Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6107-6108.

2012. május 31. 17:52 - Mésza "Abdul" Jani

Novák megint csinálja a marhaságait, majd amikor megunja, kamu balesetet szenved. Úgy néz ki, Linda és Peti kibékül. Ádám megtudja, milyen betegségben szenved az apja, Mátyás meg azt, hogy a titok már nem titok. Röviden így lehetne összefoglalni a két részt.

6107. rész

Gabi mutat valami gusztát Nórának, ami majd jó lesz a leendő boltba. Minden aláírás megvan, kivéve persze Festéktüsszentő HapciZsoltét, aki még mindig orrol a hülye Novákra. De jó, hogy minden simán megy – mondja Gabi, erre fel csörömpölés, hogy menetrendszerűen cáfolja optimizmusát. Igen, megint Laci koma bénázott. Fémpolcot hozott, amivel nem arat sikert. Nem baj, ha nem tetszik, majd letakarják valamivel.

Partitájm. Petya nyúzza Bandikát, annak meg fáj a pulóvere, Linda pedig bevallja, hogy ő ötletelte ki a pizzamérgezést. Azt, hogy miért csinálta, nem tudja, mi meg igen. Féltékenység. Bosszú. Linda újabb karakterfejlődése (?).

Kinga nyugtatja a feszült Ádámot, hogy minden rendben lesz az apjával, meg a találkozással is. Hogy másra figyeljen, megkéri, segítsen a hirdetés megfogalmazásában, mert nagyon kellene egy új lakótárs. Ebből nem lesz semmi, mert jön Ádi apja. Kinga magukra is hagyja őket, hogy ismét egymásra találhassanak.

Peti röviden szólva leidiótázza az exét. Úgy néz ki, bevette, hogy Lindát komolyan nem érdekli a másik csaj iránti érdeklődése. A kiscsajnak jelentett valamit az a csók a „forgatáson”, Petinek meg nem. Legalábbis ezt akarja elhitetni.

Mégis Gabi győzött, a fémpolcokat behordta Laci a raktárba, és a barátnője vágyának helyét méricskéli. Aha, persze. Novák gondolt egyet, és inkább ő maga készíti el a polcokat, bár hogy mennyire fog hasonlítani a katalógusbélire, az más tészta. Gabi is aggódik.

Kínos csend, nehezen indul a beszélgetés, majd a fotózás a téma. Ádám kiakad, hogy eddig nem érdekelte az apját, mi érdekli, meg mi van vele, pedig de, még a tárcájában is ott a családi fotó. Ádi kissé megtör, a fotóról beszélgetnek, amelyiken mindenki vigyorog. Nincs családi idill, a kitartott gyorsan visszazökken a keménykedésbe, ő inkább arra emlékszik, hogy bánt el velük a fater.

Laci nagy munkában, Gabi a segédmunkás, a zajban meg azt sem hallják, hogy Nóra ordítva köszön. Novák büszkén újságolja, hogy polcot csinálnak, de Nóri sem lett ettől lelkesebb. Nem olyan bonyolult dolog ez-, legalábbis a volt munkaközvetítő így gondolja, a csajok viszont nem. Gabi megint villámhárító lesz, de én már a vihart várom, kezd ebből a két karakterből elegem lenni.

Linda nem haragszik, hogy kiderült az igazság, olyannyira nem, hogy a pénzt is odaadja Bandikának a mozira, de ő nem akar vele elmenni. Hoppá, csak nem randizni akar a kis pelyhedző (?) állú? Nagyon úgy fest. Eközben Kinga meséli Aliznak, hogy az Ádám most beszélget az apjával. Aliz nem érti, hogyhogy felbukkant Mátyás. A pincércsaj terel, de gyorsan beadja a derekát, és elmondja, hogy beteg az apa.

Az emlegetettek. Mátyás feláll, Ádám meg is kérdi, már mész? Peched van bunkókám, mert marad. Elég nagy törés lehetett az életedben az apád hülyesége. Na mindegy, Mátyás ajándékot hozott, méghozzá az apja fényképezőgépét. A selyemfiú némi érdeklődést mutat, Mátyás eközben arról beszél, hogy biztos a nagypapától örökölte a fotósszenvedélyt a fia. Ádi nem nagyon emlékszik rá. Persze, mert az apja se volt jóban az apjával. Családi hagyomány. Mátyás reméli, hogy még helyrehozhatják a kapcsolatuk, viszont ezzel az „érzelemkitöréssel” nem tud mit kezdeni Ádám, így elmegy elpakolni az ajándékát.

6018. rész

Laci egy csavarhúzóért ment haza úgy fél órája, azóta sörözik meg olvas. Gabinak nem is tetszik, hogy lóg, ő meg melózik a bolttal. Jó, akkor pihenjen, Gabi meg majd felhívja Tibit. Megvolt a kellő motiváció, Novák újra tettre kész.

Bandika ajnározza Petinek Lindát, aki ettől kissé ideges lesz. Ő is tudja, milyen jó bige az exe. Ahogy beszél róla, nem úgy tűnik, hogy nem érezne a csaj iránt. Ez Bandikának is feltűnik, szóval vagy mondja meg neki, mit érez, vagy szálljon le róla, mert lehet, másnak is tetszik Linda. Alakul.

Mátyás nem akarja Ádámot feltartani, az meg nem marasztalja. Ellenben csöngetnek, Aliz jött kíváncsiskodni, alibiből kóstolót is vitt, szóval az apuka marad. Aliz menne, de ő is marad, így kevésbé lesz kínos a helyzet a két hím között. Mátyás elmegy kezet mosni, kiderül, hogy Alika is tud a betegségről, éppen ezért (is) tartja jó ötletnek, hogy béküljön ki az apjával.

Csenget a pizzafutár, pedig Linda nem is rendelt pizzát. Sebaj, már ki van fizetve. A doboz üres, viszont van benne egy üzenet. Pizza nálam? Péter. Linda megpróbálja utánozni Szélesszájút.

Nóri jobban örülne, ha szakember csinálná a melót, meg Gabi is, de azért ne piszkálja a „szakit”. Dr. Balogh meg is jósolta volna, hogy Laci sumákolni fog. Ha nem jön össze a bolt, még oroszlánidomárnak elmehet Gabi. Ordítás, csajok be a volt irodába, Laci a földön fekve szorongatja a kezét. A létra szétesett, ő meg spárgázott. Nórinak gyanús, hogy az egész csak kamu.

Fogy a kaja, egészen addig, amíg Mátyás vörösödő fejjel el nem kezd köhögni. Aliz a hátát püföli, mert megijedt, hogy ilyen állapotban… Szóval elszólta magát.

Gyorsan felért Linda Petihez. Már attól félt, örökre haragban maradnak. Magyaráz, Peti meg elkapja. Csók. Úgy néz ki, újra együtt vannak.

Kaja megvolt, Aliz lelép. Mátyás nem akarja terhelni a fiát a betegségével, Ádám viszont szeretné tudni, mi a helyzet. Veseelégtelenség, visszafordíthatatlan és már teljesen leállt, a dialízist meg nem lehet a végtelenségig csinálni. Donor még nincs, vagyis eddig még nem volt. A várólista hosszú, de ha Ádám nekiadná az egyik veséjét, megmenekülhetne.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszi01 2012.05.31. 18:48:16

Ádám "Na neeee" - feje epic volt a végén :D :D
Meg azért mekkora lenne egy Linda-Bandika páros xD xD
süti beállítások módosítása