Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Botrány 1x03 - Pokoli harag

2012. június 14. 14:00 - Weatherspoon

Az első snittben feltűnik történetünk egyik legfőbb konfliktusforrása, Amanda Tanner, aki épp Olívia irodájában héderezik. Quinn kávéval tömi, míg a többiek azon vitatkoznak, valóban lefeküdt-e az elnökkel, vagy csak kamuzik. Olívia persze tudja az igazságot, aztán felbukkan eheti megoldandó problémánk, egy rendkívül tekintélyes és tehetős cégtulajdonos asszony fia, akit nem erőszakkal gyanúsítanak. Ma tartanak az ügyében tárgyalást a bíróságon, de az ifjú titán még csak el sem ment rá, édesanyja így hát Olíviát és társait kérte meg barátilag, ugyan kerítsék már elő. Az eljáró bíró meg nem szívesen alkalmazná a tárgyalás elmulasztásának jogkövetkezményeit, ezért igen zabos.

 k-p_13-qpr.jpg

Olívia és Harrison kopog egy szállodai szoba ajtaján, egy lepedőbe csavart ruhátlan rüfke nyit nekik ajtót, jöttünk ezért a gazdag ficsúr barátodért. Arrébb is tessékelik a csajt, aki nem igazán örül most itt Olíviáék jelenlétének, de a célszemély, Travis, a helyzethez képest vidáman köszönti őket, miközben egy szál pöcsben fetreng az ágyban. Menni kéne a bíróságra, kis barátom, bakker, reagál a gyerek, hát akkor menjünk, bár azt vitatja, hogy bárkit is megerőszakolt volna. Olívia a cégtulajdonos anyukával is elbeszélget, az asszony váltig állítja, az ő fia nem tett semmi rosszat, csak a körülmények meg a pénzéhes nőcskék áldozata, szegény csávó.

Az elnök mindeközben csapzottan ébred, felesége aggódik is érte, fel van borulva a bioritmusod, drágám. Nem tudok aludni, panaszkodik az elnök, bár ehhez az is hozzájárult, hogy előző éjszaka hajnal 4-ig csetelt Nelson Mandelával a fészbúkon, vagy valami ilyesmi. Mindeközben az irodában megint itt van Gedeon, az ambíciózus újságíró legény az előző részből. Nyilván ismét a sztorijáért jött, de Olívia, ahogy az a hívatlan vendégekkel a szokása, kivágja, mint szart a gyöpre, hiába bizonygatja a gyerek, hogy nekik itt most valami meetingjük volt megbeszélve. Jó jó, akkor lehet adok majd neked némi infót, ha már meg is borotválkoztál a kedvemért, de ha bármit is le mersz írni Amanda Tannerről a következő hetvenkét órában, az arcodba lépek, mondja Olívia. Jobb híján Gedeon ennek is örül.

 k-p_14-qpr.jpg

Olívia letétbe helyezi Amanda Tannert a saját lakásában, azzal a szándékkal, hogy itt nem férnek majd hozzá a mindenféle aljas, zaklató médiumok. Na akkor beszéljük már végre meg, hogy mihez kezdünk egymással, Amanda, van valamid, amivel megboríthatnánk ezt a züllött elnököt? Hát, van. Na és mi az mi az?? Hát, azt nem mondom meg. Ne szórakozzál már, hördül fel Olívia, de igen, válaszol Tanner, mert hát megmondtam az előző részben, hogy az én szabályaim szerint játszunk, és az van, amit én mondok. Ja, és találkozni szeretnék az elnökkel is még egyszer, ha már itt tartunk. Olívia így hát felkeresi elnöki komornyik barátunkat, Cyrust, és közli vele, mit akar Amanda. Miután az előző részben is látott tenyérbemászó Billy fiút jól elzavarják az asztaltól a francba, Cyrus azt sulykolja, hogy az elnök nem tud aludni. Úgy tűnik ez lesz itt a másik központi probléma ebben az epizódban.

Itt egy új védőügyvéd, valami köpcös fazon, aki állítja, ez az erőszakkal vádolt Travis ártatlan, a sértett, Helen, csak fel akarja ültetni pénz miatt. Olíviáék a legnagyobb problémát abban látják, hogy az esküdteknek nem valami szimpatikus ez a pöcsarcú milliomoscsemete, ami, lássuk be, valóban nehezen áthidalható gondnak tűnik. Helen meg egy feddhetetlen gyógypedagógus alumni elnök, bár legalább csóró, a pénz jól jönne neki, hátha ezen el lehet indulni. Olívia, Sztífön meg a köpcös jogi képviselő így aztán ezzel a Helennel meg az ügyvédjével próbál megegyezni. Fizetünk 8 millió dollárt és az ügyész ejti a vádat, aztán mindenki megy a dolgára, javasolja Olívia. Áh, csí, az nem lesz elég, 10 millió kell, felel az ügyvéd. Mégis mit képzeltek, hördül fel a köpcös jogi képviselő, Charles, ez mindennek a teteje, legyen 9. Oké, zsír, deal, vágja rá a kiváló szintű tárgyalókészséggel megáldott ügyvéd, de ügyfele nem ilyen hajlékony, nem fogadjuk el, nincs üzlet, mondja a lány. Na mert már miért nincs, vonja kérdőre Olívia, mire a csaj lesokkolja, Miss Pope, maga mennyi pénzért tudná elfelejteni, hogy fojtogatják, ütik-verik, letépik a ruháját, meg valami állat lenyomja az öklét a torkán? Erre Olívia is csak bandzsít szó nélkül, így a tárgyalásnak vége, elmennek.

 k-p_15-qpr.jpg

Cyrus javasolja az elnöknek, hogy menjen bele egy találkozóba Amanda Tannerrel, hogy lezárják már ezt a bulit, de az elnököt csak Olívia érdekli, ott lesz ő is? Áh, menthetetlen vagy, véli Cyrus. Olívia az irodában közli a többiekkel, hogy nincs megegyezés, az esküdtek rühellik Travist, gázos a helyzet. Quinn balfék módjára megjegyzi, hogy hát akkor, gondolom, veszítünk, mire Olívia leoltja a francba, kussoljál, én sosem veszítek, mert sosem adom fel! Hát, jó neked. Harrison közben segít Travisnek felöltözni a tárgyalására, a gyerek szerint több pénzt kellett volna ajánlaniuk a csajnak, mert ilyen esetekben végül úgyis mind elfogadják. Harrisonnak ez az élettapasztalat szöget üt a fejébe. Közben Olívia Amandát sem hanyagolhatja el, meg is látogatja, a nő éppen telefonál, azt meg nem szabad, Olívia így őt is leosztja, Amanda azt állítja, az újságíró, Gedeon hívogatja. Olíviának kezd a töke tele lenni Gedeonnal, de Quinn felajánlja, majd ő kideríti, mit tud a firkász nyikhaj, mert hát totál bele van zúgva. Jó, derítsd. Közben kiderül, hogy Travis gyerek valóban keveredett már gyanús ügyletekbe, pár éve egy Rachel nevű lánynak fizetett jelentős pénzösszegeket, de a csajt már nem interjúvolhatják meg, ugyanis meghalt.

 k-p_16-qpr.jpg

Az általában a viszonzatlan szerelem pokoli kínjától gyötrődő elnök ezúttal jókedvű, megy is ezt megosztani Cyrusszal. A feldúlt Cyrus azonban egy fejhallgatót nyom a fejibe, amitől az elnök jókedve egyből elpárolog. A Cyrus által lejátszott hangszalagon ugyanis az elnök és Amanda Tanner szexuális együttlétének mp3-formátumban rögzített hangeffektusai hallhatóak, amellyel egy kreatív, ámde módfelett perverz ismeretlen zsarolni próbálja a Fehér Házat. Tuti Olívia áll emögött, a rohadék, véli Cyrus. Áh, egészen biztos hogy nem ő, mondja az elnök. De, de, meglátod, jól elintéz meg kibelez majd. Nem, ordít az elnök, de attól még összeroskad. Harrison valami DNS-laborban próbál csajozni, sikertelenül, Quinn meg esetlen módon randevúra hívja Gedeont, az újságírót.

 k-p_17-qpr.jpg

Az ebben a részben semmi érdemlegeset nem mutató Sztífön kritizálja egy kicsit Olívia diktatórikus döntéshozatali módszereit, de aztán csörög a főnökasszony telefonja, az elnök felesége meghívja valami díszvacsorára. Harrison érkezik az újabb felfedezéssel, na szóval Rachel, a csaj, akinek Travis korábban egy csomó pénzt kifizetett, az a legjobb barátnője volt annak a Helennek, aki most a sértetti pozícióban, mint Travis áldozata szerepel. Travis anno ezt a Rachelt erőszakolta meg, Helent meg most épp valóban nem, ő a legjobb barátnőjéért akar bosszút állni, akit öngyilkosságba kergetett Travis bestialitása. Olívia ezt elmeséli a nyikhajnak és az anyjának is, a muter ezen kiakad, de csak kb. annyira, mintha a fia rossz jegyet hozott volna az iskolából, vagy csokit lopott volna a sarki közértből.

A bírósági tárgyaláson Charles, a köpcös védőügyvéd felhevülten üvölt Helennel, a sértettel, a csaj kamuzik, hazudik, mindenkit becsap, mondja. Travis anyja azon lamentál, hogy bár a fia ezt valószínűleg megússza, sajnos mégiscsak egy állat, biztos azért, mert gyerekkorában nem járt ki a hokimeccseire. Nem a te hibád, bizonygatja Olívia, aki természetesen a gyereknevelés lélektanához is ért. Quinn megérkezik a Gedeonnal leszervezett randevúra, de ott Huck várja, a technikus. Szerinte Quinn töketlen, így hát ad neki pár tippet, hogy jobban nézzen ki, meg pár instrukciót a csaposnak, hogy itassa vadul ezt a Gedeont.

 k-p_18-qpr.jpg

Olívia a tárgyalás után az elnök puccparádéján jelenik meg, Cyrus, aki mostanában nincs túl jó véleménnyel Olíviáról, nem különösebben örül ennek. Az elnök természetesen egy protokolltánc erejéig Olívia mellé keveredik, miközben Cyrus hülyére issza magát. Gyere, Olívia, menjünk el innét kettesben, legyünk együtt, mert nem bírom ki nélküled, mondja az elnök megátalkodott fejjel. Sze-ret-lek, teszi hozzá szép tagoltan és artikuláltan, hogy Olívia biztos megértse, de a nőt továbbra sem hatja meg a nyavalygása, hülye vagy, itt a feleséged, hagyjál már. Gedeon és Quinn randiján az újságíró rovott múltjáról mesél, meg hát nem hülye ő, átlát Quinn meg Huck leitatós trükkjén. Ne hívogasd Amandát akkor se, mondja Quinn, hát én aztán tuti nem hívtam fel őt egyszer se, feleli Gedeon. Akkor mégis, ki hívogatja azt a szerencsétlen nőt?

 k-p_19-qpr.jpg

Olívia szíve csak megesik az elnökön, és egy titkos találkozóra sunnyogna el éppen a bálról, amikor Cyrus útját állja. Szóval így állunk, szórakozol te velem, hogy pornókazettákat küldözgetsz a nevemre, torkollja le a komornyik Olíviát. Mi van, beszélsz hülyeségeket már te is, eressz. De nem, mondja a badass Cyrus, túllőttél a célon, úgyhogy ezentúl nemkívánatos személy vagy errefelé, gorillák, dobjátok ki. Olíviát kipenderítik a bálból, ez az élmény arra sarkallja, hogy felkeresse Travis anyját, és megmondja neki, hogy mégis ő a hibás fia züllöttségéért, és tán mégsem kéne hagyni, hogy mindig mindent megússzon a szarházi. Cyrus meg tovább kavarja a szart, az elnöknek azt mondja, Olívia átverte és nem jön el a titkos találkozójukra. Az elnök csüggedt.

 k-p_20-qpr.jpg

Az anyja megkéri Travist, adja már fel magát a Rachel nevű lány megerőszakolása miatt. Ne csináld már, muter, nem durva ez egy kicsit, kérdezi a nyikhaj, tulajdonképpen nem tud róla senki, ezért nem csukhatnak le. Tudod mit, lelépek egy időre külföldre, amíg elül a balhé, aztán meg majd én vezetem a céget, na? Csodás ötlet, ki ne akarna egy beteges erőszaktevőt a vállalatbirodalma élére, így aztán dráma van, jönnek a zsaruk, akiknek az anya már megsúgta fia bűneit, és megbilincselik az arcot. Travis vonyít egy darabig, de aztán elviszik.

 k-p_21-qpr.jpg

Az elnök már megint bánatosan ücsörög az irodájában, felesége nyit be hozzá. Miért hívtad meg Olíviát a bálba, mondd, asszony? Azért, hogy láthasd, és akkor majd biztos újra tudsz aludni. Megkövetem a First Ladyt, mégiscsak jóval okosabb, mint azt én az előző részben gondoltam. Quinn és Gedeon Olíviánál értekeznek, na, Gedeon, mégsem kapsz sztorit Amanda Tannerről. Bakker, átvertél, hördül fel Gedeon, de nem, helyette megírhatod a saját fiát nemi erőszak miatt feldobó nagyvállalat-tulajdonos asszony exkluzív történetét. Aha, hát végülis az is jó lesz, mondja Gedeon. Ennek mindenki örül, de Quinn azért még elmondja, hogy hát Gedeon igazából nem is hívogatta Amanda Tannert. Olívia az utolsó jelenetben kérdőre vonja Amandát, most akkor mi van? Nekem mindent elmondhatsz, drága barátom, mert én melletted fogok állni mindig és mindörökké, tényleg, hidd el. Terhes vagyok, mondja Amanda. Aha, hát az bizony tényleg gáz.

Címkék: botrány scandal
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kimmeeh 2012.06.14. 21:50:33

Most a végét nem értem. Ha Amanda tul. képp "csak" terhes, akkor minek hazudozik össze-vissza, hogy a Gedeon hívogatja?
Javaslatom: Amanda és Olivia neveljék fel együtt a születendő elnök-bébit!:)

Weatherspoon 2012.06.15. 00:24:19

@kimmeeh: Remélhetőleg a történet folyamán kiderül. Biztos azért mondta, hogy Gedeon hivogatja, mert nem akarta megmondani, hogy terhes, és tul.képpen a nőgyógyásza hivogatta. Olívia biztos majd ezt is kideríti.

kimmeeh 2012.06.15. 13:54:34

@Weatherspoon: Lukakat érzek a storyban:)Azért a női logika nem ennyire fos.
süti beállítások módosítása