Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6103-6106.

2012. május 30. 16:00 - villanella

Hosszú ideje a Barátok közt a szerelemről, megcsalásról szól, az elmúlt két napon sem volt ez másképp. Klaudia végre leleplezte Juliékat, Linda megpróbálta meghiúsítani Peti randiját, és Gizi olyan hurkát töltött, amitől Laci Magdi anyushoz kezdte hasonlítani. Nagyvonalakban ez, meg hogy a balfasz András végre elindult Dubaiba Júliájával. Extrém hosszú dupla hogyvolt.

6103. rész:
Zsófit kizavarja az ura álarcban a lakásból, így indítunk. Aztán földhöz vágja az álarcot, Zsófi meg kintről telefonál irhabundában a rendőrségnek. Betörés, Határka utca 4., harmadik emelet. Ott kell maradnia, de felejtse el, mert Zsófi nem marad ott. Na, ekkor felhívja Zsoltot. Zsolt éppen kijön a lakásból, Zsófi meg hallja, hogy vegye fel szépen a telefont. Te vagy az, mi a jó francot csinálsz itt?

András kérdi a drága nejét, hogy miért nem örül az utazásnak. Miért nem, miért nem, mert Attila bűvös farkára vágyik, azért nem. Mindegy, nyomja a szöveget Juli, hogy hogyne örülne, András meg magyarázza, hogy miért lesz jó. Ráerőlteti-e az akaratát Julira? És annak örüljön, hogy neki volt igaza, meg hogy most rájuk fog irigykedni mindenki. Fogja fel úgy, mint egy potya nyaralást. Szépen elmegy, a teáját sem issza meg, naptejet is vesz, nehogy úgy járjanak, mint Hawaii-on.

Zsófi esküszik, hogy kinyírja Zsoltot. Zsolt meg sajnálja. Mire volt jó a sok fogadkozás, hogy jó útra tér? Ez most más, Miklós kért meg rá. Na, ne nézz ennyire hülyének. Vajon érkezik majd a rendőrség közben? Elmondja Zsolt az érmekészletet, de nem hiszi el Zsófi, hogy Miki kérte. Elmondja Zsolt, hogy ha ezt megcsinálja, akkor megveheti az otthonukat, ez volt a deal. Érkezik a rendőrség, ők meg elrohannak. Persze maszk a fejen, érted.

Miki és a fia jönnek ki a Rózsából, Miklós örül, mert ügyes a fia az egyetemen, közben érkezik Géza, de megáll a levelesládánál, ezzel még lesz valami. Miki nem találja a kesztyűjét, Balázs meg cipőt kér az apjától ajiba. Elmennek, érkezik Géza, nekimegy Gizinek, aki ma mindenkinek útban van. Pocsék napja van, mert szabad nap, a Vili sem takarít, de baszki az a hülye áthívta Bözsit és most tele van a konyha véres disznólábbal. Ráadásul ő most felesleges, mert nem ért a főzéshez.

Látjuk is Bözsit meg Apust, ahogy gyúrják a kolbászba való masszát, hát jó gusztustalan, tényleg. Géza érkezik, kér-e kóstolót. Jó hogy. Na, milyen a fűszerezés? Tökéletes, mintha Anyus csinálta volna. És a lemenpáj, mert, hogy így mondják, hogy lemenpáj, na, az volt az igazán tuti. Elkezdik töltögetni a cuccokat most már.

Peti és Klaudia a Rózsában, Klau próbálja a suliról faggatni Petikét, de nem nagyon mesél, mert unja ezt a témát. Akkor beszéljünk Lindáról. De inkább beszéljünk Dubairól. Miért beszéljünk Dubairól. Mert anyuék kiköltöznek oda. És erről én miért nem tudok? András épp érkezik, Klaudia nem is hagyja szó nélkül, András, Petitől most hallom. Hogyhogy kihagytatok engem ebből? András elmondja a sztorit, hogy Juli vette rá végül, hogy elfogadja a dolgot, de még semmi sincs eldöntve.

Juli Attilával az irodában. Mondj már valamit. Dubai szép hely. Féltékeny a csávó, mint az állat. Amikor a kettőnk szót kimondja Juli, Attila összeroppantja a kezében a csészét. Micsoda férfias állat. Juli néha komolyan azt gondolja, hogy a legjobb lenne minél messzebb lenni Attilától, de aztán elfogja a rémület, hogy nem látja többé. Hülye ez a Juli, hiszen ő vette rá Andrást, hogy menjenek Dubaiba, nem is értem. Épp majdnem ölelkeznek, amikor benyit Kaludia, ők meg szétlibbennek.

Zsófi otthon telefonál, rendelt valamit, azt véglegesíti. Csengetnek. Miklós az, képzeld, betörtek a Határka utcai lakásba. Ne! De, most hívtak a rendőrségről. Zsófi vagy nagy színész, vagy nem hisz Zsoltnak, nem értem egyelőre. Zsolt kijön a fürdőből, képzeld, Miki most mondja, hogy betörtek hozzá. Hát ez nagyon durva. Borzasztó, hogy mennyi betörés van manapság. Mindenki mindent tud, aztán mégis úgy csinál, mintha senki semmit sem tudna, állat.

6104. rész:
Juli és Attila az irodában, Klaudia is ott van, nézi őket. Attila kávét csinál, vizet kér Klaudia, csak bubis van, ilyenek. Elvágtad a kezed? Szép ez a ragtapasz. Timié. Én Mátén láttam ilyet legutóbb. Sok helyen lehet ilyet kapni. Klaudia mindent tudóan néz.

Zsolt Miklósnál, felültettél, te szemét! Na, nyugi, beszéljük meg. Átlátszó az egész, főleg, hogy átjöttél a Zsófihoz is. Sittre akartál juttatni, te szemét. Most akkor nem Zsófi hívta a rendőrséget, nem értem. Vagy csak Zsolt nem tudja? Zsolt elfordul, és Miki kesztyűje leesik a földre. Hoppá-hoppá, ott akartad hagyni, hogy rám tereld a gyanút, igaz? Volt egy ilyen tervem. Szeretik ezek egymást.

Nóra a Rózsában egy elviteles kávét kér, a háttérben meg érkezik Aliz és leül Gézához. Luca hol van? Bözsi mama vigyáz rá. Azt kétlem, mert Bözsi mama Apussal van. Na, hazamennek csekkolni a gyerekeket. Géza közben még elmeséli Gizit, hogy mennyire kész van, és fölöslegesnek érzi magát otthon. Vissza Nórára, akihez András érkezik, őt kereste mindenhol. Két hetet kibírna-e nélküle Nóra, mert mennek Dubaiba körülnézni. Nóra azt hitte, nem fogadta el az állásajánlatot. Még nem mondott igent, a Berényi Kft. a szívügye, de emellett az ajánlat mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Vili bá sztorizgat a legénykori disznóvágásokról Bözsi mamának, istentelenül érdekes. Aliz érkezik, szia nagymama, ideköltöztél? Sok munka van ennyi hurkával, ha jöttél volna segíteni, értenéd. Egyébként hurkatöltő nélkül hogy töltenek ezek hurkát meg kolbászt? Majd eladják a felesleget, azt mondják az öregek, aztán Aliz rávilágít arra, hogy Gizi feleslegesnek érzi magát otthon, mert leszarják a fejét.

Juli épp telefonál Andrással az irodában, lerakja a mobilját, amit külön mutatnak, gondolom, fontos. Klau elkezdi húzni Attilát, hogy milyen rossz lesz neki, hogy Juli nem lesz itthon. Juli elmegy, mert máshova rakta az útleveleket. A mobilja ott marad a Klau asztalán.

Még mindig kolbászt tölt a két öreg, Gizi megérkezik. Próbált nem hazajönni addig, amíg disznó alkatrészek hevernek a konyhájában, és vett egy cipőt is, akciósan. Még nem végeztek Viliék, befűszerezték a hurkát, de valami nem klappol, segítsen. Na, szövetkeztek, hogy Gizi jól érezze magát. Megkóstolja Gizi, bár még nyers. A lila harisnya, szoknya és fehér csizma kombó ütős nagyon rajta.

Attila az irodában, Klaudia meg tervet szőtt, ez már látszik. Odamegy Juli íróasztalához és elveszi suttyomban a mobilját. Ír egy smst Attilának, hogy találkozzunk. Attila lerakja a telefont, sajnos neki el kell mennie, ügyféllel kell találkozni. Patrikkal. Na, az egér ügyféllé avanzsált? Klaudia dühösen az asztalra csap, amikor elmegy Atti.

Gizi most már kíváncsi, hogy fog ízleni a műve Lacinak, aki érkezik is tesztelni a hurkákat, kolbászokat. Először a Giziét kóstolja, gyerekek, príma. Kiadja az ízét? Kérdi Bözsi mama. Mi az, hogy! A Bözsi mamáé kevésbé ízlik neki, a Gizié a nyerő. Gizi totál készen van. Ráadásul azt mondja Laci, hogy olyan, mintha Magdi néni sütötte volna. Gizikének a kezeit csókolgatja Laci, és vinne is egy szál májasat, egy szál véreset és egy szál kolbászt, egyelőre. Laci úgy csinál, mintha aranyat talált volna baszki. Bözsi mama végre felveszi a kendőjét, oszt hazamegy, itt volt már az ideje, gyanítom. Vili bá poénkodik, hogy mit esznek ma vacsorára Gizivel.

Zsófi otthon a konyhában, mint mindig, Zsolt érkezik. Mit vacsizunk? Salátát, te meg, amit találsz a hűtőben. Oké, értem, de reggel azért elviszed a kocsit, mert fogorvoshoz kell mennem. Micsoda megtiszteltetés, hogy elmondod ezt az információt. Sajnos Zsófi nem ér rá, mert Mikinek dolgozik. Zsolt kikel magából, Mikit ne. De ne is álmodjon Zsolt arról, hogy otthagyja Mikit. Közben kint a gangon Miki és Nóra érkezik, hallják, hogy veszekednek Zsófiék. Már megint kezdik, mondja Nóra, meg hogy mostanában folyton tőlük zeng a ház. Miki szerint bizonyos emberek nem egymáshoz valók, Nóra ezzel maximálisan egyetért.

Attila a padláson várja Julit, de Klaudia jön. Klaudia elmondja, hogy ő küldte az smst, kár tovább hazudoznia.

6105. rész:
Balázs, Hanna és Linda rexeznek, Linda utálja a heppiendet, elege van a limonádé filmekből. Akkor nézzünk horrort? Utálja Linda a horrort, és különben is tanulnia kell. Egyébként Peti megy moziba? Azt mondta, nem ér rá holnap, mert az anyjáék mennek Dubaiba. Nem érti, miért akarják annyira, hogy moziba menjen velük? Mert Petinek randija lesz, bazdmeg, mondja Balázs, és nem szeretnék, ha ő meg otthon siránkozna. De ő nem fog siránkozni, túl van rajta.

Attila magyarázkodik, nem azért jött ide, mert Juli, de Klau tudja, és nem fogja hagyni, hogy tönkre tegye Juli életét.

Zsolt otthon Zsófinak mutatja a szerződést a lakásról, aki továbbra is rideg. Meddig akarsz duzzogni, baszki. Még a karját is megszorítja, és nem érti, miért nem tudnak örülni, hogy övék a lakás? És az a betörés a Berényi szemét csele volt. És egyébként tényleg. De Zsófi szerint az a baja, hogy Mikinek dolgozik, ezért megpróbálja minden hülyeséggel bemószerolni, de hiába erőlködik.

Klaudia és Attila megérkeznek az irodába, Juli kérdi, hogy hol jártak. Klau mondja, hogy szívtak egy kis friss levegőt. Juli mondja Attilának, hogy mi mindent csinált meg, és hogy két hét nem hosszú idő. Attila rideg, és elmegy, ha nem találkoznánk, jó utat. Juli majd összeesik a ridegségtől. Történt valami, kérdi az anyját. Azt én is szeretném tudni. Mit? Hogy mi van köztetek Attilával. Hirtelen Juli elrohan, mert a krumpli.

Az udvaron Lindába fut Peti, mondja is Linda, hogy hallja, randi lesz, igazából helyes csajszi a Blanka, gratulálok. Tényleg vagy csak szívatsz. Tényleg, hisz haverok vagyunk, szorítok. Kösz, szia.

Reggel van, Julinál az egész lakás felfordítva, még Klaudia is ott van. Minden el van pakolva, érdektelen az egész. Hol lehet a bőrönd? A padláson esetleg, de ott évek óta senki sem járt, mondja András, te sem, Juli, kérdi Klaudia, jó kis geci.

Reggelizik Peti és Bandika a Rózsában, Linda érkezik, és hallja, ahogy rábeszéli Peti a mostohatesóját, hogy lépjen le otthonról, mert randi lesz. Hogy felnőtt ez a Bandika, baszki. Linda szegény nagyon szomorúan hallgatja a dolgokat. Jól van, Bandika rendes, övé a lakás estig, de most adjon pénzt. Linda a háttérben mosolyog, valami terve van.

Zsófi Mikinél mesél, hogy Klaudia milyen durva főnök, és meg akarta kérdezni, hogy mi van a betöréssel kapcsolatban. Találtak-e nyomokat, tanúkat, ilyesmi. De nincs semmi, a betörő időben lelépett. Jut eszébe Miklósnak, ad egy bankkártyát, vegye meg a szanitereket, mosdókat, kádat, ilyeneket a lakásba. Bármit mehet, megbízik a kreatív energiáiban, csak kérjen számlát mindenről. Most kéne menned, de most nem mehetek, mert Klaudiának szervezek. Zsófi majd kiugrik a bőréből, hogy költekezhet.

Linda a Rózsából kijövet leszólítja a dekázó Bandikát, aki nagyon ügyes. Petinek ez nem menne, és még ő ugráltatja őt. Ha akarja, meghívja ő a mozijegyre, csak kér valamit előtte. Rontsa el Peti randiját, és ha ezt megteszi, örökké hálás lesz.

6106. rész:
Attila az irodában türelmetlenül játszik, amikor érkezik Juli, baj van, az anyja. Megőrül tőle. Beszélt Andrással? Nem, csak beszólogat a padlással kapcsolatosan, sejt valamit? Nem sejt, hanem tud. Elmondja, mi volt tegnap, az sms és a padlás, és az egész. Juli nem hiszi el, képes volt ilyesmire? Ő beszél, baszki, ő az, aki csalja a férjét, meg mindenkinek hazudik. És mi történt? Megfenyegetett. És elmondtad neki? Nem, de úgy beszélt, mint aki mindent tud. Féltelek, nem akarlak itt hagyni az anyámmal. Ne aggódj, nem lesz semmi, gyere gyorsan haza, és lehetőleg egyben.

Peti kölcsönkért Balázstól valamit, ami a randihoz kell. A program DVD, pizza és majd meglátjuk. Az anyjáék elrepülnek Dubaiba, neki meg házhoz jön Hawaii. Ez a poén. Csörög a mobilja, Blankának mégsem jó a randi, később, este sem. Majd hívja.

A Rózsában Klaudia kéri számon Zsófit, azt ígérte, hogy a torta délelőttre itt lesz. De később megy csak érte, mert előtte Mikinek kell elintéznie valamit. Ez nem tetszik Klaudiának, ezeket a dolgokat a szabadidejében intézze. Ha nem lesz itt a torta, megnézheti magát, mondja Klau, majd elmegy. Zsófi azonnal Kingához megy panaszkodni, hogy nyaggatja Klaudia. Érkezik Petike, Linda jön oda hozzá, hát te? Mi van a randival? Lemondta Blanka, pedig már megvan a pizza, a film is. Nem akarsz beszállni? Nincs kedved feljönni? Persze csak, mint barátok. De jól alakulnak a dolgok Linduskának.

Klaudia az udvaron még elbúcsúzik az utazó Julitól, Andrástól és Mátékától. Csak érezzék jól magukat, és használják ki az időt kettesben. Nóra érkezik, kint vár a taxi, örülne, ha összejönne a munka, meg nem is. Meg Attilának is új titkárnő kellene, hol találna még egy ilyet? Haha. Klaudia mondja, hogy maradjanak kint, mert ez csak egyszer van egy életben, de Juli úgy néz rá, mint aki mindjárt megfojtja. Elmennek jól.

Peti hazaér Lindával, Bandika nem érti, mit keres ott, nem úgy volt, hogy Blanka jön át? Valamit magyaráz a háttérben Lindának Bandika, de Linda nem érti, majdnem le is bukik. Bekapcsolja Peti a DVD-t, és nem a film az, hanem valami régi videó Petiről, amikor még hosszú haja volt a koleszban. Peti készen van, hogy lehet ez, mi ez az egész, Bandi meg röhög, mert ő cserélte ki a cuccost. Lindának nagyon tetszik a műsor, megígéri, hogy nem röhög, csak hadd nézze még egy kicsit.

Zsófi a gangon meséli, milyen zuhanypanelt talált, hidromasszázzsal és beépített rádióval, ami tetszik Mikinek, de érkezik Klau, hol a torta. Mindjárt, de nem mindjárt, most. Te Miki ne szólj bele, az a baj, hogy rászállsz Zsófira. Na, Miki kiáll Zsófiért, Zsófi meg szerelmesen nézi Mikit, szép lesz ez, mondhatom.

Attila az irodában elmélkedik, majd átmegy a Juli íróasztalához és elkezdi szagolgatni a parfümjét. Istenem. Egy perce ment el, nem? Na, mindegy. Érkezik Klaudia és Zsófi, Klaudia próbálja Zsófi szemét felnyitni, de nem lehet. Nem érti, hogy dolgozhat egy ilyen pondrónak. Vagy ő, vagy én. Zsófi felmond. De nem Mikinek, Klaudiának. Tessék? Ezt most nem mondod komolyan. Te elárulsz engem? Dehogy, csak hoztam egy döntést. Szépen vagyunk. Hallottad ezt Attila, kérdi, mikor elmegy Zsófi. Lehet, hogy csak valami újra vágyott, mondja Atti.

Peti és Linda pizzáznak a "film" után, Bandika nem akarja, hogy megegyék a pizzát. Nem értem Bandikát, miért próbálja szabotálni ezt az egészet, de biztos kiderül. Lehet, rakott rá valamit, mert az volt ugye a feladat, hogy szar legyen a randi. És igen, csíp a pizza, mennek a hűtőhöz tejért, de abban is valami van, na, fasza.

A Rózsába érkezik Zsófi, Mikit kérdi, hogy a szállítás is mehet-e a kártyával, Miki kérdi, mi lesz a tortával, de már semmi, mert Zsófi felmondott. Ez óriási, mondja Miki, a háttérben meg Zsolt készen van. Miki elmegy, Zsolt már kérdi is, hogy ezt most akkor, hogy.

Peti kergeti Bandikát, hogy miért csinálta ezt az egészet, mert nem kapott pénzt mozira? Linda megállítja Petit, mielőtt megölni a testvérét, és elmondja, hogy ő mondta neki, hogy tegye tönkre a randiját Blankával. Csönd.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csont Lady 2012.05.30. 20:14:16

Nagyon jó lett a hv! :)
"Hogy felnőtt ez a Bandika, baszki."
Amúgy ja, mintha csak tegnap lett volna amikor azzal a gizda kis köjökkel Dominikkal játszott, vagy amikor meglesték Lindát és Baliék ezért kényszermunkára fogták őket. (stb.)
Hát igen rég volt már az...

Koky_ 2012.05.31. 07:42:16

Minden rabló magával viszi a betörésre a bekapcsolt mobilját? Hát ez kész :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.31. 09:15:12

@csontlady: az hagyján, de én még arra is emlékszem, amikor csecsemő volt és elrabolták. :D

sibylla 2012.06.02. 10:54:39

A legjobb Bandikában az, hogy ő az elejétől benne van és nem cserélgették, hogy gyorsabban nőljön fel, mint mondjuk a Timikét, vagy a Mátét.
süti beállítások módosítása