és fültanúja a csajok balhéjának, próbálja faggatni Serenát, de neki pont nem jön be a pasim se hisz nekem attitűd, úgyhogy elhajtja a francba és kiszáll a kampányból. Ezek után valamilyen csoda folytán Blair hagyja, hogy hozzá szóljon hisztizés közben, úgyhogy lenyom neki egy komplett az anyák már csak ilyenek és nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy hiszed dumát.

gossip girl 1x04-nate.png

A kártyaasztalnál Nate eléggé szarban van,mert rájön, hogy a nagy haverja csak lehúzza, nem is kevéssel, szóval értesíti Chuckot, aki marha jókor toppan be, mert a fickók épp jól meg akarják agyalni, miután Carter kijátszotta. Szóval a megmentő szerepében Chuck Bass toppan be az ajtón, és tekintve, hogy nem kevés cuccát nyúlta le a srác, megoldja, hogy szépen elsétálhassanak.És tadam, jön a fekete leves: Nate rájön, hogy valaki a számláját is totál lenullázta, nem hiszem, hogy meglepődtök, ha megmondom ki volt az. Végül szerencsére Blairnek is leesik, hogy az anyja tényleg egy kretén, úgyhogy megy Serenához, aki pont a Szerencsétlenséggel dumálja meg a dolgokat és végül óriási kibékülés után bosszút állnak a szemét anyán: elviszik az összes ruháját és a várost járva hülyéskednek meg fotózkodnak bennük. Szuper jó buli, én is szoktam ezt csinálni a barátnőimmel csak nem ennyire király cuccokban. A csajok nagyon édesek, de hogy anyu mit szól hozzá, azt majd legközelebb tudjuk meg.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása