Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6071-6072.

2012. május 04. 19:30 - Mésza "Abdul" Jani

Miklósra épül a nem túlságosan izgalmas két rész. Claudiával és Zsolttal is kölcsönösen kicsesznek egymással. Zsófi otthon főz, de annyiból, ami egy szegényebb családnak egy heti kosztpénz, mindezt a spórolás jegyében. Peti bénázása végül jól sül el, Bartha meg Berényi keze kevésbé. Szabó úrról kiderül, hogy az üveges apja, de pénz egyhamar nem lesz. Szabi és Kriszti szerelmi története még további vicces dolgokat tartogat.

6071. rész

Miki szabadkozik, a nyanya durci. Hiába próbálja menteni a menthetőt Miklós, a vevőjelöltek mennének. Balu nagyon meg van ijedve, és inkább bevallja, hogy ők tették tönkre a kanapét. A fickó vigyorog, de a mammer még mindig nem tette túl magát a megrázkódtatáson, így elmennek.

Szabi pedig a félresikerült randi miatt szabadkozik, de ez nem zavarja Krisztát, sőt. Talán örül is neki, mert ez így elég emlékezetesre sikerült. Nincs idejük újabb turbékra, jön Zsolt, és beparancsolja a pincért, nem azért fizet neki, hogy munkaidőben enyelegjen. Ahogy lehajol az új szerelmespár, össze is fejelnek. Nem ilyen az álom randi, de majd Szabi kárpótolja.

Kiírhatnák már pár hónapra ezt az idegesítő karaktert, vagy verhetnének bele némi észt meg empátiát. Zsó-fika megint alkotott, bevásárolt garnélás rizottóhoz, ha már nem mehet olasz étterembe spórolás címén. Szerencsétlen Barthának miket kellett eddig ennie? Kerekedik is Zsolt szeme. Füstölt lazac, garnéla, marék rizs 1700-ért. Ekkora idiótát még nem raktak a sorozatba, persze még Shoppingista van felháborodva. A ragazza megtalálhatná az arany középutat, bár ez egyedül életképtelen.

Jön Miki, szól Bazsinak, vegyen elő 2 pezsgőspoharat, mert ünnepelnek. A csávó azt hitte, hogy amit Balázs előadott, kegyes hazugság, hogy az asszonya ne érezze kellemetlenül magát, hogy nem bírta ki csöpp súlyát a kanapé. Így Mr. Winkler már a lépcsőházban meggondolta magát, és mégis nyélbe ütötték az üzletet. Mindenki hepi.

Lucus bánja, hogy Kriszta nem haragudott meg Szabira, mert így nem kell neki kiengesztelnie, pedig a kislánynak már ötlete is volt rá. Elmehettek volna az állatkertbe. Hát ez állati, de még így is elmehetnek. Jön Bözsi mama egyidősebb úrral, Szabó úr. Nem, nem az ikrek nagyapjáról van szó. Szabi próbál rásózni valamit, de nem jön össze, ugyanis ez a bácsikának drága hely. Bözsi mama meghívja.

Hozza a két Berényi az összetört kanapét, Clau pedig pont arra jár, hát bele is köt Mikibe, aki természetesen nem értékeli a humorát. Megkéri Bazsit, hogy rendeljen helyette egy másikat. Ha már a véletleneknél tartunk, épp ekkor jön ki a lakásból Kertész „Pókember” Vilmos, és kedvenc háziállata, a papagája, Gizike. Bár a szomszéd, azaz Vili bá elviseli őket, mégis rájuk szól a házmester (aka Illés-Kégli dal). Messze még a lomtalanítás, vigyék az udvarról, mondjuk a pincébe.

Jáj de cuki a Szabi, olyan édes volt. Na, Krisztike gügyög már, Ádi tarkón csaphatná, ha tudna mozogni, de még mindig csak a kanapén tetvészkedik. Szóval hallgathatjuk Kriszta áradozását, Kinga meg elnézést kér, mert falazott Szabinak. No problem, ha fejbelőnék Békaszájat, akkor is ott pattogna, úgy fel van húzva. Na, már arról álmodozik, hogy lehet, Szabi az igazi. Szegény Fekete gyerek, bár így legalább hamarosan máshol pattog Miss Breki. Kinga meg kapott az alkalmon, és ha már szerelemről beszélgetnek, odaszúr Ádámnak, a selyemfiú meg terel.

Zsolt főzött krumplis tésztát asszonykája helyett, aki meg rinyál, ha állandóan tésztát eszik, el fog hízni. Érdekes, az olasz konyhában nincs is tészta, igaz-e? Lenyelni is alig bírja a kitartott pénzéhes @&Đđ|, szerencsére nem kell sokáig nézni a fanyalgó képét. Csöngetnek, Miki jön a lakbérért, és ha már ott van, elkérné a következő havit is, úgyis csúszásban van Bartha. Ja, és ha már arra jár, bejelenti azt is, 15%-kal emeli a lakbért.

6072. rész

Zsófika nem éhes, elment az étvágya. Felveti, hogy cuccolják ki Attilát, és költözzenek vissza oda, így a lakbért megspórolják. Barthának nem tetszik az ötlet, mert akkor hol fog Linda meg Oszi aludni? Szentmihályi jó szokásához híven besértődik, Zsolt meg papucskodik és bocsánatot kér, mint mindenért, ahelyett, hogy rászólna az egész nap otthon tespedő nőjére, hogy takarítsa le a falat a kosztól a kapcsoló mellett.

Balu meséli a sztorit Petinek, aki először kiakad, de miután Bazsi mondja, hogy jól sült el, megnyugszik. Mikor a nőt figurázzák ki, ahogy összetört alatta a kanapé, egyenesen hahotáznak. Fontos info.

Shoppingista próbálja rávenni Julit, hogy költözzenek nagyobb irodába, mert akkor ők vissza tudnának költözni. Nem jön össze. Jön Clau, valami dossziét keres Zsófin, akinek ennek megkeresése jó ürügy, le is lép, Julinak is sürgős dolga akad, így ő is faképnél hagyja mutert. Jön Nóri, megkérdi, mindenki rohan? Erre Miklós szalad lefelé, Claudiai bele is köt, hogy talán dokihoz megy? Az ő korában veszélyes a cipekedés. Berényi erre visszavág, hogy hanyagolják a korkérdést, mert még megsértődne az özvegy. Claudia-Miklós 0-1.Nóra meg az újrafestés költségének a felét kéri. Clau arcáról lehervad a mosoly. Rinyál, hogy ő azt mondta, Miki fizesse az egészet, de rápacsált, nem ő az ügyvezető. Szopcsi. Az meg már nem is újdonság, hogy a 12-es karika idő előtt búcsúzik.

Szabó úr nem kér semmit, csak csapvizet. Szabi nem sokat tököl, megkérdi, régóta ismerik egymást a nagyival? Nem, de a fiának köszönheti, hogy megismerkedtek, ő a Pál. az üveges apja, aki lelécelt a falu zsetonjával. Szóval az idősebbik Szabó olvasta az újságcikket, és egyből sejtette, hogy az ő fiáról van szó. Paja iszik, kártyázik, és imádja a kocsikat. A pénzt visszaszerezni nem tudja, de bocsánatot kérni a fia helyett igen. Hát ezzel kitörölhetik.

Bazsi Claudiáéknál rendeli meg a kanapét, fel is írja a rendelési számot, nehogy elfelejtse. Clau hazaér, leskelődik ezerrel. A mappát is megtalálta. A fiatalok elhúznak tápolni, a vén szipirtyó meg nyomja az újratárcsázó gombot, és módosítja a rendelést. Clau-Miki 1-1.

Szabó urat Lénártnak hívják, egyébként meg az folytatódik, amit a Rózsában elkezdtek annyi újdonsággal, hogy Bözsi mamára hagy némi ingóságot, ami fedezi a veszteséget. Már csak ki kell várnia, amíg szerencsétlen elpatkol.

Miki jön Zsolt irodájába, mert emez itt kért tőle randit. Nem sokáig jópofiznak, Zsolt minden figyelmeztetés nélkül bever kettőt a lakbéremelőnek, majd hűvösre teszi. A fagyasztóba. Kemény.

Bözse néne csak azt szeretné, ha Lénárt beszélne a fiával, nem akar addig várni, amíg az öreg kileheli a lelkét. Mindhiába. Szabó úr elmegy, miután ingyen evett-ivott. A nagyi a mosogatóba kapaszkodik, küzd a könnyeivel, legalábbis megpróbálja eljátszani. A könnyek nem jönnek, helyette Szabi jön, miután kikísérte a vendéget, és próbálja vigasztalni a nagyanyját. Hiányzik az öreglánynak a házikója, de nem mer pénz nélkül visszamenni.

Bartha még mindig a fagyasztó tetején vagánykodik, pedig én a helyében inkább félnék. Dörömbölnek a vágyak (Bonanza Banzai), nehogy aztán csak kelljen az a karika. Egyelőre nem kell, Miki csak püföli az ajtót. Kinga jön, meghallja a puffogást meg kiabálást, rá is parancsol a főnökére, hogy engedje ki. Zsolt jóízűen röhög, Berényi nem értékeli a humorát, helyette megkínálja egy jobbossal, hogy ne maradjon az adósa. A B betűsök versenye is egálra áll, Miki-Zsolt 1-1. Miklós elhúz, bokszpartnere meg röhög tovább. Kínjában.

Hozták a kanapét. Csóró Miki fel sem ocsúdott, itt az újabb csapás. Le is dermedt,csak most az udvaron. Claudia nagyon büszke magára, Miklós gyorsan rá is jön, hogy az ő keze van benne. Nem érdekli a cucc, nem veszi át, inkább felmegy a lakásába a sebeit nyalogatni. Gizike nem érti,. miért nem tetszik Berényinek, amikor olyan gyönyörű színe van. Majd biztos a papagáj véleményére adna, ha hallaná. A szállítók tanácstalanok, mit kezdjenek a kanapéval, de Clau szól nekik, elvileg már ki van fizetve. Otthagyják, a Papagáj meg beletesped. Megy a nadrágjához.

Zsófi megy Zsolt irodájába, már megint ötletel, de csak addig, amíg fel nem tűnik neki, hogy Bartha mirelitborsót szorongat a pofikájához. Azt már nem tudja meg, hogy miért, mert kanyec.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csont Lady 2012.05.05. 11:50:56

Hát a fagyasztós résznél egy pillára már tökre azt hittem hogy így írják ki Mikit a soriból, na jó ez egy kicsit hajmeresztő lett volna de legalább nagy fordulat nem az az uncsi fajta amit már megszokhatunk. Meg ha belegondolunk hogy emiatt Bartha örökre csíkosban feszíthetne és nem lenne második esély.
Érdekes...

felka 2012.05.05. 13:41:18

jó lenne ha:
1.több komment lenne a BK poszt alatt.
2.Zsolt lefektetné Kingát. shoppingistának már nagyon kijárna.

egyéb: csak nekem tünt fel, hogy Kriszta mennyire hasonlít Natalie Portman-ra?

Koky_ 2012.05.07. 07:38:46

@felka: Igen! Én is Kinga+Zsolt eksönt várok :) Megnézném Zsófika fejét, mit szólna. Annyira utálom azt a p*csát!

hannamontanna 2012.05.07. 14:01:32

Hát szerintem Kriszta még mindig a széles szájú békára (SZSZB) hasonlít, nem N. Portmanra. Még kicsit se.... Peti viszont Pumuklira hasonlít.
...és addig több komment nem lesz szerintem, amíg ilyen f*s a forgatókönyv.. mert ahhoz nézni is kellene néha, nemcsak olvasni a hv-t. Így nemigen oszlanak meg a vélemények és nem alakul ki vita a történetről, ha senki nem nézi..... gondolom. A hv viszont nagyon jó..:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 15:00:34

@hannamontanna: á, sztem azért nincs több komment, mert a kedves nézők (potenciális kommentelők), valahogy cikinek tartják, ha kiderülne, hogy nézik a BK-t. :D

Én, bevallom, nézem és marha jókat szoktam röhögcsélni rajta, főleg, hogy olvasom a vonatkozó hogyvoltokat is. :)

hannamontanna 2012.05.07. 15:56:45

@pushpang (univerziális határeset): Hát csak így lehet elviselni, ha tudod, hogy másnap elolvashatod az "érthetővé tett" történetet. Bár mostanában annyira gáz - pedig én büszkén vállalom, eddig néztem...:-))) - hogy sikítófrászt kapok tőle. Idegesítően rossz.... majdnem egy sz betűvel kezdődő szót írtam...és nem a szemét. Ennyire ostoba emberek a való életben nincsenek is... vagy én élek máshol...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 16:54:12

@hannamontanna: hát épp ez benne a "vonzó"... hogy kvázi egy külön univerzumot ismerhetünk meg a Mátyás kir.tér akárhány szám alatt, "ilyen állat már pedig nincs is" alapon. :D

Számomra nem is a sztori a szar feltétlenül (hiszen mese, úgy is kell nézni), hanem egyik másik szereplő, mint -szerepétől elvonatkoztatott- színész tud feltétel nélkül idegesíteni, mint pl. Juli, Attila, Szabi. És néha Nóra.
Szegény Magdi nénivel is így voltam, míg ki nem törte a nyakát. :D

felka 2012.05.07. 21:46:11

@hannamontanna: természetesen egy lebutított verziója natalie portman-nak..de ha nem hát nem..:)

és az is egyértelmű, hogy a fél füllel-szemmel végigszenvedett BK után másnap már jövök ide a posztra tunkolni :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.07. 22:50:32

Anikó legalább nem cincog. Feltétlenül pozitív!

hannamontanna 2012.05.08. 08:10:30

@pushpang (univerziális határeset): :-))))melyik? VV- ő nyafog. Éden- ő nyerít, mint a párzás előtt a lovak...hogy is nevezik..? Mindig a Ménesgazda jut eszembe róla...bocs..:-DDD
süti beállítások módosítása