Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mob Wives 1x08 - Relapses, Rats & Raccoons

2012. április 27. 15:00 - k.im

Nem kell megijedni a címtől, ez továbbra sem az Animal Planet, bár van benne állat bőven, bruhaha (elnézést). A vérmes háborúskodás után újra béke honol Staten Island szigetén, egy epizód erejéig biztosan. Renee-nek nem jött be a netes társkeresés, Carlának viszont nemsokára hazatér a férje a böriből, Dritát pedig kétségek gyötrik a házasságáért hozott áldozatokat illetően, Karen lapított, gondolom most fog akciózni. Lássuk, miből élünk!

Renee Carlával ebédel, feltételezem vezeklésképpen, hiszen annyira el volt foglalva a saját igazával, hogy azt se tudja, mi van vele. És az első percben elhangzik minden maffiafilm legalapvetőbb mondása: Fuhgeddaboutit! Koccintanak a barátságra, olyan, mintha presszókávét innának koktélospohárból, elég bizarr. Mi más lehetne a téma, mint a randizás, de Renee inkább Juniorral lenne együtt, mint valami idegennel, aki nem üti meg a szintjét. Nem értem, a kettő közt nincsenek átmenetek? Junior említésekor Carla olyan arcot vág, mint aki ezt a nótát már nagyon unja.

Renee a rosszfiúkra bukik, ami egy dolog, de úgy tesz, mintha Junior lenne a világon az egyetlen példány belőlük. Bizonygatja, hogy nem szerelmes belé, de Carla láthatóan nem hisz neki. Junior így, Junior úgy, Carla meg próbálná észre téríteni: a faszi tudja, rád mindig számíthat és ezt ki is használja. Renee nem érti, miért baj, hogy törődik vele, hiszen apátlan-anyátlan, ráadásul van egy fiuk. Carla hiába mondja, hogy a pasas problémái nem tartoznak rá, falra hányt borsó az egész.

Karen az exével telefonál, akihez most visszautazott a lányuk. David nincs könnyű helyzetben, nem elég, hogy a nyakába sóztak egy pubertáló kislányt, még a társadalomba is vissza kell illeszkednie a börtön után, Karen viszont röhög, szokjad csak, teher alatt nő a pálma. Azért megnyugtatja, hogy szerinte elég jól halad. Eközben Carla Etty kíséretében indul shoppingolni, Joe-nak kell pár új cuccot vennie, jön ki a sittről, oszt egy likas gatyája nincsen. Áldott jó asszony ez, kár, hogy mással kúr! Mit ad isten, pont Joe hívja, hát te megkapod a házat, én meg egy pár cipőt, mekkora biznisz! Zoknit is kapsz, úgyhogy ne reklamálj, oltja Carla.

Drita Karennel megy enni, szar az idő, mást úgyse lehet csinálni. A börtönből hazatérő pasikról beszélgetnek, meg, hogy hogy lehet őrizni a Szenvedély Lángját, amíg a faszijuk a rács mögött dekkol. Karen egyszer próbált telefonszexelni, de túlságosan félt, hogy lehallgatják, úgyhogy feladta. A magukra maradó nőknek lószar se jut, míg azok benn vakarásszák a töküket. Bár Dritának Lee azt mondta, mikor bevonult, hogy azt csinál, amit akar, Drita tudja, hogy ez bullshit, bentről is elintézné, hogy kiheréljék, ha lenne szeretője. Ráadásul szexuálisan aktív nőkről van szó, úgyhogy még a legjobb vibrátorral is nehéz éveket kibírni, bölcselkedik Karen. Drita a riportban örül, hogy tisztázták a dolgokat Karennel, mert élvezi a társaságát.

Renee tényleg nem sokáig bírta a plasztikai sebész nélkül, ismét Dr. Klappert nyüstöli. 41 évesen itt az ideje egy nagygenerálnak, először is a lapos segge helyett akar kereket (mármint formára, nem gumiabroncsot a helyére). Mikor meglátja az egész alakos meztelen fotóját, felsikolt, nem csoda, hogy nincs pasim, undorító vagyok! El is kezdi sorolni a dokinak: először is vájja ki a cuccot a saját melléből és tegyen be implantátumot. Az orvos rámutat, a hozott anyag remek, lehet belőle dolgozni, de Renee-nek nem jó, mert az nem úgy állna, mint Nikole csodás szilikondudái. Szeretne még karcsú derekat, aztán eltüntetni a hasáról a hájat, és átinjekciózni a fenekébe. Dr. Klapper tekintete egyre felhősebb, ennyit élő ember nem bír ki egyszerre, mondja, túl nagy a kockázat, választani kell közülük. Has és segg, vágja rá Renee. Rendben, mondja Klapper doktor, de ahhoz jó kondi is kell és udvariasan elzavarja az edzőterembe. Műtét azért majd lesz, ne féljetek.

Karen még mindig a könyvével pöcsöl, érkezik hozzá Carmela, az írástanár. A néni tornádóba keveredhetett útközben, elég fura a haja. Hogy álllunk? – kérdi, hát nem túl jól, mondja Karen, mert bejelentette a megjelenést, amit rögtön elferdítve hoztak le a lapok. Úgy állították be, mintha a maffia ügyeit tálalná ki, pedig kurvára nem erről van szó, és úgy érzi, megint amiatt ítélkeznének fölötte, amit nem is ő követett el. Ráadásul az áldozatok családtagjai is vádolják, hogy mások halálán gazdagszik meg, pedig ő gyerek volt, semmi köze a gyilkosságokhoz, már bőg is. Carmela szerint tudomásul kell venni, hogy a támadásokat nem lehet megúszni, de ne hagyja, hogy eltántorítsák a céltól. Szerinte Karen egy hős, amiért ki tudott keveredni ebből, és erről a lelki útról kell, hogy szóljon a könyve. Hős! Röhög a vakbelem.

Drita anya-lánya estet tart a nagyobbikkal, Aleeyával, körmöt lakkoznak. A kislánynak nagyon jó a kapcsolata az apjával, úgy mondjuk könnyű, hogy ott sincs. Mi történt, amikor apa először börtönbe került? – kérdi Aleeya, az, hogy apuci szar arcokkal cimborált és az egyik legjobb barátja besúgott. De az mi, faggatja a gyerek, hát bemártott mindenkit a srác, hogy a saját seggét mentse, magyarázza Drita egy suta iskolai párhuzammal. A gyereket nem lehet ennyivel leszerelni, nem érti, hogy tehet ilyet bárki? Mert az illető nem akart börtönbe kerülni, a gyerekkori cimbik meg le voltak tojva. Erre megszólal Aleeya, inkább kerüljön apa újra börtönbe, minthogy besúgó legyen. Drita eléggé meglepődik, na, apádra ütöttél, ahogy látom. Apci jól döntött, mondja a gyerek, hát nem egészen, homályosítja fel Drita, mert ha jól döntött volna, akkor eleve nem kerül börtönbe. Próbálja Lee példáján okítani Aleeyát, de egyelőre csak olyan szentenciákra futja, hogy ne barátkozz rossz emberekkel és ne csinálj gázos dolgokat, mert bajba kerülsz.

Másnap a két bögyös maca találkozik (többször nem írom le, hogy ebédre, mert alap, hogy mindig kajálnak), de Renee mondja nem tud enni, mert még dagadt a szája a tegnapi feltöltéstől, na csak kisírt magának valamit. Karen szerint nem kéne már többet műttetni magán, mert szép kívül-belül, de Renee eltéríthetetlen. Inkább az újságcikkeket nézik, amikben a könyvet harangozzák be. Karen szerint geciség, hogy egy régi, rusnya rendőrségi fotót hoztak le róla, és utálja, hogy máris kritizálják a könyv miatt, pedig még meg sem jelent. Renee azt tanácsolja, szarjon mindenkire jó magasról, joga van elmondani a történetét, főleg, hogy jó irányba térítette az életét.

Dritánál eközben aggasztó kertvárosi probléma jelentkezett mosómedvék képében. A kis köcsögök széttúrják a szemetét, úgy néz ki az udvar tőle, mint egy disznóól. Meg is születik a nagy terv, paintball puskával fogja elriasztani őket. El is mondja a tervét Lee-nek telefonon, aki rávilágít, hogy azzal csak még jobban összemocskolja a helyet. Drita elmeséli, mi volt Aleeyával, amire Lee csak annyit válaszol, jó kislány. Hát igen, de elég durva, hogy annak ellenére is ezt mondja, hogy egyfolytában amiatt sír, hogy börtönben vagy, mondja Drita, a lojalitás a vérében van.

Renee-hez Junior érkezik, még be se csukta maga mögött az ajtót, de már leadja a rendelést, húslevest kér, mert nem érzi jól magát. Renee nem tud kiigazodni Junior viselkedésén, állandóan itt eszi a fene, de zavaros jeleket ad, most akkor össze akar vele jönni újra, vagy mi a bánat? A levest azért főzi. Közben hazajön a fiuk, AJ, aki nem túl boldog attól, hogy ezek esetleg megint kibékülnek. AJ egy csajjal találkozik este, de nem járunk, mondja, ne is, mert akkor nem fogod megcsalni, érkezik az atyai intelem, ha kimondod, hogy a csajod, onnantól lejtmenet. Mindezt Renee füle hallatára, aki most szívesen belefojtaná a levesbe a faszit. Junior megígéri a fiuknak, hogy mindent elrendez, mire börtönbe vonul, gondoskodik róla, autót is vesz neki. Igen, az tényleg a legfontosabb! AJ nem túl lelkesen veszi tudomásul a dolgot, Renee szerint nagyon bántja, hogy az apja megint elmegy, ehhez nem lehet hozzászokni.

Elérkezett a mosómedve-vadászat estéje, Carla megy segíteni, de azért röhög Dritán, mintha kissé túlzásba esett volna. Kimennek feketébe öltözve a kertbe, Drita eljátssza Tony Montanát, mondjuk egy egész stábbal mögöttük nem kunszt Mosó Masát családostul elriasztani. Cserregnek a kis gecik a szemét tetején, de Drita csak a kukát találja el, aztán meggondolja magát, lehet, mégsem kéne ilyennel meglőni őket. Inkább kiülnek a teraszra csevegni, mármint Drita meg Carla, nem a mosómedvék. Arról beszélnek, hogy az egyedülálló anyáknak is meg kell védeniük a gyerekeiket. Drita kés-párti, az a biztos, ha beledöföd, a pisztolyokat nem szereti, de ezt a paintball puskát megtartja, egy fél szemet ezzel is ki lehet lőni.

Renee Nikole-t, a plasztikás barátnőjét hívja, mert tegnap Juniorral újra együtt aludtak, az esküvői képeket nézegették, és mély beszélgetést folytattak, de szex nem volt. Azt magyarázza Nikole-nak, hogy minden korábbi szart hajlandó maga mögött hagyni, csak egyben legyen a családja, és az nem kevés. Úgy tűnik, megint beleszeretett a Sebhelyesarcúba, ettől most nagyon kivan. Nikole sipít, ezt az egészet verd ki a fejedből, és előre menj, ne hátra, de Renee úgy érzi, ez soha ne volt egy lezárt dolog, az érzéseit meg nem tudja elnyomni. Máris vizionálok egy újabb szopórollert.

Carla a vízpartra viszi a gyerekeit sétálgatni, akik már visszaszámolnak, mert csak 11 nap, míg az apjukkal találkozhatnak. Azt tudják, hogy nem fognak együtt élni, de azt nem, hogy börtönben volt, és kicsit aggasztja Carlát, hogy fognak reagálni, amikor Joe elmondja nekik, de hát soha nem volt úgy, hogy sehogy se lett volna.

Hétvégén brancsolni megy a négyesfogat, Renee rögtön robbantja a bombát, fontos bejelentenivalóm van. Mindenki lemered, Renee tudja, hogy nincsenek jó véleménnyel Juniorról, de ő nem fog kamuzni. Junior visszaköltözik a börtönbe vonulásig, mondja a piájába pislogva, a három másik csak mereszti a szemét. A riportban Carla bevallja, nem lepődött meg, Karen szerint ez egy vicc. De hát miért, töri meg a döbbent csendet Carla. Talán hajléktalan? - folytatja Karen, ezen jót röhögtem. AJ miatt, mondja Renee bizonytalanul, mire Drita, te megőrültél. Erre Renee elkezdi, az úgy volt, hogy kicsit becsiccsentettünk egyik este, Junior kiment a boltba, és hozott nekem három zacskó tökmagot, ami a világon a kedvenc nassom, a többiek alig bírják röhögés nélkül. Karen a riportban: tökmagot, bazdmeg, hihetetlen teljesítmény. Szóval mit akar tőled, kérdi Drita, miért ilyen kedves hirtelen, én egyenként az arcába pöckölném az összeset. Karen az ingyenszexre tippel, Renee ellenkezik, a tökmag nála a bocsánatkérés módja, és ez a törődés jele! Ööö, ok.

Karen szerint, ha tényleg csak AJ miatt lenne az egész, nem lenne gond, de ismeri Renee-t, mint a rossz pénzt, ő nem képes ennél megállni. Tényleg nem, mert Renee gyorsan bevallja, már egy hete együtt alszunk, újabb kínos csend. Renee-t rosszul érinti, hogy mindenki őt támadja, hát te pont ezt csináltad Carlával, anyukám, kölcsön kenyér visszajár. A csajok nem veszik be az együtt van újra a szent család szöveget, mire Renee-nek elerednek a könnyei. De hát Junior próbálkozik, reggelit csinál, még az ágyat is megveti! És azt mondja, nem akar mással lenni, csak a családjával, és hogy mérges, amiért Renee elhagyta! Álljunk meg egy szóra, csattannak fel uniszónóban, ezer okot adott rá a szent férfi, hogy elhagyd! Drita bepöccen, nem bírja a kettős mércét, hogy a pasiknak mindent szabad, a nőknek meg semmit.

Karen nem kétli, hogy szeretik egymást, de az szarra se elég, ha nem tudják működtetni a kapcsolatot, és hát nem tudják, ez világosan kiderült. Renee hisztizik, mint egy kislány, miért nem javul meg magától minden? Illúziókat kergetsz, mondja Karen, mire Renee elviharzik az asztaltól. Carla nem érti, miért baj, ha megpróbálja, de a másik kettő lehűti, már ezerszer eljátszották, ez egy egészségtelen kapcsolat. Renee a mosdóban bőg, aztán mondja a riportban, ő hűséges, soha nem fog mást szeretni, és nem érdekli, mit mondanak a barátai. Na, pont így néz ki egy boldog, bimbózó kapcsolat! Vicceltem, mert nem.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása