Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6101-6102.

2012. május 25. 22:11 - drtorok

Juli és Attila újra padlásoznak, Bözske disznótort tart a Mátyás téren, Bartha pedig kéményseprőnek álcázva falat bont.

01.jpg

6101. rész:

Atesz és Julcsa a lépcsőházban birkóznak, miközben „ügyelnek a tisztaságra”. Mindketten megállapítják, hogy nem normálisak, és képtelenek nem egymást gyúrni publikusan. Akkor dugjunk a padláson! mondja Juli és elindulnak.

Mikinek röntgenszeme van, mert tudja, hogy az egyik lakása melletti lakó tele van bélyegekkel és érmékkel. Örökölte és egy kretén. Miki lenyom egy elképesztő kamu dumát arról, hogy egy vagyont ér a gyűjtemény. Az olcsóbb lakásvételért cserébe ezt kéne ellopnia Barthának, méghozzá úgy, hogy a Berényi lakásán keresztül kell áttörnie a falat a bélyegekért. Zsolt az ötletet még „meg akarja egy kicsit forgatni a buksijában.”

Géza hurkát töm a fejébe, pedig száraz és íztelen. Bezzeg Bözske hurkája! Kitalálják, hogy a Mátyás téren a másodikon is disznót fognak vágni. Luca közben megtalálja Szabi reklámját, jön az Alvin és a mókusok. Hogy én mekkora egy fasz vagyok! csap a homlokára Bözsi mami. Ez úgy szar, ahogy van!

02.jpg

Atesz és Juli túlvannak a padlásrengetésen. Egyszerűen imádják egymást, még soha senkit ennyire. Még akkor is szeretsz, ha mindenkit átbaszunk és fájdalmat okozunk? kérdi Juli. Akkor is, de nem kell kiderülnie. Pedig Atti heteken keresztül verte ki a fejéből a titkárnőt, de nem és nem esett ki a buksiból. Akkor szarjunk le mindenkit, javasolja a nő, és jön egy újabb kör.

Zsolt majdnem éhen döglik, annyira nincs teltház a Rózsában. Durva, de még az effekt lámpákat is lekapcsolta. Akkor már tényleg nagy a baj. Rég látott neonáci frizurájú Bali érkezik. Egy rekesz italt rendel, és még Zsófinak is kéri a kedvenc piáját, hisz sokat van náluk mostanában. Persze senkinek nem lehet semmit felírni az ínséges időkben, de most a papáddal kivételt teszek, sőt felviszem a „szajrét” is, nyal egyet Zsolt a gyereknek.

03.jpg

Bözzsenet érkezik Szabikától bocseszt kérni, mert azt hazudta, imádta Alvint, miközben nem is hallotta. De most már odatapasztotta a fülét a hangszóróra, és ugyan kicsit más a hangja, mint amit megszokott, de büszke a pincérre anyway. A kismókus nem haragszik a nagyanyjára. Ok, akkor next topic, mondja Bözske. Hurkát fogok tölteni, Gézu a felét már állja, ide a lóvéval. Szabi máris fizet.

Zsolt tovább legyeskedik Bali körül. Miért nem vagy iskolában? Mert az egyetemre nem kell bejárni. Ezért akartam én is egyetemista lenni, mondja Bartha. Balázs nemzetközileg gazdálkodik, de kedvence a marketing. Az nekem is, vágja rá Zsolt, segíts már felpörgetni a Rózsát, ha már itt tartunk. Ahá, értem én, szóval Miki Zsófin keresztül akar kibaszni Barthával, ő meg a kis Hitlerjugendet cserkészi be Miklós ellen. Miközben vizet töltet magának a gyerekkel, kilop gondolom Miki kabátjából egy pár kesztyűt.

04.jpg

Atti és Julcsa a második fordulót pihenik a padláságyon és sajnálják magukat. A nő ki van bukva, hogy hozzáment Andráshoz, hisz Attila gyűrűjét húzta az ujjára az esküvőn, azt hitte akkor, hogy elájul. Mintha hozzád mentem volna, mondja Juli. Az lett volna az értelmes lépés Atesz szerint. Julcsa szokott arról fantáziálni, hogy milyen lenne Attila feleségeként az élet. Akkor talán Andrással dugna titokban a pincében. Mi a fasz lesz így? Egyikőjük sem tudja, csak az időt akarják „visszatekerni”.  

Zsófi és Bartha összefutnak a gangon. Mióta vállalsz házhozszállítást, főleg a Berényinek? gyanakszik a nej. Ezt hagyd abba, és rohannod sem kell, mert Miki nincs otthon és nem tud cuki függönyt választani a trendi nappalijába. András és Máté is ügyelnek kicsit a tisztaságra a lépcsőházban, ahol a gyerek megtalálja Atesz szerelmetes papírrepülőjét, haza is viszik, ebből még lesz galiba. Miki lép be, Bartha közli vele, hogy belemegy a faltörésbe. Tudtam, hogy a házas ember nem buta ember, reagál Berényi, amit nem egészen értek. Húzz kapucnit, mert mindenhol térfigyelő kamerák vannak. Tanítod a farkast nagymamát enni? büszkélkedik Zsolt. Nem vagyok egy fejére ejtett farkas, ide a lakás adásvételi szerződéssel, mielőtt falat bontok!

05.jpg

6102. rész:

„Vedd fel szépen a telefont, hív a kicsi feleséged”! veszi fel Zsófi Zsolt mobiljára a csodálatos, új „csengőszöveget”. Hajítanám is ki egy mozdulattal. A nő ezzel igyekszik kiköszörülni a tuskóság csorbáját, amit imént a gangon vitt végbe. Utána Zsófi falakról meg színekről csacsog, Zsolt mondja, hogy ha majd az övék lesz a lakás, azt is lakberendezheti. Most viszont húz el falat bontani.

Julcsáék még mindig a padláson „tényleg nem tudom, hogy hogy lesz”-eznek. Atesz Nórát nem akarja otthagyni, Júlia meg Andrást képtelen megalázni, elég volt neki, hogy Máté sem tőle van. Az a baj, drága szerelmespár, hogy a mások megalázásán már rég túl vagytok. Szenvedjünk csak mi! javasolja Juli. Mire gondolsz, a kínok kínjára, amit Atesszel élsz át a kanapén?! A szőke úgy értelmezi, hogy még Attival sem tud boldog lenni mások boldogtalansága árán.

06.jpg

Bözskéék konyhaasztalán egy egész disznófej tartózkodik. Ha ezt Vili bá’ látná, azonnal a preparált vaddisznófej mellé biggyesztené! (Miért nem jön össze az öreg Kertésszel Bözsike? Végül is Alizkája miatt családon belül maradna.) Nagyanyó elégedett a hentessel. Aliz kiakad, hogy az állat pár órája még éhes disznóként makkal (talán Juli sziámi makkjával) álmodott. Lucus is körbe fogja hányni a konyhát. Leszarom, mondja Bözske, ideje, hogy a kislány megtanulja, hogy a hurka valójában disznófej. A nő kibassza nagyanyust és Gézát a konyhából.

Zsófi Oszit győzködi, hogy a zöld kanapé gyönyörű lesz Miklós bácsi lakásába. Pont leszarom, mondja Lavórfejű. Inkább menjünk fel Lucáékhoz! és a gyerek sprintelve rohan el a zöld kanapétól. Bözske érkezik a Rózsába disznóstul. Az udvaron mégsem hurkázhat, hát irány a Rózsa konyhája. No way! mondja Szabi. És nocsak, Vili villan fel hirtelen, náluk lehet disznólkodni, hurkatöltő készüléke is van.

07.jpg

Zsolt szökken felfelé a lépcsőkön vészjósló zenére, kéményseprőnek álcázva. Bejut Miki lakásába, kezdődhet a falbontás. Mindeközben Bözsiék disznótoroznak Vili konyhájában. Azonnal el is kezdenek piálni, kár, hogy Vilmos nem a szemébe önti a pálinkát. Gizi érkezik, lefagy a disznófej láttán, szerinte az állat őt nézi. Húzz el kávét főzni, mondja neki a pasija.

Miki elégedetten kávézik, és alibi gyanánt feltűnően cseveg Szabival. Oszi Lucával tér be a Rózsába, a fiú persze, hogy enni akar. Miki közben ráuszítja a rendőrséget Barthára. Julcsa hazatér a padlásról. Ledermed a repülő láttán, de attól még jobban, hogy András közli vele, utaznak Dubaiba körülnézni, amire a nő elkezd üvölteni, de a férje lenyugtatja, hogy simán elkéri Attilától. Bartha kezd falat bontani még alattomosabb zenére. Szöggel kivert bokacsizmák közelednek. Természetesen Zsófi az. Összetalálkoznak, és a nő könyörögve kéri a férjét, akit nem ismer fel, hogy ne bántsa.

08.jpg

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csont Lady 2012.05.26. 17:17:00

"Akkor talán Andrással dugna titokban a pincében." Mu-ha-ha!!! :)
süti beállítások módosítása