Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x11 - Never Say Die

2012. május 06. 12:00 - kardigan

Ott hagytuk abba, hogy Troyzan teper, de nagyon, mert az összes lány őt akarja a zsűriben látni (én meg rájöttem, hogy a jury kurvára esküdtszék ebben a környezetben, de az nem jön a számra), de múlt héten nyert ügyesen immunityt, úgyhogy Leif ment. Meh. Az estében Tarzan azt mondja, hogy neki most a lányok után menni lesz az okos - hát izé, define 'okos'. Alicia Kimet kérdezi, hogy hogy van - hogy lenne, be van szarva, tribalen ugyanis Troyzan explicite közölte, hogy Kim a jani, és ki kell hajítani hamar. De azt is mondja, hogy szerinte erősödött az alliance, csak nyugodtnak kell maradnia, meg biztosítania, hogy mindenki jókedvű legyen, gonosz dolgokat jelez ez a mondat.

Kapnak egy semmitmondó levelet a rewardról, Kat megbeszéli Kimmel, hogy egymást viszik, ha nyernek. Kimen már most látszik, hogy nem szeretné, és konkrétan kimondja a szájával, hogy nem szeretné egy kupacban hagyni Troyt, Christinát és Aliciát, de azért megígéri, dráma leszen itt hamarost. Megint olyan reward van, ami imádok, jó kis hisztigeneráló játék. Első körben egymásról válaszolnak kérdésekre titokban - olyanokra, hogy kire bíznád az életedet - maga a challenge pedig az, hogy megtippelik, mit írt a többség. Mindenkinek három élete van, ha jól válaszoltál egy kérdésre, valakitől elvehetsz egyet, ez a része mindig kurva látványos. Itt éppen mindenkinek van egy bábuja (kurvacuki a miniTarzan!), ezeknek a biztosítóköteleit vagdossák, és a végén beleesik az alatta lobogó tűzbe, nagyon lelkes vagyok. A nyeremény a szokásos, elmenés másik szigetre, zabálás.

Már az első kérdés csodálatos, ki nem érdemli meg, hogy ittlegyen - naná, hogy Christina, aki bazmeg meglepődik. Kim kurvajól jön ki a dologból, rá bíznák a legtöbben az életüket, és vele ragadnának legszívesebben egy lakatlan szigeten. Természetesen Troyt ejtik ki elsőre, Alicia benyögi, hogy this is my island, ezt mondjuk nagyon megérdemelte. Kim nyer végül, és innen jön a feketeleves. Elsőre egyvalakit választ maga mellé, Aliciát, aki ráadásul második lett, szóval eddig oké.

Te Kim, nehéz lenne mégvalakit választani? Hát Jeff, kurvára. Na, akkor mégvalakit légyszi. És Kat néz és néz és néz, és Kim elbassza, és Chelsea-t viszi, ráadásul még mond is valami olyat, hogy Chelsea nem eszik, olyan tónusban, mintha azért aggódnának, hogy anorexiás - vajon undorodva el szokta dobni a fél maroknyi rizst? Nagynagy hiba. Troyzan rá is cuppan a lehetőségre, gyorsan kielemzi, hogy ebből pontosan látszik a totemoszlop, Katék vannak az alján, jól játszik ez az ember, csak egy segg.

Kim persze már tudja, hogy elbaszta, nem is igazán érzi jól magát a rewardon, azon pörög, hogy hogy fogja rendbehozni. A táborban Kat azon van kiakadva, hogy nem ehet, Troyzan meg magyarázza, hogy nemnem, nem ezen sértődsz meg, teljesen rossz, azon sértődsz meg, hogy alul vagy a csípésrendben, érted? Szegény kislánynak ez már sok, itt ez a gonosz bácsi, aki azt mondja, hogy én nem tudok magam dönteni, csak másokat követek, de nemis! És még azt is mondja, hogy attól fél, hogy gyenge játékosnak fog tűnni, jaj édes kicsi bogaram, ez a hajó már nagyon-nagyon rég elment (szívesen idézném Rory Gilmore-t, hogy már Fijinél járhat, de Samoához képest az nem egy nagy vaszizdasz). Sabrina kicsit vigasztalja, aztán megy Troyzanékkal beszélgetni, akik most épp azt hiszik, ő is szavazna velük. Lényegében az derül ki, hogy Christinában nem lehet megbízni, mert ő simán átáll, minő meglepetés.

Kim próbálja rendbehozni a dolgokat, de nem nagyon tud mit mondani, Kat továbbra is duzzog. Ahogy később nyilatkozza is, Chelsea-t választani az első nem stratégiai döntése volt, és kurvára meg is fizet érte. Elered az eső, a szörvájvörök szomorúan kuporognak a ponyva alatt, amikor hirtelen meglátnak egy malacot kószálni a táborban. Mindenki felpattan és nekiálnak üldözni, persze egyik sem akarja megölni, tényleg kibaszott aranyos. Kim örül a legjobban az állatnak, mert a közös rohangálás meg visítás oldja a feszkót.

Immunity challenge van, egy hosszú vizes pályán kell végigcsúszni, összeszedni karikákat, és a végén rádobni egy oszlopra, párosával játsszák, a végén a győztesek döntőznek. Meggyőződésem, hogy kizárólag azért találták ki, mert így bikinis nők kenegetik a mellyüket olajjal, és még igazságtalan is, Tarzan mellkasszőrzete tutira nehezít. Troyzan ráadásul az első körében kiesik, szóval az izgalomnak még az árnyéka sincs a kerületben se, és Chelsea-ről se mutatok cicisképet csakazértse. Kim nyer, Jeff azt mondja a végén, hogy érdekes délután lesz, mit tudsz, amit mi nem?

Troy nem örül, arra épít, hogy azt hiszik, idolja van, és kettéosztják a szavazatokat - így is van persze, ketten Christinát fogják írni. Katnél viszont becsípődött a duzzogás, és roppantul utálja, hogy mindig megmondják neki, mit csináljon. Mi több, senki nem gondolja, hogy ő irányít, mert mindenki azt hiszi, hogy Kim. Mit lehet erre mondani, az emberek mindenfélét hisznek, mondjuk hogy kettő meg kettő az négy. Sabrina valamiért közli Christinával, hogy rá fognak szavazni, és még azt is hozzáteszi, hogy mindezt azért, mert Troynak hátha idolja van, de ne aggódjon. Ez miafaszom!? Mi az, hogy ne aggódjon, ki fog akadni, balhé lesz, jézusom.

Nos, nem. Christina a legnagyobb nyugalommal viseli az információt, hogy kurvára van rá esély, hogy ma kibasszák, mitől ilyen laza, talált valami levélkét a dzsungelben? Kimet és Aliciát is megnyugtatja, persze, simán szavazzatok rám, tök jó lesz. Alicia azt mondja a kamerába, hogy Christina IQ-ja valószínűleg nulla, és mostantól úgy fogja kezelni, mint a tanítványait. Ez azért is kellemetlen, mert Alicia kimondja a szájával, hogy ő fogyatékkal élő gyerekeket tanít, pedig mostanáig reménykedtem, hogy a special ed teacher a neve mellett csak egy csúnya mellényúlás, édes jó istenem, ha ez a nő tanítaná a gyerekemet, aztakurva. Ha már it tartunk, gyorsan meg is mutatom, milyen kurvaronda fürdőruhát visel.

Troyzan Christinával pancsiz, aki szívesen átállna, azt javasolja, hogy szavazzanak Chelsea-re, és minden harmadik szava az, hogy like. Troyzan kedvesen mosolyog, de esze ágában sincs Chelsea-re szavazni, faszért is tenné, ő azt szeretné kideríteni, hogy kire szavaznak még rajta kívül az idol miatt, hogy ő is odaszavazhasson. El is kezdi mondani, hogy hát biztos splittelnek - és bazmeg Christina richtig közli, hogy ő lesz a másik, a legjobbkor kezdtél el Troyzanban bízni. Aki hamar megy is, megkörnyékezi Katet, hogy ne szavazzon Kimékkel.

Jeff, a sebek lelkes feltépője természetesen megkérdezi tribalen, hogy Christina mit gondol arról, hogy a többiek szerint nem érdemli meg, hogy itt legyen - a lehető legrosszabb választ adja, azért, mert szerencsém volt. Mindenki röhög, a zsűri a fejét rázza, Christinát kell a top 3-ba vinni, senki nem szavaz rá. Valami olyasmit próbál mondani, hogy neki tökre van terve, csak nem köti mindenki orrára, mert ez a játék az átverésről szól, ez persze így van, de ha bizonygatnod kell, hogy mekkora stratéga vagy, az régen rossz. Kat is elmondja újra, hogy nem akar gyengének tűnni, és betalált, amit Troy mondott, az említett meg ettől jóllakott napközis fejet vág.

Troy terve tényleg jó volt, de végül négy szavazatta kidobják. Mielőtt kiesik, még odasúgja Katnek, hogy do it, ami azért elég vicces, de szeretném hinni, hogy nem gondolja komolyan, hogy Kat lesz a mastermind utána, aki majd felborítja a bilit. Jeff pedig zárszónak az egyik legbíztatóbbat mondja, sikerült, amit végig akartatok, Troyzan kiesett, na most mi lesz?

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevin66 2012.05.06. 18:50:59

Christina...Christina.... pedig a legelején még drukkoltam neki... de komoly:D -2x rád szavazunk a biztonság kedvéért, hogy ha Troy előveszi a hiperszuper idol-át akkor ne az menjen akit ő akar, menj inkább te, rendben vagy így? -Persze megértem... juj:D

Jogsitt 2012.05.07. 10:26:40

Troy-nak nem ment a játék szociális része. Mármint a kapcsolatépítés. A manipulációban nem lett volna rossz, de amit a srácokkal csinált mert félt az erősektől az ellehetetlenítette a csajok elleni helytállást... Valójában már akkor kiesett, mikor benyalta h a fiatal srác őt akarja kitenni...
süti beállítások módosítása