Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x06 - The Return (Otthon)

2012. július 11. 09:00 - Chat Géza

Hannah egy zsák akármivel lép ki a házból, mintha szemetet levinni készülne, de a nagy túrót. Egy elbaszott Rómeó és Júlia, naná hogy az erkély jelenetéhez hasonló röpke párbeszédnek lehetünk szemtanúi, amikor is Marnie baráti jó fejségből, enyhén fenyegető hangnemben figyelmezteti Hannaht, hogy rohadtul ne felejtse elkérni a jövő heti lakbérre a pénzt a szüleitől. Mert ha nincs lé, akkor bizony lakás sincs. Anya meg apa már izgatottan várnak a reptéren és azon filóznak, hogy lekéste-e, vagy nem késte le drága, életre a legkevésbé sem termett lányuk a gépet. Érkezik is a két lábon járó szerencse, hozza magával, büszkén öleli a poggyászként megutaztatott szemeteszsákot és annak tartalmát, mely mint a bolhapiaci árusok leggagyibb portékája, a kedves papa balfaszkodásának jóvoltából szépen kiterül a járdán. Így a két hete mosatlanként tengődő bugyik és melltartók jól meghempereghetnek a reptér mocskában. A szülői ház felé vezető kocsiút rengeteg kellemetlen percet tartogat Hannah számára, mely élvezet csak tovább fokozódik az esti közös filmezés során. Mintha kicsit nyűgös lennél kislányom, a hűtőben még találsz csirkét, egyél csak aranyom, egyél. Nem is vagyok éhes, hogy basznátok meg. Na, ennek meg mi baja lehet? Marnie zaklató SMS-ére, hogy hol van a pénz te mocskos állat, jobbnak látja megkezdeni a hűtővel kötendő szoros barátságát. Hol van az a csirke?

1.jpg

2.jpg

Hannaht az anyja keltegeti, hogy menjen már el gyógyszerért, mert iszonyatos hőhullámai vannak. Ilyen korán?  Mindjárt dél van az istenért. Hát pont ez az, hogy ilyen korán? Na, jó legyen. Alszom egyet, aztán elmegyek a szaros receptért. Nem! Most mész! Neeeeem, egy percig sem éreztem úgy, mintha magamat meg anyámat láttam volna egy szokásos vasárnap reggel, neeeeem. Hannah erőt vesz magán, és útnak indul.

3.jpg

A gyógyszertár előtt azért csak beugrik a helyi kávézóba, ahol pont egy régi barátnéja dolgozik. Hát te? Kérjél bármit, csak szójatejet ne, mert az nincs, és beszélünk. Carrie eltűnésének históriáját nem szeretném elmesélni, mert a Liam Neeson-os film óta mindenki vágja, hogy megy ez. Ez a sztori is pont ilyen.  Szóval lesz egy buli az ő – mármint az elrabolt lány - tiszteletére, hogy a bevételből legyen pénz nyomozóra, egy Liam Neeson-re, hogy megtalálja a lányt. Lejárt a szüneted cica, húzzál vissza cappuccinot főzni, de tüstént. Na, ez a csaj sem innen akar nyugdíjba vonulni, ő táncosnő lesz Hollywoodban. Nebasszá, tényleg? Hannah egyből rácápázik a sok pénzt, sikert és csillogást kecsegtető álláslehetőségre, de nincs protekció bocsesz. Rohadjon meg ott ahol van. Majd ezt is megírja faszán, aztán lesz pénz dögivel barátocskám.

4.jpg

A gyógyszertárban már megy is a tipikus „megismer az ismeretlen” szituáció, de a patikus fiú jó fej, és még azt is elnézi, hogy Hannah tőle tarhál 3 dolcsit egy harisnyára. A csávó még trükkösen utána kommandózik a parkolóba, hogy a letekert ablakon keresztül még Hannah-hoz vághasson egy tubus grátisz síkosítót, hátha kell az anyjának a hormonpótlóhoz. A srác nem bonyolítja a dolgokat, szóval a „gyüssz topogni gecó?” nemes egyszerűségében randira hívja Hannaht, az meg pont igent tud mondani erre a soha vissza nem térő lehetőségre.

5.jpg

A kedves szülők vázolják az esti programot, ami a jó öreg vacsi plusz házimozi kombóból van összetákolva. A szülőknek nem tetszik, hogy lányuk nem velük akarja tölteni a házassági évfordulójukat, de egye fene elengedik az eltűnt lányért szervezett buliba. Hannah a tükörhöz pofázik, hogy mekkora menő New York-ból szalajtott csaj ő és hogy a legszarabb dumája is ezerszer jobb, mint mások legjobb poénjai. Hát, a legaljáról kell elkezdeni az önbecsapást, nem?

6.jpg

A patikus csávó egy kis pizzázóba viszi Hannaht, aki nem bánja, mert imádja a pizzát. Elmesél egy bájos sztorit, hogy egyszer régen ő vega volt ám, csak egy este azonban pont úgy adódott, hogy nem volt zab, meg szójacsíra a hűtőben, így nagy hirtelen megvilágosult, hogy neki bizony levadászott állatok húsát kell lakmároznia. Az eltűnt lányért bulin fergeteges a hangulat. A csávó hoz sört, és a színpadon már látjuk is a Hollywoodba készülő lány szuper produkcióját, mely zenés táncos megmozdulás úgy néz ki, mint Lady Gaga és a Pussycat Dolls egy éjszakás kalandján megfogant, gnóm szerelemgyerek. A mentálisan katasztrófa sújtotta buliban senki sem foglalkozik ilyenekkel, mindenki csak bólogat és átadja magát a szarul koreografált táncnak, és a fos zenének. A patikus a jól bevált ásít és átölel módszer alkalmazásával megfogja Hannah vállát, aminek a lány még nem tudja, hogy örüljön-e vagy sem.

A kocsiban ülve megtémázzák, hogy szar volt ez a zene. Pedig nem is. De igen, ha mondom. Mert New Yorkban mi van, mi? Szóba kerül a munka, amitől Hannah kiakad, hogy ő aztán nem lesz vidéki virágárus, de majd ha kiadják a könyvét, akkor majd mindenki megnézheti magát. Hagyjuk is. Irány lazítani a srác lakására. Itt baszás lesz.

7.jpg

A szülők a romantikus vacsorán jól szórakoznak, mert anya be van baszva, apa meg egy filmből ad elő egy jelenetet, ami olyan jól megy neki, mit az ágyba hugyozás. Az önfeledt hahotázást eztán felváltja a lányuk életének megvitatása, hogy mennyire aggódnak, hogy mi lesz szegény, szerencsétlen, semmihez sem értő Hannahból. Majd csak el lesz valahogy, elvégre pont azért nem adnak neki lovettát, hogy megtanuljon élni, szemetet enni és kartondobozból készült házikóban lakni. Ha mi nem vagyunk jó szülők, akkor senki sem. Igazad van szívem.

A patikus lakásán már javában megy a tipi-tapi dínó. Hannah szerencsétlenkedik, mint egy szűz lány, aki azt sem tudja, mit hogyan kell, és zavarában mindent akar egyszerre. Adam agressziójához és perverziójához szokott lány „szereted ha kúrsz” kérdéssel bombázza a patikust, majd hirtelen témát váltva kisujjával célba veszi a csávó ánusz karikáját. Mit csinálsz? Én csak hétköznapi szexet akarok, misszionárius pózban, a derekunkat takaróval borítva. Eközben anyáék is valami hasonlóval próbálkoznak, csak ők a zuhany alatt nyeszetelnek, aminek meg is lesz az eredménye, hogy apa kizuhan a kádból a faszra.

14.jpg

A ház előtt búcsúzkodik a két jómadár, „majd még úgyis találkozunk” jeligére elköszönnek egymástól, majd a srác jézusúristenbazmeg szintű óriási megkönnyebbüléssel hajt el a messziségbe. Hannah segít a magzatpózban fekvő pucér apjának elcsoszogni a hálószobáig, ami naná hogy senkinek sem kínos, de azért hol van az a forró szurok, amit a szemembe csepegtethetnék az éjjel? Apát ágyba taszigálva, anya megöleli lányát. Jól vagy, minden rendben van, van pénzed? Persze, persze. Mindenki elhúz a saját szobájába. Adam hívja Hannaht, hogy mi a tosz van, és végül csak kiböki – a csávó – hogy hiányzik neki. Hannah alig kap szikrát, de azért csak sikerül egy elég szentimentális beszélgetés kicsikarnia Adamből. Megkéri, sétáljon oda ablakához és mondja el mit lát, mire Adam, halálhörgéssel egybekötött cammogással odavonszolja magát az ablakhoz. Jól van basszameg. Nézd már, itt az a dilis nő, akivel egyszer fél órán keresztül pofáztam a kesudióról, mert azt hitte van nálam. Hannah meg a szerelmes tini lányok együgyűségével hallgatja a sztorit, mert ebben a percben, mintha Adam nem lenne akkora faszparaszt. 

Címkék: csajok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása