Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 61-62.

2012. június 01. 19:35 - Hódos Hajnalka

Mielőtt elmesélném, hogyvót, megengedek magamnak egy személyes kitérőt és felhívom no mail, no problem olvasónk figyelmét arra, volt körbetapsi az előző epizódban, remélem, látta és gondolt rám, és velem együtt bimbózó netrománcunk eme emlékezetes és igen fontos mérföldkövére is. Sóhaj. Az már annak szól, belevágunk a pergő események - höhö - kellős közepébe, Ottónak az az érzése, valami új jön, ennek örömére telepakolja a nappalit gerberával, meg kardvirággal, ez Hédi szerint öreges, szerintem meg be kéne tiltani az aszparágusszal és a drótozott cirmos szekfűvel együtt. A virág teljes hosszán kukacként tekergő, az olló élével bekunkorított díszkötöző szalagot két ellel meg sem említem, az ízléstelenségnek is van határa, ugye.

Gergő azt hiszi, Eszter mellett ébred, de nem, Zsani mellett. Nyög, hát én sem tudom eldönteni, melyik variáció a rosszabb. Ez így nem lesz jó, hogy a bongyorhajú minden éjjel ott alszik nála és nem az a baja, hogy anyu azt hiszi, Zsanett a csaja, hanem az, előbb-utóbb ki fog derülni, kicsoda valójában. A szerkiben panaszkodik Titinek, hogy miről, nem tudtam odafigyelni, mert kisebb sokkot kaptam a pulóvere látványától. Eszter flangál, a Tökös Zsaru felhívja, bocsánatot kér tőle, hogy miért, nagy valószínűséggel ő sem tudja és kávézni is akar vele, ha ezekből egy pár lesz, esküszöm, megnézem az in memoriam Tamás atya c. epizódot, háromszor egymás után, önként.

Antosnak megfordult a fejében, hogy visszajön dolgozni, igen. Titi és Gergő úgy néznek rá, mint a terített asztalra dobott szaros alsógatyára, az van, hogy most olyan ügyön dolgoznak, amihez nem kell fotós. Antos eloldalog, én megint nem értem, eddig mindenki ennek a hülyegyereknek könyörgött, mert nélküle nemhogy a Marslakók, de a földi élet is megáll, a növények nem fotoszintetizálnak többé, a folyók vize vérré válik és Dukai Regináról nemcsak szoláriumkabint, hanem az MTA épületének egy teljes szárnyát is elnevezik. Ottó és Hédi kirúgnak a hámból, Hédi nemcsak egy halom ruhát kap, de még enni is. Ottó párkapcsolati tanácsokat osztogat, nem kell ám minden faszit kirakni az első probléma után, ezt hálistennek sem Hédinek, sem nekünk nem kell sokáig hallgatnunk, mert jön Kamilla, aki hülyeségeket beszél és hálálkodik, mert a gépezet remekül működik. Az újságíró tanoncnak nagyon tetszik a szerkesztőségi élet, három hónapig tolja bele a lóvét a Marslakókba, de szeretné, ha ez idő alatt összekapnák magukat. Antos még mindig nem tudja, Rólland győzködi, döntsön, Lédi Viola és András ebédelnek a Félkézben, András csupa titok, Violának szeparációs szorongása van, a szája meg mindkettőnek tele és úgy pofáznak, úri módra. Megjelenik Erzsike, a szokásos fúria szerepben, Hédit akarja hazacipelni az anyjához, de a kiscsaj kiosztja, eddig tökjó volt minden, amíg ide nem jött balhézni, egyébként se megy sehova, mert unja és idegesíti az anyja. Erzsi kiakad, Ottó is megköszöni a balhét, Erzsi elrohan.

Kamilla úgy sipítozik, mintha Viola az ő lóvéját húzná le a vécén, nem a sajátján, aztán bőg, mert Őlédisége biztos így akarja jóvá tenni a nemtudjukmegmit. Gondolom, ez a nővérek múltjának sötét foltja, a Nagy Titok, amitől majd meg kell rendülnünk 2-3 rész múlva. Már most remeg a térdem és összekoccantak a fogaim is, kétszer. Kamilla a fölös energiáit és az idejét fordíthatná valami hobbira, lennének ötleteim és akkor hagyná a felnőtt lányát élni, de ez a Csernus doki szakterülete, nem szívesen ugatok bele olyan dolgokba, amihez nem értek. Fater csúkúgattya Titi kezét, aki nyilván teljesen hülye, de hisz neki. Eszter megint okos, úgy tűnik, biztos benne, hogy a nyivászka libakergető legalább ötöt dob az íkúján, osztja az észt Árvainak, a Flórás sztorira kell rámenni, fel kéne hívni az eltűnt lány szüleit. Mindezt úgy, mintha bármi köze lenne a történethez, illetve annak kiderítéséhez, javaslom, tegyék meg Flórát rovatvezetőnek a Marslakókhoz, eddig ugyanis a sztorik nagy részét a celebösszekötő expornósnak köszönhették, ráadásul sokkal elviselhetőbb jelenség, mint Hűdelazavagyok Eszti. Rólland megint Andrást nyöszteti, de Antos határozott, karakán és sziklaszilárd véleménye van, ami megmásíthatatlan: az a válasza, hogy nincs válasza. Kéne egy ilyen pasi tényleg, és abban is biztos vagyok, Kosztolányi Aranysárkánya meg fogja hozni a 16 éves Hédi kedvét az olvasáshoz. Rögtön utána a kezébe nyomnám Az eltűnt idők nyomában c. művet meg Ulyssest. A szerkesztőségben pezsgőt bontanak a támogatásra meg arra, hogy nem lesz operett rovat, Eszter vágja a pofákat, én röhögök, amikor ezek koccintottak, mindig történt valami gebasz. Antos duzzogva ücsörög, külön tőlük és biggyeszti a száját.


Reggel Eszter a vele színben harmonizáló bádogtákolmányok elől felhívja, megint kezdődik, muszáj, hogy Antos bemenjen. Azése, Antoska duzzog. Titinek olyan régen nem volt pasija, hogy azt is elfelejtette, nem kapucniban kell szkvassolni, már, ha az enervált csapkodást annak lehet nevezni. Az egy nagyon jó politika, ha a nős faszinak nyavalyogni kezdünk, mikóválikmáel. Majd elválik, mikor. Fater a szokásos teátrális ripacssággal elhűl azon, Titi azt gondolja, csak azért van vele, mert van saját kecója. Nem tudom, mitől tart, mivel vagy egy idióta nagynéni, vagy az életképtelen anyja van ott feszt, nekem Sanyi helyében meg sem fordulna a fejemben, hogy odaköltözök, hát egy embereset szellenteni se lehet abban a kecóban, mindegy, nem az én dolgom. Titi legyen türelmes és ne tartsa úgy az ütőt, mint egy palacsintasütőt. Évi unatkozott, ezért felhívta Antost, az azt hazudja neki, modell van nála akit éppen fotóz, a csajnál pavlovi a reflex, ki az, ott aludt, snitt, Eszter ordít a szerkesztőségben, milyen bunkó volt Titi és Gergő Antossal. Egyik se vágja pofán, pedig igazán kijárna már neki egy olyan visszakézből, hogy kiköpködje a fogait, levesz egy gyűrűs dossziét a polcról, belenéz, visszabassza a polcra, a mai munka akkor kész is, megy be András irodájába, ahol megint flegmázik, ő ugyan nem ír családi rovatot, aztán fogja magát, és elrohan. Ottó írna családi rovatot, azt meg András nem akarja, mert ugyan nem bánja, hogy Geiger egy hete már csak melegedni jár be, de neki üzembiztosan kell a cikk, szóval, jobban tenné, ha nem zavarná a munkát. (mit?) Bögyös Annamari mától Zöldi Ricsi titkárnője, kösse fel a bugyit, mert hamarosan megbűnhődnek, akik igaztalanul megvádolták, Zoli meg ne bámuljon, örüljön, hogy maradhat egyszerű újságíró, kap társat is, jön Fruzsi, körbetapsi, vihogás, szőkített, látványosan hosszabb haj.

Gerianyu fáj, ezért Zsani masszírozza, ért hozzá, két éves OKJ-s tanfolyamot is végzett, ahol tanultak antológiát is. Gergő szerint szürreális, ami itt folyik, az hagyján, hogy Zsanett kicsit átrendezte a lakást, de Anyukának szólíthatja az anyját. Lédiviola és a Pézember nosztalgiáznak, az egykori lovag majdnem öngyi lett, mikor a Lédi lelépett szó nélkül, de már nem bánja, mert ez megkeményítette és megtanította arra, hogy NBS. Ez az üzleti életben alapszabály, ott csak görényekkel fut össze az ember, kemény világ az, na. Árvai főnöke megtudta, hogy Árvai nem a felnőttkori hiperaktivitását kezelteti, hanem megint a leánykereskedelemmel foglalkozik. Be is hívatta és kérdezősködött, pedig hivatalosan hever az ügy. A pár perces, a zsaruszleng alapjai c. jelenet után Anyuka kiakad, mert a kétezer forintból, amit Zsanettnek adott, kóbászt vett és azt főzött. Zsanika imádja a debrecenit és Anyuka ne aggódjon, ebéd után elszámolnak ezzel a tetemes összeggel. Miután a fotós kiaggodalmaskodja magát azon, a feka kiscsaj van vagy tizenhat éves, Rólland meg paranoiás rohamot kap attól, a Marslakók leánykereskedők után nyomoznak, Titi és Antos a Félkézben megbeszélik, hogy Titi bunkó volt, a Császár meg gyanús, de legalább fizet. Gergő besokall Anyukából és Zsanikából, összepakolja a cuccát, inkább költözik Eszterhez, felénk erre mondják, hogy szart a fosé. Ottó személyesen viszi be a családos cikket és kivertkutya tekintettel néz Andrásra, sokkal hosszabb ideig, mint Franco Nero A honfoglalásban, Zöldi háborog, mert Fruzsi azt javasolja, a címlapon.hu fotósa legyen Antos, Brezna Zolit az érdekli, ki lesz az új főszerkesztő. Éppen itt jön:

Címkék: marslakók
33 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2012.06.01. 22:00:32

Szóval már ide is lehet írni. Még a magyar focisták hatása alatt vagyok, nyitott szájjal meg nehéz új blogokat keresni.

Akármi Áron 2012.06.01. 22:29:28

Jó napom volt amúgy is, de ez a hogyvót??Csorgott a könnyem. Végig.
Hóha, tán még sajnálni is fogom, ha vége lesz.... a posztoknak, ugye?:)
Hajni, hát nagyon szuper a pennád...DDD

kemény keleti kommentelő 2012.06.01. 22:41:22

Ez is megvolt
Magyar csúcssal
(idézet)

Antos lebiggyedt szája tényleg nem 1 látvány. Mondanám, hogy baromi cigányosra veszi a figurát, de itt ilyet nem mondunk. Olyat se, hogy ez hajaz arra a figurára, akinek beharangozóját percenként futtatták a részben. Utóbbit biztonsági okból nem mondjuk.

más

Ottó mi a rákból vesz új cuccokat a kiccsajnak? Ha turkálták, miért nem örülnek, hogy két ezresért beszereztek 2 kiló 48 deka fasza holmit? Antos arcán mi az az édi vigyor, amikor a kétszázezret lapozgatja? Az 57 milliót már feltette a piros páratlanra? Melyik számot pörgették ki? A fenyegetőző haverok éhenhaltak?

még másabb

Ebben a sorozatban az egy főre eső kamatyolások száma a vérszegény értéket se éri el. Muszáj okokat keresni.

Eszter: Mosdatlan hatású nő, nem csoda hogy Gergőn kívül nem akar alávágni senki. Talán még a fakabát, de szerintem csak a csaj motorját akarja elvarnyúzni.
Titi: Antiszex. Szerencséje van Faterral, az elég pinabubusnak tűnik.
Titimama és Viola: Én rájuk fogadok. Feter, Kígyós, Ottó vagy valaki más lepókhálózza mindkettőt. Elsőnek Titimamát.
Ottóné: Őt többen is, csak azt nem fogják mutatni. A bővérű vidám sziglilányok nem passzolnak a sorozat struktúrájába vagy mibe.
Pirszng: Ő pláne nem. Csak azt könyvelhetjük majd el, hogy terhes.
Profi lány szereplők: Kevés sportérték miatt őket hanyagoljuk.

Megnézve a minőségi táblázatot, nem is olyan reménytelen a helyzet. A lányokkal már nincs is gond. Fater kivételével a manusok a hunyók. De mitől lett impotenci Antos?

A helyes válasok beküldői között Félkész bejárást sorsoluk ki meglepivendégekkel.

no mail, no problem 2012.06.02. 00:37:03

és igen, és igen, és igen! <3

és akkor is szoktam gondolni rád, amikor a t'n't lemezt hallgatom :D

Ormi 2012.06.02. 02:42:23

@kemény keleti kommentelő:

Mostanában nézegetem eztetet, az ám.

A vörös hajú gyereknek nem csodálom, hogy nincs faterja, sem nője.

Eszter... Hát, az a tipikus izzadságazagú-pólós álértelmiségi picsa sztereotípiája.../Még szerencse, hogy egy tehetségtelen színésznő(?)re testálták a szerepet.../

Titánia minél kevesebbet hőzöng, annál dagattabb.

Ottó miért nem próbál végre belehányni abba a vázába?...(Nem mellesleg, még őt nézem legszívesebben...hátha mégis...)
Abból a társaságból
szabadulva...könnyíthetne magán.

Antos miért is rinyál?
a) Kap lóvét, ha igent mond a csöcsiparra;
b) Nem kap lóvét, ha igen tisztességesen, csak otthon csöcsörészik.
c) Kolostorba is vonulhat.

És...amikor Hamvas Henrik megjelenéséről a szcénában
először olvastam, azt hittem ez az afféle belvárosi, zártkörű poén.
(Félre is nyeltem, amikor télleg ott volt...)

Ám...mégis, van varázsa a dolognak...
Hiszen ki akar a szomszédok közt retroélni?....

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2012.06.04. 14:26:49

Látom, végül letettél a Mesterszakácsról. :-( Sajnálom.

sogeking 2012.06.04. 15:07:45

Hajni, ha szereted a focit, írj be a VV-s témába :)

kemény keleti kommentelő 2012.06.04. 21:59:08

Megdőlt a
nur die Mutter is sicher
is
Ahogy Jáksó keveri a lapokat
az valami félelmetes

kemény keleti kommentelő 2012.06.04. 22:00:28

Előre szólok
A német ajkú nyelvtannácik
bekaphatják

Hódos Hajnalka 2012.06.05. 08:59:10

@mykee: nem, nem tettem le róla, csak vannak hátráltató tényezők, ami miatt késik.

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2012.06.05. 09:15:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ennek örülök, mert így visszaolvasva is nosztalgikus érzések öntenek el, és jó volt olvasni. :-) Sajnos a play.viasat.hu oldalra még mindig nem került ki, csak a Főzz élőben... öt része.

kemény keleti kommentelő 2012.06.05. 10:01:18

Marslakók 70-80 promo

Adva van Titi anyja Viola
Még nem tudjuk ki az apja
(ez izgi)
A fogadóirodák szerint a fogatlan milliárdos
Ebben az esetben Titi hirtelen jó parti lesz
(máris kevésbé dundi a lány)
Fater nyomul is rá rendesen

következtetés:

Fater felesége önkormányzati dolgozó
Tudja ki Titi igazi szülei
Ráuszította Fatert
Hamarosan pénz áll a Fater családhoz
Titi szomi lesz
Antos megvígasztalja alulról
Mindenki boldog
Ha Antos jól csinálja, Titi lesz a legboldogabb

kemény keleti kommentelő 2012.06.06. 17:30:17

Mit lehet csinálni azokkal a nőkkel, akik nem írnak nekünk posztot?
Adjuk őket nevelési szándékkal Cristofel kezébe?
Zárjuk össze Alekosszal?
Tökömet, az másik műsor.
Küldjük rá Gézát?
Szórakoztassa ezután a cimlapon.hu?
Aludjon örökre Gergővel?

Egy nagy túhost!
Bepótoltatnám vele egyesével az összeset. Szigorúan vasárnap 18-19.45 között. Ha jól tudom, akkor épp nem lesz behavazva.

2012.06.07. 10:12:05

@kemény keleti kommentelő: viccelni tetszik? Vasárnap 18.00-tól spanyol - olasz EB meccs! Szerintem jobban jársz, ha megírod te! :)))))

kemény keleti kommentelő 2012.06.07. 16:17:18

@beebeer: Erről az olasz csapatról mindig az fog beugrani, hogy a három magyar már nem játszik közöttük. A Gátúszó, a Kannáraváró és a Komorannézi. Így meg ki tud drukkolni nekik?

A legutóbbi részt vállalom.
Aki ezt írta, azt a fél tökénél kéne fellógatni. Vége.
Kár, hogy nincs 10-11ezer karakter.

nosce 2012.06.07. 16:35:00

@kemény keleti kommentelő:
nem akarsz az EB eredményekre tippelni ?

nosce 2012.06.07. 16:35:48

@beebeer:
visszajön Brad, hátha most odaengednek :)

2012.06.07. 18:32:58

@nosce: nem, nem! Brad ide a lépcsőházunk elé ígérte magát, nem képzeled, hogy ÉN fogok utána futni????
Legyen olyan kedves visszatérni az eredeti tervekhez és itt az udvarban pótforgatni!!! :DDD
Tudtam én, hogy nagy hibát követett el, mindezt azért, mert nem nálunk forgattak, nem is küldtem pozitív energiákat, oszt mi lett a vége, ugye! :)))

2012.06.07. 18:34:48

@kemény keleti kommentelő: jajjjj, hogy te miket írtál, felszisszentem! Nem az én lelkembe tapostál, sose bírtam az olasz focit, de Hajni tutibiztos nem hagyja ki a vasárnapi meccset! :)))

kemény keleti kommentelő 2012.06.07. 18:48:41

@nosce: Én lenni portugál, nálunk lenni sok szardínia. (17x-es pénz) Már csak ki kell szurkolni.
De most nem ez a kérdés, hanem tippelni kell.
*????????* (hosszan gondolkodik szmájli)

Szerintem a portugálok nyernek.

sogeking 2012.06.07. 20:36:03

nagy genya ez a Lars

kemény keleti kommentelő 2012.06.07. 20:56:02

@sogeking: Az. Nem csoda, hogy nem kapott Göbölyös Soma díjat.
@beebeer: Nem értek a focihoz (ehhez az egyhez), tippelésre kaptam megbízást. Ár-érték arányban szimpik a porcsik.

sogeking 2012.06.07. 21:19:02

(a sorozat első 50 részében azt hittem, hogy Eszter és Gergő testvérek:)

nosce 2012.06.08. 09:03:33

@beebeer:
ezt a filmet a sors írta. Bradnek vissza kell jönnie és tallyznia kell rajongóival :). Amúgy elég nagy blama h részeket újra kell forgatni :)

nosce 2012.06.08. 09:04:20

@sogeking:

akkor kemény keletit is fel kéne venni a tippelők közé :)

busifa 2012.06.08. 12:23:29

@kemény keleti kommentelő: Szia!

Szeretnél részt venni a blogolók foci EB-s tippjátékában? A részletekről írtam neked privit!

nosce 2012.06.08. 12:34:54

@sogeking:
"(a sorozat első 50 részében azt hittem, hogy Eszter és Gergő testvérek:)"

és nem ? :)

kemény keleti kommentelő 2012.06.08. 16:35:20

@busifa: Meghozta a postás bácsi gyinkujem. Nyertes tipp megadva.

szabódávid 2012.06.10. 22:52:57

mikor lesz a következő rész?
süti beállítások módosítása