Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x10 - I'm No Dummy

2012. május 05. 16:00 - kardigan

Két résszel ezelőtt Jay öntudatra ébredt és elkezdett nem bízni a lányokban, de ez az előző adásra elmúlt neki, így legutóbb ő távozott, mostanra viszont Troyzannak leesett végre, mi van - ő például egy nagy kupac kakiban benne. Este Troy Christinát bassza le, akiről ezek szerint azt hitte, hogy vele fog szavazni, ráadásul Alicia védi meg végül, fingom sincs, miért, valószínűleg mert semmiképpen nem bírja befogni a száját, ha balhé van. Troyzan kurvára sajnálja magát, itt már nincs többé csapat, most már csak én vagyok mindenki ellen, szinte hallom az Eye of the Tigert.

Másnap reggel Chelsea-nek kezdi magyarázni, hogy van egy csomó ember, akinél jobban megérdemli, hogy itt legyen, amire szegény lány azt tudja mondani, hogy dehát ez egy játék. Troyzan ezt úgy értelmezi, hogy a lányok szerint neki nincs joga mérgesnek enni, ez mekkora faszság, édes istenem. Abszolút joga van hozzá, de mégis mit vár, hogy Chelsea majd kikergeti a szigetről Leifet meg Christinát egy bunkósbottal? Aztán még hozzáteszi, hogy Jonas legalább férfiként viselte a dolgot, és ő dolgozott is a tábor körül, ajjaj, ezt nem biztos, hogy kellett volna. Két másodpercig sajnálom Troyzant, de aztán megint elkezdi a faszságait mondani, hogy ilyenek ezek a nők, a seggük alá lett tolva minden, és amint megvan mindenük, kirúgnak, ettől sajnos belőlem kijön a feminista.

Treemail jő, és a múltheti immunity után még egy kedvenc challenge-em jön, Survivor aukció! Mindenki kap 500 dollárt, és azzal licitálnak, a viccesebb évadokban nem is látják mi az, meg cserélni is lehet, így lesz a sólyomból pekingi kacsa cukrozott denevérből nacho. Troy arra bazíroz, hogy szerezhet valamit, ami segít az immunityben. Megosztani nem lehet sem a pénzt, sem a nyereményt, és Jeff nem szól előre, hogy melyik az utolsó, de sajnos most látják, mit vesznek, kár. Leifet már megint elfelejtettem, hogy ittvan, amíg nem vesz egy proteinshake-et, Troy meg megvetően fintorog az összes kajára, meg a lányokra, akik örülnek neki

Katnek nem sikerült megjegyeznie, hogy huszasával emelkedik a licit, miután húszat kínál Alicia a zuhanyra, zavartan néz, majd at mondja: húsz...? Végül Kim viszi el negyvenért, Kat pedig, miután megvesz egy BLT szendvicset (bacon, lettuce, tomato ugyebár), örömmel konstatálja, hogy ebben bacon van, AZTA. A mogyoróvajért Kim kilicitál a zuhany alól, Jeff szerint craziest auction ever, pedig én emlékszem rá, hogy Parvati egy kádban evett csokitortát - az mondjuk tény, hogy neki nem kellett törülközőben kiszökkennie a pénzéért.

Aliciát az előbb még kiröhögték, hogy sajnálta a pénzt a mogyoróvajra - most hirtelen kurvajó helyzetben van, jönnek ugyanis levelek otthonról. Alicia nem szarozik, ötszázat ajánl érte nagyon sírva, ez mondjuk elég megható tényleg. Ami viszont tényleg kibaszott cuki, hogy Tarzan is sírdogálni kezd, hogy ő viszont lemaradt róla - de Jeff szíve nincs igazából kőből, ötszázért ő is megveheti a sajátját, én meg itt hüppögök basszus, pedig másodszorra nézem.

Troyzannál is eltörik a mécses, Jeff rákérdez, kurvára egyedül érzi magát persze, megint kapunk 13 másodperc emberi arcot belőle - amíg nem jön a következő tárgy, a beharangozott challenge-előny. Troyzan 300-nál kezd, miért, te barom, miért nem 500. A többiek közül Christina nem költött még semmit, nagyon elkezdik uszítani a többiek, hogy licitáljon rá. Ő sem 500-at ajánl, és Troy elviszi 420-ért, mert Christina egyrészt papírpöcs, másrészt az előbb megsajnálta Egyedül A Világ Ellen Troyt. Mikor megy átvenni a cuccot, újra hatalmas a pofája, én igazán nagyon szeretem az underdog-sztorikat, de így egyszerűen nem tudok neki drukkolni kicsit se.

Troy szerint a többiek be vannak szarva tőle és nekiindul idolt keresni, a lányok meg fel vannak háborodva - keresni mondjuk nem kezdik el, csak Kim, aki még közli is velük, hogy nyolcan kicsit több az esélyük, mint egyedül, de ülve hisztizni persze könnyebb. Nem találja meg végül, de amikor Kimet észreveszi, úgy csinál, mintha, és azzal fenyegetőzik, hogy mostantól még arrogánsabb lesz, hogy tutira azt higyjék, nála van, jaj DE JÓ LESZ.

Az immunity challenge kiesős rendszerű, az eddigiekből összeollózva, komolyan az az érzésem, hogy elszámolták magukat, és nem találtak ki eleget, nagyon szarok az ideiek. Először kicsomóznak rengeteg kötelet (a második részből), amiből négyen jutnak tovább, utána a trambulinról lepattanó kókusszal kell a dobokat eltalálni (hatodik rész), az utolsó kettő pedig a csúzlis-amőbást csinálja a negyedik részből. Troyzan nyereménye, hogy a csomózást kihagyja, úgyhogy addig gyakorolhatja a kihaénnem nézést. Tarzannak a trambulinos jól ment már elsőre is, de a végén nem tudja persze megverni Troyzant, aki veri a mellét, és ismét azt ordítja, hogy this is my island.

Tarzan olyan kurvacuki tud lenni néha, hogy hihetetlen, a táborba visszaérve konkrétan szót kér, és kedvesen megkéri Troyzant, hogy amikor nyer, ne csinálja már ezt a műsort. Troy védekez, hogy dehát heten vannak ellene, és az milyen szar - ezt mondjuk nem kétlem, de ha valakit, akkor a fiúkat tudod magad mellé állítani, kicsit be lehetne nyalni Tarzannak, nem esik le az aranygyűrű az ujjadról. (Azt írtam le az imént, hogy be lehetne nyalni Tarzannak, szokjanak már le a becenevekről.) A lányok kicsit be vannak tojva, de azt a rettenetes félelmet, amit Trozan vizionál, nem igazán tudom felfedezni, kiszavazzák Leifet és passzé. Tarzannak pedig nyilvánvaló terve a hétre, hogy kiakassza a cukiság-o-métert, Leif pofijáról mossa le a festéket, amit valamiért magára kent a challenge-re.

Troyzan terve lényegében ugyanaz, mint múlt héten, csak most Aliciát is bele akarja húzni, szavazzák ki Kimet a fiúkkal meg Christinával. Leif, Tarzan meg Christina kedvesen hümmög a dologra, de ők mondjuk mindig ilyen fejet vágnak, éntőlem akár birkákat is számolhattak közben. Alicia is megfontolja, mert mi van, ha Troyzan hirtelen immunityket fog nyerni sorozatban. Közben még negyvenszer bevágják Troy nyilatkozatát, miszerint ők így öten lesznek és ez milyen tutibiztos istenkirály fasza terv, pedig esküszöm felfogtam már elsőre is, ez sajnos annak a jele, hogy csak istenkirály terv marad.

Tribalen Jeffnek szinte meg sem kell szólalnia, azonnal összebasznak a lányok és Troy. Mint Chelsea rámutat, nem olyan meglepő, hogy senki nem drukkol neki, amikor egy nagypofájú ordas paraszt. Ráadásul Sabrina és Chelsea a lehetőségekhez képest kulturált, Troy meg a nem vagy az anyám hogy megszabd a viselkedésem-vonalon intézi a dolgot, többször is bevágják Tarzan arcát, aki nem örül, hogy megint seggfejkedés van, kurvára nem fog Troyzannal szavazni. Egy darabig kliséket puffogtatnak a bizalomról, majd Alicia megjegyzi, hogy neki pont ez a baja, hogy mikor tegye meg A Lépést - Kim pofát vág, sejtelmes zene, én meg azonnal biztos leszek benne, hogy használni fogja az idolt.

Kurvára nem használja persze, nagyon könnyű engem átbaszni, de Tarzanban igazam volt, háhá. Leif off, pedig ő Kimre szavazott, viszlát, legkevésbé emlékezetes játékos ever.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevin66 2012.05.06. 00:17:56

Cukiságméter :D Hát Leif-re nem mondanám hogy a legkevésbé emlékezetesebb játékos, méretéből adódva is. Emlékszek egy játékosra a 19. évadból aki 2 szót szólt és benne volt a top 5-6?-ban.... Jó rész volt, bár nem tudom a többi csaj (Alicia stb) miért nem fognak össze a női 3-4 trió ellen?

kardigan 2012.05.06. 02:49:08

persze, nyilván túloztam ezzel, de borzasztóan felidegesített ez a csávó, egy árva mondata nem volt, ami azt támasztaná alá, hogy foglalkozik a játékkal, csak úgy Van - többször volt, hogy elkezdtem számolgani, kik vannak még, és nem jutott eszembe.

a lányok azért nem kezdenek el kavarni, mert valamennyire mindannyian azt hiszik, hogy benne ülnek a tutiban, alicia főleg.
christina nyilván nem hiszi ezt (legalábbis nagyon szeretném hinni, hogy ennyire nem ostoba), gondolom isteni közbeavatkozásban reménykedik vagy nemistudom

kevin66 2012.05.06. 18:40:45

Hát mivel már 24. évad elvárnám hogy valami szikra legyen, hogy "jééé én vagyok a felesleges 5. láncszem" de nem. (persze nem vagyok ott, hogy tudjam mik folynak a háttérben, vagy miket nem gondolnak fontosnak beletenni.)
süti beállítások módosítása