Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 51.

2012. május 16. 13:00 - Hódos Hajnalka

Kemény keleti kommentelő nevű kommentelőnknek innen üzenem szívem minden szeretetével, de, rossz volt az előző epizód, sőt, bűnrossz volt. Hát itt kérem, mindenkinek lelke van, még a végén kiderül, hogy Eszternek is, bánom én, csak nézni ne kéne napi huszonöt percben. Még mindig ott tartunk, hogy Eszter nem emlékszik, lefeküdt-e Gergővel. Tényleg. Esküszöm. Gergő meg nem ért valamit a videón, nézze csak meg Ottó, hátha ő érti. Az van, hogy a szépségversenyen, ahol Vitéz Velenyák több napon keresztül bebaszva a Nők Álompasija szerepet alakította, a műsorvezető más pontokat mondott, mint amit a lányok valójában kaptak. Ottó hümmög teli szájjal, nyilván csaltak és le volt zsírozva előre minden. Gergő meg volt olyan mafla, hogy asszisztált nekik. Ennyi történik az új, felderítendő ügyben, a többi csak a nyígás meg a lélek bugyrai. Eszter és Gergő dugása mintegy vörös fonálként tekerőzik végig az epizódon, akár Gergő elhullajtott hajszálai. Titi újságokat vesz és politizál a hírlapárussal, Antos meló után kajtat, akadna számára, de akárhogy le van égve és akármennyire nem válogathat, pornófilmbe mégsem ugrik be a másik gyerek helyett, pedig legalább valami izgi lenne a sorozatban, hihi.

Zoli nem tudja, mi az a kognitív disszonancia, semmi baj, VV Cristofel se tudta, meg aztán, egy szinten is vagytok, semmi ok a szégyenkezésre. Zöldi testőre és ítéletvégrehajtója, Géza jelentkezik a címlapon.hu-hoz oknyomozó újságírónak, az testhezálló feladat lenne neki, nem? Zoli válaszoljon konstruktívan. Zoli nemhogy konstruktívan, sehogy nem tud válaszolni, úgy be van szarva, ni, feltűnik újra Ricsi, hát igen, Isten malmai meg a magyar kir. bíróság malmai lassan őrölnek. Jóvan, értem én, hogy a jútúvánra való hencsergés azt hivatott kifejezni, hogy Eszter lelke háborog, de bassza meg, az a neve, hogy HÁTTÉRzene, no, nem ez az első eset, hogy nem hallunk lófaszt se, lehet, beállok filmesnek (is), úgy érzem, így én is tudnám csinálni. Gergő ajvékol, mert Eszter szégyelli meg ráncigálja, ugráltatja, utána meg, ha arra van szükség, letagadja. Eszter vonogatja a vállát, nem Gergő a hibás, hanem az üveg tequila, de valakin le kell vezetni a dolgot, ő van kéznél. Hencsereg tovább duzzogva, Gergő sértetten távozik, Eszter azt már nem is hallja, hogy egyébként nem történt semmi és ennek most már örülök, mert Bono Vox épp kiteljesedik a depresszióban. Egy nyakkendős pasi nagyon sajnálja Andrást, de a mai világba' fegyverrel kell szponzort fogni. Senki nem bízik senkiben, mindenki ül a pézén, ráadásul az ő keze is meg van kötve, mert a központ letiltott minden magánkezdeményezést. Rövid lejáratú hitelt pofátlanul magas kamatra tudna adni, az meg Andrásnak nem kell, mert túl kockázatos.

Kamillának volt egy álma, de mivel magyar, hiába van tele a tesója léve, révetegen néz bele a semmibe és ugyanminekezik. Titi ápolgatja Gergő lelkét, te vagy a férfi, öcsém, odamész határozottan, te tudod, lesmárolod így, tökjó lesz! Vitéz Velenyák lelkesen elrohan Eszterhez, aki - bár ő hívta fel, mert beszélniük kell - látványosan leszarja és klimpírozik a laptopján. Aztán, mikor Gergő a tettek mezejére lép, kiröhögi és visít, mint akit nyúznak, mit képzel magáról! Titi mondta, egyébként jó lenne, ha eldöntené, mit vár Gergőtől, vagy az jobb lenne, ha belé rúgna, mint a többi pasija? A kurva zenétől megint nem hallani semmit, Eszter megint duzzog, Gergő megint elrohan. Éviéknél rezeg a léc, mert a csaj feszt akarja azt a melót az öregek otthonában, kap szolgálati lakást is, de akkor csak hétvégén tudnak találkozni. Antost nem hatja meg a dolog, tán jobb is most egy kis távolság, meg Évi se érzi úgy, hogy eltartják. Évi kiakad, mindenki mást felszabadít Soma a szégyen, a bűntudat és az elfojtások alól, úgyhogy kefélhetünk, mint a nyulak, élhetünk, mint hal a vízben. Eszter elrohan Titihez és lecseszi, jobb ötlete nem volt, mint az, hogy odaküldi hozzá Velenyákot smárolni? Titi értetlenkedik, nem érti, miért nem érti meg Eszter, hogy Gergő szerelmes belé. Le is hülyézi. Eszter hisztizik, Gergő valamikor a távoli jövőben majd egy számítógépet fog feleségül venni és Titi értse meg, nincs olyan, hogy ők ketten meg olyan sincs, hogy köztük, mert vannak a pasik, akik jönnek-mennek és van a Gergő. Aki hiányzik. És nem képes felvenni a telefont. Hogy lehet valaki ilyen? Válságértekezlettel zárunk, szarban van a haza, eddig a helyzet meglehetősen kilátástalan volt, most még kilátástalanabb, úgyhogy innentől fizu nincs, ingyen dolgozik mindenki. Aki ezt az áldozatot vállalja és marad, az később ne nyavalyogjon, nos, ki tart Andrással? Izé, én nem szeretnék a továbbiakban, hahó!

Címkék: marslakók
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.05.16. 13:33:06

Ez egy kicsit jobb epizód volt:)Képesek az izgalom tetőfokán abbafejezni, így ma estig lerágom az összes körmöm, ki még az ingyír meló áldatlanja?:)
Hahó,Hajni téged meg tudnálak érteni:DDD

2012.05.16. 14:34:23

Nem tudom, van ennek az Eszternek valami jó tulajdonsága, vagy csak én nézek bele pont akkor mikor Eszter hisztizik, Eszter durcizik, Eszter arrogáns, Eszter úgy bánik a körülötte levő emberekkel, mint a kapcarongy.
Kurvára szerethető egyéniség lehet.

Letienne 2012.05.16. 14:51:16

Hello, nem lehetne csak egy képet kitenni a főoldalra? A heti 5 posztnak hála hogyvolt lett az egyetlen olyan oldal, ami képes akár 5-6 másodpercre is kiakasztani a chromet.

köszi szépen

kemény keleti kommentelő 2012.05.16. 16:39:10

Benne vagyok
Én is benne
Benne vagyok a Marslakók51-beeeee
Mars-la-kók
(idézet ántik világból)

Reprezentatív felmérésem szerint a legutóbb látott részt
jónak látta 50%
szarnak látta 50%

2012.05.16. 16:42:24

@kemény keleti kommentelő: szóval ti ketten néztétek! :)))

Kullancs1983 2012.05.16. 19:16:22

Komolyan érdekel, hogy az a szerencsétlen szőke szuka vajon kit szopott le ezért a szerepért? Az első részekben legalább kipakolta a tőgyeit (az is hoz egy kis nézettséget ugye) de azóta csak arra jó, hogy még azoknak is elvegye a kedvét ettől a szar sorozattól, akik amúgy olykor-olykor megnéznének egy részt...

kemény keleti kommentelő 2012.05.16. 19:41:00

@Kullancs1983: Végre egy komoly szakmai kérdés. Engem érdekel. Ha lehet, adj be róla vidcsit is. És ha lehet gyorsan, mert 31 perc múlva adás van.

Mr. Derp 2012.05.16. 19:57:31

Kell ez magának, Baltás kisasszony?

2012.05.16. 20:13:07

@Kullancs1983: állítólag színésznő, azért a Színművészeti respektje nevében remélem nem végzett, de valahol olvastam, hogy Fenyő Iván és Kovács Patrícia osztálytársa volt.

Kullancs1983 2012.05.16. 20:27:38

@kemény keleti kommentelő: Nekem mindegy, ma nem nézem..:D Videó nincs, a kérdés is csak költői volt. De megismétlem a gyanúm, hogy a sok kolloidális folyadéktól lett olyan a hangja, amilyen.

@beebeer: Valamikor réges-régen a TV2-n volt egy szar próbálkozás a Jóbarátok magyar megfelelőjére (Tea volt a címe) de nagyot bukott. Azóta nem láttam tévében, de most benne van ebben a szarban is, talán ez is elárul valamit a szinészi kvalitásairól...

2012.05.16. 20:35:12

@Kullancs1983: vagy másról... :)))
Tényleg szar egyébként.
Most olvasok utána ennek a szappanoperának, megtudtam, hogy Eszter karaktere "Dögös, öntörvényű újságírónő. Igazi vezető."
Erre fel mi egy arrogáns hülye picsa hisztijeit élvezhetjük esténként. Érdekes elképzeléseik lehetnek az igazi vezetőről.

kemény keleti kommentelő 2012.05.16. 21:44:31

@Kullancs1983: A tejtől idegesítő lesz az ember hangja? Nem tudtam. Az egyik szomszédomnak (a vén kurvának, nem a kis köcsögnek, az eggyel arrébb lakik) van olyan hangja, mintha állandóan egy nagy fém kukásvödörbe (félek nem ez a helyes meghatározása) beszélne. Azt hittem a napi 4 pakli cigitől van, szerintem még tehenet se látott.

Kullancs1983 2012.05.17. 10:59:22

@beebeer: Ja, a sorozat igazi vezetője addig hisztizett, amíg a szőke szuka is olyan nem lett a sorozatban mint ő... Komolyan mondom, ha csak azt kibasznák, már nézhetőbb lenne. Szar, de nézhetőbb.

@kemény keleti kommentelő: Amelyik folyadékra én gondoltam, az nem a tehénből jön, hanem a bikából. ;)
süti beállítások módosítása