Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6139-6142.

2012. június 26. 09:00 - Mésza "Abdul" Jani

Ezeket az epizódokat annak a nőnek az emlékének ajánlom, aki eddig a legfontosabb volt az életemben. Az édesanyámnak. Általa ismerkedtem meg a sorozattal, és bár ő sem látta minden részét, hiszen volt, hogy a fáradság miatt elaludt rajta, ettől függetlenül bizton állíthatom, hogy rajongója volt. Sajnos többé egy részét sem láthatja, ahogy mi sem őt, és nem részesülhetünk többé szeretetéből, kedvességéből és humorából, amiből betegsége alatt is bőven megajándékozott minket. Köszönöm, hogy a fiad lehetek/lehettem, Kallai Katalin.

Miklós eladná a részesedését, később egy újabb hazugsága derül ki, és az is, hogy a Berényi Kft. nagy slamasztikában van. Nehéz lesz lemosnia, hogy nem tudott a dologról. Géza és az apja összekap Gizikén, végül kiderül, az ifjabbiknak van igaza. Úgy tűnik, Ádám végül mégsem a pénzt és a csillogást, hanem a szerelmet választja.

bk_6139_1.jpg

6139. rész

Miki lepasszolná a 20%-nyi részét a Berényi Kft-ből, ugyanis az egyik kedves cégtársa – és itt Claura néz- elcseszett egy jó üzletet. Osztalékelőleg szóba sem jöhet, ugyanis pár tíz misiről lenne szó. Egyébként sem kell neki olyan, ami nem 100%-ig az övé. Szóval marad az eladás, meg a rendkívüli taggyűlés, az is minél hamarabb. Mondjuk aznap délután.

Ádám elutazik pár napra, egy utazási magazinnak fog fotózni. Az jó, legalábbis Kinga szerint, bár a szavai és az arca teljesen mást mondanak. Kínos párbeszédek, erőltetett mosolyok, igazán továbbléphetnének már valamelyik irányba

Gizi nagyon hálás, amiért Linda meg Zsolt elkísérték a mentorához, vagyis csak elvitték, ők addig somlóiztak, amíg Gizike bent égett. Vilmoshoz sem mer bemenni, de oda kénytelen lesz, és oda is egyedül, addig a lánya kint megvárja. Lindus szerint a fater ma nagyon jó fej volt, Bartha szerint mindig az. Kac-kac. Azért a leányzó hisz abban, hogy az anyja nem fog visszaesni, Zsolt meg úgy tesz, mintha hinné. Ha meg zűr lesz, szóljon neki, ne falazzon.

Gizi nagyon bánja a piálást meg a viselkedését, bár Vilmosnak az, hogy lámpalázas volt, elég ok erre. Az viszont nehéz lesz neki, hogy visszaesett, Vili utánanézett a neten, bár a mentor is ezt mondta Papagájnak. A tánccal meg nem lett volna akkora baj, négyszemközt. Csörög a telefon, Nóra az. Kár volt parázni, nem újabb kirúgásról (egyelőre) van szó, hanem a taggyűlésről.

bk_6139_2.jpg

Kinga szomorkodik magában, majd megszagolja a selyemfiú ruháját, amitől benedvesedik. Ezután észbe kap, oda az elérzékenyülés, majd egy cetlire ráírja az üzenetét, hogy a hímringyó ne hagyja szét a ruháit.

A többiek is meglepődnek Miki bejelentésén, Attila trükknek véli az egészet. Miklós hajlandó akár ott azonnal aláírni a szerződést, ha már nem hisznek neki. Többek szerint inkább azért, mert sürgősen kellene neki az a pénz. András hajlandó lenne megvenni, persze csak normális összegért. Hirtelen Claudia is. Akkor indulhat a licit.

Zsófi harisnyát keres, szerencséjére van is, de azt nem szeretné, ha Zsolt megtudná, hogy vásárolt ott, ahogy Kinga sem, mert még így is olcsóbban jön ki, mintha a Rózsában venne ezt-azt kedvezményesen, önköltségi áron. Zsófival bemennek a raktárba, közben jön Ádám, és hallja, amit Kinga mond róla. Gabi menti mega helyzetet, hogy ne égjen be jobban a pincércsaj, és hangosan köszön, hogy hello Ádám. Erre Kinga ki, Ádám lelép, a spiné meg porig alázva.

Mivel Claunak már 55%-os részesedés van a cégben, így azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy ő vette meg Miklós részét. Már írja is alá a papírokat, közben András telefonja csörög, sürgősen el kell mennie. Most Miklós következik, nem gondolta meg magát, de azért ugratják egymást az üzletasszonnyal, Nóri meg kicsit parás, mert a Nádkerten kívül Miki raktára az egyetlen megbízásuk. Claudia ennél szebb szülinapi ajándékról álmodni sem mert. Clau el, Nóri meg szontyi, mert az özvegy tuti kivágja. Miki szerint lehet, még jobban is jár vele, majd figyeljen csak oda. Valami készülődik?

6140. rész

Kinga megijed, amikor kijön a szobából, azt hitte, Ádám már elment. Megbeszélik a boltban történteket is. Ádinak rossz, ha Kingucinak is rossz. Aztán szokásos koptatós szöveg, jobbat érdemelsz nálam, a válasz is szokásos, nem. A Nádor lány nem akarja, hogy a selyemfiú elköltözzön.

bk_6139_3.jpg

Géza hozott egy újabb adag tápot apusnak, de ahogy meglátja Gizit, rossz kedve lesz. Vacsorára sem marad, és csodálkozik, mekkora a békesség. Látszik, hogy nem akar ott az apjával erről a témáról fecsegni, így szól, kiégett a harmadikon egy villanykörte. Vilmos is megy, hogy ki tudják cserélni. Gizi egyből le is bunkózza Gézát, hogy uszítja Vilit, de Linda szerint az öreg nem hallgat a fiára.

Az öreg Kertész le is cseszi a fiát, miért kell hazudozni, ha négyszemközt akar vele beszélni. Bezzeg Gizinek lehet? Ő sem hazudott, mindent bevallott. El is hisz neki mindent? Igen. Gézu szerint akkor át is veri, Vilmos meg azzal vág vissza, hogy ő meg nem bízik az emberekben. Tesz rá, hogy a fiának nem tetszik, hogy szereti a Papagájt, Géza meg belenyugszik, látszólag.

Géza most a boltban, pisztáciát keres, közben nevetve mondja, nem semmi volt a lánykérés. Innen egyenes az út a Gizi témáig. Pech, Novák és Gabi is az idősebbik Kertész mellé áll. Arra azért megpróbálja rávenni őket, hogy több alkoholos cuccal ne szolgálják ki a rúdtáncost.

Zsófi a születésnapra koccintana, de Clau inkább az 55%-ra, évek óta arra várt, hogy ő legyen a többségi tulaj. Jó, Szentmihályi felől arra is lehet. Menne el pezsgőért, amikor Izabella és Ádám odamennek hozzájuk. Claudia azért odaszúr, hogy nem is tudta, Ádit érdekli az opera. Miután ezek ketten elmennek, Zsófinak is mondja, nem is tudta, hogy Ádám unatkozó úriasszonyok ”kísérgetésével” is foglalkozik. Shoppingista tetteti (?) a hülyét, de az özvegy közli vele, Izabelláról köztudott, hogy selyemfiúkkal veszi körül magát. Vissza is kérdez, hogy azt akarja mondani, fizet azért, hogy elkísérjék ide-oda? Nem csak azért.

Miki eladása a téma. Miklós szerint Lacinak az is elég, ha megkapja az osztalékát. Várja is, de Berényi is kíváncsi lesz majd arra. Novák szerint biztos komoly tervei vannak, különben nem vált volna meg a részétől. Közben Gizi sört venne, de nem szolgálják ki, mert Géza megkérte őket. Jó, akkor majd Vili bácsi megveszi, de Gézára meg ne hallgassanak. Kicsit durcás az öreg.

Zsófi a Clautól hallottakról faggatja Ádámot, ő meg nem tagad semmit, csak reméli, hogy Kinga nem tudja meg. Zsófi nem ígéri meg, elmegy. Jön helyette Izabella, neki meg Ádám jelenti be,hogy elmegy. Leesett állal bámulja a hímringyó hátát.

bk_6139_4.jpg

Kati felmondott a Nádkertnél, mivel őt is becsapták. Nem volt igaz, hogy utalták a zsét, így akaratán kívül ő is hazudott Andráséknak. Nóra csak néz, de sem őket, sem másokat nem fognak kifizetni, a befektető tönkrement. Ajjaj, pedig az összes pénzük ebben volt, sőt, még adósságba is verték magukat. A Kft-nek annyi.

bk_6139_5.jpg

Kinga magában borozgat, Jön Ádám, Kinga telefonja csörög, megkéri Ádámot, vegye fel. A kijelző szerint Zsófi az, kinyomja, újra csörög, Ádám meg beledobja a mosogatós vízbe. Vesz helyette másikat. Lesmacizza a csajt, be akarja bizonyítani, nem rongy ember.

bk_6141_1.jpg

6141. rész

Zsófi hiába hívja Kingát, valamiért ki van kapcsolva. Shoppingista mosdóba el, jön Izabella. Ádámnak el kellett sürgősen mennie, Clau meg jól beeteti, hogy ő is igénybe vette a szolgáltatásait, és mindent belead a munkába. Az irodát már meg is vette Iza Miklóstól. Izabella is el, Claudia arcára meg kiül a félelem.

Kinga nem tartja jó ötletnek, hogy elkísérje Ádámot pár napra a fotózásra, inkább otthon marad, így a mobilt kiszárítani is lesz ideje.

bk_6141_2.jpg

Vilmos még mindig fel van háborodva a kiszolgálás miatt, de Laciék is csak kérést teljesítettek, nekik is az az üzlet, ha minél több sör fogy. Miklós Viliék mellé áll, a Kertész apuka meg majd beszél erről a fiacskájával. Giziék el, Laci meg megköszöni Berényinek a támogatást, aki szerint nem válogathatja meg, kinek mit ad el és mit nem.

Ádám meséli a friss híreket Aliznak, szóval be van parázva, hogy Zsófi szétkürtöli az operában történteket. Főleg attól fél, hogy Kinga is megtudja.

Szokásos reakció, bűnbak keresése, egymásra mutogatás.  Mindenki bajban van, akinek köze van a Kft-hez.

Aliznak nem esik jól, hogy csak Kingára gondol Ádám, és őt fényezi neki. Alapszabály, hogy egyik nőnek nem dicséri a másikat. Ez fordítva is igaz. Ali szerint egyelőre örüljön, hogy a Rózsában történtek után még szóba áll vele. Meg aztán, ha őszintén a barátja, akkor, ha ki is derül, hogy kankurva, azt is túléli a kapcsolatuk. Ádi el, pont összefut Gézával. Bemegy, egyből faggatózik Aliznál, meg ő is tolja, Kinga jobbat érdemel.

Juli is le van döbbenve a hír hallatán, gondolom most mindenkivel eljátsszák ezt az írók. Persze Andrásnak az is a baja, hogy Nóri szerint ő tehet az egészről. Julcsa persze rinyál, mi lesz velük pénz nélkül, de hát max más brére is rábukik, jártas már ebben.

Nóra akárhogy számol, ez bukta. Attila szerint nem eszik olyan forrón a kását, ő is átnézné a papírokat, elvileg pénzügyi tanácsadó. Csöngetnek, Miki az, nem emlékszik, ki megy Timikéért francia órára, de kétszer is meg kell néznem a részt, mert úgy hadar, mint általában én szoktam. Szóval még egyszer megkérdi, hogy legyen, Nóra meg azt válaszolja, menjen ő, mert sok a dolga. Nem azért, mert pörög a cég, hanem ellenkezőleg. Miklósis segítene, átmehetnének az irodába, hátha találnak valamit. Miki Timikével el, Attila szerint is milyen mázlista Miklós, hogy pont most adta el a részét. Ugye?

bk_6141_3.jpg

6142. rész

Gizi jön Gézához, hogy szóljon neki, az apja kiakadt rá a boltban történtek miatt. Papagájnak nem volt kellemes a dolog, ahogy Géza szerint az sem, amit a Rózsában művelt. Géza csípi Gizit, de szerinte nem illenek össze, főleg, amikor iszik.

Ádám cuccol az albiba, mert összekapott Izabellával. Beszélni is akar Izáról, de hiú remény, nem bevallja, hogy kankurva, hanem a kitartóját mocskolja, meg előkészíti a terepet, hogy a nő több melót nem fog neki adni, szóval a soron következő fotózáson bizonyítania kell. Így sem tudja rávenni a pincért, hogy elkísérje.

Zsolt zár, Zsófi az operáról meg Miki részesedésének megszerzéséről mesél, közben hiába hívogatja Kingát.

Túl jó Gizi szíve, legalábbis Vili szerint. Gizike meg Gézát védi, csak jót akar a faternak, meg a szíve mélyén még Magdust siratja. Vilmosnak igen is elég jó a Papagáj, akinek meg nem tetszik, tehet egy szívességet.

Kinga ceruzaelemet keres a boltban, Ádámnak vinné a géphez. Közben téma Laci leánykérése is, majd jön Géza, meséli Nádornak, hogy úgy néz ki, Gizi megint piál. Anyussal könnyebb volt neki, meg Bözsi mama jobban illene hozzá. Ez Vili bácsi dönti el, meg Kinguci szerint az ember nem az eszével dönti el, kibe lesz szerelmes. Erre mondaná a menyasszonyom, minden az agyban dől el, és van is benne valami.

Clau Mikit keresi, de csak a neveltlánya és a pasija van otthon. Nincs otthon, az irodában van, mert gáz van.

Vilmos elmegy a tóra pecázni, Bözsi mama szerint a horgászás csak időpocsékolás. Amíg a volt férje kint ült, addig ő megcsinált otthon mindent, szerinte ezért járt el horgászni, meg azért is, mert jól beittak a haverokkal, de hal egy szál se. A téma nem lesz befejezve, mert jön Géza, örül is, hogy együtt látja kettőjüket. Vili mondja is, Gizinek köszönheti, hogy nem lett balhé, és el is lép haza.

Brénsztorming a Berényi Kft. irodájában. Attila ötletét Nóra és Miki gyorsan leszavazza, idő is ellenük dolgozik, itt csak zsíros bankhitel segíthetne. Jön Clau, érdekelné, mi folyik itt. Megtudja, nincs elragadtatva. Sőt, neki is gyanús, hogy Miki szinte az előbb adta el a részét, ráadásul Izabella csak megvette azt a lakást. Attila szokásos keménykedő stílusával benyögi, hogy tudta, Miklós meg hiába magyarázkodik. Elmehetnének már újra vadászni, egy irritáló karakterrel kevesebb lenne.

Linda megijeszti az anyját, amikor az próbálná minél halkabban bezárni a lakás ajtaját. Ment volna elfelé a fejét kiszellőztetni, de nincs baj. Linda bemegy a lakásba, Gizi meg a lépcsőház felé indul, ahol majdnem ütköznek Ádámmal. Ádi batyukkal megy elfelé, Kinga meg utána, meggondolta magát, mégis elkísérné.

bk_6141_4.jpg

Hol tartottunk Gizivel? Ja, igen. Nincs baj. Nincs hát, belopózik a padlásra, elő a piás üveget, végül csak meghúzza. Többször is.

bk_6141_5.jpg

Miki otthon, de nem menekült meg, kopogtatnak. Nóra rákérdez, hogy valahonnan már tudta, hogy gáz van? Miklós terel, erre megkapja, mekkora önző gazember. Berényi szerint téved, Balogh meg csak reméli, hogy téved. Téved?

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johevi 2012.06.26. 10:19:00

Nahát megint eltelt 500 rész? Ilyen időközönként szokott felmerülni a Kft eladása vagy éppen a taggyűlés. Megszerzem a 10%-od, nem neked adom a 20%-om stb

blink 2012.06.26. 10:38:25

Nézi még valaki ezt a SZART?

Johnny336 2012.06.26. 10:55:28

Na, már megint mindenki Mikit utálja. Valami újat is kitalálhatnának a forgatókönyvírók...

Mellékesen Claudia volt a hülye: "kemény üzletasszony", aztán csak azért hogy röhöghessen a Mikin megveszi a részesedését a cégben, ahelyett, hogy előbb informálódna. Szánalmas...

maydayray 2012.06.26. 11:32:43

@blink: nézi? én aszittem ez már nem is megy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.06.26. 11:35:19

Részvétem... és talán ő is olvassa odaát..

blink 2012.06.26. 11:39:07

@maydayray: dehogy nézem :)
legalja.hu

pcland-hu · http://www.pcland.hu 2012.06.26. 12:04:48

Ez kell a magyarnak. virtuális probléma, (két virtuális reklám közt). nincs gondod ?,tele vagy idővel? nézd a BK-t. ha jól figyelsz, még bankrablásba is beszerveznek és pénzhez juthatsz, lottóznod se kell többet. Tereld el a saját problémáidról, feladataidról a figyelmet azokat majd megoldja a kormány. aztán ha megöregedsz küldi a nyugdijat. Pápá.

villanella 2012.06.26. 12:11:09

nagyon szép a bevezető. még egyszer részvétem.

Kivlov 2012.06.26. 12:55:28

Novák hogy bemosott már Mikinek! :)
Miki meg hatalmas dumákat dobott végig. :D

Mammás 2012.06.26. 12:56:11

Büszke Rád, tudom. Persze nem csak Ő, EBben pedig biztos vagyok.

reqcka 2012.06.26. 16:57:01

Az egészben Laci pörög még, a többi állóvíz. Hátha András helyére hoznak még egy egész családot, hogy minden korosztályba bekavarjanak, ráférne a beltenyészetre kis vérfrissítés :D
Az NLCafe tévéreklámja kicsit másként:
minu.me/-kimaradtjelenetek :D

nyuszi01 2012.06.26. 22:23:48

Őszinte részvétem édesanyád miatt!!! Nagyon szép bevezetőt írtál, és biztos vagyok benne, hogy ő is büszke arra, hogy az édesanyád lehetett!! :)

Koky_ 2012.06.27. 07:43:13

@pcland-hu: Csak a saját magad reklámozása miatt kár volt ide fröcsögnöd.
Látszik hogy nem érdekel, azért kattintasz ide és még írsz is. Talán tele vagy idővel?
süti beállítások módosítása