Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24x05 - A Bunch Of Idiots

2012. április 29. 14:00 - kardigan

Az előző részben a fiúk elkövették a legnagyobb baromságot, amit törzs csak elkövethet, mindezt azért, mert Colton azt mondta, és neki, kapaszkodjon meg mindenki, idolja van, nyilván nem lehet neki ellentmondani. A reggel kb erről szól, a lányok még mindig nem tették túl magukat a dolgon, és rózsásan látják a jövőt, ha a szomszédban ekkora hülyék vannak, nem lesz egy nagy cucc nyerni. Elindulnak reward challenge-re, ahol Jeff bejelenti, hogy most bizony összekeverik a törzseket, ami határozottan nem hülyeség, ha megint a fiúknak kell tribalre menni, Jeffet is kiszavazzák, ha Colton úgy akarja. Véletlenszerűen választanak, tojásokat kell húzni, és amilyen szín van a hasában, az lesz a törzsed, szóval kénytelen leszek használni a neveket.

Az új Salani (az eddigi lányok): Kim, Chelsea, Sabrina, Kat, Mike, Jay és Troyzan, az új Manono: Alicia, Monica, Christina, Leif, Tarzan és Colton. Utóbbiak nem örülnek, az összes erős játékos a Salaniban van - akkor meg főleg nem, hogy a nyeremény a kávén és a mogyoróvajas-lekváros szendvicsen felül a táborhely is, a vesztesek új helyet kapnak és kezdik újra nulláról. Egy hatalmas vödörben kell vizet hordaniuk négyesével, némi akadályokon is át kell menni, plusz befogni a vödör oldalán a lukakat. Nyer a Salani, amúgy nem sokkal, Colton később megjegyzi, ez görög istenek és parasztok meccse volt. Nem állítom, hogy nincs igaza, viszont nem feltétlenül így kell bevágódni az új tribe-nál.

A táborhelyeken Sabrina állati boldog, neki már az is elég lett volna, ha Kimmel ugyanoda kerülnek, nemhogy így, az ötfős alliance-ből négyen megmaradtak. Manonoéknál mindenki lelkes és épít és pörög, meglepő módon Colton nem, hanem nyafog: az egy dolog, hogy nem bírja ezeket az embereket, de még bénák is, itt a szerkesztők jó érzékkel bevágják, ahogy Tarzan orrabaszódik egy ágban. Aliciával bondingol, aki ugye glatt egyedül maradt, illetve Christinának és Monicának előadja az első napokból ismert rémült madárkát, aki már a legelejétől a lányokkal akart lenni és fogadják be maguk közé. Monica nem bízik benne, és milyen jól teszi, ráadásul fizikailag ő a legerősebb a lányok közül, baj lesz.

Colton nem bízik Christinában, és ki akarja rakni, Alicia nagyon nem, akármennyire nem bírja ő se a fejét, de nem szeretne a többi fiúval szövetkezni, mert gyakorló elmebetegek mind egy szálig, ez mondjuk az előző részt nézve jogos. Jonas ki van akadva, hogy Colton nem dolgozik, viszont a lányokkal beszélget, és azt a vicces kérdést teszi fel a kamerába, hogy mégis hogy ússza meg ezeket. Úgy bazmeg, hogy benntartod és akármit kér, megcsinálod, te ostoba faszkalap, úgy.

A Salaniban idill van, rákot fognak meg tyúkot és elégedettek is magukkal nagyon. Jay és Troyzan gyorsan alakít egy alliance-t Kimmel, mert Mike-ot igazából nem bírják, erről eddig nem volt szó, de tőlem. Kim meg nekiáll idolt keresni, és minő meglepetés, meg is találja - teljesen felfoghatatlan, hogy eddig miért nem jutott ez eszükbe, el kell indulni és benyúlni a fák üregébe, ennyi, csak Kínában voltak tényleg elrejtve. Viszont bikiniben indult neki, ami közepesen praktikus, úgyhogy kényteen a bugyijába rejteni, ráadásul egy fatörzsben találta meg, és ezt sikamlós mondatokkal kommentálja (To literally reach in there and feel it — maybe one of the best feelings I’ve had since I got here.)

Azonnal elmondja Chelsea-nek, pedig állítása szerint úgy tervezte, hogy titokban tartja, magyarázza már el nekem valaki, hogy miért nem bírja senki magában tartani, ha idolja van, ez elképesztő. Azt is megbeszélik, hogy ne legyen egyértelmű a többieknek, hogy ők együtt játszanak, ez mondjuk okos, bár szerintem tök halottnak a csók, nem hiszem, hogy lenne olyan, aki nem vette észre, hogy jóban vannak.

Manonoék fognak egy csirkét egy olyan ketreccel bazmeg, aminek lukas az oldala, hát csak nem elszalad, mik vannak. Colton nyilván azóta is csak csak ül a seggén és pofákat vág és beszól, miért nem verte meg még valaki egy husánggal? Monicát akarja előbb kirakni, mert ő bírják a többi lányok (mármint a Salanik), sajnos nem hülye ez az ember. Ráadásul Aliciát is meggyőzi, hogy szavazzák ki sorban mind a két lányt, azzal, hogy nem a fiúkban kell bízni, csak benne ez az ostoba tyúk meg ehiszi, ez egy ilyen borzasztó pattern ebben a játékban.

Az immunity challenge elég állat, lényegében kosaraznak hármasával térdig érő vízben, kettő megy a labdáért, egy őrzi a kosarat, és közben hajigálják meg kigáncsolják egymást, gyönyörű, bár vélek némi előnyt felfedezni abban a tényben, hogy Mike két méterrel magasabb, mint Leif. Ő amúgy meglepően jól csinálja, főleg Coltonhoz képest, de végül 3:1re nyer a Salani.

Monica, aki a Manono egyetlen pontját szerezte, mártírkodik egy sort, hogy hát ő mennyire sajnálja, hogy cserbenhagyta őket, ez mondjuk nagyon idegesítő, majdnem annyira, mint hogy Jonas megölelgeti, hogy jaj dehogyis. Alicia szerint Oscar-díjas alakítást láthatunk tőlük, és minden idők legnagyobb blindside-ja következik Monica kiszavazásával. Kicsit mintha túlozna, annyi történik, hogy a lányoknak azt hazudják, hogy Tarzan megy, csitulj, dobogó szívem. Ami viszont szupervicces, hogy Tarzan még mindig nem tudja a neveket, persze, szavazok Monicára, melyikük az?

A tribal nem nagyon izgi, viszont elég kellemetlen, Monica elképesztően hurráoptimista, amin egyesek (khm, Colton, khm) ironizálnak, egyesek meg az egekig magasztalják, főleg Leif meg Jonas, és közben az látszik a fejükön, hogy kurvára nem akarnak rá szavazni, de erről ők ugye nem dönthetnek, csak Colton, szar lehet. Aztán hálistennek jön Tarzan, aki nagyon becsomagolja a mondandóját, és Jeff kurvára nem érti, de tök jól szórakozik. A játékról senkinek nincs kedve beszélgetni, inkább arról csacsognak, hogy Tarzannak gazdag a szókincse és afáziája van. Ez a mindenféle beszédzavarok összefoglaló neve, Tarzané olyan, hogy nevekre nem emlékszik, úgyhogy Jeff elsoroltatja vele mindenkiét, Monicánál persze megakad, Coltonban vigyázzba áll a szar, hogy hogy fog így szavazni.

És itt most az lett volna egy kurvajó fordulat, ha Tarzan afáziája miatt nem jön össze a szavazás, de sajnos nem, szépen papírforma szerint megy Monica, nem volt egy nagy cucc ez a rész, majd legközelebb.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsolt_22 2012.04.29. 19:48:53

Ez melyik csatornán megy? :)

moderatelyA 2012.05.02. 17:10:26

az AXN-en szoktak ismételni néha, de ez az évad most friss és CBS, úgyhogy marad a torrent, énis onnan nézem (más utat nem is nagyon tudok így hirtelen).
süti beállítások módosítása