Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x04 - Hannah's Diary (Hannah naplója)

2012. június 28. 09:00 - Chat Géza

Szent Isten! Hannah kapott egy korrekt kis fotót Adam félkemény, boával díszített péniszéről. Kép nézegetés okán Charlie és Marnie is a telefon köré kucorodik, majd Charlie diagnosztizálja a hímtag keménységi állapotát, mert ő ennyire keni-vágja a faszhatározó kézi szakkönyvet. A „csodás” kép után egy üzenet is érkezik, hogy: „BOTS. Nem Neked szántam.” Hogy mi? Bé-O-Té-eS? Ez komoly? Marnie parancsba adja Hannahnak, hogy ne írjon vissza semmit, aki végül hallgat a szép szóra, de azért a kiskaput megtalálva – az írást elhagyva – aljas módon egy képet küld baszó pajtijának. Íme, a csoda:

1.jpg

2.jpg

Nagyot ugrunk a jelenbe, ugyanis mi nézők át lettünk baszva a palánkon, mert Hannah épp a napi robot kellős közepén van, amikor a – civilben mikulásnak kinéző – főnöke betámadja hátulról egy kis feszültség levezető reiki masszázzsal. Na meg akkor jöhet egy kis tipi-tapi dínó is.

3.jpg

Jessa és Shoshanna sétálnak az utcán, amikor belebotlanak valami srácba, aki eléggé rámozdul a szerencsétlenül flörtölő Shoshannára. Jessa jobbnak látja köddé válni, hogy a fiatal amatőrök nyugodtan tudják folytatni a nyílt utcán zajló akármizést. Megy az egymás seggének fényesre nyalása, alibi beszélgetés, minek végén azért csak sikerül lefixálni egy esti randit. Úgy néz ki, Shoshanna életében is meglesz a nagy áttörés.

4.jpg

A munkahelyi klotyóban az igazi megmondós kolleginák nyomatják a vakert a főnök taperolási mániájáról, ami amúgy tök oké, mert simán állja beteg biztosítást, leszarja ha késnek a melóból, meg szülinapra iPod-ot vesz. Ezek után simán belefér egy kis munkahelyi molesztálás, vagy nem? Da amúgy mitől ilyen foltos a szemöldököd, Hannah? Na, ezen mindjárt segítünk, mégpedig úgy, hogy pubertáló mexikói lánynak sminkellek így nagy hirtelen.

Charlie és Ray valami dalt próbálnak éppen, de szigorúan, csakis fejben. „Ó merre tartasz tornacsukában?” Érted már miről szól? Arról, hogy egy lány megy előtted tornacsukában. Hát jah. De miért is építünk szemétből asztalt. Mert Marnie szereti a szarból készült dolgokat. Marnianak az kéne, hogy odabilincseld valahova, és jól megbaszd. Ray az észosztást felfüggesztve elmegy kutakodni, ha már nincsenek otthon a lányok.

5.jpg

Jessa meg a gyerekek találkoznak a faterral meg egy másik hippi fazonnal, Terry bácsival. A gyerekek velük akarnak menni, de apunak és a hippi komájának komoly üzleti megbeszélésre hivatkozva le kell lépniük füvezni, piázni.

Ray már Marnie szobájában kutakodik, de mivel Charlie és barátnője nem titkolózik egymás előtt, így semmi mocskos dologra nem derül fény. Charlie még térképet is tudna rajzolni Marnie kis rózsaszín vibrátorának lelőhelyéhez.

6.jpg

Hannah beviszi a főninek az aktákat, majd spontán csevegésbe kezdenek az időjárásról. A fickónak azonban mindegy hogy esik, vagy fúj, vagy éppen földrengés sújtja a várost, neki akkor is minden nap csodás, mert a beosztottjai domborulatait simogathatja. Hannah a műszakot letéve azért még beköszön a tutit megmondó kollegináknak, hogy kezdi egész megszokni a főnök gyengéd molesztálását, de ha akarnak valami durván furát látni, akkor itt egy kép a fickóm félkemény, boával díszített farkáról. Ne ez beteges. Az meg, hogy nem képes normálisan leírni, hogy „bocs”, az meg egyenesen vérlázító. Nincs mese kisanyám. Dobnod kell ezt a beteg állatot.

7.jpg

Ray már Hannah szobájában garázdálkodik. Már majdnem feladja a keresést, amikor az ágyon díszelgő, vörös kötésű füzetre veti magát. Na, nézzük mit rejteget Hannah naplója. Ahhoz képest, hogy dög unalom, és merő gőzölgő szarkupac az élete, egész viccesen ír. Ray talál valamit, amit direkt nem olvas fel hangosan Charlienak, ezért első vérig tartó küzdelmet kell vívniuk a nappaliban a napló titkáért. 

8.jpg

Jessa már épp a dadákra specializálódó maffia szakszervezet fontosságát ecseteli, és már majdnem megvan a fejkvóta, az alapító nyilatkozattal együtt, amikor az egyik bébi csősz felhívja a nagyvilági hipszter dadus figyelmét, arra a nem mellékes tényre, hogy bizony rohadtul nincsenek meg a lányai. A dadusok – nem hagyunk hátra embert alapon – csapatba szerveződve keresik a köddé vált nebulókat, míg Jessa csak az ugróiskola közepén állva, hangos bazmegek kiáltásával tudja csak segíteni az ügy előre menetelét.

9.jpg

Shoshanna egy otthonülős filmezést tervezett be a hódítás kezdeti szakaszára, ami végül is egész jó ötletnek bizonyul, figyelembe véve azt a tényt, hogy a Sex és New York-os poszter égisze alatt egy szempillantás alatt egymásnak esik a két fiatal. A fiú nyalakodik egy kicsit, majd Shoshanna felajánlja a „rendes” szex lehetőségét, ami úgy-ahogy jó úton halad egészen a szűzriadó bekapcsolásáig. Akkor már nem nagyon megy a dolog. A srác hárít, és azzal érvel, hogy a szüzek véreznek és szerelmesek lesznek, mintha a vértől kötődni kezdenének. Tisztára, mint a vámpírok.  De ő nem, Ő nem fog kötődni. Szórja a nagyzoló ígéreteket Shoshanna. A srác azonban hajthatatlan. Eeeeeeh. Akkor sem fog menni.

10.jpg

Jessa a gyerekekkel várja, hogy a szülők végre hazaérjenek, de az a jelenet kb. kiafaszt érdekel. A lényeg, hogy nem annyira gáz az, ha elveszíted a gyereked, pláne akkor, ha olyan nagyvilági, leszarom figura vagy, mint Jessa, vagy ez a hippi fószer. Hannah, mexikói lázadó tini lány alteregója mögé bújva színt vall Adamnek, hogy húzzon a faszra, ennyi volt, vége. Adam csak bambán tátog bele Hannah arcába. Miután fény derül a titokra, hogy Adam azért nem reagált a válaszul kapott cicis, pózolós fotóra, mert egyből kicsapta rá. Minden úriember ezt tette volna. Ja, ha ez a helyzet, akkor talán egymásnak is eshetnénk, nem? De baszd meg.

11.jpg

A helyi krimóban már rég megy a „Kétes áru” koncert, vagyis Charlie és Ray szuperprodukciója, egy szál gitárra és egy kongára hangszerelve. A „Merre tartasz tornacsukában…” kezdetű szám annyira alternatív, hogy az már fájdalom. Hannah is becsatlakozik, így pont nem marad le a legújabb szerzeményről, a „Hannah naplója” – sokat sejtető – című dalról. Shoshanna még a baszatlansága miatt sopánkodik, de akkor megszólal az első akkord, és kezdetét veszi az ívesen felépített, más szájába adott, himnikus önvallomás. Nem tudom elég jelzővel leírni a helyzet kaotikus katarzisának pompáját. Ez a búcsú Marnietól. Marnie meg Hannahoz bassza italát, hogy miért kell minden szart leírni a hülye naplójába, Határozatlan ideig szünetel a barátság. 

12.jpg

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tryptich 2012.06.28. 10:23:40

Tegnap megnéztem az első részét ennek a csodás sorozatnak.... vagyis ennek a sorozatnak... vagyis ennek. Végül is, tudom ajánlani, mert asszem ennél már nincs lejjebb.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.06.28. 11:00:27

@Tryptich: Nos, igen. Ebben a sorozatban nem rágják a szánkba a poénokat, de pár Apatow film után azért lehet érezni, hogy mikor kell röhögőre venni a figurát, és mikor kell még a szereplőnél is szarabbul érezni magunkat a mérhetetlenül kínos szituációk miatt.

galamb01 2012.06.28. 13:27:48

@Tryptich: hát, igen. ez nem hollywoodi cukormáz.

eszméletlen jó volt ez a rész is.

bl4ze 2012.06.28. 14:49:51

én angolul nézem, most ért véget az évad (10) rész és sztem egyáltalán nem rossz. én bírom, tetszik! :)

Kimondom az igazságot (törölt) 2012.06.28. 15:12:41

Sookal reálisabb ez, mint az a kibaszott sex és new york sorozat azokkal a girnyó öreg műpicsákkal.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.06.28. 16:45:09

@Kimondom az igazságot: Ez itt a lényeg. hogy nem fordul ki a belem, ha megnézek egy részt.

Tryptich 2012.06.29. 16:06:21

Fú galamb, neked tetszett a Mass Effect 3 vége, de nem tetszik a Walking Dead mánia, a hollywoodi cukormázról pedig halljuk csak a te véleményedet: "ezrével születnek kiba jó szkriptek hollywoodban is."
Ráadásul képes vagy ezt a szutykot nézni, és még le is szólsz, amikor itt jóindulatúan próbálok trollkodni.
Egyszerűen nem tudok napirendre térni efelett. Normális esetben hagynám, élje mindenki a kis életét, de ez már túlmutat ezen a kategórián. Ébredjetek! Őrtorony!

Csupszyka 2012.06.29. 21:56:01

Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a sorozatot mikor adják? Most itt a magyar szinkronos részekre gondolok, ugyanis eddig torrent oldalról töltöttem le az eddigieket.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.06.30. 14:36:25

@Csupszyka: kedd este 21:00-kor kell az HBO-ra kapcsolni
süti beállítások módosítása