Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 3x20 - Mesebeszéd

2012. július 17. 12:00 - fuszulykavirág

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: Jackie éppen a fodrásznál, amikor beviharzik Alicia, hogy leteremtse az anyóst házvásárlás témában. Jackie azt mondja, Peternek és a gyerekeknek veszi meg a házat (ő meg majd csak úgy véletlenül marad ott a nyakukon), Alicia pedig megfogadja, hogy megállítja a gonosz boszorkányt. Az eheti ügy arról fog szólni, hogy 3 lány 5 éve ül börtönben egy gyilkosságért, amit állítólag el sem követte, és most van esélyük a szabadulásra. Minden lánynak saját ügyvédje van, az egyiküké Diane, az ügységet pedig Cary képviseli. Egyelőre rács mögött maradnak a lányok, de alakulnak a dolgok. Alicia közben beárulja Jackie-t Peternél, aki megígéri, hogy kezeli az anyját. Ha nem lenne ennyi elég a drámából és bonyodalomból, akkor beugrik még Aliciához Chandler a múlt hétről, aminek nyilván nem lesz jó vége.

1.JPG

Chandler a múlt heti kék szalag bizottság jelentését hozza el, amiben benne van, hogy a rendőrök hibáztak, és az is, hogy az ügyészségen (értsd Peter) el akarták tussolni az ügyet. Felajánlja Aliciának a lehetőséget, hogy írjon különvéleményt a jelentéshez, amit csak szeretne, de Alicia nem szeretne. Eli közben ex-felesége Vanessa szenátori kampányát egyengeti, vagy legalábbis felajánlja a támogatását – mint ex-férj is. A 3 lány egy ajánlatot kap az ügyészségtől: aláírják, hogy az ügyészségnek van elég bizonyítéka ellenük, de nem lesz újratárgyalás, mindenki hazamegy, az eddig leült éveiket elfogadják. De csak ha mind a hárman aláírják. 72 órájuk van eldönteni, ha nem fogadják el, az újratárgyalásig biztosan börtönben maradnak, az meg ki tudja, mennyi idő, de nyerhetnek vele sok pénzt is akár. Egy tv riportban Chandler robbantja a bombát: az államügyész egy korrupt szemétláda, még a felesége is benne volt abban a bizottságban, ami azt találta, hogy el akart tussolni kellemetlen ügyeket, úgyhogy akkor ő felajánlaná, hogy megmenti az államot, és bejelenti, hogy versenybe száll a kormányzóságért.

Még mindig Chandler beszél a tévében, amikor Eli is szembesül a jóhírrel: Peternek ellenfele akadt. Eli nem mellesleg éppen ex-asszonya, Vanessa mellől mászik ki az ágyból, de nagyon egyet értenek abban, hogy ez egy méretes hiba volt. Na nem az ágyból kimászás, hanem az abba bemászás. Közben Chandler olyanokat mond még mindig a tévében, hogy Alicia megkereste őt, és arra kérte, hogy a férjére vonatkozó kompromittáló részeket ugyan tüntessék már el abból a jelentésből, pedig nem is volt ilyen. A három lány egyelőre nem valami egységes, az egyik pert akar, a másik azonnali szabadságot, a harmadik meg nem tudja. Alicia közben megkéri Kalindát, hogy nézzen szét Jackie pénzügyei között. Az egyik másik lányt képviselő ügyvédnő beugrik Willhez, régen lehetett némi közük egymáshoz, mostanra csak régi ismerősök. Csevegnek a felfüggesztésről, a nő elmondja, hogy ő is volt, drogfüggősége okán, de most már tiszta. Szép dolog.

2.JPG

Kalinda előkeresi annak a gyilkosságnak az anyagát, amivel a lányokat vádolták. Egy nyári táborban halt meg egy 16 éves lány, ők is vele táboroztak. Alicia azt akarja Eli-tól, hogy kezdjen valamit Chandlerrel, és a hazugságaival, de Eli nem akar. Egyrészt az akár még igaz is lehet, hogy Peter próbált valamit elfedni, meg egyébként is, ha reagálnak az ügyre, azzal csak felfújják. Elmúlik ez majd magától is, mint a nátha. Kalinda elkezd nyomozni a táborban meggyilkolt lány ügyében, és újdonságként találja, hogy a lány aznap biciklivel ment valahova, de ez eddig nem szerepelt sehol, szóval vajon hova kerekezett éppen? A lányoknál nem lehetett bicikli a táborban, de a felügyelőktől kölcsönvehették. Kalinda a táborban beszélget a biciklis felügyelővel: a meggyilkolt lány kölcsönvette a bicajt, hogy kijusson valahova. Aki megölte, visszavitte a testét a táborba, de nem tudott a bicajról, szóval hasznos lenne tudni, honnan került elő később a bicikli.

3.JPG

Alicia megkeresi Chandlert, mert hát ejnye már, mi ez a sok hazugság, de Chandler csak köti az ebet a karóhoz négyszemközt is: úgy volt minden, ahogy a tévében is mondta, Alicia megkereste, azt akarta, hogy változtassa meg a jelentést. Szerintem Chandler lassan el is hiszi mindezt. Kalinda beszél egy férfi felügyelővel a táborból, akinek a házához közel találták meg a biciklit. Alicia elmeséli Eli-nak, hogy járt Chandlernél, aki nyilván kiakad, hiszen egyértelműen megmondta, hogy nem foglalkozunk az üggyel. Viszont Alicia megígéri, hogy segít Petert rávenni az indulásra, mert még mindig bizonytalankodik, és beszél is vele, Peternek meg sokat jelent az ő támogatása. Aaa, ugyan már, úgyis tudjuk, hogy indulni fog, hol a móka abban, ha örökké csak államügyész? Will elmegy a drogos ügyvédnővel egy felfüggesztett ügyvédeknek szervezett anonim csoportba, ami legalább annyira szórakoztató, mint amit várnál tőle, szóval hamar lelépnek a csaj lakására.

4.JPG

Peter elbeszélget az anyjával az ingatlanpiaci fejleményekről, és sajnos az öreglány nem ért a szép szóból, ezért a végére egészen határozottan közli vele a Peter a teendőket a vásárlástól való visszalépéssel kapcsolatban. A boszorkány egészen a szívére veszi a dolgot, de nincs más lehetősége. Kalinda szerint a férfi felügyelőnek viszonya volt a meggyilkolt lánnyal, ez okozta aztán a halálát. Mindenesetre ezt megpróbálják a bíró elé vinni, hátha felmenti a lányokat. Eli-t választás elé állítják: a demokraták akkor támogatják Petert a kormányzó választáson, ha Eli kiszáll Vanessa kampányából, mert nem akarnak konkurenciát a saját jelöltjüknek a szenátorválasztáson. Kalinda tovább nyomoz a meggyilkolt lány ügyében, és sajnos rá kell jönnie, hogy a felügyelő pasi ártatlan, fénykép van róla a gyilkosság időpontjában egy buliban. Viszont úgy tűnik, hogy a 3 lányból az egyik tényleg gyilkos, randizott a felügyelő pasival, és féltékeny lett arra a lányra, akit később ezért megölt.

5.JPG

Jackie hívja Aliciát, mert agyvérzést kapott, és kórházban van, és nem tudja elérni Petert. Az csak tovább ront a helyzetén, hogy Alicia sem nagyon akar hinni neki. Közben Peter és Chandler a liftben acsarkodnak kicsit, ádáz csatára készülnek. Alicia és Peter is bemegy Jackiehez a kórházba, Jackie győzedelmes pillantásokat vet Aliciára, és azt súgja a fülébe, hogy megbocsát. Eli kiszáll Vanessa kampányából, aki nyilván nem fogadja jól a hírt, és kierőszakol egy választ Petertől: indul a választáson. Mondtam én, nem lehetett ez máshogy. Aliciáék ügyfele, a három lányból az egyik biztosan szabad, a többiek meg ugye kit érdekelnek. És a hivatalossá tétel: Peter sajtótájékoztatón bejelenti hogy indul a kormányzói székért, balján Aliciával.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása