Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x29

2012. április 24. 04:55 - sixx

A nyolcadik hétbe fordult az Éden hotel, innentől már csak a lejtmenet van, jajajajaj, Melák utánahalt Műanyagnak, és távozott Omár, az egyetlen ember, akinél szívesen láttam volna a Bizalom Papírmasé Aranygömbje által reprezentált milliókat. A múlt hét egyetlen izgalmas kérdése természetesen az, hogy Hiper kurelt-e Papuccsal, vagy azért mindennek van határa még az Édenben is. T69.2 kifogyhatatlan ruhatárának újabb darabjával szembesülünk menten, kék, és térd felet van vége, a keletnémet gerelyhajítónők menten ilyen ruciban az olimpiai bulikra, igaz, rövidebb hajjal és kisebb, bár egyforma méretű csöcsökkel. Könnyes volt a múlt hét, de két új beköltöző gyön, nincs idő a kesergésre.

Az eső, ami akkor eredt el, amikor Omár távozott, azóta sem állt el, ha mostan én geci akarnék lenni, azt mondanám, hogy megérdemlik. Az eső azért szar, mert nem lehet odakint programokat szervezni, a Walking Dead-brigád viszont bebizonyította, hogy a mödanszién kívül csak fetrengésre vannak kalibrálva. Az ébredés szokásos képei egy fél Broki-fasszal egészülnek ki, a hasa kicsit megereszkedett, ha jól látom. Csíra szerint hideg van, Hiper ebből semmit nem érez, mert táncolgat a teraszon, mint egy háborodott hotellakó. Petra öltözködés közben pont úgy néz ki, mint egy csöves a Blaháról, azzal a hajjal kezdeni kéne valamit szerintem. Dávid és Féliker a háborgó óceánt nézik, ami fantasztikus nyugalmas sugall nekik. Félikert felzaklatta a párválasztás, mert ő baszott ki két emberrel is, és inkább pihenne. Retek idő van a reggeli alatt is, pulóvert húznak a lakók tömegesen, kivéve Naomi, aki inkább bevonul a szobába sértetten. Csíra szerint fasza, hogy Melák már nincs ott, mert jut csirke mindenkinek.

Petra és az ő lezsibbadt fejszerkezete tölti be a képernyőt egyszer csak, nagyon aggódik a beköltözők miatt, mert innentől minden szónak jelentősége van. Na ja. Az eső egyre csak esik, ezt nem teszem hozzá mostantól minden bekezdéshez, majd szólok, ha elállt. Naomi a nappaliban siratja Omárt, és ő is felhívja a figyelmet az eső és Omár kibaszarintása közötti kapcsolatra. Dávid lelket önt bele, de nem jófejségből hanem azért, mert így, hogy a párja ott ül, mint egy zsák igen morcos krumpli, nem lehet játszani. Dávid terve az, hogy minden este megbeszélik a napi eseményeket, ezeket a beszélgetéseket az utókornak mindenképpen tessék megőrizni, több tucat standup-előadás rejlik bennük látatlanban. Broki és Naiva a pultnál beszélget a kapcsolatukról, Brokinak az a baja Naivával, hogy a női általában alacsonyabbak, Naiva szerint Brokinak szép a farka, és amúgy mindene, és olyan szerelmes belé, mint az állat. Ez a játék szempontjából nem túl jó, bár ha abból indulok ki, hogy a dánoknál volt egy olyan évad, amiben egy pár ugyanígy egyben volt, és a csaj full szerelmesnek tűnt, aztán az Egymás Iránti Hűség Aranyozott Labdáját a csaj úgy dobta el egy lépéssel a vége előtt, mint a szél, akkor jót is tehet neki - ha Brokiék bejutnak a döntőbe, a csávó nagyon megszívhatja.

Dávid szerint Naiva érzelmeket táplál Broki iránt, de egyoldalúan, és ez nem stimmel. Csíra a szobában baszlatja Félikert, kivetted tegnap a kontaktlencsédet? Nem. Meg akarsz vakulni, bazdmeg? Féliker csak néz, mi vagy te, az anyám? Csíra a finisig elvinné Félikert, mert vele a legjobb eddig. Hiper és Papucs már nemcsak az éj leple alatt esik egymásnak, hanem ha esik az eső, Papucsnak jó az együttlét, és azért ujjazza meg megint lófejű társát, mert ez így kellemes neki, Hiper viszont nem tekinti férfinak Papucsot, most akkor mi van, mondja, eljátszogatok vele. Na végre, a szerkesztők megunják a punnyadást, levél. Játszani fognak, minden pár kap egy papírlapot, azon kell táncolni, majd gongszó után félbehajtani, és a felén táncolni és így tovább, addig míg csak egy pár marad. Olyan ez, mint A lovakat lelövik, ugye? című film, csak szarabb színészekkel. Csíra szerint ez mókás lesz.

ÚjPéter a retkes lábát beletörli a kanapéba, majd indul a buli, mozognak, leginkább úgy, mint szoktak, Hiper túlmozog, Broki meg úgy rázza a seggét, mint egy öregember, aki összefosta a gatyáját. Naomi kicsit felszabadul, a tánchoz ugye nem kell agysejt, az ÚjPéter-Petra páros botrányosan nem mozog semmit, de talán így a legjobb mindenkinek. Dávid örül annak, hogy Naomi megértette a feladatot, és nem volt izgága. Ez így megy a következő körben is, meg utána, a La Vida Loca dallamaira Hiper azt a kevés gátlását is levetkőzi, ami általában megakadályozta, hogy artikulátlanul racsítson reggeltől estig, és (hamisan) üvölti a nótát Ricky Martinnal. Papucs szerint ez a jó benne, szerintem meg Papucs egy idióta. Ahogy telik az idő, és egyre kisebb a papír, a párok tagjai egyre jobban egymáshoz simulnak, Petra mondja is, hogy a játék egymáshoz közel hozza a párokat. A legkisebb papíron már csak a faszik tudnak mozogni, ÚjPéter Petrát, Dávid Naomit veszi a hátára, Naiva Broki dereka miatt aggódik, a bróker megküzd a kilókkal, de a legnagyobb gondot a nyakába röhögő Naiva okozta neki. ÚjPéterék nyernek, Naomi emiatt kicsit kiborul.

Este a nappaliban egy rakás ruha várja őket, meg egy levél, karibi estet kell rendezni, a nőknek fejdísz, melltartó meg bugyi jutott, a fasziknak meg olyan tükörbársony gatya, amilyet utoljára a Boney M-ben hordott az a mély hangon tátogó colos csávó. Hiper öltözködés közben is folyamatosan a kamerának mórikálja magát szokás szerint, ha erre a nőre nem figyelnek oda két percig, szerintem a Dunának megy. Petra a szoknya elejét (rövidebb) és a hátulját (hosszabb, hogy a picsája ne lógjon ki) nem tudja elsőre megkülönböztetni egymástól, el kéne kérnie Naomi egyik agysejtjét, hátha segít az azonosításban. A faszik gatyáján levő fodortól Csíra fulladozós röhögőgörcsöt kap. A buli beindul a nappaliban, Naomi is berázza a berázandót, Hiper meg hozza a sáskatáncot.

Na, ideje megismerni a két beköltözőt, az egyik egy fekete hajú csaj, Reni, a 22 éves hódmezővásárhelyi táncos, akinek azok a pasik jönnek be, akikben van egy kis rossz, kinézetre meg fontos neki a fog, a mosoly és a… és ezt nem tudjuk meg sose, hatvanszor hallgattam vissza, f és sz van benne, ha gonosz akarok lenni, a leginkább két szilikoncsöccsel ellátott téglatestre hasonlító tetkós nő faszt mondott, tessen segíteni. Friss húsként könnyű dolga lesz, ezt asszem az Éden hotelben még soha, senki nem mondta. A másik érkező 21 éves, és ugyan Andinak hívják, de ha csak a felsőtestét, a Zil-platóra emlékeztető hátát és az állát nézzük, Andor lesz az, csak volt egy műtét útközben. A fogai, mint kis rágógumik sorakoznak a szájában, és fehérebbek, mint a hollywoodi norma, ami ijesztő. Nincsen pasiideálja, magas, barna, az kell neki. Az is lehet, hogy dugni is fog.

Odabent Petra csöcse a téma, amit csak Naiva látott eddig, de ÚjPéter szerint nagyon zord látvány, amiről nem tudom mit jelent ebben a szövegösszefüggésben, akár még pozitív is lehet. Broki melltartóban nyomja meg a testrészt, hoppá, mondja, és ekkor lépnek be az újoncok, beöltözve karibi táncosnak - ennek egy variációja az első évadban is volt ugye. Az első dolguk, hogy viszik a lakókat táncba, ez szerkesztői utasítás persze, feltűnő, mennyire szarul mozog mindkettő, ami a férfiarcú Andinál érthető, Reni viszont ezzel keresi a kenyerét vagy amit szokás keresni pénzzel. Jó, mondjuk a "táncosnő" az sok mindent jelenthet. Naivában vigyázzban áll a szar, mert két nagyon csinos lány jött be, ezek szerint a látásával is van valami gebasz. A Férfiarcú az első perctől kezdve nyüzsög, ha nem lenne lehetetlen, azt mondanám, hogy Hipert is lekörözi ebben a tekintetben.

A bemutatkozás után Hiper ott is hagyja a táncot és ijedten ül Papucs ölébe, aki csak legyint, nem konkurencia. A fekete igen, jegyzi meg a párja, aki ben van szarva. Dávid szerint az új csajok viccesek, Petra meg kiborul, hogy nem az ő csöcséről van szó, hanem a két nőről. Hiper befenyíti Papucsot, amikor az az új nőkre néz, tudod mit nézegess, bazdmeg. Csak szakmailag szemrevételeztem, hárít Papucs, nem konkurencia. Más típust várt, kihívó, vad plázacicát. Hiper viszi körbe a két nőt háztűznézőbe, a Férfiarcú viszont nem szarozik, kézen fogja ÚjPétert, te jössz velem. Petra, szarban vagy bazdmeg. Férfiarc a kamerába ondolált fürtökkel próbálja turbózni a természetet (sikertelenül) és egy mondatban hatszor mondja, hogy nagyon, de legalább nem három gy-vel, mint Hiper szokta volt. Naiva Brokit fenyíti meg, tetszenek, mi? Menjél akkor, csajozzál, fullos mindkettő. Broki szerint Reni szép, de nem a zsánere, mert túl vékony.

ÚjPéter örült a két új lánynak, mert el akarta engedni magát. Féliker, ha jól hallottam, engedélyt kért Csírától hogy elhagyhassa a nappalit, ez a kemény baszki, itt van ám fegyelem. Csíra a kamerába azt mondja, hogy Broki folyamatosan kihasználja Naivát, és olyanokat szól be, amiket ő nem engedne meg sohasem. A szobabejárás alatt Reni Naomi seggét dicséri, ez volt asszem az első szava a bemutatkozás után. Hiper aranyosnak tartja az újakat, de nem ellenfélnek. Petra és ÚjPéter a túra után összekap a nappaliban, Petrát az zavarja, hogy ÚjPéter éppen csak a nyálát nem csorgatja a két új nőre, mármint szó szerint, miért nem hagytad a gecibe, hogy a csajok vezessék körbe őket? Mit kell túravezetősködni kéretlenül, he?

Azért tör ki a botrány, mert előzetesen abban egyeztek meg, nem lesznek jó fejek az újakhoz, és tessék. Petra tökre be van szarva, hogy most aztán őt kiteszik innen, ÚjPéter egy gyatra viccel üti el a dolgot, lekúrom az egyiket gyorsan, semmi személyes, aztán mehet. Petra erre morcos lesz, még jó, hogy szar a tested most, egy héttel ezelőtt még keményebb lett volna. ÚjPéter erre idegbeteg lesz, ne lődd el az utolsó esélyeidet, hallode. Ez kemény fenyegetés, de még a java hátra van, gondolkozz el az éveken, a rutinon meg a diplomáid számán, ezek szerint ÚjPéter megint csalódott értelmiségire itta magát, ez nagyon szánalmas. Csíra szerint az a baj, hogy ÚjPéter egy felnőtt férfi, igényekkel, Petrának meg nem sok tapasztalata van a felnőtt férfiak vezetése terén, ebben van valami. A szobában Petra Csírának panaszkodik, és megjegyzi, hogy ő arról kurvára nem tehet, hogy csak húszéves.

A pultnál Férfiarcot a küldetéséről faggatják, de nem ad egyenes választ, mert nem evett meszet. Ebből mindenki azt szűri le, hogy van nekik feladatuk, titkos, és beindul a paranoia. ÚjPéter persze végiggondolja a dolgot, kivel lehetne esetleg folytatni a játékot Petra helyett, és Férfiarc tűnik a megfelelő alanynak valamiért. Töltet is neki egy vodkaorindzsot, mire az rebegteti a pillákat és legófogakat villant, hogy te milyen kedves vagy! Reni már nem olyan magabiztos, mint a parton volt, nem tudja, milyen taktikát választ, de egyelőre nem tudja széthúzni a mezőnyt. Csíra és Petra egy kádban fürdik, de csak Csíra pucér, a téma nem meglepetésre ÚjPéter. Hiper az átöltöző Papucsot instruálja valami szar pólót vegyél fel, mert nem akarom, hogy tessél itten az újaknak. Sőt, ne is vegyél fel pólót, úgy szarul nézel ki. Esküszöm, egyrészt komolyan gondolja, másrészt toppant hozzá, eszem-faszom megáll ezen a nőn. Papucs visszaszól, menjek félmeztelenül, farmerben, mi vagyok én, valami köcsög deszkás? Priceless. Papucs halálra akarja magát inni, megértem.

A pultnál ÚjPéter kijelenti Naominak, hogy vegye le a szemüvegét, mert az neki nem jön be. Férfiarcnak nincsen szemüvege, és mint pasi, ÚjPéter jön be neki, Petra, KIBASZOTT nagy szarban vagy, bazdmeg. Naiva Renit faggatja, neked mi jön be, tetkóskopaszkigyúrt? Volt ilyen pasim, mondja az újcsaj, most sajnálhatja, hogy fél Budapest jó ismerőse, Terror Tetkós Tamás már otthon pocol. Naiva Reniben fenyegetést lát, mert Broki ideálja. Hiper nem szakad le erről a póló témáról, és smárol egyet Papuccsal, aki felvesz egy szürke atlétát, és abban megy ki a nappaliba. Hiper szerint kellőképpen hülyén néz ki. De kibaszottul unom már ezt, hihetetlen. Hiper még a szekrénybe is belerúg, hogy sajnáltassa magát, de hiába, Papucs ad neki egy csókot, oszt mennek ki a pulthoz. Hiperből kiölték a szerelemet, és ez nagggyon gáz. Ő mondta, ne engem tessen kurvaanyázni.

Broki rákérdez Renire, az osztrákoknál hol táncolsz? Ahová visznek. Brokinak valami havernője is az iparban van, de nem Renivel egy helyen tolják. Hiper odalép Papucshoz, na, irány hazafelé, mondja, de Papucs valami keményet ihatott, mert ugyan megcsókolja Hipert, de nem megy sehová. Lesz még ennek böjtje szerintem, bár elnézve az eddigieket, nem tudom, mivel tudja fenyíteni Hiper, tán megtiltja, hogy megujjazza? A kamerába Hiper azt mondja, hogy Papucsnak nincs más választása, mint úgy viselkedni a nőkkel, ahogy ő azt mondja. Elképesztő ez a nő, két plusz csaj van bent, ha Papucs az egyiknek felkínálja a ujját, tuti lecsap rá, Hiper meg mehet a gecibe, nem igaz, hogy ilyenkor nem tud egy kicsit normális lenni. És nem hagyja abba a dolgot, a kanapén baszlatja Papucsot, aki a kamerába sóhajt egyet, a való világban messze elkerülném ezt a ribancot.

A pult mellett Broki a Reni nevű újat faggatja, hány éves vagy? Szerinted? Broki fején látszik, hogy mérlegel, mondja a valóságot, vagy hazudjon, köztes út, betippel egy 24-25-öt, bukta, 22. Sebaj. Reni a kamerába azt mondja, Broki nem hülye, és helyes is. Naiva este a szobában nyíg Brokinak, mi lesz, ha téged választ alvótársnak? Semmi. 3 éjszaka, oszt kibirod. Nemigen. Lefekvés előtt ÚjPéter otthagyja Petrát a szobában és beugrik a mödansziéba Férfiarc mellé, akit kicsit megfogdos, majd lesmárol, nahát. PETRA, ISZONYÚ NAGY SZARBAN VAGY BAZDMEG. Az utolsó jelenetekben az immáron szokásos menetrend szerint Papucs ujjazza, esetleg hátulról tossza Hipert, Féliker Csíra hajával játszik, Broki meg Naivát döngeti.

Címkék: éden hotel
761 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 19:10:35

Na, megint valamit nem értek, kezdek hozzászokni:)

busifa 2012.04.23. 19:21:57

Furcsàntorz ez a kép :-O

f.fredericks 2012.04.23. 19:30:29

Ez az új Kirás promó sokkal jobb, mint múlthéten a Melákos volt. (hoppá, lehet hogy most Csíra fog kiesni?)

vécés jóska 2012.04.23. 19:30:35

Olyan fura, hogy 3 napig nincs ÉH, hétfőre mindig elveszítem a fonalat. Lehet hogy ez azért van, mert a ValóVilág-on szocializálódtam és ott minden nap volt adás.

busifa 2012.04.23. 19:37:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mégha a medencében lennének, de nem! Ez kááád!!!
És nincs valami parti hangulat! :)
Most vagy tisztálkodunk vagy szórakozunk! Döntsük már el! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 19:37:32

@f.fredericks: te egy összeesküvő vagy?:)

(nekem is olyan samponom van ám:P)

@vécés jóska: és az ismétlés az smafu?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 19:39:56

@busifa: nem, az medence! Látszik, h sosem ettél Kinder tojást:P

Amúgy is van ott egy zuhany, hű, miket lehet azzal csinálni, most láttam az ameriai pitében, bizony:D

busifa 2012.04.23. 19:52:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: rá se ránts, majd lesz neked is ilyen egyszer! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 20:16:35

@busifa: ááá, most spórolnom kell a percenkénti 2 ftra, most az a fontosabb:P

Hajrá Anikó!!!!

@Tarara: :):) Nahát...:O

kovácspéterke 2012.04.23. 20:21:01

hát ez így elég furcsa....

LoveMy 2012.04.23. 20:35:15

Öcccsém!
"ne legyél merev"

Ez a Hiéna egy akkora egy merev f.ß!!!

mocskosmacska 2012.04.23. 20:37:28

@Tarara: Az ott lent niki csunyája?

nosce 2012.04.23. 20:49:37

@Tarara: @mocskosmacska:
tuti becsókolt oda pár fasz :)

sogeking 2012.04.23. 20:54:27

Anikó remélem ma is szolgáltat alapot egy kellemes gifre :D

inmemancsi 2012.04.23. 20:56:26

@LoveMy: köszi hát.. kiválasztották a legizgibb kérdéseket...

raspberrypie 2012.04.23. 21:13:35

kezdődjön már >.< :D

inmemancsi 2012.04.23. 21:19:20

@gyvy: na szia? miért rosszul voltam?:))

Hurri Kán 2012.04.23. 21:21:34

@inmemancsi:
Hát elég érdekesen fogalmaztál időnként. ;-) Mondjuk úgy, tőled szokatlanul erélyesen. :)))

Sudu 2012.04.23. 21:22:57

Valaki közvetítené a mai adást? Nálunk snooker-est van. :-(

busifa 2012.04.23. 21:23:45

Újabban csak 21.25-kor kezdik???

sogeking 2012.04.23. 21:24:16

@Sudu: éppen Charlie Harper zongorázik :)

raspberrypie 2012.04.23. 21:24:54

új játékosOK jönnek az édenbe? :O

Sudu 2012.04.23. 21:26:09

@sogeking: Akkor ezek szerint még nem maradtam le. :-))

Ditti82 2012.04.23. 21:26:52

Éva ruhája tetszetős. :)

inmemancsi 2012.04.23. 21:29:41

@gyvy: ja kéthavonta kiosztom otthon is a csapatot aztán cukorka vagyok megint egy darabig:)) veled mi újság? kit főztél meg mostanában?

Hurri Kán 2012.04.23. 21:31:02

@inmemancsi:
Most egy fácánt fogok gyöngyöző vízben megfojtani :)

Cathcart_ezredes 2012.04.23. 21:32:26

Rájöttem, hogy miért kapok frászt Dávidtól: olyan a hangja, mint a Varjúdombi mesék narrátoráé. márpedig attól a mesétől fostam. Nem kicsit.

raspberrypie 2012.04.23. 21:32:55

edina udvarol a máténak... nane

ő-szinte 2012.04.23. 21:33:38

edina, kis butus...:-)

Ditti82 2012.04.23. 21:33:45

@Cathcart_ezredes: Én rühelltem azt a mesét. :D

UNALMAS!

mangalor 2012.04.23. 21:35:05

Jó estét,

Edina mekkora hülye, úristen! Ahogy a férjem itt mondja, virtuálisan szopja a f@szát... komolyan, én szégyellem magam.
Broki meg mint valami önkényúr b+. Hányadék.

ő-szinte 2012.04.23. 21:36:34

levente, kis butus...:-)

Veder1 2012.04.23. 21:36:47

Csíra a legszebb lány? WTF?!?!? Ez hova tette a szemét?

Ditti82 2012.04.23. 21:36:50

Hiper a női Máté.

genevieve 2012.04.23. 21:36:52

milyen szimpatikus nő ez az anikó:-)))

Deedee 2012.04.23. 21:37:32

@Vödör: a bentiek közül simán:)

csiporog 2012.04.23. 21:37:43

most már csak ujjazás lesz folyamatosan? anikó játszogat:)

LoveMy 2012.04.23. 21:37:44

@Katicavirág:
Szerintem meg az a Hiéna GiGaGÁÁÁÁÁÁÁÁZ!!!!

raspberrypie 2012.04.23. 21:37:47

"nekem nem férfi, most akkor mi van?" - anikó. rib*** vagy, az van :D

inmemancsi 2012.04.23. 21:37:59

@gyvy: húú ez torrentés:))) közben a tvt is nézed?:))

edina meg szerelmes, akkor meg bármi megengedett:))ha saját maga nem érzi gáznak akkor nem az

skylaner88 2012.04.23. 21:38:01

Úgy látszik, hogy Levente meghosszabbította az előfizetését a Fürge Ujjakra :)

Veder1 2012.04.23. 21:38:07

@Cathcart_ezredes hehe attól mindenki fosott :D

Éder mester 2012.04.23. 21:38:09

Bazeg Csíra a hátrafogott hajával úgy néz ki, mint egy bedagadt orrú Justin Timberlake.

Hurri Kán 2012.04.23. 21:39:17

@inmemancsi:
Nem most. Még a mélyhűtőben van fogságba ejtve. :)

Veder1 2012.04.23. 21:39:22

@Deedee ne már, ne komolytalankodjunk!

mangalor 2012.04.23. 21:39:56

Viszont én komolyan sajnáltam Naomit, totál össze volt zuhanva:/
Petra meg félelmetes, mintha teljesen le lennének bénulva az arcizmai.

ő-szinte 2012.04.23. 21:43:45

máté arca, beszarás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.23. 21:43:56

Edina mindjárt elkezd szuszogni reflexből :)

busifa 2012.04.23. 21:44:22

Máté küzd a liszteszsákkal !!

szgy 2012.04.23. 21:44:28

értelmezés kérdése, de azt hiszem a levegőben levő lábak nem a papíron vannak.

Deedee 2012.04.23. 21:44:37

jéé csak most tűnik fel, hogy Máté ilyen magas? azt hittem, Felhőkarcoló Edinka nagyobb nála.

fofofo 2012.04.23. 21:44:42

anyaaaam.... nem neztem az orat, hogy miota megy a tancverseny, de kb negyedekkorara kellett volna megvagni

sogeking 2012.04.23. 21:46:05

@szgy: és ha csak fekszenek a kanapénz, a talpukra meg rakna egy kis fecnit ? :)

Veder1 2012.04.23. 21:46:09

@fofofo gondolom ennyire nem történt semmi

inmemancsi 2012.04.23. 21:46:39

@gyvy: juj és tolla is van?@busifa: nem is liszteszsák

csiporog 2012.04.23. 21:47:25

ááá, anikó!!! nincs más esélye, komolyan oroszlán idomárnak menjen már.

fofofo 2012.04.23. 21:47:27

@Vödör: hat csinaljanak esemenyt, azert szerkesztok, nem?

raspberrypie 2012.04.23. 21:47:32

"leventének nincs más választása, minthogy úgy [...ezt nem értettem :D ] a két lányhoz, mint ahogy én mondom neki" - anikó aka. domina :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 21:47:51

Mit mondott Edina Máténak/ról???? Még mindig nincs Viasatom:)

fofofo 2012.04.23. 21:48:49

ezt csak ugy nem unom halalra, hogy kozben olvasom a hszokat, behajtogatom a mosott ruhat, es olvasom Amundsen eletrajzat

inmemancsi 2012.04.23. 21:49:00

@mangalor: biztos botoxol:)) vagy táplálékkiegészítőjének a mellékhatása:))

Katicavirág 2012.04.23. 21:49:02

@LoveMy: Hát igen, Ő mindent visz!Ez a Levi gyerek meg odavan érte, nem is értem!

mangalor 2012.04.23. 21:49:34

@sogeking: :DDDDDDD

@busifa: röhej, de lassan tényleg liszteszsák lesz, a múltkor a zsinórtangában fölállt az ágyról és megdöbbentem, hogy kikerekedett. Mondjuk még így is csinos sztem, nagyon nőies alkat. Sajnos még pár év, és keményen kell dolgoznia azért, hogy ne legyen tepsiseggű tonnadonna.

Én nem értem a Hiper-LMZ kapcsolatot, vagyis azt igen, hogy ha nincs ló, jó a szamár is, de hogy mondjuk ennyire tárgyként gondoljanak egymásra, az nekem taszító.

csiporog 2012.04.23. 21:50:21

@raspberrypie: anikó a női melák:) akkor is parancsol, ha ő neki kellene puncsolnia

Deedee 2012.04.23. 21:50:43

@Vödör: a benti felhozatalból még mindig Csíra a "legjobb". és ez sokat elmond a többiekről:)

Cathcart_ezredes 2012.04.23. 21:51:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Szerelmesen fátyolos ködös tekintettel végigment a testrészein, hogy melyiket miért/mennyire szereti.

sogeking 2012.04.23. 21:51:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ha nincs, akkor honnan tudod, hogy van Edina nevű játékos ? :)

Sudu 2012.04.23. 21:52:25

Jöttek már be új lakók?

mangalor 2012.04.23. 21:53:09

@inmemancsi: ott?? :DD Bár a franc se tudja, a luxusba még ez is belefér, odaszállítják nekik a botoxot is.
az embernek az az érzése tőle, hogy egy vita közben kb ugyanilyen rezzenéstelen arccal fogná meg a nagykést és vágná a hátadba. brrrrr. de sztem nem rossz ember ő, csak félelmetes:)

csiporog 2012.04.23. 21:53:29

melyik a 34-es? anikó... na ezért ezt nem kellene emlegetni...

raspberrypie 2012.04.23. 21:53:33

@Sudu: most öltöznek be karibos cuccokba, sztem most jönnek majd

inmemancsi 2012.04.23. 21:53:47

@Deedee: ja a legjobb bendegúz hasonmás

szgy 2012.04.23. 21:54:16

talán ismétlik az előzőből a "trükköt" hogy álarcban jönnek be a zújak is.

sogeking 2012.04.23. 21:54:54

Anikón az a világos színű már azt hittem a felső :):)

Éder mester 2012.04.23. 21:55:40

Hmm, pedig azt hittem hogy Dávidka lecsap az egyik tolldíszes jelmezre.

fofofo 2012.04.23. 21:56:37

szerencsetlen Elemzo annyira szanalmas, komolyan sajnalom

mangalor 2012.04.23. 21:57:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azt ecsetelte, hogy melyik testrészét miért szereti. És a derekát a legjobban talán, azt a két kis bemélyedést.
Jaj olyan szép és helyes pasi vagy, és nagyon jóképű, sármos, és te nagyon vonzó vagy és szexi, és szuper a tested és a bőröd, és nem is tudom, mi tetszik rajtad a legjobban. Mindezt az után, hogy Broki elmondta, hogy neki a kisebb, filigrán termetű csajok jönnek be...

lalanc 2012.04.23. 21:57:30

Anikó és Edina már annnyira idegesít az affektáló, visszatetsző stílusával!!!!
Őrjítő!!!!

genevieve 2012.04.23. 21:57:39

aham, ez a fekete lány elég csini:-)

kerdesek05 2012.04.23. 21:57:40

Kivel telefontált PÍT?
Ezt a telefonálok mobilon dolgot miért most rakták be a szerkesztők?

szgy 2012.04.23. 21:57:45

egy "táncos" :-)

f.fredericks 2012.04.23. 21:57:50

Óóóó, két csaj. :P

raspberrypie 2012.04.23. 21:57:56

jéézus, hogy néz ki ez a szőke??? O_o

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.23. 21:57:56

Még egy úgymondozó, valami lehet a Mexikói levegőben :)

Aztakurva, na MOST mondhatja Kíra hogy ha már szőke legalább lehetne jó csaj :D

inmemancsi 2012.04.23. 21:57:58

honnan szedték ezeket az arcokat

ő-szinte 2012.04.23. 21:58:08

na baszki, reniről süt a tudomány...:-DDDDDDDDD

mondjuk andi se semmi:-DDDDDDDDDDDDDDDD

lemonkeyface (törölt) 2012.04.23. 21:58:11

Andi nagyon fos, viszont a fekete. uhh... :D

ő-szinte 2012.04.23. 21:58:48

máté már bevettette magát:-DDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.23. 21:58:50

Levente egyre gyanúsabb nekem.
Levente: "Jól esik egy másik nő érintése."
Anikó: "Levente nem férfi."

Éva meg azt mondta, hogy nagy megpróbáltatások várnak a lakókra. De eddig csak a nézőkre vártak a tüncike-broki párbeszéddel és ezzel a végtelenített táncversennyel.

fofofo 2012.04.23. 21:59:53

a fekete csaj elso ranezesre testalkata hasonlit Naivaehoz, csak feszesebb, vaganyabb, szebb az arca... szegen Edina

Veder1 2012.04.23. 21:59:57

@Deedee ne idegesíts, mert kidülled a szemem mint Meláknak!

mocskosmacska 2012.04.23. 22:00:20

Elemzőnek itt az idő dobni a hiénát.

f.fredericks 2012.04.23. 22:01:30

Látom volt kaszting az NDK-s úszóválogatottnál is.

szgy 2012.04.23. 22:02:00

a mikroport néha többet takar mint ez a "fürdőruha" :-)

Veder1 2012.04.23. 22:02:26

@mocskosmacska, az a baj, hogy ahhoz kommunikálnia kellene, és nemcsak kézzel. Szerintem esélytelen.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.23. 22:02:29

Andi osszeszoritott fogakkal is tud levest enni :)

Katicavirág 2012.04.23. 22:03:06

Kockacukrot adna Kira?Neki ki ad tükröt?Vagy fejet?

Ditti82 2012.04.23. 22:03:07

Andinak kisebb a melle, mint Kírának. :D

raspberrypie 2012.04.23. 22:04:53

petra, anikó haza *.* légyszi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 22:05:26

@inmemancsi: köszi:)

@Cathcart_ezredes: farkára is kitért?

@sogeking: mostanság, az elmúlt pár hétben nincs, amúgy meg van netem:P (utállak:P:P:P:P:P)

@mangalor: ezt így egymás szemébe?:O De gáz! Ez tényleg a pasijának hiszi!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.23. 22:05:30

@Yooha: Esetleg aranyat mosni a Rio Grandeból :D Mondjuk csak rögöket, a porra sansza nincs :)

genevieve 2012.04.23. 22:05:38

@Ditti82: pedig az nem nagy kihívás:-)

inmemancsi 2012.04.23. 22:05:41

ez a szerencsétlen zombi már gondoltam, hogy az utazás előtt csináltatta meg a melleit:)) azért nem veszi le a felsőjét soha kamera előtt

fofofo 2012.04.23. 22:05:51

@inmemancsi: tenyleg, masodik ranezesre mar kozonsegesebb

mocskosmacska 2012.04.23. 22:06:04

Én remélem, hogy tüncike megy. A brokival való románca.........hát már minősíthetetlenül unalmas.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.23. 22:07:04

úgy tűnik pít petrát lecserélné már szívesen, mondjuk Renire. Megértem, bár ez a műbalhé szánalmas volt

jóképűkirály 2012.04.23. 22:07:18

Ez a szőke csaj edző? ahhoz képest klasszikusan szarul csinálta az oldalemelést.Alap ,hogy nem test elöl , hanem a test mellől indítjuk el a mozgást ,mert úgy jóval többet dolgozik a váll és kevesebb segítséget tudunk belevinni törzsből.na mindegy:)

LoveMy 2012.04.23. 22:07:45

@mocskosmacska:
Edina marad és Hiéna katapultál, mert a női nem szégyene

Ditti82 2012.04.23. 22:08:36

@mocskosmacska: Védettség nélkül esélytelen. Ha csak nem úgy lesz, mint Pokahontasznál.

Billy a kölyök 2012.04.23. 22:08:42

@Katicavirág: Csíra hozza a tahó formáját, de azért van némi igaza, a festett szőkének tényleg elég ló feje van, ráadásul mellben is inkább homorú. Elég gyenge lehetett a választék, ha őt is bekasztingolták.

Remélem Hipert végre kib*sszák a héten, már a hányinger kerülget tőle.

Cathcart_ezredes 2012.04.23. 22:09:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Még szép, sőt kiemelte a többi közül...

Azért ebben a szőke lányban nem kevés tesztoszterin lehet, a barna viszont szép...

mocskosmacska 2012.04.23. 22:09:48

@Billy a kölyök: Hu, engem már annyi embertől kerülget hányinger, hogy azt sem tudom kihez nyúljak a nagy dúskálásban.

Katicavirág 2012.04.23. 22:10:51

Pít bepöccent mert a hiúságát sértették! :) Ezért egyből zsarol!Elég vicces!

mocskosmacska 2012.04.23. 22:11:12

Tényleg faszság valakinek beszólni azért, mert 20 évesen még nincsen diplomája.

szgy 2012.04.23. 22:12:36

hát én ezt nem értem. bejöttek az új csajok és egyfolytában a régiek magyaráznak.

Péter bá 2012.04.23. 22:13:09

Az épp hogy csak 21éves Kíra a 20éves Petrának mondja, hogy éretlen és még fiatal! :) Mit képzel magáról ez a tyúk?Úristen!

LoveMy 2012.04.23. 22:14:05

Ez Hiéna akkora aljadék, egy akkora "merev" F.ß!

csiporog 2012.04.23. 22:14:07

@Katicavirág: pit is megmutatja, h milyen ha ő van fölényben...

inmemancsi 2012.04.23. 22:14:08

levente nem pasi, tudom, hogy nőt nem verünk de transzvesztit igen

mocskosmacska 2012.04.23. 22:14:20

Hát ez az anikós-leventés jelenet nagyon kemény volt.

Ditti82 2012.04.23. 22:14:24

Nem irányít? Ne vegyél fel pólót! :D

csiporog 2012.04.23. 22:14:48

@Péter bá: azt mondta, h nincs annyi tapasztalata férfiak terén... az nem a kortól függ

lemonkeyface (törölt) 2012.04.23. 22:14:49

Na jó Reni 2x szólalt meg eddig de már nem tetszik :D

mocskosmacska 2012.04.23. 22:15:18

@csiporog: Igen, engem is taszít a viselkedése, pedig eddig még nagyjából szimpi is volt.

fofofo 2012.04.23. 22:16:17

na ha Levi most nem kap eszbe, akkor tenyleg csak azt erdemli, amit kap

Veder1 2012.04.23. 22:16:19

Azt hiszem visszajutottam a játék kezdetéhez. Egyik lakót sem sajnálnám, ha menne.

Péter bá 2012.04.23. 22:16:26

Levi felnéz Anikóra és társat lát benne?Férfi ez?Ja Anikó már megmondta, hogy nem az!Bocs!

lemonkeyface (törölt) 2012.04.23. 22:16:35

Hipert valaki vágja ki a villából könyörgöm!!!!!

inmemancsi 2012.04.23. 22:17:03

ez a barom ha nem cseréli le ezt a transzit egész magyarországon elássa magát

bruu 2012.04.23. 22:17:23

de akkor biztos érzel amikor elemző tampont igazit benned

busifa 2012.04.23. 22:18:43

Hiper, a diktátor! :))

genevieve 2012.04.23. 22:18:49

anikó skizofrén:-)))

szgy 2012.04.23. 22:18:55

ez tényleg hiéna: "Leventének nincs más választása"...

csiporog 2012.04.23. 22:19:31

anikót vki pofozza meg!

azért nagyon kiváncsi lettem volna a hiper és melák párosra... ki kiabált volna kivel:)

mocskosmacska 2012.04.23. 22:20:04

Akkor milyen lenne Hiper, ha kapcsolatban lennének?

mocskosmacska 2012.04.23. 22:20:46

@genevieve: VAlami nagy baja lehet, mert ez már nagyon túlzás.

mangalor 2012.04.23. 22:21:13

Levente, miért???? Miért csinálod ezt? De az az atléta baromi jól áll azért, imádom!!:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaja, hányinger volt. először zat hittem, viccel a Naiva, de nem, totál komolyan mondta. Broki meg köcsögül vigyorgott.

fofofo 2012.04.23. 22:21:18

szegeny Elemzo egy mondatot nem birt vegigmondani, de mintha kezdene kinyilni a szeme

szgy 2012.04.23. 22:21:23

edina is féltékeny ezerrel

mocskosmacska 2012.04.23. 22:22:07

"Ha vannak érzelmek, akkor nehéz eltűrni, hogy bármilyen kontaktusba lép bármilyen lánnyal."
Azért mondjuk a női munkatársaival szóbaállhat munkaidőben, ha megígéri, hogy csak munkáról beszélnek és csak amennyit feltétlenül szükséges?

raspberrypie 2012.04.23. 22:22:28

pííííít :D nnaa :D

busifa 2012.04.23. 22:23:10

Esti tamponigazítás...

raspberrypie 2012.04.23. 22:23:34

amúgy azt már ugye láthattuk, hogy levente mindent anikóért az ágyban, de ez visszafelé volt már? :D

csiporog 2012.04.23. 22:23:34

@mocskosmacska: ne de ez nem egy munkahely:) vagy de:)

fofofo 2012.04.23. 22:23:42

nem neztem minden adast, de tenyleg mindig csak Elemzo elegiti ki Hipert, es o nem kap semmit?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.23. 22:23:53

Hát ez igen gyorsan ment mondjuk :D

raspberrypie 2012.04.23. 22:24:11

pít, egy igazi úriember vagy, ahogy le taperolod az új csajt kb. 3 órai ismeretség után :) miközben ott alszik a párod a szobátokban

csiporog 2012.04.23. 22:24:19

@raspberrypie: dehogy volt, domina nem szolgál:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.23. 22:24:33

@Péter bá: :D:D:D:D És ez nem tetszett, nahát:O:D

@mangalor: szánalmas:S

Jó éjt Mindenkinek!

raspberrypie 2012.04.23. 22:25:02

@fofofo: akkor másban is felmerült a kérdés ezek szerint :D

szgy 2012.04.23. 22:25:28

an végre, kezdődik a showder klub :-)

mocskosmacska 2012.04.23. 22:27:53

@csiporog: Mondjuk akkor tüncike biztosan örül, hogy a személyzet férfi, mert képzeld el, hogyha nő hozná a levelet és broki annak mondná, hogy gracias.......

inmemancsi 2012.04.23. 22:28:08

@raspberrypie: hát figyelj azért egy zombi mellett aludni kellni hetekig nem csodálom, gondolj bele felébredsz és egy ilyen szürke arc az első amit meglátsz:))

ez az anikó undorító

mocskosmacska 2012.04.23. 22:28:43

LMző egy szánalomhegy. Most itt az esély kibaszni anikót.

csiporog 2012.04.23. 22:29:30

@mocskosmacska: még nem láttuk a takinéniket:)

vécés jóska 2012.04.23. 22:30:06

Na ennyit arról, hogy Pít homár. Bejött egy rusnya csaj és rögtön lesmárolta :) A másik bige, az osztrák sztriptizes meg talán még Noéminél is hülyébb, ami nem hittem, hogy lehetséges.

Cathcart_ezredes 2012.04.23. 22:30:34

Naiva kezd durván pocakos lakatos formát ölteni...
Hiperre már szavaim sincsenek, téboly. Levente meg Elemzőből lehetne már Kezelő is.

jóképűkirály 2012.04.23. 22:31:21

Elemző nem szopatta Anikót a lepedő alatt? nekem úgy tűnt.

busifa 2012.04.23. 22:32:28

Jó lett volna ez a Máté-Kíra beszélgetés ha nemcsak minden második mondatot értettem volna!

mangalor 2012.04.23. 22:33:56

@busifa: milyen szexről volt szó?? én is füleltem ezerrel, de basszus pont ezt nem feliratozták...

@jóképűkirály: nekem is ez volt az érzésem:)

kerdesek05 2012.04.23. 22:35:07

Kivel telefontált PÍT?
Ezt a telefonálok mobilon dolgot miért most rakták be a szerkesztők?

bruu 2012.04.23. 22:35:54

jobb mint a megafuctor

busifa 2012.04.23. 22:36:36

Kíra bimbója emlegetése körül elvesztettem a fonalat...

kerdesek05 2012.04.23. 22:36:54

Lehetett telefonálni az ÉH2ben?

mangalor 2012.04.23. 22:37:42

Pít most gondolkodik el azon, hogy mit fognak szólni majd idekint??? LOL

almafa5555 2012.04.23. 22:39:05

@kerdesek05: én úgy láttam, hogy nem volt nála telefon, csak játszotta

almafa5555 2012.04.23. 22:39:51

Ez az együttfürdés engem is kiakasztott kicsit. Szerintem Kírán nincs ruhám, bár a pasim szerint dee biztos, csak fekete a bugyija :D

busifa 2012.04.23. 22:41:31

Kíra bűnei: tetkó, piercing, kutya (?) :-O

sogeking 2012.04.23. 22:41:57

új fekete csaj valahonnan ismerős

kerdesek05 2012.04.23. 22:42:19

Andi 21 edző facebook lap, elérhetőség van?:)

bruu 2012.04.23. 22:42:31

reni nem szeretne intimitást folytatni

almafa5555 2012.04.23. 22:44:14

Andi nagyon hasonlít az ÉH1 Katára

mangalor 2012.04.23. 22:45:42

Reni nagyon helyes arcú meg csinos, de sztem kurvás. Ami persze bejöhet valamelyik pasinak.

Péter bá 2012.04.23. 22:47:29

Csöppet rászáradt?

sogeking 2012.04.23. 22:48:02

Edina kiment megmutatni a többieknek

@busifa: ez leszűkíti a lehetőségeket

vécés jóska 2012.04.23. 22:48:53

@sogeking: A VV5-ben volt a beszavazon, talán a Seherezádéson. Ott is megcsillogtatta lexikális tudását, be se jutott szerencsétlenje. Akkoriban valaki írta, hogy fél Hódmezővásárhely + párszáz stájer faszi már elkapta a grabancát, szóval valszeg kapunk szexet, ha bent marad.

GL-581 g 2012.04.23. 22:52:25

Még jó, hogy Edina tekintettel van édesanyjára, és nem szerelmeskedik a kamerák előtt. :D

Szóval az anál megy a kiscsajnak, de lenyelni már nem elég úrinő, mi? :DD

Egyébként az ÉH2-ben valahogy a lányok az idiótábbak. Petra gyönyörűen előkészítette a kiesését, a másik kieső helyért pedig ádáz küzdelmet folytat Naiva és Hiper.
Szerintem túlságosan hozzászoktak ahhoz, hogy biztonságban van a seggük. :-/

busifa 2012.04.23. 22:52:34

@vécés jóska: kössz, akkor Edinka le lesz cserélve! :)

sogeking 2012.04.23. 22:54:51

@kerdesek05: csak egy gyenge poén volt részemről :)

kerdesek05 2012.04.23. 22:56:58

@busifa: inkább más. Edina seggét sokáig szeretnénk látni:)

busifa 2012.04.23. 22:59:58

@kerdesek05: hmm.., cselszövő kategoriában indult, esélye se volt Kingucival szemben..

mangalor 2012.04.23. 23:11:18

@kerdesek05: még mindig kevésbé idegesítő, mint Hiper, az biztos. Viszont (nőként) nézni ezt a vergődést...

kerdesek05 2012.04.23. 23:30:37

HIPER:
énn olyan nagyoooooooooon jóóóóóóóóóóóóóóól éreztem magamat, az én számom ment, nekeeeeeeeeeeeeeeeeeem annyiraaaaaaaaaa jóóóó volt, ez olyaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nagyon jóóóóóóóóóó nekem, a PAPUCS meg mindig velem van és hipereskedem.

JOKKA21 2012.04.23. 23:44:49

Noémi kivételével minden csajt dugnék(újakat is).Petra nagyon nyávogós, de jó suna.Anikó nagyon domina, Levente helyében leugattam volna.:)
Mi az a dal, amiben valami "ojojoj" van?:)

JOKKA21 2012.04.23. 23:52:59

Levente beszólása kurva jó volt.:D
Levente: Emlékeztetsz Anyámra!
Anikó: Ő sem engedett elegánsan öltözni?
Levente: Nem.Mindig basztatott!:
:DD Lehet nem pont így mondták, de kb ez volt a lényeg.

Dick Francis 2012.04.23. 23:57:16

Hát az Extra vége az hatalmas volt. :D

-Én így nem csókolózok ne haragudj. :DDD

chuckbass 2012.04.23. 23:57:31

@JOKKA21: Don Omar - Danza Kuduro a dal amit keresel

raspberrypie 2012.04.23. 23:58:48

@Dick Francis: gondolom máté mondta, nem? - nem láttam :/

Dick Francis 2012.04.24. 00:01:35

Máté igen. :) Bár nem tudom mekkora csomagot tartogatott az Edina a szájában, de azért az tényleg nem lett volna gusztusos.
De ezek a jelenetek, nagyon jól lettek összevágva.

JOKKA21 2012.04.24. 00:09:14

@Sziporka: @chuckbass: Köszönöm szépen!:)

Petra jó kis csaj, jól néztek ki az éden sunák a (ka)ribi ruhában.:) Reni jó csaj, remélem Noémi-Reni helycsere lesz.

raspberrypie 2012.04.24. 00:09:47

@Dick Francis: most komolyan, rájuk már nincs más jelző: gázak. de nagyon.

ő-szinte 2012.04.24. 00:13:43

@JOKKA21: igen, reni valóban csinos:-) de a másik szájában pít volt benne??:-O

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 00:23:38

@mangalor: Nekem bejön fejre ez a Reni így az első napján

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 00:45:46

@ő-szinte: Arcra :-)

Erről a Petra melléről annyit beszélnek, de nem is emlékszem, hogy láttam volna valaha.

ő-szinte 2012.04.24. 01:03:40

@Pácsó Ármándó: értem én, csak azon röhögök, hogy az arca érdekel:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
petricsésze meg nem nagyon mutogatta még a melleit, talán azért nincs meg neked;-))
anikón viszont síííííííííííííííííííírva röhögtem bzdmeg!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aszongya,"én nem iránytok" majd elsüti a fekszik-nyugszik-alszik jelenetet a szobában, és amit meg lent művelt a félre vonulós beszélgetésnél elemzővel...:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
na az az ultra priceless, eheheheheeheheheheeheheheeheehehe
nem hittem el baszki:-DDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 01:10:26

@ő-szinte: A testét majd megnézem, ha többet mutatják és ha fürdik majd. A melle már most jobb mint Andinak, akit viszont Pít szépen elkapott pár órai ismeretség után. Igaz, most kell neki alaposan bedolgoznia magát, amíg a csajnak kell tepernie a bent maradásért.
Leventének most lenne esélye megszabadulnia Anikótól, de ahhoz túlságosan papucs. Nem igaz, hogy még mindig tűr.

LöncsVezér 2012.04.24. 01:25:01

@f.fredericks: Pont ez jutott eszembe, szegény Andesz gyerekkorában beleeshetett a tesztoszteronos vályuba...
@kerdesek05: nem volt telefon a kezében,csak eljátszotta..
@Vödör: Teljes mértékben egyetértek.

Összefoglalva, Melák és Omár kiesésével színtelen,szagtalan, teljesen izgalommentes lett a játék(egyelőre) és jómagam,ahogy Vödör is, senkit nem sajnálnék ha eltávozna.

ő-szinte 2012.04.24. 01:37:59

@Pácsó Ármándó: akkor te nem vetted le...:-O
elemző, pont, hogy besztrájkolt:-DDDDDDDDD
hiper hiába pattogott ott neki, látszott, hogy fasza tele van vele. max az tartotta vissza, hogy elküldje a picsába, hogy anikó rohadtul nem vágta le, hogy már nem ő diktál, meg esetleg mg az, hogy belé akarta helyezni este a bizalmát:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ami úgy tűnt, sikerült is;-DDDDDD
sztem elemző hazaküldi:-)))

ő-szinte 2012.04.24. 01:40:18

@Pácsó Ármándó: ja, ezen nagyon röhögtem, hogy a melle már most jobb mint andinak:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
andin meg meglepődtem, hogy milyen hamar "beilleszkedett",hehehehehe

kerdesek05 2012.04.24. 02:01:24

Edinának teli a szája.
Edinának aztán tényleg teli a szája.
Máté: Így nem csókolózunk ne haragudj.
Edina kimegy kiöblíteni száját.

JOKKA21 2012.04.24. 07:26:50

@ő-szinte: Igen.Bejön neki a szőke muff, ami nem baj, mert így Petra az enyém lehet.:DD

kisberci 2012.04.24. 07:32:48

Nekem van egy olyan érzésem hogy Pit és Noémi között van egy nagyon jó paktum. Külön külön eljutni a végéig aztán összeállni és megnyerni. Ez lenne a legjobb taktika, senki nem sejti, sosincs veszélyben a kapcsolatuk, mindig lesz hova állniuk.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.04.24. 07:43:43

Kimaradt a hogyvoltból Hiper abszolút csúcs mondata, amikor arról beszélt, hogy ő nem "irányítja" Papucsot, mert az azért durva lenne, az olyan csúnya szó. Levente egyszerűen csak "hallgat rá". Pólóra vele!

Ditti82 2012.04.24. 07:54:07

@kisberci: Nehogymá FSZK nyerjen! :O

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.24. 08:03:02

Melák és Naiva a pultnál beszélget a kapcsolatukról

dehát Melák már otthon emelgeti a szemöldökét vagy lemaradtam valamiről? :D

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 08:15:26

Ma a fiúknak kell döntenie arról, hogy melyik lánynak adnak védettséget. Ezzel kapcsolatban a következő reményeimnek adok hangot:
- Remélem nem hirdetik ki nyilvánosan, hogy a fiúk milyen feladatot kaptak
- Remélem, hogy a fiúk nem mondhatják el a lányoknak, hogy kire esett a döntésük.
- Remélem Pít ráveszi a bandát, hogy Reni kapjon védettséget, mert ő így felveheti Andit Petra helyett és Reni búcsúztathatja Anikót
- Remélem ezek után Reni befolyásolható lesz annyira, hogy Hipertelenítse a hotelt

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2012.04.24. 08:22:27

Ha még egyszer kiejti Edina azt, hogy: "Tudóóóóóóóóómmmmmm...."olyan hangsúllyal, mint mikor már negyedszer járja az általános másodikat és huszadszor kérik meg, hogy vegye már fel a köpenyét...

Müszélia 2012.04.24. 08:24:46

@jadebulgari: nem otthon emelgeti, hanem floridában. ha egyszer egy üzlet beindul...
edinkát és hipert lecserélném az új csajokra.

JOKKA21 2012.04.24. 08:26:06

Anikó nagyon geci, hogy neki Levente nem férfi, de ő igazi nő, mert sok nő ilyen geci.:)

Átvitel honvéd 2012.04.24. 08:26:32

Hajnali fél kilenc, és a Viasat lapján még se tegnapi adás, se Extra. Ennyire súlyos volt? ;)

JOKKA21 2012.04.24. 08:27:25

@QTPie: Elviselném tőle a nyávogást, ha hozzám simítaná a fenekét (ka)ribi cuccban.:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.24. 08:40:51

Szegény Pít, gecimód ki lehet éhezve, ha erre az új buxára rázúzott. Mondjuk Petra annyira igénytelen némber, hogy még egy kicsit meg is értem. De akkor miért nem fekete csajra ment rá, az valahogy még kinéz azzal a szurikáta fejével. Ezzel együtt Pít vállalhatatlan, ha iszik: hol kurva erős, hol kurva okos.

Valószínűleg Csíra és a Féliker ellóghatták a táncórákat, mert a mozgásuk alapján kidobott pénz volt, amit erre költöttek.

Hiper maradjon, szerintem vicces. Az szőke nő az örlőberendezéssel a szájában kapjon védettséget. (Egyébként szerintem neki a "Farmer feleséget keres" c. műsorban kellett volna indulnia, ezzel a fogsorral 15 perc alatt lemorzsol egy zsák csöves kukoricát.)

JOKKA21 2012.04.24. 08:43:40

@RAMBO: Mert a fekete(Reni) jobb picsa, szőke meg örül, ha egy Pít féle szépfiú fűzi.Renit biztos 100 gazdag menő kan fűzi kint, ő nem olvad Píttől.
Petra nem igénytelen, jó kis suna, jó lenne nekem, csak messze van Eger.:D

antika890 2012.04.24. 08:56:12

Papucs saját megítélése szerint nem is papucs. Mondjuk ha csak elgondolkozna egy kicsit, hogy két! csaj jött be, mégis ő az, aki vigyázban áll Hiper előtt. EZ már nem papucs, hanem zokni.

beacska 2012.04.24. 08:58:24

jó reggelt, jó szurkolást!

mielőtt elolvasom mások gondolatait, gyorsan az enyémeket:
-remélem, Pít végre lecseréli Petrát! Vhogy nem bírom. Ilyen buta lányt, hogy amikor bejön 2 lány, akkor kezdi el csesztetni Pítet a kinézetével! Mi ő a menedzsere, hogy azzal foglalkozik, hogy néz ki? Én is morcos lettem volna...Én megértem Pítet, hogy végre lazázik :))) remélem, egy potya munera is beficcen neki, hogy végre elhallgassanak a buzizők ;)))
-Anikó milyen aranyos! méghogy nem érez semmit! még magának is hazudik! Azt hiszi, otthon apa akkor megbocsátja neki a kis csókocskákat, ha azt mondja, nem jön be neki Levente! ...libus...nekem nagyon tetszett, ahogy felsóhajtott: na jó, ebben is kurva jól nézel ki :)))
-Máté és Edina szót sem érdemel....

csudri82 2012.04.24. 08:58:42

@Pácsó Ármándó: Ilyen csavart ne várj, szerintem annyi lesz, hogy egyiknek adhatnak védettséget a srácok, a másik pedig megy haza.

Ha ez lesz, akkor a kanok úgyis a szúnyogot akarják majd bent tartani, Pít meg gondolom a Brigitte Nielsent, úgyhogy ebből még lehet egy jó konfliktus. :)

trillárom 2012.04.24. 08:59:31

@JOKKA21: Ha neked Petra kellene, akkor te is nagyon ki lehetsz éhezve..

jo.e 2012.04.24. 09:03:41

@JOKKA21: bírom az ilyet :) Messze van Eger... Nyilván csak ezen múlik. :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2012.04.24. 09:05:45

Szerintem sixx rühelli Csírát! :(
Méltánytalan módon mellőzi a csaj beszólásait, pedig nagyon feldobják a műsort!
Komoly önirónia is szorult a lányba, szórakoztató! :)

pilar ternera 2012.04.24. 09:10:02

madárfüttyős jó reggelt mindenkinek!

ha LMZ-nek még mindig nem nyílt ki a szem s ezt az alkalmat sem használja ki, hogy kibaszarintsa Hipert, akkor menthetetlenül hülye és jövő héten menjen haza!!!!!!!!!

ennyi.
más nem is nagyon történt...:(

jo.e 2012.04.24. 09:10:03

Hiper teljesen vállalhatatlan lett. Levente is nagyon gáz mellette. (jó, ő mindig is az volt)
Viszont Dávid az extrában teljesen rendben volt. Én még 'valóságsóban ilyen beszélgetést nem hallottam (ez persze nem jelent semmit) Hamarosan ki fog ő esni innen, nem ide való és sztem a többiek is rájönnek majd... Persze ki tudja hogyan reagálnak az agyhalottak az értelem fuvallatára ;)

anne.shirley (törölt) 2012.04.24. 09:10:50

Naiva minden nő szégyene ahogy tegnap udvarolt Brokinak...

Ditti82 2012.04.24. 09:11:10

@CsigaBiga: "Két meggymaggal élek" :D

almafa5555 2012.04.24. 09:11:13

örülök, hogy a kávé+hogyvolt együtt jár, mert a röhögéstől mindig felébredek :))

Kabarészínész 2012.04.24. 09:11:28

kicsit meginogtam... értem én, hogy Pít tuti langyos, de lehet, hogy csak biszex, ezért választotta férfiarcút....

The Game 2012.04.24. 09:11:32

Edina milyen magas ill. nehéz lehet, hogy emiatt nyüszögött?

almafa5555 2012.04.24. 09:11:47

@anne.shirley: halálom a hátán lévő kis sáv volt, ami annyira, annyira, hogy húúúúú

pilar ternera 2012.04.24. 09:12:46

@jo.e: mi volt az a beszélgetés?

Vadkörte82 2012.04.24. 09:13:18

guten morgen!!

nem láttam tegnap, de a leírtak alpján nem veszítettem semmit. remélem a héten Hiper repül haza.

Edinka, no comment. nehéz szavakat találni rá.

pilar ternera 2012.04.24. 09:14:12

@The Game: láttam életben: se nem magas, se nem vaskos, úgyhogy Broki egy puhapöcs, ha emiatt nyöszörgött...

f.fredericks 2012.04.24. 09:14:44

@JOKKA21: suli időben Pesten megtalálod, mert Corvinusos.

Pítnek persze, hogy bejön a Férfiarc, mert végre bejött egy maszkuláris csaj. Kíváncsi vagyok, hogy a szerkik engedik-e, hogy Levente kibassza Hipert, mert ha ő is kiszáll, akkor vége a sónak. Nézhetjük Brokiék bagzását, meg Csíra faszságait, én FSzK csipogását Omár után.

almafa5555 2012.04.24. 09:15:15

tegnap szerintem az egész műsor egy nagy unalom volt. Az általános iskolából ismert táncika végigmutatása közben azt hittem, hogy elalszom

almafa5555 2012.04.24. 09:16:59

nagyon gáz volt Hiper elszólása, hogy nem érez semmit, hirtelen megfagyott a levegő

pilar ternera 2012.04.24. 09:17:21

@The Game: hááát, én 172 vagyok és nálam bőven alacsonyabb, úgyhogy 165-re tippelek

JOKKA21 2012.04.24. 09:17:59

@trillárom: Azt ne mondd, hogy nem jó csaj.:) Bár itt divat Petrát szar nőként beállítani.

@jo.e: Nem csak azon, azon is, hogy nem vagyok gazdag menő kigyúrt szépfiú.:)

@f.fredericks: Köszönöm.:)

beacska 2012.04.24. 09:18:26

@Pilar Ternera: @jo.e: Levente bak csillagjagyű. Az idevágó tulajdonságok:
Mint jelképük a hegyi kecske, biztos lábakon állnak, útjukon kevés kockázatot vállalva. A Bakokat magasfokú intelligencia jellemzi, vezető pozíciókra törekszenek. Jól tudják magukat adminisztrálni, a tervezéshez és szervezéshez minden eszközt felhasználnak. A problémák adják a megoldás kulcsát céljaik eléréséhez. Mindig törekszenek a biztonságra.

úgy veszem ki, nem egy hűbele-balázs típusú lehet, amit a viselkedése tükröz is. NEM fogja önként lecserélni Anikót!

pilar ternera 2012.04.24. 09:19:45

@almafa5555: hiper annyira ostoba, hogy hihetetlen! pedig az elején még azt hittem van vmi a fejében, de csak egy túlpörgött p.csa. még most sem képes visszafogni magát, annyira el van telve az LMZ felett gyakorolt hatalmával. LMZ ÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!

JOKKA21 2012.04.24. 09:19:49

@antika890: Főleg úgy, hogy Anikó beszólt neki, amikor mondta Levente, hogy megyünk haza, hogy ő marad(előző héten, amikor Márk és Dávid bement).Helyében leszarnám a formás seggűt és kivágnám.:D

pilar ternera 2012.04.24. 09:22:11

@beacska: én is tartok tőle, hogy nem fogja! bár nem nevezném már ezt hübele-balázs akciónak. érik ez már rég és rajta kívül mindannyian látjuk is...

de nem a csillagjegye miatt (én is bak vagyok), hanem mert egy birkatürelmű hülye! :)

JOKKA21 2012.04.24. 09:25:18

@Fehér pamacs gusztáv: Segge nem hízik, nagyon tutajos volt, amikor Máténak rázta és az ölébe ült.:D

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 09:29:48

@JOKKA21:
Hát seggre már ne is hízzon :D

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 09:33:39

@beacska: Pít azért elég hiú természetű és könnyen bemorcul, ha kritizálják.

@csudri82: De, én azt várom hogy mindkét csaj marad a kiválasztásig, mint a múlthéten. Akkor is 7-5 volt az arány. A Brigitte Nielsen név találó!

@Pilar Ternera: Szia! Tegnap hiányoztál, egyedül kellett kreatívoskodnom, pedig ebben te is jó vagy.
LMZ már nem is papucs, hanem mamusz!

beacska 2012.04.24. 09:36:25

@Pilar Ternera: én nem tartok tőle, én REMÉLEM ;)
Levente bírja Anikót, bejön neki. Érzi a "törődést". Rögtön, amikor bejött, Anikó ráúszott, megmentette, és bármit is mond a riportban, erősen kötődik Leventéhez. Én azt mondanám, Anikó a riport szobában hazudik, de a viselkedése egészen mást mond.
Leventének biztonságra van szüksége. A játék miatt pláne. Számára nem terhes A. viselkedése, hanem megnyugtató. Jól is tudja kezelni, szerintem.
Jók együtt. Ahogy ÚjNiki mondta: Harmonikusak.

pilar ternera 2012.04.24. 09:39:00

@Pácsó Ármándó: mit csináltatok itt tegnap??vasárnap nem volt ÉH! ;)
és mit hoztál össze tegnap?
igen, a lehető legpuhább... pedig tegnap már néha látszott, hogy elege van, csak nincs vér a pucájában kiállni magáért és kivágni Hipert... nem is értem...

beacska 2012.04.24. 09:39:21

@Pácsó Ármándó: egyenlőre Pít többet tett Petráért, mint fordítva. Rengeteg energiáját (Pít) elemészti, hogy ha fiúk vannak bent, rendesen viselkedjen, tartsa a száját. Petra is megtehetné. DE NEM!

pilar ternera 2012.04.24. 09:40:46

@beacska: igazad van, de engem Hiper már nagyon idegesít, inkább kint látnám, mert minden megnyilvánulása miatt már én égek a TV előtt

beacska 2012.04.24. 09:41:46

@Pilar Ternera: :))) én nagyon bírom :))) de nekem pl. Levente a legszexisebb bent...már beelőzte Pítet...;))

pilar ternera 2012.04.24. 09:42:19

@beacska: +1:9 Pítet bírom, Petráért meg egy könnycseppet nem ejtenék.

jo.e 2012.04.24. 09:43:20

@Pilar Ternera: D. azt mondta, h. van 1 cseh (?) bnője, de az a baj, h. nem tud magyarul. Sose' gondolta volna, h. kulturális különbségek, meg ilyesmi, de ha mondjuk azt mondja neki, h. Ady, akkor csak néz, nem érti miről van szó. "én magyarul vagyok az aki vagyok" -ezt megjegyeztem szó szerint :)
Plusz 1 "szlovák nyelvtanfolyam fél percben" c. vicces 'szkeccset is előadtak Noémivel :) Ja, meg felsoroltak 1 csomó esőről szóló dalt (nem szlovákot :)) és N. is tudott - ha jól emlékszem - 3at (vö.: 2 agysejt :))) )
Ennyit hát dióhéjban az É.X.-ról :)

jo.e 2012.04.24. 09:44:26

@beacska: ez ment fejből, v. gugli :) ?

pilar ternera 2012.04.24. 09:44:36

@beacska: ilyen szemmel nem is nézem őket, mert egyik pasi sem jön be... de azt megértem, hogy többhetes összezártság megszépíti az embereket. ;)

Vadkörte82 2012.04.24. 09:44:51

@Pilar Ternera: nekem Pít a favorit a pasik közül! ő maradjon a többi mehet.

shimizu 2012.04.24. 09:44:58

@RAMBO: "Egyébként szerintem neki a "Farmer feleséget keres" c. műsorban kellett volna indulnia, ezzel a fogsorral 15 perc alatt lemorzsol egy zsák csöves kukoricát."

LOLOLOLOLOLOL
ez nagyon nagy! XDDD

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 09:45:47

Pítről lassan csak bebizonyosodik, hogy látens búza, ha nekifutásból rápusztul a Férfiarcraúra. Milyen lepődés lesz, mikor alant nagyobb csomagot talál, mint az övé. :)

De talán még mindig jobb lenne ez a csaj(?), mint a mimikakirálynő Petra...

pilar ternera 2012.04.24. 09:46:19

@jo.e: köszi.:-) ebben Dávidnak igaza van egyébként...

LoveMy 2012.04.24. 09:47:00

Hy :)

@Pácsó Ármándó: Szerintem a szőke NDK-s úszónő (alias Molnár NagyŐ Anikó) fog védettséget kapni: egyrészt Pít rágerjedése, másrészt LMZ miatt is, akit a Hiéna már "felvilágosított" hogy ez a buta!
@beacska: @Vadkörte82:
a Hiéna tegnapi futurisztikus pszichodrámája a női nem szégyene, és LMZ mosolygós reakciója volt vállalhatatlan. Szívlapát, de gyorsan, még a feketelyuk előtt!

beacska 2012.04.24. 09:47:02

@jo.e: :))) nem fejből :)) utána néztem Máténak is, amikor Edinkával kezdett, az is bejött, hozta a formáját ;))

beacska 2012.04.24. 09:48:15

@LoveMy: melyik "drámára" gondolsz?

Vadkörte82 2012.04.24. 09:52:50

@LoveMy: szia! egyetértés! de Edinkának is már rá kellene koppintani a fejére! ...de ez lehet már csak hazafelé a repülőn történt meg.Hiper típus az életben is kerülendő részemről.

rinity 2012.04.24. 09:53:45

A tegnap este legjobb elszólása Csíráé volt szerintem, amikor azt tervezgette, hogy letesz Andi elé egy kockacukrot és reméli, hogy érteni fogja a lány a poént. :):)

LoveMy 2012.04.24. 09:57:19

@beacska:
az egész tegnap esti Karibi magánszólójára!

@Vadkörte82: biztos sokan csak utólag gondolják: lehet, hogy még sem így kellett volna játszani!

jo.e 2012.04.24. 09:58:36

@beacska: akkor ezek szerint te hiszel az ilyesmiben ? :) (azé' vág az eszem, ugye ;))

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 09:58:52

@Pilar Ternera: Öö.. helyesbítek, tegnapelőtt. Visszaolvasni nem ciki :-DD

@beacska: Petra tényleg éretlen a férfiakkal ahogy Csíra mondta, de Pít attól még erősen hiú.

@jo.e: Noé otthon van a zenékben, biztos sokat diszkózik.

@Vadkörte82: Valahogy sejtettem :-)

@LoveMy: Hy! Dehát Pítnek az lenne az érdeke, hogy Reni kapjon védettséget és kiüsse a főellenségét Hipert, mert Legófogat ő bevállalja, ahhoz nem kell védettségének lenni.

Ditti82 2012.04.24. 09:59:38

@Pácsó Ármándó: És akkor derül ki a védettség. :D

Átvitel honvéd 2012.04.24. 10:01:01

@beacska: valóban. Szerintem egyébként az is elég relatív, hogy LMZ "papucs". Több bejátszásban látszott, hogy képben van (Hipert is simán anyucihoz hasonlította, már abban a vonatkozásban, hogy állandóan b*tatja :D ), azaz nem megalkuvásból, beszűkültségből visszafogott, hanem stratégiából.

LoveMy 2012.04.24. 10:01:59

@Pácsó Ármándó:
Értem a gondolatmenetedet, de nem biztos, hogy Pít a fejével gondolkodik! ;)

beacska 2012.04.24. 10:02:07

@jo.e: nem napi szinten, de összglobál igen. Én mérleg vagyok, rám teljesen igaz, volt egy-két pasim, akivel marhára nem jöttek össze a dolgok, aztán utána néztem véletlenül, és kiderült, hogy mind a három (3!) halak jegyű volt, és ez volt a baj...azóta utána szoktam nézni, és nagy vonalakban állni szokott a dolog ;)

Vadkörte82 2012.04.24. 10:02:45

@LoveMy: gondolod ez taktika Edinka részéről?..engem az zavar h ennyire odavan Brokiért.

@Pácsó Ármándó: hát nem árulok zsákbamacskát :)..de azért ami sok az sok :)

JOKKA21 2012.04.24. 10:02:54

Andreának hol a melle?

beacska 2012.04.24. 10:05:01

@LoveMy: lehet úgy csinálni, hogy "jajjj, de béna!", meg "húúúú micsoda elviselhetetlen picsa", meg kisujjat emelgetni, de valljuk be, tipikus nőként viselkedett (igen, tudom, te a világért sem viselkednél így, és kikéred magadnak), teljesen érthető reakciókkal...én megértem őt, és jókat mosolyogtam....és végülis Levente felvette azt az izomtrikót, vagy nem? ;))

beacska 2012.04.24. 10:06:37

@Pácsó Ármándó: igen, az. az én férjem meg pocakos. Mégsem teszem szóvá neki, és nem azért, mert félek, hogy lecserél 4 nap múlva ;))) hanem mert lényegtelen.

ráadásul Pít előtte dicsérte meg a melleit....

beacska 2012.04.24. 10:07:34

@JOKKA21: valahol a mellizmai alatt ;))...látszik, hogy nem kevés súlyzót emelget.

JOKKA21 2012.04.24. 10:08:22

@beacska: Meghúznám így is, de jobb lenne, ha lenne melle.:)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:09:59

@LoveMy: Ezért kellene Pít Főnöknek tevékenyen közrejátszania az események alakításában!

@Vadkörte82: "gondolod ez taktika Edinka részéről?..engem az zavar h ennyire odavan Brokiért." Jó ég mi lesz így az Edina-Máté Love Fanklubbal? :-)

@beacska: És egy oroszlán-szűz határeset kos aszcendenssel? :-)

beacska 2012.04.24. 10:10:23

@JOKKA21: hát persze. meg jobb lenne, ha mindenki egyforma lenne...DE NEM ;))

beacska 2012.04.24. 10:11:59

@Pácsó Ármándó: sajna, az aszcendensekben nem vagyok jó...állítólag 30 éves kor felett az dominál...de szerintem csak a tesóm ezzel takaródzott, hogy ne legyen kiismerhető, pedig az ;)))

Vadkörte82 2012.04.24. 10:12:04

@Pácsó Ármándó: :-))...részemről átnvezném Edinka és Pítre..

LoveMy 2012.04.24. 10:12:40

@Vadkörte82:
Nem ez nem taktika, illetve nem akart érzelmeket belevinni. De ahogy több realitys nyilatkozta, hogy ez egy nagyon egyedi helyzet, pl: az érzelmek is felerősödnek. De Edina valószínű, hogy mélyérzésű, és könnyebben kimutatja ezeket. Ez a játékban nem biztos, hogy jó. Valamennyire sikerül is palástolni, de nem mindig.
Ahogy már a Hiéna sem tudja, az utóbbi időben, már többször kinyilvánította, ahogy rárobbant Petrára, vagy LMZ-felé kialakult érzelmei eléggé nyilvános lett, hiába tagadja.
Mindezek az ott bent elzárva eltöltött időnek is köszönhetőek.

pilar ternera 2012.04.24. 10:12:46

@beacska: Petra egy éretlen fruska (ami normális ebben a korban) és nem tudja, hogy nem tiprunk egy férfi hiúságába ilyen brutálisan, mert abból nem lehet jól kijönni.
Pít meg tényleg hiú, túlreagálta. és mivel most nőtöbblet van, megteheti :-)

beacska 2012.04.24. 10:15:22

@Pilar Ternera: meg ahogy nézem, be is jön neki az Andi ;)...még nem láttam egyetlen lányra sem így rámozdulni...

genevieve 2012.04.24. 10:15:39

mennyi idő van még hátra a játékból?

most ugye biztosan ki fog esni egy csaj?

a közönségtalálkozós képek alapján, még legalább egy új lány játékban lesz ezeken kívűl...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.24. 10:16:04

Edina a női nem szégyene.
A faszi ott fikázza,hogy neki nem típusa, erre ez meg körbenyalja...
prájszlessz. Broki meg flegma arccal hallgatja.

Ez az újszőke nagyobb lófej,mint Hiper. Lassan rendezhetnének egy futamot.
Hogy miért pont erre a nőre kattant rá újpeti, számomra érthetetlen. Vagy pont azért mert látens homi és férfiarcú nő bejön neki?

pilar ternera 2012.04.24. 10:16:23

@beacska: azért ebben a pia is közrejátszhatott, mert ő ennél visszafogottabb szokott lenni...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:17:43

@Vadkörte82: Nem tudom a Rendfőnök Nagyasszony mit szólna hozzá? És a tagok? :-)

@beacska: A férjed szerencsés! :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:19:47

@Pilar Ternera: Na ugye! Látszik ki van képben. :-)

Vadkörte82 2012.04.24. 10:22:58

@Pácsó Ármándó: MyLove örök!..Banyus hol van?..hát nálam már rezeg a léc::)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:23:36

@Alfonzina: "Lassan rendezhetnének egy futamot." :-DD
Tétre? Helyre? Befutóra? :-)

genevieve 2012.04.24. 10:24:12

@Pilar Ternera: mondjuk petrának annyiban igaza volt, hogy a csajok nem ugrálták körbe az új fiúkat...a srácok meg úgy örültek a nőknek mint majom a farkuknak:-)

Ditti82 2012.04.24. 10:24:35

@genevieve: Közönségtalálkozós képeket hol találok? Mert ott csajt csak a bentlévőket látom.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.24. 10:26:04

@genevieve: ebben is megmutatkozott a ők és férfiak közötti alapvető különbség.:)

genevieve 2012.04.24. 10:26:26

@Ditti82: volt egy amiben valami viziparkban voltak...

pilar ternera 2012.04.24. 10:27:49

@genevieve: @Alfonzina: nem, ebben az mutatkozott meg, hogy a pasikat hetek óta szívatják és végre fellélegezhettek kicsit... én megértem őket!

genevieve 2012.04.24. 10:27:50

@Alfonzina: főleg, hogy ezt megbeszélték előre:-)

szóval úgy tünik bárki is lesz pit párja, sok jóra ne számítson a jövőben:-)

arról nem is beszélve, hogy eddig mennyire "védte" petrát, aztán egy ilyen beszólás miatt már rámozdult egy másik nőre...

genevieve 2012.04.24. 10:29:05

@Pilar Ternera: az örülök, hogy végre nem pasi jön be és 3 óra után rámozdulok egy csajra és letapizom között azért van különbség:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:29:14

@beacska: "igen, az. az én férjem meg pocakos. Mégsem teszem szóvá neki, és nem azért, mert félek, hogy lecserél 4 nap múlva ;))) hanem mert lényegtelen"
A gondolkodásmódod miatt!

@Vadkörte82: Biztos még alszik :-)

@Pilar Ternera: Szeretem a jó bort, csak szólok :-)

@genevieve: Ezen én nem is csodálkozok, túl sok fiú ment már be és sokkal kevesebb csaj.

pilar ternera 2012.04.24. 10:31:09

@genevieve: van, ez tény. de örök hűséget fogadtak egymásnak vagy mi? ha unja Petrát és van rá lehetősége, ne cserélje le? ilyen erővel mindenki még az eredeti párjával lenne. (leszámítva a szerkesztői húzásokat)

beacska 2012.04.24. 10:31:24

@Pácsó Ármándó: jaaa, azt hittem a horoszkópra mondod ;)))

pilar ternera 2012.04.24. 10:33:25

@Pácsó Ármándó: "Ezen én nem is csodálkozok, túl sok fiú ment már be és sokkal kevesebb csaj."

nnna, én is ugyanezt írtam! :-) megen...

jó is az!;)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:34:50

@Alfonzina: Wow, milyen jó név ez egy lónak, hogy Aranysörény! Hiper ahogy ott toporog a rajtgépben, Levi meg sarkantyúzza ... :-DD

@genevieve: "arról nem is beszélve, hogy eddig mennyire "védte" petrát, aztán egy ilyen beszólás miatt már rámozdult egy másik nőre... "
Mert Pít erősen hiú fiú!

genevieve 2012.04.24. 10:37:12

@Pácsó Ármándó: @Pilar Ternera: persze, erről szól a játék:-)
csak azt mondtam, hogy ahhoz képest míg legutóbb is mennyire védte petrát:-)
meg itt nem is a férfihűség volt számon kérve, hanem két ember megbeszélte, hogy együtt maradnak...

Sziporka 2012.04.24. 10:38:47

@Átvitel honvéd: video.viasat.hu-n vagy min már este fenn volt...

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:39:00

@mangalor: te melyik műsort nézed? :-) A Reni helyes? Ne csináld már.

genevieve 2012.04.24. 10:39:04

@Pácsó Ármándó: ezért irtam, hogy túl sok jóra ne számítson senki a végjátékban tőle:-)

eddig azért a megbízható partner szerepében tetszelgett:-)
(bár noémit is lepattintotta)

genevieve 2012.04.24. 10:39:40

@LoveMy: nem akartam a részletekbe bocsátkozni:-)

az extrát meg nem néztem:-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:40:18

@Pilar Ternera: nem, de nem kell a hűség nagykövetét eljátszani.

genevieve 2012.04.24. 10:40:52

@Macaroon: mondjuk külsőre a pasik között még mindig ő veri a mezőnyt:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.24. 10:40:59

@Pilar Ternera: a pasik mindig így állnak a nőkhöz. nyitottan, kedvesen, vagy a legrosszabb esetben is közömbösen. a nők meg folyton féltékenyek egymásra és próbálják őrizni, amit megszereztek.

@genevieve: szerintem a pasi nárcisztikus és borzasztóan egomán. ezért játszikál itt 34 évesen, ahelyett,hogy családja lenne és azzal foglalkozna.

genevieve 2012.04.24. 10:41:41

@Macaroon: apropó tetszik a blogod:-)))

Vadkörte82 2012.04.24. 10:41:47

@LoveMy @genevieve: azért Pít is már régóta bent van, lehet már hiánya..azért a többiek többé-kevésbé (khmmm) ki vannak elégítve...vagy iylesmi.

Liller 2012.04.24. 10:43:52

hat nem azert mondom,de nem lepodtem meg,h Edina nem nyeli le...:)ettol a davidtol meg idegrohamokat kapok...meg par napot bent van es szetverem a tevet...

pilar ternera 2012.04.24. 10:44:15

@genevieve: Noémit inkább csak nagylelkűen átpasszolta Omárnak, mert látta, hogy a csaj totál odavan érte, neki meg már kezdett kicsit elege lenni belőle és gondolta jó lesz az a Petra csaj is...
sztem Noémit is sokáig "védte", pedig az a nő is egy időzített bomba...

egyébként nem csak azt beszélték meg, hogy visszafogottak lesznek az újakkal? Petra ezt mondta. holtomiglan-holtodiglanról is szó volt?

a végjátékban meg senki ne számítson semmi jóra senkitől, mert ez egy ilyen játék! ,)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:44:35

@genevieve: nézegettem tényleg jó formája van, én szeretem ha nem égimeszelő egy pasi és nagyon szép a nyak váll találkozása:) de nem kéne:))) a blogom pihenőpályán van, de köszi!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:45:48

@Pilar Ternera: összevetve és a hisztiket is beleszámolva ha MUSZÁJ lenne választanom kivel megyek el bulizni vagy zárjanak össze a nők közül, a Noémi lenne az.

genevieve 2012.04.24. 10:46:19

@Alfonzina: azon eddig is csodálkoztam, hogy mit keres ott...azért látszik a stilusán, hogy kvalitásban a többiek felet van...és élettapasztalatban is...

azért az is érdekes, hogy amennyire örült kirának (aki szintén nem egy gömbölyded tipusú csaj:-) és megbeszélték, hogy később párban lesznek, az a vonal teljesen elhalt

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:47:05

@Liller: Lehet hogy gyűjti valahova, mert Mátétól kapta :-)

genevieve 2012.04.24. 10:47:59

@Vadkörte82: és az új csaj jobban bejön neki mint petra?:-D

Liller 2012.04.24. 10:48:13

@Pácsó Ármándó: ja,az is lehet...a szerelmes no barmire kepes:)lehet,h lefagyasztja...:)kemeim jelentettek amugy,h penteken egyutt buliztak.lehet,h azota is egyutt vannak?

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:48:15

@Alfonzina: én 37 leszek és nincs családom (vagy ha a pasi meg a két kutya az akkor van) nem is akarok, mármint ilyen házasság gyerek kutya telek vonalat semmiképp.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:48:34

@genevieve: Noémi menni is akart Omárhoz, hát elengedte.

JOKKA21 2012.04.24. 10:48:38

@beacska: Pedig egyformák a nők, édenben is ribanckodnak, mint életben.:)

genevieve 2012.04.24. 10:49:45

@Pilar Ternera: meggyőzöl, hogy milyen rendes pasi ez a pít?:-D

genevieve 2012.04.24. 10:50:18

@Pácsó Ármándó: hűűűűűűűűűűűűűűlye:-D

genevieve 2012.04.24. 10:51:10

@Macaroon: aham, és van már pasid és két kutyád:-)))))

bocs:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:51:15

@genevieve: Lehet, hogy Pít inkább látens homi, mint nekrofil :-)

genevieve 2012.04.24. 10:51:56

@Pácsó Ármándó: mondjuk ez is igaz:-)

szoknom kell, hogy napi szinten változnak az érzelmek és érdekek:-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.24. 10:52:22

@genevieve: :)) egyszóval a gyerek házasság vonal nem izgat. na.

genevieve 2012.04.24. 10:52:50

@Pácsó Ármándó: hát te tényleg hülye vagy:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.04.24. 10:53:25

@genevieve: Petra kislány..ez a szőke sportwoman meg a bentmaradásért megtette amit meg kellett.

genevieve 2012.04.24. 10:54:07

@Macaroon: értettem én, csak viccesen jött ki:-)

genevieve 2012.04.24. 10:54:51

@Vadkörte82: ez is igaz, meg be is jön neki pít...

mondjuk a lehetőségek közül én is őt választanám:-)

ő-szinte 2012.04.24. 10:56:14

@JOKKA21: azét fura, hogy az extrán fiús Kandira cuppant rá pít:-DDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 10:56:21

@Vadkörte82: És még mennyi idő van csütörtök estig!

pilar ternera 2012.04.24. 10:56:34

@Pácsó Ármándó: olvasd el miket írok és ne pazarold feleslegesen az energiádat! :P@Macaroon: én fél óra alatt idegrohamot kapnék tőle, annyira agyhalott.
@Alfonzina: sztem én is azt mondtam, csak másképp
@genevieve: nem akarlak meggyőzni, csak én nem vagyok kiakadva azon, amit csinál és Petrát sem sajnálnám. ennyi.

ő-szinte 2012.04.24. 10:59:25

@Rufus78: igen, visítottam:-DDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:00:39

@Pilar Ternera: Aranyos vagy! Legközelebb írd oda, hogy ketten mondjuk! Kivéve ha valamelyik fiú külsejét dicséred :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 11:01:11

Sziasztok! :)

Huhh sztem tegnap Elemzőé volt a 10 pont...:D:D:D
"olyan vagy mint anyám -mondta Hipernek- miért nem hagyja, hogy jól öltözötten menj el? :)
nem, halálra b*sztat..." :D :D:D

pilar ternera 2012.04.24. 11:01:57

@Pácsó Ármándó: olyat én nem teszek!;)senkin nincs csíkos póló és kalap! ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:04:32

@Pilar Ternera: És a hosszú és játékos farok? :-DD

@paranyuszi: Szia Nyuszi! Elemzőben ébredezik valami a Hiperterror hatására, de szerintem Ő nem akar váltani

pilar ternera 2012.04.24. 11:06:13

@Pácsó Ármándó: :DDDDD,csak azt tudjuk, hogy hosszú, az, hogy mennyire játékos, az nem derült ki...de önmagában nagyon kevés! :P

K3rnel 2012.04.24. 11:09:41

A tegnapi rész lépte át nálam azt a küszöböt, hogy én szégyellem magam amiatt, hogy nézem. Bár igaz, nem muszáj, de, ha már elkezdtem nézni be is kellene fejezni... Krisztián kiesése miatt tényleg több lehetőséget kaptak a többiek, mindenkiből egy kicsit többet kaphattunk és kiderült, hogy Krisz volt a hülyepajsz, ő csinálta a show-t és az öfó-k nagy része róla is szólt, a többiek így csak kicsit tűntek semmirekellő agyhalott majmoknak, de most... Mindenkiből kaphattunk egy kicsit többet és elképesztő, ahogy azok ott bent viselkednek, mindegyik. Olyan defektusokkal találkozhatunk a műsorban, szó nincs rá. Mutassák be az ÉH2-t és tegyék hozzá, hogy a legintelligensebb lény a földön az ember, sehol nem tartunk :)

Aztán jött a két új beköltöző... Mikor megláttam Férfiarcot egyből tudtam, hogy Pít rá fog ugrani ezzel bizonyítva, hogy van benne hajlam a saját neme felé. A bentiek sem olyan szépek, de ez mi ? És erre a "nőre" ugrik rá a sokdiplomás sokéves emberünk ? Jesszusom!

Ha a "régi" nőkön múlna, akkor a srácok egy büdös szót nem szólhatnának az újakhoz, mert egy mosoly után is olyan kiakadás van, mintha valamelyik a pultnál fogadott volna épp örök hűséget az egyik bátor beköltözőnek...

ELKÉPESZTŐ !

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:10:37

@Liller: Ez nem valami szervezett ÉH-s rendezvény volt, hanem csak úgy maguktól?

@Pilar Ternera: Tényleg benőtt már a fejed lágya :-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 11:11:47

@Liller: Ki bulizott együtt? Broki-Edina? Múltkor azt írta v.ki, hogy rosszban vannak...
A többire amit írtál nem is reagálok semmit annyira undorító... nem is figyelek, nem hallom, pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa...

genevieve 2012.04.24. 11:14:20

@Pilar Ternera: kiakadva én sem vagyok rajta:-)

pilar ternera 2012.04.24. 11:14:26

@Pácsó Ármándó: kis eufemizmus, de kedves tőled! :)
@nyílegyenes labirintus: :DDDDDD ha-ha-hha-ha-ha-haha... utánad szabadon

ő-szinte 2012.04.24. 11:15:00

@JOKKA21: de , igen. nézd vissza az estit, mikor edina és reni a bárpultnál állnak. reni csini, edina meg... ehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

genevieve 2012.04.24. 11:16:35

@Pácsó Ármándó: szerintem sem:-)

neki bejön anikó:-)
tetszik neki, hogy ilyen...aztán meg ami látszólag papucsnak viselkedésnek tűnik, nem biztos, hogy az is:-)

amig az ő céljait szolgálja, miért változtatna, ráhagy mindent és biztos párja van:-)

pilar ternera 2012.04.24. 11:17:33

@ő-szinte: amellett a csak mellett azért nem nehéz nagyseggűnek tűnni...

pilar ternera 2012.04.24. 11:19:32

@genevieve: sztem is így van, amit kicsit sajnálok is, mert azért megnézném Hiper fejét, ha LMZ kivágná...;)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:19:37

@Pilar Ternera: Látod, még ilyen eu-izét is tudok. (Most guglizhatom ki, basszus):-)

@K3rnel: A lányok nagyon kemények, nemhiába van még bent 4 kezdő

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 11:20:12

Szia Pácsó! :)

nem mondom, hogy váltani fog... de sztem a mondata 10 pontos volt :D

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:23:31

@genevieve: Viszont ha a biztos párját kiüti egy védett csaj, majd ott fog állni a légüres térben egy ismeretlen csaj oldalán, akivel lehet hogy nem jönnek ki.

genevieve 2012.04.24. 11:25:18

@Ditti82: nem, nem ez volt...na megpróbálom megkeresni

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:26:20

@paranyuszi: Anikó nélkül sokkal jobban játszana, ugyanúgy mint Edina Máté nélkül is jobb volt. Jó beszólás volt, máskor is jöhetne még ilyen

pilar ternera 2012.04.24. 11:26:31

@Pácsó Ármándó: anikó elég félelmetesen tud fellépni, sokat ölelkeznek mostanában LMZ-vel, ki áll majd oda mögéjük? LMZ a legtöbb csajnak fel sem tűnik... bár nekem tetszene ez a forgatókönyv. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:28:37

@Pilar Ternera: Én egy Pít által vezérelt irányított robotRenire gondoltam

genevieve 2012.04.24. 11:28:50

@Pácsó Ármándó: attól függ ki lesz a védett csaj...ha nem a szőke, akkor a barna máté mögé fog beállni szerintem

kovácspéterke 2012.04.24. 11:29:13

én anikót egyszerűen nem hiszem el. a toppantásnál leesett az állam konkrétan. papucs remélem kivágja, bár nem fogja. nem értem, h bír vele kettő percnél többet egy szobában tölteni.

ő-szinte 2012.04.24. 11:29:26

@Pilar Ternera: az a lány nagyon csinos:-)edinának kibaszott nagy picsája van és vaskos combja (és csak zabál,úgy csinál mint vv kinga). nézd meg, a többi lány nem igazán ilyen feltűnően más...:-)

Ditti82 2012.04.24. 11:29:59

@genevieve: Én aquaparkosra csak az előző szériából emlékszem...

pilar ternera 2012.04.24. 11:30:43

@Pácsó Ármándó: ez jó ötlet, de sztem Renivel Máté még beszél 10 mondatot és beáll mögé, ha védett lesz...

beacska 2012.04.24. 11:31:06

@K3rnel: ez a Krisztián után való siránkozás már baromira unalmas! meddig fogjuk még ezt hallgatni?

AKKÓ' NE NÉZD! nézd a régi részeket újra-meg újra!!! szépen átpörgeted a többieket, és addig nézheted Krisztiánt, és annyiszor, ameddig és amennyiszer csak akarod...

pilar ternera 2012.04.24. 11:32:19

@ő-szinte: ízlések és pofonok... nekem Edina nőies, a több meg piszkafa. az új lány is csak a műciciktől néz ki egyáltalán nőnek!;)

anne.shirley (törölt) 2012.04.24. 11:32:34

en az elso perctol fogva szegyellem h nezem :D guilty pleasure csak lassan mar alig marad pleasure :S

Ditti82 2012.04.24. 11:32:50

@ő-szinte: És? JLonak, Beyoncénak is nagy a hátsója, érdekel bárkit is? Nőies alakja van. Az ilyen gondolkodás miatt van annyi anorexiás, bulímiás nő.

paranyuszi (törölt) 2012.04.24. 11:33:56

@Pácsó Ármándó:

Én már annak is örültem h végre egyszer szóhoz jutott... :D

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:34:30

@genevieve: A fiúktól függ ki lesz az és ez egy igazi taktikai döntés lehet. Ha ezt nem fogják fel, akkor tényleg feleslegesen vannak bent. Beállhat Máté mögé is. Az a kérdés, hogy önállóan dönt-e vagy hallgat a javaslatokra.

kovácspéterke 2012.04.24. 11:34:42

@beacska: én szeretném hinni, hogy a nők nagy része nem ilyen. amit ez művel, arra nincsenek szavak.

ő-szinte 2012.04.24. 11:35:15

@paranyuszi: én sztem, meg erősen jár a fejében a gondolat, hogy kibassza anikót.
ár, mivel az anyja is ilyen, már megszokhatta:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de sztem az a baja,hogy még nem tudja, hogy kire kellene cserélnie, és addig nem akarja, viszont azt felmérte, hogy most van helyzet...

genevieve 2012.04.24. 11:35:45

@Ditti82: pedig az az igazán nőies alkat, nem pl. kiráé...
persze ez izlés dolga:-)

bár szerintem nem lehet túl nagy seggről beszélni egy max 50 kg-os csajnál:-)

150nél már igen:-)

pilar ternera 2012.04.24. 11:36:15

@Mrs. Jackman: én is abban az álomvilágban élek, melyben nem ilyenek. és sztem ez a valóság! :)

K3rnel 2012.04.24. 11:36:43

@beacska: Valószínűleg addig fogok azt írni amit akarok, amíg akarom... Ne képzeld már magadat moderátornak, nyugodjál meg.

beacska 2012.04.24. 11:37:59

@Mrs. Jackman: szerintem meg hangulatkeltés az egész.

kovácspéterke 2012.04.24. 11:38:28

@ő-szinte: remélem, neked tökéletes az alakod, nem vagy több 48 kilónál, és pattan a seggeden a pingponglabda.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:38:45

@Pilar Ternera: Mert Máté annyira cuki fiú? Asszem Reni a kigyúrt rosszfiúkat kedveli, nem a letolt gatyájú törpesapkásakat. Az új csaj meg külalakra rendben van.

@paranyuszi: Tulajdonképpen én is!

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 11:39:48

@ő-szinte: Még mindig Naiva messze a legjobb csaj a bentlakók közül. A "nagy picsa" nem feltétlenül gáz (sőt), ha akkora nőiesség is tartozik hozzá, mint ami Neki van. Ez egy férfinak sokkal fontosabb, mint a tökéletes alak.
Nézd meg mennyire "nő" hozzá képest mondjuk Hiper vagy Petra... vagy Dávid... :)

ő-szinte 2012.04.24. 11:40:18

@Pilar Ternera: hát ízlések is. de edina nem nőies, hanem aránytalan sztem. azért szép lenne, ha attól lenne vki nőies, ha nagy segge, meg vaskos lába lenne, hahahahahahaha
már bocs:-)

pilar ternera 2012.04.24. 11:40:20

@genevieve: sztem Edinka kb 60 kiló és semmi baj nincs vele. életben is láttam, kb. ugyanolyan, mint a tv-ben.
aki a fiús testű lányokra bukik,annak ez a műsor a kánaán, van bent bőven!

beacska 2012.04.24. 11:40:22

@K3rnel: én nyugodt vagyok. Írj csak amit akarsz. Én is megfontoltam, hogy válaszra méltassalak-e...azért tettem, hogy ne légy meglepve, ha ezentúl senki nem válaszol neked.
kb. le van szarva Krisztián. KIESETT JÁTÉKOS

kerdesek05 2012.04.24. 11:41:42

..." ezek szerint ÚjPéter megint csalódott értelmiségire itta magát, ez nagyon szánalmas...."

azért ez nem volt szép PÍTTŐL. Meg még az ANDORT is le fogja kúrni. hááát..

kovácspéterke 2012.04.24. 11:42:12

@beacska: mármint kinek a részéről? szerkesztői utasításra ennyire borzalmas, vagy azt gondolja, h a dolgok így működnek férfi és nő között?

genevieve 2012.04.24. 11:42:36

@Pilar Ternera: ha 60 kg akkor sincs vele gond:-) sőt, ha 70 akkor sem:-)

attól mert valaki sovány még nem lesz jó nő...még akkor sem, ha a segge nem is látszik...

pilar ternera 2012.04.24. 11:42:50

@Pácsó Ármándó: mert csak ő beszélgetett vele.
@ő-szinte: sztem nem pont ezt írtam, de mind1. ezen kár vitatkozni..
@nyílegyenes labirintus: pontosan!

konagirl 2012.04.24. 11:44:17

Úgy tudtam, hogy Renikedrága ismerős valahonnan! :)))
www.valovilag.hu/versenyzok/1135
Emlékszem a beszavazójára is, ultra gáz volt az a chicken-fight, amit VV Kingucival lenyomtak :D

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:44:27

@genevieve: Kíra alakjában akkora S betű van, mint egy terhes hattyúban mell nélkül. Ahogy mondta is.

ő-szinte 2012.04.24. 11:44:40

@Ditti82: ez butaság;-)
és mind két általad említett énekesnő kapott is rendesen a formái miatt:-)
edina kibaszott aránytalan sajnos.
és akkor most mondjam neked azt válaszként, hogy az ilyen hozzáállás miatt mint a tiéd van annyi kövér,igénytelen nő?:-O

genevieve 2012.04.24. 11:44:41

@K3rnel: azért a többiek is bőven adnak humorforrást:-))

Ditti82 2012.04.24. 11:45:22

@Pilar Ternera: Melle se Andinak, se Kírának, se Hipernek. Nikinek lufik voltak a mellei helyén, ahogy Reninek is.
Érdekes, eddig akárkit kérdeztem, Edinát tartja a legjobb, legnőiesebb nőnek odabent. Vagy kint.

genevieve 2012.04.24. 11:45:37

@Pácsó Ármándó: kirában bírom az öniróniát:-)

K3rnel 2012.04.24. 11:47:16

@beacska: Ez nálad a nyugalom ? Érdekes, TerrorTomi stílus. Sebaj, engem nem zavarsz, nem is én kötöttem beléd. Krisztiánt azért említettem meg, mert pont te írtad múlt héten, hogy majd így a többiek több helyet kapnak az összefoglalókban, hát megtörtént... És a műsor szerintem nem előnyére változott, viszont nyilván ez az én szubjektív véleményem. Emiatt lehet támadni, fenyíteni, hogy majd jól mellőzve leszek, de igen gyerekes cselekedet. Mindenesetre te is azt írsz és olyan stílusban, ahogy akarsz. Csak ezt engedd meg másnak is. Én kérek elnézést, hogy nem értek veled egyet!

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:47:43

@Pilar Ternera: Eddig. Levi is akart volna, dehát ismerjük a szomorú eseményeket. Van még idő csütörtök estig, de élni kell a lehetőséggel.

pilar ternera 2012.04.24. 11:48:09

@konagirl: hűűűű elolvastam! kedvenc film: dirty dancing, kedvenc karakter: macskanő, kedvenc hobbi: férfiak agyhúzása (WTF???) és az eredeti melleire a legbüszkébb!!!

ne várjunk semmi jót! 2 max 3 értelmes mondatra talán befut... :(((((

genevieve 2012.04.24. 11:48:18

@Ditti82: mellesleg :-) a nő egészében nézve nő...és nem attól, hogy mekkora a segge, melle, stb.

de mit is lehet várni akkor mikor a nők többsége magazinokon szocializálódik...

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 11:48:36

@Pilar Ternera: veled azért jó kommentelni, mert mindig csak ezt kell írnunk egymásnak: egyetértek, pontosan, így van, szerintem is, ugyanarra gondolunk, egyezik a véleményük, tényleg!... stb. :D

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.24. 11:48:42

Tegnapi resz nagyon lapos volt. A legjobb jelenet az volt, amikor a takaro alatt Naiva feje utemetesen fel-le, szajspricc utan Broki beszolt neki: "Most nem akarnek veled csokolozni..." :]

kovácspéterke 2012.04.24. 11:48:46

@K3rnel: sztem egy adás után még nem lehet megmondani, h jó-e a műsor szempontjából, h kiesett-e vagy nem.

Ditti82 2012.04.24. 11:49:18

@ő-szinte: Mégsem én vagyok egyedül a véleményemmel...

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.24. 11:49:29

Amit amugy nem ertek: anno meg sexelni is szegyelt anyuka miatt, most meg fomusoridoben nyeli a gcit. Igy kell ezt :)

K3rnel 2012.04.24. 11:49:56

@genevieve: Bőven, nem is azzal van a baj! Csak én úgy látom, hogy most bent nincs az a tipikusan nevetségesen szánalmas barom, inkább csak szánalmas barmok vannak :) Amin lehet nevetni természetesen, de azért többször fogom a fejemet miattuk öfó közben, mint eddig.

ő-szinte 2012.04.24. 11:50:12

@Mrs. Jackman: nos, szerencsére velem minden rendben van,arányos vagyok, és odafigyelek magamra. és nem utolsó sorban nem ott mutogatom magamat, ami ugye nem mindegy, mert aki kurvának áll...;-)
és mért ne kritizálhatnék?:-O
a nagy segg, meg nagy segg. és a vaskos láb sem lesz más.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:50:49

@Ditti82: Kint? Most megborzongtam ...

@genevieve: Én is! Még a beszólogatását is.

genevieve 2012.04.24. 11:51:54

@gergo: ami azért elég sokat elmond a részvevőkről:-D

pilar ternera 2012.04.24. 11:52:04

@Ditti82: igen, az én környékemen is ez az általános vélemény. talán mert megnézik a fejeket is, nem csak a seggeket! ;)
@Pácsó Ármándó: ámen! álljon védetten levi mögé! hajrá!!! :)

beacska 2012.04.24. 11:52:10

@Mrs. Jackman: nem. a szerkesztők így vágják be. Mert nyüzsgő, túlmozgásos, izgága. Van egy nyugodt párja, így nagy a kontraszt. A nézők meg beszopják csúnyán...a válaszai a riportban: ki tudja, mi volt a kérdés? itt kint meg mindenki Első Számú Közellenségként néz rá. Pedig csak egy csaj, aki furábban viselkedik, mint megszokott. lehet, hogy a Való életben n+1 ilyen ismerősünk van, csak nincs így kikarakírozva...

LoveMy 2012.04.24. 11:52:16

@Pilar Ternera:
Szerintem is már lassan MINDENKI "élesedik" és igen a hosszú idő, a bezártság és a infohiány stb.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.24. 11:52:27

@nyílegyenes labirintus: kopni szaladt ki a furdobe? azthittem azert, hogy kimossa a szajat. pfff

kovácspéterke 2012.04.24. 11:52:37

@ő-szinte: na ez igazán csodálatos, h te tökéletes vagy. megnyugtató lehet.

ő-szinte 2012.04.24. 11:52:59

@nyílegyenes labirintus: bocs, de most nem a nőiességet, meg a szexuális kisugárzást taglaltuk, hanem az alkatot. ezek nem összekeverendő dolgok;-)

genevieve 2012.04.24. 11:53:34

@K3rnel: és még mennyit fogok majd a fejed fogni:-DDD

de hát ez van, aki ezeket a műsorokat nézi az valahol mind lelki mazochista:-)

Ditti82 2012.04.24. 11:53:39

@beacska: Húgom ismeri. Ilyen in the real life. ;)

kovácspéterke 2012.04.24. 11:53:44

@beacska: hát elég könnyű volt hangulatot kelteni azzal amit a szobában művelt. azért van alapanyag sztem bőven.

beacska 2012.04.24. 11:54:27

@K3rnel: :)) Tomit bírtam is ;)))

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.24. 11:55:11

Meg egy kicsit ekeznem Edinat: nekem ugytunik, hogy Broki full igenytelen, este furdes nelkul maszik be az agyba kurni (mintha mindig koszos lenne a talpa, tegnapi adasban ebredes utan a foldrol felszedett alsonadragot vette fel, ami szerintem hasznalt volt, vagy sex utan magara csavarja a takarojat es alszik rogton)

Ha en no lennek, nem kurnek olyannal, aki igenytelen. De hat nagy dolog a szerelem... :]

genevieve 2012.04.24. 11:56:29

@gergo: mondjuk azt tényleg nem értem edina miért kattant rá ennyire:-)))

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 11:56:30

@ő-szinte: Nem összekeverendő, de szorosan összefüggenek, egyik sem ér sokat a másik nélkül...

ő-szinte 2012.04.24. 11:56:43

@Ditti82: mondhatnám, hogy: sajnos. de nem lenne igaz, mert nem vagyok egyedül a véleményemmel;-)
viszont attól a még az tény marad, hogy edinának nagy picsája és vaskos combja van, és ha így folytatja tankhajó lesz belőle a játék végére...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:57:11

@nyílegyenes labirintus: Gyűjti :-)

@Ditti82: Mexicó nagy :-) De most már értem! :-)

beacska 2012.04.24. 11:57:18

@Mrs. Jackman: nem akarta, hogy a pasija feltűnő legyen...mi ezzel a baj? Ő meghúzzuk-magunkat-a-múltkor-is-bejött stílust favorizálja...megértem...

@Ditti82: nem baj, ha ilyen...tutira vannak barátai, akik szeretik. mint, mindenkinek

nálam a gusztustalan viselkedés egészen máshol kezdődik.

genevieve 2012.04.24. 11:57:46

@Ditti82: azért érdekes módon a többiekről nem lehet ilyeneket bevágni:-DDD

Ditti82 2012.04.24. 11:58:48

@ő-szinte: Itt? Dehogynem. Úgy állítod be a saját véleményedet, mint örökérvényű igazságot. És ha tankhajó lesz belőle a játék végére? Rokonod vagy barátod talán, hogy szégyellned kelljen? OMG!

kovácspéterke 2012.04.24. 11:58:52

@beacska: akkor ezen ne vitatkozzunk :), sztem megengedhetetlen ez a hisztis viselkedés, szted belefér.

kovácspéterke 2012.04.24. 11:59:56

@gergo: ezen még nem gonolkoztam, de most hogy így mondod...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 11:59:58

@LoveMy: Beácskával milyen jól el tudnátok beszélgetni Anikóról :-)

LoveMy 2012.04.24. 12:00:03

@Pilar Ternera:
Csatlakozom, és maga a jelleme, a lelke, a hozzáállása, egyénisége szerintem a többi lányé felett áll!

Ditti82 2012.04.24. 12:00:09

@genevieve: Melákról lehetett azért nagy igazságokat hallani. :D

genevieve 2012.04.24. 12:00:27

@Ditti82: tudod, a külső adja meg az ember értékét:-)))

The Game 2012.04.24. 12:00:28

@gergo:

Lehet, hogy minden nap cserélik a lepedőt.
De, hogy Edinának hogy van gusztusa koszos faszt venni a szájába?...

pilar ternera 2012.04.24. 12:00:40

@nyílegyenes labirintus: hát, bocsi, ha uncsi, de ez van! :)
@ő-szinte: sztem neked vmi "nagysegg-komlexusod" van. esetleg régebbi emlék?
vagy egy nagyseggű csaj lenyúlt egy pasit? vmi van a mélyben! ,)

Ditti82 2012.04.24. 12:01:16

@LoveMy: Azt mondjuk nem nehéz. :D

ő-szinte 2012.04.24. 12:01:47

@genevieve: de zsöni, én nem a nőiességről beszélek, hanem egy nagy kofferről, meg 2 két rettenetes sonkáról.
Az alakjáról beszélek, nem a kisugárzásáról.
nem kell összemosni a dolgokat:-)

genevieve 2012.04.24. 12:01:58

@Ditti82: a maga 19 éves bölcsességével és élettapasztalatával:-DDDDD

egyébként érdekes módon niki kiesése után már nem irritált annyira, akkor már olyan kis szánalmas hülyegyerek lett:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:02:16

@Mrs. Jackman: Egy világ omlott össze bennem! :-)

K3rnel 2012.04.24. 12:04:45

@genevieve: Na igen, bár szerintem pont azt utáljuk az ilyen műsorokban amit szeretünk is :) Kicsit tudathasadásos a dolog. Ilyen pl. nálam Pít vagy Kíra, mint emberek visszataszítóak számomra, de, mint játékosok mégiscsak ők viszik a legtöbb taktikát és gonoszkodást a műsorba. Én azt a karaktert szeretem aki csinálja nekünk a műsort, nem feltétlenül azt aki meghúzódva meg akarja azt nyerni...

pilar ternera 2012.04.24. 12:06:07

@ő-szinte: nem is mossuk! marylin monroe. mond vmit? kb. 3x akkora segge és 2x olyan vastag combjai voltak mint mondjuk Edinkának, mégis szexszimbólum volt. akkor ezzel is baj van?
arról beszél itt mindenki, hogy nem kell patikamérlegen méricskélni ezeket a dolgokat, csak te nem akarod megérteni...

kerdesek05 2012.04.24. 12:07:33

@Pilar Ternera: te egy szerencsés ember lehetsz, hogy élőben láttad a mi kedvencünket, Edinát!:)

kerdesek05 2012.04.24. 12:08:33

@genevieve: Kíra elképesztő antinő.. de komolyan, ha feltesz magára utólag melleket akkor is egy droid marad.

genevieve 2012.04.24. 12:08:45

@K3rnel: na most ez esetemben érdekes, mert én nem tudok elvonatkoztatni a játéktól...és nem tudok azonosulni olyasmivel amit az életben utálok...és nem tudok kedvelni még a játék kedvéért se olyat akinek más az értékrendje mint az enyém:-)

de szerencsére jelenleg nincs egy szimpi játékos se bent:-)

de olyan sem akit bármiért is "gyűlölni" tudnék...ezt most tényleg szappanoperaként tudom nézni:-)))

Vadkörte82 2012.04.24. 12:09:10

@LoveMy: 31, az itthoni képek alapján tök jó csaj Edinka.

@gergo:nekem is feltűnt már az igénytelensége..dehát edinka szerelmes nem érez szagokat..

@Pácsó Ármándó: pár percig nem nézem a kommenteket és micsoda feszkó van már itt :))te meg még gerjeszted?? :)

vécés jóska 2012.04.24. 12:09:58

Akinek Edinka tetszik, annak kívánom hogy töltsön el vele pár napnál többet. Még kinézetre csak-csak (bár pár év múlva tonnaDonna lesz), de belsőleg... Ennyire affektálós, picsogós, szerencsétlen nőt én még Tv-ben nem láttam. De legalább lenne humoros vagy jóindulatú, de egyik sem. Nem csoda, hogy pár év alatt 19 faszival volt, magyarán 2 hónapnál egyik sem bírta tovább.

kerdesek05 2012.04.24. 12:10:00

@Ditti82: egyértelmű.

de Ritának hol vannak műmellei: én nem láttam..

Liller 2012.04.24. 12:10:27

@Pácsó Ármándó: nem,nem szervezett buli volt,Máté rendszeresen mulat a Gozsdu Manó Klub-400-Mika vonalában,az egyik barátnőm már vagy négyszer bulizott vele,de ez volt az első alkalom,h Edinával érkezett a 400-ba.
@nyílegyenes labirintus: jaja,ők buliztak együtt.nem tudom,h rosszban vannak-e,de pénteken együtt voltak,az tuti.mi ebben az undorító?:)

beacska 2012.04.24. 12:10:33

Azért azt is vegyük számításba, hogy most is éppen Edináról és Anikóról beszélünk, akik messze a legrégebben vannak bent. Nem csoda, ha paranoiások. Noémi a fehér ló bent!!!

Liller 2012.04.24. 12:11:31

most kaptam a biztos infót,h Dávid és Pít is melegek...

pilar ternera 2012.04.24. 12:11:37

@Vadkörte82: mi 31 és milyen itthoni képek???

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:11:38

@Vadkörte82: Mi az a 31? (Muszáj, mert Mylove nem foglalkozik velem ma :-)

K3rnel 2012.04.24. 12:11:48

@Pilar Ternera: Edina szerintem sem annyira aránytalan, mint, ahogyan itt be van állítva. Igazából ez is szubjektív, kinek mi tetszik. Viszont Edinánál nem a külseje a legnagyobb defektus, sőt a külseje az ami még javít az összképen, szerintem. Amúgy felesleges emiatt vitázni, pont amiatt, hogy mennyire különböző az emberek ízlése ebben is.

kerdesek05 2012.04.24. 12:12:37

@genevieve: Edinának annyira jó arca van és beszéde, olyan kész nőies elolvadós, annyira jól tud udvarolni a fiúknak, tiszta lelke van!:)

pilar ternera 2012.04.24. 12:13:28

@Liller: ki az informátorod? ;)

nem is vagyunk meglepve sztem...

kerdesek05 2012.04.24. 12:14:38

@Ditti82: kérdezd már meg hugodtól hol van most Hiper!:)

genevieve 2012.04.24. 12:14:44

@kerdesek05: nem mondanám antinőnek:-)

ő is egy tipus alakra:-)

viszont van meg van benne az a plusz amitől oda kell figyelni rá:-)

Liller 2012.04.24. 12:14:51

@Pilar Ternera: jaja,nem meglepő a hír...hát több ismerősöm is a Viasatnak dolgozik,de nem adom ki az informátoraim:)

Vadkörte82 2012.04.24. 12:15:23

@Pácsó Ármándó: @Pilar Ternera: +1 :)
itthoni képek= a neten található szegedi bulis képek, Edina kifejezetten szép. nem véletlen h a bemenő fiúk közül többnek ő tetszett.

Pácsó! MyLove elfoglalt, Banyus alszik..akarsz róla beszélni?:))

pilar ternera 2012.04.24. 12:15:39

@K3rnel: ez a viselkedésükre éppúgy igaz. de akkor miért vagyunk itt, ha semmiről nem vitázunk?;)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:17:03

@Liller: Lehet, hogy újra összejöttek az országjáráson? (Ki volt Godzsu Manó? Még sohasem hallottam róla)

@beacska: Milyen az a fehér ló, példaügyileg?

kerdesek05 2012.04.24. 12:17:11

@Pilar Ternera: én is látni akarom! ez életem legfőbb vágya!:)

pilar ternera 2012.04.24. 12:17:16

@Liller: nem is kell, mert ha megmondanád, meg kellene ölnöd! tartsd csak meg az infot! ;)

genevieve 2012.04.24. 12:17:21

@kerdesek05: szép arca van ez tény:-)

és talán ha nem mátéval lenne, nem tünne ilyen libának:-)

nekem tetszett amikor krisztiánt oltotta, az meg nem is értette miről van szó:)

Zafír333 2012.04.24. 12:17:58

Már szinte senki nem szimpatikus a bentlekók közül, tegnap Pít is leírta magát teljesen!Még Dávid a legnormálisabb "nyilatkozó".
Szánalmas lett az Éden2! Valóban ez a szint?...

pilar ternera 2012.04.24. 12:18:06

@kerdesek05: gondoltam, de ez csak a kiválasztottaknak adatik meg! :P

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:18:11

@Pácsó Ármándó: Már megint :-) 1másodperc különbséggel :-)

genevieve 2012.04.24. 12:19:41

@Liller: még mindig tartom a véleményem,hogy inkább bi:-)

ő-szinte 2012.04.24. 12:19:43

@Ditti82: nem, semmi közöm hozzá, de attól még meg lehet róla a véleményem. vagy megtitod?:-O
ehhhehehehhehehehehehehehehehehehehehehe
és nem állítom be sehogy a véleményemet, csak elmondom. ha nem tetszik, akkor is;-)

pilar ternera 2012.04.24. 12:21:10

@genevieve: tudod, olyan nincs is, hogy "bi", csak olyan, aki még nem döntött... ;)

ő-szinte 2012.04.24. 12:21:52

@Pilar Ternera: nem , nincs nagy segg komplexusom:-) csak van szemem, és zavarják edina arányai.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:22:01

@Vadkörte82: Nem én vótam! Eljön még az Ő idejük is!

Liller 2012.04.24. 12:22:55

@genevieve: hát jó,az is lehet.de ha abból indulok ki,h eddig csakis egy férfinak kinéző nővel smárolt...:)

genevieve 2012.04.24. 12:24:16

@Pilar Ternera: nem akarnék vitatkozni, de van olyan, hogy bi:-)

de számomra ez lényegtelen infó a megitélésükben:-)

mondjuk a játék szempontjából már érdekes:-)

genevieve 2012.04.24. 12:25:27

@Liller: jogos, de ha megdugja/ná akkor nem lehet kizárólagos meleg:-)

The Game 2012.04.24. 12:26:05

Van még ami nem teljesen világos.
Ha Máténak a pici, sötét, széles csípőjű nők jönnek be, akkor az Edina (gondolom a 165cm nem egy óriás termete, a széles csípőt most tárgyaltátok ki, a haja színe meg adott)
Miután ezt már többször is elmondta, ebből elég egyértelmű, hogy bejön neki, nem nagyon fogja lecserélni.

Liller 2012.04.24. 12:26:35

@genevieve: hát ez majd elválik:)meg hát engem is akart már megdugni meleg férfi,aki tutira meleg...a szex az csak szex:)feneke mindenkinek van...:)))bocs az ízléstelenségért,de tényleg:)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:26:47

@Liller: Nagyon köszi! Sohasem kapcsoltam volna össze egy szórakozóhellyel, de gondolom a Godzsu-udvarban van a klub.

pilar ternera 2012.04.24. 12:27:19

@genevieve: amúgy engem sem érdekel. :)

ő-szinte 2012.04.24. 12:27:57

@Pilar Ternera: szexszimbólum 50 évvel ezelőtt...
ez mondd vmit? a világ változik, és vele a szép fogalma is:-)
vag neked a középkori festményeken fellelhető szétfolyó nők is nagyon csinosak?

genevieve 2012.04.24. 12:28:25

@Liller: ezzel a felső testel csodálod?:-D

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.04.24. 12:28:49

Reni volt a VV5-ben, pontosabban annak a beszavazóján, asszem cselszövők kategóriában és akkor még szegedi volt.
valovilag.hu/versenyzok/1135

Férfiarc meg szerintem nő eredetileg is, ádámcsutkát azonnal néztem, hogy van-e de nem láttam.

pilar ternera 2012.04.24. 12:28:55

@Liller: egy regény az életed! ;)

genevieve 2012.04.24. 12:29:04

@The Game: mondjuk ezt én sem értettem:-)

lehet neki az 150 alatti nők a bejövősek?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:29:33

@Liller: Nyugtass meg, hogy te nő vagy!

@The Game: Még kisebbre gondolt Máté. Tulajdonképpen egy Körte-lányra

Banyus83 2012.04.24. 12:29:41

@Pácsó Ármándó: Az már rég nem Edina-Máté FAnClub, csak Edina...esetleg Edina-Pít :-)

Amúgy Sziasztok!!!!

LoveMy 2012.04.24. 12:30:06

@Pácsó Ármándó:
Olvasom ám, amiket írsz!
NC...
Na jó, mindenki megérdemel, még egy esélyt!
;)

ő-szinte 2012.04.24. 12:30:42

@nyílegyenes labirintus: jó, de én nem erről beszéltem. én edina aránytalanságáról beszéltem, ami egyre csak nő...;-)
nem kell összekeverni a szezont, a fazonnal:-)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.04.24. 12:31:23

@Ditti82: szerintem is Edina bent a legjobb, de én eleve teltpárti vagyok. Ő meg annak is soványka. De azért jó bőr.

Liller 2012.04.24. 12:31:25

@Pácsó Ármándó: igen,ott van.és igen,nő vagyok:)
@genevieve: a felsőtesthez tartozó csodálatos fenékről nem is beszélve:)
@Pilar Ternera: az.:)már többen javasolták,h írjak belőle könyvet,bestseller lenne:)

kovácspéterke 2012.04.24. 12:31:34

@The Game: igen, sajnos edina ezt nem fogja fel.

genevieve 2012.04.24. 12:32:39

@Zka: egyetértek külsőleg edina a legjobb csaj és a legszebb is....

pilar ternera 2012.04.24. 12:32:52

@ő-szinte: annyit nem változik, mint, ahogy te azt gondolod! ha így gondolod,akkor te tényleg a magazinokból és a fashion tv-ből áradó SZÉP fogalmán szocializálódtál...

The Game 2012.04.24. 12:32:53

Aki szerint Edina "telt" az még nem látott igazán telt nőt. Arányos, ez a jó kifejezés rá.
Ettől még fene a gusztusát.

LoveMy 2012.04.24. 12:33:46

@The Game:
Nem fogja lecserélni, de ha valaki védett lesz, akkor senki nincs biztonságban!
És most védettséget kap az egyik lány!
Én a szőke NDK-s úszónőt tippelem!

kovácspéterke 2012.04.24. 12:35:04

@The Game: mondjuk sztem edina nem pici, mármint nem alacsony, mjadnem egymagas mátéval.

LoveMy 2012.04.24. 12:36:05

@Banyus83:
Szia!
Tegnap megfigyeltem a macskagyűjteményedet, szép pasztell színűek! :)

kovácspéterke 2012.04.24. 12:36:30

@ő-szinte: hát abból ezt nehéz lehetett leszűrni. nem gondolom, h ideges vagy, csak nem értem, hogy miért jó érzés leírni jó sokszor, h valakinek nagy a feneke. erre írtam, h szuper neked, h tökéletes az alakod.

The Game 2012.04.24. 12:36:36

@Mrs. Jackman:

Még reggel aki látta már mondta, hogy kb. 165cm. Nem egy óriás, még nőben sem.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 12:37:29

@LoveMy: Köszi!

@ő-szinte: +s, a fazonhoz

@genevieve: Akkor nincs rossz ízlése!

@Liller: Huhh ...

kovácspéterke 2012.04.24. 12:38:18

@The Game: akkor csal a kamera :), vagy máté nagyon alacsony :D

ő-szinte 2012.04.24. 12:40:24

@Pilar Ternera: annyit nem változik?:-OOOO temelyik bolygón élsz???
ne is menjünk a közép korig, akkor csak a huszas évek szépség ideálját hasonlítsd össze az ötvenes évekével, és a maival.
Hogy ne változna? tejóég...:-O

ő-szinte 2012.04.24. 12:42:32

@Mrs. Jackman: hát ez egy blog, ahol az emberek leírják, amit gondolnak. én meg ezt gondolom.

ő-szinte 2012.04.24. 12:44:20

@Pácsó Ármándó: köszi:-D építő meglátás:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.04.24. 12:46:59

@ő-szinte: sztem is "tejóég", úgyhogy most lezárnám a témát, oké? :)... mármint részemről...

Vadkörte82 2012.04.24. 12:49:35

@Banyus83: szia!!! Pácsó már hiányolt, meg én is..igen a fanclub az így így ahogy írod :))

Ditti82 2012.04.24. 12:53:23

@ő-szinte: 10 percenként ugyanazt? Elsőre is megértettük.

Silene 2012.04.24. 12:55:06

@ő-szinte: szerintem az a baj, hogy a furdoruha, a kamera, a magassaga is nagyitja szegeny Edinat. A többi, pl Hiper egy csontkollekcio, megis sajna az ilyen lanyok mutatnak jol a kepernyon. Hozzajuk kepest E. tenyleg nagy, a valosagban is kicsit aranytalan lehet, de max attol, hogy ennyire magas. Aki magasabb, altalaban vastagabb is. Egyebkent nekem tetszik, pedig no vagyok. JLo es Beyonce aranyosabb, mert alacsonyabbak (vekonyabb a labuk
is E-hez kepest), meg!!! melluk is van valamennyi hozza. Nekem is volt egy gimis baratnom, aki 180 cm-s volt, alapvetoen vekony, de korte alkat, es hat Medvenek hivtak emiatt.. Hidd el, E. megtesz mindent, amit lehet. Az ilyen lab konnyen lehet narancsboros es lottyedt, de az ove nem az. Ha nagyobb lenne a melle, sokkal kevesbe lenne feltuno.
Nekem is ilyesmi alkatom van, de van hozza mellem, meg nem vagyok magas, es igy nem vagyok aranytalan.

Banyus83 2012.04.24. 12:57:23

@LoveMy: Ugye??? :-))

na, végigfutottam a rengeteg kommentet, úgyhogy kiírom magamból, amit a "szívemet nyomja" :-D

Dévidet még mindig nem barom, sőt...egyre kevésbé...nem tudom az okát, de rettentően irritál!!!!!!

nekem változatlanul Edina a kedvenc, de már szánalmas, amit Brokival művel!!! nem értem, hogy miért ő udvarol a pasinak...akármilyen szerelmes lehetnék, nekem ez nem menne...jó, amíg ironizált, addig még úgy, ahogy oké volt, de mikor már egyszercsak komolyan kezdte mondani...Édes istenem!!!! És most már meg sem próbálja szépíteni, hogy totál belezúgott...pofára esés lesz ebből (hacsak nem igaza lesz sixxnek...én abban reménykedem már hetek óta, hogy odajutnak a fináléba Brokival, Broki esetleg meg is eteti, hogy végig tartják a gömböket, aztán feleznek és akkor kb. 20 millánál Edina eldobja :-D...tudom, hogy nem lesz ennyi esze...de olyan jóóó lenne!)

Márk szerint Csíra a legszebb lány bent!? Ez vak?????

LMZ-Hiper és a Fürge Ujjak...Ha nem látja férfinak, nem érez semmit és csak játszadozik, akkor MINEK csinálja?????
"Leventének nincs más választása, mint, hogy úgy álljon a 2 új lányhoz, ahogy én mondom." Úr Isten!!!!! Anikónak nem tűnt fel, hogy +2 lány van bent????

Hiper, Naomi és Dévid inkább rajzolják le, mint, hogy énekeljenek!!!!!

Broki fantáziája egyből beindult a karibi jelmezes csajokra... :-)

Új csajok nem jönnek be...Reni még inkább, de ez a Lófejű Andi. HOgy túlságosan megörültek volna nekik a fiúk, azt Petrán kívül észrevette még valaki?
Andi-Pít párost már vízionálom, főleg, ahogy Pít leosztotta Petrát (megjegyzem, nem volt igaza a csávónak!). Nem vette a poént egyáltalán...nem tudom, miért is a diplomák számán múlnak a dolgok???
Andika viheti pítet is, meg Dévidet is felőlem, ha annyira tetszik neki (pont a két langyi...ez gyanús... :D ).
Renit meg még nem tudom, tipikus maffiózó nincs bent :-) Kár, hogy Krisztián kiesett, ő aztán elég tirpák maffiózó lett volna Reninek...
Egyébként, a táncos a vendéglátóipart takarja???? Biztos én nem értek ehhez...
Azért itt is kezdődik már a "küldetés-mánia"...nemsokára eltünedeznek a lila hajgumik meg ilyenek... ;-)

Hiper féltékenykedésére és a többire nincs is szó...ultragáz az a csaj!!!!! "Nem irányítom Leventét..." Hah, nem?
Esküszöm Edina semmi hozzá képest!!!!!

Dévid optimista: "Testiség MÉG nincs köztünk..." hahaha...

"Ebbe a műsorba csak te jelentkeztél, mint jó csaj?" LMZ is vak!

Extra vége jóóó :-)
Anikó "Nem volt szex...hagyjatok már, na!"...utána cigi...eközben Brokiéknál pipa :-D És Broki nem csókolózik így...a kis prűd...

na, az előzetes alapján kíváncsi vagyok, kinek adnak védettséget...Tuti annyi eszük lesz, hogy Reninek, mert Andit erősebbnek hiszik, pedig, ha Andi lenne védett, Pít megkaphatná és megszabadulna Petrától, a többi pár meg nem lenne veszélyben...ha meg Reninek adják, akkor vagy tudják befolyásolni, vagy nem...

ő-szinte 2012.04.24. 12:57:25

@Ditti82: tudod, nem tetszik, átgörgeted...

Banyus83 2012.04.24. 12:58:47

@Vadkörte82: Jöttem, ahogy tudtam...csak nem láttam az estit, ezért először pótolnom kellett a hiányosságaimat :-)

@Pácsó Ármándó: Szia! Vadkörte azt mondja, már hiányoztam...hát itt vagyok :-))

genevieve 2012.04.24. 12:59:48

@Silene: izlésen vitatkozni felesleges:-)

van akinek kira a jó nő, akinek se dereka, se melle, igaz segge sincs:-)

van akinek meg anikó akinek szintén se melle, se segge:-))

és van akinek edina akinek vékony dereka van és ehhez képet nagyobbnak tűnő feneke...

és van akinek egy olyan lány jön be mint az új szőke (még nem tudtam megjegyezni a nevét)

mint ahogy a pasik külsejében is vannak különbségek:-)

pl. mátét nem mondanám férfias jelenségnek:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:01:27

@Silene: Néha én is azt vettem észre, hogy a 16:9-es képaránynál jobb a 4:3-as, mert nem húzza szét oldalra annyira az embereket a képen. A homokóra alkat szerencsésebb, mint a körte. Mekkora a magasságod, ha nem titok?

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 13:01:34

@ő-szinte: Oké, legyen. Én egyáltalán nem tartom aránytalannak, de ha te így látod, legyen úgy. Az ilyen dolgoknak a nők amúgy is hajlamosak nagy feneket keríteni... muhahaha érteeed... :)

Még mindig jobb, hogy nem érténünk egyet, mint ha Pilar Ternera-nak kéne leírnom 100(évmagány)adszorra is, hogy: Így van! Szerintem is! :D

Banyus83 2012.04.24. 13:01:58

Úgy gondolom Edina igenis szép...ha annyira aránytalan lenne, azért nem hiszem, hogy modellkedne meg hoszteszkedne...de lehet rosszul gondolom...a párom minden alkalommal elmondja, ha látja a műsort, hogy ő a legjobb nő bent...

Silene 2012.04.24. 13:02:33

@genevieve: tokre igazad van, csak gondoltam leirom, hogy szerintem E. nem annyira aranytalan, mint amekkoranak latszik. Bar agyilag vannak gondok szegennyel, nekem antipatikus, de nem a kulseje miatt.

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:04:15

@Banyus83: Szia! Most eltalálta, de nem kell neki mindent elhinni, mert szeret kötözködni! :-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 13:04:16

@Liller: Megint kimondta! Undorító! pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa_pa :)

Silene 2012.04.24. 13:05:11

165?? De hat pl amikor a tobbi csaj mellette van, akkor o toronymagasnak tunik. 165-nel magasabb vagyok en is. Nem tudom milyen magas, a tobbihez kepest kb 175 korul tippeltem..

genevieve 2012.04.24. 13:06:57

@Silene: nekem is ellengyógyszerész:-)
de attól még ő a legszebb a lányok közül...

The Game 2012.04.24. 13:07:06

@Silene:

Akkor olvass vissza, volt aki látta élőben, ő 172 és nála alacsonyabb.

ő-szinte 2012.04.24. 13:07:22

@Pilar Ternera: örü@Silene: sztem edina ugyan olyan alkat, mint vv kinga, és derékig kamera képes. nem gondolom, hogy ez magasság függő lenne:-)
hiper meg pont derékig jó:-DDDDDDDD
nekem idáig a legcsinosabb a sötét hajú új lány:-) sztem ő a legarányosabb:-)

Liller 2012.04.24. 13:08:19

@nyílegyenes labirintus: mit mondtam ki megint?nem értem:(

ő-szinte 2012.04.24. 13:09:09

@Silene: ja, és pont erről beszéltem:-) arányok...;-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:10:21

@Banyus83: Dévidet hasonlóan látom, semmi bajom vele, de valami nem stimmel.
Márknak tetszik Csíra már kintről szerintem
Jókat írtál, megérte kivárni.

genevieve 2012.04.24. 13:11:15

@Silene: egyébként a többi csaj azért is tűnik vékonyabbnak, mert kisebbek:-)
igy az arányaik is azok

ja és a vesszőparipám:)

HÉ is azért tűnik mellettük nagyobb darabnak mert a többi szinte gyereklány méretű:-)

Silene 2012.04.24. 13:11:24

@The Game:
es volt a 172 cm -en magassarku vagy pasi volt?

pilar ternera 2012.04.24. 13:11:59

@nyílegyenes labirintus: "mint ha Pilar Ternera-nak kéne leírnom 100(évmagány)adszorra is, hogy: Így van! Szerintem is! "

:P :DDDD

Silene 2012.04.24. 13:13:33

@genevieve: igen, en is ezt mondom. Azt hittem E. melle meg jo magas is. Na mimdegy, szerintem szep lany. Homokora alkattal tenyleg jobban nezne ki, de nem lehet minden fenekig tejfel.

The Game 2012.04.24. 13:13:38

@Silene:

A pontos részetekért kérdezd meg Pilar Ternera-t, ő látta élőben.

pilar ternera 2012.04.24. 13:14:35

@Silene: én voltam a 172 cm (cipő nélkül) és alcsonyabb. max 165. és a többi csaj tényleg pirinyó, mint ahogy a pasik sem magasak...

Vadkörte82 2012.04.24. 13:15:08

@Banyus83: szerintem is szép, valóban felszedett pár kilót bent, na és?..
@Pácsó Ármándó: igen szeritnem is Márk összejönne Csírával..

pilar ternera 2012.04.24. 13:15:39

@Pilar Ternera: ja és adtam egy nagy piros pontot is! :-)

genevieve 2012.04.24. 13:16:05

@Silene: egyébként meg fiatalok még, alapból jól kell kinézniük:-)

majd kiderül milyenek lesznek 40 évesen, megasszonyosodva:-)

genevieve 2012.04.24. 13:17:20

@Pilar Ternera: a 165 cm nem pirinyó, hanem átlagos középurópai magasság:-)

genevieve 2012.04.24. 13:19:25

@Ditti82: mondtam már, hogy csípem az avid?:-)

Silene 2012.04.24. 13:21:17

@Pilar Ternera: pfffff. Azt hittem eddig, hogy en vagyok alacsony! :D Mindig a tornasor vege fele alltam a 168 cm-mel. :D

pilar ternera 2012.04.24. 13:21:23

@genevieve: a többi csaj pirinyó! ezt írtam! figyelj! ;P

genevieve 2012.04.24. 13:21:40

@Ditti82: ha megnézed a statisztikákat érdekes számok jönnek ki:-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 13:22:25

@Liller: Gyalog Galoppos vicc lett volna, mind1... ;)
Azért még mindig várlak ám, húsvét óta... de semmi baj, türelmes vagyok. :)

@Pilar Ternera: Óvasó a sorok között... ;)

genevieve 2012.04.24. 13:23:00

@Mrs. Jackman: tényleg:-)

de egy pirinyó csaj is lehet bombasztikus:-)

almafa5555 2012.04.24. 13:23:44

Én sixxtől vártam azt a képet, ahogy HÉ állt a végén terpeszben!Katasztrófa volt!!

Banyus83 2012.04.24. 13:30:36

@Pácsó Ármándó: Köszi :-D

@Vadkörte82: Szerintem sincs ezzel semmi...és még Broki szerint is jobban néz ki, mint pl. Reni ...

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:32:55

@Banyus83: ".és még Broki szerint is jobban néz ki, mint pl. Reni ... " ezt Edinának mondta Máté? Mert akkor nem ér.

Banyus83 2012.04.24. 13:36:36

@Pácsó Ármándó: Mikor kérdezte Edina, hogy bejön-e neki az új lány, azt mondta, hogy túl vékony és mondta Edinának, hogy ő a husisabb lányokat szereti, akiken van mit fogni...

pilar ternera 2012.04.24. 13:36:42

@Pácsó Ármándó: nem értettem?? labirintusról tudom is, mert unalmasan mindig egyetértünk! :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:39:55

@Pilar Ternera: Túl kotnyeles voltam, elnézést kérek tőletek! :-)

@Banyus83: Én is ezt mondtam volna neki... :-)

ő-szinte 2012.04.24. 13:41:51

@nyílegyenes labirintus: értem:-)))
sztem sem baj, ha nem értünk egyet, nem tetszhet mindenknek ugyanaz.
csúnya is lenne..:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 13:45:52

@Pilar Ternera: De, soxor. Tudom én. Majd igyekszem kevesebbet szerepelni.

Banyus83 2012.04.24. 13:46:19

@Pácsó Ármándó: Jó, lehet nem volt őszinte, bár nekem kivételesen annak tűnt, pedig nem vagyok valami nagy véleménnyel Brokiról (egyébként a kamerába is ezt nyilatkozta...)

pilar ternera 2012.04.24. 13:49:28

@Pácsó Ármándó: NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((

LoveMy 2012.04.24. 13:52:06

@Pácsó Ármándó:
Hát épp ez az!
Mindig feldobod a labdát, aztán meg csodálkozol!

LoveMy 2012.04.24. 13:54:19

@Banyus83:
Az utóbbi időben a riportban tett nyilatkozatai alapján Máté is jobban kötődik érzelmileg Edinához.

LoveMy 2012.04.24. 13:55:38

@Pilar Ternera:
Épp ez az!
Pácsó elhúzza a mézesmadzagot, aztán meg kéreti magát! :)

pilar ternera 2012.04.24. 14:00:36

@LoveMy: de jól csinálja, nem? :)

Banyus83 2012.04.24. 14:01:14

@LoveMy: Néha nekem is ez az érzésem...

LoveMy 2012.04.24. 14:03:02

@Pilar Ternera:
Jah, erre rájöttem, amikor meghívott egy kis krémlikőrözgetésre...
;)

LoveMy 2012.04.24. 14:05:36

@Banyus83:
És azért nem egyértelműek a jelek, mert nagy pókerarc Máté és persze nem mindig mutatja ki az érzéseit.

miecs 2012.04.24. 14:06:33

Petra eleve nem volt szimpatikus, de ez a lófogú sem az.. de mindegy is a lényeg h szórakoztatóak legyenek...

Banyus83 2012.04.24. 14:08:37

@LoveMy: Hát igen, azért Brokinál soha semmi nem egyértelmű....

Volt már krémlikőrözés Pácsóval? ;-)

foxglove (törölt) 2012.04.24. 14:13:28

teljesen meglepődtem, hogy pít ráment a szőkére... eddig meg voltam győződve, hogy tipikus pedo ízlése van (törékeny, gyerektestű nők), erre...

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:15:09

@Pácsó Ármándó:
"Inkább mellre :-)"
Hát arra lehetne bőven :D

Láttam mások is vitáznak Edinán, hát én nemtom lehet, hogy csak a többi csajhoz képest tűnik nagydarabnak.

LoveMy 2012.04.24. 14:16:40

@Banyus83: @Pilar Ternera:
Hajajj, fel ám!
De azért nem hagytam ám magam!
Aztán még tegnap előttiért (28.) nem is kapott! ;)
De most, hogy nincs itt :) elárulom, hogy nagyon kedves ám ;)

pilar ternera 2012.04.24. 14:18:37

@LoveMy: mi a 28.?
én is csípem! ;)

LoveMy 2012.04.24. 14:20:14

@Fehér pamacs gusztáv:

"Láttam mások is vitáznak Edinán, hát én nemtom lehet, hogy csak a többi csajhoz képest tűnik nagydarabnak"

Hát igen, mert a többit lehet forgatni, hogy melyik az eleje, hengertestűek.

LoveMy 2012.04.24. 14:21:40

@Pilar Ternera:
ÉH2x28. kibeszélő végén ;)

Banyus83 2012.04.24. 14:22:34

@LoveMy: :-D Ejnye-bejnye ... pedig megígért, hogy visz. nem , mintha hozzá jött volna már, pedig nekem is ígérgeti... :-P

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:25:13

@LoveMy: :D:D
Jaja!
Anikón is meglepődtem, hogy 34es méretet hord.
az már nagyon kicsi!

pilar ternera 2012.04.24. 14:27:44

@Fehér pamacs gusztáv: pedig rajta látszik, hogy nagyon vékony...anikó 34, noémi 36, edinka 38. sztem..

gonoszkiralylany 2012.04.24. 14:32:47

én pénteken láttam élőben Edinát a belvárosban, és szerintem nagyon csinos, én 170 centinek tippelném. a feneke sokkal kisebbnek tűnt, mint a képernyőn :)

Vadkörte82 2012.04.24. 14:33:40

@Banyus83: lemaradtam valamiről??? hiába annyira el vagyok merülve..engem már nem is hívtok.:))) hehe

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:38:09

@Pilar Ternera:

Akkor csíra hányast hordhat ha anikó 34es méret :D

Silene 2012.04.24. 14:38:21

Meg elvileg (legalabbis en ugy tudom), hogy 34-es ruhameret csipojere 92 cm-t szamolnak, 36-osra 94 cm, 38-ra 96 . Szoval a 38-as meret se jelent orias csipot.

ő-szinte 2012.04.24. 14:39:05

@LoveMy: reni egyáltalán nem hengertestű:-)az összes közül a legcsinosabb. csíra meg anikó igen.

Silene 2012.04.24. 14:39:25

A Csira hasa tok nagy, szerintem Hiper kisebb nala.

Banyus83 2012.04.24. 14:39:53

@Vadkörte82: Nem maradtál le, csak Pácsó már vagy egy hete ígért egy üveg krémlikőrt LoveMy-nak...kettesben :-D Meg valami olyasmit is rebesgetett, hogy engem is meglátogat egy üveg borral vagy mivel 8ezt nem konkretizáltuk...)...de még sehova nem ért oda...

ő-szinte 2012.04.24. 14:41:54

@Silene: edina csak felül 38-as:-) alul semiképp:-DDDDDDDDD

tomfree 2012.04.24. 14:43:05

Ez a tegnapi adás meg rohadt unalmas volt, majdnem elaludtam közben...Hiper egy botrány, remélem pénteken távozik. valaki azt írta, hogy Pít homár, hát nem lepődnék meg rajta...

ő-szinte 2012.04.24. 14:44:36

@Banyus83: majd megy, nálam van a hotelben;-D
titkos küldetésen... hehehehehe

Silene 2012.04.24. 14:44:49

@ő-szinte: lehetseges. :D De ram jo a 38-as alul, pedig szerintem az en csipom is szeles (a derekamhoz merve).

Vadkörte82 2012.04.24. 14:45:47

@Banyus83: Pácsó egy igazi DonJuán:))

pilar ternera 2012.04.24. 14:47:54

@Fehér pamacs gusztáv: ő is akkorát. más alkatúak hordhatnak ugyanakkora méretet.

@Silene: és a 38-as az egy teljesen normális női méret. edinka is akkora lehet (ha pl. abból indulok ki, hogy én magasabb vagyok és nem ilyen az alkatom, mint neki, de 40-est hordok...)

független sorozatfüggő 2012.04.24. 14:53:54

Nem értem Pítnél ezt a nagy pálfordulást.
Ha ennyire nem jelent neki semmit Petra, igazán feláldozhatta volna Meláknak a Nikivel való búcsúcsókért cserébe :-)

Szerintem -női szemmel- Noémi a legszebb lány, és az alakja is hibátlan.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 14:54:38

Vajon más blogokon is Edinka feneke a téma? :D

Banyus83 2012.04.24. 14:55:37

@ő-szinte: Akkor jó...csak nehogy kiessen... :-D

@Vadkörte82: Az az... ;-)

ő-szinte 2012.04.24. 14:56:42

@Silene: lehet, hogy neked nem a csípőd széles, hanem a derekad keskeny, és akkor nem meglepő, hogy jó:-)

Silene 2012.04.24. 14:56:54

@Pilar Ternera: :)) mindig kisebbsegi komplexusom volt attol, hogy nem vagyok Hiper-fele alkatu... Azert is esett rosszul, hogy tamadtak E.-t, de szerencsere a ferjem is mas velemenyen van. Mondjuk ram jon a 36-os is, de azert az csipoben szorit.

ő-szinte 2012.04.24. 15:01:25

@Banyus83: hát, majd eszközöl egy kis szuszogást:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
persze csak is a bent maradás érdekében;-DDDDDDDD

daimler 2012.04.24. 15:10:21

Ha már testalkat meg satöbbi, érdemes pár percet szánni talán az új Reni személyiségfejlődésére:)
Még 2008-ból:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2004749/
Szűk évvel később:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2007750/
Bő évvel később:
www.delmagyar.hu/kepek/balogh_renata/2007750/

pilar ternera 2012.04.24. 15:10:54

@Silene: hát, sztem ne legyen, mert az nem nőies. persze, mindenki vékonyabb akar lenni, de azért van egy határ sztem. és ha te még a 36-osba is beleférsz, akkor csitulj, de gyorsan! :-)) :P

ő-szinte 2012.04.24. 15:11:25

@Silene: mondjuk más ám a tv, meg más a valóság, ezt nem szabad elfelejteni:-)
a tv-be a hiper vastagságú csajok mutatnak jól. az életben meg azt mondanád róla, hogy aki őt akarja, az igen csak pedofil, mert gyereklány kinézete van.
viszont, mi a tv-t nézzük;-)

Silene 2012.04.24. 15:14:34

@ő-szinte: igen, ez igy van. :) De fura, mert, ha pasi lennek, akkor az aranyos, de husibb csajok jonnenek be.
@Pilar Ternera: :), kivancsi leszek magamra 2-3 szules utan! :D De azert koszi. :)

pilar ternera 2012.04.24. 15:16:58

@daimler: 4 évvel ezelőtt (18 évesen!) olyan csúnya lógós melle volt, hogy csak na!
1-2 évvel később meg felugrott neki a helyére! jaaa, biztosan eredeti! vagy csak jobb a melltartója! :DDDD
köszi! :)

genevieve 2012.04.24. 15:18:10

látom mindenkinek a méret a lényeg:-)

Silene 2012.04.24. 15:18:34

@Pilar Ternera: meg ez azert is van (volt), mert az en korosztalyomban nagyon ritkan latok normal alkatot. Vagy nagyon sovanyak, vagy nagyon nem. Es ugye a korombeli pasik tobbsegenek a sovany, filigran alkat jon be.. Vicces, de sosem ereztem jol magam ilyenekkel. Se a nokkel, se a pasikkal. A ferjem is 12 evvel idosebb.

pilar ternera 2012.04.24. 15:18:57

@Silene: hát ezzel kapcsolatban nem ringatlak illúziókba! nagy változás lesz szülés után, bár lehet, hogy te az a fajta szerencsés alkat vagy, akin meg sem látszik majd a gyerekszülés! :) vannak ilyenek! kiknek az élet játék! ;)

genevieve 2012.04.24. 15:21:35

@Silene: te akkor csontkollekció vagy:-)

Silene 2012.04.24. 15:22:13

@Pilar Ternera: :D majd kiderul.. Egyebkent anyukam jobban nez ki most, mint 18-20 eves koraban. De sajnos nem az o alkatat orokoltem.

pilar ternera 2012.04.24. 15:23:17

@Silene: megkérdezhetem hány éves vagy? én azt gondolom erről, hogy még az sem biztos, hogy a fiatalabb pasiknak a nagyon vékony lányok jönnek be minden esetben, csak ők is követik a trendet. még a párválasztásban is. neki lehet, hogy tetszene, egy nem 34-es méretű lány, de "ciki" a haverok, külvilág, akármi előtt.
tudod, nem véletlenül alakult ki a mondás: jó a nagy kofferbe pakolni, de ciki vele utazni! :)

vécés jóska 2012.04.24. 15:24:03

@daimler: Fújj! Azt tudtam, hogy egy osztrák ribanc, de azt nem hogy ilyen ocsmány! Most sem egy szépség, de azért rendesen kikupálódott.

genevieve 2012.04.24. 15:24:10

@Silene: az csak rajtad múlik milyen leszel:-)

@Pilar Ternera: azért a szülést mint állapotot nem kéne démonizálni:-)
az számit, hogy előtte, alatta, utána mi csinál a kismama:-)

Silene 2012.04.24. 15:24:31

@genevieve: ahh, nem vagyok egyaltalan. Pl szoros farmerbol nem jo a 36-os, csak ruhabol. A combom husis.

nyílegyenes labirintus 2012.04.24. 15:26:11

@Pilar Ternera: Hát, bizony a sorok között sokszor több információ található, mint a valódi tartalomban. De hisz ezt Te, ezzel a nickkel pontosan tudod... ;)

és most jöhet az: -Egyetértek, szerintem is! :D

Vadkörte82 2012.04.24. 15:26:26

@vécés jóska: nagyon közönséges feje van:) ffúúúj.ritkán mondok ilyet egy nőre..de róla ez jutott eszembe egyből..
mondjuk a sportosAndi sem egy nőideál...h Pítnek mi jött be rajta?

Silene 2012.04.24. 15:27:27

@Pilar Ternera: 22. :) Nem is csak ez a bajom veluk, hanem az, hogy nem ertekelik elegge a noi nemet (tisztelet a kivetelnek), es gyerekesen viselkednek. Egy 30-as FERFI es 20-as fiu szamomra eg es fold. Bar biztos van kivetel. :) Rossz generacioba szulettem. :D

Klajcsika 2012.04.24. 15:28:07

@anne.shirley:
Szerelmes...:( (s sajnos nem veszi észre, h a Máténak csak arra kell!)

vécés jóska 2012.04.24. 15:28:08

@Vadkörte82: Valószínű az, hogy férfias arca és teste van Andinak. Nekem a megboldogult Omár után Pít a kedvencem, de sajna be kell látni, hogy búza. :(

genevieve 2012.04.24. 15:29:39

@Silene: 30-as férfi:-)))

már bocs:-)

Silene 2012.04.24. 15:30:10

@genevieve: hat igen. Csak nem mindegy milyen aron. :D A csipo egyebkent szelesebb marad, az anatomia tanarnonk anno elmagyarazta miert, de nem akarok hulyeseget irni.

Silene 2012.04.24. 15:31:19

@genevieve: azoknak azert jobbara be van nove a fejuk lagya. De ott is van kivetel. :P Pl. a Pit.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.24. 15:31:36

Nem emlékszem, hogy a lányok testalkata ilyen részletesen ki lett volna tárgyalva itt, de tetszik :)

pilar ternera 2012.04.24. 15:31:44

@genevieve: nem hinném, hogy démonizáltam! de sztem a nők 70%-a nem olyan előtte, mint utána. nem biztos, hgy látványos változás, de azért van és a legtöbb esetben nem kellemes. ennyi.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:32:49

@LoveMy: igen, ezt néztem én is, szimpatikus volt, ahogy kezelte edina féltékenykedését.

pilar ternera 2012.04.24. 15:33:39

@Silene: ezzel nem vitatkozom. :) te vagy érett! :)

kovácspéterke 2012.04.24. 15:34:19

@Pilar Ternera: akiket én láttam, barátnők, rokonok egy kivétellel tök jól néznek ki, sőt, van akinek jót tett a gyerek, formásabb lett.

Vadkörte82 2012.04.24. 15:35:44

@vécés jóska: nekem is őőőő!! szegény ezt le sem mossa már magáról...

kovácspéterke 2012.04.24. 15:35:50

Gondoltam, ha elmegyek egy órára leszakadunk edina fenekéről és alakjáról, de nem sikerült.

genevieve 2012.04.24. 15:36:21

@Silene: max egy pár centivel lesz nagyobb:-)

de ez is alkat kérdése:-)

@Pilar Ternera: nem bántó szándékkal irtam:-) de az emberi test bámulatos dolgokra képes, és normál! esetben simán visszamegy eredeti állapotába

genevieve 2012.04.24. 15:37:13

@Mrs. Jackman: majd sixx szétcsap köztünk:-)

pilar ternera 2012.04.24. 15:38:51

@Mrs. Jackman: tudod, mit mondanak a kivételekről! ;)
naná, hogy vannak ilyenek is! nem is kell, hogy elfolyt hájpacnik legyünk gyerek után, én sem ezt mondtam.

Silene 2012.04.24. 15:41:11

@Pilar Ternera: :)

@genevieve: igen, az tenyleg par cm, csak nekem a borom szerkezete nem a legjobb, es a visszereket, striakat eltuntetni nem igazan lehet, ez az, ami aggaszt. De igazabol nem felnek gyereket szulni emiatt, nem vagyok hulye p*csa, csak hat konnyen beszelek fiatalon es szules nelkul. :P

kovácspéterke 2012.04.24. 15:44:00

@Silene: nekem van 34-38-ig minden, ruhaboltja válogatja.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:45:00

@Pilar Ternera: igen, de pont azt mondom, nem egyet ismerek, hanem konkrétan hatot, és egy az, aki meghízott.

Silene 2012.04.24. 15:45:51

@Mrs. Jackman: ez is igaz! :) Azert is irtam a cm-eket. Egyszer csinaltattam egy ruhat varronovel, es akkor tudtam meg pontosan mi is a ruhameretem. Persze ez fazontol is fugg.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:47:14

@Vadkörte82: sztem a délmagyaros képeken kedves arca van, most viszont olyan uri feje van, még nem tudom, mi a bajom vele, de vmi van :D

genevieve 2012.04.24. 15:47:39

@Silene: viszerek és striák szülés nélkül is lehetnek....

Silene 2012.04.24. 15:47:46

@Mrs. Jackman: ja meg az en anyukam is vekonyabb 2 gyerek utan, mint elotte. Szoval tenyleg van ilyen. :D

Silene 2012.04.24. 15:48:20

@genevieve: igen, ezt sajnos tudom -.-

kovácspéterke 2012.04.24. 15:48:33

@Silene: sőt van 35-ös és 37-es cipőm is :D

Silene 2012.04.24. 15:50:47

@Mrs. Jackman: :D nekem csak 37-38-as van. De a cipo szarmazasi helyetol is fugg. :P

Vadkörte82 2012.04.24. 15:51:50

@Mrs. Jackman: ott még naív kislány..de pár év és 'kikupálódottt'..nem jó értelemben..na kíváncsi leszek ki lesz védett.

kovácspéterke 2012.04.24. 15:52:39

na, és végre hosszú, hosszú hetek után eljutottunk a cipőkhöz :D

Silene 2012.04.24. 15:53:52

@Mrs. Jackman: :D mar csak a taskak, parfumok es egyeb kozmetikai cikkek hianyoznak.

LoveMy 2012.04.24. 15:54:27

@Mrs. Jackman:
:D
De nem beszélnénk a hüvelygombáról is? :D

genevieve 2012.04.24. 15:55:19

@Mrs. Jackman: akkor beszéljünk a pasikról:-)

kinek van a legkisebb feneke és kinek van a legjobban kidolgozott izomzata?:-)

nyaktól derékig krisztián vitte a primet szerintem:-)

kovácspéterke 2012.04.24. 15:57:05

@genevieve: nekem ő túl sok volt.
na de most megyek dolgozni.

Silene 2012.04.24. 16:01:21

Szerintem az LMzo teste nem rossz, bar en szererem a vekony, szalkas alkatu pasikat. A Broki segge nagy kacsasegg. :S

vécés jóska 2012.04.24. 16:08:14

Szerintem a 2 legjobb faszi bent Pít és Dávid, csak mindkettő elég buzis. Máté alkesz, Márk kisfiú, szóval marad LMZő. Ha kibújna a papucsszerepből, nem is lenne rossz.

Vadkörte82 2012.04.24. 16:09:02

@genevieve: @Silene: nekem tetszik h LMZ magas, Máté feje (bár kezd egy kicsit az alkoholtól felpuffadni),Pít esze, Omár humora..

Silene 2012.04.24. 16:13:20

@Vadkörte82: igeeen! Omar mondjuk nekem tetszett, de nem annyira külsőre, inkább az, hogy nem volt IQ negatív.
Broki feje nem tetszik, nekem az ilyen szenvedélyes, sötét haj-sötét szem jön be. :D

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.24. 16:43:02

Nem tudjátok, hogy hívják a hotelt amiben laknak? Egyszer mondta Éva de most már nem találom azt az adást.

Sziporka 2012.04.24. 16:57:19

A tv kövérít, Éva is ezért tűnik ekkorának... Ok hát Edinának feltűnően széles a csípője a többi lányhoz képest de én ezt a kamerának tudom be, meg hát a többi lány tényleg 34,max 36-os méret.

Én érdekes módon azt vettem észre, hogy az igazán jó pasik (nem az ilyen húszéves nyikhajok, koptatott szűk farmerben meg enyhe szolibarnasággal) bírják ha egy csajon van mit fogni. Ne legyen elhízva, de inkább legyen kerek feneke, mint lapos meg kicsi.

Sziporka 2012.04.24. 16:58:44

@Silene: Omááár volt a legjobb:( :(

Nekem a Fatter meg a Peti jött be anno, a többi nem,meg ugye Omár..na jó, Félikerben van valami cuki:P

Silene 2012.04.24. 17:01:12

@Sziporka: ;))) Fater nekem is tetszett. Bar azert szurkoltam neki, mert en is Nagykanizsa kornyeki vagyok. :D Bar meg soha nem lattam..

Banyus83 2012.04.24. 17:10:43

@Vadkörte82: Kb. nálam is ez a helyzet...:-D

Banyus83 2012.04.24. 17:13:58

ÉH Facebook oldala szerint valaki rosszul lett a tegnap esti buli után...lehet tippelni ki az :-)) Hét Broki-Edina és LMZ-Hiper nem tűntek úgy, mint akik túl rosszul érzik magukat... :-))

ő-szinte 2012.04.24. 18:10:55

@szerivan: megeloztel baszki;-DDDDDD

cicamacaHeidi 2012.04.24. 18:20:27

Leragadtam a tegnap éjszakánál (V6) Miért nem adott puszikát Máté a teliszájú Naivának? Azé' járt volna egy kis juti-puszi, nem?

Banyus83 2012.04.24. 18:20:38

@Pácsó Ármándó: Ja, a választ nem tudom...az a feladat, hogy meg kell tippelni :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.24. 18:25:51

@cicamacaHeidi: Vagy legalább az orrát befoghatta volna egy percre :-)

@Banyus83: És kit tippelsz?

Banyus83 2012.04.24. 18:37:35

@Pácsó Ármándó: Hát...Pít az undortól, hogy megtetszett neki Andi...esetleg Petra attól, ahogy Pít beszélt vele...vagy LMZ mégis, mikor megvilágosodott, hogy Hiper milyen undi nő...vagy Broki, mikor belegondolt, hogy milyen lehet smárolni egy lánnyal pipa után :-))...viccet félretéve nem tudom, senkiről sem gondoltam, hogy különösebben berúgott volna...

kovácspéterke 2012.04.24. 18:39:29

@Sziporka: azt megnéztem volna, hogy mi van, ha anikó az ácsnak toppant :D

inmemancsi 2012.04.24. 18:41:03

@Mrs. Jackman: vagy inkább az aóótó szerelőnek

inmemancsi 2012.04.24. 18:46:34

@Banyus83: hát azért andi arcéle egy két pohár után simán elmegy pasinak,meg az elsődleges nemi jegyei is megtévesztőek lehetnek:))

add meg a jelszavad 2012.04.24. 19:43:51

ez a számháború nem nekem való :(
Pláne ha még az sem tisztázott, ki honnan nyilaz LOL
Ugyan senki sem kérdezett.

Banyus83 2012.04.24. 20:01:20

Van már kibeszélő mára...

kozi001 2012.04.25. 10:21:14

@ő-szinte:
Viszont Edinának van a legszebb arca és a leghosszabb combja! :)
Nem is értem h a bájos arca nem merült fel érvként! :)
Hiper és Niki volt a legcsinosabb/sportosabb ez nyílvánvaló, de az egyik kiharapja a pókot a sarokból a másik meg szabályosan ijesztő fullHD-ban!

A feneket le lehet adni, de a fejjel mit lehet csinálni?

Viszont ahogy vki írta a kölyökképű Brokival való kavarás valóban elvitte az ember libidóját kicsit! :)

Ditti82 2012.04.25. 10:34:31

Énis beszállok: 36-os méretet hordok, de van, amiből 38-as kell, fazonfüggő, mert van 40-es és 34-es ruhaneműm is. :D Ami a fenékméretet illeti: alkatilag is lehet valaki faros-combos, mint pl. húgom, nagymamámtól és apukámtól örökölte (ők is ilyen alkatúak), lehet, hogy Edina genetikailag ilyen.

Ditti82 2012.04.25. 10:37:45

@Fehér pamacs gusztáv: A mödanszié a legjobb az egészben. :D
süti beállítások módosítása