Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x16 - Az ártatlanság kora

2012. június 08. 09:00 - Chat Géza

Egy gyönyörű bálon önfeledten élvezik a fiatalok, hogy barokkos ruhákban, a nők habcsóknak, a férfiak pedig pingvinnek öltözve kedvükre keringőzhetnek. Neeem. Két fiatal szökési kísérleten mesterkedik, hogy egy sikátorban elszívhassanak egy laza dzsukkert. Danny, Erin lányának ad interjút, hogy miért is lett ó zsaru. a válasz egyszerű. Azért, mert a nagyfater szerint a tűzoltók csak semmirekellő idióták, így nem maradt más, beállt a kékruhások sorába. A két hiperlaza fiatal csak kijutottak a friss levegőre, hogy jól bepipázhassanak. Követi őket a tanfelügyelő is, ezért el kell bújni (az előre odakészített) a kartondobozok mögé. A homlesseknek fenntartott helyet azonban most egy fiatal lány holteste foglalja el. JáááááJ. Dannynél már szól is a telefon, hogy meló van de azonnal. Danny nem tudja lepasszolni a gyereket, ezért magával cibálja a helyszínre. Na mi volt itt kérem? Gyilkosság. Nebasszá’föl?! Tényleg? A kis kíváncsi fáncsi meg csak kiszökött a kocsiból, hogy megnézze az áldozatot. Danny nem örül, hogy egy kis porba fingó hülyegyerek is simán átjuthat a rendőrkordonon.

Erin lánya (Nicky) szabadkozik, hogy nem lesz gáz, majd nem mondja el anyjának, hogy hullát látott. De ahogy azt mindannyian tudjuk, a hazugság nem szép dolog. A nyomozók megvitatják a dolgot a fojtogatós gyilkosság ügyében. A tanfelügyelő csak az ’ifjú bálozók’ – bármit is jelentsen – szétcseszett estéje miatt panaszkodik. Pont leszarja, hogy meghalt valaki.  A boncmester felvilágosítja Dannyt, hogy nem egy utcalány volt az áldozat, hanem egy jól nevelt, egészségesen táplált, anyuci és apuci szeme fénye lányka. Frank irodájára fordítva a figyelmet azt látjuk, hogy a felügyelőhöz beköszön a polgármester új sajtótitkára, aki egy igazi törtető ribanc. Egy cikket akar ráerőltetni Frankre, hogy lássa be végre mennyivel jobb lesz neki, ha egy kicsit dicsfényben tetszeleg a múltkori lövöldözés után, hisz ő egy kibaszott hős a nép szemében. Frank nem akar enni a tortából, köszöni szépen.

Danny és Jackie már az ezredeik felvételt nézik a gyilkosság helyszínéről, mire végre találnak valami használhatót. Nini, egy szajha. Na de a neve nem rémlik senkinek. Jamiet meg Renzullit egy vegyesboltos fószer állítja meg a járőrözésben, hogy nézzék már meg mit tettek a gyönyörű – szürke, egyhangú falansztereket idéző – redőnyével. Jamieék erre a részre kiszabott ügye egy kegyetlen graffitis, TMAC előkerítése lesz. Danny körbeszimatol a hotelban, hogy kitől, hogyan, mennyiért lehet itt kurvát bérelni? Ez meg is van, szóval rendel is egyet, azt a kis vöröskét, aki a gyilkosság napján durván meglökte az áldozatot. Érkezik is a hotelszobába a rosszkislánynak öltözött szajha, és a zuhany hangját hallva bedobja a szappanozós trükköt, mire Danny kilép nagykabátban a fürdőből, hogy Ő nem apuci, és itt nem fog senki sem benedvesedni. A vallatószobán nem derül ki semmi. A vöröske azért taszigálta a lányt a hotel folyosóján, mert az hitte, hogy elrabolni készül kuncsaftjait. Frank a reggeli kaffé fölé hajolva kér tanácsot apjától, hogy mi legyen, építessen-e magát ábrázoló aranyszobrot az adófizetők pénzéből, vagy hagyja a francba az egészet?

Danny és Jacke már nagyban matekozik, hogy ki és milyen körülmények között akarta megölni ezt a szegény, szerencsétlen lányt. Kisebb vihart kavarva Erin is belép az irodába, hogy jól leordítsa Danny fejét, amiért az idióta módjára elvitte Nickyt egy gyilkosság helyszínére. Van ez így kérem. Jamie és Renzulli a kocsiban tunyulva pont tetten érik TMac-et, ahogy a tett színhelyére visszatérve graffitizik. Egy kis üldözés után, ugyan nem sikerül elkapni, de a táskáját azért csak megszerzik, így a könyvtári könyvekből csak kiderítik a nevét. Renzulli jól megfingatja a kis szarjankó, Tom Mackeyt. Danny és Jackie a hotelbe érve megtudják, hogy aznap este iszonyat sok embert látott vendégéül a szálloda, ezért az lesz a legjobb, ha a sajtót bevonva kiderítik az áldozat nevét. Már nyomatják is az esti híradóban, hogy mi volt azon az estén. Izzanak is a telefonok az őrsön, na de végre megvan, hogy ki ez a lány. Apuci szeme fényét úgy hívják, Betsy.

A vidékrő gyütt szülők csak hüppögnek és értetlenül bámulnak előre, hogy azt se tudják mivan. Azt hitték, hogy él azt most kiderül, hogy halott. A szülők elengedték kicsit lányukat lazítani a féléves vizsgák után, ezért nem keresték telefonon, hogy legyen egy kis szabadságérzete.  Na, de mindegy. Behozták a lány notebookját, hogy az IT nyomiknak is legyen mit csinálni.  Erin lánya rémálmokkal küszködik, de lényegében ennyi. A számítógép mágusok csak találnak egy-két szerelmes levelet, meg egy utalást a csütörtöki bálra, és már meg is van a név, Marshall Huntington. Huntingtonék picit gazdagok, ezért Danny már előre iszik a medve bőrére, dörzsöli a tenyerét, hogy egy gazdag ficsúrt sittre vághasson végre. Huntingtonék vágják a jogot, szóval tipli van a fakabátoknak.

Jamie és Renzulli a falfirkász kölyök otthona ajtajánál dörömbölnek. A csávó tisztában van vele, hogy elszúrta, de pont most kapta meg az értesítőt, hogy felvételt nyert a képzőművészetire. Bemennek a házba, hogy megnézzék a portékát, amitől Renzulli szíve meglágyul, a srác kezén mégsem kattan az ezüst karkötő. A Reagan  családi ebéd témája Frank hősiességéről szól egy darabig, majd Danny érkezésével átcsap Nicky rémálmainak mélyelemzésére. Nickí elhagyja az asztalt. Frank követi a konyhába menekülő Nickyt, hogy elárulja mennyire nem volt neki sem frankó az első hullás élménye. Szóval fel a fejjel kölyök, elvégre te is egy Reagan vagy, szóval úgyis zsaru leszel. A zabálás közben Danny rájött valamire az álnevekkel kapcsolatban. Mi van ha Marshall Lee Huntington nevével huncutkodott valaki, hogy elcsábíthassa szegény Betsyt.

Az őrsön már nézik is a fickó Twitter oldalát, amiből ugye kettő van. Marshall Huntington egy igazi gyökér, ezzel szemben Lee Huntington egy igazi lord. Majd az IT hülyegyerek megfejti, hogy ki hackelte meg Huntington gépét. Hopp, már kész is. A Huntington villában történt a hackelés, szóval vagy a Marshall gyerek magántanára volt, vagy ha más nem akkor a kedves papa ölte meg szegény lányt. Na de a kedves papa nem tud olyan érzékenyül fogalmazni, ahogy azt a fennkölt Twittekből leszűrhetik. Nem marad más hátra, be kell hívni a magántanárt. A vallatószobában csak sikerül kicsikarni a fasziból a lényeget. A lány nem fogta fel, hogy a levelezések alapján egy érzelmes, érett férfiba szeretett bele, nem pedig az éretlen Marshall Huntingtonba, ezért kicsit szíven ütötte a tény, hogy a randi helyszínén egy öreg főszer fogatta. A bizonyíték, hogy ott volt a gálán a következő: a barom, George Byron néven jelentkezett be a hotelba.

Erin a faterjával ebédel, hogy újfent Nickíről beszélgethessenek, aminek nyílván se eleje, se vége. Az a bizonyos sajtótitkár is megjelenik, de csak azért, hogy bocsánatot kérjen, amiért olyan bunkó paraszt volt. Renzulliék bandukolnak az utcán, mire megint jön a vegyesboltos, hogy újra jött a falfirkász és ezt figyuzzátok. A csávó megfestette a két fakabátot, így nyílvánítva köszönetet nekik. Danny is betér Erinhez, hogy bocsánatáért esedezzen, amit végül sikerül elnyernie, nyílván azért, mert Erinnek amúgy nem lenne kivel meló után piáznia. 

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása