Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 1x04 - Összeolvadás

2012. május 07. 10:00 - szepi79

Ott folytatjuk, ahol az előző epizód végén abbahagytuk, Zaklató és Józsaru diszkréten elcsevegnek a klub balhéiról, majd Józsaru még diszkrétebben jelzi, hogy nem ám egyedül ilyen okosak a fiúk, belső ember segíti őket, bizony. Mintha ez akkora titok lenne. Parás nem sokkal később kérdőre is vonja ügybuzgóbb kollégáját, pöcsömet keresnek itt a szövetségiek? Józsaru persze nem túl készséges, elvégre ő is tudja, hogy Parás játszik a banda keze alá, nem is nagyon rejti véka alá az ellenszenvét.

A fiúk is gyűlést tartanak a tanácsteremben, és nekik is Zaklató a problémájuk, azt próbálják kideríteni, vajon őket keresi-e a fickó, és ha igen, ki köpött? Ezen kívül a Mayan nevű, nem túl szimpatikus kiállású, mexikói tagokból álló banda cseszegeti a Nevadában székellő, Sons of Anarchyval szimpatizáló klubot, az Ördögi Törzset, ez előbbiek voltak azok, akik az első részben felgyújtották a raktárt, miután szépen kipucolták. Szőkének mentő ötlete támad: mivel úgyse tudjuk olyan helyre pakolni a fegyvereket, amit ne lehetne visszavezetni hozzánk, a tesóbrigádnak meg segítségre van szüksége, kössük össze a kellemest a hasznossal, menjünk át rendet rakni, és addig ott tudjuk tárolni a puskákat is, mivel az ötlet tetszik mindenkinek, meg is szavazzák rögvest. Dokinő pedig menne reggel melóba, de sajnos valaki teleszórta a kocsija szélvédőjét rózsaszirmokkal, bár nem kerül kimondásra, de ez csakis Zaklató lehetett, azért nem semmi a csávó, két napja van a városban, de már a fél lakosság a francba kívánja. Dokinő is ezen népes táborba tartozik, amit mi sem mutat jobban, minthogy visszamegy a lakásba, és elővesz egy igazi csajos ministukkert egy szekrény mélyéből.

Utána egyből a klub felé veszi az irányt, beadja a kocsiját javítani Szőkéékhez, akiknek ugyebár van falból egy szervizük is, bár igazából semmi baja a járgánynak, a csaj csak védelmet szeretne, de pechjére Szőke épp távozóban. Semmi baj, helyette Peggy fogja elvinni, bár utálja mint a szart, meg nem is bízik benne. Közben Balherének sikerül egy pillantást vetni Peggy seggére, amint az behajol egy kocsiban, nem is tudja megállni szó nélkül, jobb helyett Tigrincsnek mondja el, mennyire kardozná az öreglány fosszóróját. A gond csak annyi, hogy Hellboy is hallotta ám, és nem örül a dolognak, de szóvá nem teszi, csak _érezteti_. Tigrincs ideges lesz, kis híján pofán is bassza a gyereket, bár nem értem, miért, nem az ő nőjét szólták le. Szőke és Elvis közben úton vannak Nevadába, ám összetalálkoznak egy pár mayanos egységgel, némi motoros üldözés veszi kezdetét, majd főcím.

A motoros kergetőzősdi enyhén emlékeztet a Jedi visszatérből az Endor bolygón az erdős-üldözős jelenetre, Szőke és Elvis lefékeznek, a meglepett birodalmi motorosok meg elsuhannak mellettük, mire Szőkéék veszett lövöldözésbe kezdenek, üldözőből üldözött lett. Amíg ők ezzel elvannak, Dokinő épp az átvételi papírokat írja alá, na nem mintha nem ismernék meg a szervizes srácok, de ennek a biznisznek legálisnak kell ugye lenni minden téren, szóval eközben Peggy is elfoglalja magát, mégpedig a Dokinő táskájának átkutatásával, biztos nem járatták illemórára a szülei szegényt, persze meg is találja a stukkert, amit menten szóvá is tesz. Dokinő elég gyorsan túlteszi magát a sokkon, hogy átkutatták, egyből átmegy védekező, nehéz gyerekkorom volt, úgy látszik, Amerikában ez egy ilyen joker szöveg lehet, bármire rá lehet mondani. Pl. -Hé Bill, mennyi az idő? -Megmondanám én, csak tudod a gyerekkorom...

A következő jelent kicsit megkepett, ugyanis Szőke és Elvis leparkolnak egy bolt mellett, nade kérdem én, mi a fasz lett az üldözéssel?Eddig lófasz nem történt még ebben a részben, csak a pofázás ment, pedig már eltelt 10 perc, erre az első izgalmas dolognak már vége is van? (Mintha csak a barátnőmet hallanám...) Na mindegy, Szőke hívja Hellboyt jelenteni, HB pedig bejelenti neki, hogy esetleg be kéne ördögéket olvasztani a Sons-ba. Szőke nem tartja jó ötletnek, óké, hogy eredetileg kemény csávók voltak, de mára leginkább csak kivénhedt vagányok meg könyvelők. Tigrincs örülne az ötletnek, kár, hogy ő nem lesz ott az összeolvadási ceremónián, mivel ő viszi a fegyvereket a furgonnal, ne már, főnök, ez szopás, miért nem az újonc srácot basztatod? Milyen újoncot, kérdi Hellboy, Balhere már kezdi érezni, hogy igencsak belenyúlt a darázsfészekbe, mikor a főnök nőjének a seggéről ábrándozott. Vitatkozni nincs idő, HB és a banda indul is, csak szegény Tigrincs néz utánuk bánatos szemekkel.

De csak hogy történjen valami, Szőke és Elvis visszamennek a motorjaikhoz, ám az egyikük járgányán egy idegen fickó fotóztatja magát a csajával. Érthetően ez nem tetszik őszőkeségének, így a srácot pofánvágja a bukósisakjával, a csajt pedig meginvitálja egy buliba, a kis rüfke meg megy is mosollyal a száján, mint akit baszni visznek. Mondjuk ez így is van, de legalább a látszatra ügyelhetnének, ha már ott vérzik a pasija a betonon. Zaklató meg, aki titokban követte őket, szép sorban lövi a fényképeket...

Elvisék megérkeznek az Ördögi Törzs székházához, egy raktár van bárnak átalakítva kellemes hely. Elvis egyből kiszúr magának egy dögös csajt, viszi is egyből dugni, miután a klub vezetője áldását adta a tízperces frigyre, errefelé ez ilyen egyszerűen megy, úgy látszik. Szőke leül beszélgetni ÖrdögFőnökkel, aki előzékeny vendéglátó lévén a velük érkező rüfkét is szórakoztatni szeretné, így idegenvezetőként odarendel egy lányt, Cseresznyét. Miután a lányok leléptek bájcsevegni, ÖrdögFőnök nekiáll panaszkodni, nem hagynak élni az ombrék, ha meg fizetek nekik védelmi pénzt, az tiszteletlenség felétek, azt meg nem akarja senki. Szőke előadja a nagy tervet, miszerint el kéne raktározni kis időre a fegyvereinket, cserébe beolvasztunk titeket a Sons-ba. ÖrdögFőnöknek nem tetszik a dolog, de a reakcióján látszik, hogy sok választása nincs, lassan derengeni kezd, hogy nem annyira "testvérklub" a pontos megnevezés, sokkal inkább a "leányvállalat".

Cseresznye közben beavatja rüfkét a motoros világba, ne kérdezz, ne akadékoskodj, csináld, amit mondanak, és akkor előbb utóbb valakinek az öreg hölgye leszel. Itt kicsit megint akadékoskodnék, angolul az "old lady" nem hangzik ám olyan rosszul, mint magyarul az öreg hölgy kifejezés, mert ez utóbbi hallatán leginkább az angol királynő képe ugrik be, pedig inkább Peggy szarkavarása és kíméletet nem ismerő tekintete kéne. Szíves engedelemmel ezért maradnék az old lady kifejezésnél. Szóval, aki old lady lesz, azt nem baszhatja ám meg bárki a klubból, csak akihez tartozik, tiszteletteljes pozíció, és komoly hatalommal jár, és ahogy már előbb jeleztem is, Peggy-t elnézve ez tényleg így van. Szőke kinéz kicsit a friss levegőre, Elvis épp a szex utáni szivarját füstöli, így Szőke nekiáll picsáskodni, nem jó ez így, csak nem kéne a srácokat beolvasztani, HB hibát követ el. Azért ez elég kemény kritika, ennél kevesebbért is lógattak már embert. Elvis fel is hívja rá Szőke figyelmét, azóta kritizálod a főnököt, mióta megszületett a gyereked, ennek sürgősen véget kell vetni, mert nagyon nem lesz jó vége.

És ha már elmegettük, Hellboy és a banda nagyobbik része meg is érkezik estére, HB tart egy kis beszédet arról, hogy akkor mostan beolvasztás lesz, el van döntve meg minden, de aki akar, az most még kiszállhat. Tigrincs és Dzsúz elmennek kamiont lopni, hogy legyen mivel szállítani a fegyvereket, egy telepről hoznák el a járgányt, amit kutyával őriznek. Dzsúz nem esik kétségbe, és egy droggol töltött szalámival ajándékozza meg a kutyust. Várnak pár percet, majd átvágják a kapu láncát, amikor is a dobermann megtámadja őket, Tigrisnek tekintélyes méretű harapást helyez a seggén, alig tudják lerázni. Tehülyefasz, azt mondtad, bedrogoztad a kutyát, most nézzed meg, vérzek. Be is, jön a válasz, kapott két grammnyi pörgetőt. Pörgetőt bazmeg, te agyadnál vagy??? Csupa móka és kacagás kamiont lopni, nem is értem, miért nem próbáltam még ki.

A szavazás időközben lezárult, pár elégedetlenkedő nem vállalta be az összeolvadást, de a nagy többség igen, bulizni kell hát ezerrel. Balhere és Cseresznye egymásra kattannak, nagy lamúr van születőben, ám Hellboy keresztülhúzza a számításokat: mivel Cseresznye még senkihez sem tartozik, ergo szabad préda, ráadásul erősebb kutya baszik, így már viszi is a kiscsajt dugni, aki kissé kedvtelenül ugyan, de azért önként megy. Balhere meg legközelebb kétszer is meggondolja, kinek a seggét fogja nézegetni, pláne beszélni róla. Ha már témánál vagyunk, Szőke is levarrja a rüfkéjét, Tigrincs és Dzsúz pedig felpakolják a fegyvereket a frissen lopott kamionra, és indulnak az afterpartyra.

Ami igencsak szolidra sikeredett, egy csaj ásít egy színeset, pont rá a bárpultra, de egyébként mindenki csak alszik. Szőke elmegy kiszellőztetni a fejét, viszi magával apu naplóját, Tigris viszont bulizna, legfőképpen dugna, de már mindenki félhulla, utál is minden embert a világon. Cseresznye folytatja rüfke továbbképzését, aki nagyon nem érti, hogyha Balhere az esete, miért feküdt le az öreg csókával. Hát mert ez egy nagy család, ők gondoskodnak rólam, meg én is róluk, legalábbis, amíg old lady nem leszek. Csajos témánál maradva, Peggy meglátogatja Dokinőt, egyrészt elhozatta neki a kocsiját, ami elkészült, másrészt megtudakolja, hogy mégis mi a búbánatért jött vissza a csajszi a nagyvárosból, mert anno nagyon itt akarta hagyni ezt a kis szarfészket, és ezt Peggy pontosan idézte, mivel ő nem felejt. Persze nem kap egyenes választ, de szerintem nem is várt, inkább csak beszaratni jött az újdonsült menyjelöltet. No meg hozni neki egy sorozatszám nélküli stukkert, elvégre ha lövöldözni kell, akkor mégiscsak jobb az, ha olyan pisztollyal rakunk rendet, ami nincs valami nagyonadatbázisban a nevünkhöz kapcsolva.

Szőke megint belefut egy Mayan csapatba, komolyan, ennek a srácnak nagyon tehetsége van kiszúrni őket, mint homokszemet a sivatagban, telefonon bejelenti érkezését a klubnak, meg hogy társasága lesz, magára uszítja az ombrékat, majd csúcssebességgel hajt a raktár felé, nyomában a dühös méhecske őrssel. Végre egy kis akció, szórványos lövöldözés, bár a tűzijáték méretéhez képest elég kevés az áldozat, egy-két mexikói arc, meg ExÖrdögFőnök kapott egyet a vállába, eztán a mayan csapat visszavonulót fúj. Szegény Zaklató meg nem győz fényképezni, mondjuk azt nem értem, hogy a faszba nem szúrja ki senki, hogy a sivatag közepén egy raktár mellett áll egy tipikusan zsarukocsi, amiből néha kikandikál egy fényképezőgép objektívje, nade nem ez lesz az első dolog, amit nem értek ebben a sorozatban. És ha már ilyen szerencsésen alakultak a dolgok, HB úgy dönt, Tigris is megérdemel egy kis szórakozást, így hozat neki 3 csajt is, ez utóbbi arcáról a megbocsájtás és a feltétel nélküli szeretet olvasható le. Indulnak haza a srácok, Szőke rüfkéjéért is megjött a pasija, akit én mondjuk nem fogadnék vissza, de az ő dolguk.

Peggy meg nem is Peggy lenne, ha nem keverné a szart folyamatosan, egy barátnője segítségével kideríti, hogy Dokinőnek volt egy fickó ellen távolságtartási végzése, egész jó kis kapcsolatrendszere van a nőnek, megéri old ladynek lenni. Szőke meglátogatja a fiát a kórházban, és ha már ott van, Dokinővel is smúzol egy sort, milyen volt az út, kérdi a csaj, eseménytelen, mutatja Szőke a vérfoltok nélküli ingét. Dokinő borítékot kap, amiben fotók láthatóak Szőkéről, és a tegnap este megdöntött csajról, aktus közben. Azért itt a mosoly már leolvad nőci arcáról. Zárunk.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gizikutya 2012.03.18. 09:26:41

Szia szepi! A 2. és 3. részről nincs HV, vagy csak én nem találom?

szepi79 2012.03.18. 11:31:16

@Gizikutya: szia, van, de okos módon azt nem tag-geltem be a sons of anarchy-snak, szóval vissza kell lapozni pár oldalt, a második részhez nyilván többet, mint az elsőhöz. sajnos utólag én már nem tudok módositani rajta, de majd irok sixx-nek. sorry.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.18. 19:11:00

Na, csak eljutottam odáig, h elolvassam:)

Tetszett, még mindig! És hiányolom továbbra is, h nincs feliratozás:D Tudom, vagy egy kép, amelyiken igen:P:P:P

@Gizikutya: cuki a kutyi:)

szepi79 2012.03.18. 20:16:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: sixxnél kell panaszt tenni a feliratozást követelni. mondjuk én személy szerint nem bánom, hogy nincs feliratozás központilag, mert igy is kb. 2,5-3 óra egy HV elkészitése, feliratokkal +30-60 perc lenne...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 17:59:35

Ajj öcsém, de rühelltem Cseresznyét ebben a sorozatban!!!
És a poén: megláttam más műsorban a karaktert alakító színésznőt, és menten émelyegni kezdett a gyomrom.

szepi79 2012.05.11. 12:55:30

@balukapitány!: vibrátort nem árultok véletlenül? mert kaptam valakitől egy linket, de sztem nem jó:
minu.me/-apad_fasza_2cm
süti beállítások módosítása