Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Botrány 1x06 - A nyom

2012. július 12. 15:00 - Weatherspoon

A mostani ilyen több idősíkban játszódó, flashback-ekkel tarkított epizód lesz. Az elnök ugyebár felkereste Olíviát szerény hajlékában, hogy együtt gondolkodjanak el a tragikus véget ért Amanda Tanner szomorú élettörténetén, aki, mint kiderült, mégsem az elnök zabigyerekét hordta a szíve alatt. Kitől volt hát terhes, és ki ölette meg aztán a csajt, mert hát nem az elnök volt az. Olívia ettől függetlenül kezdetben nem érti, mit keres itt az elnök, és főleg akkor hördül fel, amikor az elnök előhúzza a mellényzsebből azt a szexfelvételt, amit pár résszel ezelőtt Cyrus társaságában hallgattak, és kéri Olíviát, talán ő is hallgasson bele. Hallgasson bele a hóhér, viszolyog Olívia, ám az elnök nyomatékkal kéri, hogy tegyen eleget kérésének.

k-p_45-qpr.jpg

Aztán egyszer csak két évet visszamegyünk az időben, amikor még az elnök mindössze kormányzó volt, és az elnökjelöltségért küzdött a mostani alelnök asszonnyal, aki épp leverte őt Iowában. A future elnök felhevülten magyaráz stábjának, mégis, mi lehet a gond, mit kéne tenni? Ekkor megszólal a terem sarkában ácsorgó ifjú Olívia, az a gond, hogy az elnök nem dugja a nejét! A házassága hideg és halott, az embereknek meg fontos a család, és ezt látva nem szimpatizálnak az elnökaspiráns kujonnal. Te meg ki a tököm vagy, kérdezi a future elnök, hát Olívia vagyok, Pope.

A future elnök először természetesen ki akarja rúgni a fiatal tehetséget, fel is keresi ezzel Cyrust, az ifjú Olívia persze mindennek fültanúja, és sértetten ott is hagyja a future elnököt a francba, de aztán Cyrus kolbászokról szóló metaforák sorozatával ráveszi a kormányzót, hogy kérjen tőle bocsánatot. Bocsánatkérés megtörténik, Olívia visszagyün, ja és lezajlik az első szenvedélyes-bánatos egymásra bámulás is közte és a future elnök között, jajistenem. Aztán beindul a nagy élet, a future elnök reprezentatív módon palacsintát süt vietnámi veteránokkal, Olívia és Cyrus boldogan nézi ezt, Olívia fel is hívja az akkoriban még frissen elvált háziasszonyként működő Abbyt, hogy elcsicseregje neki, milyen faszák a dolgok. Aztán még a két évvel ezelőtti Amanda Tanner is megjelenik, és vidáman mosolyogva oszt programfüzetet Cyrusnak és Olíviának, amit Cyrus lelkesítő közhelyekkel viszonoz.

k-p_50-qpr.jpg

Visszatérünk a jelenbe, ahol a két évvel későbbi Amanda Tanner egy hullaházi fiókban hever, és szomorúan bámul le rá David, a (helyettes) államügyész. Quinn már nem annyira szomorkodik, hanem Gedeonnal hentereg az ágyban, viszont Gedeon megszakítja az érzéki örömök hajszolását, mert holnapra le kell adnia az Amanda Tanneres cikkjét. David, a (helyettes) államügyész berendeli egy Alissa nevű alkalmazottját az irodába, hogy Amanda halálának ügyében nyomozzanak, a nő ezt nehezményezi, mivel ma este munka helyett férfiakkal kívánt hálni. Davidet ez nem érdekli, inkább elővezeti a tényálladékot, melynek végén Alissa felteszi a kérdést, hogy ki akarhatta megölni Amandát a Fehér Házból?

k-p_51-qpr.jpg

Újra két évvel ezelőtt vagyunk, a future elnök felesége szidja, figurázza Olíviát, mégis, mi a fenét akarsz te tőlünk? Azt, hogy együtt legyetek a te kormányzóddal, és megtanuljátok elhivatott, szerető pár benyomását kelteni. Ez kezdetben döcögősen megy csak, mivel a future elnök és felesége csak üvölt egymással, mint a sakál, de ahogy a kampányesemények sűrűsödnek, kezdenek kifejlődni a dolgok, és amikor egy reprezentatív fagyiosztás során a future first lady letörli a fagyit a future elnök képéről, megtörik a jég. A rivális szenátor asszony is érzi, hogy itt valami számára kedvezőtlen folyamat zajlik a háttérben, ezt meg is osztja a maga kampányfőnökével, aki nem más, mint a jövőbeni Fehér Házból már ismert, tenyérbemászó Billy fiú. A future elnök már győzelmi tósztokat mond, amikor Cyrus jön a rossz hírrel, a holnap reggeli újságok azzal lesznek tele, hogy a feleségének viszonya van! Olívia stratégiáját a tenyérbemászó Billy fiú herélte ki a leendő first lady viszonyával kapcsolatos rágalmakkal, az ifjú Olívia így elmegy vele kokettálni. Billy fiú gálánsan felajánlja Olíviának, hogy ha visszalépnek, megkapják az alelnöki posztot, na de inkább a halál, mint a szégyen, mondja Olívia, és otthagyja a fickót.

k-p_52-qpr.jpg

Az elnöki kampányközpontban feltűnik egy irdatlan hosszú hajú és szakállú, mosdatlan csöves, aki nem más, mint a két évvel ezelőtti Huck. A kormányzóék szkeptikusak azt illetően, hogy ő majd megmenti a kampányt, a feleség meg hevesen tagadja, hogy viszonya lenne azzal a jóemberrel, valamiféle tanácsadóval, akikkel a lapok összeboronálták. Huck számítógépen lenyomozza az állítólagos szerető bankszámláit, és kiderül, hogy valami pornófilmügynökségtől kap rendszeres átutalásokat. Abby felkeresi az ügynökséget, beszerez egy filmet, majd az ifjú Olívia még az ifjú Harrisont is beveti. Az épp próbára bocsátás hatálya alatt álló ifjú Harrison megfélemlíti az állítólagos szeretőt azzal, hogy tudnak a lábujjszopós pornófilmjeiről, és ha nem akarja, hogy az egész világ tudjon róluk, akkor talán cáfolja, hogy viszonya lett volna a kormányzó feleségével.

k-p_53-qpr.jpg

Így aztán Billy fiú első támadása elhárítva, most elnökjelölti vita van a future elnök és az ellenlábas szenátor asszony között. Mi van most akkor a feleségeddel, kérdezi a műsorvezető a future elnököt, hát az, hogy szerelmes vagyok egy fantasztikus nőbe. Ugye itt már igazából Olíviára gondolt a mi kormányzónk, elfelé menet a liftben még a kezét is megfogja tán, na de nyílik a liftajtó, és Cyrus imbolyogva invitálja győzelmi mulatságra a future elnököt, Olívia meg magára marad a felvonóban.

A jelenbe visszatérve Gedeon, illetve David, a (helyettes) államügyész is egyaránt tovább nyomoz Amanda halálának ügyében. Egyelőre csak annyira jutnak, hogy Amandának viszonya volt valakivel a Fehér Házból, illetve a pasija vigyázott a kutyájára, így vissza is ugrunk a múltba. Az ifjú Olívia ismét a stáb népét lelkesíti, a leendő elnök meg kínlódik az érzelmeivel, mint az általában szokása. Kirángatja Olíviát a folyosóra, és kéri, hogy egy percig nézzék egymást csöndben. A megható jelenet után a kampánybusz tovarobog valahol az alföldön, és Cyrus azon polemizál, hogy a női szavazók még mindig a rivális szenátor asszonyt szeretik jobban. A future elnök tisztességesen szeretne tovább játszani, de aztán egy reprezentatív sütievés közepette felesége Jászai Mari-díjas alakítást nyújtva kiborul, és előadja, hogy a közelmúltban elvetélt, elveszítette leendő harmadik közös gyermeküket. A future elnök csak néz, mint a luki nyúl, felesége meg elégedett magával, na, meglesznek azok a női szavazók is.

k-p_54-qpr.jpg

A jelen továbbra sem érdekes, Gedeon telefonálgat Amandáról szóló információk után, David, a (helyettes) államügyész és beosztottja Fehér Házi alkalmazottak fényképeit nézegetve próbálják kitalálni, ki lehetett Amanda felcsinálója és gyilkosa. Két évvel korábban a future elnök és az ifjú Olívia hazafelé tartanak a kampánybuszon, Olívia odasunnyog a future elnökhöz, te, nagyon sajnálom a babátokat. Baba, még mit nem, nagy kamu volt az egész a szavazók miatt, sopánkodik a kormányzó, ez a feleségem, ez egy állat, de te, te aztán csodálatos vagy, ifjú Olívia. Olívia szerint nem illendő és professzionális itt romantikázni, de a future elnök már nem bír magával. Szerencsére a kormányzóné valahová máshová utazott tovább, így szabad a pálya, Olívia és a future elnök a hotelben így aztán hosszú és fájdalmas percekig gondolkoznak, hogy most akkor aludjanak a saját szobájukban, vagy menjenek henteregni, míg végül az elnökaspiráns hálótermében kötnek ki, aki parancsba adja Olíviának, hogy vetkőzzön. Beindul hát a témázás, de beindul a kormányzói ágy alá eszkábált hangfelvevő eszköz is, a drót másik végén pedig egy perverz fejhallgatós ügynök már tölti is fel egy pendrive-ra az aktus hangfelvételét, és küldi tovább a megrendelőnek. A megrendelő nem meglepő módon a rivális szenátor asszony kampánystábja, a sors furcsa fintora eredményeképpen a futár épp Amanda Tannernek kézbesíti a pendrive-ot, aki mit sem sejtve, mosolyogva átadja azt a főnökének, a tenyérbemászó Billy fiúnak.

k-p_55-qpr.jpg

Gedeon számára is kezd összeállni a jelenben a kép, hogy Billy fiú lehetett itt a főköcsög, sőt, szerinte ő volt Amanda felcsinálója is. Olívia végül belehallgat az elnök által hozott zsaroló felvételbe, és rádöbben, hogy az bizony nem az elnök Amandával, hanem az elnök ővele folytatott hentergését örökítette meg. David, a (helyettes) államügyész feladja a nyomozást, nem úgy Gedeon aki, rátelefonál a tenyérbemászó Billy fiúra. Megint két évvel korábbra visszamenve, ugyanez a Billy fiú büszkén mutatja a kormányzói kéjt tartalmazó adathordozót a rivális szenátor asszonynak, de az letereli, hagyjuk az egészet, már elfogadtam az alelnökséget, nem lenne esélyünk úgyse a future elnökkel szemben. Billy fiú persze kiakad, na ne csináld már, ez itt a nagy tuti, de a mélyen vallásos szenátor asszony már nem tágít. Olívia és az elnök, ismét a jelenben, búcsúzkodik, de azért még előtte nyomnak egy újabb „nézzük egymást csendben egy percig” témát. Fájdalmas arccal ölelik egymást a kanapén, aztán az elnök elmegy, Olívia szomorú, hisz oly egyedül maradt most, mint spárga a dinnyeföldön.

k-p_48-qpr.jpg

Gedeon megérkezik a tenyérbemászó Billy fiúval szervezett találkozójára. Figyelj, Billy, mondja Gedeon, szerintem neked viszonyod volt ezzel az Amandával. Hülyegyerek, hördül fel Billy, az elnöknek volt vele viszonya, hát nem igaz, hogy még erre sem jöttél rá, pedig én voltam az, aki elláttalak téged alapanyaggal a sztorihoz, neked csak össze kellett volna raknod, te kretén. Billy fiú véget is vetne gyorsan a találkozónak, de Gedeon nem tágít, nem vagyok ám hülye, mert Amanda terhes is volt, és tuti, hogy nem az elnök, hanem Billy fiú volt az apa, a boncolási jegyzőkönyv meg minden alapján. Mindjárt elő is keresem itt neked, mondja Gedeon, Billy meg ledöbben, és hirtelen felindulásában felkap az asztalról egy ollót, és bumm, belevágja Gedeon nyakába. Aztarohadt, vér fröccsen a lámpaernyőre, Gedeon a földön fekve, vérben ázva sípol és hörög. Két évvel korábban, a leendő elnök és a betársuló szenátor asszony lelkesen készül az elnökségre, Olívia, Cyrus és Billy fiú tapsol hozzá.

k-p_49-qpr.jpg

(A következő rész, ha minden igaz, már a szezonzáró lesz. Ja, és Sztífön egyáltalán nem szerepelt ebben az epizódban, mindössze egy kósza említés volt róla.)

Címkék: botrány scandal
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kimmeeh 2012.07.16. 22:22:57

Azta, de ne már! Gedeon olyan kis cuki volt és egy ilyen komoly vérveszteséget még ő sem bír ki, amíg vmelyik pöcskalap rátalál! Csak ennyi rész van egy évadban? Nem sok... Sztífön pedig szerintem a valóságban gyesen van a gyerekkel, ezért kellett kiírni az utolsó részekből:)
süti beállítások módosítása