Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 2x01 - New Year, New War

2012. május 19. 10:00 - k.im

Az első évad egy meglehetősen randa verekedéssel zárult, Drita és Karen vitája fajult tettlegességig. A második szezonban új szereplőkre és még az eddiginél is több drámára számíthatunk. Ismételjünk röviden az újak kedvéért: adott Renee Graziano, akinek nagy a hangja, de gyengék az idegei, mert az apja van börtönben, és az exférje, akibe szerelmes, szintén oda készül. Az ő nagy kebelbarátnője a Trú Gengszterluvnya, Karen Gravano, akinek szintén nagy bűnöző volt az apja, de aztán köpött. Karen épp könyvet ír arról, milyen volt ebben a közegben felnőni. A harmadik a Hulk-természetű Drita D’Avanzo, akinek egy bankrablóhoz sikerült hozzámennie, aki mellesleg Karen expasija, ebből volt a botrány. Drita épp válni készül, mert kiderült, a férje megcsalta, amíg szabadlábon volt. Végül pedig van egy Carla Facciolónk, akinek most szabadult a férje, akitől el fog válni. Mellesleg ő Drita Sancho Panzája, és általában nem sok vizet zavar, habár egyszer jól megtépték egymást Renee-vel. További infókért lásd a legelső részt, vagy akár az összeset.

Szóval Renee úgy döntött, ha már ex kirúgva, ezt a nyarat önmagának szenteli, a jó közérzethez pedig alap valami plasztika. Azt már láttuk, ahogy egyszer leégettette az arcát, de most teljes testgenerált akar. Gyakorlatilag körbeszabdalják deréktájon, és a hasából leszívott zsírral tömnek neki egy kerek segget. Fúj! Renee úgy izgul, mintha karácsony lenne. Miközben előkészítik, Kanye West anyja jut eszébe, aki meghalt a műtőasztalon. Rossz érzése van, de már nem fordulhat vissza. A műtét jól halad, megmutatnak valami 3,5 kilós undorító, véres, levágott darab hájat, hát én menten leokádom a képernyőt! Nesztek, szalonna.

Ezalatt Drita és Carla kicsit kellemesebben tölti a délutánt, margaritát iszogatnak (nekem is hozhatna valaki) és napoznak a mödanszié mellett bikiniben. Drita nem nagyon tárgyal Lee-vel, mióta kiderült, hogy az rútul félrekúrt, amikor meg mégis, akkor a férje mindent tagad. A maffiózók soha semmit nem ismernek be, de Dritának annyi is elég lenne, ha Lee legalább annyit mondana, bocs, elbasztam. Azért a szeretőt szívesen agyonverné, de Carla szerint ezek a nőcskék nem érnek annyit. Carla szintén szingli, a taperolós faszi már a múlté, de most igazából egyikük sem akar komoly kapcsolatot. Drita azt mondja, ha hordában támadnak rá, attól nem ijed meg, de a randizástól őrülten be van tojva, nem is emlékszik, hogy kell. Ráadásul a férjén kívül is elég pecsétes a múltja, mi lesz így? Carla úgy véli, a múltról nem kell beszélni, és kész.

Bónusz csöcsverseny, Carla cickóira vagy Drita dudáira küldenéd az sms-t? Dritának erősen alulméretezett melltartó jutott, tetszett volna cserélni a pumpálás után.

Renee kezd feléledni az altatásból, de iszonyú fájdalmak gyötrik, a gyógyszer nem hat, úgyhogy nagyon jajgat és vergődik. Annyira fáj mindene, hogy egyszer csak felül, amitől viszont kiszakadnak a hátán az öltések, jézusom, ez egyre rosszabb lesz, ha megmutatják, tényleg jön a róka. Innentől mintha víz alá kerülne, egy ideig még hallja, hogy mindenki pánikol körülötte, és érzi, hogy ömlik a vére és hűl ki a teste, halálközeli élmény, aztán minden elsötétül. Az intenzívre került, mert annyi vért vesztett, hogy kis híján elpatkolt.

Karen aggódik, mert nem tudja elérni Renee-t a műtét óta, aztán végre felveszi, neki is elmeséli a horrorsztorit, majdnem 3 liter vért vesztett, az tényleg elég kemény, vérátömlesztést is kapott. Végül 16 napig volt kórházban, de még sokáig fog lábadozni, egyelőre járni is alig tud és mindene fáj. Plasztika slamasztika! (Bocsánat, nem bírtam ki.) És unatkozik is, úgyhogy nyaggatja kicsit a fiát. A riportban azt mondja, most kiderült, kik az igazi barátai, és milyen fontos dolog a család. Valaki persze mindig a méretes bögyében kell, hogy legyen, ismét Carla van soron, aki a műtét napja óta nem kereste. Baszd meg, Carla, üzeni.

Az emlegetett szamár egy barátnőjével ebédel, aki a csajokról érdeklődik, hát Dritával sokat lógunk, Renee-nél meg hallom, volt valami gebasz. Carla azt állítja, neki senki nem mondta el, Renee mennyire rossz állapotban volt. Meg hogy bárcsak inkább edzeni ment volna velük, mert a műtét nem érte meg, köszönjük, Nyilvánvaló Kapitány. Etty-t inkább a randizás téma érdekli, Carla eljár szórakozni, de nem görcsöl ezen, és az sem izgatja, ha Joe randizik, csak az, hogy a nő jól kijöjjön majd a gyerekeikkel, na meg őt se fúrja. Etty sajnálkozik, addig inkább nem boronálja össze pasikkal, amíg lehet, hogy Joe-val újrakezdik. Carla soha nem mondja, soha, Joe még mindig jó pasi.

Karen megy vizitre Renee-hez, aki már újra tud járni, sminkelni meg bort nyitni is. A feneke meg nem lett kerek, hát tökre nem érte meg ennyit szenvedni! Renee azt hitte, ilyen rémsztori nem történik igaziból. Karennek mutogat képet a széthasadt hátáról, aki szintén majdnem odahány a látványtól. Renee még rondábbnak érzi magát, mint műtét előtt, ráadásul kismillió gyógyszert kell szednie. 20 éve kezelgetik depresszióval, de most soha nem látott mélységekbe zuhant. Terapeutája sincs, mert a gót arcú Kelly-t otthagyta. Karent megkéri, ne mondja el a Piszkafa Picsáknak, hogy beismerte, de igazuk volt, és tényleg edzenie kellett volna inkább velük, 15 szaros kiló miatt történt ez vele.

Drita úgy döntött, hogy annyi idegesítő dolog után, ami kijutott neki, jobb lesz, ha eljár levezetni a feszkót és bokszolni fog, inkább a ringben verekedjen, mint másutt. Anthony, az edző egyelőre a technikáját akarja látni, Drita meg dicsekszik, a KO-m elég híres. A pasas arcáról azt lehet leolvasni, milyen aranyosan próbálkozik, főleg, amikor Drita a kifeszített bigyót kezdi ütögetni. Dritának az edzés egyben terápia is, utálja a hirtelen a természetét. Anthony megígéri, minél jobban belejön a bokszba, annál több önuralmat szerez, és nem akar majd azonnal ütni dühében. Az edző szerint Drita jobbosa még pasiktól is erősnek számít, versenyeznie kéne.

Végre új szereplő! Ramona Rizzo Karen nagy barátnője 6 éves koruk óta, az ő nagyapja Benjamin „Lefty Guns” Ruggiero volt, Al Pacino őt játszotta a Donnie Brascóban, és az életben annyira nem volt szerencsétlen figura, mint a filmben, mert állítólag 26 embert megölt. Na de vissza a nőkhöz, Ramonának állandóan tátva van a szája. Karen Drita sms-ét olvassa Ramonának, amiben bocsánatot kér és találkozni akar vele, meg hogy a gyerekek miatt legyenek jóban. Ezzel szemben viszont olyanokat hallott vissza, hogy Drita azzal dicsekszik, annyira megverte, hogy kórházba került, úgyhogy Karen szerint az sms bullshit, nem tud bízni benne. Ramona szimplán pszichopatának tartja Drita, akivel nem érdemes foglalkozni. Karenben viszont dolgozik a bosszúvágy, hiszen legutóbb ő maradt alul. Kölcsön kenyér visszajár, és fogadkozik, ha Drita tovább terjeszti a hülyeséget, levadássza.

Pár hét eltelt, Renee már vígan mozog, el is megy az új terapeutához, Michael a neve. Renee megint belelendülne a horror részletekbe, de a pasit az érdekli, eleve mi vitte rá? Hogy nem tetszem magamnak nyaktól lefele. És min akar dolgozni a terápián? Ekkor Renee Carláról kezd beszélni, mennyire megbántotta, eleve amikor kételkedett abban, hogy Renee-t taperolta a pasija. Össze akar csapni Carlával, Michael szerint más hozzáállás kéne, Renee azt mondja, már talált, de azt ne akarja tudni. Michael rámutat, az semmit nem oldana meg, Renee szerint 6 hétre igen, amíg Carla kórházban feküdne. És volt képe nem meglátogatni, amíg haldoklott! Úgy agitál, mintha Carla ülne vele szemben. Renee végül úgy dönt, inkább távolságot tart, míg kitalálja, mi legyen.

Annyira feldobta a terapeuta, hogy elkezd szervezni egy újjászületési bulit, annak örömére, hogy megmaradt. Dritát meghívja, de közli, hogy Carlát nem akarja ott látni, mert mélyen meg van sértve. Drita többször szólt Carlának, hogy hívja fel, aki mindig azzal rázta le, hogy Renee nem hívta vissza. Hogy a picsába hívtam volna vissza, amikor élet-halál közt lebegtem, kérdi Renee. Drita megérti a döntést, neki Karennel van beszélnivalója, de Renee nyomatékosan megkéri, hogy inkább maradjanak a szoba két külön sarkában, mert nem kell a balhé, csak magát akarja ajnároztatni.

Drita Carlával találkozik, és amekkora szófosógép, rögtön azzal kezdi, ki fogsz borulni attól, amit Renee mondott. Carlát nem érdekli, hogy nincs meghívva, de ha Renee-nek baja van, mondja a szemébe, és ne boldog-boldogtalannak ekézze. Különben is honnan kellett volna tudnia, ha nem mondta neki senki? Elvileg Dritánál is hírstopot rendelt el. Carla azt érzi, a taperolós ügy óta Renee szemétkedik vele, Drita szerint azért, mert akkor hazugnak nevezte. Carla azt mondja, Renee mániákus depressziós, akinél nincs középút, neki meg nincs ideje arra, hogy találgassa, most épp utálja-e.

Elérkezett a buli estéje, mindenki úgy készülődik, mintha az Oscar-átadásra menne. Karen tudja, hogy Drita beszélni akar vele, de Ramona szerint semmi szükség rá, hogy jófej legyen Dritával. Renee kijelenti, nem áll jót magáért, ha valaki elkúrja a hangulatot, az elmúlt két hónapja épp elég fos volt. Drita befut, gyorsan rövidezni akar egyet Renee-vel, aztán el is pucolna, csakhogy még nincs itt. Szopás, maradnia kell. Természetesen Karenékkel fut össze a bárban, Ramona nagyon idegesíti. Sose bírta elviselni, mert mindenbe nagyon aljas módon kavar bele. Renee-nek elég sztáros belépőt rittyentenek, ünneplő tömeg fogadja, elsőként mégis Junior, a sebhelyesarcú sittes ex nyakába ugrik, aki nagyon hűen mellette volt a bajban.

Renee mikrofonba ordibálva maga mellé rendelné Dritát és Karent, ami előbbi szerint ostoba ötlet, ezt éppenséggel tudhatná, és kirohan az erkélyre cigizni. Karen szerint Drita direkt csinálja a fesztivált, hogy mindenki lássa, nincsenek jóban, és ez gáz. Drita után egy elképesztő külsejű, hőlégballonmellű, halajkú asszony megy ki, Éden Műanyag Niki, eat your heart out! Big Ang mindüket régóta ismeri, ő a tyúkanyó a maffiakolóniában és utálja a marakodást. Drita panaszkodik, hogy mennyire kényelmetlen az egész szitu, Big Ang szerint helyre kell hozni.

Karen bent azt magyarázza Ramonának, hogy nem akart balhét, de amint meglátta Dritát, felforrt az agyvize. Mindenképpen beszélni akar vele, de a Renee iránti tiszteletből ma este visszafogja magát. Drita nem bírja tovább a feszültséget, békülni akar, és meneszti Big Anget Karenért. Karen tudja, Drita azért itt akar dumálni, mert reméli, hogy a sok ember előtt nem veri ki a hisztit. Ramona próbálja lebeszélni, de nem tudja, úgyhogy csak lohol utána, mint egy pincsi. Karen azt mondja a kamerába, Drita jobb, ha nem emel rá kezet, és különben is, hazudozik össze-vissza. Renee észreveszi, hogy Karen fenyegetően megindult az erkély felé, és azt jósolja, valamelyikük onnan ma este kizuhan, de hogy tényleg így lesz-e, azt természetesen jövő hétre hagyták.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása