Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x19 - Modellek

2012. július 13. 15:00 - Chat Géza

Erin, lányával az oldalán, bokától tokáig teljes puccban flangálnak egy divatbemutatón. Linda – Danny felesége – is csatlakozik, aki szintén gyönyörű, csak pont nem szedte le méregdrága ruhájáról a címkét, mert ha másnap nem viszi vissza, akkor bizony egy hónapig nincs koszt pénz. Linda nővérének a lánya fog végigvonaglani a kifutón, ezért ez a nagy felhajtás. Eközben a nagyfater a kötelező pulykás szendvics leszállítása közben elpanaszolja Franknek, hogy a templomukban a tiszteletes, misszióra megy és nem jön vissza többet. Már három Reagant elkapált a pap elvtárs, és abban bízott, hogy őt is ő fogja majd. Igen. Ez a legnagyobb problémája. A divatbemutatón közben zajlanak a dolgok, kezdetét veszi a show, a csaj kivonul, megáll, megfordul és elindul visszafelé, de akkor összeesik hirtelen. Linda leadja a diagnózist, pulzus rendben, minden oké. De akkor a másik irányból is felsikítanak, és már Linda sem tud segíteni, így a hatodik percben csak sikerül a divattervező asszonynak feldobnia a magas sarkút.

1.jpg

A kórházban ülésezik a nőegylet, mert ugye szegény Sophie kómába esett. A nővérke tájékoztatja az aggódó díszpicsákat, hogy a lány gyomrában mérges galócát találtak, ahogy a másik nőnél is. Frank eközben a templomban gyújt mécsest, na de nem áll be ministráns fiúnak, csak gyón egyet hirtelen. Mik a bűneid gyermekem? Elvesztettem a fejemet vasárnap és szitkozódtam, Pádre. Két Miatyánk, öt Üdvözlégy és ne is lássalak. Frank jobb belátásra akarja bírni az atyát, hogy maradjon még, és ha van valami, egy kis pénz, egy szép új feszület, akkor csak szóljon. De a papokat nem ilyen egyszerű megvesztegetni, de ki tudja, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Dannyék már faggatnak a kórházi váróban, hogy vajon ki akarta holtan látni Sophiet? Őt senki, hisz ő cukibb, mint bármelyik kiskutya a világon, de Millivel már más a helyzet. Jön a meleg fodrász fiú, aki megerősíti a tényt, hogy Millit a fél világ holtan akarja látni, de leginkább a két nappal ezelőtti buli résztvevőinek teljes egésze kívánta ugyanezt.

3.jpg

Frank meglátogat egy másik Pádrét, hogy megkérdezze, miért kell a számára legkedvesebb papot áthelyezni? Mert egy nő szexuális jellegű zaklatással vádolja, szóval nincs más választásunk, vagy elküldjük a zimankós faszba, vagy botrány lesz. Frank megpróbál érvelni, hogy a gondok szőnyeg alá söprése nem a legjobb megoldás, de a Pádrét ez nem érdekli, meg itt amúgy is csak ő prédikálhat. Dannyék nyomoznak, nyomozgatnak, mire megjelenik Milli asszisztense, hogy feladja magát. Ügy megoldva. De mégsem, mert ő csak azt vallja be, hogy meglopta már halott főnökét. A fenébe. De talán annyit látott azon a bizonyos bulin, hogy Sophia új bikája valamit rászórt a pizzájára. Akkor nem is Miili volt a célpont. Ez már nem kicsit gyanús, hanem nagyon gyanús.

5.jpg

Jamie egy Lydia Gonsalves nevű nőszemély után próbál nyomozni a rendőrségi adatbázisban, de a többszöri „kérés elutasítva. Húzz anyádba” hibaüzenet után, na meg Renzulli noszogatására jobbnak látja lemeózni a rendőr cirkálót. Renzulli addig pont visszanézi az előzményeket, hogy milyen pornó site-okon szörfözik az öcskös, de akkor nagyot néz, hogy itt nincs is semmi animal, anál, milf téma, csak Lydia Gonsalves neve villog a szemébe. Frank elmegy megint a Pádréhoz, nincs ez így jól. A pap elvtárs nem problémázik az ügyön, ha menni kell, hát menni kell, az ő szíve békével van tele.

 6.jpg

Dannyék a házibuliról készült videót nézik és mázlijukra pont totálba vették a jelenetet, amikor a csávó meggombázza a lány kajáját, de önző módon Milliére nem szór lófaszt se. De olyan nincs, hogy ő nem kap, ezért amikor a lány épp mással van elfoglalva kicseréli a két tányért. Jézus. Nyomás a kis fickóért. A nyomozópáros módszeresen szétcsesz egy bulit, majd beviszik a nyikhaj rocksztárt. Ez csak pszichedelikus gomba öreg. És amit Sophienak adtál? Az meg Szarvasgomba volt tesa. Menten beszarok a röhögéstől. Akkor miért nem osztogattál másnak is? Mert drága mint a szar?! Ja? Meg amúgy le se szarom a lányt, mert csak érdekből vagyunk együtt. Neki kellett egy sztár, aki mellett karriert kezdhet, nekem meg kellett egy csaj, hogy ne higgyék azt, hogy meleg vagyok. Danny azt sem tudja mit csináljon, inkább kimegy meleg jégkását inni. Az a tuti. 

7.jpg

A labor sem tud sok jóval szolgálni, mert nagyon úgy fest, hogy a kis rocksztár mindenben igazat mondott, és tényleg csak vicces gombát, nem pedig mérges gombát osztogatott. Linda benéz a kórházba, hogy megtudja mi a helyzet a kis unokahúgával, majd könnyed nővér-hugi beszélgetés a „mire volt ez jó” felvetés után, átvált szitkozódásba, így Linda fülét farkát behúzva elkullog a búsba. A Reagenek már desszert utáni kaffét szürcsölik és így dobnak fel pro és kontra érveket a Pádre száműzetésével kapcsolatban, melynek végeredménye a „majd csak lesz valahogy” állásponton pihen meg. A laborok újabb eredménnyel szolgálnak. A mérges gombát egy hónapja szedték Marokkóban. Danny és Jackie a légitársaságok utas listáját böngészi, amikor kiszúrják a meleg fodrász nevét, és azzal a lendülettel ellátogatnak hozzá. Üvölt a zene, senki nem nyit ajtót. Amikor Danny ajtóstól ront a házba, akkor már látják, hogy mi itt a tényállás. A csávó a saját fodrász ollójával rövidítette meg az életvonalát. 

8.jpg

A nyomozópáros meglátogatja a közmunkát végző sztárocskát, hogy nem fura-e szerinte, hogy a fő gyanúsítottuk hirtelen kinyírta magát? Ő ezt nem vágja persze, de amúgy ő is volt Marokkóban, meg Atlanta is vele utazott, csak épp magángéppel, ezért nem szerepelnek az utas listán. Rohanás Atlantához. Pont egy stúdió tetején, a párkányon dohányzik és a betonba készül egy csukafejest dobni, amikor Dannyék megérkeznek. Atlanta színt vall, hogy ő ezt nem így akarta, csak mivel ő már 25 éves – a divat világában ez egyenlő a nyugdíjazással – Sophie meg nem, ezért egy kicsit beteggé akarta tenni, hogy újra ő legyen  a középpontban. Ühüm, ühüm. Még mielőtt Atlanta lebucskázna a tetőről, Danny megragadja a kezét, bilincset rak rá, hogy nyugodtan elszállíthassák a hűvösre, tetkós izzadtságszagú nőkkel ketrec harcolni. 

9.jpg

A kórházban a két lány tesó nyomatja az önsajnáltatást, meg a „ne haragudj kérlek” dumát, és amikor megbocsátanak egymásnak, abban a pillanatban Sophie felébred a kómából. Hát nem kibaszottul szép az élet? Franket meglátogatja a püspök úr, a lényeg a lényeg, igazad volt baszkikám, nem szép dolog meghátrálni a gondok elől, nem megy a Pádre semerre. Frank már otthon csücsül kedvenc fotelében az olvasólámpa fényében, megérkezik a nagyapó is, és úgy meséli a nagy hírt fiának, mintha az nem is sejtené. Képzeld, a pap elvtárs mégsem megy missziózni. Tényleg? Nem mondod? Jól van öreg. Menjél alukálni szépen!

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása