Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 2x07 – Back to the Garden

2012. július 17. 10:00 - Fekete Panna

Egy öltönyös fiatalember egy szelet citrommal és egy pohár jeges víz társaságában belép az otthonában lévő kondi-terembe. Elővesz egy VHS kazettát (!!!), berakja a lejátszóba, elindítja. Egy törölközőben lévő szőke lányt nézünk, aki éppen ajtót nyit két pasinak. Ők az új szomszédok, jöttek beköszönni. Elég pornófilm gyanús jelenet, öltönyös barátunk le is veszi a bőrövét, ha jól tippelek egy maszturbálásnak leszünk szem- és fültanúi. Tehát barátunk a levetett övet felrakja az egyik kondigépre, arra, amelyikre ráül, elkezd kotorni a nadrágjában egy síkosító gél segítségével, miközben fut a pornó. Előtte még bekapja a citrom-cikkelyt a szájába, és beleteszi a fejét az övből kialakított hurokba. Kimeredt szemmel, fuldokolva élvezi a jelenetet, amikor is egy óvatlan pillanatban kiesik a citrom szájából, elhomályosul a tekintet és a következő kép, amit látunk:

sírkő.jpg

Csengetnek, Keith megy ajtót nyitni. David az, aki agyon van ázva az eső miatt, ami éppen odakint zuhog. Azért jött, hogy bevallja neki, hogy szereti, mire Keith átöleli, és hevesen csókolózni kezdenek. Aztán hirtelen azt látjuk, hogy Keith felébred, ez csak egy álom volt.

Taylor nézi a tévét, mire a fekete zsaruk gyöngye már felöltözve megjelenik, a kislány azonnal rakjon rendet, és reggelizzen, mert különben irgum-burgum. Taylor nem mozdul, fáj a hasa, nem tud se pakolni, se enni. Keith rendesen ideges, kiosztja a kislányt, erre ér oda Eddie, aki beleszól a vitába. Keith félrerángatja, és kioktatja Eddie-t is, totál kész van, Taylor-ról neki kell gondoskodnia, ráadásul két hónapja nem aludt rendesen, mióta lelőtte a srácot, aki fegyverrel hadonászott az orra előtt. Erre a párja behisztizik, akár el is mehetek, mondja. Keith egyetért, szedd össze a holmid, takarodj, de máris. Becsapja utána az ajtót, visszamegy a kislányhoz, mire Taylor ránéz: fáj a hasam.

Reggel van a Fisher-házban is, Ruth és Claire vitájába csöppenünk bele. Claire menni akar Sarah-hoz hétvégére (Ruth húga), mert meghívta, meg különben is, tök jó muri lesz. Ruth kiakad, én aztán nem engedlek el, tudod mi történt a tesóiddal: Nate elvesztette a szüzességét, David pedig öt kilométert gyalogolt éjnek évadján a kanyonban, mire megtalálták. Claire kiáll az elhatározása mellett, akkor is elmegyek, bármit is mondasz. Egyébként is ideje lenne felállványozni a házad, kezd szétesni. Suli után indulok, vasárnap jövök. Pá.

Fisher-ház, nyugiszoba. Két hölgy rendel éppen temetést a fiúktól, a konditeremfuldoklóspornós rokonai. Az egyik a felesége, és gyermekei anyja, a másik pedig egy rabbi, ugyanis zsidó családról van szó. A feleség elmondja, hogyan halt meg a férje, egyrészt megtudjuk, hogy szerinte öngyilkos lett ok nélkül, másrészt pedig, hogy angolul kerti napozószobának hívják a konditeremnek berendezett termet egy családi házban. A saját templomukban nem tarthatják a temetést, tekintettel arra, ahogy meghalt.

zsidók.jpg

Egy étteremben vagyunk, Brenda és anyukája a két szereplő. Legutoljára ugye úgy váltak el, hogy Brenda kiszállt az anyja kocsijából, miután lekevert neki egy maflást. Mármint Brenda az anyujának. De már úgy tűnik szent a béke, anyu éppen meséli, hogy az új lakás, amit vett, nagyon baba, remekül érzi magát, és éppen válik a férjétől. Koccintanak az egyedüllétre, és arra, hogy már szóba állnak egymással. Kiderül, hogy apu és a nő, akit láttak apu kocsijával, összeköltöztek. Brenda elmeséli, hogy Nate-tel összeházasodnak, amit anyu roppant viccesnek talál, de Brenda visszavág azzal, hogy pont annyira vicces, mint az ő elképzelése arról, hogy képes lesz majd önálló életre.

Fisher-pince, Nate, David és Federico. Rico nemrég hozta el az öltönyös hulláját, és neki nagyon gyanús, hogy ez nem öngyilkosság. Pornófilm ment a lejátszóban, síkosító, fulladásos halál, ez bizony az önkielégítés azon módja, amikor levegő-beáramlást megszakítják, így növelve az orgazmus-keltő ingert. És az árulkodó jel: citrom. Ugyanis amikor a fej a hurokban, a csúcspont közelit, apró eszméletvesztés történik, amikor is az egyed automatikusan összezárja a fogsorát, ami szétnyomja a citromot, ezáltal magához tér, így nem fullad meg. (A képen Rico bemutatja.) Mondjuk ezzel nem mondtak újat nekem, aki rendszeresen nézi a Helyszínelőket, Kaliforgiát, a Gyilkos elméket, akár én is megmondhattam volna mi ez Nate-nek, mert neki erről fogalma sem volt. Csörög David mobilja, Keith az, hogy elmondja szakítottak Eddie-vel. Ez nagyszerű, köszönöm, hogy elmondtad – mondja David, és elköszön nagy kérdőjellel az arcán.

orgazmus.jpg

Brendánál Melissa héderezik, éppen pipát tömnek. Brenda meséli, hogy a könyvét egy kurváról írja, és a szerepet Melissáról mintázta. Milyen kedves. Melissa nagyon boldog ettől, alig várja, hogy elolvashassa. Brenda elmeséli neki, hogy a minap (amit ugye tudunk Keith-től, hogy két hónapja volt, ergo nem rendszeresen tartják a kapcsolatot) segített rejszolni egy kliensének, nagyon furcsa volt, de megtette, mert akarta, aztán írt róla egy fejezetet a könyvében. Melissa gratulál, gondolom Nate is fog majd neki, amikor elolvassa az aláírt tiszteletpéldányt, amit Brendától kap.

Claire érkezik meg a zöld halottaskocsin Sarah-hoz, egy erdei házhoz, ami nagyon jól néz ki. Egyébként ez a sorozat nem egy Gyűrűk ura mozi, de vannak benne szép helyek, épületek:

ház.jpg

Nagynénje éppen virágot locsol (ezek tényleg rokonok Ruth-tal, ugyanis Ruth is egyfolytában virágot locsol, plusz még egy virágboltban dolgozik), meglepődik az unokahugi érkezésén, nem erre a hétvégére várta. De most már mindegy, remek lesz ez így is, bár jönnek hozzá vendégek (egy költő, egy festőnő, néhány barát még a drogos időkből), ugyanis azon a hétvégén tartják az Üvöltés-hétvégéjét.

David mobilozik Keith-nek, mégis mit akartál azzal, hogy szakítottatok? Egy hónapja le se szarsz, miből gondolod, hogy érdekel mi van veled? Keith mondja, el akartam mondani, barátok vagyunk, nem? Daviddel együtt meglepődünk a „barátok vagyunk”-on, jól emlékszünk mindketten arra, amikor Keith beállított egy dugásra, aztán meg úgy kezelte, mintha nem történt volna semmi. A beszélgetés közben Ruth kérdezi Davidet, hogy vele vacsorázik-e, de David mondja nem. Aztán elköszön Keith-től: ha nem volt semmi konkrét célod azzal, hogy megoszd velem szakításod hírét, akkor viszlát.

Melissa még mindig Brendánál hűti a levet, lehet éppen most van az éves szabadság kurváéknál, kitudja. Éppen a rúd-táncos munkáról van szó, kiderül, hogy a rúdon úgy a legkönnyebb fejjel lefelé lógni, ha az ember lányán PVC-csizma van, mert az ráragad a fémcsőhöz. Megint egy fontos információval gazdagabbak lettünk, igaz-e? Nate érkezik meg, de mielőtt odaérne a csajokhoz, Brenda mondja Melissának, Nate nem tudja ezt a prostis dolgot, úgyhogy szót se róla.

hárman.jpg

Nate most találkozik először Melissával, meg is kérdezi a csajokat, ha már ott vannak, hallottak-e a fuldoklásos orgazmusról. Brenda felmondja a definícióját, Melissa hozzáteszi, hogy van ahol légzés-játéknak hívják. Biztos ők is nagy sorozat-rajongók.

Este van, David eszik az ágyában (kábé öt métert kellett volna tennie, és tud anyukájával vacsorázni, de valszeg nem volt kedve hozzá), csörög a telefonja, megint Keith az. Keith mondja: jó, ha okot akarsz, akkor tessék, szeretnélek meghívni holnap estére vacsira, enni egy jót, utána dumálni. Neki bezzeg David igent mond.

Öt méterrel arrébb: Ruth magának főzi a kaját, magának megterít, maga ül le enni az asztalhoz. Ez alatt szomorú zongora dallam megy.

egyedül.jpg

Apropó, Claire. Másnap reggel van, egy csupa ablak szobában ébred, madárcsicsergés dolby-sorroundban. Megjöttek a vendégek, két nő meg egy pasi, nagy az öröm, boldogság. Sarah bemutatja Claire-t, ő Ruth lánya. Meg is kérdezik hogy van Ruth, meg hogy van Nathaniel. Claire mondja, anyu jól van, apu viszont nincs jól. Meghalt. Teljes a ledöbbenés, basszus, ne már, Nathaniel tök jó fej volt, még most is emlékeznek rá, ahogy azon a bárszéken ült nemrég, és éppen tekert egy joint-ot. Claire csodálkozik, az apám oszt mit keresett itt, amikor az egész család úgy tudta, hogy Sarah néni nem is létezik? De ezt nem kérdezi meg, csak kínosan mosolyog, bámulva nagynénjére, aki nem mond semmit.

Federico van otthon, éppen indul dolgozni. A nappaliban Ramon állítja a létrát, hamarosan neki kezd a fal szétbontásának, ugyanis fel van ázva az egész, mint ami kiderült az elmúlt részben. Vanessa ott teng-leng egy szál hálóingben, kérdezgeti Ramont, hogy kér-e kávét, kér-e reggelit, eközben többször megérintve a karját. Rico sem hülye, ez feltűnik neki, és még utoljára visszanéz az ajtóból, és nézi a két embert, ahogy egymáshoz túl közel állva szemlélik a létrát.

létra.jpg

Virágbolt, Ruth, az orosz és Robbie. Nikolai tök pipa, papírmunkázik, és idegesíti a két másik, össze is veszik velük, ott is hagyja őket. Ruth vacsi meghívását lemondja, más dolga van, erre Ruth kiakad, és miután kirohan az orosz, eszébe jut, ahogy tök egyedül vacsorázik, ezért más ott nem lévén, meghívja Robbie-t aznap estére, aki igent mond.

Temetés, Nate áll az ajtóban, rengeteg ember. David rohan el mellette, bocsi, le kell lépjek. Nate megállítja, mi van tesó, ellopták a zongorát? Fogadjunk randid lesz, azért a borosta, most meg hova mész, csak nem ruhát shoppingolni a talira? Daviden látszik, Nate betalált, de nem kapja fel a vizet, elrohan. Jön Federico is, figyi Nate, el kell mennem haza, már nem jövök vissza. Nate mondja, oké. Megérkezik a rabbi is, nagyon szép ez a nő, de komolyan. Ez Nate-nek is feltűnik, bámul is utána de nagyon.

Zajlik a szertartás, az özvegy áll egy babával a kezében. Nate-nek látomása támad, egyszer csak Brendát látja az özvegy helyében, ahogy tartva a babát sírva ránéz.

özvegy.jpg

Egy másik szertartásba csöppenünk, Sarah kertjében költeményt olvasnak fel, sámán dobok a háttérben, most már többen vannak, ahogy látom mindenki szív valamit. Ki cigit, ki pipát, alakul a buli. Jön még pár ember, az egyik hozott varázsgombát, de jó. Van velük egy Claire-korú srác is, éppen favágásból jött, az ingén látszik. Összenézés Claire-rel, ebből szex lesz, innen megmondom.

favágó.jpg

Federico lopakodik be a saját házába (na és a házastársi bizalom ilyenkor hol van?), töcskölés hangját hallja, és látja Ramon sziluettjét a fólia mögött, ami azért lett felrakva, hogy a por ne menjen rá az egész lakásra. Federico felhúzza magát seperc, hangos kiabálás közben lerántja a fóliát, és egy olyan látvány tárul a szeme elé, amit például én sem vártam: Ramon maszatolja éppen hátulról az egyik munkásembert. Rico rendesen kiakad, jesszus, mi folyik itt, felelősségre vonja uncsitesóját, te meg mit csinálsz, miért pont egy pasival, miért az én házamban?! Ramon totál nyugodt, figyu később visszajövök, ha lehiggadsz. Balra el, ott hagyván Rico-t, aki rendesen hápog, olyan sokkot kapott. Nálam pedig eljön a pont, hogy a Fiúk a klubból sorozathoz hasonlítsam már ezt, itt lassan több a meleg, mint ott. Még a végén Ruth-ról is kiderül, hogy leszbikus hajlamokkal bír.

Ramon.jpg

Zsidó-szertartás vége, Nate kérdezi a rabbitól, hogy mi a halál zsidó értelmezése, mire a rabbi adni akar egy névjegyet. De Nate-nek most kell a válasz. A rabbi tök kedves, azt mondja, hogy menjenek egy autóval a temetőbe, egyrészt lát egy igazi zsidó temetést, másrészt a kocsiban tudnak beszélgetni.

Brenda érkezik anyjához lakást avatni. Anyunak már határozott elképzelései vannak Brendáék esküvőjéről, de lánya lehűti, kösz, nem kell a segítséged. Anyunak hirtelen eszébe jut, hogy ő és az apja a tengerparton házasodtak össze, és aztán szörföztek egyet. Elkezd sírni, és kéri Brendát, hogy most menjen el, mert szüksége van arra, hogy kibőgje magát. Brenda mondja, maradok, megmasszírozom a vállad, anyu mondja, kösz nem kell. Akkor csinálok egy teát, anyu mondja, kösz nem kell. Na de anya, segíteni akarok, mire anyja kiabálni kezd: én nem Billy vagyok, azzal segítesz, ha elmész. Brendának nem esik ez túl jól, de nem szól semmit, elmegy.

Nate és a rabbi vannak a temetőben, egy autónak támaszkodva. Elmondja a nőnek, hogy minden fejfájással azt hiszi, itt a vég, ezért szeretné tudni, hogy mi a zsidók elképzelése a halálról. A rabbi nem tud segíteni, annyit tanácsol, hogy mindennap tisztelje Istent, az jó lesz. Közben Brenda hívja Nate-et telefonon, de nem veszi fel.

temető.jpg

Ruth és Robbie vacsoráznak, Robbie folyamatosan beszél a szemináriumon tanultakról, a házépítésről, a tatarozásról, közben halljuk Ruth gondolatait, ahogy azt mondja: fogd be a szád, azonnal hagyd abba, még egy szó és a szívedbe szúrom a villát. Megállítja a beszéd-áradatot, Robbie, most már elég, mostantól nem szeretném, hogy építkezéssel kapcsolatos metafórákkal fejezd ki az érzelmeidet. Robbie meglepődik, és némán esznek tovább.

David ül az étteremben, talpig borostában, láthatóan ideges, percenként nézi az óráját. Gyanítom Keith késésben van, csörög is a mobil, amit David elég pipásan kap fel, de aztán visszavesz, valami baj történt. Keith ül egy kórházi váróban, hót ideg. David odaér, kiderül, hogy Taylor-nak perforált a vakbele, éppen műtik. Keith magát hibáztatja, a kislány egyfolytában mondta, hogy fáj a hasa, azt hitte, hogy csak hisztizik, erre kiderül, hogy tényleg beteg. David próbálja nyugtatni, nem kell mindig a tökéletességre törekedni, mire Keith visszaszól, rajtad meg mindenki átgázol, ne magyarázzál. Még mielőtt vita kerekedne, megjelenik az orvos, aki megnyugtatja Keith-et, hogy minden oké, jól sikerült a műtét, hamarosan bemehet Taylor-hoz.

étterem.jpg

Este van Sarah-nál, éppen a tábortűz körül táncolnak, van aki bőrkabátban, van aki egy szál csöcsben, ami elég meglepő, lévén, hogy közelebb vannak az ötvenhez, mint a negyvenhez. A két fiatal (Claire és a kockásinges) csak bámul, hamarosan kapnak egy-egy tököt, tessék azon zenélni, és beszállni a buliba, mert nézőkre nincs szükség. Egy kicsit dobolnak, elég hülye arccal, de aztán a srác elhúzza onnan Claire-t, elviszi egy fa tetején lévő kunyhóba, mondván, hogy bár ez eredetileg egy meditációs kunyhó volt, de ő csak búvóhelynek használja. Megtudjuk, hogy a srác szülei is ott tombolnak a tűz körül, és hogy minden évben ő a kijelölt sofőrjük. Aztán csókolózni kezdenek Claire-rel, de Claire egy idő után elhúzza a fejét, nincs nála óvszer, nem fog menni a szex. Mire a srác mondja, egyébként sem használná, nem azért, mert az ő farka immunis a nemi betegségekre és a kisbabákra, hanem azért, mert nem tudna szeretkezni egy olyan lánnyal, akit nem is ismer. Hogy az olyan undorító. És egyébként is 19 éves, nem fog minden lányt megdugni, aki csak az útjába kerül. Claire szerint vagy kispolgár, vagy homokos, szerintem meg szűz.

Keith van bent Taylor-nál, bocsit kér tőle, amiért nem vette komolyan a hasfájását, Taylor pedig azért kér bocsit, mert beteg lett, nem akarta ezzel Keith-et idegesíteni.

TaylorKeith.jpg

A fuldoklósszexelős halotti torán vagyunk Nate-tel meg a rabbival. Nate pont ott tart, hogy mondja a nőnek, hogy ő vőlegény, mire a rabbi mondja, helyes, egyébként sem lehetnének együtt, ugyanis Nate nem zsidó. /Én már hallottam róla, hogy Charlotte York is zsidó lett, hogy össze tudjon házasodni a pasijával, úgyhogy nem zsidónak születni már nem akadály…/ Rövid eszmecsere arról, hogy tetszenek egymásnak, de hát ugye a vőlegénység, meg a rabbiság nem fér össze. Nate azt is bevallja, hogy menyasszonya nem tud a betegségről, amin a rabbi meglepődik, hogyhogy nem tud, egy lelki társ előtt nem lehet ilyet titkolni. Nate nem biztos benne, hogy Brenda az, egyáltalán mi is az a lelki társ? Az az ember, aki a legtöbbet hozza ki belőled, aki a legnagyobb növekedésre készteti a lelked, bár az is igaz, hogy nem minden növekedés kellemes. – mondja a rabbi. Na, ezen igazodj el Nate, ha tudsz.

Eközben Brenda áll meg a piros lámpánál, egyrészt egy piros 3-as golfja van (egy ilyenen tanultam vezetni), másrészt Melissa üzenetrögzítőjére beszél, hogy órák óta kocsikázik, majd hívja fel, ha ráér. Egyszer csak mellé gurul egy platós terepjáró, benne egy jóképű legénnyel, akire Brenda rámered. Következő jelenetben már a kocsi hátsó ülésén szeretkeznek vadul, képünkbe villan Brenda jegygyűrűje, gyönyörű. Aztán dudaszó, kiderül, hogy az egészet fantáziálta, még jó. Gyorsan el is hajt onnan.

hátsóülés.jpg

Este van, Nate készülődik a lefekvéshez, de Brenda nagyon kanos, szerepjátékra buzdítja vőlegényét, de Nate-nek nincs kedve hozzá. Aztán már az ágyban maszatolnak lájtosan, Nate folyamatosan mondja Brendának, hogy mennyire szereti, de nője ásítozik, inkább lerúgná magáról ezt az érzelmektől túlfűtött hősszerelmest.

Reggel van Keith-nél, a kórteremben ébred fel egy széken Taylor mellett. Betakarja a kislányt, aztán kimegy a szobából. Kilépvén észreveszi, hogy a folyosón ott alszik David is egy széken, mire Keith elmosolyodik.

Keithmosoly.jpg

Reggel van Sarah-nál is, Claire lép be a nappaliba, ahol a bulihuligánok alszanak. Sarah éppen reggelit készít zenét hallgatva, üdvözli Claire-t, és megígéri neki, hogy legközelebb csak kettesben lesznek. Claire menni készül, Sarah puszil mindenkit, főleg Ruth-ot. Odaadja neki a kazettát, amit hallgatott, vigye el Claire nyugodtan. Megérkezik a kockásinges is, amint megtalálja a szüleit, hazaviszi őket, de előtte Claire adja meg a számát, fel szeretné hívni majd. /Claire itt miért nem kérdezett rá, hogy az apja mit keresett ott Sarah-nál?/

Reggel van Rico-éknál is, éppen Ramon felesége van Vanessánál. Federico akkor ébred, köszön nekik. Ramon asszonya kifejezi rosszallását azzal kapcsolatban, hogy ura miért nem folytathatja a munkát Rico-éknál. Ramon elmondta mi történt, nem egyezik az ízlésük a csempék terén, és hogy Rico maga akarja befejezni a házat. Neki tök mindegy mi történt, a lényeg, hogy szent legyen a béke. De mennie kell, férje vigyázz most a gyerekekre. Miután elmegy Vanessa azért megjegyzi Rico-nak, hogy néha nagyon furcsán viselkedik. De Rico inkább nem akar beszélni róla.

Claire ér haza, Ruth egyedül ül a konyhában, amin persze senki sem lepődik meg. Claire kipakol a táskájából a konyhaasztalra, kérdezi anyját, hogy nem is érdekli mi volt a hétvégén? Ruth mondja, nem igazán. Ellenben ő talált pár meztelen csigát a kertben, Claire mondja szuper. Meg hogy megy szunyálni egyet. Ruth ránéz az asztalra kitett cuccokra, és meglátja a kazettát, amit húga adott Claire-nek, rajta a cím: Sarah dalai. Ruth beteszi a lejátszóba, és egy olyan szám megy rajta, amit ő is ismer, együtt énekli az énekesnővel, a szám refrénje a sorozat címe. Ezt meglátja Claire is, aki nyilván a kazettáért menne vissza konyhába. Anyja áll a konyhaasztalnál és énekel.

vége.jpg

Címkék: sirhant muvek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása