Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Glee 1x08-Jótanácsok házasulandóknak (Mash-up)

2012. július 11. 15:00 - Katy Mersai

Új napra ébredtünk, ennek megünnepléséhez kedvelt sorozatunk megajándékoz minket egy pohár jégkásával. Amit Finn arcán szervíroznak. Persze Finn se hálátlan, az italért cserébe üvöltve a szekrényeknek löki a srácot, aki leöntötte. Nevezetesen Karofsky-t. Érdemes megjegyezni a srácot. Persze előtte végignézhetjük Tina, Mercedes és Rachel halálfélelmét a slushie (jégkása) miatt, majd Quinn felháborodott feje és rinyálása közben megtudjuk, hogy bizony az álompár lecsúszott a ranglétrán, hisz csatlakoztak a „dilinyósokhoz” illetve Finn „megtermékenyítette a szűzkirálynőt”, így a hokisok is menőbbek már náluk. Karosfky balra el, mi meg jelenetet váltunk.

1.jpg

Miközben Will a tanáriban étkezik, megjelenik Emma és Tanaka edző és mintha halálhírt kéne közölniük, megkérik Will-t, hogy mixeljen össze az esküvőre két számot számukra (innen jött az eredeti cím, miszerint „Mash-up” vagy „Mix”) és tanítsa meg Emma táncolni. Közben megtudjuk, hogy Ken lábaim nincsenek körmök egy csúnya gombás fertőzés miatt, ezért ha Emma rálépne a lábára, elájulna. Kedves írók, komolyan, ezt a mondatot miért tettétek bele? No meg a logikát, miszerint az esküvő helyszíne Hawaii, mert kicsi és visszafogott lesz az esemény. Hogy mi? Aha. Bár örüljünk, Tanaka edző meggyőzte Emmát, hogy sajnos kénytelenek közben egy szobában tartózkodni. Na, most akarok jelenetet váltani, szóval irány a próbaterem.

2.jpg

Miközben Finn hajából a maradék jégkását is eltűntetik, Quinn előadja a nagyszólóját a menőségről, és hogy na, most mi legyen, amíg Kurt és Mercedes megtárgyalják, hogyha már az álompár is jégkása pakolást kap, senki nincs biztonságban, indul a háború. Na, ebbe a fantasztikusan optimista hangulatba lép be Will, majd közli, hogy az eheti feladat, egy mix lesz, mert néha a dolgok külön-külön is jók, de ha összerakjuk, még jobb lehet. „Mint a csoki és szalonna.” What?! Oké Schuester, ülj le, egyes.  Na jó, nem vagyok gonosz, kapsz esélyt a javításra, mi meg megnézhetjük, ahogy Will elénekli a „Bust a move” című rapszámot, miután sem Finn, sem Puck nem volt elég tökös hozzá. Szóval a feladat kiadva, a „Bust a move” szerzeménynek kell találni egy jó párt. Sok szerencsét.

3.JPG

Finn és Quinn kitalálja, hogy nincs más hátra, Emma tanácsát kérik, hogyan legyenek újra menők. Amíg Emma előadja, hogy akik nem szeretik olyannak őket amilyenek, azokkal ne foglalkozzanak és az a legfontosabb, hogy mindig maradjanak önmaguk, addig Quinn fejéről leolvad minden hite, hogy okos dolog volt tanácsot kérni. Majd előadja, hogy a társadalmi helyzet, olyan, mint a bankszámla. Ha sok a pénz, az jó, ha nincs pénz, az orális férfi kielégítés. (Quinn kérlek, headshot.) Persze jó kis bociszemünk közben meglátja Willt egy jó kis napszemüvegben és totál nem figyel Quinn sztorijára, majd benyögi, hogy a napszemüveg, olyan szexi. Majd Finn nagyon értelmes mondatát hallhatjuk, miszerint a napszemüveg arra jó, hogy tudja a nők mellét bámulni, és közben tényleg Quinn melleit bámulja sunyin. Okos.

4.jpg

Este miközben Will egy termet rendez át, Emma megjelenik az egyik rokona mennyasszonyi ruhájában, hogy abban tanuljon meg táncolni, nehogy Ken rálépjen a ruhára. Bár inkább tűzre kéne dobni a ruhát, mert égette a szemem, olyan rossz. Will közli, hogy kezdésnek a Ken által választott „The Thong song” lesz, utána foglalkoznak Emma számával is, így nekiáll, bár érdekes, hogyha Emma tanul táncolni, miért áll végig egy helyen. No, mindegy. Szóval Will ellejt egy kellemes kis csábító táncot, majd a ruha minimum két méteres uszályában egy gyönyörű hasra esést is prezentál és magával rántja Emmát is. Persze ez talán az évad legromantikusabb jelenete, azért ne legyünk boldogak, mielőtt felkelnének, az ablakból Tanaka edző látja, hogy egymáson fekszenek csók közeli helyzetben. Jajajj, ebből baj lesz.

5.jpg

Meg is lett, következő nap edzés a fiúknak, ahol Finn és Azimio (az egyik játékos) összeszólalkoznak, mert szerintük Finn már nem eléggé csapatjátékos és már nem jó irányító. Persze eddig nincs gond, Finnt nem érdekli a többiek hisztije, de sajnos Azimio benyögi, hogy el se hiszi, hogy tényleg Finn termékenyítette meg Quinnt, nem lehetséges-e, hogy valaki más osont be a szentélybe és intézte el a dolgot. Na, ezt nem kellett volna, mert Finn nekiugrik a srácnak, indul a bunyó.  Szerencsére Tanaka edző időben érkezik, és mindenkit a vonalhoz térdeltet, indul a fejmosás. Mi lett volna, ha komolyabb bajuk esik? Még szánalmasabb és rosszabbak lennének, mint most. (Ennél? O.o)Meg egyáltalán, hol van Puck? Hát sajnos nem tudott most jönni, mert a kórusnak csinál most épp valamit. Ajaj, Tanaka edző agya elborul, közli, hogy annak érdekében, hogy megint együtt dolgozzanak, és csapat legyenek, heti plusz egy edzés lesz, méghozzá csütörtök fél négykor.  Finn persze közli, hogy a kórus próba is akkor van.  Több se kell, Ken üvöltve közli, hogy a hócipője tele van Schuesterrel és a kórussal, az edzés kötelező, a fiúk döntsenek, vagy a kórus vagy a football.

6.JPG

Közben megtudjuk, hol van Puck. Rachelnél, mert együtt próbálnak. Na, itt már WTF fejem van, de tovább idegelnek az írók, mert kiderül, hogy Puck és Rachel egy pár. Szerencsére Puck gondolat monológjából megtudjuk, hogy mi is van. Szerinte is gáz ez, de szegény édesanyja panaszkodott, hogy Noah miért nem tud egy normális zsidó lánnyal járni. Igen, Puck zsidó és Rachel is. Szóval, aznap éjjel Pucknak fura álma volt. (Inkább rémálomnak hívnám) Rachel egyszál fehér szűzies hálóingben és Dávid csillagos nyakláncban meglátogatja őt álmában. Mikor felébred, rájön, hogy ez egy isteni üzenet, Rachellel kell járnia.

8.JPG

 Következő nap megint jégkásával nyitunk, de most Rachel lesz az áldozat. Vagy mégsem. Puck hozott neki szőlős jégkását, mert az Rachel kedvence. Persze Puck ezt onnan tudja, hogy amikor szőlős jégkását öntött rá, látta, hogy megnyalja a száját törölközés előtt. Miközben felkéri a lányt, hogy dolgozzanak együtt a mixen, láthatjuk, hogy Rachel Finnt képzeli oda, valahányszor Puckkal smárol.  Majd Rachel közli, hogy nem adhatja magát Pucknak, mert…Nos, igen, majdnem kinyögi, hogy azért, mert Puck nem Finn, de végül azt mondja, hogy azért, mert Puck nem elég bátor szólót énekelni.

9.jpg

Ezért következő nap Puck a próbán elénekli a „Sweet Caroline” című számot, egy zsidó musical sztár felé való tisztelgésként. Közben persze mindenki kedélyesen táncolgat a székéken és éneklik a bonyolult vokált, miszerint „pá páppá pá”, de Finn és Santana fejébe belemászott a gondolat, hogy Noah és Rachel. Szóval megy náluk a csigaeffektus, a szemük majd kiesik. Amíg Rachel elpirul, Quinn rájön, hogy Puck mégse rossz választás. Ez már nem szerelmi háromszög, hanem szerelmi sokszög.

10.JPG

 Finn és Quinn épp megegyeznek a folyóson, hogy jó ötlet volt a napszemüveg (a szemüveg tényleg jó ötlet, de akkor már ne ilyen gáz, légyszemüveget vegyetek föl, észlények), amikor is tíz srác körbeállja őket, természetesen megkapják a jégkása pakolást. Kedves neandervölgyi barátaink közlik, hogyha Finn nem lép ki a kórusból, kikészítik. Ajajj. Persze azért legyen egy kis poén is, ahogy sétálnak arrébb a srácok, majdnem hasra esnek a tócsában.

11.JPG

Miután Rod (helyi híradós)forgatás után randira hívja Sue-t, a rész legjobb jelenetét nézhetjük végig, ahogy Sue és Will táncol és nevet. Egy kedélyesen összerakott swing számot láthatunk, tessék megjegyezni, mert szép tánc. Utána kiderül, hogy Sue szerelmes és ez jó hír, mert barátságos lesz tőle. Vége lenne a háborúnak? Hát reméljük. Sylvester edző elmeséli, hogy a randijukon torpedóztak, bár elég erősen szexuális felhangú játék volt, de azért mégis beleszeretett a férfiba, aki elhívta táncmulatságba.  Persze Sue véletlenül és nem gonoszságból közli, hogy azért sajnálja Willt a színlelt házzasága miatt, és amiatt, hogy Tanaka végre a sarkára állt, és döntésre kényszeríti a kórus tagokat.

12.JPG

Sajnos ezen Ken és Will összevesznek és kiugrik a vita igazi oka, Emma. Igen, sajnos Emma Willt szereti, de Kent annyira szereti a hölgyet, hogy még ez sem zavarja, csak az, hogy igazából ő csak ez vigaszdíj. Az iskolában Puck és Rachel kézen fogva járkál, bár Puck arcáról olvad a bőr, de türelmesen hallgatja a lányt, amíg nem landol egy jégkása az arcában. Miközben lemossák róla a slushie-t, Puck elmondja, hogyha döntenie kell, a focit választja, és akkor szakítaniuk kell. Rachel érdekes módon ezt jól fogadja, szóval itt már semmi izgalmas nincs, lépjünk tovább.

13.jpg

Ruhaboltban vagyunk, ahol Emma felpróbálja a menyasszonyi ruháját (gratula, ez szép ruha lett), majd Will bár megszólalni se bír, egy táncot azért ellejtenek, és Emma énekel, méghozzá az általa választott dalt, az „I Could Have Danced All Night” című szerintem fantasztikus dalt. Mielőtt még túlcsordulunk a romantikában és összecsókolóznának, Will észbe kap és gyorsan elrohan. De sajnos előtte még elmondja, hogy a nagy leszámolás Ken és Will között lesz.

14.JPG

És el is érkeztünk, csütörtök fél négy van. A lányok és a maradék pár fiú a próbateremben izgulnak, vajon ki jön el. Az óra kattan, az idő lejárt, de sehol senki. Ajajj.  Már mindenki föladta, mi is mindjárt sírunk, de láss csodát, megjelenik az ajtóban Mike és a nem emlékszem hogyhívják srác (bocs, még egyszer se mondták ki a nevét) nagy az öröm, ölelkezés, várjuk a többieket, hátha. Szerencsére Puck is ideér, Rachel nagy félve odamegy és megkérdezi, hogy biztos-e ebben (persze, bizonytalanítsd el még jobban. Headshot.), mire is Puck közli, hogy megéri a napi jégkása. De Finn hol van? Finn, hahó, fél négy van. Sajnos ezt Finn is tudja, és teljes felszerelésben meg is érkezik. De nem a próbaterembe, hanem a pályára. Ne már.

15.JPG

Következő nap, mindenki esőkabátban, mire is megjelenik Finn egy pohár jégkásával, amit Kurt arcába kéne önteni, de nem meri, mert mégis csak a barátai, de ha nem teszi, a csapattagok szétverik. Kurt itt olyat tesz, hogy megtérdelek előtte, feláldozza magát, és a Finn kezéből kivett jégkását a saját arcába önti, és közli Finnel, hogy gondolkozzon el, ki tenné ezt meg érte. Kurt, fejet hajtok előtted. Irány a kozmetikus. De mi most nem megyünk, majd legközelebb.

16.JPG

Sue megjelenik a stúdióban, hogy megmutathassa Rodnak a ruháját, de sajnos azt látja, hogy szívszerelme egy másik munkatársa szájában járkál.(Gyűlöllek Rod) Rod elmagyarázza, hogy egyrészt ez férfiruha, másrészt Ő nem monogám. Sue viszont igen, szóval szakítanak. Reszkess McKinley gimi, Sue Sylvester ideges.

17.JPG

Puck és Rachel nézik a focistaedzést, majd szakítanak, mert mindketten mást szeretnek, és bár Rachel felajánlja, hogy maradjanak barátok, Puck közli, hogy sosem voltak azok. Közben Will megjelenik a pályán, hogy beszélgessen Finnel. Láthatunk még egyet a kedvenc Apa-fia féle beszélgetésükből, de Finn közli, hogy nem fog visszamenni. Majd meglátjuk. Az öltözőben Finn és Tanaka edző beszélget, ahol a fiú a maga kitekert módján elmagyarázza, hogy nem akar választani a kórus és a foci miatt. Szövege hatásos, az edző közli, hogy a csütörtöki edzés határozatlan ideig elmarad, mert akkoriban megy mosodába.

18.JPG

Sue visszajött, és közli Willel, hogy a számlistájukat az asztalán akarja látni, és ha egy percet is késik vele, akkor „Elmegyek a menhelyre, hozok neked egy kiscicát. Hagyom, hogy beleszeress abba a kiscicába és aztán egy sötét, hideg éjjelen ellopom az otthonodból és képen töröllek vele.” Így. Szó szerint. Séta közben megállítja Quinn-t és közli vele, hogy vegye le a szemüvegét, mert látni akarja a szemét, amíg ezt közli. Quinn Fabray többé nem pom-pom lány, kegyvesztett lett.

19.JPG

Ismét próbaterem, ahol Finn hozott mindenkinek egy pohár jégkását visszatérési ajándékként.  Kurt elmagyarázza a lányoknak, hogy azért hívják kásának, mert ha sokat isznak belőle, így fog kinézni a fenekük. De szerencsére ez kalóriaszegény. (Már bocs, de a jégkása az ízesített víz) Artie gyorsan elmondja, hogy sajnos senki nem tudta megoldani a heti feladatot, de Will közli, hogy nem baj, mert a leckét megtanulták, majd megkérdezi Quinnt, hogy jól van-e, aki nem gyengén bunkó stílusban közli, hogy úgy néz ő ki, mint aki jól van? De persze megmondják neki, hogy ne búsuljon, mert itt van tizenegy jó barátja, akik mellette álnak. Willnek agyfagyása lesz, és közli, hogy el se tudja képzelni, milyen, ha valakit leöntenek ilyennek. Hoppá, Will Schuester soha nem volt leöntve? Sebaj, mert a kórustagok ragadozó módjára megindulnak, és leöntik a miheztartás végett. Mindenki nevet, boldogság van, szóval találkozunk jövő héten. 

Címkék: glee
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása