Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 52.

2012. május 17. 12:00 - Hódos Hajnalka

Antos elment, hiába nézünk utána. Ritkán látni ilyen hisztérikus pasit, és az sem szolgál a mentségére, hogy ő - Eszterrel ellentétben - a csendesebbik változatát adja elő. Igazán megérdemelné a buzikurva minősítést, de itt nincs vérmes öregasszony, mint a dájhárdegyben, ugye, itt csak oknyomozó újságírók vannak különleges gondolatokkal. Viola megint rándövúzik, egy szál vörös rózsa, kis nosztalgia, mert a kedves kis lebujukat még a rendszerváltás előtt lebontották. Az Ismeretlen Lovag szerintem kiegyezést akart mondani, csak megbotlott a nyelve. Viola pasijáról rövid úton kiderül, hogy igen elegáns helyen áll a száz leggazdagabb magyar listáján, tán ezért van konfekció öltönyben és műszálas nájlonnyakkendőben.

Te, ha ennyi lóvéd van, igazán segíthetnél kihúzni a szarból az uncsihugit. Ó, hát a Pénzemberek Pénzemberének nincsenek jó értesülései a Marslakókról és nem jótékonysági intézmény, de ha Vijola kéri, akkor természetesen. Ezalatt Gergő újabb megbeszélésre igyekszik Eszterhez, aki olyan testtartással tapossa megint az izét, amitől bármelyik ortopéd szakorvos a szívéhez kap, de lehet, csak azért, mert a kezdő dupla epizód óta nem villantott csöcsöket és rászóltak. Gergő is megjegyzi, jó lenne, ha felvenne valamit, mert kiszalad a szín a hajából a látványtól. Nem baj, van répalé, attól újra bevörösödik. Gergőnek nem kell a répalé - valahol megértem - ki vele, mi van, siet. Eszter utáloskodik meg vihog, az van, hogy Gergő több mint barát, de nem pasi, na és ő nem tud nélküle élni, de ha ez kiderül, megfojtja. Szent a béke, Gergőnek megint van kanapéja meg kulcsa, már csak fotóst kell keríteni, mert Antos megint lelépett, kurva a sezlonyról.

Zoli új kollégájával, Ítéletvégrehajtó Gézával társalog, Géza kegyes és nem ragaszkodik a kakaóhoz, Zoli ihat narancslét, ha akar. Gézának témajavaslata is van, rárepül a Marslakókra, mert megérnének egy oknyomozó cikksorozatot. Zoli erőtlenül tiltakozik és az újságírók közötti hallgatólagos megállapodásra hivatkozik, senki nem ír senkiről, különben mindenki ír mindenkiről, az meg senkinek nem jó. Gézát mindez nem érdekli, csúcsragadozás lesz és kész! Viola, a konyhamalac megint maradékot zabál kétpofára és elújságolja Titinek, az ő pénzember haverja majd kirántja őket a szarból, így kell udvaroltatni, te lány, nem mindenféle színészecskékkel meg belgákkal szarakodni. Hipp-hopp, Titi hirtelen ott is terem András mellett a szereksztőségbe, aki éppen megcáfolja az ökör iszik magába tételt és átadja a Pénzember névjegykártyáját, höjj, ez a Bényei az a Bényei? Az ám! BohócÉvi befejezte a legújabb Coelho könyvet, mert a saját útját akarja járni és nem bocsát meg Antosnak. Olyannyira komolyan gondolja, hogy Antos kap ajiba egy szakácskönyvet meg mosógolyókat is, akart vasalót is venni, de csak rózsaszínű volt és az nem férfias. Kicsit kúrogatja még Antost, lehet, nem is kell neki megtanulni vasalni, majd a cukipunik kivasalnak neki, bár műkörömmel elég nehéz. Nem az, de én kussolok, nekem edig csak kék vasalóm volt. Most is az van. Műkörmöm most nincs.

András Seggfej I-gyel kávézgat, aki kurvára unja már ezt a Marslakók témát, elmondta már kismilliószor, hogy a kulcsszó a haszon, mi a faszt akar még tőle András? Azt is elmondta, hogy nem adnak lóvét. Cserébe András megbaszogatja kicsit, nem kuncsorogni jöttem, hanem azért, mert találtam egy lehetséges támogatót, de a holding bólintására is szükségem van hozzá, egyébként meg akkor kávézgassál bazmeg a feleségeddel, ja, hogy lelépett a legjobb haveroddal két éve? Szar ügy. Seggfej I. szeme elsötétedik, de pár perc múlva már vigyorogva telefonál valakinek, hagyjuk őket, hadd csordogáljanak el minimál pénzből, hidd el, egyszer még jól jönnek nekünk ezek a Marslakók. Egyébként a támogatójukból meg nem lesz semmi, ráállítottam őket a leánykereskedelem-prostitúció témára, komoly üzletember az ilyesmitől elhatárolódik, nemhogy támogatná lóvéval, hehehe. András kiosztja a kurvákkal kapcsolatos feladatokat, ehhez Ottó túlkorosnak érzi magát, Eszter, mivel kerek húsz perce kibékült Gergővel, máris ugráltatja, menjen el a Világ Legjobb Fotósához és győzze meg, hogy menjen vissza dolgozni. Antosnak esze ágában sincs, különben is, csönget a jövő havi villanyszámla, úgyhogy húzzanak a faszba, igen, Évike is, egy óra múlva a Félkézben. Évike kesereg egy unicum fölött, mekkora barom is ő, hogy Antos mellett van, mikor az folyton félrekúr és megalázza, de hát szereti, sóhaj. Antos, mintha hallaná, félkekúr a jövő havi villanyszámlával, aki kicsit húzódozik, mert neki se fizetnek a fotókért, de ha Antos azt mondja, hogy, akkor mindjárt van kedve dugni is. András gondterhelten ücsörög a szerkesztőségben, mikor nyílik az ajtó, jó napot, Bényei vagyok, na lássuk, mit vehetünk meg? Innen folytatjuk, juj de izgi.

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.05.17. 12:20:14

Ne nézz olyan sokat ebből a sorozatból. Rossz hatással van rád: az a Die Hard II.

huncut 2012.05.17. 14:06:33

Hoppá, én vagyok az első. :-)

No de hogy komolyan vegyem a témát: nekem is feltűnt, hogy most (majdnem) mindent bedobtak cickóügyileg, Eszter dekoltázsán is igen hosszasan időzött a kamera, de Bohócévi is kitett magáért, pördült-fordult – úgy tűnik, mindent a nézettségért. Kíváncsi vagyok, Titi mikor fog vetkőzni. Igen erőteljes nyomás nehezedhet már rá...

huncut 2012.05.17. 14:07:31

@huncut: A blogmotor mondjon le, azt hittem, én vagyok az első. :-)

Hódos Hajnalka 2012.05.17. 14:41:02

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): romlik a memóriám. csoda?! :)

@huncut: vagy próbálnak következetességet behurcolni a káoszba.

huncut 2012.05.17. 15:26:16

Jóvanna, néha elveszítik a fonalat, mással is előfordult már ilyen (igaz, engem olyankor mindig lecsesznek). :-)
A tegnapi részben volt olyan, hogy megszakítottak egy beszélgetést, jött egy kétperces jelenet Eszterékkel, aztán vissza az előző párosra, akik ott folytatták, ahol korábban abbahagyták. Náluk megállt az idő. :-)

sogeking 2012.05.17. 17:04:50

Hajrá Titi :)

Antost a valóságban is Antosnak hívják??? :D

kemény keleti kommentelő 2012.05.17. 18:18:48

@sogeking: Hajrá Antos! Annak. És a Titit is Titinek.

Mellesleg a magyar milliárdosnak joga van a Vörös Október Ruhagyár termékeibe csavarnia magát. Újalkotmány negyedik cikkely hetes bekezdés.

sogeking 2012.05.17. 19:42:02

@kemény keleti kommentelő: Titit tudtam, és Esztert is :)

(ja és a több mellet én kértem a műsorba:)

kemény keleti kommentelő 2012.05.17. 21:53:19

@sogeking: Én seggeket kértem Jáksótól, erre megkaptuk Eszterét mászás közben. Arra se tudtam rendesen figyelni, mert a csillagokat számoltam a pizsijén. Szólhatna neki valaki, hogy abban ne menjen ki az utcára.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.05.18. 11:30:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: összesen kb. 10 percet ha láttam ebből a zseniális alkotásból. Nem irigyellek, és ugyan nálam a nyolcadik főbűn, ha valaki hibázik a Die Hard három részében - mert az addig tart, és slussz -, szóval épp ezért nem is hőbörögtem most olyan nagyon :)
süti beállítások módosítása