Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 49-50.

2012. május 15. 21:10 - Hódos Hajnalka

Na, hát amilyen ripsz-ropsz megoldódik a libatömés rejtélye, akkorát szopunk majd a tegnapi epizóddal. A szépemlékű VV4 alatt egyszer már megleptek azzal, egy teljes műsort szántak arra, a nyikhaj geci, mint minősítés megengedhető-e Villalakók között (ld. VV Éva és VV Jerzsi veszekedése), de álmomban nem gondoltam, hogy egy picsarészegen, haverok közötti, hirtelen felindulásból elkövetett dugás megér negyed óra nettó műsoridőt. Megért. De előtte azért elmesélem azt is, hogyvót a libatöméses eset. Válságstáb van, András megkéri Titit, rajzolja fel a prezentációs táblácskára, hol tartanak. Erre gondolom, azért került sor, mert soraikban fészkelődik a RainMan is. Vagy András MLM ügynökként kezdte pályafutását, ott szokás kisgombócokkal meg nagyobbakkal illusztrálni, milyen mocskos módon meg fogunk gazdagodni hirtelen, ha eladjuk azt a sok szart a még több mit sem sejtő gyökérnek, hogy a végén mi magunk legyünk a legnagyobb gombóc a lap tetején. Persze mi mindig a nyomi kisgombócok maradunk a lap alján, de azt hiszem, most már befejezem ezt a gondolatsort, már csak azért is, mert már én is röhögök.

Eszter meló helyett takarít, majd különösebb átmenet nélkül ráugrik egy izére, amin sportolni kell azoknak, akik rohadtak eltakarodni futni és azt hiszik, ha tapossák egy kicsit azt a két pedált, akkor büntetlen marad a fél órával azelőtt bezabált csokitorta.

Ottó elmegy a Karmoscsajhoz, aki még mindig úgy fel van háborodva a libás filmtől, hogy csak na, ráadásul a két szemével látta. Hánemtom, nézni én is azzal szoktam, még a végén kiderül, lehet belőlem alapítvány vezetője is. Kedves Dalma annyira fel van háborodva, hogy ha tömnék, se tudna lenyelni egy falat libamájat se, igaz, eddig se evett olyat. Gyanítom, Dalmácska mások is vannak ezzel így, csak azokat nem a háborgó lelkiismeretük vezeti, hanem a szomorú tény, hogy nem telik rá, hiába próbálnak okosba megoldani mindent a havi negyvenhétezerből. Titi beszél hollandul, király! András Esztert keresi, aki megint nem veszi fel neki a telefont, a fotós meg a jogász megint falaznak neki, ezt csak én unom? Brezna Rékához képest a Bolygó Hollandi kutyafasza, még mindig az Urát keresi, és még mindig Eszteren, fel is ugrana hozzá, mert beszélniük kell. Eszter szerint nem kell, mert nem barinők. Végül mégis beszélnek, Eszter eltévedt nekrológos sms-e miatt, amit véletlenül Rékának küld el, az meg azt hiszi, Eszter olyan depi hogy öngyi akar lenni. Ezalatt Kedves Dalma megtalálja a megnyerő olasz állatvédő úriember névjegykártyáját, ami úgy el van dugva, hogy majd kiveri a szemit. Ottó felhívja a számot, hát mit ad Isten, nincs is ilyen szám, de nincs veszve semmi, mert a Karmoscsaj emlékszik arra, hogy a Grand Hotelben szállt meg. Abban, amelyikben vesztegzár van. Eszter még mindig nem veszi fel a telefont, Titi, a jogászok gyöngye kisilabizálja a monitoron a homályis kis izét: az egy holland étterem házhozszállító reklámja, bingó! Eszter, akinek még arra is volt ideje azután, hogy Zoli fél pár zokniját Réka után baszta a folyosóra, befonja a haját krokodilba és piros tűsarkúban elüti Ottót, mert fasza csaj, aztán a járdán motorozva elmennek mind a sok Grand Hotelbe.

A szerkesztőségben eközben szekcióban dolgoznak a kollégák. Eszter és Ottó persze megtalálják a nem létező Dzsánkárló Pármát, aki magyar rendszámú forddal, de ausztrál útlevéllel jelentkezett be a hotelbe. Minden világos, akkor ez a faszi az EuroLiba embere! A GumiLibás fel is hívja a közvetítőt, és azt mondja neki, hajlandó eladni a céget, de csak akkor, ha tudja, ki lesz a vevő, na, kettőt lehet találgatni, hol találkoznak, persze, hogy a Félkézben. Bemikrofonozzák és a Marslakók is ott ülnek a kocsmában, ahol az EuroLiba embere természetesen van annyira amatőr, hogy részletesen bevall mindent, egy kamu videót nem olyan nehéz összerakni. Na majd mi jól kirakjuk az internetre ám, pezsgőt mindenkinek, újabb gonoszság lepleződött le, éljen a zigasság meg a minőségi újságírás! Mindenki bebaszik, András megint be fog kómálni a cukrával, ha ennyit iszik. Nem, attól lesz szarul, amit a GumiLibás mond neki, jön, megfáradva, belefásulva a bizniszbe, mámeg az történt, hogy Franciaország felé az egyik szállítmány egyszerűen felolvadt. Hát bazmeg, oszt mire való az áru biztosítása? Meg aztán, milyen paritással adtad fel azt a kurva árut, azt megnézted? Gázendorfer nem akar mást, mint nyugalmat, nagyon hálás, de vége mindennek, visszavonul, megtépte-cibálta ez a kurva élet, nem akar mást, mint a birtokán dögleni, de a Marslakóknak sok sikert kíván. Antos és Titi lassúznak és jelentőségteljes pillantásokat váltanak egymással, András néz ki a fejéből, na most megint honnan szerezzen lóvét?

Másnap reggel Eszter és Gergő egy ágyban ébrednek, pucéran, na, a következő tizenhárom perc azzal telik, dugtak-e vagy nem. Igen, mert Eszter csaknem letépte Gergő farkát, olyan heves volt. Eszter óbégat, és ilyeneket mond, hogy Gergő visszaélt a helyzettel, meg hogy volt-e Gergőn óvszer, ezen röhögök, Gergő nem. András a csekkeket meg a számlákat pakolgatja, nem látja át őket, Titi csináljon egy fontossági sorrendet, addig ő felhívja Seggfej I-t és Seggfej II-t és pénzért kuncsorog, azok meg röhögnek rajta és kétpofára zabálják a libamáj terrine-t. Bohócévi melózni akar egy öregek otthonába, beszarok! Antos baszogatja Esztert Gergővel, mert elment az esze a hírtől, hogy a számláján van a biztosítós lóvé, mi van anyám, megcsinált a Pumukli? Eszter és Gergő veszekednek, hálistennek Flórácska belecsörög a hirigbe, neki is pocsék éjszakája volt, de olyan híre van, hogy Gergő kifekszik. Találkoznak, Gergő szobájában, ami olyan, mintha nem is ezen a világon lenne. Anyu hoz nekik ginseng teát, az jó, mert beindítja az agyműködést, hát ezekét nem hiszem.

A nagy hír az, a szépségverseny körül valami nem oké, ez a pasi, a Császár Roland, aki az egész mögött áll, már ült is, adóügyek miatt másfél évet. Más info nincs róla sehol, nem furcsa? Na, itt a következő ügy. Kapóra is jön, mert fizu ugyan ebben a hónapban még lesz, de Seggfej I. megmondja a frankót, kurva ügyesek, hogy oknyomoznak, meg minden, de ez a kutyát nem érdekli, profit se lesz belőle, mire adjon lóvét? Nők kellenek, pénz és valami eszelősen nagy botrány. Lehetőleg egyszerre. Antos találkozik Kareszékkal, akik perrel fenyegetik a lóvé meg a biztosító miatt és mert azt hiszik, a fotósé az a baszott nagy országúti batár, aminek támaszkodik. Emiatt egyébként megsértődik a Sing-Sing Csaba, aki az évszázad bejelentésére készülne, ha Antos nem telefonálna, újra dübörög a banda, azt beszéli már az egész város. Hédi kap farmert meg pólókat, nekem is megadhatná az üzlet címét, ahol tizenkétezerér' ennyi mindent lehet vásárolni, mert én huszonhétezer alatt nem láttam normális farmert, Eszter és Titi isznak a Félkézben, juj, Eszter elszólja magát, hogy dugtak a Gergővel, Titi meg rövidesen Antossal fog, legalábbis a huncut kis mosolygás meg az ugorj fel a papírokkal, zsugabubus mondat erre enged következtetni.

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2012.05.15. 21:36:02

Eszter szőlőtaposó jelenete a nappaliban valóban durvus volt, de biztos kellett valami fitness a sorozatba.
Hajnalka, lehet nálad szpojlerezni?
Kettőnkön kívül úgyse olvassa ezt senki.
Hallgatás beleegyezés, akkor írom.
A mostani részből (ami nem volt rossz) két dolgot is tanulhattunk.
1. Hogy miiiiii? = Háááát
2. A verőlegények Atilka és Cristofel szurkolók, csak úgy ragadnak rájuk az idegen kifejezések.

DominoFX 2012.05.15. 22:36:15

Mi az, hogy kettőtökön kívül nem olvassa senki?
Itt röhögök rajta.
Nézni, na azt nem.

huncut 2012.05.16. 08:13:09

@DominoFX: Én is olvasom, röhögök is, de még nézem is, amikor nem alszom el. :-)

Hódos Hajnalka 2012.05.16. 09:16:13

@DominoFX: @huncut: helyes, nagyon helyes, miért csak én kínlódjak? :)))

Kullancs1983 2012.05.16. 11:50:31

Az egyik részből láttam valamennyit, és ez már feljogosít a kommentelésre. :P 12000 forintért szerintem a kínai boltban vagy a piacon tetőtől talpig fel lehet öltözni, nem kell mindenféle ruhaüzletekkel flancolni...
süti beállítások módosítása