Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x16 - A finálé

2012. május 28. 09:00 - candyperfumegirl

El sem hiszem, hogy annyi Clau-baki, Talán-visítás meg Bereczki- kiselőadás után eljött ez a csodálatos pillanat, Megasztár 6 finálé, ma végleg eldől, hogy Gigi vagy Andi, és nincs tovább. Kemény egy évad volt, nézőnek és versenyzőnek egyaránt, a Megasztár valami elképesztő módon mégis elérte, hogy a döntőre tényleg két tehetséges versenyzőjük maradjon, akiket talán egyedüliként az idei mezőnyből egyszer sem volt büntetés hallgatni. Kezdünk, ma nincs Csillagdal, mert van nemzetközileg ismert sztárvendég, a 12 döntős most Flo Rida mögött tátog bátortalanul, és két zöldes fénycsóvában megjelenik Andi és Gigi. Nyitószám után rögtön backstage-be kapcsolunk, és máris megcsodálhatjuk a döntős lányok bámulatos gyorsátöltöző képességét, nyitódalos szerkójuk helyett máris földig érő menyasszonyi jellegű ruhában feszítenek. Ma amúgy is a fehér az egyenszín, Clau hosszú fehér sellős fazonú ruciban egyensúlyozik, amiről valami gonosz ember biztosan azt ígérte, hogy jól fog állni neki, és még a közönséget is egyenfehérbe csomagolták.

Az első adások óta először láthatjuk most azokat a zsűri imidzs-szpotokat is, amikből megtudtuk, hogy Mester Tamás melyik évben volt Magyarország férfihangja (ez az a megtiszteltetés, ami idén Talán Attilának jutott, ne feledjük), és hogy Bochkor Gábor ismeri a legtöbb dalt ebben az országban. A zsűri érkezése meg annyira deja vu, hogy nem is szépítem, ez egy az egyben X-faktor, még Bocsi is pont azzal a segítőnek szánt mozdulattal nyúl Mariann bal kezéért, amivel Geszti támogatta le Ildit azon a két lépcsőfokon.

Nem csigáznak tovább, jön az első versenydal Szakos Anditól, de előtte még kisfilm, ami történelmi pillanat, ugyanis az első értékelhető kisfilm az idei Megasztárban. Semmi erőszakos termékelhelyezés, meg alibiprogram, neadjisten Kicsikém, csak Andi útja a döntőig, a bádogemberes outfittől egészen a mai napig, és közben arról beszél, mit jelent neki ez a pálya, valahogy így képzelem el egy énekes tehetségkutató versenyzőjének kisfilmjét. Nóta, Elvistől a Can’t Help Falling In Love, vagyis a Szölin Dion verzióban (nem vicc, tényleg így mondta Trilla, vissza is hallgattam), de a lényeg, hogy jól. A nagydöntő tiszteletére új kameraállásokat és megoldásokat is hoztak, pl. hogy a nézőtér egy gigantikus kivetítőként funkcionál, és a színpadkép néha rájuk vetül, nagyon cifrázzák. Zsűri jön, BeriZoli nem bonyolítja túl a dolgot, „kész vagy, mehetsz”, Maestro meg azt nehezményezi, hogy az indokolatlan frazírozás gátolta nála az átélést, hagyjuk már, ha Gigi csinálja ugyanezt, elfolyik a gyönyörűségtől. Andit meg a múlt hét óta gyúrhatta egy kicsit a kommunikációs részleg, mert visszaszól, de ezúttal büszkén és értelmesen, ő a hangjával fejez ki érzelmeket, Mariann helyesel is nagyban. Bocsi egészen eddig bírta ki, hogy nem rá irányult a legtöbb figyelem az egész stúdióban, azt mondja, ez az a dal, amivel még ő is kiénekel a bugyijából 1-2 részeg csajt jobb napjain, és ezt be is mutatja, mire spontán kiutalják neki a 05-ös szavazási kódot.

Gigi jön, kisfilm hasonlóan zenei karrier témájú, plusz egy kis család, mert Gigi hazalátogatott erőt gyűjteni, a stylist meg a világ legelőnytelenebb overallját adta rá erre a jeles alkalomra. Produkció, Gigi menyasszonyi ruhában áll a színpad közepén, és mire észbe kapnék, hogy ezt illene figyelmeztető jelnek venni, már fel is csendül annak a dalnak az első hangja, ami mindenhol a világban a fokozhatatlan giccs és pátosz megfelelője, My Heart Will Go On. EZT NEM HISZEM EL. Az még csak hagyján, hogy kék minták úsznak a kivetítőkön, hangulatilag még passzol is, de amikor a kitartott hangoknál egy gigantikus piros szív jelenik meg, ami felrobban, majd kisebb szívekre bomlik, és Gigi köré is újabb szíveket vetítenek, arra már nincsenek szavak, és ezt nem én találom ki, esküszöm, így volt, ennyire beteges fantáziám még nekem sincs. Emellett (vagy ennek ellenére?) Gigi jól teljesített, ahogy szokott, és a vidéki ötvenes titkárnők, meg a minden évtizedben egyszer, de akkor is a Titanicra mozijegyet váltó nyugdíjasok körében talán bele is talált ez a szám a szívek közepébe. Bizonyos szempontból talán nem volt rossz választás, énekelni meg tényleg nagyot lehet benne, adjuk meg James Hornernek, ami jár. Értékelünk, bár Gigi esetében ez inkább ajnározást jelent, még a giccsre immunis Bocsi is pocsolyává olvadt. Maestro azt mondja, hogy az Avatar2 főcímdalát már Giginek kéne adni, egy pillanatra elgondolkodtat, hogy ez most bók volt-e vagy sem, hát persze, hogy az volt, mert nem én mondtam, és Zoli is leragadt a „tökéletes” szó ismételgetésénél.

Mivel már énekelt mindkét versenyző, meg lehet mutatni a szavazati állást, de most csak fantomképekkel, ne vegyük el Andi kedvét teljesen már így az elején. Egyik lány 62,5%-kal vezet, lesz ez még nagyobb arányú is, azt hiszem. Most duettek jönnek, ex-Megasztár győztes csajokkal, ez a nagy szerencséje ennek a műsornak, hogy a korábbi évadaiból mindig vissza tudja hívni a győzteseket, hogy büszkélkedjen velük. Andi partnernek Tolvai Renit kapta, meg az Ain’t No Other Man-t Christian Aguilerától, és most, ahogy elnézem a kisfilmet, Reni egyre jobban hasonlít Aguilerára. (kár, hogy beszélni még mindig nem tud elég jól, meg is lenne a magyar Voice egyik zsűritagja) Jön a produkció, Andi kimondottan vékonynak tűnik Tolvai Reni mellett, akinek előnytelen a cucc, a neon ciklámen műkarmokról nem beszélve, de amúgy jól szólnak, abban nem sok hiba van. Betotyog melléjük Clau (a stylist nem sok esélyt adott neki ezzel a passzentos ruhával), és közli, hogy a kislánya Christina Aguilera hangját Szakos Andiéval keveri, mire Andi visít egy nagyon természetelleneset, „de cukíííí!”. Értékelés jön, én meg közben veszem csak észre, mekkora asszonynak sminkelte Tolvai Renit a vicces kedvű sminkes, aki, amikor nem a Megasztárban dolgozik, egészen biztosan Lady Dömper színpadi sminkjéért felel. Zsűri oda volt meg vissza, Bocsi már olyan szavakat használ, hogy szinkronitás (a helyesírás ellenőrző kijavítja, csak jelzem), és megint énekel, pedig ezt jó lenne sürgősen abbahagyni, mert már érkeztek rá szavazatok, és mi lesz akkor a lányokkal?

Második duett Gigi és Tóth Vera között lesz, azta, már most megelőlegezem nekik, hogy le fog repülni a hajunk. Vera azt mondja, már a 7 éves Gigit is hallotta énekelni, és akkor is zseniális volt, ez vajon azt jelenti, hogy Gigi már az első Megasztárt is bepróbálta? Simán kinézem belőle mellesleg. Vera bölcselkedik még egy sort a Városligetben, az élettapasztalatok tesznek majd igazán jó énekesnővé, tehát neked innen csak feljebb van kislány, ez azért bíztató gondolat. Nóta van, New York New York, szerintem Vera ezt már a saját Megájában is elnyomta, duettben sem rossz. Lassan indulnak, de fokozatosan építkeznek, megy ez mindkettőnek, a végeredmény meg állat, ez két hatalmas hang egy színpadon. Pedig a látványcsapat mindent megtett azért, hogy gagyifaktort vigyen az előadásba, a ledgrafikák színvonala alulmúlja egy 12 éves blogjának fejlécéét, és Gigi lila flitteres blézere is inkább tűnik porondmester-jelmeznek, mint bármi másnak, de hang annyi van ebben a két nőben, hogy minden ilyen problémázást elhomályosít. Zsűri állva tapsol, és Trilla sem bír magával, azt mondja, majdnem megette az adásmenetét, ez akkora előadás volt. BeriZoli azt mondja, hogy ezt a dalt mindenki és mindenki anyja elénekelte már (sajnos jogos), de a csajok akkorát énekeltek, hogy ez lesz az új etalon ebből a számból, ki az a Sinatra? Maestro felhívja mindenki figyelmét, hogy ő felállt, márpedig, ha feláll, az jelent valamit, na ezen a zsűri annak rendje és módja szerinti röhögőgörcsöt kap, Trilla le is tereli a lányokat a színpadról, mielőtt végleg elszabadulnának az indulatok.

Ursula idegeli még egy kicsit a versenyzőket a szavazási állás mutogatásával, nőtt a különbség, azt hiszem, az már csökkenni nem nagyon fog. Reklám jön, benne egy magyar The Voice előzetessel, előre félek, hogyan fogják elcseszni, milyen zsűritagokat lehet oda elképzelni vajon a magyar felhozatalból? Tényleg érdekelne. Clauék visszatérnek, és Ursula azt mondja, nem szabadulunk meg ilyen könnyen Flo Ridától sem, most megint a világsztár jön, aki már Madonnával is dolgozott együtt. Ez akkora csúsztatás, mintha azt mondta volna, hogy Beyoncé budapesti koncertjén Gigi is énekelt, egy elkúrt 4 Minutes remixbe való beleugatást semmiképpen sem neveznék közös munkának. Most mindenesetre hozott még egy Wild Ones produkciót, meg egy Stacey-t, magam részéről még nem tettem túl magam a nyakában fityegő bikaláncon, amivel egy szekrénysort simán fel lehetne húzni a tizedik emeletre. Rajongótáborokat mutogatnak ezek után, Tiszavasvári, transzparensek, visítás van, teve nincs. Salgótartján majd később mutatja meg, hány decibellel tudják üvölteni Gigi nevét, Trilla addig is elújságolja, hogy jövő héten a Megások fellépnek egy szórakozóhelyen (!), ahol bárki megnézheti majd őket, ez milyen szar reklám már?

Vannak még versenydalok, most éppen duettek jönnek a Mega-nyertes fiúkkal, elsőként Caramel és Szakos Andi. Kisfilm most már a megszokott mederben, Telenor-feliratot többet látni benne, mint Andit. Caramellel a What A Wonderful Worldöt nyomják, tehát van ma is tematika, agyonjátszott slágerek. Nagy pozitívum, hogy átdolgozták kicsit, és úgy, hogy Andi és Caramel saját stílusa is érvényesül benne, együtt meg kimondottan jól szólnak. BeriZoli megköszöni az élményt, őt elvarázsolták, Mari csak azt bánta, hogy ezt nem ők (mármint a zsűri) énekelték el, és szívesen csatlakozott volna. Bocsi is el van bűvölve, itt már mindenki részéről imádás van, és a „varázslatos” szót ismételgetik megállás nélkül. Ennek az emelkedett hangulatnak Ursula vet véget, a szavazási állás újbóli mutogatásával, a különbség kb. akkora, mint az előbb, az egyik lány magabiztosan vezet.

Na, jön a salgótarjáni kapcsolás, ahol Tatár Csillát nyomják éppen agyon, Győzike meg nem jött ki kampányolni városa másik híres szülöttének, ez felháborító. Gigi duettpartnere Király Viktor lesz, és ezek a duettek azért jók, mert álmokat váltanak valóra, eddig mindkét partneréről azt mondta mindkét lány, hogy régi álma volt vele énekelni. Ők I Believe I Can Fly-t kaptak, ez a dal mekkora közhely, jézusom. Mondjuk nem teljesítenek rosszul, de egy izgalmasabb dalban szívesebben hallgatnám őket. Zoli értékel, Gigiben az a jó, hogy nem csak benne van a zene, de szerencsére ki is jön belőle. Maestro nehezményezi, hogy Viktor előtérbe tolta magát, ami tőle kicsit vicces vélemény, pl. most sem lehet lelőni, pedig a zsűri mintha kezdene kifogyni a Gigit dicsőítő jelzőkből. Clau közli, hogy őt azért fizetik, hogy beszéltesse a versenyzőket is néha, és kussoltassa el a zsűrit, Maestro azért csak kampányol még egy sort Giginek, enyjemár, ez nem túl elegáns dolog.

Most jön egy extra produkció, aminek felkonferálásánál Claudia jóval többször használja a Megacsalád kifejezést annál, mint amennyit a gyomrom még háborgás nélkül el bír viselni, de hamarosan kiderül, hogy miért. Most a színpadra terelnek az eddigi összes Megasztárból szériánként 7-8 embert, ami igazából bitang hatásos is lehetne, ha énekelnének, és nem csak tátognának. A We Are Family-re. Nem hittem a szememnek, mikrofon a színpad közelében nem volt. Ha jól láttam, még Póka Angélát is eldugták a jobbszélen, összességében borzasztó volt nézni jó hangú emberek látványos playback produkcióját, mondanám, hogy felejtsük el, amilyen gyorsan csak tudjuk, de inkább ne tegyük, mert a Megasztár 6 önmagát minősíti vele. Trilla és Clau a backstage-ben vonaglanak füligvigyorral, utóbbinak meg átlátszik a ruhája, most veszem csak észre. Ennyiszer még sosem mutogatták a nyereményeket, mint ma, a türelmem már végképp az utolsókat rúgja.

Egy dal van még hátra, előtte meg egy sakkozós kisfilm a lányokról, fekete-fehérben, hiszen ez már a Párbaj, a helyzet véresen komoly. Andinak jól áll a vámpírsmink, és mintha még színészi képességekkel is rendelkezne, neki legalábbis sokkal jobban megy a drámai „kicsinállak” –nézés, mint Giginek, akinek nagyon nem előnyös oldalát világítja meg ez a kisfilm. Jön a diva off, Lady Marmelade-ot kaptak, meg fűzőket, nem bírom nem észrevenni, hogy Gigi felsője Muri Enikőn is volt már, csak nála pólóval kiegészítve rém idétlenül. A dal amúgy nagyon jól szól, ez a két csaj duettezhet, amennyit akar, mert jók benne és passzol a hangjuk, az ilyen dívás dalok meg mindkettőjüknek jól állnak. Nagy hangkieresztések, majd nagy ölelkezés, ezeken a csajokon semmi nem múlt ami a műsor minőségét illeti, itt a végén is nagyon odatették magukat. Zoli megköszöni, hogy itt lehetett, Maestro megint kampányol, ezúttal úgy, hogy Andi ott áll vele szemben, Mariann menti a helyzetet azzal, hogy ebben a dalban ő nem látott különbséget a teljesítmények között. Bocsi meg autentikusnak nevezi a Megasztárt azért, mert itt nincs autotune, csak Hangok (meg gépi alap, gagyi színpadkép és mérhetetlenül fantáziátlan dalválasztások, de ne firtassuk), a lányokat meg arra kéri, hogy döntsenek jól, ha kikerülnek a showbusinessbe, nehogy Kasza Tibit válasszák dalszerzőnek, vagy hasonló elvetemült gondolatok forogjanak a fejükben.

Most még időhúzás jön, visszajátszások és nyeremények mutogatása, ennek a döntőnek majdnem 50%-a sallang volt, képtelenség élőben nézni. Mutatnak még egy montázst az eddigi Megasztárokról, értjük, hozzájuk csatlakozik most valaki, csak tudjuk már meg végre, ki lesz az. Behívják őket, egy perc van, kezdenek befeszülni. Vagyis csak Gigi, Andin a fegyelmezett belenyugvás látszik, sőt, most, hogy jobban belegondolok, szerintem egész Magyarországon Gigi az egyetlen, aki izgul. Clauék azt mondják, hogy a győztes végig vezetett ma, és szerencsére minimális várakoztatás után bemondják, hogy 2012 Megasztárja RADICS GIGI, nem meglepő, de azért gratulálok neki. Trilla még egy picit Andit is ünnepelteti, joggal, ha nincs Gigi a mezőnyben, simán nyerhetett volna. Giginek meg előásnak valahonnan egy műanyag trófeát, rém szarul néz ki, de szerencsére gyorsan kicserélik mikrofonra, ugyanis van még egy nóta. A győztesek közös dala, One Moment In Time, Gigi kezdi, majd jön Viktor, Reni, Caramel, Magdi és Vera, és félre a szarkasztikus újságírással, ez tényleg nagyon nagy pillanat, baromi jól szól ez a hatos. Utolsó hangkieresztést meghagyták Giginek, nem remeg meg a hangja, majd otromba reklám tölti be képernyőt, és vége, pedig ez esetben tényleg érdekelt volna, hogy gratulálnak neki a többiek, köszi TV2. Így ér véget a Megasztár talán legfurcsább szériája, rengeteg bénázással, kínos pillanattal (az év férfihangja Talán Attila, ez ugye megvan még?), a kreativitás teljes hiányával, közben meg volt itt egy olyan döntős kettős, akikre tényleg büszke lehet a csatorna. A két lánynak sikeres pályát kívánok, nektek pedig köszönöm a figyelmet, és jöhetnek a kommentek még így utoljára!

Címkék: megasztár
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kix 2012.05.28. 09:53:19

Letölt, pörget, néz módszerrel néztem az adást. 30-40 perc alatt megvolt. Nem mondanám, hogy megérte. Kezdünk kifogyni a tehetséges fiatalokból. Az X-faktort is egy már leszerepelt fazon nyerte, Gigit is kitették már párszor a Megasztárból.

3 évig nem kéne tehetséget kutatni, mert tényleg lassan minden magyar bekerül a döntőbe.

candyperfumegirl 2012.05.28. 10:09:02

@Dr. Kix: És? Attól szarok? Hogy már egyszer, egy másik szériában vagy más műsorban egy ponton túl nem jutottak? Annyiszor bizonyították már ezek a tehetségkutatók, hogy pillanatnyi dolgokon, apró nüanszokon el lehet bukni, és akkor nincs tovább, ettől nem lesz rosszabb egy előadó vagy kevésbé megérdemelt a győzelme, legalább nem adta fel.
A The Voice pl. csupa ilyen figurából fog állni, ott nem a nép egyszerű, de tehetséges gyerekét keresik, hanem olyan énekeseket, akik már dolgoztak/dolgoznak a szakmában, de valamiért a nagy kiugrás mégsem sikerült nekik.

kevin66 2012.05.28. 10:21:48

@candyperfumegirl: Egyetértek, attól hogy valaki versenyzett valahol és nem jutott tovább attól függetlenül egy év múlva még sokat fejlődhetett. Ki tudja lehet, hogy gátlásos volt, megküzdött vele most meg jó.
The Voice: Honnan veszed ezt? Kifejezetten nem ilyen énekeseket keresnek, akik egyszer már szerepelt itt-ott, olvastam egy cikket ami arról ír, hogy Király Linda, Tóth Veráék mehetnek oda. Kifejezetten nem. A The Voice-ba is bárki jelentkezhet aki tud énekelni. Csak a zsűri elé olyanok jutnak akik egy előrostán már átmentek, szóval nincsenek "gagyi" produkciók.

candyperfumegirl 2012.05.28. 10:26:16

@kevin66: a külföldiből. Ott olyan énekeseket szednek össze, akik pl. bárokban lépnek fel, musicalekben, operákban szerepelnek, együttessük van, szóval próbálkoznak, sőt többnyire a szakmában is dolgoznak, csak nem befutottak. Azt nem tudom, hogy ott is meghúzzák-e határt ott, hogy ha lemezszerződése már volt, akkor nem jöhet, mint az Idolban pl. , de lehet, hogy itt még az sem akadály. Lényeg, hogy ne befutott, sikeres énekesek legyenek, szóval persze hogy nem Tóth Verák meg Király Lindák. :)

kevin66 2012.05.28. 10:34:20

@candyperfumegirl: Oké akkor már értem mire gondoltál, csak olvastam ezzel egy érdekes cikket, ahol eléggé máshogy beszélnek a Voice-ról (pl Ákos, mint versenyző..jaaaj)

candyperfumegirl 2012.05.28. 10:49:04

@kevin66: nem, ott a cikk kavarhatott, én úgy tudom, hogy őt zsűritagnak akarják.

kristofxx 2012.05.28. 11:22:50

Én megcsinálnám a Megasztárt a tehetségtelenekből meg a wannabek-ből minden cikizés nélkül. Kívácsi lennék mit lehetne kihozni belőlük , mennyit fejlődnének. Szerintem nézett lene a műsor:)

bananarepublica 2012.05.28. 11:23:50

A lenyeg a nezettseg, es az ezaltal eledhato reklam ido,a felhozatolbol mar minden videki kocsmaba jut sztarnak nevezett celeb.
Szoval katosztrofalis ,es iszonyatosan gej.

SarahConnor 2012.05.28. 12:00:44

Nagyon giccses döntő volt, és dalokban sem sikerült túl fantáziadúsra venni a figurát, de ezt már megszoktuk.

Ami szemet szúrt, az az, hogy mindenki talpig elegánsan nyomta, kisestélyi, öltöny, stb, erre odaül Mester Tamás rojtos farmerkabátban. Szép húzás!

Az meg egyenesen nagyon béna volt, hogy Gigitől az eredményhirdetés után SEMMIT nem beszéltek, csak annyit nyögött ki, hogy "el se hiszem"... Nyilván nem mélyinterjút vártam bőrfotelban, de baszki, valami beszélgetés a két döntőssel, vélemény, mik a tervek, szakmailag meg a nyereménnyel, üzen-e valakinek, bármi. Így, hogy ez elmaradt, olyan fílingje volt az egésznek, amit valószínűleg igyekeznének kerülni: futószalag. "A Megasztár Radics Gigiiii!!! - na anyám, állj be a korábbi győztesek közé, a nézőknek meg köszönjük, hogy velünk tartottak"... Nagyon csúnyán lezavart vége volt ennek az indokolatlanul hosszúra és giccsesre sikerült döntőnek. A túlspilázottság szelleméhez - ha már amellett voksolunk - is illett volna hű maradni. Vagy legalább törekedni arra, hogy kevésbé látsszon, hogy Gigi maga nem érdekel senkit, csak a show, a show, meg a szavazatok...

safranek 2012.05.28. 13:14:53

végre nem kell a Gigi folyamatos áriázását hallgatni.

jorda 2012.05.28. 13:35:23

Dejó !

Végre vége a műsornak.
Nem kell tovább Liptai alpári(bokszmeccsek kommentátoraihoz hasonló)üvöltözését hallgatni!

Dejó!
Nem kell az unalomig elismételt,tényként emlegetett bujtatott reklámot hallgatni: Gina,Gigi világsztár!
Óverdose után,most van ismét egy világszintű versenyzőnk. Valóban?
Vajna bácsi hetekkel ezelött megmondta!
Ő csak tudja!

Mondjuk ezt hallottuk a Király Linda(Himnuszt nem tudja)szépségről is.
Rövid időn belül világsztár lesz!(Ez 5 vagy 6 éve volt.)

El kellene gondolkozni azon,hogy 100 ezer énekessel azt az országot nem lehet kihúzni a s........ból!
Ennyi haknit nem képes ez a legatyásodott ország eltartani.
Valami más is kellene!

Mondjuk nem énekes versenyekkel hülyíteni félévente a reményvesztett fiatalokat.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2012.05.28. 13:36:43

Na végre.
Akkor most már lehet érdemi dolgokról is beszélni, például hogy mikor és hol lép fel legközelebb Magyarországon a Motörhead.

virágméz 2012.05.28. 14:06:39

Egyetértek a műsor végét bírálóval, kínos volt az egész, ahogy gyorsan befejezték - mivel a szavazásnak vége volt, a további műsoridő már nem termel profitot, gyorsan be kell fejezni az adást. És a versenyzőkre már nem pazaroltak néhány percet sem, elvégre már olyan árucikkek, akik majd a jövőben termelnek még a csatornának, de most mehetnek a levesbe.

SarahConnor 2012.05.28. 14:32:23

@ultraviolator: tudom, tudom, de akkor is... ez a műsor itt van az RTL-en, a vége is a része, hetekig ment, tessék már rendesen lezárni. Gigi mostantól a csatorna gyermeke, tessék vele ott is foglalkozni másfél percet, ráadásul nem mindenkinek van Fem3-a...

vitaygeorgina 2012.05.28. 14:44:40

Én csak a hogyvoltokon keresztül követtem a Megasztárt, és azokat a produkciókat néztem meg, amiket Candy jónak tartott.
Candy, szeretném megköszönni a színvonalas hogyvoltokat, élmény volt.
Ez a poszt pedig komolyan hozta azt az emelkedettség-érzést,ami egy fináléval jár. Jó volt, hogy kevesebb volt a kritika, ami mindig jogos volt ugyan,de itt most elég volt kevesebb is belőle.
Giginek gratulálok, Andi is tetszett nekem, remélem, hogy megállják majd a helyüket a zenei pályán.

Andriana44 2012.05.28. 15:10:29

Ezt nem értem (jorda), hogy mi az, hogy nem kell tovább ezt vagy azt nézni (hallgatni). Eddig sem kellett.

Dr. Kix 2012.05.28. 15:12:26

@candyperfumegirl: Fene se mondta, hogy rosszak. De talán nem véletlen nem jutottak akkor tovább. A 2 döntős tényleg jól énekelt, de szerintem baromi unalmas is volt az egész, velük együtt. És gagyi. 3 év alatt lehet lesz 1-2 új tehetséges arc is, és talán össze tudnak rakni egy olyan forgatókönyvet a dologról, ami nem a telenor-spár reklámról fog szólni hosszan és unalmasan.

atila68 (törölt) 2012.05.28. 16:06:23

Hehe! Ez tök jó... Volt megint Megasztár?
Én kérek elnézést de én Oláh Ibolyánál elvesztettem a fonalat.

Alter_EGO 2012.05.28. 17:02:13

@jorda: Egyébként sem kell nézni. Tudod, létezik egy úgynevezett távkapcsoló (csodálatos találmány, nézz utána! :D ), azzal át lehet kapcsolni egy másik csatornára... vagy a tévéden csak fix tv2 van? :D

sure_shot 2012.05.28. 19:58:46

a tévém meg pont most ment szét a kurva annyába. (állítólag nekiesett valami borosüveg, de tök kamu, mert a geci szomszéd... á, mindegy)

pedig a Gigi az nagyon jó seggű kisgádzsi, mármint a vv gigi, simán megkúrnék érte egy döglött koalát, vagy nem is tudom..
még talán le is éreccségiznék a látásáért, csak a matek...

nyuszi01 2012.05.28. 20:21:56

Hát véget ért a Megasztár, és persze, hogy Gigi nyert, ki gondolta volna... :D

A döntő szerintem nagyon színvonalas volt, bár picit giccses, és baromi hosszúúúúúú :S A f... kivan már a sok reklámmal, meg a percenként mutogatott nyereményekkel... :S

Flo Rida fellépése vicc volt... Végigtátogta a két dalt a nagy világsztár, húha... Azon mondjuk röhögtem, amikor a végén puszit adott a két döntősnek, és közben a Jelentéktelen Nórikán is látszott, hogy kuncsorgott volna ő is :D :D

Az egyéni dalokban nálam egyértelműen Andi volt a jobb. Nem értem, miért nem vette észre senki, hogy Gigi mennyire borzalmas volt a Titanic betétdalával!! Nem tudta a szöveget, halandzsázott egy csomót, és nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire érzelemtelen volt az egész... Könyörgöm, ez egy 15 éves lány, akinek fogalma nincs arról, hogy milyen az, amikor vkit szeretsz, és azt elveszíted (még ha nem is hal meg, de elhagy, stb.). Egy ilyen dalt nem lehet érzelmek nélkül énekelni, mert anélkül ez csak egy dal, és nem egy történet. És ennek a dalnak története van, még ha egy agyonjátszott giccses dal is. A végén a felrobbanó szív meg iszonyat giccses volt... Szóval számomra ez az előadás nagyon nem volt jó, egyáltalán nem tetszett, Gigi volt már jobb is, és most nagyon messze volt a Bereczki által mondogatott "tökéletes"-től... Bocs ezért a felháborodott hangnemért, de nekem pl a Titanic az egyik kedvenc filmem egyrészt, másrészt ez a dal akármennyire ismert is, még mindig egy klasszikus, és Celine Diontól szól a legjobban. Giginek még érnie kell ehhez, és fel kell nőnie.

A duettek közül nem tudnék dönteni, h ki volt a jobb. Andi és Caramel voltak a kedvencek, de Gigi Tóth Verával is isteni volt. (csak nekem tűnt fel, h Rúzsa Magdit egyik döntőssel se merték összerakni?? :D)

A végén a "Megacsalád" dalától kész volt, ekkora pofátlan playbacket rég láttam.:D :D Amúgy meg nem volt ott mindenki, a fele csapat kb elkószált vhol :D

A végén nem volt meglepetés az eredmény, de úgy tűnt, Gigi is számított rá. Elég erőtlen volt ez a "nem hiszem el" mondat, ezen kívül nekem nem tűnt meglepődöttnek. Nálam Andi a győztes, mert ő sokkal többszínű és érettebb előadó, nála megvannak az érzelmek, amik kellenek egy-egy dalhoz. Gigitől se sajnálom a győzelmet, mert megérdemelte, tényleg gyönyörű hangja van, de szerintem nem tesz jót neki, ha állandóan sztárolják (pl nem volt minden dala olyan jó, mint amilyennek mondták). És azért elég kiszámítható volt már kb a castingoktól, h ő fog nyerni (egyrészt, mert annyiszor jelentkezett már, másrészt mert a mezőnyben Andin kívül nem volt olyan, aki megszorongathatta volna), és ő is számított rá szerintem. Az lett volna meglepő, ha nem ő nyer.

De nem ezen múlik semmi, majd idővel elválik, melyik lány mire viszi! Kívánok nekik nagyon sok szerencsét és sikeres karriert!! :)

nyuszi01 2012.05.28. 20:22:41

Ja, és persze köszönet a sok színvonalas hogyvoltért, Candy!!! Remélem a The Voice-t is te hogyvoltozod majd :D

ki kicsoda 2012.05.28. 20:57:36

@Dr. Kix:

... ekkora bunkó nem lehetsz, 15 azaz tizenöt éves ... még most is veszélyes mély vízbe dobni, barom ...

... ez jellemzi a tehetségtelen, szerencsétlen, mindenre alkalmatlan lényeket, akik ha már hasznára a világnak nem lesznek soha, legalább megkísérlik alázni a tehetséges embert ... de erre sem vagy alkalmas, csak szánalomra

Dr. Kix 2012.05.28. 22:05:56

@ki kicsoda: Kifejtenéd bővebben? Nem teljesen értelek, azt hiszem.

pusszka 2012.05.28. 23:51:21

Megasztár 3 bol csak a Puskás Péter,Széles iza,és Baktai Anikó tátogott....a Póka Angéla nem volt ott!

hannamontanna 2012.05.29. 09:46:49

Hallóó... én csak a finálét néztem, kibírtam a borzalom hosszú előjátékot, és a lényeget tényleg olyan gyorsan lezavarták, hogy simán azt hittem van még idő és lemaradtam az eredményhirdetésről. Nagyon amatőr húzás volt ilyen gyorsan véget vetni az ünneplésnek.
Giginek és Andinak gratulálok, tényleg két csodálatos hang, nagyon tehetségesek, nehezen tudtam volna választani, talán egy hajszálnyival Gigi tényleg jobb volt.
Oké rendben van, hogy FloRida tátogott, mégis mit vártatok??? De azért inkább tátogjon FloRida, mint Fluor T vagy SP... stb , mint a Csillag születik-ben.
Vagy nincs igazam...?

Fredo78 2012.05.29. 10:34:30

Az megvan, hogy valamelyik zsűritag szerint ez volt a legjobb megasztár! :)

Krissyfurrr 2012.05.29. 10:51:37

Candy! Hiányozni fognak a hogyvoltjaid! Hatttalmas köszönet érte! :)

candyperfumegirl 2012.05.29. 12:29:55

@pusszka: akkor ezt benéztem. Rátettek valami hülye szűrőt a képre (baromi gagyin nézett ki), azon keresztül hasonlított rá valaki nagyon, de ezek után gőzöm nincs, kit kevertem vele.

candyperfumegirl 2012.05.29. 12:37:08

@Fredo78: meg ám, Mariann sütötte el ezt a remek poént. :P

Fredo78 2012.05.29. 13:42:55

@candyperfumegirl: Annyira fájdalmas volt az egész szérián át tartó erőlködés, hogy a megasztár filinget meg az érdeklődést fenntartsák (fenn? :) ). Aztán kínos lett az egész, úgy nézett ki mintha önmaga paródiája lenne, vagy egy jóval kisebb anyagi forrásokkal ellátott csatorna próbálná leadni a műsort. Színvonaltalan.

Eruka 2012.05.31. 13:23:05

@candyperfumegirl: köszönjük a kitartó hogyvoltozást! Nagyon jók voltak az írások, fényéveket vertek a műsor minőségére!
Várom az X-faktoros HV-kat! (gyanítom, ott is rájuk versz majd :))

nyuszi01 2012.05.31. 20:36:58

Jaj, elfelejtettem írni, hogy amikor megláttam Gigi felsőjét, egyből az volt az első gondolatom, hogy ez ugyanaz, mint ami Muri Enikőn is volt :D :D

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2012.06.04. 14:53:16

Engem a hülye reklámok zavartak, és a végén, amint vége lett a hatok dalának, egyből rá a fejükre a reklám... Ki a franc volt az az ízléstelen állat??? Máris lerombolta az összes hangulatot, ami maradt...
süti beállítások módosítása