Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x09 - Go Out With A Bang

2012. május 04. 16:00 - kardigan

Az előző részben a lányok úgy döntöttek, elég volt a Salaniból, innentől girlpower van, és Mike ment haza, kicsit se fog hiányozni. Ez a mostani rész szerintem az eddigi legrosszabb az évadból, előre is elnézést, Mark Burnették nevében is - így kell a hogyvolthoz kedvet csinálni. A reggel első képsorain Tarzan azt magyarázza Troyzannak, hogy a lányok sokan vannak, szerintem ha valamit Tarzannak kell neked elmagyaráznia, kezdj el aggódni a hogy kókusz esett a fejedre. Troy mondjuk így is csak odáig jut, hogy a lányoknak most eszébe juthat hogy összefognak, az meg sem fordul a fejében, hogy már megtették.

Jeff nélküli reward challenge van megint, egy oszlopon van keresztbe öt vízszintes rúd, erre kell rádobni két madzaggal összekötött labdát, legalsó egy pont, legfelső öt pont. Megint csapatokban, a nyeremény egy barbecue egy szigeten. Asszem akkor is szar lenne, ha Jeff kommentálná, de így, hogy Troyzan, valami baszottul unalmas, Alicia, Kat, Jay, Tarzan és Troyzan megy enni, ugorjunk.

A rewardon sem történik semmi, Jay elmeséli Katnek, hogy ki van akadva, de valahogy olyan félgőzzel csinálja mindkettő, Kat annyit mond, hogy persze, hogy a Manono előttünk esik ki, Jay meg annyit mond, hogy oké. Az előző tribal kurvára nem ezt támasztja alá, de mondjuk megértem, én is unom a részt eddig, és hát egyikük sem az a nagy spíler, hogy szabadidejében kavarna. Szabadidejében, na, de értitek.

Chelsea, Kim és Alicia tervezget, Kim Jayt és Troyzant ejtené ki előbb, amelyikük nem nyer immunityt, Chelsea meg nem érzi jól magát ettől, a klasszikus hiszti, hogy hát ő a szemükbe nézett és bíznak benne, ó jaj, ő nem is ilyen egyáltalán. A lányok meg szép folyamatosan magyarázzák, hogy persze, ez nagyon rossz, dehát ez egy ilyen játék. Sabrina és Kat is arrakeveredik, és kezdenek aggódni, Sabrina azt találja mondani (sajnos csak a kamerába), hogy Chelsea-nek fel kell vennie a nagylánybugyiját és hoznia egy nagylánydöntést.

Jay és Troyzan is nekiáll, Jay Aliciát szeretné a szigeten kívül látni, mert ő jóban van Kattel. Kicsit nagyobb a szeme, mint a szája, miután az előző részben közölte, hogy nem bízik a lányokban, most azt állítja, hogy a terve, hogy Troyt is átbassza a palánkon, és Chelsea-vel meg Kimmel megy döntőzni. Ami amúgy jól hangzik, rá szavazna az összes fiú, de ez a fiú nagyon nem elég okos hozzá. Mindenesetre megbeszéli a lányokkal, hogy Alicia, Chelsea meg továbbra is nyíg.

Kim megnyugtatja Aliciát, hogy igazából nem ő megy, csak a fiúknak ezt hazudják, Troy, a sasszem pedig észreveszi, hogy ketten beszélgetnek, és ismét bejelenti, hogy nem is lenne nehéz a lányoknak összefogniuk ellenük, de még mindig nem feltételezi, hogy már megtörtént, azt hiszi tán, hogy a lányok a sok érzelemtől nem tudnak hatig elszámolni?

Jay elmeséli Troynak, hogy a lányok beleegyeztek, hogy Alicia megy, Troynak gyanús a dolog, kicsit túl egyszerű volt, végülis jóban vannak vagy mi, nem lehet, hogy meglépnek valamit mégis? Jay szerint kizárt, honnan ez a hirtelen bizalom, két napja még összevissza fostad magad a lányoktól. De ez mind egyáltalán nem fontos azok fényében, hogy Tarzan Monica pólóját viseli, ó irgalom atyja, ne hagyj el.

Az immunity challenge viszont a kedvencem, egyszerűségében nagyszerű, a játékosok kezéhez van kötve egy nagy vödör víz, ha valaki megmozdul, ráömlik a víz és ennyi. Időnként Jeff megjelenik valami kajával, amit megkapnak, ha feladják. Tarzan a nulladik percben zúg le, Christina hárommal utána. Miután a csajok többsége kihullott, Alicia azt mondja Chelsea-nek, hogy ő szívesen hagyja nyerni, bár simán bírná még. Senki nem hisz neki persze, miután a következő tányérnál feladja, Jeff megjegyzi, hogy Chelsea, ne felejtsd el, hogy neked tesz szívességet.

Troyzan leesik, Jay meg feladja csirkeszárnyakért, ne csináljátok ezt srácok, nem akarok még egy unalmas tribalt. Eleve immunityt kajáért feladni nem menő. Alicia kínos kísérlete után Chelsea megmutatja, hogy is kell ilyenkor alkudozni, azt mondja Leifnek, hogy ha ezt megnyeri, igazából nagyobb veszélyben van, mert elkezdik fenyegetőnek tartani. Leifnek nagy a szája, hogy ő márpedig nem, pont addig, amíg Jeff meg nem jelenik két hambugerrel, ekkor megkérdezi, hogy de komolyan, nem versz át? és Chelsea védett.

Kim egyre feljebb emelkedik a szememben, rendesen a döntőig gondolkodik előre, azt szeretné, hogy most még ne tűnjön túl nagy fenyegetésnek, csak a végén legyen világos, hogy ő volt a mastermind. Még akkoris magasan túlszárnyalt mindenkit, ha ez csak egy terv, és semmi nem lesz belőle. Chelsea túltette magát végre a lelki drámáján, és inkább Troyt szavazná ki, aki sokkal jobban akarja - Jay ugyanis feladta kajáért. Kim végül úgy dönt, jobban járnak, ha szétszavaznak, mert Troynak akár lehet idolja, öten fognak rá szavazni és hárman Jayre. Troyzant kicsit túlnyugtatja, hogy nem ő esik ki, gyanús lesz neki, és zsebrerakja az idolt. Jay helyett viszont nem lehet okos, szól neki ugyan, hogy szar van a palacsintában, de Jay tényleg elhasználta az erre a hétre tartogatott agykapacitását az előző részben, szerinte nincsen semmi gond, ő nem hallott semmi gyanúsat, Alicia megy és csá.

Troyzan terve nem rossz, azt szeretné, ha Jay, Tarzan és Christina vele szavazna Kimre. Jay nyilvánvalóan nem fog, ugyanis rohan Kimhez rögtön, hogy Troynak idolja van, aki kicsit befosik ugyan, de már késő van bármit csinálni, csak nagyon reménykedik - jogosan, Christina meg Tarzan nem az a tizenkilencre lapot húzós fajta. Tribalen Jeff megint felteszi a ki érzi magát veszélyben-kérdést, Alicia nem teszi fe a kezét, amit Troyzan kiszúr és egyre inkább gyanakszik. Viszont amikor az idolról esik szó (ejnye Jeff!), Alicia azt veszi észre, hogy Troyzan sokzsebes nadrágban van és nem fürdőgatyában, nagyon áldják most Kim eszét mindannyian.

Troyzan kijátssza az idolt, ráadásul végül feleslegesen, mert Kim átszavaz, hiszen ő konkrétan tudott róla - ügyes vagy Jay -, Leif meg valamiért Aliciára szavazott Troy helyett, ezt a szálat szerintem kivágták a szerkesztők, hogy mégis miért. Túléltem az évad eddigi legrosszabb részét, a következőben pedig Troyzan teper a biztos kiesés ellen, dráma, izgalom, kaland!

 

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pinochet Auguszta 2012.05.05. 10:30:33

Rendszeresen olvasom a posztokat, de talán ma egy kicsit nehezen koncentrálok: kit szavaztak ki?

kardigan 2012.05.05. 11:27:59

bocs, tényleg nem voltam az egyértelműség csúcsa, szóval Jay ment :)

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.05.05. 11:56:29

@kardigan: és mindezt egy csirkeszárnyért. Elég gáz.
süti beállítások módosítása