Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillag születik - 4. évad - Finálé

2012. június 04. 09:00 - villanella

Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő műsorhoz, ezt nem tudhatjuk, de nézzük akkor, hogy volt.

Kis összefoglaló, 2012-ben felbolydult az ország, csak a legjobbak jutottak tovább, a legjobb 12, akik közül a hétről hétre tartó közdelemben kiesett 9, maradt három, Mészáros János Elek, akinek a jövője is eldől most, Szirota Jennifer, aki bízik abban, hogy a fiúk udvariasságból előre engedik és a Quantum XXL, akik szeretnének elsőként nyerni, mint tánccsapat. Egyikük győzni fog, oh yeah.

Indítunk egy csudálatos dallal, Őrizd az álmod, míg élsz, amit a már kiesettek és a finalisták közösen énekelnek/rappelnek/táncolnak, aranyszín eső a háttérben. Csak elmondom, hogy a múltkor voltam az RTL-ben, és láttam, hogy a Bernike az Immigrants egyik tagjával jár, ha ez érdekel valakit. Az egyébként engem borzasztóan zavar, hogy minden közös produkció playback.

Vágás, főcím, Ördög Nóra és Lilu a színpadon, Nóra földig érő, zöld színű ruhában, Lilu egy aranyszínű, római korokat idéző ruciban, elmondják, mennyire megszerettük a 12 döntőst, és hogy mindenki nyertes. A három döntős két produkcióval lép színpadra, az egyik önálló, a második sztárfellépővel közös. A zsűri pontoz, de tök feleslegesen, mert a nézői szavazatok döntik el, ki lesz a nyertes. Jól van akkor. Utoljára köszöntik a zsűritagokat, Lia ma óriási göndör hajkoronát kapott, Juci meg rózsaszínben van, ennyit a dresszekről. Liának nehéz ez a mai nap, mert azt érzi, hogy nehéz elengedni, lesz benne holnaptól egy nagy űr. Hát meg gondolom, a gázsi is hiányozni fog. András örül, hogy kedvesnek tűnt a verseny folyamán, és nem bírja tovább, holnaptól bunkó lesz. Robi nem fog eltűnni, ha eltűnik valahonnan, az maximum az RTL Klub vesztesége lesz, ami továbbra is a legnézettebb csatorna marad, csak színvonaltalanabb. Jucinak minden Csillag születik más volt, gondolkozott, miért ilyen sikeresek ezek a műsorok, és szerinte a jelenidejűségben ismerjük meg a kiscsillagokat, ami varázslatos. Na, jól van, okos volt, belevágunk a döntőbe.

Az első produkció a Quantum XXL-é, nem bízták a dolgot a véletlenre, az eddigi legzúzósabb, legütősebb produkciójukat hozták a döntőre. Látjuk a próbát, maradandót akarnak alkotni, amire azt mondják az emberek, hogy úristen. Nekem csak most esett le, hogy ebben a csapatban van egy ikerpár. Vagy lehet, hogy csak terstvérek, franc tudja. Nahát, micsoda meglepetés, próba közben megérkeznek a csajaik, hoznak kaját, mondják, hogy milyen büszkék rájuk, ej, be szép is ez. No, végre a színpadon vannak, Star Wars zene, Supermannek öltöztek a srácok, óriás Q-jel a pólókon, kurva jó a zene és végre rendesen táncolnak, nekem tetszik. A zene vált, viccesebbé válik a koreográfia is, rendben van ez. Csudajó, vége, üdvrivalgás, halljuk, mit mond a hetek óta mindenkit 10 ponttal jutalmazó zsűri, Puzsért persze nem számítva. Juci egyszerűen csodálatosnak látja őket, meg hogy kicsit más versenyzők is, mint a másik kettő, és az a csodálatos, hogy együtt sikeresek, közösség, és ez milyen ritka és törékeny dolog, vigyázzanak erre, és Jucinál ők a nyerők. Robi a tollát matatva szintén hasonlít. Elek és Jennifer két hakniképes előadó Magyarországon, ti nemzetközi színvonalú előadók vagytok, a különbség nagyságrendnyi, győzzön az igazság, győzzön a Quantum. Lia azt veszi észre, hogy a táncukban el van rejtve valami kód mindig, mintha nem csak táncolnának, hanem valami sokkal több ennél. Hajós jön, a versenynek még nincs vége, de egy tény, hogy egy új minőséget vezettek be a szórakoztató iparban, ezen túl a fasza dolgok mértékegysége Q. Még a közönséghez is szól Hajós, vegyenek jegyet a műsoraikra, nem elég a Youtube, meg a tévé. Isteni. Lia 10, Hajós 10, Juci 10, Puzsér 8 pontot ad, 38, mintha számítana. A rengetegkarkötős Lilu és Nóri feltesznek pár szar kérdést, menjünk tovább inkább, azt hiszem.

Szirota Jennifer a következő a színpadon. Ma estére érzelmeket fog mutatni nekünk, isteni lesz. Jennifert az énekóráján látjuk, a tanártól azt az instrukciót kapja, hogy tetőtől talpig ő legyen a zene, majd megérkezik a másik ordító bajnok, Muri Enikő, aki erőt önteni jött bele. Tanácsokat ad neki, kávéznak, Jennifer titkon reméli, hogy egy fokkal feljebb kerülhet a dobogón, mint Enikő. Jennifer a Hair egyik legjobb betétdalát énekli, az Easy to be hard-ot. Most egészen meglepő, de nem ordít rögtön az elején. Nekem talán ez az előadása tetszik eddig a legjobban. Mondjuk, a megtépett hajával nemigen tudok mit kezdeni, de ez már az én bajom. Itt van az eredeti, ha valaki nem ismerné, csuda szép fekete kisfiúval benne. No, mit mond a zsűri? Lia, mikor végre meg tud szólalni, azt mondja, hogy bizonyos dalokat akkor lehet elénekelni, ha az ember megélt már sok mindent, és ez is egy ilyen nehéz dal, de az a klassz benne, hogy nem kellett feltétlenül megélnie, mert el tudta képzelni. Hajós elmondja, hogy ez egy egyedül hagyott nő dala, és megnyugodott, mert most hallotta meg a hangjából, hogy nem egyedül énekelt, hanem valami erő jött belőle, ezért soha sem lesz egyedül. God loves you. Hernádi művésznő sosem izgul azon, hogy nem tudja elénekelni a dalt, de a bizonytalanságát mindig érzi, tudja, hogy még csak 18 éves, de nőjön fel, ilyenek. Robi hónapok óta figyeli, látta a violin kulcs tetkót a csuklóján, a sírógörcseit, a mindenáron győzni akarást, de nem lehet mindent egy lapra feltenni, mert az görcsössé tesz. Kell, hogy legyen B-terv, menjen egyetemre, tanuljon tovább, és sokkal magabiztosabb lesz. Végre egy korrekt kritika Robitól. Akkor a pontok. Lia 10, Hajós 10, Juci 10, Robi 6 pont, 36 összesen.

A következő versenyző Mészáros János Elek, a feleslegesen nagy Elek. A következő dala az ő ars poeticája lesz. Juj de izgulok. A kisfilmből megtudjuk, hogy nagyon sajnálta Marcit, amikor kiesett, aztán a kis falujában vagyunk, Alcsúton, magányosan sétál a patak feletti hídon, erőt merít, hallgatja a fák hangját és a madarak csicsergését. Esküszöm, ez olyan, mint egy videós társkereső hirdetés. Elek a színpadon, öltönyben, nyakkendőben, tisztességes gazda ez, igaz, hogy csak hobbigazda, de ezt úgysem tudjuk, mert az RTL szerint igazi. Magyarul énekel, a dal címe: Művészhimnusz. Lehet engem utálni, bármi, de ez iszonyat. Nem a műfaj, hanem a hang. Persze, jobb, mint a legtöbb ember hangja, de basszus. Kurva jó énekes, ha azt nézzük, hogy szőlőt metsz, de ha énekesek közé rakjuk, akkor az utolsó a sorban. Azt sajnálom csak, hogy nem mikrofonállványa van, mert így nem tudja hozni a szokásos kézkitárást a katarzisnál. Hajós kezdi, furcsa ez neki, hogy amikor nem az ars poeticáját énekli, akkor jobban benne van a dalokban, ez most kevésbé volt súlyos, de ez nem érdekes, mert a hangjában nem volt hiba. Jucika szerint, ha lenne még egy neve, Péter lenne, mert olyan, mint egy kőszikla. Úgy jönnek ki belőle a dalok, hogy szíven ütik Juditot, ennek ellenére érzelmeket kíván neki, amik majd meggyötrik, és ezektől szebb lesz a dal. Megint egy utalás Hajóstól egy nőre, biztosan ő lesz a Gazda Showban. Puzsér megmondja a tutit, nem az énektudásának, hanem a karakterének köszönheti, hogy ott van, a fölfelé pödört bajusznak, a nép fia karakternek. Szerinte Jennifer jobban énekel nála, és nem ő érdemli a győzelmet, mert bár szépen énekel, a saját árnyékát még nem tudta átlépni. Liának a dalválasztás nem tetszett, kicsit cukrossá vált, hatásvadásszá. Az a durva, hogy jót mond a Lia, de nem meri felvállalni rendesen a véleményt. Lia 8, Hajós 9, Juci 10, Robi 6 pontot ad, ez 33. Nahát, megtudtuk, hogy János azoknak énekelt, akik most vesztették el a munkahelyüket. Nem értek semmit, sosem értek semmit mondjuk.

És akkor most a Csillag születik legnépszerűbb tánccsoportjait látjuk a színpadon, Star Wars zene, Michael Jackson outfit elsőként, de már fordul is a kamera, ki ez, a Bad Boys? Azt hiszem, ők azok. Aztán érkeznek a néptáncos srácok a tavalyi Csiszből, sajnos nekik sem tudom a nevüket, vessetek a mókusok elé. A lényeg, hogy sokan táncolnak, sokan vetkőznek, nekem kicsit confusing és unalmas is, de ízlések és pofonok. Na, Ördög Nóritól megtudtuk, a Bad Boys, a Four for Dance, az April Project és a No comment lépett fel. A csajok már a lihegőben vannak, megyünk reklámra.

A színpadon a két grácia sétál, szavazzunk, így szavazhatunk, jönnek a közös produkciók, csak előtte még két nagyon kedves előadó jön, akik a Csillag születikben indultak el, de az X-faktorban lettek nagyok. Janicsák Veca és Kocsis Tibor a színpadon egy duettel. Persze ez is felvétel, nem élő, a jel is lekerült, meg hát egytized másodperc alatt a színpadon nem annyira lehet átöltözni. Egyébként én óriás Veca fan voltam anno, és a Tibó nevetséges külsején felülemelkedve, elismerem, hogy jó hangja van, de valami botrány, hogy minden kurva slágert itthon a Rakonczai testvéreknek kell megírni. Látom magam előtt, hogy ha egy új popslágert ír valami ismeretlen ember, másnap lófejjel az ágyában ébred, mert így le van teljesen zárva minden, ha valaki akarsz lenni, ahhoz a Rakonczai testvérekkel kell együtt dolgoznod, nincs mese. Még egy Eurovízióra sem juthatsz ki, ha saját produkciós házad van, lásd csak Király Lindáék esetét, úgy lehúzta Don Rakonczai őket, mint az állat. No, mindegy, kurva jó a hangjuk, de a dal olyan, mint kétezer másik Rakonczai szám. Viszont az RTL egyszerűen zseniálisan csinálja ezeket a crossovereket, mindjárt jön az X-faktor, én behozza az X-faktorosokat, volt ugye Muri Enikő, most Veca és Tibó, gondolom, lesz még valami kikacsintás.

És akkor az első sztárfellépős duett, feleslegesen nagy Elek és nohát, lássunk csodát, Tabáni István, aki szerintem a függöny mögött szedte le magáról a bőr oldaltáskát, de nem akarom szidni, mert igen kellemes hangja van, csak nem tudok mit kezdeni az ilyen bocs, hogy élek karakterekkel. A lényeg, hogy a Queen Who wants to live foreverjét éneklik, hadd mondjam el, hogy szarul. Nincs összhang, olyan, mintha összevágtak volna két előadót. Tabáni kurvajó, Elek meg egyszerűen nem. Többet nem is írok róla, jöjjön a zsűri véleménye. Lia csak azt akarja Jánosnak mondani, hogy sokkal több dolog derült ki róla most, mint az előbb, és megdicséri a bátorságáért, hogy ezt a dalt elénekelte, mégpedig ragyogóan, és majdnem megríkatta őt. Hajós nagyon megdicséri Eleket, mert szép gesztust mutatott be azzal, hogy nyitott volt egy másik műfaj iránt, és csak az tud igazán nyitott lenni, akinek a szíve egy másik kultúrában gyökerezik, hát nem tudom, én ezt nem értem. Juci magára büszke, mert ugye a múltkor Tabáni nyert, most meg te vagy itt, hoppácska, csak nem egy elszólás ez? Puzsér megmondja a tutit, 3 jó tanács: legfontosabb az egészség, soha ne énekelj operettet, soha ne énekelj magyar nótát. Legyen népdal és opera, ennyit kér. Lia 10, Hajós 10, Juci 10, Robi 6 pontot ad, a lihegőben meg Liluék Tabáni Istvánnak beszélgetnek, ma sem túl bőbeszédű a srác. Szóra sem érdemes az egész.

A következő duettet Szirota Jennifer énekli Czutor Zoltánnal, hát bazdmeg, jól kitoltak Jenniferrel most, lássuk be. Hát ez is elég jó kis reklám, ugye támogatja az Aréna a műsort, és most csak nem egy, az Arénában júniusban fellépő együttes dalát adják elő? De. Szóval Evenesence, Bring me to life. Meg kell mondanom, az ordítós hangjának ez kurvajól áll, csak Czutor hamis éneklései eléggé megnehezítik szegény párának ezt most. Nem rossz egyébként, de ha kapott volna egy korrekt párt, akkor nem az marad meg bennem, mennyire szar a kiejtése Czutornak, meg a hamis hangok. Illetve, azt sem annyira értem, miért ültetnek oda vonósokat folyton, amikor elég egyértelműen playback a zene? No, Hajós szerint nagyon jól állta a sarat emellett a szőrös férfi mellett, hogy a hangjával egy pajzsot tett maga köré, és szerinte egyre inkább jó értelemben fegyverként tudja kezelni a hangját. Jucus szerint meg milyen érdekes, mert ő meg pont arra gondolt, hogy jól állt neki egy férfi. Robi szerint ez a produkció oda volt téve. Nem értem, hogy amikor dicsér, miért lesz ilyen frusztrált ez a csávó. Na, a hat különféle műfaj egy énekverseny megnyeréséhez elég, de egy karrierhez kell választani egyetlen műfajt, és ha rá hallgat, az a jazz lesz. Lia egyetért Robival, és most olyan volt, mint egy szűzboszorkány. Hát nem tudom. Lássuk a pontokat, Lia 10, Hajós 9, Juci 10, Robi 7 pont, és ha Robi magas pontot ad, mindig duplaszemes kacsintással kíséri, amit kicsit perverznek találok. Czutor Zoli azért izgult, mondja a lihegőben, mert tétje volt, és a dalt végre megszerette. Jennifer jazz énekesnő akar lenni, azért azt ugye megmondja majd neki valaki, hogy úgy 5-10 évet minimum tanulnia kellene, mert az nem úgy van, hogy mától az vagyok, és nyomom majd a barcikai művházban a Ticket a tasketet? Ha így lenne, én már nagyon régen fekete soul énekesnő lennék, azt hiszem.

És akkor a szünet után utolsóként következzen a Quantum XXL a nemzetközileg is elismert együttessel, a Face Teammel, akik egy kosárlabda akrobata csapat, korábban a Csillag születikben indultak, ma már valami angol tehetségkutatón szerepeltek, gondolom, nem túl jól, mert nem azt mondják be, hogy bejutottak, vagy döntősök, vagy bármi. A lényeg, hogy most egy olyan produkció van, ami kurva látványos, de azért nem tánc, azt lássuk be. Tingli-tangliznak vicces kosarasnak öltözve a srácok, a háttérben meg mennek a zsákolások dobbantóról, flikkek, szaltók, minden. Kurva jó zene, vicces, kellemes produkció. Entertaining. A we're playing basketball meg Skee-lo I wish-je a két alapdal, mindkettőt imádom, szóval jó ez, csak nem tánc, de gondolom, azt meg minek. Olyanok ezekben a műparóka-bajusz kombókban, mint a hetvenes évekbeli pornószínészek, viccesek nagyon. Puzsér büszke, hogy a Quantum csatlakozott a mozgalmához, aztán meg azt gondolja, hogy a Face Teamnek az sikerült, ami idén senkinek, megugrották a Quantum XXL szintjét. Ez a Puzsi most tök komolyan, szerelmes ebbe a csapatba? 1 q az igényesség, eredetiség és a színvonal mértékegysége, ez volt az első produkció, ami felvette az egy q-s mértéket. Liának az alázat tetszett a legjobban bennük, lélegzetelállító, senkit nem nyomnak el, mégis tündökölnek. Hajós szerint sok területén az életnek nem érték, ha azt mondjuk, hogy tiszta Amerika, de a showbizniszben igen, és ez tiszta Amerika volt. Juci meg nem tudja, mit fog a jövő héten csinálni, mert rájuk szokott. Meg beragadt nála a tízes, de nekik most 12-t is adna. Puzsér faszán beszól, azt próbáltad már, hogy másoknak kevesebbet adsz? Jogos. No, hát akkor a pontok, Lia 10, Hajós 10, Juci 10 és Robi 9 pont, sose ennyit még nem adott, sejtettem, hogy most ez lesz, ráadásul a mozgalmához is csatlakoztak, ez a minimum. Rekord, meg minden, 39 pontot kaptak összesen, őrület. Kis beszélgetés a lihegőben, pontok alapján első a Quantum XXL, második Jennifer, harmadik meg ELek. Most akkor meg is mutatják, milyenek voltak a sztárvendégekkel közös produkciók.

Már a színpadon a két műsorvezető, jön Geszti Péter és a Gringó Sztár, mondom, hogy az X-faktort vezetik szépen elő. Jó, magánvélemény, hiszen ez egy blog, de Gesztit nem bírom, exhibicionista fasz, szerintem még 100 évesen, tolókocsiban is a színpadon akar majd lenni. Annyi mindenhez ért, annyi mindenben kurvajó, de a rep és az éneklés nem tartozik ezek közé, nem értem, miért kell csinálnia. Írjon szövegeket, írjon dalt, csak ne legyen a színpadon, maradjon a háttérben. Ez is most egész jó show, bár a háttérben vetített zászlók erős Madonna, American Life-érzetet keltenek bennem, de mindegy, legalább show ez az egész, még ha playback is. Csak a Geszti ne lenne benne. Annyira leszarja a playbacket Péter, hogy olykor nem is imitálja az éneklést, halljuk a hangját, de a szája nem mozog, legalább csináljon úgy, könyörgöm. A szaxofonos nénit nem értem, kicsit Marcellinás, csak nem fehér a szaxofon, és nem kreppelt a haj. Mindegy, a közönség is táncol, van közös koreográfia, a zsűrihez is odaszalad Petike, akit mi csak Márti néninek hívunk, mert ahogy öregszik, úgy változik át az anyukájává, ugye.

Reklám után látunk egy viccesnek szánt, de kellemetlenre sikerült interjút, ahol a Prügyi duó kérdezi a 9 kiesett kiscsillagot, hogy kinek drukkolnak. Ezután pedig ismét egy közös produkciót ad elő a 9 kiesett, az Egy képzelt riportból az Arra születtünk című slágert. Marci egy gitárral kezdi, aztán dizsisítik a dalt, és jönnek a táncos csapatok, imitálja a zenélést az Immigrants, jönnek az énekesek, reppel Plazma, szokásos. A srácok a színpadon maradnak, előhívják a három döntőst, jön a végjáték.

Egy perc van, Jennifer baromira izgul, Elek meg bazdmeg kántálja a saját nevét, micsoda őrület. Lejárt az idő, jön az időhúzás, Lilu lezárja a szavazást, most összesítenek, várni kell, huh, megvan a győztes, elindul a para zene, és várunk megint, míg Lilu és Nóra el nem ordítja magát, Mészáros János Elek Magyarország legfényesebben ragyogó csillaga, győzött a népmese, vagy az RTL irányításával az nyert, aki majd indul a következő showban, ezt nem tudhatjuk, de a lényeg, hogy ő nyert, gratulálnak neki, majd Lilu elmarja a döntősöktől, hogy átvehesse a nyereményt, míg végül Elek beszél, és bazdmeg Pál apostoltól idéz, hogy aszongya: „Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.” A végére belesír. Befér vajon Elek az Opel Astrába? Gondolom, igen. Most már azt is tudjuk, hogy Lilu és Nóri imádtak együtt dolgozni, János átkarolja őket, nahát, viszont látásra, jóéjszakát. Amíg halljuk a szívszorongató zenét, Lilu és Nóri ölelkeznek, majdnem sírnak is, gondolom a gázsi miatt, ezzel a képpel búcsúzzunk hát.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kix 2012.06.04. 09:19:39

Köszönjük a sok hogyvoltot - a döntőt már nem is "néztem" máshogy, csak itt! :)

A győztes amúgy meg gáz, de hát ez van.

Agrael 2012.06.04. 10:03:26

Az egyébként feltűnt, hogy a műsor felénél a Nóri-Lilu páros is ruhát cserélt?
A döntéssel én sem értek egyet, bár ugye nem csak a döntőbeli produkciót kell nézni, ahol Elek ritka szarul énekelt (a kedvenc Queen számomat gyalázta meg). Egy Quantum XXl fellépésre bármikor elmennék, Szirota koncertre nemigen, Eleknek meg nem is lesz.

termesz 2012.06.04. 10:44:17

a végére enyhült a puszér fóbiád. ez is egy eredmény azt hiszem.:)

villanella 2012.06.04. 10:51:35

@termesz: nem enyhült, csak a fináléban értelmes kritikákat mondott, azt meg elismerem, ha jót mond, érted :) de ha meglátom, már ráz a hideg továbbra is :)

tjunior 2012.06.04. 10:52:29

Hát ez priceless lesz, ahogy ez a szerencsétlenelek majd nőt fog keresni. Úgy elképzelem, ahogy a plázapicsákkal beszélget, nagyon nagy lesz :). Ettől függetlenül nem kellett volna megnyeretni vele a Csillag születiket. Teljesítmény alapján egyértelműen a Quantum kimagaslott, de hát ebben az országban ez nem számít, persze nekik már nem is volt szükségük a győzelemre.

Ringlósztár 2012.06.04. 10:53:33

Miért vagytok meglepődve a győztes személyé? A retekklubb tulajdonos fellegi kiválasztotta a legfideszkompatibilisebb versenyzőt és az nyert.

Ditti82 2012.06.04. 10:56:58

:) A QXXL-mánihoz a hozzáfűznivalóm, hogy az ugribugri táncegyütteseknél a 4 for dance volt az első és utolsó, amelyik az újdonság erejével hatott rám, a többi (Bad boys & co.) csak gyenge utánzat.

2012.06.04. 10:58:32

A legdurvább az volt, ahogy a Negyela csaj az elején leénekelte Szirotát a közös dalban

elkoltozott. 2012.06.04. 11:17:01

Lett volna pár millióm rá hogy Elek nyer, miután kiderűlt hogy lesz ez a gazdás műsor..
Ö a 2. Alekosz.

De amúgy ki az a Czutor Zoltán??

villanella 2012.06.04. 11:20:37

@elkoltozott.: a csudálatos belmondó zenekar énekese.

mézescsók 2012.06.04. 11:21:31

@villanella: Egyetértek. Puzsér minden döntőbeli kritikája a helyén volt.
Kérdéseim:
Te a barcikai műv.házban nyomod?
Ki az a Bernike?

villanella 2012.06.04. 11:23:39

@mézescsók: hogyne, én vagyok a barcikai művház pr-ese :)
a bernika az a negyela bernadett, aki kiesett még nagyon az elején.

mézescsók 2012.06.04. 11:23:48

Messze nem MJE volt a legjobb, de már mindegy.
Viszont: poénnak eleinte jó volt, de nem hiszem, hogy a pasas a feleség gazdát keresben indulni fog. Annál értelmesebbnek nézem. Zenei ízlésbeli különbségeink ellenére.

mézescsók 2012.06.04. 11:26:41

@villanella: Mindent értek.
Álomállásod lehet!
Bernikéről nekem ennyi elég is.

villanella 2012.06.04. 11:28:14

@Agrael: ezt a ruhacserét egyébként egyáltalán nem értettem. mi volt a cél ezzel? vagy így minek, miért, hogyan? :))

elkoltozott. 2012.06.04. 11:30:27

@mézescsók: Mivel MJE eladta magát az RTL-nek innentől kezdve nem számít hogy ő mit akar. Szerintem:)

zgabi 2012.06.04. 11:34:00

Miért ne nyerhetett volna a nép egyszerű fia, Alcsútdoboz gyöngyszeme, akinek ráadásul a hangja is nagyon bejön nekem és a többi botfülű szavazónak. Ha Felcsútdoboznak lehet miniszterelnöke, Alcsútdoboznak is lehet földhivatalnok-műgazda-nagyonvallásos- CSISZ nyertese. Igaz, kici ócó, kicit gyenge, viszont annál nagyobb a termete. Be fog férni az Opel Astrába és az őszi ertéeles gazdaműsorban megtalálja majd feleségét. Aki remélem, Lilu lesz, s azt is, hogy az újdonsült menyecske aztán mindig paraszti munkával fog foglalatoskodni és soha többé nem zavarja a tisztességes, nyugalomra vágyó ertéeles nézőközönséget. Futottak még: Szirota és a Quantum XXL. De nem ők értek át elsőként a célszalagon.

szbszig 2012.06.04. 11:38:19

Ez jó volt:

"de valami botrány, hogy minden kurva slágert itthon a Rakonczai testvéreknek kell megírni. Látom magam előtt, hogy ha egy új popslágert ír valami ismeretlen ember, másnap lófejjel az ágyában ébred, mert így le van teljesen zárva minden, ha valaki akarsz lenni, ahhoz a Rakonczai testvérekkel kell együtt dolgoznod, nincs mese."

Az viszont baj, hogy sajnos igaz is...

szbszig 2012.06.04. 11:40:24

@Agrael: Nem tűnt fel. Ebből látszik, mekkora odafigyeléssel követtem. :D

Szerénke. 2012.06.04. 11:44:00

@villanella: A ruhacsere azért volt, hogy ezzel is szimbolizálják, hogy ők mennyire jó barátnők, amivel persze azt érték el, hogy szerintem csak a hülye nem látja, hogy utálták egymást.:D
Amúgy a zöld lulinak jobban állt, szvsz.

2012.06.04. 11:45:43

Ehh, de egy kakkacs volt ez a megrendezett trutyi.
Még jó, hogy belealudtam a végébe, oszt' másnap ért csak a sokk.
Mindegy no, míg nézője akad a rötölönek, addig azt csinálnak a háttérben, amit csak akarnak.

Agrael 2012.06.04. 11:50:12

Az utolsó pár műsorban nekem olyan volt mint ha egy Quantum XXL fellépést néznék, kicsit gyenge előzenekarokkal, meg vendégelőadókkal. Puzsér kritikái tényleg jók voltak, a többi (egyébként kedvelt) zsűritag hamar hiteltelenné vált a szememben, mert belekormányozták magukat egy "magaspontotadokésmegmagyarázom" spirálba, amiből nem volt kiút. Miért lenne egyre jobb valaki csak attól, hogy kiesik mellőle néhány versenytárs. Elek pl. pont a legutolsóban volt a legirrtálóbb és leggyengébb.

kozi001 2012.06.04. 11:51:10

@elkoltozott.:

Azért ennyire ne szidjuk Eleket! :)

A másik kettőnek amúgy se kellett már a győzelem a felkérésekhez.

mézescsók 2012.06.04. 11:52:37

@elkoltozott.: Akkor remélem, az rtl nem látja meg benne a potenciális párkeresőt, mert valahogy nem olyan fazonnak gyanítom, aki - mondjuk a feleségjelöltek szivatásával - adná a showt. Azért ez az ember messze nem Alekosz szinte és nem is Attiláé.

Polly Pudli Pötty 2012.06.04. 11:54:56

Czutoron mindig röhögnöm kell, kézzel-lábbal kapar, hogy végre celeb lehessen :)

ajatrollah 2012.06.04. 12:03:48

Rakonczai a szövegírás Vizoviczkije.

mangoróza 2012.06.04. 12:08:21

A szerzőnek: Evanescence a zenekar neve helyesen, és nem az Arénában, hanem a Pecsában lépnek majd fel.

pasman 2012.06.04. 12:08:38

@villanella: Annál is inkább, mert Lilunak legalább valami dekoltázsa volt az arany ruhában, de szegény Nórikának semmi. Legalább fordítva csinálták volna...

garrett27 2012.06.04. 12:10:31

Nem kell izgulni, majd MJE-nek is találnak egy jó kis tehénfejős műsort, ahol néha dalra fakad (csak a Queent hagyja békén egy életre - könyörgöm), néha jó kis házi kolbászt falatozik a helyi asszonykórussal, akiből még egyet nem tudott levadászni hosszú évek alatt. Jól van ez emberek! Ez kell nekünk, népnemzeti valósághős, aki majd beviszi a Csínom Palkót az Arénába, a tinik meg hajigálják a színpadra a disznósajtot (mert ugye a bugyi akkorra már a QXXL-es srácoknál lesz). A magyar Pavarotti, az eredeti használtruhás változata. Mi ebből a tanulság? Hogy még sztárokat sem tudunk gyártani. Tabáni István, Utassy Árpi, Kocsis Tibi, nincs rájuk jobb szó, álló csillagok Magyarország egén!!! Hozzájuk csatlakozott most az ország legmujább dalénekese. Nem bántom, de sztárt csinálni ebből a két lábon járó szerencsétlenségből!

villanella 2012.06.04. 12:11:12

@mangoróza: Igaz, igaz, gyors jegyzeteles kovetkezteben ugymaradas. Sorry.

pasman 2012.06.04. 12:11:24

Csak nekem volt alien feelingem Lilu frizuráját nézve?

fran7 2012.06.04. 12:38:47

Szerencsére ennek a CSISZ-nek jobbára csak a válogatóit láttam. Amelyek egy nagyon jól megcsinált pörgős részek voltak. Tele tehetséggel. Mire eljutottunk az élő műsorokhoz, már rég nem erről szólt Olyanok lettek kiszórva, akiket nem kellett volna és olyanok szerepeltek, akik alkalmatlanok voltak. Egy a showkészítéshez nem értő RTL-es stáb, akik leuralták a szereplőket. Alkalmatlan zsűritagok. Én annyira szerettelek titeket Lilu és Puzsérra megsértődő Hajós. Ez olyan volt mint egy gyötrelmes foci-eb, amit tán nem a legjobb nyert meg. De amiatt rossz, ami közben történt. Ha egy jó műsor lett volna, kit érdekelne a szereplők rokonain kívül a győztes?

bruu 2012.06.04. 12:40:45

villanella: köszi a sok finom hogyvoltot:)))
TE egy igazi hős vagy, hogy ezt végig nézted. Az eddigi leggyengébb műsort prezentálta a ratyiklub, a győztest meg tűzzék a kalapjukra:)
Anyukádnak puszi, Timinek sok üdvözlet:)

Eruka 2012.06.04. 12:57:06

először is köszi a kitartó hogyvoltozást! :) Nagyon jó írások voltak!

A győztes kilétével nagyon nem értettem egyet! örültem, hogy végre talán nem a "nép egyszerű gyermeke" nyeri meg... de hiába....
azt meg, hogy a gazdás műsorral fejben összekössem... eszembe sem jutott, pedig nagyon logikus! Így már mindent értek! :)

Quantumos srácok voltak a legjobbak, de nekik a boldoguláshoz az is elég lesz, hogy megismerte így őket rengeteg ember! Remélem, profitálnak belőle! :)

SarahConnor 2012.06.04. 13:15:32

Villanella, le a kalappal, ez penge hogyvolt lett! Nagyon jókat nevettem rajta, és tök ugyanazok a meglátásaim, mint neked, észrevettem Robi kacsintását, a hamisságokat, a kis apróságokat, mint a "bocs, hogy élek" - attitűd, meg ilyesmik... nagy élmény ez nekem :)

Azt észrevettétek, hogy Lilu és Nóri ruhát cseréltek a műsor felénél?
Most először voltak amúgy relatíve tisztességesen felöltözve. Az a zöld ruha konkrétan szép volt.

MJE-vel kapcsolatban mindent visz az a megfogalmazás, hogy "Kurva jó énekes, ha azt nézzük, hogy szőlőt metsz, de ha énekesek közé rakjuk, akkor az utolsó a sorban." Magam sem mondhattam volna szebben. MJE jelensége erről szól, jön az egyszeri ember, akiről kiderül, van egy tehetsége, ami kirívó abból a környezetből, ahol ő él és dolgozik. Ezért lesz érdekes, nem elsősorban a hangja és a tehetsége miatt.
A művészhimnusznak csúfolt förmedvény iszonyú volt, egy gejl tócsa. MJE-nek azért illenek ezek, mert őt is elvitték ebbe a kenetteljes természet gyermeke/vallásos egyszerű ember irányba. Ebbe belepasszol ez a dal, amúgy vállalhatatlan.
A Queen meg Tabáninak jól áll, MJE-nek nem, és a vicc, hogy két ember, aki nem tud angolul, miért vállalkozik arra, hogy hátborzongató tört angollal elnyekegjen egy számot? Különösen MJE volt iszonyat a kiejtésével.
Robival egyet tudok érteni, a nép azért szereti, mert elérhető, és egyrészről a magyar miatt az, így tanácsos a népdalnál maradni.

Amúgy engem is elgondolkodtatott, vajon nem dolgoz-e rá az RTL arra, hogy az MJE-vonalat meglovagolja, és tovább vigye a gazdás műsorba. Ezért lehetett az utóbbi időben szó egyre többet arról, hogy ő egyedülálló.
Ez így elég kiábrándító dolog.

Jennifer szerintem gyenge volt a Hair-betétdallal, vessetek a mókusok elé, de kevés volt hozzá minden tekintetben. Persze, technikailag a helyén volt minden, mégis.
Számomra evidens volt, hogy nem nyer, bár nem mondom, hogy nem örültem volna neki, főleg "feleslegesen nagy Elek" győzelmével szemben.
Czutor Zoli(who the fuck is that?)hamis volt, és selypített, baszki, egy énekes, egy dalban selypít, hát lefosom a bokám. kajakra nem akartam elhinni, de többször is hallottam és a youtube-ról is visszanéztem. Mondjuk így legalább Jennifer tudott érvényesülni.
A vonósokat meg azért ültetik oda mögéjük, mert mi minden héten basztatjuk őket azzal, hogy miért nincs legalább fílingszinten meg a zenekar.... Hát tessék! :)

A Quantumnak nagyon drukkoltam, azzal együtt, hogy kábé tudtam, hogy nem nyerhetnek, egyrészt pszichológia, az emberek egy győztessel tudnak azonosulni, másrészt MJE pont az, ami most "kell" a népnek, a nagymagyar értékeknek, a népdal, a pödrött bajusz, az egyszeri gazda, aki teheccséges, ójaj. Ahogy Robi mondta, a jelenség a nyerő, nem a hang.
Ezzel nem vehette fel senki a versenyt. Bár a Quantum a Face Team-mel közös számával teljesen levette a hajam, annak a vaskos szavazótábornak nem lehet ellene menni.

Abban azért biztos vagyok, hogy a Quantum megcsinálja a szerencséjét innen is, ők befutottak, míg MJE nagy eséllyel lesüpped a tehetségkutató-nyertesek közé, akiket megrág a média, aztán kiköp. és ez nem elsősorban az ő hibája, hanem a médiáé.

Chingachgook 2012.06.04. 13:16:38

az nem tunt fel nektek, hogy MJE a Kvín szamot gyakorlatilag nem enekel(het)te egyedul , gondolom annyira szarul menne neki... csak a masik csoka nekelt par sort egyedul, a tobbit egyutt nyomtak, jo benan, imho

Akármi Áron 2012.06.04. 13:26:29

@garrett27: :)))))))

A posztokért és a Quantumért érdemes volt az időt rabolni rá:D
Köszi Villanella!

Endiman1980 2012.06.04. 13:45:08

Miért kell kifikázni MJE-et?

Miért ne nyerhette volna ő meg ezt a műsort? Mert nem káromkodott, nem trendi cuccokba lépett fel és mert már nem huszonéves? A Quantum xxl kizárt hogy nyerhetett volna hiszen hogyan osszák el a havi 1 milkót meg az opelt?? Ilyen versenyt soha nem fog csapat nyerni, nem tudom ezt miért nem lehet megérteni...

Szirota Jenny uncsi lett volna ha megnyeri csak egy újabb "megasztároskiccaj" lett volna.

Ha jómúltkor nyerhetett a mesemondó kiscsákó akkor nem értem a mostani nyertessel mi baj....

skaven 2012.06.04. 13:48:25

@elkoltozott.:
Czutor meg valamikor regen a Nyers nevezetu egyuttes enekese volt, most a Belmondot nyomatja.
Egyebkent az Artisjus vezetosegenek a tagja mint konnyuzenei szakerto/felelos/akarmi.
Van meg kerdes? :)

villanella 2012.06.04. 13:55:38

@Endiman1980: mondjuk az rtl-en még soha nem nyert nőnemű teremtmény semmit sem. nem mintha jennifert akartam volna győztesnek.

tjunior 2012.06.04. 14:03:39

@Endiman1980: teljesen el vagy tévedve.
Akkor el se induljanak csapatok? Mert nem tudnak osztani 7el? vagy ahány fős a banda? A kocsit és a lakást, de bármit is, lehet pénzesíteni.
A múltkori mesemondó kiscsávó, meg ultragáz volt anno, de hát az Fábry bűne.
A lényeg hogy ne ő legyen már a mérce.

manes 2012.06.04. 14:15:58

Az Alekosz nem vót ott?

Kishaver 2012.06.04. 14:17:05

Face Team Britain's Got Talent elődöntő, csak gondolom az RTL harakiriként élte volna meg, ha ki kellett volna mondani a világ egyik legnagyobb talent show-jának a nevét...
www.youtube.com/watch?v=Fj-Z5Yf-UqU

Hipósgriff 2012.06.04. 14:25:59

Nekem Nóra és Lulu, vagy Lali?- tök mindegy, szóval Ildikó bugyicseréje tetszett.
A Quantum zseniális volt.
Dzseniferkó már szinte profi.
MJE.-nek szép hangja van, és remek kolbászt készít.
(Az a Czukor nevű fazon nagyon gáz volt, teljesen méltatlan volt Sziporka Jenny-hez.)
A végeredmény? Meglepő és mulatságos. Bibliai idézet: utolsókból lesznek az elsők. A nézők szava (és pénze) szent.

Szilvamama 2012.06.04. 14:27:32

Köszönjük a kitartó és remek hogyvoltozást, remélem még bevállalsz a jövőben hasonlókat :) Mondjuk a gazdás RTL-es műsort :D:D:D

Szilvamama 2012.06.04. 14:28:38

@Endiman1980: Szerintem megoldották volna a fiúk.... :)

2012.06.04. 14:30:38

@Endiman1980: "Miért ne nyerhette volna ő meg ezt a műsort? Mert nem káromkodott, nem trendi cuccokba lépett fel és mert már nem huszonéves?"

Nem. Hanem azért, mert kurvára sehol sem volt a másik kettőhöz képest. Az egyszerűség kedvéért beleértve a csajt is.

Krissyfurrr 2012.06.04. 14:44:19

Villanella, köszi a posztokat! :)

Ahhoz túl sok hozzáfűznivalóm nincs, hogy MJE nyert, ahogy már előttem leírták, egyet kell értsek azzal, hogy nem lesz állócsillag. (mondjuk a tavalyi nyertest is gúgli segítségével tudnám csak felidézni, annyira nem maradtak meg bennem :D)
Másik dolog: az Evanescence dalt meg miért kell ennyiszer megerőszakolni??? Amy Lee-n kívül alig bírja elénekelni valaki normálisan, de erre még tetézik Czutor Zolival (aki rendben van a saját kis berkeiben, lásd azért egy-két sláger jutott a Belmondonak is) ennél már jobban csak anno Wolf Kati Bring me to life-jától akadtam ki, akkor kis híján a tvhez vágtam valamit :D (kibukott belőlem a hardcore Evanescence fan :D)

Csucsuksfc 2012.06.04. 14:56:10

Én kifejezetten örülök, hogy Elek nyert. Értelmes, értékes, okos, tisztességes, dolgos. Gondolom ezen tulajdonságok miatt hisztériázik itt mindenki, hiszen szokatlan egy embertől mindez manapság, nem divatos :-)
És ez egyben azt is jelenti és azért is öröm számomra, hogy a szavazók többségének ez szimpatikusabb, mint a táncikáló, énekelgető semmirekellők, mihasznák. Nem vesztek ki az értékek...

jet set 2012.06.04. 14:57:02

Queen-t csak így szabad énekelni.

www.youtube.com/watch?v=zRg_qsj5noM

Elek vagy Tabáni, ha összeszarja magát, sem képes erre.

SarahConnor 2012.06.04. 15:14:31

@Csucsuksfc: "Értelmes, értékes, okos, tisztességes, dolgos."
Senki nem vitatja, éljenek soká az értékei. Csak ez egy tehetségkutató elsősorban, így elsősorban a színpadon kellett volna legjobbnak lenni, ami a Quantum mellett nem sikerült MJE-nek. Ugyanakkor meg felhívom a figyelmed, hogy - bár abszolút tisztelendő a hozzáállásod a nyerteshez - ne egyél meg mindent, amit a média eléd tesz. Simán lehet, hogy Elek értékeinek a fele az RTL Klub "értéke", főleg ha az ember megnézi, hogy valószínűleg műsorsorozatot akarnak ráépíteni, így semmi nem szent, még Pál apostol sem.

Müszélia 2012.06.04. 15:57:59

bármibe fogadtam volna, hogy egyedülálló pasi nyer. nőknek jelentkezni sem érdemes, a rtl a fasorig sem engedi el őket.
egy biztos, Víz Elekért nem fog harcolni az Operaház, de a falunapra jó lesz.

Kyrax (törölt) 2012.06.04. 16:33:03

@Krissyfurrr: Wolf Katiénál belőlem is, de azért az egyik felem most is azt ordítozta, hogy "MIÉRT?", főleg annak a pasasnak a furcsa hangjainál... de szerintem az az előadás jó volt, persze az eredeti közelébe sem érhet (ahogy semmi sem, ez nem számít :D )

Nem értettem, hogy nyert MJE, a legtöbben nem ellene voltak? Tudom, tudom, a szavazatok nem számíthatnak sokat, de akkor...

Bár nem is tudom, kinek kellett volna nyernie...

(még mielőtt kimondták volna, ki lesz a győztes, azon röhögtünk anyával hogy a QXXL hogy fogja elosztani az Opelt, és akkor született a következő megjegyzés: "Az lesz az RTL következő valóságshowja, hogy ezek hogy préselik be magukat egy kocsiba"... nos, itt kiakadtam :D )

Köszönöm az egész éves hogyvoltozást, mindig csak ezt néztem, a műsort csak a döntő második felében...

SarahConnor 2012.06.04. 16:44:11

@Kyrax: akik MJE-szavazók, azok nagyrészt nem netes közönség, sok a nyugdíjas, az MJE-hez hasonló munkásember.

Baloo 2012.06.04. 16:45:46

@Fenimore: nem selypített, csak az ő szövegében nem "save" volt, hanem "shave". nabumm :)

Stockton12 2012.06.04. 17:11:04

@Kishaver: Pontosan! A Face Team számomra eleve egy olyan szint amit magyar előadó nemzetközi tehetségkutató műsorban még nem ugrott meg. Nyilván az RTL Klub megerőszakolta volna magát, ha Simon-t kellett volna reklámoznia a Brittain's Got Talent-tel, aki nem mellesleg eléggé megdícsérte a srácokat az elődöntős produkciójuk után, úgyhogy tessék az rtlklub és a tv2 mögül egy kicsit kinézni a nagyvilágba, hogy hol is votl a Face Team korábban...

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2012.06.04. 17:20:20

Itt a népi "Önök kérték" nyert, úgyhogy írtam is ebbe a vonulatba egy slágernek valót:

NÉPI SZERZŐ

Népi szerző népdalt épít
S tincitáncol hozzá népit.
Feszül minden népi izma
S csillog rajt’ a rámás csizma.

Hejehujás néptánc-hajsza
Nyomán izzad pödrött bajsza.
Menyecskehad iramlik oly
Zajjal, amely népi sikoly.

Sok dobhártya szakad, mer’ a
Bőgő bőg és hét citera
Cirreg, mint nyóc cincércsorda,
S zajtól tovább hasad Torda.

Népi szerző elszabadul,
Gátat szakít fenevadul,
S amíg le nem fogják, alkot.
(Mi meg sóhajtunk egy halkot.)

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/06/nepi-szerzo.html
:)

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2012.06.04. 19:29:12

Jó kis hogyvót volt ez is :)

Czutor Zoli sajna nagyon gáz volt, meg Jennifer haja is, a fodrász kezét levágnám, aki ezt művelte vele.
Lilunak mind a két ruha sokkal jobban állt.

A többit már úgyis elmondták előttem :)

Ja és a gazdás műsorban nem több gazda lesz? (Már ha találnak valakit...) Nekem valami ilyesmi rémlik...

ancsika3114 2012.06.04. 20:08:18

No, én nem néztem a műsort.
Ha valaki nagyon szembejött velem, azt megnéztem a jutubon.
A döntősöket is ott néztem vissza.
Hát, ott nagyon car volt ez a MJE!
A duettben, egyetértek, Tabáni qurvajó volt, az Elek meg qrvarossz!
Valóban, nem értem, hogy nyerhette meg?
Na, mindegy, ezen is túlvagyunk.
Azért, kedves "jet set 2012.06.04. 14:57:02"
A Serbán Attilában nagyon nem értünk egyet! A Tabáni félkézzel veri Attilát Queen számok éneklésében!
Abban Tabáni verhetetlen, szerintem!

Hell-Ász 2012.06.04. 20:09:03

Egyébként a Nóri és Lilu ruhát cserélt menet közben.

hókuszpókusz30 2012.06.04. 21:54:54

Nem tudom, hogy Tabáni verhetetlen-e, de Serbán mosolygós képe,és erőtlen, katarzis nélküli hangja,nem illik a dalhoz,hiába énekel tényleg szépen
MKJ,vagy hogy hívják, egy kellemes hangú, kenetteljes, kétségtelen nem celeb típusú pali,a magyar nóta énekesek etalonja lehet. Minden tartalmi, és formai követelménynek megfelel,de Operaházba, vagy Queenhez?
Vissza Tabánihoz, aki minden sirám, és irigységből indított kampány ellenére, valóban kurvajó, és egyre jobb, nemcsak a hangja, hanem az előadásmódja is. Egyéniség.
Jó fellépésű, magabiztos a színpadon. Megtalálta magát. Szombaton, pillanatok alatt helyretette a presbiter urat. Rutinos rókaként, megállt a lépcső tetején, beseperte a személyének szóló tapsot,és csak akkor kezdett énekelni. Elegánsan lassan, úgy jött le a lépcsőn, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mosollyal a száján, a zenekaros lányok előtt még megállt kicsit, hogy a legjobb pillanatban érjen a körbe. A közös résznél, gyakorlatilag,csak egy hangot lehet hallani, és az nem a háromnevűé. Nem Freddy, de színvonal!- különösen magyar viszonylatban.
Ahol ma szóba került a szombat, és miután mindenki elsírta, vagy örömködött,hogy miért nem, vagy igen a kedvence nyert,azt hallottam, hogy "én mindig megmondtam, hogy Tabáni,sokra viszi", vagy nem is gondoltam, hogy ilyen fantasztikus jó előadó lesz!".
Azután, hogy ki mit mondott SP-re, Fluorra, és a futtatott hang
nélküli, vagy hamis sztárocskákra, azt nem is idézem.
Ez az este,a nyertesen kívül, Tabánié volt, meg a kezdő Dzsennié, aki hamis "sztár" partnerét égette. A táncos fiúk,akik végig a legjobbak voltak,szintén szerencsétlen vendéget, és gyengébb napot fogtak ki.

hókuszpókusz30 2012.06.04. 22:07:14

A bocsánat, hogy élek típust,én sem kedvelem a CIKKÍRÓVAL együtt. Neki és ancsika31114-nek ajánlom a figyelmébe
www.youtube.com/watch?v=vhlaxT_7b3g&feature=related

és egy színes hangos kép:
www.youtube.com/watch?v=6nqiX6JJ9gk

Drogon 2012.06.05. 01:53:21

Az volt már, hogy a két pina ruhát cserélt útközben?

A János Elek meg Susan Boyle defekt.

Drogon 2012.06.05. 01:56:25

@Csucsuksfc: Ja, sokkal kevesebb meló van egy 7fős tánc-csapatban, mint egy nemrossz, ám középszintű kántorban.

Brianna 2012.06.06. 07:28:59

Elek azért nyert, mert szerény volt, meg szerintem az embereknek szimpatikus volt, ahogy a nyereményről beszélt, hogy félretenné, meg "addig kell spórolni, amíg van miből" - ami ebben a devizahiteles világban nagy igazság. Jennifer azt mondta, először adna valami alapítványnak, a QXXL is mintha valami adakozást említett volna. Szerintem a nehezen megszerzett nyereménypénzt nem elosztogatni kell, hanem mondjuk az embernek a karrierjébe fektetni.

Hogy egy csapat nem menne sokra a nyereménnyel? Pont hogy egy csapat még többre menne vele, ha jól csinálják. Először is meg kéne szavazni, hogy a havi 1 milliót kizárólag a csapat pályán maradása érdekében használják fel: pl. táncterem bérlés, menedzser, könyvelő, show szervezés...
Egy egyszemélyes előadó hamarabb elkölti a nyereményt mindenfélére... Jennifer is először adakozna egy gyerekalapítványnak, aztán meg elmenne New Yorkba... aztán ha maradna rá pénze, talán ki tudna adni egy lemezt.

gébence · http://soraim.blog.hu 2012.06.06. 10:38:48

(Arra a blamára, hogy Jánoseleket tették meg győztesnek, ezt az Irigy Hónaljmirigy idézetet venném elő.)

Ahogy Pál apostol írta a New york-iakhoz írt második levelében: "ez egy nagy kalap szar volt, testvéreim!"

stillman 2012.06.06. 18:42:44

nem tudom mennyire kell, hogy legyen az "újságírás" vagy akár blogírás része a "geszti pétert nem szeretem" és hasonló remek, tartalmas mondatok, nyilván megtehetünk bármit ezeken a hasábokon, hiszen miénk a töltőtoll, mégis talán ha mondjuk kicsit cizelláltabban fejeznéd ki magad, mondjuk bónuszként az illető anyja említése nélkül mert azt viszont tényleg nem illik, TÚL OLCSÓ, hagyd meg az utcának, nyilván nem véletlenül írsz egy biztonságos számítógép előtt.

persze lehet kritizálni, de
"Lássa,
Ez szimplán hangzik...Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből...Így ni, hallja csak:
Kihívón: "Én nem járnék ám vele!
Sebészt hivatnék, hogy metélje le!"
Barátilag: "Hisz findzsájába ér!
Igyék vederből, abba belefér!"
Leírón: "Csúcs, mely veri az eget!
Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!"
Kíváncsian: "Mit rejt e hosszú tok?
Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
Papírvágó kést, ollót is talán?"

Koky_ 2012.06.07. 07:53:14

Az megvolt, hogy Geszti "előadása" közben lecserélték a közönséget, tinicsajokra? :)

villanella 2012.06.07. 08:48:08

@Koky_: Az felvetelrol ment, hivtak is be csajokat az rtlbe kozonsegnek direkt erre.
süti beállítások módosítása