Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x10 - Éjszakai élet

2012. április 27. 17:00 - Chat Géza

New York éjszakai leple alatt egy nagyon fancy klub kígyózó tömege előtt a beengedő ember az Úr. Nagyon egyszerű a szabály, fasziknak és ronda, idős, terhes nőknek nincs belépő a buliba. King jól végzi a dolgát, mire az egyik selyemficsúr morci lesz és nem létező fegyverrel kezd fenyegetőzni. Eközben Danny készülődik az egész hetes éjjeli műszak megkezdéséhez. Egy játékos pofon a gyerekeknek, csók az asszonynak és irány melóba. A magányos farkas Reaganek otthon tespednek. Jamie és a nagyfater sakkozik, Frank meg telefonál egy régi társával, aki még annak idején ’73 nyarán golyó elé ugrott, hogy megmentse társa életét. Jamie kérdései süket fülekre találnak. Danny meg a társa – aki most már elég stabilnak látszik – a kocsiban róják a köröket, miközben valami giga-mega sláger fülbemászó dallamait élvezik. Visszatérve a klubhoz, King még mindig állja a sarat és távol tartja a bent bulizó jónőktől a kint álldogáló kötött pulóveres nyomikat. És ekkor eldördül egy lövés, mire a ’király’ elterül és nem mozdul többé.

A helyszínre érkezve az egyik biztos úr tájékoztatja a nyomozókat: ő itt King és a beceneve ’király.’ Remekséges. Köszönjük szépen. Senki nem látott semmit természetesen, de szerencsére pont ki tudják kérdezni a hely tulajdonosát, aki egy divatmagazin címlapjáról lemászott kis nőcske. Már a külső kamara felvételeit mutogatja a nyomozó párosnak, de abból szar sem látszik. A hölgy nem kicsit kezd kokettálni Dannyvel, aki ezt valamilyen szinten viszonozza, míg a nyomozó nyest hátul a far vizén evezve próbálja a nyomozás megoldatlan problémáira terelni a flört témáját. Danny ad egy névjegyet, mire a csaj is ad egy szalvétára írt privát számot.

Frank, meg az egykori élő kevlar mellény haverja egy reggeli mellett beszélgetnek gyerekekről, munkáról, na meg az élet nagy dolgairól. Végül azért csak rákérdez, hogy mekkora esélye van megkapni a testületnél megüresedet posztot. Frank ügyesen hárít, mert nem akarja keverni a szezont  a faszionnal. Megérkezik Erin is, aki semmi érdemlegeset nem tud hozzátenni sem a beszélgetéshez, sem a reggeli kaffé nyugalomban történő elfogyasztásához.

A disco tulaj csaj által megadott címen Dannyék nem találják azt az ipsét, aki azon az éjjelen pisztollyal fenyegetőzött a bejutás érdekében. Azt azonban sikerült elcsípniük, hogy hitelkártyán helikoptert bérelt, szóval mit tökölnek még itt, nyomás a helikopterek felszállására kiválóan kialakított területre. Majdnem felszállt az ombre, de a zsaruk szerencsére pont időben érkeztek. Mert ugye dolgozni csak pontosan és szépen,…A helikopterből kiszállva, feltartott kezekkel azt mondja a fickó, hogy nem ő volt. Erre Danny elrakja fegyverét. „Mi kérünk elnézést. Srácok! Elbasztuk! Nem ő lőtte le Kinget.” Jó öreg zsaru humor. Hát persze, hogy izomból a kocsi motorháztetőjének lökte és bilincsbe verte.

Az őrsön a fickó ügyvédje egy huszárvágással kihúzza ügyfelét a szarból és átnyújt a nyomozóknak egy klubkártyát, melyen vérvörös betűkkel a Hell felirat díszeleg. A helyszínre érkezve Danny egyből levágja, hogy ez egy domina klub. Befáradva a kínzó vágyak birodalmába az úrnő körbevezeti őket, kicsit kekeckedik a nyomozónővel, majd kicsit kéretve magát megmutatja a felvételt, amin a gyilkosság időpontjában, az említett úriember éppen kutyapózban, kutyának képzelve magát hagyja, hogy elverjék pelenkába bugyolált fenekét, míg azt üvöltik arcába: rossz kutya! Rossz!

Kicsit bekukkantunk annak a rendőr fazonnak a meghallgatására, ami ugyan jó irányba halad, de mégis rém unalmas, úgyhogy inkább Danny reggeli hazaérkezésére koncentrálunk. Csók az asszonynak, puszi és ölelés a gyerekeknek, majd a kabátja zsebéből csak-csak kificcen a Sabrinától kapott, szalvétára írt telefonszám, amit az éles szemű feleség még madártávlatból is kiszúr. Mi ez itt, mi? Danny ügyesen mentegetőzik és bátran küldi feleségének az „Egy jó asszony mindent megbocsájt” című szép szerelmes dalt.

A Reagan családi vacsinak ma nincs különösebb témája, ezért inkább csak kínai szerencse sütiket törnek és olvassák a bennük rejlő nagy bölcseleteket. Erin mindenhez hozzáfűz valamit, míg az őskövület Reagan olyan képet vág az egészhez, mintha lócitromba harapott volna. Most végre elmondja mi böki a csőrét. Nem tetszik neki, hogy Frank segít annak a zsarunak feljebb jutni a ranglétrán, mert azaz ember megcsalta a feleségét és az ilyen fajta emberekben nem lehet megbízni bla bla bla. Danny kicsit egyetért a megcsalást témával, mármint azzal, hogy ettől még nem lesz valaki rossz zsaru. A felesége egekig mereszti szemeit, hogy: valóban édesem? De jön a megmentő bejövő hívás Danny telefonjára. Sabrina az. Mennie kell ügyet intézni. Party time bitches!

Mikor már mindenki elhagyta a vacsora helyszínét, Jamie lehajtott fejjel, mint egy ázott kiskutya, odakullog apjához, hogy közölje: Sidney nem jön többet ingyen kajáért. Csak úgy záporoznak a morális kérdések, hogy megérte-e otthagyni a jogi egyetemet és zsarunak állni, hogy mit szólhat ehhez egy apa, hogy mi ilyenkor a helyes döntés, hogy hogyan segítsük a másikat. A lényeg azonban az, hogy Frank végig kitartott és most is kitart mellette, mert tudja hogy jó úton halad a bizalom a ingoványos ösvényén.

Danny a klubba érkezve nehezen találja a nőt, de azért csak sikerül a pódium tetejére irányítani tekintetét, ahol a sziránek csábító táncát lejtő Sabrina is leledzik. Danny letáncoltatja onnan, hogy beszélni tudjanak. A nő átadja King mobilját, amit a sikátorban talált. Egy csomó nem fogadott hívás volt rajta egy Citrom nevezetű fazontól. Eközben, hogy ki is Citrom valójában, Curatola kérdéseire válaszolva King barátnője adja a válaszokat. Citrom egy angol zsebgengszter, akinek 100.000 dolcsival tartozott szegény megboldogult King. Danny az ügy haladásának örömében tapadós táncol egyet Sabrinával, mire a partner is megérkezik és szinte fülénél fogva rángatja ki a friss levegőre.

Citrom, póker klubjára minden probléma nélkül rárúgják az ajtót és így simán bekasznizzák a bűnszövetkezet fejét. Citrom már a vallatószobán izzad Danny kérdéseinek kereszttüzében, de azért csak sikerül kivágnia magát. Ő nem akarta megölni Kinget – annak ellenére, hogy egy raklapnyi lóvéval tartozott neki - , mert megegyeztek, hogy nyitnak egy klubot, ahova King fogja szállítani a jólkinéző bulákat. De ez az üzlet ugye megbukott, szóval tök fölösleges lett volna kinyírnia Kinget.

Az utcán sétálva Erin belebotlik valami nőbe, aki elkezd mesélni valami iszonyat érdekes sztorit, de itt átváltunk a nyomozó párosra. Citrom csak elpotyogtatta azt az információt, hogy King a halála estéjén felmondott Sabrinának, aki erre egy kicsit dühös lett. Ennek fényében nem véletlen, hogy Danny és társa már őt vallatja a vallatószobában. Hát persze, hogy ideges volt a hír hallatán, hisz a fickó csak egy senkiházi ficsúr volt, mígnem az ő ’színpadára’ lépett. Valaki feltesz egy kellemetlen kérdést, mire Sabrina és az ügyvédje nyúlcipőt húzva távozik.

Frank az otthon melegében beszélget telefonon valami ombréval, mire Erin is megérkezik a tarsolyában tárolt rossz hírekkel. Leadja az ’ismeretlen’ nőtől szerzett információkat, hogy nem nagyon kéne megbízni abban a rendőr fickóban, és pláne nem kéne magasabb beosztásba emelni, mert már sok hivatalos ügyben csúsztatott. Frank leállítja lányát, hogy ne jártassa feleslegesen a bagólesőjét, mert már rég eldőlt, hogy ki kapta a beosztást és – by the way – ő sem az említett delikvenst javasolta. Míg eközben Danny egy szatén, selyemhernyó, kasmír, Prada, Gucci ruhával lepi meg asszonyát. A kedves szavak és az örömkönnyek áztatta sírós nyakba borulás helyett egy gyenge lebaszást kap, amiért ilyen közhelyes, lekicsinylő ajándékkal próbálta megvesztegetni a semmiért.

Danny és társa a lövöldözés felvételeit nézik és sasszemüknek hála kiszúrják, hogy a golyó az oszlopon gellert kapva, eredetileg Sabrinát – és nem is Kinget – vette célba. Na akkor menés a discoba. Danny már nem akar flörtölni, így már könnyebben átlát a szitán és azt is látja, hogy Sabrina és King lefeküdtek. De vajon tudta ezt King éjszakai nővérkéje?

A tárgyalóteremben üldögélve vár az előléptetésért áhítozó fickó. Mond uram miért nem én kaptam a melót? A válasz egyszerű. Ha a rendőrségen dolgozol nem kéne korrupt csótány, besúgó téglának lenni. Jaaaa. Hát ezt eddig senki nem mondta. Faszikám csak a gyerekek tartásdíjára, meg az ex-asszonyok eltartására keresi a kenőcsös lovettát, de így… Haversági alapon azért Frank felajánlja, hogy vagy a nyugdíj vagy valami iszonyat csicska meló a 125-ös egységben? Lehet választani. Na?

Dannyék pont elkapják King uszadékfáját, amint a kocsiba pakelászik. Egyből bevall mindent. Nem is kell noszogatni se. Az este éjsötét leple alatt Jamie találkozik egy titokzatos idegen nővel, aki Joe egyik társa volt a meggyilkolása napján. Az utcán sétálva „ne nézzen hátra” koreográfiában beszélgetnek, mely csevej során semmire sem derül fény, mert a lényeges kérdés elhangzásával a nő felszívódik. Míg Jamie magában őrlődik, addig Danny hazaérve az asszonyt vigasztalja és hitvesi szexszel bizonyítja örök hű szerelmét.

Címkék: zsaruvér
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2012.04.29. 18:22:26

mar nagyon vartam, koszi
süti beállítások módosítása