Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 54-55.

2012. május 22. 18:00 - Hódos Hajnalka

Kedd van, nincs mese, Marslakók. A poszt Baltás címe: Rólland, akarsz körszakállt? Antos nagy dramaturgiai pillanataival kezdünk, rányit Bohócra és Velenyákra, akik pont smárolnak. Antos elég szánalmasan viselkedik, pláne az különösen nyomorult, ahogy azt bőgi, dugtatok is? Folytassák nyugodtan, csak a cuccaiért jött. Évi bőg - alap - Gergő csapkod, aztán mégiscsak kirohannak az utcára, ott folytatódik a nagyjelenet a szokásos hülyevagybazmeg-necsinádmá-haggyatokafaszba szentháromsága szerint. Titi ez idő alatt az anyjának fejtegeti, mi pézbe kerül egy táncszínház elindítása és a jól működő márketing stratégia az olyan fontos, hogy csak na. Anélkül se hattyú halála, se lófasz, márketing az köll, punktum. Jön Viola, aki nem kíváncsi a részletekre, ha azok számokból és statisztikai adatokból állnak, Titike meg ne dolgozzon ennyit, mert úgy néz ki, mint a kifacsart mosogatórongy.

András bámulja a csillagokat, Ottó segít neki, nyugi, lesz fizu. Ottó megnyugszik és kesereg egy kicsit azon, a minőségi újságírásra mincs igény, csak a szenny, a mocsok, a fertő meg a langyos takony, az köll ezeknek. Affenébe, pedig már csak egy kis idő hiányzott! Megint lemaradtam valamiről, szerintem havi három és fél millió. Gergőnek nincs étvágya, pedig Eszter csirkeszárnyakat sütött. Gergőnek jól jött az Antos-balhé, hehehe. Eszter a maga kellemes modorában faggatja, mert ha Gergő nem beszél a bajáról, az már baj, ha már Sztártrekket se akar nézni, akkor az maga az Armageddon. Eszter vállat von, hagyja a faszba, elmegy kocsmázni.

A Félkézben Titi iszogat magába', megint győzködi Esztert, ne bánjon úgy a Hekkerrel, mint a kapcarongyával, Eszter vonogatja a vállát, ő úgy látszik, ennyit tud, ingyen kégli, ingyen kufirc, aztán picsog egy kicsit mert neki nincs anyukája. Titinek meg tele a töke a sajátjával. Antos és Évi otthon drámáznak tovább, Antos morog, hát fel nem tudja fogni, hogy a csaja odament a munkahelyére és a szerkesztőségben nyígott annak a kis gyíknak. Évi bőg, mert Antos azt is mondja, megjátssza a szende apácát, közben meg pasizik, ezért akar vidékre menni, ott nyíltan lehet. Csak tudnám, Évi miért nem ver bele a fejébe kettőt, és vágja rá az ajtót. Nem, bőg. Titiék a kocsmában még filozofálgatnak arról, nincs normális pasi és sóhajtoznak. A normális pasi definíciója egyékbént az, mindig azt csinálja, amit Eszter mond, hümm. Évi megesküszik, hogy csak egy csók volt, Gergő és Eszter megint egymás mellett ébrednek, a kanapén szoronganak, mert most Eszter volt az, aki odafeküdt. Reggel van, Flórácska mérges, bármi is történt eddig, ahhoz azért nem szokott hozzá, hogy az utcasarkon ácsorogjon. Antos bajoskodik, még a szar is keserű, a Baromarcú meg késik. A szakadék szélén, a halál faszának leghosszabb szőrszálába foggal és körömmel kapaszkodó Marslakók munkatársai taxival utaznak a szépségverseny színhelyére, ez teljesen normális ebben az anyagi helyzetben, Flórácska okoskodik, biztos, hogy valami nő van a dologban, mert emberek két dolgon szoktak összebalhézni, nőn meg lóvén, csak most már nem párbajoznak. Újra feltűnik a színen Zöldi Ricsi, aki a kezét dörzsölgeti, ezek azt hiszik, hogy börtönbe megyek, pedig nem is! Géza feladata, hogy felőrölje a Breznát, és ha készen van vele, akkor jön ő!

Antos, Gergő és Flóra megérkeznek a szépségversenyre, rögtön felhorgad bennem egy kérdés, nem is, kettő. Egyrészt mifaszt keres egy szépségversenyen Flóra, mikor ránézésre túl van a harmincon, másrészt az expornós múlt ilyen lóvásárokon kizáró ok szokott lenni, nem? Na, mindegy, fasznak kötözködöm, az a dolgom, hogy megírjam, hogyvót, nem? Az idegesítő, hiperaktív zsaru megnevezi az egyik rettegett leánykereskedőt, akinek a neve ugyanolyan rettegettebb, mint Tudjukkié a Harry Potterben: Császár Roland. Mit ad Isten, ez a sápkóros hímringyó fogadja Flóráékat, nahát, mik vannak! Na most bemegyek, mert eleredt az eső, meg fázik a bábóm papucsban, pillanat. Nahh, Mörfi dögöljön meg, hát mire behurcolkodtam meg lefőtt a kávé, elállt az eső. Árvai szuperzsaru helyszíni szemlét tart Ottónak, itt álltak a lányok. Már nem itt strichelnek, mert ültettek oda büdöskét meg tátikát, oszt már nincs hely alkudozni a kuncsaftokkal. Néha egy egyszerű ötlet elég. Ja, ilyen van nekem is akkor, szántsuk be és szórjuk fel sóval a Kossuth teret. Hátha. Ottó nem érti, miért pont az ő segítségére van szüksége ADHD-nak? Ők egy kis lap. Pont azért! A nagyokat nem érdeklik az okok, neki meg botrányra van szüksége, tényfeltárásra. Akkor kap a főnökétől plusz embert, a politikusoktól meg lóvét a leánykereskedelem felgöngyölítésére. Most képzeljük el, Hollandiában van egy utca, amit Nyíregyházának neveznek, mert az összes lányt onnan vitték ki! Ottó szkeptikus, mi van, ha ADHD Kristófot nem is a leánykereskedelem érdekli, mi van, ha ez egy ürügy és arra akarja őket felhasználni, hogy megbuktasson egy nagyfejűt? Eszter és András kölcsönösen fényesre nyalják egymás seggét - ó, Zamárdi, maga diplomatikus, jé, főnök, magának meg van humora! - aztán Ottó sétálgat Erzsikével, aki előad egy évtizedes sztorit arról, Katinak - aki vagy munkatárs, vagy barinő, vagy szomszéd, vagy ki tudja - a lánya eltűnt. Egy szépségversenyen kiszúrták, megetették mindenféle külföldi fotózásos szöveggel, oszt a kiscsaj, mint szürke szamár a ködben. A másik kiscsaj, akit szintén megetettek, két nap múlva előkerült, de az sem tudott semmit. Bréking! Erzsike mosolygott, hihetetlen, ettől a pillanattól kezdve bízom abban, ránk virrad a nap, és megérjük, hogy Bekemné, leánykori nevén Egyik Szpájszgörl is fog ilyet csinálni!

Ottó kap egy tízezrest, hazafelé a sarki kisbótbúl tejkenyérparízer, másra ne költsön, mert fizetésig ennyi lóvé van. Ezalatt Rólland, Antos és Gergő leülnének konyakozni, de a hímpáva rövidesen megunja, hogy ezek ketten a halálba baszogatják egymást és otthagyja őket, mint eb a szaharát. A két hülye folytatja, a téma a ki vegyen vissza az arcából illetve a ki hülye? Rólland és Antos műsoron kívül beszélgetnek kicsit a semmiről, Gergőke pedig elmeséli Flórának, min balhéztak össze. Flóra cserébe elmeséli, ismeri Császárt, ő indította el a pályán, és előad egy történetet, ami erősen analóg Erzsike Katis sztorijával. Arról nem kezdek elmélkedni, ha Flóra tudja, hogy a Hímpáva Rólland egy sötét alak, aki lányok kiközvetítésével foglalkozik, akkor miért megy házhoz a lófaszért, ahelyett, hogy nagy ívben elkerülné, mert felesleges. Eszter unatkozik a szerkesztőségben és nyavalyog Titinek, meg kávé sincs, közben beköltözik ADHD Kristóf, akit rögtön kollektíven utálni kezdenek, Ottó meg bebaszik a Félkézben Pokolgép Józsival, mint az albán szamár. Titi kiszalad valahova, hát nem ott terem Fater, nem tudtam, ki hiányzott, jegyzem meg zárójelben, ne nézze már olyan hülyének, mint a belga hülyét, menjen inkább biliárdozni vele, viszi a dákóját is. ADHD Kristóf panaszkodik, a kis ítés görény nem ad neki felhasználási kódot, a két luvnya meg baszogatja feszt, így nem lehet dolgozni. András megkéri a hölgyeket - Titi hirtelen újra a szerkesztőségben van, dákó nélkül - hogy ne baszakodjanak a saját, különbejáratú rendőrrel, mert amilyen labilis idegzetű, még előkapja a szolgálatit oszt figyelmeztető lövés nélkül beléjük ereszt néhányat, attól meg Pista bácsi, a gondnok össze-vissza hugyozza magát, senkinek nem hiányzik ez. Ottó záráskor ébred, neki kell állni a cehhet a Félkézben, hazaesik és kel is, Erzsike ébren várja vasvilla tekintettel és kiejti a száján azt a mondatot, amit minden Ottó megkap legalább egyszer életében: igaza volt az anyámnak, ő megmondta, hogy ne kezdjek veled! Félek a mai epizódtól, nem igazán vagyok kíváncsi Fater dákójára.

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.05.22. 19:28:53

Én úgy emlékszek, hogy a bohóc akkor kapta le a vörhenyest, mikor meglátta a hímszajhát. Azért az is jó, hogy a fél stábot végigkúró cicafiú kezd hisztizni, pedighát...
A szerencsétlen szőke szuka konyhatündérkedésével is akartam valamit, asszem elég unortodox módon sütötte azt a csirkét, vagy nem?
Ottó jó arc, mondtam már? Pedig nem is vagyok akkora Kakapács rajongó. :P
Amúgy a pénteki rész után, meg a tegnapi előtt a reklám alatt orvul bedobták megint a szerencsétlen szőke szukát, a szemétszedős reklámmal, hogy "Ha dobnának felszednél?" Nem bazdmeg, jól megtaposnálak inkább, nehogy még fölkelj véletlenül! De most komolyan, kinek a kurvája ez, hogy ennyit mutogatják már?

kemény keleti kommentelő 2012.05.22. 22:49:00

Ezt a sápkóros hímringyó szakkifejezést nem érzem találónak a fiúcskával kapcsolatban. Ha csak nem léteznek olyan szavak mint a sápkórosabb hímringyó vagy a sápkóros hímringyóbb.

Kalapács Józsit jó volt látni, bár
alaposan megrágta őt is az idő vasfoga

Róla jut fejembe
Fiatalok!
Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt
Blablabla, kit érdekel?
Viszont mocskosul hízlal

Hódos Hajnalka 2012.05.23. 07:25:16

@kemény keleti kommentelő: :DD úgyúgy. bár, keith erre is rá tudott cáfolni. :D elbizonytalanít, na.

Hódos Hajnalka 2012.05.23. 07:30:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyébként.... vártam valami visszafogott ovációt a villanyszereléses idézet miatt. ehh. disznók elé a gyöngyöt. :DD

2012.05.23. 11:30:19

@kemény keleti kommentelő: na igen Kalapácsot megrágta az idő vasfoga, most a kiköpött állapotot csodálhatjuk. Robert Plant mennyivel jobban néz ki már, pedig vagy 15 évvel idősebb. Hiába na, a minőség minőség marad. :))

2012.05.23. 11:40:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Keith Richardot inkább a heroin és kokain konzerválta.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.05.23. 15:05:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: érezned kellett volna, hiszen ezért nem használsz fáziskeresőt.
süti beállítások módosítása