Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 36. rész

2012. április 24. 14:25 - Hódos Hajnalka

Új kedvenc napom van, a hétfő. Nem, nem őrültem meg, vasárnap este nincs Marslakók. Na, mondom, mi volt, ma amúgy is idegbajos vagyok, legyünk túl rajta. Eszter Erik után rohant a Félkézből, Erik nem tud lejönni arról, hogy ő a hibás. Magyarul, hisztizik és sajnáltatja magát, tegye fel, aki szerint ez a mártírkodás nagyon száni, jelen! És honnan tudja Eszter, hogy a Forrai megvágta a kezét és elvágta a belet? Hát onnan, hogy ő bulvárújságíró, ez a szakmája! Rohadjak meg, ha eddig nem az volt a baja, hogy ő nem bulvárújságíró, de mindegy, pszichoterrort próbál bevetni, és? Most mi lesz, megvárod, míg nagyobb baj nem történik azért, mert Tornyai baszik az alkotmányra? Erik hőzöng, tönkretenné az életét csak a bosszú miatt? Eszter, hagyd a picsába, aki hülye, haljon meg. Hát roppant mód örülök, hogy Baján új színpad épül, ha jól értettem, ráadásul szabadtéri, mindjárt oda is verdesem a seggem a földhöz. A Béke téren, há, meg is lepődtem volna, ha máshol. Örvendek, na. Miss Saigon.

Reggel Eszternek kismillió üzenete van, ezek többsége arra vonatkozik, hogy vegye fel azt a rohadt telefont, meg arra, hogy húzza be a belét a szerkesztőségbe, ha más dolga éppen nincs. De csak akkor, a világért se akadályoznák a személyi szabadságát. Eszter becsoszog, bejelenti, hogy Havas Erik visszalépett az ügytől, utána ordít egy kicsit Kígyóssal, a többiek meg azon sopánkodnak, hogy a műhibás beteg ügyvédjét nem lehet utolérni.

Semmi gond, hipp-hopp, Gergő máris feltöri a postafiókját és kideríti belőle, minden hétfőn délben fallabdázni megy. Már indulnak is. Antos nem örül, hogy Erik visszalépett, mert rohadt jó képeket csinált a kórházban, Ottó nyugtatja, egyébként is, tavasz van, napozzanak. Tavaszról jut eszembe, Szent György bekaphatja! Eszter és Gergő elkapják a klubban az ügyvédet, aki először a titoktartásra hivatkozik, aztán arra, nincs szüksége lóvéra, mert elég jól áll. A fiatal orvos se érdekli, akit be akarnak sározni. Tornyai az ő veres posztója, mikor kiderül, ez AZ a bizonyos ügy, izgatott lesz, és alkut ajánl: ha Gergő játszik vele egy meccset és legyőzi, ad interjút. A következő öt perc a szponzor fallabda klubjának bemutatásával telik. Gergő kivan, mint a liba, ezért Eszter is ajánlatot tesz, két napig nála alhat, ha nyer. Rövid alkudozás után kiegyeznek négy napban, kávéval és hemedexel.

Titiékhez rokony érkezik, svédből, én percekig hangtalanul zokogok, mert Titi őzlábgombát hozott szarvasgomba helyett, fú, most tuti, hogy le fognak bukni. Hát kurvaisten, én mondom. Titinek óriási ötlete támad, mondják azt, hogy az flamingó gomba, ha elég egzotikus a neve, a kedves vendég úgysem mer rákérdezni, mi az. Az öreg csaj egy affekta vánnábí művész, ránézésre elviselhetetlen, tele van lóvéval és Honthy Hannának képzeli magát. Ha mindez nem lenne elég, Titinél fog lakni, mert tériszonya van és egy szaros körpanorámás, Dunára néző lakosztállyba akarták bedugni, mit képzelnek ezek magukról? Beszarok, az önelégült majom este a Félkézben még mindig azért tépi magát, mi lesz azzal rengeteg kiváló fotóval, amit a Szent Ritában csinált. Bohócévi meg megint kezdi a saját szövegét, menne simán köztük minden, ha Antos nem egy baszógép lenne, hanem önmérsékletet tanúsítana. Meghatározhatatlan időpontban befut az ügyvéd úr Kígyóshoz és rövid heherészés után rátér az üzletre: tudja, hogy a hülye nevű újságnak Tornyai kell, szállítja is nekik tálcán, anonim forrásként, de előre szól, nem lesz olcsó. Nem arról volt szó, hogy nem kő neki a pénz, mert annyi van, hogy vasvellával hányja, nehogy megpenészedjen az alja?!

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2012.04.24. 14:50:19

Ez egyre rövidebb lesz
Nem csoda, hogy a többiek nem találják meg a blogok között

A vén csótány belépője remek volt, a hajtündér és az anyja azt hitte Disneylandbe viszi őket?
(idézet több nemBenHurból)

Akármi Áron 2012.04.24. 16:00:21

Jogos:DDD Hát Szent György télleg bekaphatja:)))))

Hajni, ha simán Eriket írsz, azzal még nincs bajom,de egészében látva csak Havas Henriket olvasok.. mé'?:DDD

sogeking 2012.04.24. 19:53:11

gyorsan elolvasom, a tegnapiról lemaradtam :)

sogeking 2012.04.24. 19:57:10

*ahogy Titi beletúr az új frizurájába, arról nem lesz animált gif ? :)

*csak vicc volt :P

kemény keleti kommentelő 2012.04.25. 09:40:48

Most már azt is tudjuk miért kerül hatmillióba egy rész. Annyit ad Kígyós az ügyvédnek az infókért. Titi haját Jáksó már saját zsebből fizeti.

(újra 5 között vagyunk, erre iszunk)

kemény keleti kommentelő 2012.04.26. 08:54:15

A marslakok.hun nincs fent ki az a tornász csaj, aki direkt szakította le a melleit.
Ezt fontos tudni és nem azért írtam, hogy újra képernyőn legyen a blog.

kemény keleti kommentelő 2012.04.28. 12:09:40

Se promo, se kibeszélő, se öfi.
Hová tűnt Baltás Hajnalka? (idézet)
A: éhségsztrájkol
B: traktoros tüntet
C: behavazódott
D: elment a kedve és 4 napja keresi a lakásban
Pedig zajlanak az események. Mi volt az utóbbi 4-8 rész legjobb pillanata?
A: Titi új haja és kirakott keblei
B: Eszter tűsarkúban próbál járni
C: Pirszing első nyelvese
D: Antos négy napja nem baszott meg senkit

kemény keleti kommentelő 2012.05.02. 12:04:07

Hajnalka élsz-e még-e?
Marslakó fanok kétszázezrei várják a posztot hetek óta.

Hódos Hajnalka 2012.05.02. 13:52:49

@king of uci: néha még úgy tűnik, igen. egyre ritkábban ugyan, de határozottan úgy tűnik.
süti beállítások módosítása