Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x03 - All Adventurous Women Do (Változások)

2012. június 20. 08:27 - Chat Géza

Egy kis meglepi készül Marnienek, ezért eltakarja szemeit, amíg Charlie azt nem mondja, adj neki. Eddig tart az öröm és a jókedv, ugyanis a meglepi, ami a hármas függöny mögött rejlik nem más, mint Charlie nullás géppel letolt, szopott gombóc feje. Ezt meg most minek? Azért, hogy a rákos kolléganője ne érezze magát annyira szarul. Hannah is betoppan, aki tovább színesíti a hülyén kinéző emberek palettáját, ugyanis goth/scene picsának sminkelve somfordál Marnie mögé, hogy megkérdezze, mennyire lett atomdögös a szerkó. A baka frizurás Charlie még tesz egy elve halott próbálkozást arra, hogy szexuális keringőre hívja barátnőjét, de ahogy azt sejteni lehet, itt nem nagyon lesz hancúr parádé.

1.3.jpg

Adam súlyos ananászkarikákkal megpakolt rúddal nyomatja a börtön szettet a kéróban, amikor Hannah telefonál, hogy nézzen ki az ablakon. Amint, kinéz, egyből szerelembe esik. A nagy lófaszt. A szokásostól eltérően most nagyobb érdeklődést mutat Hannah iránt, így az ablakon kihajolva, finoman, burkoltan, úriemberek módjára közli félig ordítva, hogy tolja fel a formás kis seggét, hogy három napig a szex rabszolgája lehessen, és az ágyhoz kötözve jól megcuccolhassa.

2.jpg

Adam, Hannah hasát nyomogatja, azzal a felindulással, hogy milyen vicces a hája. Hannah nem kimondottan örül annak, hogy a tökéletes testű baszópajtija ilyen szinten megalázza, de azért még nevet, hogy ne legyen annyira kínos. Szeretsz enni? Milyen gyakran szoktad kirámolni a hűtőt? Kis nasi, kis csipegetés? Milyen gyakran fogyózol? Hannah szerényen válaszolgat. De hála istennek megszólal a telefonja. Azonban rossz híreket közöl vele a nőgyógyász, mert a tesztek alapján úgy néz ki, hogy HPV-je van. Adam megértően – mellizmának ugráltatását egy percre szüneteltetve – átöleli Hannaht, aki egyből kérdez és támad, hogy ugye azt azért tudja, hogy ezt tőle kapta el? Mi van? Adam felbassza magát. Hogy merészel ilyet feltételezni, meg különben is két hete vizsgálta ki a leszbikus barátnője, aki egy urológián dolgozik. Adam bevágja a durcit, visszamegy az ágyba, hogy háton fekve, levegőben biciklizve hasizmozzon, és közli Hannahval, hogy amíg meg nem gyógyul addig se puszi se pá, maximum telefonon keresztül érintkezhetnek.

Jessa magasról leszarva uncsitesója Shoshanna divattanácsait, mely szerint kevésbé hiteles áttetsző, fehér hálóing szerű ruhában bébi csőszködni, fogja magát és elmegy a megadott címre gyerek felvigyázó munkára jelentkezni. Megérkezve az új munkahelyre azt látjuk, hogy a kedves anyuka némi vagány bőrszerkót magára aggatva magyaráz, hogy mit és hogyan kell a kis lurkókkal, majd lányai fejére csókot lehelve (ál)sajnálkozva mondja: kár, hogy el kell mennem gyerekek. Ehhez képest fülig érő vigyorral hagyja el a házat, legalább olyan szerkóban és indíttatással, mint aki egy nagyobb motoros hordával készül átvenni a Thunderdome feletti uralmat.

3.jpg

Hannah a lépcsőn ülve, mint egy jól szituált drogos hippi, felhívja Marniet, hogy közölje a nagy hírt. Az együtt érző öribarinő egyből sírva fakad a HPV szó hallatán, majd tisztázva a rövidítés jelentését, és minek okán nem halálos betegségről van szó, egyből rátérhet a lakás bérleti díjának esedékességére. Ez elég kínos Hannahra nézve, ugyanis továbbra sincs egy büdös dollárja sem, plusz majdnem rákos lett az isten szerelmére. Hát nem érti meg senki sem ezt a lányt? Eközben a bébiszitterkedésbe épphogy csak belekóstoló Jessa háza táján minden a legnagyobb rendben halad. A szobában felállított, baldachinos lepel alatt fekve, sajtot zabálva hallgatja az egyik kislány novelláját, ami nagyon király, ahogy a sajt is, ezért ellenvetés nélkül gördülhet tovább a kisregény cselekménye.

4.jpg

Hannah átugrik Shoshannahoz, hogy átöltözzön, aki feszült figyelemmel nézi a Poggyász című műsort. Naná, hogy egy társkereső műsor, melyben három játékos, három-három táskát hoz magával, melyekben kisebb-nagyobb rigolyáik vannak felsorakoztatva. Na, ez egy remek momentum arra, hogy a két barinő megbeszélhesse, vajon mi lapulna az ó poggyászukban. Shosanna egy bélprobléma, saját nagymamája iránt érzett gyűlölet, és a szüzesség kombót villant, melynek utolsó része hülyeség és felesleges, hisz a szüzesség csak nem szólhat örökre. Hannah pedig egy szar rajzolási képesség, fürdőkádban muffin evés, és HPV vírus egyveleggel kontráz. Shoshanna szerint ez nem is gáz, mert nem mellesleg Jessanak is van, ergo minden menő csajnak van. De ha teheti, akkor azért szóljon egykori partnerének, akitől elkaphatta, ha már Adam kiesett ebből a (fertő)körből.

5.jpg

Kicsit bekukkantunk a galéria megnyitók világába. Marnie vonaglik végig a folyosón és mindenki gratulál neki, majd a főnökasszony is betámadja, hogy mennyire faszájos lett a kiállítás. A kínos részegség állapotát nem leplezve magához szólítja Jonathant és jól kiosztja, amiért fehér fickó létére ázsiai nőkkel kúr. A főni lehet, hogy csak saját vagináját akarja az ifjú művész péniszével megédesíteni, de ha már itt van, akkor tálcán kínálja Marniet és az ő (vélhetőleg) csodálatos genitáliáját is.   Marnie már kezdi is a puncsolást, de a művész úr nem kér a felesleges locsi-fecsiből. Marnie ráharap a szája szélére, mert eléggé bejövős ez a fajta férfiasság.

6.jpg

Hannah egy szolid kis bárban várja egykori kedvesét Elijaht, aki már érkezik is. A kellemes viszontlátás, hogy ki mennyit változott téma kivesézése után csak rátérnek a lényegre. Hannah már készül bevallani a HPV-s fertőzöttséget, mire Elijah közbevág, hogy igen a hír igaz, ő meleg. Hannah majdnem lefordul a székről, amikor tudatosul benne, hogy meleg gyáros lett belőle. Elijah csakis Hannahnak köszönheti, hogy megtalálta igazi, farok szerető énjét, hisz mindvégig volt a lányban valami férfias vonzerő, ami elég bejövős a melegeknél. Hannahnak már szökik ki a vér az agyából, így csak – meg amúgy sincs más – szex közben ütlegelő Adammel tud páváskodni. Ühüm. Az is szép dolog, hogy van valakid Hannah.

7.1.jpg

Marnie meg Jonathan kilógnak a friss levegőre, hogy egy gyalogos felüljáró kapujában állva flörtölhessenek. Sejthető a végkimenetel. De mégsem. Jön a nagy kopp. Marnie kijelenti, hogy jobb ha tudja, nem fogja megcsókolni. Persze, persze. Jonathan meg egy igazi lord, és tudomásul veszi a mondottakat, ezért közelebb lépve a lány arcába mondja, hogy majd azért ne lepődjön meg az első kúrásuk alkalmával, mert ő aztán megmutatja, milyen az, amikor egy férfi igazán szeret. Na, viszlát. A srác elballag. Marnie visszamegy a megnyitóra, hogy az üresen maradt illemhelyiségben, izgalmi állapotát kihasználva, maszturbálhasson egyet.

8.jpg

9.jpg

Jessa már nyomja a szunyát a kanapén, amikor a gyerekek apja megérkezik az éjszakából és megkérdezi, hogy minden rendben volt-e? Persze, hogy igen. Az egyik kislány leesett, aztán fejbe rúgtam, hogy felállítsam, de nagyon makacs kis dög amúgy. És veled mi volt? A kedves apa nem nagyon kap szikrát, mert még mindig el van szállva attól a szar koncerttől, ami miatt kimaradozott az este, meg a fasza kis füves cigitől. Az nem lehet, hogy nem a koncert szar, hanem az ízlésed? Így kezeli a szituációt Jessa, és a fickónak nem is kell ennél több, és mélyebb filozófiai gondolat, ahhoz hogy megkínálja egy kis gandzsával.

10.jpg

A bárban tovább zajlik a kínos beszélgetés Elijahval. Hannah próbál visszatérni a sokkos állapotból, és rátérni a lényegre, így végül csak kinyögi végre, HPV-m van, és tőled kaptam el. A kis cunci mókus egyből megsértődik, hogy milyen alapon vádaskodik ilyennel. A rögtönzött felvilágosító óra keretén belül, a kis meleg hógolyó prezentálja a tényt, hogy a férfiaknál nem kimutatható, de ami még fontosabb az, hogy nem vizsgálható a HPV, szóval úgy tűnik Adam kicsit átbaszta őt a palánkon. Na meg, ha már itt tartunk, ebben a szerkóban úgy nézel ki, mint egy leszbikus. Ja amúgy apád is meleg, na csocsesz. Elijah nem kis fölénnyel nyeri az utolsó szó viadalát.

Jessa meg a hippi apuka ordenáré hangerővel beszélgetnek a konyhában, miközben vígan lakomáznak a hűtőben, az éléskamrában, a sütis dobozban talált elemózsiákból. Az egyik kislány felébred és csatlakozik a felnőttek sehova sem vezető beszélgetéséhez, mire Jessa jobbnak látja elhúzni a csíkot.

11.jpg

Hannah már az otthon magányában nyomja Twitter bejegyzést, és azon morfondírozik, hogy mi lenne a legfaszább, legütősebb szöveg, ami jelképezné mai napját, és amit 140 karakterbe belesűríthet. „Minden vagány nővel megesik.” Tweet küldése, és már ott virít a falon. Kis kakaó a zenére, megérkezik Marnie. Szevasz csajszikám! Na, mi volt? Elijah meleg, de ezt igazán tudhattam volna, hisz háromból csak kétszer élvezett el, meg amúgy is eléggé sütött róla, nem? Dehogyisnem csajszi! Na, akkor nyomassuk a dance-t!

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blash 2012.06.20. 10:08:45

vaaaa, comics sans... halom font van me'g ezenkivul, mind jobb

Johnny336 2012.06.20. 11:59:09

Azt az "ilyesztő" képfeliratot ugyan cseréld már ki iJesztőre. Rohadtul bántja az ember szemét!
De köszi a hogyvolt!

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2012.06.20. 12:10:56

@Johnny336: köszönöm az észrevételt. Valamit intézek a dologgal kapcsolatban.

Findzsa 2012.06.21. 19:41:10

Borzasztó volt az első rész és azóta nem is nézem. A hogyvoltnál viszont mindig kikötök valamiért... szóval köszi az 5 perces összefoglalókat!
süti beállítások módosítása