Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 2x03 - Make-Ups and Break-Ups

2012. június 10. 10:00 - k.im

Drita az egyetlen idegbetegségre immunis barátnőjével, Big Anggel találkozik, a verekedős este óta először. Ang szerint „kontrollálhatatlanul retardált” volt az egész ügy, rosszul érezte magát, hiszen ő terelte össze Dritát és Karent békülni, de az igazi hunyónak Ramonát tartja, aki mint egy őrkutya loholt fontoskodva Karen nyomában. A riportban el is mondja, nem érti az egész felhajtást, úgy kakaskodnak, mintha fizetnének érte. Aztán rátérnek a másik haragos párra, Carlára és Renee-re, Ang el is határozza, meghívja őket egy happy hour koktélozásra, aztán rendezzék a nézeteiket, neki nincs türelme ennyi óvodáshoz. Lehet, hogy katasztrófa lesz, de őt aztán nem kedvetlenítette el az alkohol plusz egymásra fújó nők párosítás, pedig lenne rá oka.

Ramona Renee-hez érkezik bocsánatot kérni, amiért elrontották a buliját, persze ő Dritát hibáztatja, akit cirkuszi majomhoz hasonlít. Ramona szerint Karen meg ő sokkal közelebb állnak Renee-hez, a maffiaság miatt ők majdnem család, és ez Dritát irritálja. Renee nem érti, miért kell minden barátnőjének keményfiút játszania, és már belefáradt a hadakozásba. Ramona utál verekedni, mert ordenáré dolog, de ha kihozzák belőle, akkor az úristen irgalmazzon! Márpedig nem fogja tűrni, hogy Karent inzultálják. Renee a feltámadása óta megvilágosodott, igyekszik elengedni a sérelmeit. Bár Carlával még beszélni akar, mire Ramona közli, nem érti, mit akarhat egy olyan nőtől, akinek Drita átmosta az agyát. Renee szerint Staten Island rosszindulattal mérgezett, Ramona azt mondja, a világon sehol máshol nincs ilyen (nem járt még Magyarországon, hahaha). Renee szerint az áskálódásnak célzottan kell véget vetni, de hogy hogyan, arról fingja sincs.

Este Drita Carlával piázik, persze Big Ang koktélpartijáról van szó. Carlát nem érdekli Renee pitiáner sértődése, de Drita szeriőz arccal kampányol a fegyverletételért. Carla úgy gondolja, ha Renee-nek baja van, miért nem hívta fel vele? Azt is tudja, hogyha megint az arcába mászik üvöltözve, ahogy szokta, akkor otthagyja a picsába, ő nem tűri az ostoba hisztizést. Drita azt mondja, ő nem fog beleavatkozni, mert láthatjuk mi lett abból, hogy mindenki azt duruzsolta a fülébe, béküljenek ki Karennel.

Renee sok év tapasztalatából tudja, míg leveleket írt a börtönbe rokonoknak és barátoknak, hogy írásban érthetőbben fejezi ki magát, mint élőben, amikor 1 perc alatt eldurran az agya. Szóval most Ang szoaréjára készülve Carlának ír levelet. Láncdohányozva ihlik, ceruzával, amire Kati néni, az angoltanárom mindig azt mondta, komolytalan, felnőtt ember tanuljon meg tollal írni. Közben felhívja Nikole barátnője, aki szerint hülyeség, hogy nyit Carla felé, amikor az szívtelenül viselkedett, mikor kórházban volt. Több se kellett, Renee megint a plafonon van.

Csodálatos jelenet következik, Big Ang és Linda, a még nála is élemedettebb korú és leszedált barátnője másnaposságukat kúrálják. Előző este ugyanis olyat partiztak, ami bármelyik 21 évesnek dicsőségére vált volna. Bloody Mary lesz a gyógyszer, mi más? Meg egy akkora lakoma, ami nálunk maximum karácsonykor, sült kolbásszal meg minden. Big Ang imádja a rosszfiúkat, mert jóképűek és tudják, hogy kell kényeztetni egy nőt: gyémánttal, kocsival, bundával. Ezen a bulin is azért rúgtak be, mert folyamatosan kapták az ingyenpiát. A végén mi történt, kérdi Ang, mire Linda, szerinted én honnan a faszból tudnám? De ő már alig várja a következő bulikát. Ang szeretne egy arcfelvarrást, Linda azt javasolja, menjen Ukrajnába műttetni, ott olcsó és ugyanolyan jó. Ang szkeptikus, az hol van a térképen? Ha meghal, meg se találják a testét, hilárius tévés pillanat, ha csak ezt vágták volna egymás után 40 percig, akkor sem unatkoztam volna.

Egy ingatlanügynök érkezik Dritához, aki ugye válni készül Lee-től és el akarja adni a behemót házát. A csodálkozó fejűre plasztikázott nő el van ájulva, azt mondja, minden van itt, amit a vevők keresnek. Elég ízléstelen vevői lehetnek. Drita a riportban elmondja, az albánoknál nincs válás, meg kell oldani a bajokat, de ő nem tudja, hiszen nincs kivel, és nem hajlandó többé a saját boldogságát másért feláldozni. Lee még nem is tud az egészről, de Drita már nem lát visszautat.

Karen Ramonával megy bulizni, amire Ramona szerint nagy szüksége volt a balhé után, és egy Sixx legmesteribb alliterációsorozatait megszégyenítő D-betűs gyalázkodásfutamba kezd, meg sem kísérlem magyarra ültetni. Vízipipázni tanítja Karent, Ramona nagy szakértője a keleti dolgoknak, mert arab volt a férje, akivel hercegekkel paroláztak és körbeutazták a földet. Aztán a csávó alvilági ügyekbe keveredett és Ramona inkább kiadta az útját, mert ő elhatározta, a saját gyerekei nem nőhetnek fel maffiózóivadékként.

Drita még nem mondott semmit a gyerekeinek a válásról, de Aleeya azért sejthet valamit, hogy csak rajta keresztül üzenget a telefonban Lee-nek. Most épp azt, hogy el akarja adni a házat, egyelőre azzal magyarázza a dolgot, hogy kisebb házban anyagilag jobban jönnének ki. Aleeya nem rajong az ötletért, mire Drita bedobja az „én panelban laktam és boldog voltam” kártyát. Aztán azzal intézi el, ne gondolkodjon túl sokat, egy gyereknek nem az a dolga. Kíváncsi lennék, ezt hogy értékelnék az aktuális gyermeklélektani trendek.

Na eljött a koktél happy hour ideje, Big Ang és Carla érkezik elsőnek. Carlának is van némi mondanivalója Renee számára. Megjön Drita, Carla meg előveszi azt a borzasztó idegesítő ál-vidám, visongó affektálást, amiért ölni tudnék, hát nem 13 éves! Végre beállít Renee is, úgy ki van rittyentve, mint Kiszel Tünde egy tetszőleges sajtóeseményen. Még le se ült, de már azzal kezdi, elege van a bullshitből és nagyon gyilkos tekintettel mered Carlára. Carla ellentámadásba lendül, hogy neki miért nem lehetett elmondani, Renee mennyire beteg, ezek után milyen tempó azon méltatlankodni, hogy nem telefonált. Végül mindketten elmondják, nem akarták szándékosan megbántani a másikat, kibékülnek, és inkább Big Ang hőlégballonmellein poénkodnak, aminek takarásában még cigit is meg lehet gyújtani és ami láttán Soma Mamagésa is szégyenkezve kullogna a sarokba.

Renee egy kis shopizással ünnepli az új soványságát, legalább ennyi haszna volt az elbaszott műtétjének. Tiffany, a celebstylist barátnője kissé meglepődik egy csillámos szupermini láttán:

Renee a melleit nyomorgatja a ruhában, Tiffany meg is jegyzi, mit taperolod magad, át akarom őket helyezni, mondja Renee, hova, kérdi Tiff, mire Renee: egy másik államba! Ezen nevettem. Aztán rátérnek a pasikra, Renee elújságolja, hogy Junior szerelmet vallott, Tiffany pedig ismét dramatic chipmunkot idéző mimikával reagál. Biztos, hogy ez ugyanaz a faszi? Renee röhög, hát lehet, hogy bedrogozták. Tiffany félti Renee-t, és azt mondja, a kintre koncentráljanak, mert börtönből könnyű ígérgetni, bár ehhez Renee-nek is változnia kell. Renee szerint a lényeg, hogy Junior ne nőzzön mellette. Tiffany azt is mondja, fékezzen be, jobb, ha apránként építik újra a kapcsolatukat, mert ha mindent egyszerre akar, csalódni fog.

Drita nagyon belelendült a mindent pénzzé tevő projektbe, most épp Carla barátnőjéhez, Etty-hez megy, aki becsüs. Lee-től nagyon sok fukszot kapott és imádja is, de nem akarja megtartani azt, amihez emlékek fűzik. Különösen az eljegyzési gyűrűt, amit azzal adott át Lee, hogy jó rád? Etty szerint nagyon tiszta a kő, 106 ezer dollárt is megér. És ha magánszemélynek adja el, még rátehet 10%-ot. Aztakurva, Drita sokkot kap, hát ő csak úgy toszogatta a gyűrűt a lakásban ide-oda, volt, hogy azt sem tudta, hol van. De ennyi pénzből egyedülálló anyaként sem lesz gondja egy darabig, és legalább ennyi kárpótlás jut neki a szívfájdalomért cserébe.

Junior vacsorázni viszi régi-új nejét, aki azonnal vallatni kezdi, miért hoztál ide? Hogy ismerkedjünk, mert sokat változtunk. Renee szerint eleve viharosan indult a házasságuk, Junior erre nem túl okosan azt találja válaszolni, mert szereted irányítani az embereket. Erre összeszalad Renee szemöldöke, na nem egészen, faszikám, te csaltál fűvel-fával, már a házasság előtt. Hát mert folyton ellenőrizni akartál! Remek, logikus argumentumokra számítok a továbbiakban. Junior forgatja a szemeit, ennyit a romi vacsiról. Renee-nek már könnyes a szeme, Junior azzal szépít, hogy elismeri, ezernyi hibát követett el, de azért hozzáteszi, te sem vagy szeplőtlen. Az asszony mindjárt belesír az osztrigába, de örömében, hogy 22 év után Junior elismerte a felelősségét a válásban. Renee legyezi magát, annyira kész van, Junior meg csak nyomja, hogy most majd kijavítják a hibákat és milyen boldog, hogy tudnak józanul beszélni a bajaikról. Renee olyan arcot vág, mint aki látja Jézust feltámadni.

Karenen a sor, most épp Ramona miatt aggódik, akit nem tud elérni. Végre visszahívja, és elmeséli a horrorsztorit, hogy őt meg a pasiját letartóztatták, most engedték ki a fogdából. Na az szép lehetett, mekkora ziccer, hogy erről nem mutathattak semmit!

Renee mégiscsak befejezte a levelet Carlának, most elviszi és felolvassa négyszemközt. El fog tartani egy darabig, minimum 5 oldalnak tűnik. Már megint Carla taperolós expasija a téma, de végre mindketten felfogják, a másiknak mi volt az igazi baja. 27 év barátságot nem fognak csak úgy eldobni, ezentúl nincs puffogás, csak öröm, bódottá!

Renee nem érti, ha ő békésen le tudta ezt rendezni Carlával, akkor a többiek miért nem képesek rá, és indítja is az offenzívát, szóval mi a bajod Ramonával? Carla alig ismeri Ramonát, de csak rosszat hallott róla, hogy egyfolytában jártatja a lepcses száját és róla is hülyeségeket terjeszt, úgyhogy nem vágyik rá, hogy öribarik legyenek. Ezzel van vége, elég laposka rész volt Big Ang és Linda stand-upját kivéve, de a következő részben a változatosság kedvéért Karen és Carla ugat össze.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.07.15. 15:37:20

Juppííííí! Hála legyen diginek, már én is tudom nézni ezt a csodát!
Félelmetes amúgy! Mennyi idősek ezek a nők? Olyan szinten szét vannak mindenelve, csak saccolni tudok, de azt is nehezen. Arról nem is beszélve, hogy egy-kettővel nem szívesen találkoznék sötét utcán.
süti beállítások módosítása