Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6067-6068.

2012. április 30. 16:37 - villanella

Esküszöm, hiányzott a Barátok közt, perverz, beteg ember vagyok. Mindegy, na, a lényeg, hogy a pénteki részekből kiderült, hogy egy homelesst alakító színész mindenkit lejátszik, olyan jól csinálja, aztán meg a köcsög Juli elárulta Nóri és Miki csókját, meg volt még csizmaeső is az emeletről. Lássuk, hogy volt.

6067. rész:
Attika Nórát viszi a padlásra, mert Juli mondta, hogy nyugtalan miatta, meg titkolózik is. És most megmutatja, hogy itt szoktak szexelni, vagy, mi lesz. Nem, egy asztalt mutat, mint valami nagy dolgot. A tiéd volt ez az asztal, Balogh Nóri asztala szerelmes levelekkel van tele, ne nyúlj hozzá, megbánod, nem leszek a barátod. Ez van ráírva, még büntit is kapott Nóri érte, hogy rongálta az intézet bútorát. Na, az a nagy truváj, hogy fel akarta újítani ezt Timikének. Isteni.

Timikét közben egy homeless faggatja, hogy eltévedt-e. De nem tévedt el. Timike be van fosva, nem állhat szóba idegenekkel. Nincs nála a mobilja. Ne tessék engem bántani! Nesze, itt a mobilom, hívd fel a szüleidet.

Vili bácsinak Gizi osztja az észt, még szerencse, hogy megtalálta Nórika üzenetét, nehogy már ilyesmi miatt elveszítse Vili a munkát. Csörög a telefon, felvegye-e Vili. Dehogyis, semmi közük a hívásaikhoz. Na tessék, Timike az. Gizi fülel, eltévedt a kislány, egy férfihang a háttérben, mire Vili bácsi odaér, leteszi. Nem tudják visszahívni. Miért nem ment érte senki? Atya úr isten, egy ilyen kislány a hidegben, sötétben egy aluljáróban egy vadidegen férfivel!

Klaudia Julinál vallat. Állj elém, nézz a szemembe, úgy mondd, hogy nem igaz. Nincs viszonyom az Attilával. Átversz. Én az András felesége vagyok és szeretem. Na persze, szereted. Juli mentegetőzik, hogy egyébként sem lenne ideje rosszalkodni, mert folyton figyeli az anyja. András hazaér, talált a cipős szekrényen egy cipőfűzőt, aminek úgy örül, mintha a lottó ötös lenne.

Zsófi közben otthon nevetgél a pultnál. Hazaér Zsolt, és kérdi, hogy mi az a doboz az asztalon. A szerencsétlen vett egy cipőt. Mi a büdös franc ez?!

Nóri kérdi a padláson Attilát, mióta dolgozik fent, mert nemrég volt ott, és akkor még máshol volt az asztal. Nóri továbbra sem érti, miért olyan távolságtartó Attila. A meló. Biztos, hogy nem velünk van baj? Nóra én téged szeretlek. Smár. Istenem, a faszért nem lehet elmondani, hogy mi van? Nóra kicsit kezd hinni Attilának, ezért még csókolóznak, mert úgy már nagyon.

Timike közben kavicsokkal dámázik a homeless-szel. Egész jól elbarátkoznak. Neked nincsen családod? Van egy lányom, az ő kisfia lehet olyan idős, mint te most. De miért nem velük laksz? Mert szeretek inni, a lányom meg nem szereti, ha iszom. Mi lenne, ha nem lennél részeg? És hol töltöd fel a mobilod? A bevásárló központban. Közben megjelent egy csizma, már tudtam, hogy Gizi az. Timike még befejezné a játékot, de Gizi viszi haza. A homeless-nek ad örökbe egy rajzot, kösz, hogy megtanítottál dámázni, puszika.

Zsolt viszi ki a csizmát, Zsófi kiabál vele, hogy csak Klaudiától kapta ajándékba. De Zsolt szerint meg kell tanulnia, mit lehet, meg mit nem. Ledobja a csizit, majdnem rádobja Andrásra, ekkor jön Klaudia is, és máris kiakad, hogy ezt ő vette. Vili bácsi is befut, Nórit keresi. Közben már bementek Zsolték, folytatódik a para, értsd meg, hogy a padlón vagyunk, a csilivilinek vége, amíg talpra nem állunk. De hát nem én vettem. Na, Zsolt azért van ki, mert Klaudia vette, és telerakja a lakást a cuccokkal. Vagyis zavarja, hogy nem ő veszi neki, hanem a gonosz szipirtyó. Zsófi beszól, hogy Lindának vett bezzeg dolgokat. És hogy csak addig Barta Zsolt, meg menő csávó, amíg van pénze. Erre Zsolt. Ne mondj olyat, amit később megbánnál. Elmegy, erre jön Klaudia. Én is szeretem ledobni a csizmát ha hazaértem, de ez azért túlzás volt, nem?

6068. rész:
Juli Andrással Nóriék ajtaja előtt. Nem értik, hogy feledkeztek meg Timikéről. Juli mondja, hogy mostanában nem klappol köztük valami. Érkeznek csókolózva, minden rendben van, de elmondják, hogy senki sem ment Timiért, eltévedt, szar szülők. Mikinek kellett volna érte mennie, de Timi mondta, hogy nem ér rá Miklós, most jön a lelkifurdalásos rész.

Zsófi a csizmát rakja el, hogy merészeli Zsolt kidobni az én ajándékomat? Jogom van akkor venni ajándékot, amikor a kedvem tartja. Zsófi szerint abban igaza van Zsoltnak, hogy néha vesz felesleges dolgokat. Klau elmondja, hogy Kingától hallotta, hogy anyagi gondok vannak. Zsófi tagad, de Klaudia érti. Az autót is eladta. Mi a helyzet? Az van, hogy le vagyunk égve. Klaudia néz riadtan.

Csengetnek Nóráéknál, de csak Miki az, hiába szaladnak az ajtóhoz. Miki oszt, egy rossz szót se szóljon Gizire, mert ha ő nincs. Meg is jönnek, mindenki örül. Nóri bocsánatot kér Timitől, de Gizinek nem köszöni meg csak Miklós. Azért késtek, mert Gizi ivott vele egy forró csokit, annyira átfázott. Timike ad Gizinek egy rajzot ajándékba. Mert megérdemelte, azért kapta. Ahogy a bácsi is. Gizi elmegy, Timike meg beszól az anyjának, hogy meg sem köszönte, ezért az utánakiabál és megköszöni. Isteni.

Zsolt hazaér Zsófihoz, Klaudia még ott ül. Megszokta már Zsolt pikírt megjegyzéseit. Be-beszólogatnak egymásnak, Zsófi leinti őket, és visszaadja a cipőt. Nem lenne fair Zsolttal szemben, ha elfogadná. Zsolt tökre örül, Klaudia meg annyira kész van, hogy azonnal meg kell hallgatnia a Traviátát, ha hazaér.

Timike reggel Lucusnak meséli a hajléktalanos sztorit. Ez a Lucát játszó lány szinkronszínész, ugye? Olyan ismerős a hangja. Na, sztoriban van Timike, dámázás, forrócsoki, és a többi. Gizi és Vili bácsi érkezik, nem álmodott-e rosszat Timi, de nem. Miki is befut, viszi a jányát oda, ahova kell, rendesen. Vili bácsi megkérdi, megköszönte-e Nóra a dolgot, végül igen, aha. Vili szerint akkor is igazságtalan volt vele, igazán visszavehetné már. Gizi jófej, a lényeg, hogy Timinek nem esett semmi baja.

Na, Nóra Attilával a Rózsában, aggódik. Most bezzeg, mi? Attila meséli, hogy elmondta Timinek, hogy többet nem jöhet haza egyedül. Nóri nem is akar belegondolni, mi lehetett volna, ha. Elmennek, a kamera vált, Kinga adja Klaudiának a kávécskáját. Elvonultak a fellegek. Klaudiát nem érdekli Zsófi és Zsolt, csináljanak, amit akarnak.

Attila megérkezik az irodába, Juli épp sminkelt, úgy várta, minden rendben volt a Timivel? Igen. Ennek örülök. Minek nem? Hát minek, annak, hogy a nejedet smárolod. Juli tudja, hogy butaság féltékenynek lennie, de rosszul esett neki, amikor látta őket csókolózni. Beszélni akar Attila. Nem lesz könnyű kiengesztelned, Attikám. Nem is akarlak, többé nem kúrunk, az van. Sajnálja, meg minden, de ez van. Elmondtad Nórának? Nem, de gyanakszik. És előbb-utóbb rájönne, és nem érdemli ezt meg. Nekem is fáj, de abba kell hagynunk.

Nóra dühösen megy Mikihez, miatta van minden. Folyton gyanakszik Nóra, és ezért nem boldog. Nem ért semmit sem Miki, és dolga is van, hagyja a faszba. Mindig is gyanakvó voltál Nóra, ezt nem tőlem tanultad. Ami meg Timikét illeti, nyugi, rendben odaért a barátnőjéhez.

Vissza Attiláékhoz. Ne nehezítsd meg a dolgomat. De azt mondtad, hogy kimagyaráztad. Jaja, most, de ez méltatlan Nórával szemben. Szóval én már nem is számítok, csak a Nóra. Ő soha sem tenne ilyet velem. Haha, csókolózott Miklóssal, tudd meg. Kicsoda? Nóra, a szent. Úgy smárolt vele, mint tegnap veled. Hú de kurva jó fej ez a Juli.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zephyr 2012.05.02. 23:41:32

Helló!!!
Várom a heti részeket!! Már szerda van, és sehol semmi. :( Le vagyok maradva...
Köszi előre is! :))

Ja, és nem szeretnék zivatart/avatart a hozzászólásaim mellé... (??)
süti beállítások módosítása