Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

90210 1x01 - Nem vagyunk többé Kansasben!

2012. július 19. 14:00 - tcsimea

Néhány vágóképpel nyitunk, bevillan a Rodeo Drive és a Hollywood felirat is diszkréten a képünkbe nyomakodik, így máris kiderül merre járunk: Beverly Hills. Egy kedves család utazik egy kocsiban, két tini meg a szülők. Anya és apa nagyon lelkesek, „kis" csemetéik viszont már koránt sem. Leginkább a Dixon névvel illetett fekete srác, bőrszínéből ítélve örökbefogadott, lévén a szülők fehérek. Oltári nagy szívásnak tartja, hogy költöznek. Na de honnan, hova? Kansasből Beverly Hillsbe (a nagyihoz). Azért ez annyira szerintem nem lehet rossz. Rögtön ki is derül, hogy Apa lesz az új diri a suliban, ami tini szemmel nézve oltári nagy szopás. Na lassan meg is érkeznek a nagyi házához, aki nem tudom mivel is foglalkozhat, de szép kis házat rittyentett össze. Jön Nagyi köszönteni a népet, a kezében nagy pohár ital - long iland ice tea-re tippelnék -, és tényleg az. Egy másodperc alatt sikerül leoltania a szülőket, miután a kocsijukat a kertész tragacsához hasonlítja. Jól nyomja.

cats.jpg

Az unokák tipliznek körülnézni medencefronton. Dixon a medencében áztatja magát, a tesója Annie, pedig a medence szélén üldögél flegmán. Szóba kerül egy Ethan nevű srác, majd egy Jason is, lesz itt baj hamarosan. És Dixon szájából el is hangzik, hogy örökbe fogadák, hát ezt sejtettük, de ő már unja mindenkinek elmagyarázni. Mondjuk megértem.Reggel a suliba menet Annie és Dixon lehidalnak a sok luxuskocsi láttán, nyilván Kansasben nem volt szokás Maseratival száguldozni a farmon. Annie fel van háborodva, Dixonnak viszont bejönnek a kocsik, na meg a csajok. És már fel is tűnik az emlegetett Ethan, épp beszáll a kocsijába. Hát maradjunk annyiban, hogy érdekes az arcberendezése. Annie nagy vigyorral a száján integet neki, a srác mikor meglátja elég ijedt arcot vág, netán a reggeli zabpehelből maradt Annie foga között? Áááá dehogy! Ethan öléből egyszer csak egy lány feje bukkan fel, meg sem lepődöm, Annie annál inkább.

Annie.jpg

Dixon betér egy terembe, sok kamera, fotelok, (Suli TV), kedves csávó üdvözli (Navid), mindent tud már a családról, fasza sztori lesz az örökbefogadás Dixonkám, csináljuk is a riportot.Bepillantunk Annie első órájára is, üdvözlik őt nem túl harsány tapssal, mondjuk nem tudom mire fel kell tapsolni, mikor még épp hogy csak betette a lábát, járni meg nem most tanult meg. El is kezdődik a piszkálódás, mivel a diri lánya. Tanárbácsi tanítani próbál, mikor belibben egy göndör hajú szőkeség nagy nyugodtan a mobilját nyomkodva. Sejtésem szerint a helyi celebkirálynő. És igen, a neve Naomi, tanár bácsi kiadja a feladatot: segítenie kell Annienek a héten tájékozódni. Annie nem kér Naomi segítségéből, aki nagyon örül ennek, mert épp teljes idegi válságban van a 16. szülinapi partija miatt. Ekkor belibben Ethan, Naomi csókkal üdvözli, szegény Annie nem erre számított. Azért sajnálom, mert rájönni, hogy a srác, akiért oda vagy egy pöcs, nem kellemes. Feltűnik Adrianna, a helyi színész-énekesnő palánta is, aki mellesleg az udvaron tablettákkal seftel, mert valahogy el kell viselni a sztárságot. Az a gáz, hogy még lóvéval is lóg a dílernek...

Ethan.jpg

Ismét Anniet látjuk, egy lépcsőn eszeget valamit, mikor egy lány bemutatkozás gyanánt a füzetére tapos, de lévén hősnőnk nem egy ideges ember, nem veri szét a lány fejét azon nyomban. Kis barátnőnk neve Silver, a stílusa meglehetősen eklektikus. Össze is haverkodnak gyorsan, mikor megérkezik Naomi és elrángatja Anniet, séta közben arról magyaráz, hogy Silver gázos csaj, nem kell vele haverkodni. Gyors meg is hívja Anniet a szülinapi bulijára.Apuhoz ugrunk, akinél épp Naomi szülei vannak és kiverik a balhét, hogy miért nem adhat le egy házi dolgozatot drága kislányuk egy héttel később, mivel most a party szervezés fontosabb. Apu viszont kemény, nem hagyja magát, erre Naomi szülei távoznak, de előtte egy megjegyzésből megtudjuk, hogy diriapu régen Naomi anyjával kavart. Naomi és Annie vásárolgatni voltak, épp kávéznak mikor jön egy sms, hogy Naominak csak meg kell írnia a dolgozatot, de Annie menti a helyzetet, majd ő odaadja egy régi cikkét, amit a témában írt. Naomi hálás. Eközben Dixon lacrosse edzésen van, amit Tanárbácsi tart, ő lehet itt a helyi mindenes. Dixon jól nyomja a sportot, ami egy George nevű gyökérnek nem tetszik és persze beleköt, kicsit verekednek.

bunyó.jpg

Vacsikor a Nagyi bazi nagy teraszán a fő téma a verekedés. Annie meg elkéretszkedik Naomi bulijára. Dixon és Annie a szobában beszélgetnek, Annie vázolja az Ethan szitut. Naomi, Ethan és Adrianna egy klubba mennek, Adriannat sms-ben zaklatja a díler. Ethan és Naomi összevesznek és elviharzanak, Adrianna meg lenyúlja Naomi táskáját, ami nem mellesleg Chanel. Valamiből ki kell fizetni a dílert. Apuékhoz megérkezik Naomi anyja egy üveg borral és fossa a szót a régi dolgokról, pedig Apuék már rohadtul kiraknák, végül apu szerszámára tett megjegyzése után magától is távozik. Annie ruhákat próbál a bulira, Nagyi arról regél, hogy régen olyan kemény feneke volt, hogy egy csávó eltört rajta egy tojást. Ez a nő egész nap piás, de valami hatalmas forma.

család.jpg

Újabb nap a suliban, Anniet minenki tehenészlánynak cikizi. Mint kiderül Silver készített róla a blogjában egy nem túl kedves animációt. Közben Naomi arról magyaráz Adriannanak, hogy ellopták a táskáját. Annie számon kéri Silvert, aki antikrisztusként jellemzi Naomit. Oh és kiderül, hogy az iskolai tanácsadó csaj Silver nővére. Dixont kirúgják a lacrosse csapatból, mert borjúképű Ethan jól hazudott a verekedésről. Annie számon kéri Ethant, miért ilyen pöcs és jól meg is mondja neki a véleményét. Naomi a kis szemét meg szóról szóra Annie régi cikkét olvassa fel és adja be az órán, Annie jogosan kiakad, de Naomi megajándékozza egy ruhával, ami Annienek tetszett az előző napi vásárláskor, ezzel el is van intézve.

Silver.jpg

Anniet beveszik a musicalbe, ahol Adrianna az ügyeletes sztár, de Annie elég jól énekel, még majdnem le is nyomja a kis csajt, aki majd felrobban az idegességtől (meg a bogyóktól). Azonban Apu előtt lebukik a cikkel, raportra mennek Naomival, aki hisztizik egy sort és törli Annie meghívását a bulijára. Közben Ethan összeverekszik Georgal, Dixon visszakerül a csapatba, de gebasz van, mert Dixon írt egy sms-t Naominak, hogy Ethan megcsalja.

buli.jpg

Naomi partyja elég pazar, bár mutatja az önimádatát az a néhány kivetítő, amin a saját arca vigyorog a meghívottakra. Annie és Dixon elszöknek Naomi partyjára, el akarják sikálni az sms dolgot, de nem kell, mivel Naomi táskáját ugye ellopták. Viszont jön egy újabb csavar, mert Adriana visszahozza a táskát azt hazudva, hogy megtalálták a bárban. Így mégis csak megkapja az sms-t, pont a pöccsel közös táncuk előtt. Azért nem semmi tartás van benne, hogy ezután még mosolyogva lépked a csávó felé, és tánc közben teljesen normálisan kérdőre vonja. Ez nem semmi. Eközben Apu is odaért a partyra az engedetlenekért, de összefut Naomi anyjával, aki elmondja neki, hogy van egy közös gyerekük, akit örökbe adott. Apu arcát látva a mai napnak itt számára vége. A buliról Annie, Silver, Navid és Dixon a tengerpartra mennek és gondtalan tiniként a vízben szaladgálnak. Ethan elmegy Naomihoz, Adriana meg kifizeti a dílert. Oh mik lesznek itt még...

Címkék: 90210
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása