Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnös Miami 1x07 - Who's the Horse and Who's the Rider?

2012. július 18. 09:00 - sixx

A finálé előtt vagyunk egy lépéssel, a szálak kezdenek szépen lassan beérni, kíváncsi vagyok, a készítők be merik-e vállalni valamelyik főszereplő vagy főbb szereplő (hehe) kinyírását, volnának jelöltjeim. Na, csapassuk.

Danny, Ike kisebbik fia csípte el ugye a zsaroló borítékot, amiben a "Gyémántné szereti Stevie-t" című 18+-os fotóalbum pár fontosabb darabja lapult, és ettől annyira ideges lett, hogy leszalad a partra, ahol Stevie fekszik, és nekilát agyonvágni, kézzel. Stevie vagy két fejjel magasabb, és van rajta úgy 20 kiló plusz izom, szóval nem sokáig tart a gimnasztika, szeretem Lily Diamondot, mondja kis nyálbuborékokat fújva Stevie, akinek a szemöldöke külön kreditet kaphatna az epizódok végén. Szereted te a faszt, üt még egy utolsót Danny, de Stevie legyűri a homokba. (Képünkön nem férfiszerelmet, hanem legyűrést mutatunk.) Stevie és Danny azon is összekap, kinek jobb az élete, az ügyésznek készülő Danny-nek vagy a bűnözőpalánta Stevie-nek.

Screen Shot 2012-07-18 at 4.50.26 AM.png

Az államügyész nem tétlenkedett éjjel, kikapartatta a bányatavat, amiből pár kocsi, kicsivel több hulla és egy komplett hidegkonyhai gyártósor került elő szendvicshűtővel együtt. Jack Klein annak örüól, hogy Cipős Jancsi, a híres bérgyilkos az egyik kocsiban oszlik, de Judy Silver hiányától rájön az epegörcs, mert így nemigen tudja majd bemártani Ike-ot. Ráadásul a kocsiban semmi nyom nem utal Judy Silverre, de ebből Klein persze azt szűri le, hogy Ike tuti kinyírta Cipős Jancsit, és utasítja egyik beosztottját, hogy hívja fel Ike ügyvédjét és hozassa ide a szállásmestert. Az persze nem az ügyvédet hívja, hanem Gyémánt bukiját, mert korrupt, mint mindenki ebben a sorozatban. Benny éppen egy kínai háziköntöst próbálgat miközben a buki röhögve hallgatja a fülest, nagyon ízléstelen a vörös hacuka. Aztán megbeszélik az eseményeket.

Screen Shot 2012-07-18 at 4.52.33 AM.png

Ike szarban van a 100 000 dollár elbukása miatt, és nem tud máshoz fordulni, mint a sőgornőhöz, aki csak azt nem mondja neki a jelenetben, hogy dugjál meg, de hirtelen, annyira rá van kattanva. A nő szuggesztív mozdulattal kis híján füstszűrőig szív egy cigit, és hallgatja Ike-ot, aki némi készpénzért cserébe hajlandó lenne a lelkét is eladni, de most csak a részesedése bizonyos százalékát adná át. Van egy olyan érzésem, hogy a félmilliós üzlet többe fog kerülni Ike-nak (már ha összejön), mint az a 15 százalék, amit felkínál. A sógornő megbeszéli a dolgot az ügyvédekkel, mondja, ami Ike-nak nem elég, de ez van. A következő jelenetben a szálló jövője a tét az igazgatósági ülésen, amin Vera szolgálja fel a szendvicseket, Ike meg kapja az ívet, nincsenek táncosnők, nincsen semmi extra, sőt, az a talkshow, amit a CBS hozna, na, az sincs, ha Ike személyesen meg nem győzi a tévéseket. Vera felfigyel arra, hogy a kubai tánckar többé nem pálya, és elgondolkodó arcot vág. Stevie sehol, ez aggaszt mindenkit egy kicsit.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.00.01 AM.png

Ike este Verával beszélget, a nő nem túl boldog mostanában, mert teherbe nem tud esni, Ike meg ugye egyre gondterheltebb. nem tudnak aludni, így lelkiznek egy sort. Reggel Danny tanul a szobájában, de lent zajolnak, hát kimegy az erkélyre megnézni, mi van, és odalent a hullahopp karikával szerencsétlenkedő Stevie-Vera párost látja, amiből arra következtet, hogy Stevie a mostohaanyját is meg akarja dugni. Lerongyol a medence mellé és felkeresi a biztonsági főnököt, mert van egy sejtése, ki lehet a zsaroló. Hát Pókmajom, jön rá, aki nem azonos Éden Szandrával, hanem a szállodai animátor. Nahát. Victort megkeresi az a CIA-arc, akit vagy két résszel ezelőtt mutattak be neki, hozzuk ki a nejedet, van egy csónakunk és egy vezetőnk is. Victor átad neki egy nyakláncot, kereszttel, majd az szerencsét hoz az asszonynak, tessék eljuttatni hozzá. Jó.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.15.54 AM.png

Ike-ot az ügyvédje kapacitálja, hogy menjen le Kleinhez, de egyelőre Ike elvan a medence mellett, és hullahoppozó gyerekeket néz. Danny viszont nem tétlenkedik és az ügyészi hivataltól kéri ki az animátor aktáját, amiből biztos kiderül majd valami. Az aktákat nem mellesleg Klein kérésére adta át neki. Danny Stevie szobájába siet, ahol a tesó füvezik éppen, és átadja neki az animátor adatait. Stevie szeme felcsillan, a faszit korábban sok helyen gyanúsították betöréssel, de nem kapták el. Na, majd most, mondja Stevie, én lerendezem ezt. Danny persze a törvényes utat választaná, de ebből speciel nem lesz semmi.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.25.41 AM.png

Ike megjelenik Klein garázsában, rágyújt, és unott pofával megkérdi, na itt vagyok, mit akar? Itt nincs dohányzás, mondja erre Klein, mert a hullákból felszabaduló metán és a vegyszerek, amikkel a technikusok ujjlenyomatokat hívnak elő, berobbanhat. Ike eldobja a csikket, és megkérdi, hogy vízihulláról is lehet ujjlenyomatot venni? Klein nem szól semmit, csak megmutatja neki Cipős Jancsi hulláját, és Judy Silver holléte felől érdeklődik, mire Ike csak a vállát vonogatja, nem az én kurvám, nem tom hol van. Klein savanyú pofát vág és int egyet, itt van még hét hulla, mind Benny Diamond samesze volt, oszt tessék, a bányatóban végezték, ide akar maga is kerülni, Ike? És mi van azzal a ténnyel, hogy a bányató a magáé? Papíron? Na, oszt akkor mi van, kérdez vissza Ike, mit bizonyít az? Klein az újsággal fenyegeti meg Ike-ot, és azzal, hogy megkeresteti Judy Silvert.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.33.42 AM.png

A sógornő ügyvédje nemet mind az újabb üzletre, a nő sajnálkozik egy kicsit, na, ebből sem lesz dugás, áll az arcán, és indul Ike-hoz, elmondani a rossz hírt. Vera közben rági albumokat nézeget, amikben még táncosnőként látható, aztén elmegy egy nyugdíjasházhoz, és kilesi egykori koreográfusát, és támad egy ötlete, amit megoszt Ike-kal: majd ő táncol a szállodában egy tánckarral, fasza lesz. Ike kijelenti, hogy lófaszt, az ő neje ugyan nem fog egy szál pinában a színpadon vergődni. Stevie az animátor-zsaroló lakóhajójához megy, és konfrontálódik vele, a faszi viccesen beszól neki, hogy fizetsz, vagy megölsz, asszem a B verzió fog ebből megvalósulni. Másnap reggel Benny pókerezik egy sort a szenátorral, akinek Ike 10 000 dollárt adott, hogy a törvényjavaslat ellen szavazzon, és aki igencsak a lifteslányt dugja nagy erőkkel. Hogy volt ez a pénz dolog? Nem adott magának 65 000 dollárt Ike? Nem, barátom, egy vasat nem adott, de ezen maga könnyen segíthet. Benny vigyorog.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.35.19 AM.png

Screen Shot 2012-07-18 at 5.36.43 AM.png

Lily Gyémánt a műcsöcseit napoztatja éppen, Stevie meg is látogatja, mert szereti, ha ilyen lengén öltözik. Vesz egy nagy levegőt, és elmondja neki a képek történetét és a zsarolást. A nő kiakad, édes jó istenem, meghalunk bazdmeg. Lassan öl meg minket, meglásd. Stevie elhatározásra jut és lelép, megy a zsarolót kinyírni. Lily Chicagót hívja, egy ismeretlen embert, valami Sy nevűt, és segítséget kér tőle. Zsarolnak, mondja, majd hozzáteszi, hogy ha Benny megtudja, akkor neki annyi, és úgy, mármint darabokban nem lesz Sy hasznára. Na, ez kezd érdekes lenni. Sy mondhat valami keményet a nőnek, mert olyan arcot vág, mint Matolcsy György, amikor az IMF-delegáció éppen ezerrel öklözi análisan. Stevie Benny-t kajtatja a szállóban, és amikor megtalálja, elmondja neki, mit tudott meg a betörőről, értem már, a piszkos munkát azzal végezteti el, akitől a legjobban tart.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.43.06 AM.png

A sógornő reggel megy Ike-hoz, és elmondja neki, hogy nincs lóvé. Ike rezignáltan mosolyog, ez van, és ad egy puszit neki, amitől a nő ott helyben elélvez. Benny telefonoz neki a következő pillanatban, este tízkor ott vagy nálam, oké? Nem oké. De, Ike, oké. Este vagyunk, Ike megy rapportra, és meglátja, hogy Benny a szenátorral kokettál, ebből le is szűri menten, hogy állnak a dolgok. A dolgozószobájában várja Benny-t és a belezést, ez érdekes lesz. Danny lemegy a bárba otthon, ahol Stevie nagyon jó hangulatban van, képzeld öcsi, elintéztem a zsarolót. Kifizettem, hazudja, 5000 dollárt adtam neki, oszt kalap. Danny megnyugszik, közben a háttérben mutatják Benny egyik emberét, aki a két tesót figyeli árgus szemekkel, ajaj.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.48.21 AM.png

Ike továbbra is azt mondja Benny-nek, hogy 65 000 dollárt adott a szenátornak, aki hazudik, ha mást mond. Pedig mást állít, a 10 000 dollárt köpte be Benny-nek, aki neki hisz és nem Ike-nak. Ike menti a menthetőt, mások is megkenik a faszit, több pénzzel, mint mi, ez van, nem tudunk mit csinálni. Benny a vállát vonogatja, hol a pénzem? A szenátornál. Lófaszt üvölt Benny, a pénzt neked adtam, te felelsz érte. Add vissza most! Nincs pénzem, mondja Ike. Menj haza, és hozd ide a pénzt, most. Nem tudom, mondja Ike. Benny sajnálkozó arcot vág, hát akkor emberek halnak meg ma éjjel, nem tehetek róla. Ezt nem engedhetem, mert ha elterjed, hogy engem csak úgy le lehet nyúlni 100 000 dollárra, mindenki picsafejnek tart majd.

Screen Shot 2012-07-18 at 5.57.12 AM.png

Ike megretten, és elmegy, na vajon kihez? Hát Meghez, a sógornőhöz, akitől 100 000 dollár készpénzt kér. Bajban vagyok, Meg, ha ideadod a lóvét, 15 százalék a tied, csak ne kérdezz semmit, és hozd a pénzt. Ez nem így megy minálunk, mondja Meg, mire Ike előhúzza az aduászt, apád csak úgy adta el nekem a Miramar alatti telket, hogy aláírtam egy papírt, miszerint a lánya, azaz az első nejem után a gyerekek nem örökölnek semmit. Az a pénz a tied lett, Meg, amikor meghalt Molly. Nabazdmeg. Meg erről nem tudott semmit, mondja. Na, hozza a lóvét? Vágunk, Stevie a pultban, cseng a telefon, Benny emberét keresik. Felveszi, na? Biztos? És lelép, egy "szerencsés napod van" beszólással búcsúzóul, Benny pedig a 100 000 dollárt számolgatja otthon.

Screen Shot 2012-07-18 at 6.00.32 AM.png

A zsaroló a lakóhajón vacsizik, de nem sokáig, mert Benny emberei rárontanak, szépen leütik, majd elviszik a Miramarba, és ledobják a tetőről, a medence partjára. A zárójelenetben Klein emberei egy mocsárban rárontanak valami bulira, ahol Judy Silver vörös hajjal kurválkodik, ajaj, a finálé érdekes lesz.

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Bűnös város a comment:com-on:

Címkék: bűnös miami
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.18. 10:10:43

az ezüst csaj nem jól néz ki vörösen/barnán, szőkén jobb volt.

Kullancs1983 2012.07.18. 11:16:21

Azért Ike elég savanyú pofát vág, mikor megtudja, hogy a vizihullullákról is lehet ujjlenyomatot venni, nem?
Az ezüst csaj vörösen is jó, Gyémántné viszont egyre kevésbé...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.18. 12:19:35

@Kullancs1983: nekem mindenesetre jobban bejött szőkén.

Jokerpofa 2012.07.18. 13:29:08

@Kullancs1983: ízlések és pofonok, ha nem fosnék Bennytől én is dugnám :P

zolika78 2012.07.18. 13:59:15

Egy valamire figyelhettek volna az alkotók: gyémántnénak szilikonmellei vannak. Márpedig szilikonmellezés az ötvenes években még nem volt, csak később találták fel...

goy43 2012.07.18. 17:35:11

Nem csak Miamiban!!!!
Itt is és bárhol máshol.

ghostdog75 2012.07.19. 00:51:44

lily gyémánt bejépített titkosügynök!( vagylesz),ezt a vak is láthassa a mai rész után,jól kifigyeltem ebből a telefonhívásból...csak úgy repül majd az erkölcsi magasságokba felfelé,meglássátok.
vagy nem.
:-)

Kullancs1983 2012.07.19. 08:45:45

@doggfather: De gustibus non est disputandum. :)

@Theodoro: Jobb híján én is, de az ezüstvöröst inkább.

@ghostdog75: Szerintem inkább egy Bennynél is nagyobbgané maffiózó besúgója. Persze lehet hogy az FBI-é, csak az (nekem) nem lenne olyan érdekes.
süti beállítások módosítása