Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x24

2012. április 13. 06:00 - sixx

Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is gyűlöli, ma pont nem lehet kitenni, de sebaj. T69.2 szeles időben, hosszú, cigányos ruhában, szemébe lógó hajjal tart minket kétségek között, bármi megtörténhet ma, mondom én, hogy a hotelbe száll le az intergalaktikus inváziós flotta. Csakis téged vár a hoteléden. (Az esti seggrejtvény megoldása: Csíra) 

Melák az ágy szélén sírdogálva ébred, Hiper meg egyszerre próbál fogat mosni és műszempillát ragasztani, ha van isten, elbassza, és szemére kerül a fogkefe. Csíra szokásos visszafogottságával öltözik, régen láttuk már a bimbóba vert vasakat. Naiva a nappaliban mered maga elé, és Broki hipszter sapkáját képzeli maga elé, meg ÚjNikit, ahogy a csávója farkát cibálja magába, pedig Broki semmi ilyet nem csinál. Naomi mág alszik, Omár farkat villant, minden megy a maga útján. Naiva a kamerába azt mondja, hogy három éjszakát Broki nélkül nehéz volt eltölteni. Elemző figyelmezteti Brokit, hogy Naiva kezd kiborulni, mire a faszi azt mondja a kamerába, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Broki és ÚjNiki nem nagyon beszél egymással, ezek szerint ez a nő tényleg nem kommunikál senkivel. Broki, az egyetlen olyan faszi a hotelben, aki tud gondolkodni is néha, kizártnak tartja, hogy ÚjNikinek védettsége legyen.

Nna, Hiper úgy gondolja, jobb megelőzni a bajt és bemegy Csírához, hogy elmondja neki, mi is történt a kiesését megelőző napon. Persze ezt nem így, és nem azonnal mondja el, csak majd akkor, ha mindketten bent maradnak az esti párválasztó után. Csíra a kamerába azt mondja, hogy Melákra koncentrál, majd utána kideríti, ki hazudott neki. Hiper megöleli Csírát, mintha olyan kibaszott jó öribarik lennének. Csíra szerint Naivával vigyázni kell, kell, mer életveszélyes. Hipernek tagyon tetszik a játék, mert minden perverz vágyát kiélheti benne. Naiva Brokinak nyavajog, mire a faszi a kamerába azt nyilatkozza, hogy annyira nem hiányzik neki a csaj, hogy eret vágjon magán. A probléma csak az, hogy a hang nem stimmel, az "Edina" úgy lett odavágva a mondat elejére, valószínűleg Pokahontasz helyére, ejnyemár, ilyen átlátszó manipulációval kit akar megvezetni a Viasat?

Csíra visszafojtja a hányingert és Meláknak puncsol, mert bent akar maradni mindenképpen, de nem piszkálja és nem megy az agyára. Melák szerint Csíra akár jó pár is lehetne, de a bizalom még nincs meg irányában. Naomi Omár oldalát csipkedi, a faszi fájdalmas arccal szisszen fel, te meg mi a faszomat csinálsz, elment az eszed? Muhaha, Omár, mi a faszból lenne neki elmenni való? Naomi nagyon jól elvan Omárral, miközben ÚjPéterrel intim kapcsolatot ápol. Csíra akkora szendvicset csinál, amekkorát Melák szokott előételként fogyasztani, de neki két adag vacsora lesz. ÚjNikivel kokettál, de hiába, mert a csaj nem mind semmit, igazi agyhalott. Csíra ÚjPéter mögé áll, mármint ezt hazudja ÚjNikinek, aki különösebb meggyőződés nélkül azt mondja, hogy ő meg Broki mögé, mert ő a párja végül is.

Na, nemigen történt semmi napközben, mert máris este van, Elemző Hiper lábát kenegeti testápolóval vagy gépzsírral, Petra kétségbeesetten igyekszik nőt varázsolni magából, de hát ugye szarból nem lehet ostort fonni. Megbízik ÚjPéterben, örülünk. Elemzőnek mosakodás közben még szúnyogvadászatra is van ideje, Csíra rovarriaszóval fújja le a combját. Naiva tovább nyüszög Brokinak, akinek kezd a töke tele lenni az egésszel, meg van beszélve, mögém állsz, oszt jólvan, nem fogom ÚjNikit választani. A csaj tök bizonytalan, talán azért, mert Brokit beengedte a vulvába, az meg utána kijelentette, hogy nője van? T69.2 titkokat és rettentő izgalmakat ígér. Hiper a kamerába azt mondja, hogy ő akkor is fél, ha faszi esik ki. Mert idióta vagy, bazdmeg, azért. Kijönnek, leülnek, kezdődhet a szokásos tetemre hívás.

Hatodjára választunk, mondja Pinokkina. Tudjuk, mondja a hogyvoltíró. Ennyi rossz lábú nőt válogatni sem lehetne, mint amit a kamera mutat, de hagyjuk. T69.2 hogyvoltozik, és belegázol Melák lelkivilágába, Műanyagnak kellett távoznia a hotelből, a helyére Csíra jött. Hiper be van szarva, ha valami lesz, akkor nagy durranás lesz, MI A RETKES LÓFASZTÓL FÉL EZ? Egy lánnyal kevesebben leszünk, mondja Pinokkina, ha esetleg elfelejtettük volna. Csíra, jó itt lenni? Jó. Erős vagyok, mint a Kolin énekesét pofánverő parasztlegény. Melák, milyen érzés volt, amikor leszopattunk Műanyag kibaszásával? Szar. Egy olyan ember vágta ki, aki leszarja a játékot. Haragszol ÚjNikire? Nem. A kamerába azt mondja, reméli összejön a bosszú, amit kiterveltek, és miután ÚjNiki kimegy, "elkezdődik egy teljesen másik énem irányítása a játékomban."

ÚjNiki, megbízol Brokiban? Meg. Biztos párra leltél? Aha. Broki kifejezéstelen arccal tekint a jövőbe, Naiva legszívesebben a szemét kikaparná most. Broki, nem szomorkodtál Műanyag miatt, tán csak nem rákucorodtál ÚjNikire? Hát egy kicsit szomorú voltam, de utána megnyugodtam. ÚjPéter szerint Broki egy félelmetes pszichopata. Petra, sokat sírtál Pokahontasz után? Ja. Omár szerint Petra egy kész katasztrófa, OMÁR FOR THE WIN, MOTHERFUCKERS! Petra ÚjPéterben tökéletesen megbízik. Naomi szerint ez veszélyes. Na, Pinikkina nem kíngyolja tovább az agyhalott bandát, válasszatok, az nem olyan megerőéltető. Hiper kezd és beáll Elemző mögé, ÚjNiki arca sem rezzen.

Naiva Broki mögé áll be, ÚjNiki szája ekkor már kicsit megrezzen, Broki úgy tesz, mint aki nem érti mi folyik itt. ÚjNiki a kamerába azt mindja, ez kibaszottul meglepte. Naomi meglepetésre Omár mögé áll be, ezek szerint ezt levajazták. ÚjPéter úgy röhög, majd' leesik a székről, de az nem esik jól neki, amikor Naomi odaszúr neki, hogy Omár az, akire várt kezdettől fogva ÚjNiki választ, ekkor még szabadon van ÚjPéter és Melák is, és ő ÚjPéterhez áll, de mivel nincs védettsége, ezzel aláírja a halálos ítéletet. Mindenki röhög, kivéve Naomit, aki nem ért semmit és Petrát, akinek a segglébe egy zabszem nem férne most be. ÚjNiki azért lépte ezt meg, mert nem bízik Brokiban, csak meg kellett volna kúrni, mi? Petra megy ÚjPéter mögé, a faszi röhög, mert ezzel ÚjNikit szépen kivághatja a villából. Ezzel Csíra teljesítette a küldetést, és maradhat. Megy is beállni Melák mögé, és hazudik egy sort, Melák a legjobb pár nekem, köszönöm szépen.

Pinokkina kihívja ÚjNikit, Petrát és ÚjPétert, majd közli, hogy ÚjNiki a beköltözés előtt tanulmányozhatta a lakókat egy monitoron, ettől Hiper szeme csészealjnagyságúra tágul, aztakurvabazdmeg, kész a lebukás, gondolja, de nem, bazdmeg, mert ez a nő olyan buta, mint a segg, és semmit nem vett észre. Pinoikkina közli ÚjNikivel, hogy volt ám feladata a lakóknak is, ezt Naiva ismerteti. ÚjNiki csak a Melák-Műanyag kapcsolatot sejtette, a többit nem, de ez mindegy, mert így sem játszott volna másként. Ez ide kiesni jött bazdmeg, KamikázeNiki. ÚjPéter gyorsan kiválasztja Petrát, húzz a gecibe ÚjNiki, semmi keresnivalód nincs itt. Naomi szerint Petra szeles, nem csoda a sok babos kaja után.

Ezzel nincs ám vége a ma esti adásnak, Pinokkina ugyanis felkínálja Meláknak, hogy találkozhat Műanyaggal, de csak akkor, ha ÚjPéter ÚjNikit választja - egy perce van arra, hogy meggyőzze. Naomi nem ért semmit, Petra kicsit beszarik, ÚjNiki kifejezéstelen arccal néz. Melák különösebb meggyőződés nélkül győzköd, hiába, ÚjPéter hajthatatlan, és Petra mellett teszi le a virtuális garast, így Melák nem tud elbúcsúzni a hotel bejárata előtt szandacipőben toporgó Pokahontasztól, ó jaj, tragédia. Hiper az egészből annyit vesz le, hogy leszarja mi történik, csak ő maradjon bent.

Melák vigasztalhatatlan, de hát gondoljunk már bele, jobb lett volna neki, ha ad egy puszit a csalánszájra, oszt utána meg nézheti a kedvesét elemésztő vámpírfogas némbert még minimum egy hétig? Melák szerkesztői utasításra még azt mondja, hopgy ÚjPéternek ott van három nő, egyet feláldozhatott volna, és elkezdi a vigyorgó ÚjNikit ekézni, tessék kimenni a picsába, ott az ajtó, húzzál, TAKARODÓ VAN BAZDMEG. REMÉLEM KINAPOZTAD MAGAD! ÚjPéter szerint nem az a férfi, aki nagy súlyokkal dolgozik a konditeremben. T69.2 levonja a következtetést, ezek szerint te most ideges vagy, Melák. Hát, ja. Csíra szerint ÚjPéternek igaza volt, és ha úgy alakul, Melákba ő rúgja majd az utolsókat. ÚjNiki búcsú nélkül távozik, szevasz.

És ha azt hittük volna, hogy most már tényleg vége az esti szopatásnak, tévedtünk, mert Csírának is el kel mondania, milyen feladattal gyött vissza, hát Melék mögé kellett állnom, asszem, ez összejött, mondja vigyorogva. Össze. És ennyi, semmi csavar, mehet mindenki isten hírével bebaszni. A nappaliba beérve Melák üvölt, mindenki fajin, senki nem baszott át, minden fasza, aggyál vodkát, Carlos. Petrától elnézést kér, bocs, nem neked szólt, Műanyagot akartam még egyszer szexuálisan zaklatni, bocsáss meg. Nagyon szarul érzi magát, ezekkel az emberekkel nem akar a hotelben lenni. Na, Hiper, akinek áspiskígyó volt a jele már a bölcsődében is, menten lecsap Melákra, és miközben Elemző ott iszik kint, a szobában felajánlja Meléknak saját magát, mármint nem baszásra(?) hanem stratégiai partnernek, én beállok mögéd, ha kell, te meg gyere mögém. És Elemző? Majd megoldjuk. És képes azt hazudni bazdmeg, hogy neki melák és Broki a legfontosabb! Ha valaki ezzel a nővel kerül be a döntőbe, szerintem okosabb, ha 500 000 forintnál elhajítja a bizalom aranyozott papírgömbjét.

Csíra odakint egyetért Melákkal, mert ő is mindent megtett volna, hogy Pedrót lássa még egy percre, amit nem nagyon értek, de mindegy, ÚjPéter csak annyit tesz hozzá halkan, hogy neki nincs itt három tuti nője, ez elég sértő és megalázó is mindenkire nézve (az egyik ugye Csíram, ha nem lenne világos, a másik Naomi, a harmadik meg Petra). Csíra nem kívánja ÚjPéternek, hogy egyszer egyedül maradjon. A faszi nem érti a hisztériázást, meghalt tán Pokahontasz? Bebalzsamozva tolta volna be Pinokkina, vagy mi? Merthogy ő tudja, milyen az, amikor tényleg nem tud valakitől elbúcsúzni. Leülnek a pulthoz, és új téma van, Naomi viselkedése ÚjPéter mellett Melákot is kiborítja, ÚjPéter viszont már meg sem fogja síratni, ha netán kiesne, mert minek. Csíra halkan megjegyzi, hogy Hiper neki itten őszinte kipakolást ígért be első körös utolsó napjairól, oszt tessék, sehol sámli, Hiper máris az odvában kucorog.

Hiper már ágyban, és van pofája Elemzőt ugráltatni, hozzál nekem szendvicst, de így kend meg, meg amúgy, és ilyen kenyérből kérem meg amolyanból. Aztakurva, ez milyen pofátlan egy fapina, előtte meg Malákot kecsegtette. A kamerába azt mondja, őt kényeztetni kell, neki az a fontos, ha ő az első a faszinak. Elemző megy, és keni a cuccot. Omár lefekvés előtt testápolóval keni be Naomi párnáját, Broki meg megy Naiva bőröndjéért és visszaköltözteti, de előtte még smárolnak egy alaposat. Naomi ráver Omár fejére, és meghajigálja párnával, tényleg jól elvannak ezek ketten. Naomi szerint ő a csoki, Omár meg a tej a kapcsolatban. Hiper zabálja a kisírt szemdvicset, és nem, nem akad a torkán. Jövő héten ikrek érkeznek bazdmeg, ez érdekes lesz, Naomi soha nem jön rá szerintem, hogy ketten vannak.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.04.12. 18:52:13

Hiper tomporát van szerencsénk megszemlélni, én is azt hiszem.

Müszélia 2012.04.12. 18:58:45

hiper már csomagol, éljen.

Lacka929 2012.04.12. 19:00:08

@Müszélia: Csak keresi az adagját...

Deedee 2012.04.12. 19:01:27

nagyon remélem, hogy nem Hiper fog kiesni, nélküle unalmas lenne, na meg ő az egyetlen a lányok közül, aki kinéz valahogy.

cézé 2012.04.12. 19:02:31

remélem hiper az, ahogy épp csomagol és megy haza. A környezetemben nem bírnék tartósan elviselni egy ilyet, csoda, hogy LMZ még nem baszta bele az óceánba.

ProMixer 2012.04.12. 19:06:20

Hiper épp zsinórtangát keres.

Szerintem ma Máté kiválasztja ÚjNikit és Edina pápá. :D

Müszélia 2012.04.12. 19:11:20

@ProMixer: az nem lehet, mert nincs a kezében nagyító lencse.

LoveMy 2012.04.12. 19:11:40

fofofo 2012.04.12. 18:29:27
Lehet, hogy túl sokat nézek ki "Brokiból, de az én elméletem vele kapcsolatban: eltökélt abban, hogy az utolsó pillanatig Edina mellett marad (mert a csaj bele van esve, és jóban van a többiekkel), persze a labdát eldobja a végén, ha úgy adódik. Azért kommunikálja a többieknek, hogy kifele kacsingat a kapcsolatból, hogy pl. adott esetben így beetethessen egy ÚjNikit, aki majd a párválasztón nagyot koppan. Vagy ha bejön egy Pókmajom-szerű lány, aki erős páros akar szétrobbantani, ne ők legyenek célkeresztben. Csak az a kérdés, meddig tudja megőrizni Naiva bizalmát úgy, mert neki többet számít az, hogy mit mutat a külvilágnak.
Ha jó az elméletem, akkor viszont Máté minden látszat ellenére nagyon okos. Az is az okossághoz tartozik, hogy a többiek nézzenek csak butának."

Ne haragudj, hogy ide is kiraktam, de olyan tökéletesen megfogalmaztad, nekem nagyon tetszik és teljesen egyet értek Veled! Köszi!!!

LencsiLány 2012.04.12. 19:17:47

Szerintem is Anikó vagy talán Újniki van a képen.
A háttér alapján lehet a szingli szoba, Melák mexikó szobája vagy Máté tükör szobája... a többi szobában nem fehér a fal.

ő-szinte 2012.04.12. 19:20:28

@ProMixer: sztem is liszteszsák megy. már macerás máténak, de sajnos máté hozza az átlag pasit és véletlenül sem mondja meg Edinának, hogy fasza tele van vele és húzzon már a picsába:-)
nagyokat fog pislogni edinka...

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 19:24:54

erotika.indavideo.hu/video/Eden_Hotel_2_Niki_-_Akt_Top_Class_1_1

Ez volt már Műanyagról? Ha igen sry, én még csak most találkoztam a szégyenlős lány e munkájával. :)

ő-szinte 2012.04.12. 19:30:59

@hfeeri: hát üzletasszony, az tény:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
viszont hátulról úgy néz ki mint egy travi...:-(((

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 19:31:40

Ja, megtaláltam az összefoglalók zenei listáját. Viszont hiányolom a keddi adásnál a Cápa zenéjét, amikor T69 feltűnt Niki kiesése előtt.

Lacka929 2012.04.12. 19:35:46

@hfeeri: Anyám de randák a felfújt dudái...

ő-szinte 2012.04.12. 19:44:51

@Λατζκα: ja, elölről az a gáz:-DDDD
mint két odabaszott túlméretezett teniszlabda:-O
kb mint rubintrépának...
hátulról meg mint egy travi:-(((

Vadkörte82 2012.04.12. 19:55:27

@ő-szinte: én eddig azt gondoltam, jó test borzalmas arc..pfff most már látom tévedtem.

ő-szinte 2012.04.12. 19:57:41

@Vadkörte82: igen, valóban csalóka:-)
ruhában és fürdőruhában jó volt. de ez...?:-DDDDDDDDD

Edie Britt 2012.04.12. 19:58:41

lemaradtam valamiről, vagy Noémi beletörődött, h Omár lesz a párja továbbra is? (most nézem a tegnapi extrát)

Lacka929 2012.04.12. 20:08:28

@ő-szinte: Sose értettem, miért csináltatnak nők ilyen szörnyűségeket magukra. Egy szép, arányos, formás darab egy lógó vagy kicsi helyett rendben lehet, de az ilyenek? Pffff.

Persze, aki a szájából is páviánsegget csináltat, attól nem várhatunk semmit...

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 20:11:04

helló:)

megnéztem a tegnapit. Kírának örülök, Pítet még mindig bírom, Brokit egyre kevésbé, Újniki tényleg nagyon fura és remélem Dinka megy:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.12. 20:12:32

Remélem, ma Edina repül:P

ÚjNiki meg nekem tetszik, na:P

ő-szinte 2012.04.12. 20:14:07

@Λατζκα: sztem mindenki annyira csúnyitja el magát, amekkora önértékelési zavarral küzd. neki elég nagy lehetett...

Kiszop rommáverte Veronikát...:-O agyrázkódása van, mindjárt kpcsolják a kórházat a fókuszban:-OOO

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:17:11

Hello mindenkinek itt a Mátrixban:-) Szerintem sem meri Broki kirakni Edinkát, de csak azért nem, mert ÚjNikit rühellik a többiek. Bár lehet, hogy akkora az ego-ja, hogy egy újabb dugásért kockáztat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.12. 20:19:01

@ő-szinte: vagy nem ő volt.

@IllaryBlasi: lehet, h ki tudná magyarázni:P

@capa05: nagyon helyes:D

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:22:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szijjjja!!!
Edinkánál biztosan ki tudná dumálni magát, a többieknél már kevésbé!:P

LoveMy 2012.04.12. 20:22:54

Na hogy megbontsam a nagy Jégniki nihilt, egyáltalán nem szimpi!
@IllaryBlasi:
csatlakoznék a véleményedhez! :)
és
2012.04.12. 19:11:40
fofofo lírása TÖKÉLETES! :)

Lacka929 2012.04.12. 20:24:42

@ő-szinte: Ez a Kiszop (haj, de hülye neve van) meg Veronika valami másik gondozóból kiszökött páros?

foxglove (törölt) 2012.04.12. 20:25:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem is! a lángosképű petra mit keres még bent? fájdalmasan sötét.

Miliana 2012.04.12. 20:26:16

Jó estét, jó szurkolást:)
Szerintem is ÚjNiki megy, Broki marad a jól bevált mellett. Annyira csak nem hülye, hogy azért, hogy behúzza a 2. strigulát, veszni hagyja a leendő millákat...Edinával simán végigviheti a játékot, még úgy is, hogy most látványosan telibesz.rja. Én ma este Kírának szurkolok, bár ha jól értem (nem annyira figyeltem a tegnapi adásokat), akkor a küldetését lefixálta, és Melák lesz a párja???

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:26:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én még mindig nem értem, hogy ez a sixx hogyan tudja minden reggel pontban 6.00-kor fellőni a posztot;-)

vécés jóska 2012.04.12. 20:28:00

@IllaryBlasi: Gondolom jár reggel dolgozni és korán kel. Elvileg vannak olyanok, akik 5-6 körül kelnek. De nem tudom, hogy igaz-e.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.12. 20:28:14

@IllaryBlasi: a többiek is azt hiszik, h ő ilyen kis flegma, vicces gyerek, biztosan sikerülne, remélem, nem:D

capa05 2012.04.12. 20:28:25

@IllaryBlasi: Talán mert neki megvan a műsor felvétele és előre megírta??

LoveMy 2012.04.12. 20:30:45

@Miliana:
én is így gondolom Máté döntését.
Igaz beszélgettek, és talán meg tudta győzni Melákot (hazugsággal) hogy legyen a párja! Mindjárt kiderül :)

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:31:04

:-DDDD Ez egy komment-generátor álkérdés volt, amiért Dottika és Pácsó egyszerre harapták le korábban a fejem!

Kolombusz 2012.04.12. 20:31:20

Kírának jót tett ez a pár hét pihenő, feltöltődve jött vissza, ugyanolyan kis geci, csak most mintha már kicsit ravaszabb is lenne. Azért a mások ennyi idő alatt belém szoktak zúgni megjegyzése priceless volt. A tegnapi Pandora egyébként is tök jól sikerült, pörögtek a poénok, kicsit jobban elengedték magukat a szokásosnál. A legnagyobb színész meg Máté, ÚjNikit nagyon beszopatja, mondjuk a csaj nem tűnik amúgy se atomvillanásnak.

LoveMy 2012.04.12. 20:32:19

@capa05:
A múlkori szabijakor az derült ki, hogy már megvan neki előre!

ga_zsi 2012.04.12. 20:32:40

A műsor első 1-2 hetében majdnem mindenki Edinát tartotta a legnormálisabbnak, most pedig őt akarja kirakni majdnem mindenki (ugyanazok???) nem vagyok róla meggyőződve, hagy 2 hét múlva még mindig az újcsajt fogják éltetni. Még nem mutatott semmit, igazán még bátor sem volt, nem volt választása.Viszont a modora "tenyérbemászó". Edina tényleg naív, de még mindig emberibb, mint a "hűdekeményvagyok" Niki.
Egyébként hajrá Kíra, tegnap pillanatok alatt ujja köré csavarta Kriszt. gyorsabban ment neki, mint anno Nikinek.

vécés jóska 2012.04.12. 20:33:37

Én nem hiszem, hogy ma ki fog esni ÚjNiki. Érzem, hogy most nagyon nagy robbantás lesz! Vagy még nagyobb! Naíva vagy F Szlovák K távozik.

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:34:12

@vécés jóska: Én is hallottam ilyen emberekről, nem legenda! Pl.Nálam is lakik egy 102 cm-es "szenvedélyes korán kelő" legény!

LoveMy 2012.04.12. 20:37:37

@vécés jóska:
persze hogy robbantás lesz...
Máté reccsen egyet...
vagy kettőt?
:D

Miliana 2012.04.12. 20:39:37

@LoveMy: igen, a beszélgetést láttam, meg azt is, hogy utána Kira nyilatkozott, hogy mi a taktikája. Zseniális a csaj, villámgyorsan felmérte, hogy mivel tudja "meggyőzni" ezt a mamlaszt:))

ő-szinte 2012.04.12. 20:40:04

@Λατζκα: igen:-DDDDDDDDDDDD
valóvilág, te!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.04.12. 20:40:04

@☺ágica: @IllaryBlasi: Na akkor tényleg nem csak urbánlegenda. :) Jó lenne, ha én is fel tudnék kelni 5 körül, hosszabb lenne az életem, de sajna a hobbim az alvás. :(

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:40:42

@Miliana: Mamlasz!!!! Ez a tökéletes kifejezés!!!

Vadkörte82 2012.04.12. 20:40:56

@LoveMy: ma is formában vagy :)) én nem akarom h Edinka kiessen!..Hiper és ÚjNiki repülhetnek, nem morzsolnék el egy könnycseppet sem értük.

dennis rodman 2012.04.12. 20:41:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: off , de nézted a Fókuszt? Veronika most odafészkelhet a busifára.. Kiszop rendesen megrakhatta..

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 20:43:14

@vécés jóska: :)

kicsit előreszaladva én arra leszek kíváncsi, hogy Kíra és Pít tényleg összeállnak-e

Joey Tribbiani 2012.04.12. 20:43:39

@LoveMy: Nekem tetszik és egyetértek!

2012.04.12. 20:44:24

Mivel a bőrönd mellett tömegnövelő fehérjepor található a kép mmkk Melák szobájában készült, tehát a csontsegg tulajdonosa Hiper.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.12. 20:44:46

@Λατζκα:
"Ez a Kiszop (haj, de hülye neve van) meg Veronika valami másik gondozóból kiszökött páros?"
hahaha ez a nap beszólása!! :D

Elektra1976 2012.04.12. 20:44:48

Szerintem Csíra bent marad, de én nagyon kíváncsi leszek milyen fejet fog vágni Krisztián, amikor majd Kírának el kell mondania mi volt a küldetése, mint annak idején a Daninak, amikor a Kriszta kiejtette miatta a Levit.
Szerintem Krisztián "ölni" fog a szemével, mikor rájön, hogy totál hülyére vették... (Vagy lehet nem jön rá?:-) )
De a többi fejre is nagyon kíváncsi vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.12. 20:47:14

@dennis rodman: nem néztem.

Nem tudom, de úgy értettem, h nem feltétlen Krissz volt az, csak adott esetben így jobban hangzik, persze lehet, h igen!

@IllaryBlasi: azért sem reagálok erre:P

@vécés jóska: olcsó hobbi legalább:D

vécés jóska 2012.04.12. 20:48:32

Pít nagyon nagy császár bent a hotelben, nemhiába mondják, hogy a legjobb faszik vagy házasok vagy melegek. Ha Kyra + Pít összeállnának, szerintem a legnagyobb esélyesek lennének a 25 misire.

ő-szinte 2012.04.12. 20:49:47

@szerivan: hipernek jó segge van, te!

2012.04.12. 20:49:54

@IllaryBlasi: Feltöltve, program beállítva, reggel 6-ra élesítve megjelenésre. A technika....

Joey Tribbiani 2012.04.12. 20:51:23

Megdöbbentő (vagy meglepő) ajánlat? Lemaradtam valamiről?

sogeking 2012.04.12. 20:51:36

@LoveMy: mire alapozod, hogy az ottani Enikőt kedvelem? :)

vécés jóska 2012.04.12. 20:52:15

Hohoo, brékingnyuuz! Most mondta a Viasatos narrátor, hogy nemsokára ÉH2, ahol egy nem várt ajánlat nagy felfordulást okoz! Akkor lesz itt még csavar, tényleg bármi megtörténhet, beszarok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.12. 20:53:16

@szerivan: ezt már magyaráztam neki, hidd el, lehet, h te ügyesebben tudod:P

@ő-szinte: nem, de majd visszanézem:D

LoveMy 2012.04.12. 20:54:04

@sogeking:
nekem van egy gömböm...
:)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 20:54:08

EGY MEGLEPŐ AJÁNLAT FELFORDULÁST OKOZ, na mondom nem lesz sima menet. Remélem. :)

ő-szinte 2012.04.12. 20:55:23

@szerivan: most volt:-D Veronika anyjával beszéltek telefonon
állítólag ököllel ütötte, és kést szorított a torkához:-O
sztem mondjuk csak reklám:-)

Lacka929 2012.04.12. 20:55:24

@IllaryBlasi: Az enyém csak 17 - 18 centi, de azért ez is korán szokott kelni ;)

LoveMy 2012.04.12. 20:55:55

@vécés jóska:
fussál el Wc-re, még időben belefér! :)
Hát itt céloztak arra, hogy nagy robbantás lesz, mert a Jégniki koppan!

vécés jóska 2012.04.12. 20:56:31

Az új csajjal lesznek itt akciók szerintem, éreztem hogy nem megy még haza. Túl gyanús volt, hogy nem akart beilleszkedni, túl gyan@Joey Tribbiani: ús...

sogeking 2012.04.12. 20:56:53

@IllaryBlasi: minden reggel 5:55-kor felkel, bemásolja a korábban megírt posztot, az elküld gomb fölé helyezi a kis kurzor nyilat, majd feszülten várakozva figyeli az órát...

és 5:59.59-kor hirtelen elküldi az új posztot - csak gyakorlat kérdése :D:D

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:57:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @szerivan: (Vicc volt!!!) Szeretem ha "leoltanak/oltásokat adnak".

ő-szinte 2012.04.12. 20:57:56

@sogeking: biztos ismer:-DDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.12. 20:58:14

@LoveMy: mekkora, és mire használod?

Vadkörte82 2012.04.12. 20:58:26

@sogeking: lehet addig le se fekszik..:)

Joey Tribbiani 2012.04.12. 20:58:29

@vécés jóska: Védettséget kap, mert sikerült kiválasztania egy lányt a kettő közül?

IllaryBlasi 2012.04.12. 20:59:24

@sogeking: Ez a legjobb megfejtés!!:-DDD A mai nyertes te vagy!!!!

Lacka929 2012.04.12. 20:59:38

@sogeking: De izé vagy, ezt én akartam írni...

2012.04.12. 20:59:41

@ő-szinte: Nem hiszem, hogy Cris ilyet tenne, szerintem is reklám.
@IllaryBlasi: Tuggyuk, peeersze :)

almafa5555 2012.04.12. 20:59:50

nagyon furcsa, hogy egy rakat Máté interjú van fent a neten, de másról nem nagyon találtam

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 21:00:27

Sixx komolyan azt gondolod, h ÚjNiki megy? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a szerkesztők kiengedik egy ilyen belépővel. Nem fogják.

busifa 2012.04.12. 21:00:40

@ő-szinte: de mit reklámoznának ezzel???? :-O

almafa5555 2012.04.12. 21:00:42

@almafa5555: még Nikit is ő locsolta meg húsvétkor

ő-szinte 2012.04.12. 21:00:53

@Λατζκα: te veled ma mi van???:-O ez új tőled:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.12. 21:00:55

@☺ágica:
Mert a Hiper is mondta hogy robbantás lesz! ő már csak tudja... ;)

dennis rodman 2012.04.12. 21:01:02

@sogeking: bocsi de sejtem hol születtél..

IllaryBlasi 2012.04.12. 21:01:37

Borzalom volt HÉ tegnapi ruhája, de ILYEN LÁBAKAT AKAROK!!! Legyen T1000, léccííí sixx!

2012.04.12. 21:01:58

Máténak az alkoholtól már püffed a feje, 26 évesen!

Hurri Kán 2012.04.12. 21:02:45

@foxglove:
Legalább nem lóg ki a sorból :)

ő-szinte 2012.04.12. 21:03:08

@busifa: magukat, te!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg a reteknek is jó;-DDDD

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 21:03:59

@LoveMy: de honnan veszi biztosra, hogy Jégniki fog? vagy azt hiszi olyan ügyesen titkolták ki volt a korábbi párjuk, hogy bukta a nem létező feladatát és repül?

sogeking 2012.04.12. 21:04:17

@IllaryBlasi: mit nyertem?
@Λατζκα: pont ezt?? akkor először fordítsd le franciára :)

@Vadkörte82:lehet, vagy egy véletlenszerű időpontban elküldi a posztot, és utána meghekkeli a feladás időpontját :)

@LoveMy: persze

Lacka929 2012.04.12. 21:04:28

@ő-szinte: Tréfa répát vacsoráztam...

almafa5555 2012.04.12. 21:04:29

vajon ma ki előtt lesz a reklám...

busifa 2012.04.12. 21:05:16

@ő-szinte: de ilyennel akkor se kellene szórakozni, undorító!!!!

vécés jóska 2012.04.12. 21:05:30

@Joey Tribbiani: :) Lehet, hogy az volt a feladata, hogy 15 szónál kevesebbet használhatott csak a hotelben és azért megkapja a védettséget. De éreztem, hogy nem esik ki, sőt döntős lesz, de ott kikap Pítéktől.

IllaryBlasi 2012.04.12. 21:05:47

@sogeking: Védettséget ma estére;-)

IllaryBlasi 2012.04.12. 21:06:54

@szerivan: Ja, és reggelente gyógy-sörrel kezd!

Lacka929 2012.04.12. 21:08:46

@sogeking: Mindent a közért:

se lever à 5:55 tous les matins, des copies de poste précédemment écrite-, le bouton submit est placé sur le curseur petite flèche, puis a attendu nerveusement en regardant l'horloge ...

17:59:59 et brusquement envoie le nouveau poste - questions pratiques seulement

almafa5555 2012.04.12. 21:08:47

@vécés jóska: mi ez, hogy újNiki nem esik ki?

LoveMy 2012.04.12. 21:09:43

Érdekes most nem hallottam semmi nagy fordulatot!!!

Lacka929 2012.04.12. 21:10:29

Látja majd mindenki, vagy ma is kell narrálni?

LoveMy 2012.04.12. 21:10:54

@vécés jóska:
szerintem nagyon kell már WC-re menned, mert össze-visszabeszélsz! :)

Lacka929 2012.04.12. 21:11:36

@almafa5555: persze, ez nem gond, csak egy pillanat volt. Ja, meg a google fordító... :)

tryclops 2012.04.12. 21:11:46

Jó estét, jó szurkolást, persze hogy nekem meg csütörtökönként kell esti műszakot vállalnom... :(

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 21:13:56

@Λατζκα: ha már így felajánlottad...:DDD de pihizz, majd összerakom vhogy:)

vécés jóska 2012.04.12. 21:15:04

@LoveMy: Már voltam WC-n és ülve pisiltem, mint Máté. De elég realityt láttam ahhoz, hogy tudjam, ma ÚjNiki nem fog kiesni. De majd kiderül.

LoveMy 2012.04.12. 21:16:00

@vécés jóska:
akkor kétszeresen is jó neked! :)

almafa5555 2012.04.12. 21:16:30

@vécés jóska: ugyan...Omár sem ejtett ki senki értelmeset

ő-szinte 2012.04.12. 21:17:02

@Λατζκα: jóvanna, nem kell magyarázkodni:-DDDDD
én aztán nem ítélkezem:-D
rosszul is venné ki magát, ha pont én tenném;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.04.12. 21:19:10

@almafa5555: Az igaz, de ennyi papírforma nem létezik, eleget tippmixelek, hogy tudjam. Ma meglepi lesz, ha nem lesz igazam, akkor meghunyászkodok.

ő-szinte 2012.04.12. 21:21:20

@Λατζκα: közvetícccc?:DDDDDDDDDDD
szerizem;-)

Móka na 2012.04.12. 21:23:25

@Λατζκα: :). én is kérek közvetítést és vicceskedést Mindenkitől. Előre is köszönöm!

Ditti82 2012.04.12. 21:24:55

Éva hosszú kék virágos lepedőbe tekerve latolgat esélyt.

Előzetes.

Főcím.

Edie Britt 2012.04.12. 21:24:56

@vécés jóska: én is ezt remélem, és nincs is kizárva :)

Lacka929 2012.04.12. 21:25:03

--- NA, KEZDŐDIK ---

Olyan déja vu érzésem van ... ja, ismétlés. Aztán előzetes.

dennis rodman 2012.04.12. 21:26:01

Hát Csíra popsi a kép!

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:26:10

A Csíra segge van a képen!

Miliana 2012.04.12. 21:26:11

Kiráé a fenék, de fura:)

Ditti82 2012.04.12. 21:26:21

Take Thatre ébred a nép.

A segg Kíráé, Petra hajat vasal, Edina a nappaliban elmélkedik Brokiról.

sogeking 2012.04.12. 21:26:31

Kíra nagyon odateszi magát

Edie Britt 2012.04.12. 21:26:36

Edina nagyon várja Mátét...

ő-szinte 2012.04.12. 21:26:41

azért Omár alatt is van hús:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.12. 21:27:05

Már biztos, hogy újniki megy, mert úgy vágták össze az előzetest, mintha edina menne.

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 21:27:09

@Λατζκα: pussz:)

@Joey Tribbiani: őt sem sajnálnám, de remélem Edina megy

mocskosmacska 2012.04.12. 21:27:40

@Joey Tribbiani: Ez itt az éden, itt minden megtörténhet.

ő-szinte 2012.04.12. 21:27:43

@Móka na: jó, de akkor megint beszólsz majd:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Edie Britt 2012.04.12. 21:27:52

Máténak nem sikerült Nikolettet megismernie

Miliana 2012.04.12. 21:28:27

Máté nem küldi haza Naívát, azt veszem ki a szavaiból

Ditti82 2012.04.12. 21:28:30

LMZ megint a védettségen vergődik. :D

Edie Britt 2012.04.12. 21:28:35

Levente teljesen jókat kérdez Mátétól!

Veder1 2012.04.12. 21:29:10

Kár, hogy a szerkik elcseszték Kira feladatát azzal, hogy nincs igazi tétje, mert senki sem akar Melák mögé állni...

Lacka929 2012.04.12. 21:29:12

Kelés Kíra seggel és csöccsel, Omár dákóval és Edina szenvedéssel a közös kanapén.

Levi jelent Edináról Máténak, miszerint Edina kivolt tegnap. Máté nem ismeri meg Nikolettet, pedig a párja lett. Tanakodnak ketten a pultnál. Levi fél. Mármint egész, csak fél. Mármint fosik. A párválasztótól, nem a pultra.

Móka na 2012.04.12. 21:29:25

@ő-szinte: ajjj már, egyből kiszúrtál mi ?? heheh Remélem ma jobb kedved van :) én meg normálisabb fogalmazom meg amit akarok, hátha akkor nem tűnik felszólításnak, amit nem annak szántam. :)

Edie Britt 2012.04.12. 21:29:48

Anikó szánílmasan puncsol Kírának, nagyon erőltetett...

mocskosmacska 2012.04.12. 21:29:58

@Ditti82: Eggyel jobb, mintha azon vergődnének, hogy újniki vajon ki fogja-e találni, hogy ki kinek a párja volt eredetileg.

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:30:12

Milyen klassz egy olyan beszélgetés, ahol mindketten szemrebbenés nélkül hazudnak egymásnak.

ő-szinte 2012.04.12. 21:30:29

@Móka na: na akkor igyekszünk mindketten;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edie Britt 2012.04.12. 21:30:29

Anikót túladagolták...

Vadkörte82 2012.04.12. 21:30:33

Hiper anyaghoz jutott????

mocskosmacska 2012.04.12. 21:30:34

Anikó kurva unszimpatikus, de legalább tüncikééknek van ellentábora.

wondorog 2012.04.12. 21:30:43

Ez a Hiper pszichiátriai eset.

LencsiLány 2012.04.12. 21:30:50

HIPEEEEEEEER :) ez a legtalálóbb név! kemény a csaj...

cézé 2012.04.12. 21:30:54

Szedjék le a képernyőről ezt a nőt, mert nem bírom.

szgy 2012.04.12. 21:30:55

ez az Anikó, aztak.rvaeget, nagyon gáz

Ditti82 2012.04.12. 21:31:22

Anikót küldje már haza valaki, könyörgöm!

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:31:29

Edina meg kurvára idegesítő már ezzel a nyávogással! Mit kéne most Máténak csinálnia? Az volt a feladat hogy új párt kapnak, ezen mit nem ért?

sogeking 2012.04.12. 21:31:52

csak a statisztika kedvéért - Anikó rajtam kívül kinek szimpi? :)

Móka na 2012.04.12. 21:32:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nagy ölelés
@ő-szinte: Ő is szeret, csak még nem tudja :).

Lacka929 2012.04.12. 21:32:20

Hiper és Csíra dumcsizik egxy ágyon. Csíra a Krisztián féle feladatra koncentrál. Hiper tényleg beteg. Most már vagy adjanak neki gyógyszert, vagy vegyék el tőle.

Máté és Edina dumcsizik. Máté geci: évődik Edinával, nekünk azt mondja, nem vágja fel az ereit, ha mással kell legyen.

ZuzuPetals 2012.04.12. 21:32:43

Naiva szánalomtenger ezzel a vinnyogással, amivel figyelmet akar kicsikarni magának Brokitól. Pföjj.

ZuzuPetals 2012.04.12. 21:33:27

@sogeking: Nekem mostig az volt, míg nem járatta le magát a puncsolással Csírának.

szgy 2012.04.12. 21:34:16

"rizi-bizi van de nem lehet kétszer szedni" :-)))

bruu 2012.04.12. 21:35:23

azért Csírának is van egy nézésde, bár nyomába sem jöhet Műanyagnak

Lacka929 2012.04.12. 21:35:34

Csíra és Féltengely dumcsizik. Kíra kombinál, Féltengelyben viszont nincs bizalom.

Omár és FSZK dumcsizik. Meg FSZK csipkedi a fiút, bár Píttel van neki érzelmi kapcsolata nagyon.

Csíra Nikolettel dumcsizik, bár Kíra szarik a csajra. Csíra Pít mögé állást mond neki.

cézé 2012.04.12. 21:36:05

Naivát ne bántsátok. Szerelmes nő, iszonyúan szenvedhet szegényke, ilyenkor nem egyszerű rendes ésszel gondolkodni.

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:36:09

@Yooha: Köszi! Pont ez a más jelentés érdekel!

ő-szinte 2012.04.12. 21:36:42

@Móka na: hogy mi???:-O
ki szeret kit?
ezt nem igazán értettem:-)

Móka na 2012.04.12. 21:36:48

ügyes ez a Csíra és nyomába sem ér nálam Póknak, azaz sokkal szimpibb így leírások alapján.:)

mangalor 2012.04.12. 21:37:20

jóestét:)
Anikó lassan kibírhatatlan, totál beteg volt az egész szövege.
Omár szegény, de ez a rizibizis szöveg jóóóó:)

Ditti82 2012.04.12. 21:37:21

@cézé: +1 Máté meg kötsög módon kihasználja.

sogeking 2012.04.12. 21:37:29

Lukrécia már megint affektál

Móka na 2012.04.12. 21:37:39

@ő-szinte: olvasd el ismét és közben ne igyál több rövidet :D.

Lacka929 2012.04.12. 21:37:43

Este van, este van, ki-ki fürdőkádba...

Pít altatja Petrát, az meg ideskedni kezdett egy rossz érzés miatt.

Máté értetlenkedik Edinával. Vagy hülye, vagy geci. Vagy hülye geci.

foxglove (törölt) 2012.04.12. 21:37:56

@sogeking: várj még, szerintem jönni fog még kedvedre valóbb lány;)

LencsiLány 2012.04.12. 21:37:59

Naomi fog bekavarni szerintem... erre utalnak a riportos Pít felé húzó nyilatkozatai, és Omár "átvertek" megjegyzése.

bruu 2012.04.12. 21:38:13

üljél mint a hülyegyerek

almafa5555 2012.04.12. 21:39:09

Edina egyszerűen elviselhetetlen

Lacka929 2012.04.12. 21:39:32

Nem is sejtett rejtett dolgok fognak ám most kiderülni, mondja Pinokkina.

Jönnek a zemberek a vágóhídra.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 21:39:45

@mangalor: na, Te tudod mi a "rizibizo"?
Aniko azt mondja, azon a parvalasztom is fel, amin ki sem eshet. Okos.

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:39:48

A székek elrendezésének van jelentősége? Mi a túrót variálnak velük?

GL-581 g 2012.04.12. 21:39:51

Edina picsogásától én már megkottyantam volna, az biztos.

"Rizibizi van! De nem lehet kétszer szedni!" - Omár se százas. :DD

mocskosmacska 2012.04.12. 21:40:44

Ha naomi és omár lesz egy pár, akkor kíváncsi vagyok, hogy a srác meddig bírja. Újpéternek is kezd már sok lenni a dolog.

LencsiLány 2012.04.12. 21:40:51

Hiper nagy robbanás helyett nagy robbantást jósol :D

Vadkörte82 2012.04.12. 21:40:55

@almafa5555: csak viszonzatlanul szerelmes, de ezt még ő nem tudja..

szgy 2012.04.12. 21:41:12

Horváth Éva rendszeresen elrontja a -ban, -ben/-ba, -be -t.

mangalor 2012.04.12. 21:41:19

Anikóóó, könyörgöm, hagyd el a hotelt MOST!!

kerdesek05 2012.04.12. 21:41:22

Omarnak mekkora brokija van

Miliana 2012.04.12. 21:41:32

Melák szemei újfent...:D

Ditti82 2012.04.12. 21:41:35

Krisztián szemöldöke megint külön életet él. :D

GL-581 g 2012.04.12. 21:41:42

@Joey Tribbiani: Szerintem mikor hogy fér el. Szélfogók, ernyők, esős helyszín / szárat helyszín. Az ÉH1-ben legalábbis csak eső miatt variálták át a ceremóniát.

sogeking 2012.04.12. 21:41:51

@GL-581 g: a konyhásnéni biztos megcsipkedte, amikor másodszorra is szedni szeretett volna :D:D

genevieve 2012.04.12. 21:42:03

szerintem újniki leszarja az egészet, úgy tünt neki már nem akkora durranás, hogy bent lehet a hotelben...

mocskosmacska 2012.04.12. 21:42:43

Újnikiknek miért kellett volna megkérdezni krisztiánt, hogy az, hogy akar játszani?

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:42:44

Nikolett maradjon már! Tök jól néz ki (csak kár h bagózik)

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:42:55

@GL-581 g: Pedig ebbe is úgy beleláttam volna valami jó kis kavarást!

IllaryBlasi 2012.04.12. 21:43:35

újNikinek olyan feje van, mint egy Menyétnek! Végre valami érzelem látszik a Nőn!

mangalor 2012.04.12. 21:43:44

ÚjNiki az ördög maga... az a mosoly félelmetes volt.

mocskosmacska 2012.04.12. 21:44:00

@LoveMy: És mennyit gondolkodhatott, mire kiagyalta.....

busifa 2012.04.12. 21:44:19

@sogeking: így lett rizibizi fóbiája, amit a csipkedéshez kapcsol! :))

LoveMy 2012.04.12. 21:44:49

Remélem hallottátok Pít nagy szavait, nagyon nagy ember!

cézé 2012.04.12. 21:45:00

Krisztiánnak terve van, vigyázat :)

Lacka929 2012.04.12. 21:45:18

Iratismertetés, csevegés Csírával, Féltengellyel, ÚjNikivel, Mátéval, Petrával, közben mindig ecseteli valaki a kamerának, hogy mennyire fosik. Persze a párválasztón mindenki mellébeszél, a kamerába meg kutyázza a másikat.

Na, kezdjétek már el, könyörgöm!

almafa5555 2012.04.12. 21:45:39

mi van???? "mindenki kiejthette volna Nikolettet!"

kerdesek05 2012.04.12. 21:46:01

NAIVA, erősen szeretné ha MÁTÉ kint megkeresné és együtt lennének.
NAIVA nomen est omen NAVIA:)

almafa5555 2012.04.12. 21:46:18

basszus Pít mögé ketten fognak állnak...

Joey Tribbiani 2012.04.12. 21:46:32

Az ÉH1-ben volt olyan, hogy a játékosok szervezkedtek és csak az Extrában játszották be a választás után. Nem lehet, hogy most is ez a helyzet?

LoveMy 2012.04.12. 21:47:34

@mocskosmacska:
De Melák úgy mondta ezt a nagy tervet, amit közösen kitaláltak, és ezt igazolta Pít azzal, hogy Máté higgadt színjátékát dícsérte, amivel megvezeti Jégnikit!

ő-szinte 2012.04.12. 21:47:43

@Móka na: most nem szeretném visszaolvasni...:-( mondd el lécci

szgy 2012.04.12. 21:48:34

@hfeeri: tényleg.

a helyzet az előző sorozatra emlékeztet, volt egy hasonló, bejött a randa pókmajom meg egy szép bögyös szőke, aztán a szép szőke esett ki. most is a csíra meg az új niki, ég és föld, a niki javára.

mondjuk a csírának van egy önbizalma, mielőtt kiesett bejött az Alexa-hajólemlékszem, még ő is egy istennő volt hozzá képest. erre benyögte hogy "akkor legalább olyat küldtek volna be aki jobban néz ki nálam".

Veder1 2012.04.12. 21:48:46

@Móka na azért Csírának nincs nehéz dolga.

almafa5555 2012.04.12. 21:49:04

@almafa5555: fognak állni bocs...de tuti ez lesz..Noémi nem Omárhoz áll

Móka na 2012.04.12. 21:49:23

@ő-szinte: asszem az volt a lényeg hogy te is szeretsz engem, csak még nem látod tisztán, ezt a dolgot :).Remélem valami ilyesmit írtam. Na de hess ay

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 21:49:51

Elszallt a kommentem: az eredeti parokat fogjak valasztani, vagy a mostanit? Mert ha nem beszeltek meg, akkor borul az egesz

sogeking 2012.04.12. 21:50:30

Krisz kacsintott valakire?

Móka na 2012.04.12. 21:50:42

@szgy: szép szőke nő? Sz. nézd vissza az első részt ezen jelenetét, szerintem valamit összekeversz

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:50:53

@szgy: Jaja! Csírának elég komoly önértékelési defektjei vannak :)

ő-szinte 2012.04.12. 21:51:24

@Móka na: biztos így van:-) nagy szívem van:)

Móka na 2012.04.12. 21:51:28

@Móka na: @ő-szinte: huss, hagyjuk a többieket koncentrálni, nem a saját szerelmi életünk a legérdekesebb itt hehe.

LencsiLány 2012.04.12. 21:51:32

Noémi és Petra el fogják cseszni...

wondorog 2012.04.12. 21:51:59

Na Jégniki néz, mint a moziban :D

Atok 2012.04.12. 21:52:23

Siman kiesik az uj csaj es annyi?

Vadkörte82 2012.04.12. 21:52:37

igen Omár..pár nélkül maradsz :))valóban..

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:52:37

Hoppá, FSZK elárulta a Pytet

LencsiLány 2012.04.12. 21:53:07

és nem Újniki választ utoljára, bravó szerkesztők, végre nem sablon.

LencsiLány 2012.04.12. 21:53:51

Jégniki??? te hol élsz?

ő-szinte 2012.04.12. 21:53:58

@sogeking: ja, veronikára ma egy jó nagyot;-DDDD
na jó, ha mégis véletlenül mégis igaz lenne, akkor ez nem vicces és majd visszavonom:-)

Edie Britt 2012.04.12. 21:54:03

na kit választ pít?????

mocskosmacska 2012.04.12. 21:54:05

Edinának ez a standard dumája: "Hát nem tudom, hogy mit gondolt."

Veder1 2012.04.12. 21:54:09

"Azért választottam Pítet, mert Csíra azt mondta."

Miliana 2012.04.12. 21:54:31

Jaj Petra Pít mögé álljon!!! ezaaaz, Kira marad:))

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:54:34

Hogy kirögöték xDDDDDDDDDDd

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 21:54:39

PÍt mondjuk az eleje óta röhög :)

Ditti82 2012.04.12. 21:54:40

Kíra küldetés pipa. :D

ő-szinte 2012.04.12. 21:54:53

na, akkor csíra marad, és látjuk ki megy:-DDDDD

Edie Britt 2012.04.12. 21:55:06

jéééé, Csírának így sikerült?!

LencsiLány 2012.04.12. 21:55:10

ugyanannyira nevetek mint Pít :
D:D:D:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 21:55:23

Pít szerintem küldi haza petrát, és a következőn megy Csíra mögé :D

foxglove (törölt) 2012.04.12. 21:55:34

essen ki petra és maradjon újniki légyszilégyszi

sogeking 2012.04.12. 21:55:45

mindenki álljon Pít mögé, nem kell ennyire megvariálni :)

LoveMy 2012.04.12. 21:56:03

PÁPÁPÁ Jégniki!!!!!!!!!!!

ő-szinte 2012.04.12. 21:56:08

@Móka na: szal te pasi vagy...
most már ezt is tudom:-DDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.12. 21:56:40

Lukrécia már megint fintorog

@ő-szinte: ő Chris :)

mangalor 2012.04.12. 21:56:46

@Yooha: nem tudom, mi a szleng jelentése, de tulajdonképpen bármi lehet, beszélgetés, dugás, csók... vagy rossz helyen járok?

és tudta!!:)

anne.shirley (törölt) 2012.04.12. 21:56:50

Nem nézem, valaki updateljen!

Veder1 2012.04.12. 21:57:02

Basszus itt bárkiben is kérdéses volt, hogy Csíra maradni fog?! Nem ugyanazt a játékot nézzük, vagy mi?

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:58:25

Köszönjük Noémi az értékes megfigyelést :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 21:58:37

Nikolett megtudta a nagy titkot! De az feladat volt, hogy Nikolett ezt nem tudhatta? Ez sosem hangzott el!

ő-szinte 2012.04.12. 21:58:39

@sogeking: és mindenki menjen haza?:-O
csak egy csaj maradjon öt pasira???
te kis perverz!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.12. 21:59:03

@☺ágica: Edinát átkereszteltem :)

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 21:59:14

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Lacka929 2012.04.12. 21:59:24

Szabály ismertetés, mert ezek tényleg hülyék.

Anikó - Levente

Edina - Máté, Máté meg néz, hogy hát ez meg miért áll ide? Nikolett meglepődött.

Noémi - Omár, Bár Noémi geci mód lelassított Pítnél kicsit.

Nikolett - Pít, mert nem bízott Mátéban - mondjuk helyesen.

Maradt a két szőke egysejtű.

Petra - Pít, mert vele jól érzi magát, Pít meg nem jut szóhoz. Mondjuk megértem.

Kíra - Krisztián, mert ugye feladat, de ezt nem árulja el Kíra.

No, itt az idő, Pít döntsél! Ámde a titkok kamrája most kinyílik: Nikolett figyelt titeket egy jó darabig. De te is beszoptad, mert párt cseréltek, mielőtt te nézhetted őket. Sejtetted? Nem, mert egy ostoba picsa vagyok.

No Pít, válasszál. Petra is jó, ÚjNiki is jó. Hát, akkor legyen ... Petra!

ő-szinte 2012.04.12. 21:59:49

@sogeking: tudom, vicccoltam:-DDDDDDD

mocskosmacska 2012.04.12. 21:59:51

Kiszámítható volt a párválasztó. Mint mindig. Semmi izgalom.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 22:00:36

Höhö :) Pít nem a megfelelőt mondta, na most mi lesz? :D

LencsiLány 2012.04.12. 22:00:47

most visszaengedik Műanyag Nikit és lekever egy nagy büdös pofont ÚjNikinek :D

Joey Tribbiani 2012.04.12. 22:00:58

A szerkesztők is kaptak Hiper szeréből!

Lacka929 2012.04.12. 22:00:59

Nikolett tisztában volt vele, hogy menni fog, bárki mögé is állt volna.

--- DE! ---

Ezzel még nincs vége, mondja Pinokkina, és jön a kurva reklám hogy rohadna meg.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 22:00:59

Jajj lemaradtam mit mondott Éva reklám elött???

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 22:01:01

Most belógatja a nagy rejtélyt, aztán meg közli hogy csíra csak akkor maradhatott, hogyha melák őt választja.. ? :D Ez nagyon szar lesz így

bruu 2012.04.12. 22:01:07

most nagyon izgulok mi történhet még

vécés jóska 2012.04.12. 22:01:10

Mondtam, hogy nem esik ki ÚJNIKI!!! Háhááá

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 22:01:24

De meg nincs vege! Mondja Eva!
Jon az ormanyosmedve es beall Broki moge!

Edie Britt 2012.04.12. 22:01:27

most bejelenti Éva, h ő is beszáll, védettséggel...

sogeking 2012.04.12. 22:01:44

@Macaroon: azt, hogy jön a reklám :):) (nem)

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:01:58

nabazz... petra maradt, de miért? ezt a szerkik sem gondolhatják komolyan:(

raspberrypie 2012.04.12. 22:02:02

ilyen hülye legyen ez a csaj xD kíra megmondta neki, hogy "pít mögé fog állni", kvázi krisztián egyedül lett volna :'D nem sok aggyal áldották meg... azért remélem nem tartják bent :S

szgy 2012.04.12. 22:02:05

@Móka na: visszanéztem, Nikol volt (ő is), benne is volt vagy 300 ccm :-)
elég látványos domborulatok voltak, neki is vetkőzött rendesen a medencében és máshol is.

ZuzuPetals 2012.04.12. 22:02:31

@Edie Britt: Vagy visszajön Rikó és beáll ő is Pít mögé.

LoveMy 2012.04.12. 22:02:37

Most fogja bejelenteni T69 hogy Csíra miért maradhatott!

sogeking 2012.04.12. 22:02:57

remélem Nikolett is marad :)

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:02:58

elmondják, hogy mi volt csíra küldetése, ennyi lesz a nagy "fordulat"

szgy 2012.04.12. 22:03:08

gondolom a Nikinek az volt a feladata hogy ne őt válasszák, ezért maradhat bent.

wondorog 2012.04.12. 22:03:09

Lehet ha ÚjNiki kitalálja a régi párokat, védett lesz és valakit kibaszhat (kivéve Petrát). Végül is még így se egyértelműek a párok, Ostobenkó meg Hernyós cseréltek.

bruu 2012.04.12. 22:03:10

Újniki maradhat , ha megússza az olimpiai b szintet száz gyorson

kerdesek05 2012.04.12. 22:03:11

vmi csavar lesz még ma a szünet után, nem véletlen van szünet, döbbenet:)

dennis rodman 2012.04.12. 22:03:25

A "sokmindenbe" már a szerkik is belezavarodtak, már cselezést is kicselezik..

ő-szinte 2012.04.12. 22:03:40

@foxglove: azért mogyi, hogy pít alázhassa:-DDDDDDDDDDDDDDd
bár rohadtul utálom ezt a gyökeret!

Deedee 2012.04.12. 22:03:52

Ostobenkó szerint Petra "szeles"...túl sok a csilisbab?

mangalor 2012.04.12. 22:04:03

@ő-szinte: azt mondta, Máté mögött is ugyanez lett volna. De a broki azért rendesen izzadt Edina előtt ülve:DDD Még az is lehet, hogy Jégnikit választotta volna...

almafa5555 2012.04.12. 22:04:06

@szgy: védettségért? akkor Mátét választotta volna

Móka na 2012.04.12. 22:04:12

@szgy: hát sz. tipikusan az az útszéli kategória volt, na de ízlések és pofonok:).Nem bántalak. Plusz neki sz. 500 köbcm-je volt minimum.

IllaryBlasi 2012.04.12. 22:04:26

Vagy TTT jün vissza és újNikivel egy igazán killer párost alkotnak!!!

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:04:30

@raspberrypie: miért lenne már hülye? lehet, hogy nem hitte el csírának. másrészt píttel jött ki a legjobban a fiúk közül, jóhogy mögé állt.

pink ninja 2012.04.12. 22:04:38

@raspberrypie: sztem nem akart krisztián párja lenni, gondolta, hogy ő választ előbb, akkor csíra majd beáll krisztián mögé. a te helyében te se akartál volna krisztián párja lenni :P
nem mondom, hogy okos, de ezt lehet hogy átgondolta

Vadkörte82 2012.04.12. 22:04:41

akkor ma lesz 'békülőssex' Brokiéknál?

Edie Britt 2012.04.12. 22:04:54

@ZuzuPetals: óriás ötlet, én megszavazom :)
@LoveMy: erre tippelek én is...
@szgy: jó ötlet lenne!

dennis rodman 2012.04.12. 22:05:02

szerintem madár jóslás lesz mint Romolus és Rémus között...

beacska 2012.04.12. 22:05:04

gondolom, most jön Kíra "küldetése"..nem volt megerőltető...Krisztának legalább választania kellett, és hazaküldött vkit Daniért

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 22:05:11

@kerdesek05: En is attol felek hogy Kira nagy feladatat jelentik be, aminek mostmar semmi jelentosege.

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:05:18

@ő-szinte: melyik gyökeret? kristóf2pítet vagy a lángosfejű petrát?

Joey Tribbiani 2012.04.12. 22:05:25

@Deedee: És hogy túl fiatal! Mondja a 22 éves a 20 évesről.

sogeking 2012.04.12. 22:05:31

@IllaryBlasi: az durva lenne :)

Kírának van egy ikertestvére, és ő is jöhet :)

wondorog 2012.04.12. 22:06:00

ez mi hülyeség már :D

Edie Britt 2012.04.12. 22:06:03

huhúúúúúúú de nyomik! micsoda fordulat...

LencsiLány 2012.04.12. 22:06:12

de bénaaaaaaa.......... pffffffffffffffffffffffffffff
ezt tudták kitalálni?

Veder1 2012.04.12. 22:06:20

Meláknak van esélye...

Ditti82 2012.04.12. 22:06:31

Ne mááááááár... :(

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:06:35

legjobb rész az évadban:))

raspberrypie 2012.04.12. 22:06:43

gyerekek, én most vesztem el azt a kis szimpátiámat is krisztián iránt, ha bent tartja ezt a dögöt

mocskosmacska 2012.04.12. 22:06:48

Krisztiánnak nem esik le, hogy játék után is beszélhet nikivel?

beacska 2012.04.12. 22:07:19

mi vaaan? nem értem... mit beszélnek a fiúk??

Móka na 2012.04.12. 22:07:39

Na most mi van? Krisztián mit választhat? k és n között vagy mi?

kerdesek05 2012.04.12. 22:07:54

FÉLTENGELY: nix niki:)

sogeking 2012.04.12. 22:08:00

Omarral a döntés hevében még csináltak egy villáminterjút :)

Edie Britt 2012.04.12. 22:08:02

szegééééééééééény Melák!!! :((((

mocskosmacska 2012.04.12. 22:08:09

Niki nem halt meg, miért ilyen nehéz ezt felfogni.

Lacka929 2012.04.12. 22:08:11

Na, lássuk, mi a sróf mára!

Krisztián találkozhat Nikivel, ha eléri, hogy Pít lecserélje Petrát Nikolettre. Nabazdmeg.

Győzködik egymást. Nekem a Niki fontos. Nekem meg a Petra. Petra dicsekszik, hogy a fejében zajlott valami.

Na hóhér, mit döntesz? Legyen Petra, Niki meg mehet haza isten hírével, mert Féltengelyével ugyan nem fog.

Veder1 2012.04.12. 22:08:13

ez gyenge próbálkozás volt a szerkesztők részéről, hogy feszültséget csiholjanak...

Miliana 2012.04.12. 22:08:25

én is de sajnálom, olyan aranyos:)

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 22:08:28

hú, de sok komment lett hirtelen:)

@sogeking: ahha! :DDD

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:08:45

most szórakoznak velem? mégis a lángos marad?

wondorog 2012.04.12. 22:08:53

Mintha Niki halálos beteg lenne, és ez lenne az utolsó lehetőség, hogy utoljára látja...

ő-szinte 2012.04.12. 22:08:54

na pít most ásta meg a sírját...
remélem majd bele is lökik:-DDDDDDDDDDDD

dennis rodman 2012.04.12. 22:08:58

Hát ha annyi volt az érvelés , mint amennyit bejátszottak.. akkor ügyvédnek vagy jogi képviselőnek ne menjen..

Móka na 2012.04.12. 22:09:00

na görög Lackót vissza, mert káosz lett !!!!

Edie Britt 2012.04.12. 22:09:05

beállítják ezt a sztorit ekkora drámának?! tök csalódás...

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.12. 22:09:18

@Móka na: igen. De Petra maradt, es Melak nem bucsuzhat el Nikitol.
Oscar dijas film ez!

add meg a jelszavad 2012.04.12. 22:09:27

@ő-szinte: "na, fogd magadat, és gyere át az édenbe!:-DDDDD "
Ez nagyon jó!
Aztán én itt nem ékeskedek mindenféle hangulatjelekkel.
Örülök, hogy meghívtál.

Silene 2012.04.12. 22:09:36

Sajnálom ÚjNikit. Én kedveltem.

dennis rodman 2012.04.12. 22:09:50

Na féltengely még paraszt is...

raspberrypie 2012.04.12. 22:09:54

imádom a krisztánt :D áááá

Edie Britt 2012.04.12. 22:10:34

végül is OK, mégsem volt olyan rossz ötlet ez a szerkesztők részéről... meglátjuk, mi lesz ebből a Melák-Pít konfliktusból. ez még jó lehet!

ga_zsi 2012.04.12. 22:10:36

Hát nyámnyila hisztije ezerszer gázabb, mint Dinkáé bármikor is.

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:10:40

paraszt melák. mondjuk majd pont ő fog meggyőzni érvekkel bárkit is.

genevieve 2012.04.12. 22:10:40

de hülyegyerek ez a krisztián...ha pit nikit választja, akkor továbbra is bent marad:-)))

ő-szinte 2012.04.12. 22:10:47

pont pít mondja, hogy nem beszélünk így egy hölggyel?
és ő hogy beszél petricsészével?:-O

sogeking 2012.04.12. 22:11:07

Nikolett beállhat Fatter mögé a hotelban :)

bruu 2012.04.12. 22:11:11

Csíra imádlak a gonosz boszorka hozzá képest tündér :)

Lacka929 2012.04.12. 22:11:20

Általános fájdalom az arcokon, Krisztián meg még ecseteli is.

Hát, Krisztián és Pít nem fognak egy tálból cseresznyézni. Krisztián elküldi még pár kedves szóval Nikolettet a picsába.

Nikolett búcsú nélkül távozik. Azt hiszem, senki sem akart puszilkodni vele egyébként sem.

Ditti82 2012.04.12. 22:11:51

Máténak igaza van, ilyen felfogással, ami ÚjNikinek van, mit keresett ott?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 22:12:03

Amúgy azért azt adjuk meg Meláknak, hogy volt igazság abban amit Nikolett szemére hányt, miszerint bejött, és meg sem próbált körbekérdezni.

mocskosmacska 2012.04.12. 22:12:15

Krisztián mekkora bunkó. Mintha az ő érzelmei körül kellene a világnak forogni.

ga_zsi 2012.04.12. 22:12:30

@beacska: Amikor Kíra megkapta ezt a feladatot, nem tudta még, hogy Niki kiesett.

Riz Ottó 2012.04.12. 22:12:36

"Ha kell, én rúgom belé az utolsót"
Óriási

dennis rodman 2012.04.12. 22:13:15

féltengely belerándult...

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 22:13:26

Meláknak nehéz hete lesz úgy tűnik! :)

Lacka929 2012.04.12. 22:13:34

Jaj ne, már megint a "van még valami..."
Ja, csak Kíra titkát tudjuk meg.

Basszus, ennyi izgalom egy estére...

Vége, lehet menni lerészegedni, gondolom.

ő-szinte 2012.04.12. 22:14:09

@Jimmy Talpig: basszus, ott szenvedtél:-DDD egyedül:-D

bruu 2012.04.12. 22:14:42

nah Melák megest lerészegszik

szgy 2012.04.12. 22:14:56

na, krisztián kezdi az önsajnálatot, gondolom jól bepiál és kihányja magából :-)

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 22:15:07

Nagy pürézés lesz itt az esti buli végén! :))))

Móka na 2012.04.12. 22:15:27

@ő-szinte: @Jimmy Talpig: de ez hol volt? Jimmy ott ültél valahol egyedül és ontottad a poénokat? Got?

mocskosmacska 2012.04.12. 22:15:28

Megcsillant a remény krisztiánnal kapcsolatban. Mintha valami magyarázkodásfélét makogott volna petra felé.

sogeking 2012.04.12. 22:15:30

Anikó ellökött magától :)

Miliana 2012.04.12. 22:15:31

Anikó bammeg...elképesztő ez a nő

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:16:11

jellemző volt, ahogy pít húzta maga után kifelé menet petrát. neki ilyen nő kell, akit irányíthat, aki nem beszél, nem gondolkodik.

☺ágica (törölt) 2012.04.12. 22:16:28

szóval, Jégniki pottyant és Dinka-Broki újra egy pár. juhhéj...

pusszantás:)

@Λατζκα: ma is köszi:)))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 22:16:45

Anikó vagy Csíra szerintem el kell dőljön heteken belül. Eddig 1-0 Anikónak, de a meccsnek nincs vége :)

Lacka929 2012.04.12. 22:17:23

Melák kaphatott Hiper napi adagjából, üvöltözik össze-vissza, hogy milyen jó most neki, a kamerába meg kutyázza az összes többit.

Hiper felajánlkozik Krisztiánnak. Mármint aszexuálisan, csak párnak. "Oszt Leventével mi lesz?" "Szarok rá." Fasza.

Vita a pultnál, hogy akkor most ki is a főgeci. Pít hiányolja az empátiát.

mocskosmacska 2012.04.12. 22:17:26

"Niki nem meghalt, niki nem beteg." - újpéter látja a lényeget.

szgy 2012.04.12. 22:17:31

Edina mondja a csírának hogy "ez egy játék"...

mocskosmacska 2012.04.12. 22:18:09

Omár meddig fogja bírni noémit?

IllaryBlasi 2012.04.12. 22:19:54

Mi van???? Nem tudom Hiper a nagyobb gáz, vagy Levente?!?!

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.12. 22:20:06

na ez szánalmas a Hiper meg elmebeteg jó éjt

busifa 2012.04.12. 22:20:21

@hfeeri: némi rizibizivel! :))

mocskosmacska 2012.04.12. 22:20:25

"Szendvicsem" - mondja LMző. Nem meri mondani, hogy a nőjének készíti.

Silene 2012.04.12. 22:20:32

Hogy örül a fejének eDinka. :DD Szegényke. Van egy olyan érzésem, hogy NAGYON pofára fog esni.

Hiper undorító, továbbra is.

ő-szinte 2012.04.12. 22:20:46

@Móka na: jóvanna, ne cikizd! ő is a családhoz tartozik!:-DDDDDDDDDDDDDDDD

bruu 2012.04.12. 22:20:47

nah jön a szárazb...

Miliana 2012.04.12. 22:21:19

Edina szegény, de boldog, pedig azt hittem kicsit kinyílt a szeme...

sogeking 2012.04.12. 22:21:42

most megint lehet majd hallgatni Lukrécia szuszogását

add meg a jelszavad 2012.04.12. 22:22:14

@Móka na: mindig vissza kell fognom magam, mert még hasonlókat írhatnék

ő-szinte 2012.04.12. 22:22:21

@Λατζκα: mindig van még vmi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Veder1 2012.04.12. 22:22:36

"Annyira paraszt vagy!"
"Nagyon összeillünk az Omárral"

:DDDD

Lacka929 2012.04.12. 22:22:51

Hiper ugráltatja Levit, mert szereti, ha gondoskodnak róla, cserébe ő is gondoskodik a faszijáról. Hát Levi, minek neked ellenség, ha ott van neked Hiper?

Gerlepár smárol, szerintem dugnak is majd egyet az újra egymásra találás örömére.

Szlovák liba évődik Omárral, mert az valamit szemétkedett a párnájával. Ők ketten a kakaó, mert Omár a csoki, a szlovák liba meg a tej. Ennek örömére össze-vissza rugdossák egymást az ágyon.

genevieve 2012.04.12. 22:23:17

aniko és levente mint egy öreg házaspár akik már kurvára unják egymást, csak nem tudják hogyan mondják meg a másiknak:-DDD

ő-szinte 2012.04.12. 22:23:27

@sogeking: ki a faszom az a lukrécia???

sogeking 2012.04.12. 22:24:00

á, ellopták az ötletemet, csak én Kírából akartam kettőt :D

mocskosmacska 2012.04.12. 22:24:06

Ennek a pítnek több esze van, mint az össze többinek együttvéve.

Grozunol 2012.04.12. 22:24:13

Iker pasik jövö héten ez érdekes lesz :)

Lacka929 2012.04.12. 22:24:21

Nem mondod! Ikrek jönnek jövő héten... Gondolom felváltva. Na, ez új! Ebből még kisülhet valami jó is...

kerdesek05 2012.04.12. 22:24:22

bemennek a GYILKOS IKREK!

IllaryBlasi 2012.04.12. 22:24:46

OMG ikerfiúk!!!!!!!! A szerkik pornóból merítik az ötleteket????

ő-szinte 2012.04.12. 22:24:52

de kurva jó!!!!!!! ikrek!!!!!

pinokkinanak a haj na azmiaz lesz4:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.12. 22:24:59

@ő-szinte: Edina :)

@genevieve: valami történhetett, ami megbontotta a harmóniát

csiporog 2012.04.12. 22:25:04

ááá, egyre inkább szimpatizálok píttel, tetszett, amit láttam a beharangozóban... anikó egyre lejjebb megy...

skylaner88 2012.04.12. 22:25:09

Gondolom annyi lesz az Ikrek küldetése, hogy egyszer az egyik, majd a másik van bent az agyhalottak között, és nem bukhatnak le....Van egy sejtésem, hogy sikerülni is fog nekik...

Lacka929 2012.04.12. 22:25:15

No, a szexes részt nézze mindenki magának, jó élvezést, jó szurkolást!

almafa5555 2012.04.12. 22:25:42

@mocskosmacska: hát elég gáza ez az egész..vajon mi let volna, ha Máténak kell Niki és Edina között választani....úgyanígy szemétkednének vele amiért inkább Edinával marad...

Ditti82 2012.04.12. 22:26:05

@mocskosmacska: Idősebb, kell is hogy több esze legyen. :D

ő-szinte 2012.04.12. 22:26:33

@sogeking: de mért nevezted át megint?:-O :-DDDDD

nosce 2012.04.12. 22:26:44

@mocskosmacska:
szerintem meg PIT ritka hülye, teljesen feleslegesen szerzett magának egy csomó ellenséget, ahelyett h szilárd szövetségeseket szerzett volna. Az ÉH-ba csak csupa hülyét válogattak be ? :)

lemonkeyface (törölt) 2012.04.12. 22:26:44

Semmi sex??

Nem tudom hogy gondolja melák és holdudvara, hogy bárkinek fel kéne áldoznia a párját akivel ismerik már valamennyire egymást egy olyan csajért, aki teljesen kiszámíthatatlan, és egy szót nem beszéltek??

Ditti82 2012.04.12. 22:27:23

@skylaner88: Cserébe védettek lesznek, mint Omar? :D

ő-szinte 2012.04.12. 22:27:44

@Λατζκα: köccönjük, cuppi volt:-DDDDDDDDDDDDDD
holnap is igényt tartok rá:-P:-DDD
:*

LoveMy 2012.04.12. 22:28:11

@Silene:
Hát itt, aki nagyon pofára fog esni az a kinyílt csipájú, elmebeteg Hiper, amit ez a mai részben leművelt, szerintem ön- és közveszélyes! Le a kalapom Pít előtt sokadszorra, hogy nem rúgta p...n ezt a girhes rángatózó kényszervihogó Hipert!

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:28:24

@nosce: pit titkos alfafarkasnak képzeli magát, az a baja.

GL-581 g 2012.04.12. 22:28:32

Hopp! Végre beindul a szakadás? Lesz egy Pít-Kíra tábor és egy Melák-Hiper tábor? Huhh, az lenne ám csak durva! :DD

Amúgy Melák tényleg komolyan gondolta ezt az elbúcsúzás dolgot? Amint meghallottam, az jutott eszembe, hogy ez komolytalan ajánlat. Erre ez az önző farönk meg itt veri magát, amiért Pít nem vágta ki a párját, hogy ő 10 percet csikizhesse Műanyagot. :P

sogeking 2012.04.12. 22:29:02

@ő-szinte: ez a név testhezállóbb :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.12. 22:29:29

Meg kell követnem Pítet... Ma délelőtt gyökérnek neveztem... De Melák a főgyökér... :D

kerdesek05 2012.04.12. 22:29:40

KÖZVETÍCCSÉTEK A VIASAT 6OT!

busifa 2012.04.12. 22:29:41

Naomi barnát rókázott! :)

Vadkörte82 2012.04.12. 22:29:49

@LoveMy: aki már fel is ajánlotta magát Krisztiánnak..

Pítnek egy a lényeg legyen 1-2 csaj legyen mellette..oszt kész..ők tartják bent.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 22:29:53

Azért legyek perverz, de megnéztem volna egy TerrorTomi-ÚjNiki párost :)

K3rnel 2012.04.12. 22:29:56

Kíváncsi leszek, hogy vajon mi lesz Hans és Jürgen feladata a jövőhéten :)

almafa5555 2012.04.12. 22:30:00

@nosce: tehát ő maradjon a totál antiszociális Nikolettel azért, hogy Krisztián elbúcsúzzon Nikitől?Na neeee!!!Igaza van!Niki nem fog meghalni..kiesett, kész

powerpuff 2012.04.12. 22:30:33

helló Mindenki!
Pít és Omar teljesen jó arc.
Amúgy van arra egy fogadásom, hogy Niki sem örült volna, hogyha ilyen áron búcsúzhat el Krisztiántól. Az a 10 perc elmúlik, ÚjNiki meg ott marad. Plusz Petrát, aki vétlen, kidobni ezért! Hát... Egoizmus, Melák a neved.

GL-581 g 2012.04.12. 22:30:44

@nosce: Miért kellett volna kivágnia a párját, akivel megbíznak egymásban? Azért, hogy egy 19 éves hülyegyerek jó fejnek tartsa?

Szerintem így, a játék közepén pontosan annyi ellenséget gyűjt az ember, ahány szövetségest. Itt már kevesen maradnak majd pártatlanok, szerintem két táborra szakadnak a jövő héten. Alig várom. :)

nosce 2012.04.12. 22:30:56

@ő-szinte:
jah, Krisztiánnak igaza volt nyugodtan dobhatta volna PIT Petrát, és újNiki is hálás lett volna neki...szal semmit nem veszít...

GL-581 g 2012.04.12. 22:31:35

@foxglove: Szerintem nem képzeli magát annak, de egyre inkább... tényleg azzá válik. :D

mangalor 2012.04.12. 22:31:41

most jól értem, hogy a Hiper aszonta Meláknak, hogy bármikor dobja LMZ-t, ha Melák csettint?

GL-581 g 2012.04.12. 22:32:58

@sogeking: Tökéletes néééév!!!! :DDDDDDDD És ki lesz a Szerénke?

almafa5555 2012.04.12. 22:33:00

@powerpuff: és ha Hiper nem lenne ennyire szemét, jól meg is szívná, mert kira is ki akarja tenni, Petra innentől kezdve esélytelen...úgyhogy vagy Hiper, vagy senki. Remélem repül...

LoveMy 2012.04.12. 22:33:01

Ki kell zárni Hipert a játékból, mert ócsárolta Pítet!

nosce 2012.04.12. 22:34:10

@GL-581 g:
"Miért kellett volna kivágnia a párját, akivel megbíznak egymásban? Azért, hogy egy 19 éves hülyegyerek jó fejnek tartsa?"

milyen párját ? beszélgetett vele 4 napot ? Újniki sokkal hálásabb lett volna ha most megmenti, és krisztiánra meg Anikóra is számíthat, az ÉH-ban a legfontosabb a szilárd szövetség az mentheti meg a seggét esetleg váratlan helyzetben vagy még az se mint Nikit ..

almafa5555 2012.04.12. 22:34:19

@nosce: újNikiből nem hiszem, hogy bármikor bárki érzelmet tudott volna kicsalni. Mégis minek kellett volna bent tartani. Ki állt volna mögé a döntőben, hogy támogassa?

busifa 2012.04.12. 22:34:29

Bográcsozás a legnagyobb királyság! Kira szerint is! :))

beacska 2012.04.12. 22:34:37

@foxglove: ő nem képzeli, ő AZ ;)

almafa5555 2012.04.12. 22:34:47

és hogy ÚjNiki nem jött rá a párcserére....

szgy 2012.04.12. 22:35:09

@almafa5555: "védettségért? akkor Mátét választotta volna"

nem nagyon gondoltam át. az ugrott be hogy az előzőben volt a Niki vállalkozó haverja akinek az volt a feladata hogy megutáltassa magát.

csiporog 2012.04.12. 22:35:14

@nosce: szerintem meg amilyen agyhalott melák a 10 perc 10 percig töltené fel, aztán egész héten ekézné ujnikit.... aki dobta a szerelmét. azt nem fogná fel, hogy miatta maradt bent a csaj...

LoveMy 2012.04.12. 22:35:15

@mangalor:
egy aljas hányadék ez a rángó röhögő Hiéna (alias Hiper)

K3rnel 2012.04.12. 22:35:24

Pít ugyanolyan paraszt, mint a többi pasi bent, csak neki 6-al több az iq-ja maximum... Nagyon kinyílik a csipája és visszajön majd az az énje amit az első éjszaka előadott, az az igazi Pít. Azóta nem is iszik sokat, nehogy előjöjjön megint.

IllaryBlasi 2012.04.12. 22:35:29

@GL-581 g: Megvan az a net-es szavazás, hogy melyik rajzfilm figurát látnád legszívesebben meztelenül?
---
---
---
----
Magasan nyert: Irma néni:-D

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:35:34

@GL-581 g: igen, ebben a társaságban már ő az alfafarkas, a többiek nem törekszenek erre a címre, aki meg törekedett, az már kiesett.

Móka na 2012.04.12. 22:35:59

@Jimmy Talpig: jaj ez mi volt már megint, kevés ide-oda...

LoveMy 2012.04.12. 22:36:13

@nosce:
te melyik adót nézed?
a cseh2??

beacska 2012.04.12. 22:36:16

@nosce: ugyan, Nikolban csak itt kint láttok rációt. Ott bent csak a levegőt szívta...semmi olyat nem villantott, amiért érdemes lett volna bent tartani.

mocskosmacska 2012.04.12. 22:36:31

@nosce: Miért szerzett volna egy csomó ellenséget? Krisztiánon kívül mindenki érti a szitut.

foxglove (törölt) 2012.04.12. 22:36:33

@beacska: jaja, én is erre jutottam közben

sogeking 2012.04.12. 22:37:06

@GL-581 g: azt még nem tudom, a kicsit bamba szőke csaj talán :)

K3rnel 2012.04.12. 22:37:20

Most igazából nem derült ki, hogy a szerencsétlen ÚjNiki miért nézte a majmokat a monitoron beérkezése előtt, semmi szerepe nem volt a dolognak! A csajt csak azért küldték be, hogy hazavágja Nikit.

ő-szinte 2012.04.12. 22:37:55

@sogeking: na, majd elmondod hogyvolt:-D

beacska 2012.04.12. 22:38:24

@K3rnel: annak a Pítnek is számottevő igaza volt. nagyon nem csíptem Tamásékat, ahogy nyomták neki azt a szar dumát! pfújjj

nosce 2012.04.12. 22:38:48

@almafa5555:
a kamerába is elmondta ÚjNiki h PITtel az életben is összejönne, szal ö lett volna a jó választás PIT-nek, de majd meglátjuk. Muzsikus is akkor ásta meg a sírját amikor kibaszta Fatert, sztem Pit-nek is reszelni fognak a mostani miatt....

ő-szinte 2012.04.12. 22:38:57

@nosce: de csak petricsészét tudja könnyen irányítani :-DDDDD

Benny sk 2012.04.12. 22:40:37

Azt már lelőtte valaki, hogy ez Csíra csontos csokilója? Vagy ez beugratós kérdés volt?

LoveMy 2012.04.12. 22:41:15

@mocskosmacska:
így van, és rohadt dög Hiéna meg most hogy eksön van, tolja Melák dög szekerét!

sogeking 2012.04.12. 22:41:40

felét sem értem annak, amit Omar mond

beacska 2012.04.12. 22:42:02

@nosce: az egészen más volt! neki akkor a glória úgy szorította a fejét, hogy elfelejtette megkérdezni a potenciális csajokat, hogy hogyan reagálnának, ha az ő párjukat dobja...itt szó sincs ilyesmiről!

nosce 2012.04.12. 22:42:07

@mocskosmacska:
"Miért szerzett volna egy csomó ellenséget? Krisztiánon kívül mindenki érti a szitut."

Sztem azt szerzett, majd meglátjuk, és a lényeg h semmi miatt, mert Petra se pippantotta le max nézett rá boci szemekkel, az meg nem sok .)

Madár Fokker 2012.04.12. 22:42:08

Az lett volna nagy kib... Melákkal, ha úgy ajánlják fel a búcsút Nikitől, ha Kíra helyett bent tartja párjának ÚjNikit. Szerintem Melák agya ledobta volna a vezérműszíjat egyből.

K3rnel 2012.04.12. 22:42:48

@beacska: Igen, de a többiek máskor is szemétkednek, azóta is parasztok, a játék szempontjából persze nem jó dolog, ha az ember elengedi magát, (Pít is nagy színész)értem Pít miért olyan amilyen, csak azt mondom, hogy szerintem előjön majd az az "én mindenkit lenyomok itt" viselkedése. Amúgy Krisztián nem tévedett, persze nem esett jól Pítnek, de most neki bent min. 3 olyan nője van aki őt választaná, ha beállna mögé. Könnyű ebből a helyzetből lekezelőnek lenni.

sogeking 2012.04.12. 22:43:02

@ő-szinte: mert ugyanúgy affektál :)

ő-szinte 2012.04.12. 22:43:05

@Benny sk: nem, ez nem volt, de jóóóó:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiporog 2012.04.12. 22:43:42

@Madár Fokker: áááá, leállt volna a szoftver:)

sogeking 2012.04.12. 22:43:52

ááááááááááááááááááá

ő-szinte 2012.04.12. 22:44:07

@sogeking: de ki a fasz az a lukrécia?????

Ezt a béna kamu szexet!:-DDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.04.12. 22:44:09

@sogeking: szuszog a Lukrécia most!

dennis rodman 2012.04.12. 22:44:15

na kezdődik a fújtatás..

beacska 2012.04.12. 22:44:31

@nosce: Kíra csak Krisztián miatt állt mellé. hagy kivághassa a köv. Párválasztón. te komolyan azt gondolod, hogy Kíra egy kis lelkizésért benttartott volna bárkit is?

dennis rodman 2012.04.12. 22:44:55

pedig csak ujjazta (talán)

sogeking 2012.04.12. 22:45:16

@busifa: légy szíves magyarázd el a rózsaszín avatarnak, hogy ki Lukrécia :)

K3rnel 2012.04.12. 22:45:19

Edinával nem változott a viszonyom, ugyanúgy megrakom, ha kedvem tartja és ugyanúgy leszarom a nap további 23 és fél órájában. :)

nosce 2012.04.12. 22:45:27

@foxglove:
"pit titkos alfafarkasnak képzeli magát, az a baja."

Igen ő egy se(m)mi alfafarkas, azt hiszi h elég a csajokkal jóban lenni, pedig nem :)

LoveMy 2012.04.12. 22:45:27

@nosce:
Csak azért nem szólt Hernyós Petra mert látta hogy tajrészeg Melák, és rohadt nagy paraszt ilyenkor!
De gondolom, elmondja neki a véleményét pl. arról, hogy az lecsúszott volna Melák bikagigáján, hogy legyen párja

ő-szinte 2012.04.12. 22:45:39

na, lesz ordibálás!!! hurrá!!!!:-DDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.04.12. 22:45:54

@ő-szinte:
Bazzz ennyi pia után jó, hogy Máté nem hányta fültövön Naivát :D

beacska 2012.04.12. 22:46:23

@K3rnel: nem volt lekezelő. Cseppet sem. krisztián nyomta ott neki a süket dumát. éééés, ha Pít NEM AKAR Nikollal játszani, nehogymá' megtegye a nagy öribari kedvéért...

ő-szinte 2012.04.12. 22:46:53

@sogeking: eper ízű pókemberes danon ital:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.12. 22:47:00

Na, megvolt a lihegős - nyeldeklős ződ jelenet is, rendben vagyunk.

nosce 2012.04.12. 22:47:52

@beacska:
"az egészen más volt! neki akkor a glória úgy szorította a fejét, hogy elfelejtette megkérdezni a potenciális csajokat, hogy hogyan reagálnának, ha az ő párjukat dobja...itt szó sincs ilyesmiről!"

majd lesz mert PIT ostoba, sztem

beacska 2012.04.12. 22:48:05

@nosce: ő a fiúkkal is jóban van. Ápolgatja mindenkinek a lelkivilágát, figyeld meg...főnök volt a "kinti" világban, nagy rutinja van....jól nyomja ;)

Silene 2012.04.12. 22:48:22

LoveMy!
Nagyon remélem, hogy igazad lesz! :) Azt a HiénaHipert utálom a legjobban. Nem tudom mit képzel magáról...

Amúgy szerintem Pít teljesen ésszerűen döntött, megértem, de még mindig úgy érzem, hogy ÚjNikiben több is volt ennél. Zárkózott, befelé forduló, de nem rossz indulatú.

2012.04.12. 22:48:36

Vesztemre a mait is megnéztem. Némelyik olyan szinten tuskó, hogy öröm nézni. Az Anikó nevű csaj szerintem egy kiborg, mint Bishop az Alien-ben, erre pénzt mernék tenni. A mai adásban kiesett csaj meg minek jelentkezik egy ilyen játékba, ha enyhén antiszoc...?

gorgeous 2012.04.12. 22:49:30

Nyelni vagy nem nyelni? Edina felől kétségünk sem lehet a mai Éden Extra után :D:D:D:D

ő-szinte 2012.04.12. 22:49:31

@sogeking: hívjál csak off-os lánynak nyugodtan:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy olosnak:-DDDD
persze ez a rózsaszín is megteszi:-DDD

add meg a jelszavad 2012.04.12. 22:50:04

@LoveMy: én azért nem sértegetném, pláne fizikai alapról indítva

sogeking 2012.04.12. 22:50:08

@ő-szinte: tudod mi lesz, ha sok olyant iszom???

ő-szinte 2012.04.12. 22:50:25

@foxglove: szerinted?:-D
mennyire röhögök?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lacka929 2012.04.12. 22:50:29

@queensryche: Kis szerencsével egy hét nyaralás a világ másik felén. Talán csak ennyire vágyott...

genevieve 2012.04.12. 22:50:42

@queensryche: mert azt hitte, hogy ennyire mégse az:-)

aztán mégis:-)

2012.04.12. 22:50:42

*oppá bocsánat, nem kiborg, ANDROID. Legyünk pontosak. :P

beacska 2012.04.12. 22:50:48

@nosce: nem értelek. Te tényleg lecseréltél volna egy bejáratott zombit egy Néma Leventínáért? az sem lehet tudni, érti-e mi van körülötte, nem hogy értelmezze...valljuk be, ez a lány nem volt főnyeremény, és kész...jön majd jobb...talán...de ha nem , Pítnek így is jó. Ott van neki még Kíra is!!!

LoveMy 2012.04.12. 22:51:14

@K3rnel:
egyáltalán nem volt lekezelő Pít.
Normális ép ésszel mérlegre tette a dolgokat 5-10percért kidobni egy több napja bent levő lakót, hogy egy aniszoc, magának való bent maradhasson!
Aki ebben a veszekedésben a leggázabb volt, az a rángatózó Hiéna!

K3rnel 2012.04.12. 22:52:00

@beacska: Ha az eszemre hallgattam volna, akkor ott a két perc megbeszélés nélkül kellett volna Krisznek azt mondania mindenki előtt, hogy nem kell a megbeszélés, jó lenne Nikitől elbúcsúzni, de nem ilyen áron, nekem az is elégtétel, hogy Nikolett elhagyja a hotelt. DE! Bármennyire is bárgyú paraszt a Krisz itt volt érzelem is, mondjuk, hogy akár komoly érzelem is, egy 28 éves tapasztalt picsa jól az ujja köré tud csavarni egy ilyen 19 éves srácot, ha a szívre "kell" hallgatni, akkor már megértem amit Krisz csinált, a játék szempontjából hülyeség volt persze, de akármennyire is csak szívvel kellene játszani ezt a játékot, és akármennyire is faszparaszt az összes bent, azért az érzelmeket nem lehet kizárni mindenből. Nem csak Edina szintű okleveles hülye picsák bukhatnak bele az érzelmekbe odabent. Szóval maradjunk annyiban, hogy értem mindkét oldalt. De Pít akkor is idegesítően magabiztos már, zavaróan.

busifa 2012.04.12. 22:52:17

@sogeking: ha idősebb mint Szlovákia , akkor emlékeznie kell rá! csak nèzett rajzfilmet kisolo korában! :)

genevieve 2012.04.12. 22:52:41

@queensryche: nekem egyébként eddig még ő volt a legjobb rossz választás:-)

ő-szinte 2012.04.12. 22:53:19

@sogeking: nem, de remélem elmondod:-DDDDDDDDDDDDD
ha szégyenlős vagy, akkor a villában;-)

beacska 2012.04.12. 22:54:07

@K3rnel: én nem vetek rájuk követ, értem mindet. Zakkannak befelé...Omár még tartja magát, dehát, ő hátrányban van ;)))

nosce 2012.04.12. 22:54:33

@beacska:
"főnök volt a "kinti" világban, nagy rutinja van"

jah, elemző meg elemző volt, persze persze :), különben meg marketing igazgató vagy mi, lehet h egyedül van :)

K3rnel 2012.04.12. 22:55:12

Nem csak szívvel, csak ésszel kellene játszani, bocs :D

sogeking 2012.04.12. 22:57:12

@busifa: remélem, mert szeretem

LoveMy 2012.04.12. 22:57:40

Annyira semmitérő volt a kiesett csaj, hogy egy cikk sem jelent meg róla!

ő-szinte 2012.04.12. 22:57:53

@busifa: mondd már meg ki az a lukrécia lécci:-)

sogeking 2012.04.12. 22:58:21

@LoveMy: mindjárt írok egyet :)

JOKKA21 2012.04.12. 22:58:47

Örülök Kira visszatérésének.
Kirát, Nikolettet, Petrát, Edinát és Anikó sunáznám.
Krisztián jó nagy gyökér, így kibukni egy nő miatt.

nosce 2012.04.12. 22:58:55

@beacska:
Hogy jön a képbe Kyra ? :) Petra meg újNiki volt a választás tárgya :)

beacska 2012.04.12. 22:59:00

@nosce: nem. volt egy cikk, hogy vmi b.p.-i tavaly nyíló szállodának volt a személyzeti igazgatója, vagy mi, miután végigjárta a ranglistát (tavaly előtti cikk, semmi köze az ÉH-hez). De mondta is, hogy a tavalyi éve igen húzós volt...

mangalor 2012.04.12. 22:59:14

@Silene: Nekem szimpibb volt újniki néhány bent lévőnél, de az igaz, hogy aki ennyire nem kíváncsi a többiekre, aki elhatárolódik és így totálisan kiismerhetetlen marad, szóval benne ki bízhat meg? Ha arra gondolsz, hogy a végén vele szemben kellene állnod a labdával a kezedben vagy petrával? Nagyobb az esélye, hogy Petra kitart a végéig, és nem ver át... vagy nem:)

Melák hisztije, gondolom, a jövő héten a hárpia azért ugatja le Pítet is, mert még mindig ezen rugóznak. Az a baj, hogy Melák nem gondolt abba bele, hogy fordított esetben Niki mit tett volna. Nyilván úgy átlép a dolgon, mint a pinty. Ezt a lelki nyomást direkt neki találták ki, tudták, hogy a kisfiú majd jól belebukik ebbe a romantikázásba:)

K3rnel 2012.04.12. 23:00:39

Kellene egy védett személy már aki berobbantja a Broki házaspárt, kell a dráma!

Inkább naiva menjen, nem játszik egyáltalán, csak van. Mindig beszopja a mission impossible témákat, Brokiból komoly érzelmeket akar kicsikarni, Naomiból meg egy csöpp értelmet, ezen kívül még szokott sírni és lenyeli... ennyi :)

beacska 2012.04.12. 23:00:49

@nosce: de a tegnapiban megbeszélte Kírával, hogy most Kíra beáll Krisztián mögé, aztán a köv. párválasztón dobja Pítért ;)))

ő-szinte 2012.04.12. 23:01:44

@Jimmy Talpig: nosce hova nem enged???:-O
ez nekem magas:-)

LoveMy 2012.04.12. 23:01:48

A rángatózó Hiénát ki kell zárni a játékból leszarházizta Pítet és ez már kizáró ok!!!!!!!!!!!!!!!!

JOKKA21 2012.04.12. 23:02:05

@beacska: Én sem tudnék választani közted és Doroti között.:) Mert jó a cipőtök.:D

genevieve 2012.04.12. 23:02:09

@mangalor: ha pit nikit választotta volna, az kitartott volna mellette

almafa5555 2012.04.12. 23:02:55

Jujjj Noémi beszólásai Omárnak, azért elég durvák!!Főleg miután kérte Omár, hogy a szüleivel ne poénkodjon.

Edina pedig mit csinált a takaró alatt? :D

JOKKA21 2012.04.12. 23:03:04

@LoveMy: Nem mert nem említett nemzetiséget.:D Ha magyar szarházit mond, akkor ki lehetne.Kira és Anikó remélem cica boxol majd.

K3rnel 2012.04.12. 23:03:20

@LoveMy: Mert lehet, hogy a csaj a kinti világban is ennyire semmilyen. Ha nem volna szül. anyakönyvi kivonata és nem fizetné az adót, akkor lehet nem is létezne. Habár lehet, hogy ez valami új kiborg prototípus volt csak még nem tökéletes, mozgás, beszéd megvan, de csak az alap parancsok működnek...

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 23:03:45

Na nem jött be a tippem, hogy Naiva megy haza. Meláknál viszont hogy bebaszott a szentkúti búcsú... 10 perc évődésért benntartaná azt a csajt, aki kitette az áhított nőt? Tényleg semmi esze nincs a srácnak, vagy pedig teljesen beleesett Pokahontaszba.
Hipert legszívesebben én már túladagolnám azzal, amit szed, Edinát elküldeném egy jó pszichológushoz, Ostobenkó... nem is hiszem el, hogy valaki tényleg ennyire sötét legyen. Nekem külsőleg ő jön be legjobban, de a viselkedése, megnyilvánulásai egyenesen visszataszítóak.
Kirát én nem nagyon vártam vissza, mert ahhoz képest, hogy milyen adottságai vannak, akkora az arca mint Műanyagnak, de a műsornak tényleg jót tesz.

beacska 2012.04.12. 23:04:04

@JOKKA21: jajjj, ne is mondd!!! Húsvét Hétfőjén meghalt a Piros Cipőm (levált a talpa csúnyán):(((...utána néztem, legalább 20.000 ft az új...de az nem lesz ilyen szép...és nem párizsi :(((

JOKKA21 2012.04.12. 23:05:31

@Cathcart_ezredes: El akart búcsúzni tőle, de nagyon gyökér ez a MelákTulok.Kira jó, hogy visszatért, megkeveri a lapokat ez a számító szőke szuka.:)

foxglove (törölt) 2012.04.12. 23:06:00

@genevieve: kíváncsi vagyok, hogy lecseréli-e a bambanőt csírára, ahogy megbeszélték. csírát nem tudná irányítani, és ezt ő is tudja.

JOKKA21 2012.04.12. 23:07:00

@beacska: Csináltasd meg suszterral.:)

Silene 2012.04.12. 23:07:23

Na jó, de Niki is elszúrta.. Honnan tudta volna Pít, hogy egy kicsit is megbízhat benne?? Ha legalább néhány mondattal közeledett volna, valószínűleg most Herkás lenne úton haza. Vagynem. :P

kipcsak alvezér 2012.04.12. 23:07:39

nehéz dolga van egy alakváltónak

JOKKA21 2012.04.12. 23:07:42

Noémi essen már ki.

beacska 2012.04.12. 23:08:15

@JOKKA21: kénytelen leszek. de nem sanszos, hogy elvállalja...nagyon tönkre ment :(((

nosce 2012.04.12. 23:09:03

@beacska:
"volt egy cikk, hogy vmi b.p.-i tavaly nyíló szállodának volt a személyzeti igazgatója, "

na direkt megnéztem az van kiírva h PIT értékesítési igazgató (bocs h előléptettem marketing igazgatóvá) de lehet h az ÉH nem olvasta a cikket amit te :)

K3rnel 2012.04.12. 23:09:21

Máté és Edina beszélgetésénél kirázott a hideg amikor meghallottam a Sorted filmzenéjét, nagyon meglepődtem rajta.

www.youtube.com/watch?v=-yqOdLyRzJ4&feature=player_detailpage#t=64s

vécés jóska 2012.04.12. 23:09:29

Én Omart nem értem, miért nem mozdul rá Noémire. Én utálom, mert tényleg egy F Szlovák K, de azért nem rossz külsőleg. Simán megdughatná ország-világ előtt, de nem. Ki érti ezt?

kipcsak alvezér 2012.04.12. 23:09:35

@ő-szinte: annyi pimasz válaszom lenne, de nem

Cathcart_ezredes 2012.04.12. 23:10:37

@JOKKA21:
Jó, hogy el akart búcsúzni tőle, és ez nagyon szép, de milyen áron? A másik tegye ki azt, akiben megbízik (ezek után Pít sztem elvágta volna magát a kis háreménél is, ki bízna így benne?) Ha benntartja pszicho-Nikit, azzal mindenkinek rosszat tesz. Mellesleg Melák is magasról szart volna rá fordított esetben, ahogy Műanyag is. Ráadásul utóbbi sztem ott drukkolt egy pálma mögött, hogy nehogy benntartsa emiatt az a félnótás azt a csajt, aki kitette.

ő-szinte 2012.04.12. 23:11:00

@of a kind: mondjuk ha nem pimaszul mondanád?

Péter bá 2012.04.12. 23:12:27

Ostobenkó lepedőre verette volna Omart!
-Hot magazin
De tényleg hányadék ilyennel viccelődni, amikor a szülőket is bekavarja, látszik mennyire intelligens!
Ennél már csak hiéna Anikó gusztustalanabb!
Pít jól mondta, hogy Niki se nem halt meg se nem beteg...mit rinyál annyi Melák, kint majd úgyis találkoznak vagy már találkoztak!

Elektra1976 2012.04.12. 23:12:52

@vécés jóska: talán mert nem minden pasinak kell egy retkes FSZK, aki még ráadásul ostoba is... Mint nő borzadály... (Mármint Ostobenkó) Élőbe el tudom képzelni milyen lehet, ha már a tévében is ilyen nyomi. Abszolút nem ad magára, úgy néz ki mint egy takarítónő (és előre is bocs a takarítónőktől) Az igénytelen öltözködésével, meg a kócgombóccal a fején... Szerintem.... Hangsúlyozom Szerintem...

mangalor 2012.04.12. 23:13:06

@genevieve: és a végén átveri. nem tudhatod, és persze ahogy itt olvasom, Pít még Kírával is kavarhat, tehát bárki is a párja, max 1 hetet nyert volna. Jövő héten viszont ikrek jönnek!!! És valszeg ezt a többiek nem tudják:) kezét dörzsöl

beacska 2012.04.12. 23:13:13

@nosce: hát még az is lehet, hogy marketing volt ;)...egy csajjal együtt volt megemlítve, az egyik ilyen,a másik olyan igazgató volt. De tudom ám, hogy ez csak egy cafrang, de egész szépen fel volt sorolva a tevékenységük, és nem egy régebbi cikk volt...(Pít nevét sem jegyeztem meg, meg nem találnám a cikket, vki bevágta ide)

nosce 2012.04.12. 23:13:17

@beacska:
"de a tegnapiban megbeszélte Kírával, hogy most Kíra beáll Krisztián mögé, aztán a köv. párválasztón dobja Pítért ;)))"

Jó, de vagy így lesz vagy nem, de ez is arra mutat h Petrát nyugodtan dobhatta volna, mind1 ő baja, sztem ha aggyal végigszalad a lehetséges kimeneteken akkor máshogy kellett volna döntenie, ezt semmi nem indokolta ez egy faszság volt :)

JOKKA21 2012.04.12. 23:13:46

@Cathcart_ezredes: Tényleg furcsa lett volna, ha ilyen áron búcsúzkodhat tőle.Előzetesben hétfőn be is szól Meláknak Pít, hogy kirakta volna Petrát, mint egy bábut.Niki laza volt, amikor Krisztián oltotta részegen és aludni küldte, az tetszett.:) Meg a ceremónián is, amikor Krisztián örült, hogy haza megy lazán kezelte a csaj.:D

LencsiLány 2012.04.12. 23:14:15

@Madár Fokker: Az lett volna nagy kib... Melákkal, ha úgy ajánlják fel a búcsút Nikitől, ha Kíra helyett bent tartja párjának ÚjNikit. Szerintem Melák agya ledobta volna a vezérműszíjat egyből.

Nekem is rögtön ez ugrott be, ennek lett volna értelme! Kiderült volna, mennyire is utálja Melák az új csajt, megéri e minimum 4 napig elviselni pár Műanyagpuszisimiért, plusz hogy Kírában jobban bízik e, mint Jégnikiben... bár ennyi tényezőt Krisztián képtelen lett volna mérlegelni.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 23:14:45

@vécés jóska: Elmeélsek egy sztorit: egy kollégámmal anno a Balatonon összeismerkedtünk két csajjal. Esti fürdés lebeszélve, én csak szárnysegéd voltam, mert akkor volt párom. Mondtam a kollégának hogy jelölje ki melyiket akarja, aztán én a másikat addig elvonom kicsit. Eltelt fél óra, és még mindig hol ezzel hol azzal szórakozott, kérdezem mi van, döntse már el. Válasz: Baszki mindkettő olyan sötét, hogy nincs szívem megdugni.

Szerintem Omár is valami hasonlót mondana ha látná a kérdést :)

JOKKA21 2012.04.12. 23:15:03

@beacska: Vegyél valami olcsó szexi cipőt.:)

busifa 2012.04.12. 23:15:26

@ő-szinte: Frakk , a macskák réme nem rémlik ? pedig sokszor ismételték, na abban volt az az affektálos macska, barinője meg Szerénke!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 23:15:35

@LencsiLány: Az nem lehetett volna opció, hiszen Kíra teljesítette a feladatot.

Elektra1976 2012.04.12. 23:15:56

@Cathcart_ezredes: Már megírták a neten, hogy Krisztián ugyan nem búcsúzhatott el Nikitől, de kapott tőle levelet... Amiből kiderül, hogy Niki csak játszott, nem volt semmi érzelem... Szerintem ennek a következményét láttuk az előzetesben. Ezért volt kiakadva Pít, hogy olyan lányért dobott volna valakit, mint egy bábut, aki nem is szerette..

genevieve 2012.04.12. 23:17:15

@mangalor: azért mert valaki antiszociálisan viselkedik, vagyis nem béget a többi birkával még nem jelenti azt, hogy megbízhatatlan és n szavatartó....sőt...

beacska 2012.04.12. 23:17:24

@JOKKA21: áááá, még nem tudom mi lesz...nem találok már 2 éve guszta pirosat (éreztem, hogy az utolsókat rúgom bele)

nosce 2012.04.12. 23:18:01

@ő-szinte:
én sehova nem engedlek!!! faszomatbazdmeg !!! :)

JOKKA21 2012.04.12. 23:19:19

@beacska: Kínaiban biztos van.:) Akkor vegyél más színűt, nem csak a piros szexi.:)

kipcsak alvezér 2012.04.12. 23:19:44

@Hooshee: este volt, sötét volt.
Ez egy szellemi játék akart lenni, a silányabb fajtábólL

beacska 2012.04.12. 23:20:00

@nosce: a másik, ami Petra mellet szól, a tematika. Az a TERV, hogy új megy, régi marad. A két lány közül Petra volt a régi, még ha pár nappal vert is Nikolra.

ha Nikolt választja, az olyan, mintha 9 piros után váltott volna feketére...kilép a koncepcióból. saját maga ellen tesz...

Elektra1976 2012.04.12. 23:20:14

Ha az ikreknek az lesz a feladatuk, hogy cserélgetik egymást, és ha nem veszik észre a többiek a cserét, akkor védettséget kapnak, akkor jövő héten két "régebbi" pasi röpül? Mert akkor az nagy szívás lesz... Utána meg a két testvér együtt játszik? Ha meg észre veszik a cserét, akkor csak az egyik maradhat?

vécés jóska 2012.04.12. 23:20:42

@Hooshee: :) Jó sztori, de én úgy vagyok vele, ha egy csaj nagyon jól néz ki, de sötét, akkor is azért elkapom egy körre, ha lehet. Köcsögnek tűnhetek, de ez a való világ. :)

sogeking 2012.04.12. 23:21:54

@Elektra1976: vagy egy lánynak két srác jut :)

beacska 2012.04.12. 23:22:13

@JOKKA21: áááá, más színű van már. csak van egy csomó piros-bordó ruhám :(( be van állva rá a ruhatáram :(((

kerdesek05 2012.04.12. 23:23:11

@beacska: pítnek mi az eredeti neve és mi a szálloda neve?

beacska 2012.04.12. 23:23:27

@Elektra1976: bennem is ezek a kérdések merültek fel! majd meglátjuk, de érdekes felállás...az is lehet, hogy ők egynek számítanak, és a szobájukban 3-an fognak lakni a párjukkal :)))

Elektra1976 2012.04.12. 23:24:09

@sogeking: Ja értem, és mindkettő bent maradhat... Hárman párban:-)

nosce 2012.04.12. 23:24:16

@sogeking:
" vagy egy lánynak két srác jut :)"

simán, majd szendvicsben alszanak :)

beacska 2012.04.12. 23:24:17

@kerdesek05: sajna nem tudom...pedig agyalok rajta már egy ideje...gondolom Péter :))))

ő-szinte 2012.04.12. 23:24:37

@busifa: ótejóég!!!! tényleg!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elektra1976 2012.04.12. 23:26:02

Mondjuk mást nem nagyon tudok elképzelni feladatnak egy ikerpárnak... De nagyon fogom élvezni, ahogy szívatják a népet, ha tényleg így lesz... :-)

sogeking 2012.04.12. 23:26:16

@Elektra1976: @nosce: igen :) bár én azt jobban szerettem volna, ha Kírának lenne egy ikre (esetleg Krisztiánnak :):):):)

ő-szinte 2012.04.12. 23:26:58

@nosce: ok,ok, vigyázol rám:-)
szerizlek:-)))

vécés jóska 2012.04.12. 23:27:55

@kerdesek05: Talán Ujj Péternek hívják. Nem viccelek, egyszer vki belinkelte a szállodás oldalt, pár éve nevezték ki és ott volt róla egy cikk.

Elektra1976 2012.04.12. 23:28:33

@sogeking: Hát nagyobb csavar lenne az tuti... Vagy mindkettőnek lenne egyszerre, az lenne a non plus ultra.. Kár hogy esélytelen:-)

vécés jóska 2012.04.12. 23:29:15

@kerdesek05: Ujj Péternek hívják, nem vicc. Egyszer vki belinkelte a szállodás cikket.

LencsiLány 2012.04.12. 23:29:46

@Hooshee: De az Édenben bármi megtörténhet, simán mondhatta volna HÉ, hogy "de ezzel még nincs vége".

kerdesek05 2012.04.12. 23:30:18

IKREK közül beáll egyik a párválasztón, aztán a dobpergés, és megjelenik a másik is.
Krisztián féltengely ferdülést kap szemre, Naiva még jobban elnaívoskodik, máté meg csak röhög egyet. Hiper pedig Kidől a Hiperségben:)

kipcsak alvezér 2012.04.12. 23:33:04

@ő-szinte: mi a fasz, ért csábítottál ide?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 23:33:44

@LencsiLány: Nem tudom, én mondjuk könnyen lehet hogy akkor fejezem be a műsor nézését, ha Kíra teljesíti a feladatot, majd egyből ki is rakják, az ígéret ellenére. Értem hogy ez egy olyan műsor ahol a szerkesztők belenyúlnak a folyamatokba, de azért ennyire nem köphetik szembe magukat szerintem, mert az visszatetsző lenne. Kíra megtette amit meg kellett, szerintem úgy korrekt, ha ezen a párválasztón ő már nincs veszélyben.

sogeking 2012.04.12. 23:34:48

@LencsiLány: Kíra kapott volna védettséget, Nikolett meg beállt volna Krisz mögé

Elektra1976 2012.04.12. 23:34:51

@kerdesek05: Erre a párválasztós csavarra már én is gondoltam, csak tovább kombinálva, hogy mikor bejön a másik, közlik, hogy védettségük van... Az lenne ám a nagy pofára esés... :-) Na mindegy majd jövő héten minden kiderül..

JOKKA21 2012.04.12. 23:36:17

@beacska: Akkor vegyél szexi pirosat, vagy olyan cipőt, ami Éván volt tegnap.:D

nosce 2012.04.12. 23:36:53

@beacska:
" nem értelek. Te tényleg lecseréltél volna egy bejáratott zombit egy Néma Leventínáért?"

igen, ha a döntési fán végigmászkál akkor dobnia kell Petrát, mert úgy nagyobb a hozam :)

Madár Fokker 2012.04.12. 23:37:02

@Hooshee: Kírának az volt a feladata, hogy beálljon Krisztián mögé és Krisztián őt válassza az esetleges másik csaj ellenében. Mert magában az hogy csak odaáll, nem egy nagy küldetés. Úgy meg agyalhatott volna, hogy Kírát választja, vagy ÚjNikit+a búcsút a régi Nikitől!

mangalor 2012.04.12. 23:37:50

@genevieve: mondod te itt kint, x héttel a vége után. sztem bent nagy volt a nyomás, és valszeg Pít is úgy gondolta, hogy Csíra mögé áll a kövi héten, szóval mindegy is, de azért Petra mégiscsak egy bábnak tűnik, jobb ő. Most őszintén, te beválasztotad volna Újnikit, miközben tudod, hogy nem szabad elszeparálódni, mert az a kieséssel egyenlő? Persze önző játék ez, de muszáj csapatjátékosnak IS lenni.

LencsiLány 2012.04.12. 23:40:03

@Madár Fokker: @Hooshee: Kírának így ez könnyű volt, akkor lett volna valóban teljesítve igen, ha Krisztián is őt választja. Így kb csak mázli. Ettől még örülök Kíra visszatérésének.

JOKKA21 2012.04.12. 23:40:50

Kira kirakja majd Melákot(remélem).:D

beacska 2012.04.12. 23:41:14

@beacska: vagy...

www.hotelem.hu/index.php?action=open&id=3166

de ezek a cikkek ugyanarról az Újvári Péterről szólnak...lehet, hogy nem is ő az...ki tudja...ő mindig Éden Pít néven mutatkozik be ;)

JOKKA21 2012.04.12. 23:41:34

Ez a Brokkoli-Edina páros mit szenved már?Rosszabbak, mint egy dél-amerikai szappanopera.

ő-szinte 2012.04.12. 23:42:50

@of a kind: gondoltam orulsz, hogy hivlak...

beacska 2012.04.12. 23:43:29

@JOKKA21: jó kis zenét is kaptak a csókdosásuk alá ;))

ő-szinte 2012.04.12. 23:44:01

@nosce: nem tom mi van, de a gepemen nem jon a hogyvolt:-o
Telon meg igen.
Szted? Mi ez?

JOKKA21 2012.04.12. 23:44:40

@beacska: :) ezek a párbeszédek Broki és Edina között.Barátok közt dramaturgja megirigyelhetné.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.12. 23:44:56

@Madár Fokker: Az hogy nem állt oda más, az egy dolog, de a párválasztás már megvolt. Most lehet jogászkodni hogy akkor van vége ha Éva elengedi őket, de azért lássuk be, ez így minimum gusztustalan húzás lett volna a szerkesztők részéről (nem mellesleg hülyék lettek volna meglépni, jelen esetben volt egy rettentően dögunalmas heroinista kinézetű csaj, meg egy szintén unalmas, de legalább közutálatnak örvendő másik, utóbbiban kicsit talán több a vitamin, tettek egy tétova kísérletet a benntartására, de Csírát eszükbe nem lenne egy újnikiért megint elküldeni, két nap alatt több showt csinált mint a többi együtt két hétig.

Amúgy rájöttem hogy nem volt ez akkora feladat, mint tegnap gondoltam, szinte biztos volt hogy Krisznek nem lesz párja, és az új csaj se fog odaállni.

beacska 2012.04.12. 23:46:37

@Hooshee: ÚjNiki nem örvendett közutálatnak. se bent, se kint...az, hogy Sixx Pókmajom2-nek nevezte el elhamarkodott dolog volt, és sokan ráizgultak emiatt

Madár Fokker 2012.04.12. 23:46:59

@LencsiLány: Én is örülök neki, hogy maradt. Annak viszont nem igazán, hogy Naiva és Broki megint együtt vannak és nézhetjük/hallgathatjuk a Nagy Zöld Szuszogást összefoglalókon keresztül. Mindketten sokkal szórakoztatóbbak voltak, amíg Edina nem csak Máté kesztyűbábjaként funkcionált, mint a mai extra végén.

Elektra1976 2012.04.12. 23:47:39

@JOKKA21: Én meg remélem, hogy nem. Melák szórakoztató, és Csíra is. Maradjanak egy pár, szerintem ütős páros lenne...

beacska 2012.04.12. 23:48:29

@Hooshee: mert? ki utálta Nikolt? Krisztián kivételével? de ő ma is bebizonyította, hogy nem mérvadó...

JOKKA21 2012.04.12. 23:48:33

@beacska: Szerintem aranyos és laza csaj ez a Niki.Nekem nincs is messze a városa.:D Sunáznám.Animátorkodhatna előttem tangában.:D

JOKKA21 2012.04.12. 23:50:54

@Elektra1976: Melák engem inkább idegesít, mint szórakoztat.

Elektra1976 2012.04.12. 23:51:09

Edinát már tényleg sajnálom, rossz volt nézni, hogy csillogott a szeme, amikor a Mátéhoz bújhatott... Mint a kivert kutya akit végre megsimogattak. Nagyon szerelmes szegényke, látszik rajta, a Máté meg úgy szórakozik vele ahogy akar.
Vagy az is lehet, hogy nagy színésznő, és egyszer csak kibújik belőle Pókmajom... :-)

2012.04.12. 23:51:38

A hegy könnyei :DDD

beacska 2012.04.12. 23:51:57

@JOKKA21: persze, szerintem is. Én semmi olyat nem láttam tőle, ami egy szemernyit is megingatta volna a lelkiegyensúlyomat...egy aranyos lány volt, aki bekeveredett a farkasok közé...kész...ki kellett raknia vkit, és ő nem Petrát választotta...ennyi...

Madár Fokker 2012.04.12. 23:52:18

@Hooshee: az is igaz, hogy ebben az esetben meg borítékolva volt a Melák-Pít konfliktus, ami a későbbiekben még lehet szórakoztató

Elektra1976 2012.04.12. 23:52:42

@JOKKA21: Hát ezen nem fogunk össze-veszni:-) Mindenesetre "nem vágok eret magamon, ha kiesik..." Mondjuk senkiért se...
Hajrá Kíra:-) Így már jobb?

GL-581 g 2012.04.12. 23:52:42

@nosce: Hááát... nem is tudom. Niki2 mint hálás játékos? Nekem eddig két dolognak nem tűnt a csaj: hálásnak és játékosnak. :D Petra a jelek szerint csüng Pít ajkán szótlanul, mint gyümölcs a fán. Szerintem pasiként is bejön neki a srác, azért van ez a nagy bizalom meg hűség. Meg aztán, Pítnek ott van a Kíra-féle ajánlat is, minek tartsa benn Szauron szemét, aki mindenhol ott van, és némán bámul?

@IllaryBlasi: Irma néni???! Jaaaaj, ki volt ez a beteg állat? :DDD

@K3rnel: Szerintem is ennyi volt a szerepe. Ahogy a furafejű fekete modellcsajnak ÉH1-ben egyetlen küldetése volt: SzentDani kiűzetése. Valószínűleg látták rajta a szerkik, hogy szépnek szép ugyan, de játékképtelen. Annak ellenére, hogy a riportokban (és valószínűleg a játékosválogatáson is) magabiztos taktikus benyomását keltette. Oszt ha mán kivitték ananászt zabálni, legyen valami haszna is. :D

2012.04.12. 23:53:56

@GL-581 g: Szauron szeme :DDD ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH-ÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHHHÁ

JOKKA21 2012.04.12. 23:54:22

@beacska: Noémit.Noémi volt a másik.

nosce 2012.04.12. 23:55:18

@GL-581 g:
"minek tartsa benn Szauron szemét, aki mindenhol ott van, és némán bámul?"

mert lekötelezi krisztiánt, többek között :)

JOKKA21 2012.04.12. 23:56:04

@Elektra1976: Felőlem kedvelheted Melákot.:) Nekem mindegy ki esik ki és ki marad, nem szurkolok egyiknek sem.:)

nosce 2012.04.12. 23:56:27

@ő-szinte:
a másikban kérdeztem :)

2012.04.12. 23:56:44

@busifa: Melák sír, bübübü-bübübű

beacska 2012.04.12. 23:57:43

@JOKKA21: tudom, de Petra kivételével bármelyiket rakja ki jajveszékelés van, és előlép NAGY TAKTIKUSSÁ, meg BAROMI NAGY JÁTÉKOSSÁ...

2012.04.12. 23:57:44

Imádom Melákot, egy élő brazil szappanopera.

beacska 2012.04.12. 23:59:11

@nosce: mire kötelezi le Krisztiánt? hogy ha védettséget kap, nem rakja ki Pítet? nem fog kapni...

nosce 2012.04.13. 00:03:29

@beacska:
" mire kötelezi le Krisztiánt? hogy ha védettséget kap, nem rakja ki Pítet?"

vannak ennél mélyebb kombinációk is :)

busifa 2012.04.13. 00:03:30

@szerivan: Melák is tud folyókat fakasztani

Elektra1976 2012.04.13. 00:03:56

@JOKKA21: Hát én sem szurkolok senkinek. Abból már kiöregedtem.
De inkább őt nézem, mint a "se színe se bűze" LMZ-t

2012.04.13. 00:08:55

@busifa: Egyem a szivit neki :)

nosce 2012.04.13. 00:14:29

@busifa:
"Melák is tud folyókat fakasztani"

kézrátétellel gyógyítja a rákot :)

GL-581 g 2012.04.13. 00:15:34

@nosce: És miért kéne leköteleznie Krisztiánt? Ki az a Krisztán? Jó eséllyel a következő kieső. :D

ő-szinte 2012.04.13. 00:15:58

@nosce: de ha nem is a rákot gyógyítja kézrátéttel...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.04.13. 00:16:02

Szerintetek leépíti Edinát Máté? A turbékolásuknál LMZ szendvicsfőzése is érdekesebb lett volna.

GL-581 g 2012.04.13. 00:16:36

@busifa: @nosce: A könnye pedig állítólag csodákat tesz az aranyérrel. :D

sogeking 2012.04.13. 00:17:38

@szerivan: minden a szuszogástól függ

busifa 2012.04.13. 00:20:39

@sogeking: sajna szuszog ő még elég sokat Máténak sztem!

2012.04.13. 00:21:17

@sogeking: LMZ sóhajtozott szendvicskészítés közben :) Nem bírom Edina nyögéseit, rossz hatással van az idekrenceremre.

busifa 2012.04.13. 00:23:14

@szerivan: pedig most Máté nem is vette prés alá a csajt! :)

sogeking 2012.04.13. 00:23:25

@szerivan: @busifa: én rájöttem mi a célja :) kifejlesztett egy hipnotikus szuszogást, amivel uralma alá vonja az aktuális áldozatot :D:D

2012.04.13. 00:24:55

@busifa: Most is Edina támadt :)
@sogeking: léccci, lécci, kérlek , kérleeeeek, léccci, léccci, kééérlek

nosce 2012.04.13. 00:26:22

@szerivan:
Máté nem répázta meg ? :)

2012.04.13. 00:27:09

@nosce: Úgy tudom csak egyszer történt vinnyogtatás minősített esete.

busifa 2012.04.13. 00:27:34

@sogeking: majd a végén leharapja a fejét? :)

busifa 2012.04.13. 00:30:34

@szerivan: a többi eset nem ütötte meg a mutassunk valami szexet minősítést se! :)

ZuzuPetals 2012.04.13. 00:30:57

@szerivan: Szerintem megpróbál egyensúlyozni, végülis Naiva bármikor bent tartja őt, hülye lenne dobni. Néha meghúzza vagy matat a puncijában, hogy csillogjon a szeme, aztán a nap többi részében szarik rá.

ő-szinte 2012.04.13. 00:31:00

bakker, ezeknek fingjuk sincs a szexről...
komolyan szánalom, amit művelnek.

2012.04.13. 00:32:49

@ő-szinte: Megint onlinet nézel?

ZuzuPetals 2012.04.13. 00:32:50

@ő-szinte: miről beszélsz?? Két tízpontossal állunk szemben! :)Csak tanulhatunk tőlük. :)))

busifa 2012.04.13. 00:33:06

@ő-szinte: gondoltam, hogy tudnál nekik tartani egy gyorstalpalót! :)

ő-szinte 2012.04.13. 00:35:18

@ZuzuPetals: ja...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
úrist'n

ő-szinte 2012.04.13. 00:39:17

@szerivan: igen:) broki épp edinka haját nyalogatja (közben a riportban elmondja, hogy szerinte a nőket így lehet a legjobban felizgatni, és eddig minden csaja nagyokat élvezett a hajnyalogatstól)
aztán dinkát látni , ahogy máté mellszőrét húzgálja, mondván, hogy ő tízpontos, és ettől eddig minden pasija csillagokat látott a gyönyörtől.

2012.04.13. 00:40:16

@ő-szinte: Nem tudsz átverni, Máténak nincs is mellszőre.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 00:42:42

Krisztiánra mostanában jól rá jár a rúd. Elvesztette Nikit, visszahozták Kírát, nem búcsúzhatott el Műanyagtól, kap egy levelet tőle, hogy nem szeretik viszont. Addig idegelik amíg fel nem robban valamin. Hiper meg ajánlkozik mellé detonátornak. Lesznek ebből még gondok.

2012.04.13. 00:45:11

@Pácsó Ármándó: Kitől és mikor kapott levelet, hogy nem szeretik viszont? :O

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 00:47:31

@szerivan: Itten írta Elektra1976--> 2012.04.12. 23:15:56

ő-szinte 2012.04.13. 00:51:50

@szerivan: de, így volt. van neki, csaxőke;-D

sogeking 2012.04.13. 00:57:21

ti is az onlájnt nézitek?

ő-szinte 2012.04.13. 00:59:47

@sogeking: persze:-) hát hajnal ötig van minden nap, adás után. de gondolom, ezt mindenki tudja...

ő-szinte 2012.04.13. 01:01:31

@Pácsó Ármándó: csíra-melák jó páros, de én megnéznék egy csíra-pít duót is:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.13. 01:07:15

@sogeking: azért az is milyen, hogy az éjszakai onlineban visszaengedik közéjük a már kiesett játékosokat, nappal ,meg ott kell kucorogniuk az egyik bungalóban, hogy ne zavarják a felvételt...:-O

sogeking 2012.04.13. 01:15:23

@ő-szinte: jó ez így, de az se rossz, ahogy a pultos férfi a játékosokkal együtt táncol az asztalon :D

ő-szinte 2012.04.13. 01:20:38

@sogeking: ja, igen, csapatja rendesen:-DDDD de mi a faszt keres bent Atti-Petti?:-O
Petti nem csak castingolt, intézett egy utat Attinak is?:-OOO

Larien 2012.04.13. 01:31:28

sziasztok. lenni szőke :S az online-t hol lehet elérni? :$

ő-szinte 2012.04.13. 01:32:57

@Larien: elő kell rá fizetni...:-(

ő-szinte 2012.04.13. 01:35:32

@sogeking: na, akármilyen jó is bent a buli, én most kidőlök;-) remélem holnap vissza tudjuk nézni a sztrímet:-)
jó éjt:-)

Varbaro 2012.04.13. 03:16:38

Omár beszólásain szakadok :D

Hiper meg a legjobb, látszik rajta h. ien domina alkat, mostmár be is vallja, hogy itt végre "legálisan" is kiélvezheti a perverz vágyait :D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.13. 06:16:48

Szóval nem tudom mondta-e már valaki ugyanezt, de nem értem ki mit várt ÚjNikitől. Kiszórt egy embert, választania kellett a szerinte ott maradt párját, soha nem volt még ilyen játékban és több hete összeszokott csapatba ugrott mélyvízbe, kiemelem a kiejtés után, amit csak tetézte, hogy a Vágómarha nőjét sikerült eltalálnia. Nem tudom ki hogy viselkedett volna adott szituban, de azt gondolom, ha teper azért utálja mindeni, ha benyal az nekünk nem tetszik és talán ott benn sem, ÚjNiki a körülményekhez képest tökéletesen viselkedett és látjátok, látjátok, a szerkesztők valamiért csak benn akarták tartani ahogy mondtam.
AZONBAN.

Az, hogy a Vágómarhára senki nem suzólt rá prompt, hogy állj apukám, nővel beszélsz azonnal válogasd meg a szavaidat, plusz én ezért a lehet szépen elhaladni, remélem kinapoztad magad dumáért biztosan büntetném is, szóval ezt senkinek nem bocsájtom meg, a Krisztián valóban a legrosszabb fajta, aki bárgyú mint egy tök és agresszív mellé, sajnos ő az akiről simán elképzelem, hogy megüt, aláz egy nőt. Én szégyelltem magam mindenki helyében, hogy senki nem meri helyretenni. Talán akkor is félrenéznek, hogy a Műcsöcs nem nem nem Krisztán ellenére is meg lesz baszva? Erőből? Gusztustalan hústorony agresszív pfejj. Berágtam rá nagyon.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.13. 06:20:35

Pít meg übergusztustalan, elszállt seggfej, jelenleg tényleg Csíra és Anikó ér valamit, Homár üde színfolt a dumájával, de a játék szempontjából egy giganulla.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.13. 06:22:03

@Pácsó Ármándó: milyen levél? Lemaradtam. Amúgy meg kurvára megérdemli, hogy észhez térjen. Az élet nem habostorta ugye.

független sorozatfüggő 2012.04.13. 07:40:31

Az lett volna sokkolóbb, ha Meláknak nemcsak meg kell győznie Pítet, hogy áldozza fel Petrát, hanem egyenesen az övé lehetett volna a döntés, hogy Petra vagy búcsú Nikitől.
Hm.. nem tudom mit lépett volna, csak sejtem, de utána valószínűleg megbánta volna.
Vagy ha Nikita Broki mögé áll, és Melák Edinkát áldozta volna be ?

Neretil 2012.04.13. 07:42:15

@Macaroon:
Hogy mit vártunk? Ember, ebben a játékban nem a nézőnek kell benyalni, hanem a társaidnak, különben nem maradsz bent. Az a minimum lett volna, hogy ha ennyire antiszociális, akkor is legalább megpróbálja megjátszani magát és oda megy beszélgetni, információt gyűjteni, vagy ha a többiektől hányingere is van, de legalább 1-2 emberrel jóban lenni, akik talán bent tarthatják.

Hisz addig nem jutott el ez a csaj, hogy megkérdezze, hogy eddig mi történt a játékban, kik voltak bent és ki-mit csinált, kik estek ki és miért. Pedig ezek még csak nem is barátkozós kérdések, hanem alap dolog lett volna a játéka kialakításához.

A mély vizet meg nehéz helyzetet meg hagyjuk már. Előtte is megoldották jó páran és csak alkalmazkodni kell. Pítet például ki akarták csinálni, most meg gyakorlatilag ő a vezér. De ha nem nyögi Krisztián arcába, hogy leszarja, hogy Nikinek kellett menni, hanem legalább picit megjátssza magát és benyal neki, akkor simán mögé állhatott volna Csírával és Melák őt tartja bent.

Neretil 2012.04.13. 07:44:22

@Neretil:
Jah, amúgy meg kár vitatkozni ezen, mert az Extrában egyetlen szimpatikus lépésként a csaj maga ismerte be, hogy ő cseszte el a játékát, mert nem gondolta, hogy ennyire antiszociális és hiányzik belőle a barátkozós és bulizós oldala. Szóval kár ragozni, ezzel a stílussal ebben a játékban 3 napig bent lenni is maga a csoda.

kovácspéterke 2012.04.13. 07:50:06

Nem bírtam kirát, de örülök, hogy visszajött, komolyan, ő vágja egyedül a játékot, képes látni előre hárommal.

újniki katasztrófa, mégis mit gondolt, hogy mitől marad bent? sztem eltévesztette, h mi az érzelemmentesség, nem az, hogy fabábut játszol három napig. szóval sztem nem érzelemmentes, hanem hülye, aki nem ismeri fel, hogy érdemes néha hús vér emberként viselkedni. a párválasztón bemutatott gyakorlatát meg egyáltalán nem értem, miért állt pít mellé, két szót nem beszélt vele. btw sztem már akkor nézett egy nagyot, amikor anikó levente mellé állt. a kamion meg felfoghatná, h nem újniki kérte, h kidobhassa pokahontaszt.

újpéter nekem egyre szimpatikusabb, csak ne mondogassa, hogy nememnél fogva.

kiváncsi vagyok, edinára, milyen lesz most, remélem, nem megy le még jobban kutyába, bár az, hogy remélem engem választ a barátnője helyett nem ígér túl sok jót.

beacska 2012.04.13. 07:53:27

@Neretil: na még az lett volna szép, amikor Krisztiánnak Kíra és ÚjNiki közt kell választania :))))!

dennis rodman 2012.04.13. 07:53:29

Köszi sixx!Lehet te többet láttál a győzködésből..mi viszont szinte semmit!Kváncsi lettem volna féltengely tagolt artikuláltan kifejezett indokaira.
Ha úgy beszélt mint a riportokban, akkor szerintem Ujpeti nem értette miről beszél.

cézé 2012.04.13. 07:54:48

Hipertől ugye nem csak engem ráz a hideg? A fejrángás, meg az az affekta nyávogás amit leművelt a szendvicseivel, hát, elemzőnek jó idegrendszere lehet. Bárcsak kibaszná már valahogy, bosszúból, de sajnos, úgy tűnik, fiú jön.

Pít előadása pedig a Melákos búcsúzós ügy után, amikor védte ujnikit, számomra ötös volt.

Ditti82 2012.04.13. 08:01:20

@Macaroon: Anikó egy idegesítő luvnya.

capa05 2012.04.13. 08:01:28

Sziiijjja!
Most néztem, hogy tegnap te akkor léptél fel amikor én le..

capa05 2012.04.13. 08:02:02

@beacska: az előbbit neked írtam.

mocskosmacska 2012.04.13. 08:10:33

Szerintem az lesz az ikrek feladata, hogy bemenjenek mindketten, de összehozzák azt, hogy a többiek nem vegyék észre, hogy ők ketten vannak, hanem azt higgyék, hogy ez egy ember.

mocskosmacska 2012.04.13. 08:11:45

@független sorozatfüggő: Az lett volna jó, ha melák elvállalja párnak újnikit, akkor cserében elbúcsúzhat nikitől.

B. Bíró 2012.04.13. 08:13:18

Nem olvasok végig 800 hsz-t, bocs, ha ismétlek:

1.) Hajrá Omár.
2.) Szerintem lett volna csavar a Kíra sztoriban, mert szerintem fel volt kínálva Meláknak, hogy visszautasítsa őt, és akkor nem teljesül a küldetés. ezt meg is kérdezték Meláktól, de ő annyira nem volt magánál, hogy nem értette meg.
3.) újNiki a franchise leghülyébbje, gyakorlatilag bárhol - beleértve Brokit, és talán nem beleértve Omárt - lett volna egy halvány sansza, de ő odaállt, ahol 0 % volt az esély.
4.) Szerintem az egész évad legjobb jelenete volt a szendvicsezés, ahogy Elemző ott ül, és végigfut a fején, hogy bazmeg, és ez lesz most még két hétig, amíg ugyanolyan észrevétlenül el nem tűnök, amilyen észrevétlen itt voltam.

Müszélia 2012.04.13. 08:15:24

@ő-szinte: nem-nem. gondolj csak alekosz fülnyaloszra. végül is, ő az etalon, igaz?

cézé 2012.04.13. 08:15:28

@mocskosmacska: én is ezt gondolom. Ha nem veszik észre a többiek, akkor védettek lesznek. Szerintem nyert ügyük van:)

Más is észre vette rajtam kívül, hogy Melák alig tud beszélni, fogalmazni? Pont, mint amikor valaki egy könyvet el nem olvas, egy sort le nem ír. Csak rakosgatja egymás mellé a magyar nyelvtan minden szabályát sutba dobva az általa ismert 85 szót. Igazi hülyegyerek.

beacska 2012.04.13. 08:15:53

@capa05: sziaaa...mert, itt voltál? ;)))

cézé 2012.04.13. 08:17:12

@B. Bíró: én pedig bízom elemzőben, és abban, hogy a vörösre sült homloka mögött most azért elindult valami, és amikor ment fel csendben a lépcsőn a konyha vagy mi a fene felé, akkor már fogalmazta magában, hogy na majd adok én neked szendvicset, te idióta.

mocskosmacska 2012.04.13. 08:20:01

@cézé: Igen, csak szegénynek várnia kell a következő kiválasztóig, mert most két fiú jön.

capa05 2012.04.13. 08:22:24

tegnap estefelé.. igen

cézé 2012.04.13. 08:22:37

Lányok (és fiúk), abban ugye mindenki egyetért, hogy az évad smink-bűncselekménye az tegnap Petra arcán volt elkövetve?:))

B. Bíró 2012.04.13. 08:29:08

@cézé: Ez kevés lesz Hiper mellett.
Az meg egy külön érdekesség, hogy Hiper két ellenségnek kínált fel szövetséget Kíra-Melák, hát tartok tőle, hogy ezt melák szívja meg.
Ja, és körülbelül most kezdődik a játék.

cézé 2012.04.13. 08:31:48

@B. Bíró: Én abban sem vagyok biztos, hogy kit akar átbaszni, Elemzőt szegényt, vagy Melákot. Úgy hazudik ez a nő, hogy rossz nézni.

beacska 2012.04.13. 08:34:40

@capa05: nem nagyon szoktál véleményt alkotni...hogy a gyerekekkel? gyanítom hasonló a véleményed, mint nekem, de ki tudja, a pasik mindent másképp látnak ;)))

beacska 2012.04.13. 08:36:44

@cézé: nem rossz nézni :)))
én úgy láttam, Krisztiánnak egy "kölcsön kenyér visszajár" szövetséget ajánlott fel. nem gondolta ő ezt olyan vérkomolyan...azért emlékszünk még rá, hogy féltékenykedett 2 napja. még Leventének is kínos volt ;)))

beacska 2012.04.13. 08:37:31

@beacska: ááááá...össze-vissza kihagytam komplett szavakat...pedig már megittam a kávém...PÉNTEK!!!!

LoveMy 2012.04.13. 08:41:13

@Pácsó Ármándó:
Hy :)
Azért feltenném azt az egyszerű kérdés úgy am block: Miért a párválasztó után ajánlkozott fel a rángatozó Hiéna Meláknak? Miért nem előtte?
Ebben a részben, aki kiverte az ipari áramot az a Hiéna, és a Melák!

@Macaroon:
Igazad van, sajnos ez a vágómarha Melák rohadtul használja a testét, mint az állatok felfújják magukat és üvöltenek, hogy így kergetik el az ellenfelet!
Már múltkor volt egy ordítása a Hiénának (vitakezelés gyanánt?) de most Pít leszarházizálása megérne már egy KIZÁRÁST!!!!!!!!!!
De nem kell félni, a Csíra nem felejt, és még csak most jött el az ő ideje!!!!
:)

LoveMy 2012.04.13. 08:45:29

@cézé:
Nem csak Neked, de azért én még adnék rá 2400V-ot, csak hogy teljes legyen kép! :)

wadalma 2012.04.13. 08:56:12

"Jövő héten ikrek érkeznek bazdmeg, ez érdekes lesz, Naomi soha nem jön rá szerintem, hogy ketten vannak."

Jaj lefordultam a székről...

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 08:57:12

Szegény kis Melák.. én már rendesen sajnálom..
Hozzá képest a százas szög integrált áramkör :D

Edina meg a másik looser... szerintem még egy órával az adás vége után is ott állna az aranygolyóval a kezében értetlenül, mikor Broki már rég ledobta... :D

Szerintetek is bevágva lett Broki mondata elé az Edina szó?
Szerintem tényleg nem hullatna könnyeket ha kiesne a csajszi :D

f.fredericks 2012.04.13. 08:57:37

Szép jó reggelt!
A tegnapi részhez csak annyit, hogy szerintem a Jégkirálynő beküldése a szerkik kétségbeesett lépése volt, hogy szétrobbantson egy erős párt, ami TT beküldésével nem sikerült (pedig ő volt Műanyag zsánere). Neki egy öngyilkos missziója volt, azt elvégezte, lehet még pénzt is kapott érte. Amúgy megnéztem volna Melák agya hogy füstöl el, ha Csíra és ÚjNiki is mögé áll. Biztos, hogy Csírát választotta volna, de lehet akkor HÉ benyögte volna akkor is, hogy ha ÚjNikit választja akkor elbúcsúzhat RégiNikitől. :)

Hiper egyre vállalhatatlanabb, de én kitartok mellette, mert a többiek is gázak.
FSzK a legalja a babos hányásával, még répa se volt benne, pedig az minden hányásban van.
Brokiné a Broki alatti szuszogásával az Extra utolsó 5 percében. (amúgy tök gáz, hogy a Broki nélkül tök normális a csaj, de amint 3 méteres közelébe kerül Máté, leszáll a rózsaszín köd, és game over)
Petra vicces, én bírom, Pítnek jó játékszer, és talán ha még pár hétig bent marad még színe is lesz.
Csíra nomen est omen. Hihetelen önbizalma van viszont, vele Broki nem tudná megcsinálni, amiket Naívával megtesz.

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 09:07:28

@cézé:

Egyetértek... Bár Sixx-et idézve.. sz@rból nehéz várat építeni :D

GL-581 g 2012.04.13. 09:12:56

Sixx, azt a képet Petráról muszáj volt? Kissé készületlenül ért, úgyhogy sikerült az asztalra köpnöm egy szép adag kólát. :DDD

Akkor most olvasok tovább. (Hirtelen furcsa csend lett az irodában...)

capa05 2012.04.13. 09:18:50

@beacska: az első mondat nem egészen világos.. a többi rész egy- egy kivétellel stimmel.

Vadkörte82 2012.04.13. 09:23:39

@beacska: Ujvári Péter.

@LoveMy: Hiper utáloma stílusát, az ilyet az életben is kerülöm..remélem ő repül..jövőéten sajna nem, hacsak testileg nem bántalmaz már valakit..Pít nagyon jó!

beacska 2012.04.13. 09:24:08

@capa05: csak a lakókról alkotott véleményedet próbáltam bénán megtudakolni ;)

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 09:31:35

Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy ennek a Nikolettnek van valami szupertitkos küldetése, de nem, baszki ez a muff tényleg ennyire egyszerű volt. Érthetetlen, hogy mit akart ebből a taktikából (muhaha!) kihozni, nagyon fog hiányozni. Csak tudnám a többkörös casting során mi a faszt láttak benne, hogy átment a rostán? Orálisan fixálta a zsűrit, vagy hogy?

Hipertől agyfaszt lehet kapni, valószínű, ha nem egy ilyen halvérű csóka lenne a párja, mint LMZő, más faszi már rég elásta volna valahová a mödanszié mellé. Viszont egyelőre egyáltalán nem játszik rosszul, oda áll ahová kell, épp annyira gátlástalan, amennyire a játék megkívánja. Ha kordában tudja tartani az idegbeteg hisztiket és ésszel nyomja, sokáig játékban lehet.

jo.e 2012.04.13. 09:35:02

@Neretil: Igazad van. Teljesen korrekt értékelést adott magáról. Ha ez most lett neki nyilvánvaló, akkor már megérte kiutaznia. De komolyan.
----
Krisztiánnal kapcsolatban meg komolyan eszembe szokott jutni, h. nem félnek e tőle bent. A szó szoros értelmében. Mert mondjuk törött orral nézni, ahogy kizárják a játékból nem lehet valami felemelő...

pilar ternera 2012.04.13. 09:38:35

Én is pont azon filóztam otthon hangosan, hogy a több 10 ezer jelentkezőből, hogyhogy Újniki befutó tudott lenni?!?! :-O)

Nekem Hiperből már több mint elég, jó lenne, ha LMZ megszabadulna tőle mielőbb. Erre egyre nagyobb az esélye, mert mindenkinek kezd belőle nagyon elege lenni.

Edina jó lehetne Máté nélkül, kár, hogy nem megy neki, pedig Máténak is jól jönne már egy pofáraesés.

Csíra istenkirálynő, remélem, halálra szívat mindenkit bent! :-)

Píten pedig csodálkozom, hogy ő csodálkozik a többieken és reakcióikon. Eddig nem tűnt fel neki, kikkel van együtt hetek óta? :-O) Remélem marad jó sokáig!

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 09:39:04

@nyílegyenes labirintus:
Én is azt hittem h JégNikolettnek volt valami extra titkos feladata!! :)
Lehet h volt is..megmondták neki, hogy ott van az a Nagyon Műanyag csaj, nahh azt ki kéne kipaterolni..cserébe nyaralhatsz egy hetet...:D
De az is lehet, h a szerki unokahúga :D

capa05 2012.04.13. 09:39:08

@beacska: azzal nincs gond egyetértünk,számomra az a szórakoztatóbb, hogy itt a kommentelők között is megtalálható egy- két szereplő stílusa, habitusa.. Mint ahogy nekem a szereplők közül Anikó sok, van hozzászóló is akivel szemben így érzek és ilyenkor inkább visszavonulok.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.13. 09:41:44

Melákot jól pofán kéne verni.
Pár hét és láthatja a műnőt, erre meg ott picsog és benntartana egy gyök nullát?
Péternek igaza volt.

Hiper gáz, de kezdem úgy érezni,hogy ő majmi2, csak kicsit konszolidáltabb kiadásban, kevésbé útszéli stílussal.
És végül is jól csinálja, mert a faszik ugrálnak neki, mint a pincsik.:)

Na,Brokiék ujj alapokra helyezték a kapcsolatukat.. csak azok a hangok..azt tudnám feledni.

Az ikrek nagyon ígéretesek. Végre jó pasik is lesznek már.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 09:43:07

Jó reggelt mindenkinek!

@LoveMy: Ezek szerint neked Anikó nem szimpatikus? :-)

@f.fredericks: "A tegnapi részhez csak annyit, hogy szerintem a Jégkirálynő beküldése a szerkik kétségbeesett lépése volt, hogy szétrobbantson egy erős párt, ami TT beküldésével nem sikerült (pedig ő volt Műanyag zsánere)" Ezzel nagyon fején találtad a szöget, magam is pont így gondolom!

Vadkörte82 2012.04.13. 09:44:35

@Pilar Ternera: minden szóval egyetértek. Pít jó, remélem a jövőhéten helyretesz 1-2 embert.

The Game 2012.04.13. 09:46:00

Volt valaki Szegeden?

beacska 2012.04.13. 09:47:03

@capa05: az a vicces, hogy tegnap beszéltem az öcsémmel telón a játékról. Eléggé egy hullámhosszon szoktunk lenni, a kultúr-, és neveltetési körünk is egyforma, úgyhogy mondhatni súrlódás mentes a kapcsolatunk és mégis tökre másképpen látja a szereplőket: szerinte Máté halálosan jó fej, jó dumával, Pít meg egy pöcs, aki csak bohócnak került be. Én meg mondtam neki, hogy pont fordítva látom...ami, persze nem meglepő, mert ő tavaly pölö SzentDanit utálta (szó szerint, nem értette a stáb női tagjai mit esznek rajta oly' igen nagyon)....szóval vicces, hogy egy balkezes hal szingli férfi másképpen látja ugyanazt, mint én :))))

beacska 2012.04.13. 09:47:49

@The Game: igen. 25 éve osztálykiránduláson. miért?

pilar ternera 2012.04.13. 09:50:41

@Alfonzina: pontosítsunk: LMZ ugrálneki,mint egy pincsi, a többiek (Melákot hagyjuk!) lesz@rják/utálják.

csak a beharangozóban láttam az ikreket, de nekem ők 2 másodperc után tökhomárnak tűnnek, add, hogy tévedjek! ;)

The Game 2012.04.13. 09:50:44

@beacska:

Köszönöm, pont erre a válaszra vártam :D

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 09:51:29

@The Game: Én még most is ott vagyok :-)
Annyit hallottam az ÉH2 szereplőiről, hogy az összes (az is aki még nem ment be) felvonult délután a sétálóutcán és fényképezkedtek. Később mentek el valahova a közönségtalálkozóra.

pilar ternera 2012.04.13. 09:52:46

@beacska: :D:D:D

gondolom a bulira kérdezett rá... :)

Vadkörte82 2012.04.13. 09:56:45

@Pácsó Ármándó: mesélj Pácsó! van közös képed az ótószerelővel v plasticcal?? :))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 09:58:41

@LoveMy: "Miért a párválasztó után ajánlkozott fel a rángatozó Hiéna Meláknak?"

Talán azért, mert most nem a Meláknak kellett bárhová állnia, hanem a csajoknak.

mangalor 2012.04.13. 10:02:36

jó reggelt,
sixx hv-jával csak annyiban nem értek egyet, hogy sztem nem minden csaj rosszlábú, sőt... A Hiéna alakja a legjobb, a lábai sztem elsőrangúak, de Naomi is csinos sztem... persze ízlések és hányások, de az biztos, hogy szegény Peetra úgy néz kia a vékonyka Csíra mellett, mint egy kétajtós szekrény:)

@cézé: sztem igen:) Melák bárilyen nagyra tartja magát egyrészt kisfiú, másrészt primitív, pallérozatlan elme, nem beszélve a nőkhöz való viszonyáról. Nekem Conan a barbár jut eszembe róla, kinézetre is és az artikulálatlan beszédéről is. Totál egyet értek abban, hogy sztem is képes lenne megütni egy nőt, mert az szerinte megérdemli.

Nem tudom, Hiénát hogyan fogják kitenni, hacsak a Papucsállatka nem kezd el B tervet kovácsolni. Minden ellenére nekem Levente szimpi, és én is remélem, hogy hamarosan lázadni kezd, vagy mittudomén...

Hana30 2012.04.13. 10:04:11

@Varbaro: Egyedül Hipernél szoktam perverz érzelmeket felfedezni magamban. Néha szeretném fejbeverni egy szívlapáttal :)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:06:14

@Vadkörte82: Én nem tudtam menni, egy ismerősöm ismerőse fényképezett egy újság/honlap megbízásából és onnan halottam áttételesen.
Pedig megkérdezhettem volna Máté-Edinától és Melák-Műanyagtól hogy együtt vannak-e még, Hipertől hogy mit szed, ellenőrizhettem volna Zombina színét egy RAL színskálán, megnézhettem volna LMZ láthatatlanná tévő köpenyét, Noémitől megkérdeztem volna hogy idősebb-e, mint ... :-), Csírát felizgattam volna egy mágnessel, stb. :-)

mangalor 2012.04.13. 10:07:22

@Pácsó Ármándó: aki MÉG nem ment be??? fotók?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.13. 10:07:33

@Pilar Ternera: nemnem, nagyon is jónak tűnnek.:)
ha megnézed, akárki kerül Hiper mellé, az bepincsul.:) ergo valamit jól csinál, vagy jól választja meg a párjait.:)

jo.e 2012.04.13. 10:08:33

Már 1 csomó kifejezést ismerek a dugásra, de a "megbízunk egymásban"-t még csak tegnaptól, Mátétól :))

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:09:46

@Hana30: Hiper már nagyon Pókmajmosodik, csak nem nyilvánosan dolgozik.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 10:10:30

Nekem újNiki mint nő nagyon tetszett, és amikor beszélt valamelyik részben három mondatot az se volt gáz.

De játékosnak atomhülye volt szegény: valahogy nem sikerült felfognia, hogy ha (teljesen őszintétlen) bűnbánatot gyakorol és nem hangoztatja folyton, hogy szarik minden emberi dologra és beszélget a többiekkel, akkor simán bent maradhatott volna - pont a Melák mellett.

Nekem szimpatikus, ahogy Hiper és Csíra játszik, Csíra rá fog nyomulni az elemzőre, mert pont olyan ostoba fasz, mint Péterke volt.

Remélem kihasználják az ikrekből adódható félreértéseket a szerkesztők.

jo.e 2012.04.13. 10:10:49

@Pácsó Ármándó: Ezek tényleg kínzó kérdések. Csak el kellett volna menned! Ezt elb..tad :)

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 10:11:34

@paranyuszi: Szerintem, miután felvették az anyagot, hogy Jégnikolett a ceremónia után elhúzza a bőröndjét, a szerkik zsákot húztak a fejére és eladták egy drogkartellnek, legyen valami haszna is, hogy kiutaztatták a semmiért. :)

Szerencsétlen Melák igazán befejezhetni a Vihar a biliben című egyszemélyes szappanoperáját, röhej amit művel...

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 10:16:14

@nyílegyenes labirintus:
:D:D:D
vagy eladták a veséjét, hogy megtérüljön a repjegy ára :D

Szegény Melák annyira béna, hogy néha már rendesen sajnálom :D

playoff szakáll 2012.04.13. 10:18:35

3. bekezdés közepe:
"Naiva Brokinak nyavajog, mire a faszi..."

Oziriszra és Ápiszra mondom, sixx! A "nyavajog" ly-nal van helyesen!

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:21:17

@mangalor: Körbekérdezek, hátha

És a többieknek: Ti mit kérdeznétek tőlük?

@nyílegyenes labirintus: Attól tartok Melák még korántsem fejezte be, sőt!

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 10:21:19

@RAMBO: Bent maradhatott volna Melák mellett ? :-O Hogy, ha Kírának is oda kellett állnia? Ráadásul biztos, hogy Faszpörgettyűt választotta volna, nem Újnikit, aki elvette a gumibabáját...

pilar ternera 2012.04.13. 10:24:13

@Alfonzina: bocs,helyesbítek: a metro-szexualitás mintapéldányai!
jól választ.:-)
@nyílegyenes labirintus: Melák sztem tényleg egy nagyra nőtt óvodás,(rekaciók, megnyilvánulások, minden) bár lehet, ezzel megsértem a 6 éves lányomat!

LoveMy 2012.04.13. 10:25:45

@RAMBO:
ez a költői kérdésre nem ilyen egyszerű a válasz, mint a százas szög!
Azért a párválasztó után nyalt tövig Hiéna Meláknak (vagy ment mélytorokra), mert ha párválasztó előtt teszi ezt, nagy esélye volt, hogy ő esik ki! És ez a gyökér Hiéna szerinte"nagy taktikus" lévén azt gondolja 1. Melák erős játékos 2.így végleg kiejti Csírát
Csak arra nem gondol, hogy Csíra rá feni a fogát!
Egyébként most, hogy az ikerfiúk bejönnek, és védettségük lesz, akkor azt egyik kieső Melák lesz, mert Csírának itt lesz a lehetőség és ráhajt az egyikre, hogy az utolsót rúgja a maga alá rottyantott Meláknak!

Katicavirág 2012.04.13. 10:26:43

Nem tudom mért bírják ennyien ezt a Csírát, ahogy beszél úgy forog a szája, olyan ellenszenves flegmasággal, jó értem én, hogy jó a dumája, de ilyet a havannai lakótelepen is bármikor találni!
Na mind1!
Szerintem Pít kicsit nagyképű lett, de még mindig Ő a legértelmesebb!Omar humora No.1 de a játék szempontjából gyenguci!
Remélem az ikrek nagyot alakítanak, bár így első ránézésre nem túl szimpik, de végre pasik és nem passzív tyúkok!

Hana30 2012.04.13. 10:29:45

@Pácsó Ármándó: Igen, de Pókmajom szemtől-szembe volt gusztustalan, ez a nő még talán rajta is túltesz. Szerintem néha saját magában sem bízik :) - és valami robbantás várható.

Csak nekem van már rettenetesen elegem Noémiből? Hogy az összfoglaló első negyed órája azzal telt, hogy ő milyen rosszul van és milyen színűt és hogy guggolt és stb.? Mindezt egy reggelijét fogyasztó társaságban. Ez a nő egyszerűen közönséges és alpári. Én szégyenlem magam helyette.

Broki meg szerintem egészen a játék végéig megpróbál majd kitartani Naíva mellett több okból is:
1. szereti a szexet és egyenlőre azt Naíva biztosítja a számára a hotelben.
2. Azáltal , hogy szexelnek, Brokinak lett egy irányítható párja, akiből úgy csinál hülyét, ahogy akar.
3. Mivel Naíva feje fölött ott lebeg a köd, Broki biztos lehet benne, hogy bármilyen körülmény merüljen is fel, Naíva őt fogja választani. És ez akár 25 millát is jelenthet.
Bár ettől még azért nem vagyok benne biztos, hogy itthon már nem a régi barátnőjével hancúrozik. Bár Edina nagyon csinos nő, szóval szeirntem aligha dobja majd (hacsak nem megy a nyavalygással és a követelőzésével az agyára). A másik csaja meg nem hiszem, hgoy visszafogadná, most hogy egy ország előtt dugott félre.

pilar ternera 2012.04.13. 10:30:37

@Katicavirág: azért bírják/juk, mert végre valaki JÁTSZIK!
remélem a kubai havannai lakótelepre gondoltál, mert a budapestin laktam néhány évet és azzal semmi gáz nincs! :-P
végre pasik?!?! eddig is csak a pasikat szívatták bent!

Hana30 2012.04.13. 10:30:42

@LoveMy: Persze, beszállhatsz...
Ezek szerint nem csak nekem vannak ilyen kényszerérzeteim :) Van méretes lapátod?

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:31:15

@LoveMy: Jól érzem, hogy neked Anikó nem szimpatikus? :-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 10:31:52

@Pilar Ternera: Amellett, hogy együgyű,rettenetesen egoista figura, de ez részben a korából is adóik. Tényleg ne sértsd meg a kislányod... :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 10:32:49

@nyílegyenes labirintus: szerintem nem, ha ügyesen ápolja a lelkét, lecserélhette volna a Műanyagot. Persze ehez le kellett volna vennie, hogy párcsere történt. Szerintem Csírát jobban utálja Melák.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.13. 10:34:25

@Pilar Ternera: legyünk őszinték.

szerintem minden jól mükődő kapcsolat alapvetése,hogy jól válasszunk partnert.
minden más csak körítés.

LoveMy 2012.04.13. 10:34:28

@Hana30:
Sajna nincs szenes szívlapátom, mert gázzal fűtök! De feltétlenül veszek! :)

@Pácsó Ármándó:
Hogy neked micsoda megérzéseid vannak!:D

pilar ternera 2012.04.13. 10:34:50

@nyílegyenes labirintus: az egoizmus ilyen szintje is gyermeki tulajdonság, ami akkor még normális...
tényleg sértés, mert ő már úgyis megkérdezte, hogy miért nézzük ezt a sok hülyét! ;)

Hana30 2012.04.13. 10:35:48

@LoveMy: Volt idő, mikor rosszul voltam Csírától, mert elég beképezelt, csak nem tudom mire. Sőt ha belegondolok, még mindig rosszul vagyok tőle. DE! Remélem azt az idegbeteg bolondot kipenderíti majd a hotelből! Mert úgy tűnik az ellenszenvemnek is vannak fokozatai. Úgyhogy hajrá Csíra!

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:36:41

@Hana30: "Igen, de Pókmajom szemtől-szembe volt gusztustalan" ezt mondom én is, Hiper rejtve aknamunkál.

"Csak nekem van már rettenetesen elegem Noémiből?" Nekem Noémi egy igazi "vak ló". Kiszámíthatatlan, megy a saját feje után, megfordul a porcelánboltban és nem érti a csörömpölést.

pilar ternera 2012.04.13. 10:36:43

@Alfonzina: bölcsességed esetleg korodból adódik? :-P

LoveMy 2012.04.13. 10:37:13

@nyílegyenes labirintus:
Melák csak testre gyúr, agyra nem! Gondolom a családja mondta neki, hogy jól teszed fiam, támogatta mindenben :) És azalatt a 4 év alatt míg az alvilágban dekkolt, biztos a fehér por is megtette hatását már, ami a szürkeállományt illeti!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 10:37:41

@LoveMy: Ehez vajon miért kell védettség, ha a Csíra választ???? Mindössze azt kell elérnie, hogy az egyik mögé álljon, nem?

Honnan tudod, hogy az ikreknek lesz védettsége?

Szerintem Hiper átlátta, hogy Csírának nem pálya a Melák, és azért ad neki menekülő utat az új fiú elől (ha az nem védett) mert tudja, hogy Csírának nagyon megfelel az Elemző, akit úgy irányíthat, ahogy akar. Ezért mondta Meláknak, hogy "megoldjuk az Elemző bennt tartását".

pilar ternera 2012.04.13. 10:39:40

@Pácsó Ármándó: Noémi a legsötétebb játékos a ÉH hosszú történetében! de mivel többeknek is ő a B terve, sajnos el kell még viselnünk egy ideig (ha nem a végéig!)

Hana30 2012.04.13. 10:40:03

@Pilar Ternera: Ezen behalok! És mennyire igaza van nem? Üzenem a kislányodnak , hogy a sok agyhalotton nagyon jókat lehet röhögni. Hát ezért nézzük.

LoveMy 2012.04.13. 10:40:31

@Hana30:
ugyanígy gondolom én is! Van egy sorrend, amelyben most a Hiéna van a katapulton! :)

pilar ternera 2012.04.13. 10:41:39

@Hana30: én is ezt mondtam neki! :)

Vadkörte82 2012.04.13. 10:42:12

@Hana30: ez így igaz Brokiékra..itthon (vagy már ott) ejtette Edinkát szerintem...aztán meg scajokat bármikor bárhol talál merthátő most ÉdenMáté..egy ideig...és ezt vhogy Edinka is feldolgozza.talán.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:43:12

@RAMBO: Szerintem Hiper most két ellenfelet nézett ki, Csírát (mert fél a bosszújától) és Krisztiánt (még mindig Papi elvesztése miatti megtorlásként) egyszerre puncsol nekik és próbál alájuk tenni

LoveMy 2012.04.13. 10:44:10

@RAMBO:
és ennek az igen "nagy taktikus" Hiénának meg majd mindenki bólogatni fog:
te ide állsz, te oda állsz...
HAHAHAHAHAHA!!!!!!
Majd csak beleér a bilibe a keze és felébred: " Robbantás lesz" (Hiéna)

hugs_7 2012.04.13. 10:44:27

Az a legnagyobb baj,hogy most kb. Hiper az egyetlen játékos,aki valóban játsza a játékot. Még, ha szörnyen irritáló és kétszínű is, ő eddig az egyetlen aki valóban taktikázik. Vicces,hogy ezt az összes többi játékos is látja, mégse vágták még ki,tehát valamit jól csinál:) Azért én Csírától is remélek valami kemény attrakciót,ha már visszaküldték. Amúgy ha egy hangyányi esze lett volna ÚjNikinek,akkor beáll Melák mögé,mert Melák simán kivágta volna Csírát,mert fél tőle,hiszen a csaj tudja,hogy Melák vastagon benne volt abban,hogy ő kiessen...Edina,Istenem szegény annyira naiv( vagy hülye?), szeretném,ha jövő héten varázsütésre kinyílna a szeme és kivágná Mátét. Annyira nem értem a csaj,rájött,hogy Máté gond nélkül kivágná mégsem agyal B-terven,ennyire nem lehet szerelmes!Edinának saját maga a legnagyobb ellensége,ki kéne vágnia Mátét mielőtt a csávó az első dugható delikvensért lecseréli. Amúgy tényleg úgy tűnik,hogy a hotelben palik közül egyedül Mátéba és Omárba szorult némi ész, nem értem ők miért nem lépnek valami szaftos kis szövetségre. Ikrek jók lesznek, én ismerem az egyik fiút személyesen(Patrik), de mindkettő nagy sunavadász:D Szerintem is az lesz,hogy nem szabad kkiderülni,hogy ők ikrek és ha ez sikeres akkor védettség,akkor viszont remélem lesz nagy robbantás!!!

pilar ternera 2012.04.13. 10:44:39

@Vadkörte82: sztem is egyértelmű, h Máté már most lesz@rja Edinkát, nem hogy kint!
sajnálom is Edinkát, hogy így elvette az eszét a szerelem, mert jó játékos is lehetett volna enélkül. olyasmi, mint tavaly Alíz...

f.fredericks 2012.04.13. 10:46:31

@Pácsó Ármándó: szerintem Krisztián pont nem volt benne Papi kiejtésében, mert az a Muzsikus műve volt, és Krisztián a lehetséges áldozatok között volt. (arra most már nem emlékszem, hogy Ő is áldását adta-e rá, de nem hiszem)

@Vadkörte82: ajjaj ebbe eddig bele se gondoltam, kijön és most ő lesz ÉdenMáté (amúgy ez a szerep tetszhet neki, mert amikor anno Pít bejött már így mutatkozott be neki). Sok kis "Naívát" meg fog dönteni az ziher.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:47:20

@Pilar Ternera: "ajnos el kell még viselnünk egy ideig (ha nem a végéig!)" Igen, de ő olyan öntudatlan ebben is. Meg fog lepődni, hogy mit kell csinálni ott azzal az arany gömbbel a kezében, a súgók meg majd vért izzadnak a partvonalon kívülről :-)

Kallisztó 2012.04.13. 10:47:57

Remélem Melák bent tud maradni, egészen megsajnáltam. Pítet egy péklapáttal verném pofán, amikor előhozza, hogy kint milyen kemény az élet. Persze, amikor Noémi nem smúzolt vele, drámázott rendesen. Noémi meg nem is annyira agyhalott, feltéve, ha magától váltott Omárra. Neki Pít mellett tényleg nincs már semmi keresnivalója. A fickó nagyon nyeregben érzi magát, minek játszotta a sértődöttet amikor Krisztin megmondta, hogy 3 nője van a hotelben. Hatalmas lenne, ha a következő ceremónián őt küldenék haza. Kírában azért nem bízhat meg ő sem. Ha a csaj a legerősebb embert akarja kiejteni, akkor Brok vagy Pít lesz a célpontja, de szerintem tudja, hogy Brok után pakolhatna ő is.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:48:40

@Alfonzina: Szóval Pilar tapintatos kérdésére válaszolva, nem vagy öreg :-)

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 10:49:10

@Pilar Ternera: :)

@RAMBO: Nem hiszem, de már nem számít.

Ennek a csajnak, ilyen mentalitással annyi esélye volt, mint féllábúnak a seggberúgóversenyen.

pilar ternera 2012.04.13. 10:49:16

@Pácsó Ármándó: abszolút egyetértek! nagyon nincs képben semmivel kapcsolatban! az arca minden párválasztón egy tanulmány!:)

Vadkörte82 2012.04.13. 10:51:42

@Pácsó Ármándó: vicces vagy ma :)..öö is.

@Pilar Ternera: én is láttam volna benne perspektívát, de sajnos ez a szerelem..alíz tavaly jól jött ki ebből..de látható, hogy érzelmek nélkül még az ótószerelő sem bírta..anikó is féltékenykedik, Ostobenkó is már lassan a macira is féltékeny..

jó kis buli van most bent...nekem tetszenek az új paisk első blikkre..pedig nem ilyeneket eszek reggelire (by Csíra)

pilar ternera 2012.04.13. 10:52:29

@Kallisztó: ezért szeretek itt olvasgatni/kommentelni! :) hogy mennyire másképp látunk dolgokat, mikor ugyanazt a műsort nézzük! :-O)
Pít az egyik kedvencem, Noéminél agyhalottabbat még nem is láttam, stb... :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.13. 10:53:51

@Pácsó Ármándó: attól függ, mit tekintünk annak.:)
és persze nyomathatnék itt még jó pár közhelyet a témában, de nem koptatom a klaviatúrát ezzel.

a 3x-en már túl vagyok.:)

@Pilar Ternera: ugye nem hitted el, hogy Coelho...mondd, hogy nem..:)

Kallisztó 2012.04.13. 10:54:29

Ja, és amióta rányitott 2 párra is szerintem Broki azt hiszi, hogy Melák levarrta Műanyagot, Levente pedig Hipert, csak ők jobban kordában tudják tartani a csajokat/azok a csajok jobban játszák a hűvöst kifelé.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 10:54:52

@f.fredericks: Krisztián Hiper szemében nem mint fő Papikiejtő-szervező van jelen, hanem mint Női Főellenség Niki leghűbb embere

Kallisztó 2012.04.13. 10:56:21

@Pilar Ternera: ez jó :)
Mondjuk simán lehet, hogy Noémi csak puncival döntött Omár mellett, nem pedig a fejével.

pilar ternera 2012.04.13. 10:56:40

@Vadkörte82: tavaly nem voltak ilyen érzelmek, okosabb játék is volt.
Melákot meghódítani, azért lássuk be: nem nagy kihívás! :)
Ostobenkó meg nem is értem mit féltékenykedik Pít miatt, mikor simán beállt Omár mögé! örüljön az álompasijának, oszt jónapot!
új pasikról már véleményeztem, remélem nem lesz igazam!

pilar ternera 2012.04.13. 10:58:37

@Alfonzina: legyen az én nevem is Naíva? :P

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 10:58:39

@nyílegyenes labirintus: ebben egyetértünk, ennyire hülyén nem lehet játszani ezt a játékot.

Emlékszem, az első szériában volt valaki, akit Ádámék noszogattak, hogy "neked szerintem a lányokkal kéne foglalkoznod, ha bent akarsz maradni" - az se értette, ki is esett. ÚjNiki is így járt.

pilar ternera 2012.04.13. 10:59:28

@Kallisztó: egyértelműen puncibefolyás volt! a másik szerve hiányzik vagy erősen csökevényes!:)

kovast99 2012.04.13. 11:00:52

"ha van isten, elbassza, és szemére kerül a fogkefe. "

Isten majd akkor próbál segíteni, ha legalább "I"-vel kezded a nevét.

f.fredericks 2012.04.13. 11:01:17

@Pácsó Ármándó: hát nem tudom, ennyire paranoiásnak még Hipert sem nézem.

Az is elképzelhető, hogy lesz két tábor, egy Melák mellett egy pedig Pít mellett (lehet a szerkik ezért csinálták ezt a kavarást a búcsúszkodással, hogy legyen alapja), és most jön a toborzás hete.

Amúgy full gáz, hogy FSzK még mindig bent van, valahogy ki kellene már tenni, de ő igazi survivor, mindig talál magának valami balfaszt.

pilar ternera 2012.04.13. 11:01:47

@Kallisztó: ez igaz lehet, lehet ezért is mondogatja Máté mindig, hogy Naívát nagyon elragadják az érzelmei és a többiek is látják ezt...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.13. 11:04:01

@Pácsó Ármándó: Krisztiánnak nem sok köze volt Papi elvesztéséhez, szerintem. Hacsak az nem szerep, hogy nézett, mint a birka, amíg a Muzsikus döntött.

A női ellenségnek meg nem sok értelme van, hiszen azonos neműek nem nagyon ejthetik ki egymást.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:05:10

@nyílegyenes labirintus: "Ennek a csajnak, ilyen mentalitással annyi esélye volt, mint féllábúnak a seggberúgóversenyen." Körülbelül. Erre mondtam, hogy N'Rikó-szindrómás

@Pilar Ternera: "mit értesz ÖREG alatt?!?! :P" :-) Ne kend rám, Te kérdezted :-)

@Vadkörte82: Véletlen :-)

@Alfonzina: Bocsi, csak Pilart akartam egy kicsit piszkálni, mert öribarik vagyunk vagymi :-)

@Kallisztó: "Ja, és amióta rányitott 2 párra is... " Ez még eszembe se jutott, köszi!

pilar ternera 2012.04.13. 11:06:52

@kovast99: honnan tudod, hogy Sixx egyisten-hívő?!?! :P ne lektorálj, kommentelj!

LoveMy 2012.04.13. 11:08:47

@hugs_7:
Több dologban nem értek egyet.
Hiéna annyira el van telve magával, hogy el is hiszi, hogy rohadt nagy taktikus. De a tervei szerintem nem érnek célba, mert ahhoz most elég jól elvágta magát tegnap a többség előtt!
Hidd el a többség nagyon utálja, és az hogy nem hangoztatják, nem azt jelenti, hogy nem ai fogják kitenni a Hiénát!
Melák miért tartotta volna bent azt a Jégnikit, aki kivágta a Műanyagot? Max. a mikroagyával mégis bent tartotta volna, ha T69 ajánlatát elfogadja és még egyszer körbenyalhatja a Műanyagot!
Edina nagyon is okos, sokkal jobban átlátja a játékot, mint a többi lány. És B terve is megvan, ha Máté a farka után megy! De mindkettő érdeke, hogy együtt legyenek, mert csak így jutnak el a 25milláig!

pilar ternera 2012.04.13. 11:10:13

@Pácsó Ármándó: bocs, Melák megfertőzött, mindenáron bűnbakot kell keresnem!!! :P
öribarik, naná! :)

hugs_7 2012.04.13. 11:12:39

@LoveMy: Mivel vágta el magát,mire gondolsz?
Szerintem Krisztián bent tartotta volna a csaj(ÚjNiki),ha kicsit megjátssza magát és elmondja, hogy sajnálja Műanyagot stb..,csak ehhez ész kellett volna. Szerintem Melák retteg Csírától(nem alaptalanul), ezért is fogja megfontolni Hiper ajnálatát(aki szinté fosik Csírától).
Edina...hát,nekem nagyon úgy tűnik,hogy inkább csak szívvel játssza a játékot és nem ésszel. Meglátjuk...

Vadkörte82 2012.04.13. 11:13:09

@LoveMy: jól összefoglaltad..egyetértek, mint oly sokszor :)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:16:21

@f.fredericks: "ennyire paranoiásnak még Hipert sem nézem." Hiper nem paranoiás? Meg egyéb elmeroggyanásos? Kérjük a közönség segítségét?? :-DD
Melákot csak bábúnak tartom ott bent, jövőhéten megjárhatja. Noémit is megtalálják a fiúk, mert egy balp!n@

@RAMBO: A női ellenségkép a féltékenységből adódik és ösztönösen jön. Rivalizálásnak is hívhatjuk. Anikóban sok érzelem van. Szerintem.

LoveMy 2012.04.13. 11:19:37

@Pilar Ternera:
Szerintem Pít, ők sokat beszélgetnek, bizalmasak és Pít már kijelentette, hogy jó társa lenne Edina.

@hugs_7:
Mióta bejött Csíra és a tegnapi bazinagy alakításával, Híéna megy az lefolyóba, nem a levesbe!

@Vadkörte82:
Köszi szépen :)

LoveMy 2012.04.13. 11:20:23

@Móka na:
Köszi, de Te ezt a füzetben is vezeted? :)

pilar ternera 2012.04.13. 11:21:59

@LoveMy: sztem is rá gondol, de Pítnek most több lehetősége is van és előrébb vannak sorban, mint Edinka...
és Pít nem Edinkának mondta ezt, csak a riportszobában...

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:23:32

@Pilar Ternera: Edina B terve Levente, C Pít. A terv meg Broki :-)

@hugs_7: Anikót nyíltan utálja Pít, Omár és talán még Edina is. Szerintem Melák nem retteg Csírától, hanem úgy érzi uralni tudná a csajt. Csíra meg úgy játszik vele ahogy akar.

f.fredericks 2012.04.13. 11:24:52

@Pácsó Ármándó: Paranoiásnak, paranoiásnak tartom, de annyira nem, hogy beleképzelje Melákba, hogy most ő testesíti meg Műanyagot.

LoveMy 2012.04.13. 11:25:25

@Pilar Ternera:
tudom, azért nem is úgy írtam, hogy Edinának mondta ezt!

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:31:06

@f.fredericks: Én már azt se tudom elhinni neki, hogy Melákot nem azért szeretné-e maga mögé állítani a párválasztón, hogy kiejtse. (Jajj, lehet hogy én is elkaptam a paranoiát?!)

LoveMy 2012.04.13. 11:32:12

@Pácsó Ármándó:
Persze hogy utálják és egy kivételével mindenki! De ha LMZ megtudja a Hiéna mélytorok tervét Melákkal, háááát....
Szerintem sem fél Melák, mert ő nagy és az erős...és Melák éhes! na, szóval Melák a csökött agyával azt gondolja, hogy Csíra belátta, hogy hibázott és megalázkodik előtte. De most hogy nem is erről van szó: " ki kell érdemelnie a bizalmamat" és közben már a párválasztón a riportban azt nyilatkozza Csíra, hogy "leszarom Melákot és belerúgok egy utolsót"

exilis 2012.04.13. 11:32:41

Ahogy Hiper felröhögött, a riportszobában epic volt. Mint egy mesebeli gonosz boszorka, vagy még inkább Hókuszpók röhögése amikor elfogott egy nyomorult törpicseket.

Hana30 2012.04.13. 11:36:35

@Pácsó Ármándó: Annyira azért nem bonyolult Hiper gondolkodása. Képezeld magad csak helyében. Visszajött Csíra, utálja mint a szart. Tehát ő két fronton próbálkozik. Egyik oldalról próbálja út a barátnőjének feltűntetni és bizalmasának meggyőzni (kár, hogy ez a többiek szemében gusztustalan) másik oldalról pedig feldobta a kérdést. Mit csinálna Csíra? - HÁt kitenné. HOgyan? Hogy beáll Elemző mellé. Egy ilyen esetben ki jöhet szóba menekülő útvonalként? Hát a leglabilisabb: Óvodás, bömbölő Krisztián. Meg kell tehát torpedózni, hogy ha forródodik a talaj, legyen hová odébb állni. Hát ezért mondta, hogy Elemzőt megoldjuk. persze, mert Csíra áll majd mellette.
Szerintem tökre logikus. Úgyhogy annyira azért nem nagy kunszt a csaj!

f.fredericks 2012.04.13. 11:37:16

@Pácsó Ármándó: most annyira meg vannak roggyanva a szereplők, hogy szerintem ők se tudják, mit akarnak. Hipernek amúgy azért lehet opció Melák, mert ő egy hűséges típus, ha jól bánik vele, elmehet a döntőig. (az egy más kérdés, hogy addigra mindenki megutálja). Leventében meg lehet nem látja a potenciált. De lehet az is amit Te mondasz, hisz tudjuk ez itt az Éden Hotel...

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:38:11

@totorohun: Hát nagyon eszelős. Erre mondtam, hogy nem szeretnék vele találkozni egy sötét kórházi folyosón.

Kallisztó 2012.04.13. 11:40:56

Hiper Csíra, illetve a saját bent maradása miatt akar Melák mögé állni. Ha annyira fontos lett volna neki a kicsi Melák, akkor Műanyag kiesése után ajánlja fel neki hogy megvédi.

Hana30 2012.04.13. 11:41:31

@Pilar Ternera: én Noéminál nem csak agyhalottabbat, hanem alpáribbat sem láttam!

pilar ternera 2012.04.13. 11:43:28

@Hana30: a kettő összefügg, mert annyira sötét, hogy azt sem veszi észre, mikor alpári! :)

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 11:45:47

@Pácsó Ármándó: NRiko? Ő az a látens buzi volt, aki úgy sütött, hogy hőségriadót rendeltek el Mexikóban? Valami rémlik... :)
Nem tudtam, hogy közben szindróma lett belőle. :)

Az a jó, hogy hasonló "férfias" jelenségek lesznek a következő beköltözők is. Ráadásul mindjárt ketten... ehhh...

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:46:40

@Hana30: De miért választaná Elemző Csírát Anikó helyett? Erre semmi sem utal.

(A helyébe képzeltem magam, elkezdett tikkelni a szemem, a fejem rángatózott, sátáni kacaj hagyta el késpengévé feszülő ajkaimat és hirtelen megláttam LoveMyt és Hana30-at felém közeledni egy szöges szívlapáttal. Jaaaajj ...) :-D

Kallisztó 2012.04.13. 11:46:44

Most akkor mi a helyzet bent?
Pítnek elvileg van 3 nője, de igazából egy sem, mert mind tudja, hogy van neki talonban rajta kívül 2 másik. Bár Csíra pozíciója tűnik a legjobban nála, ki tudja miért?...
Anikót utálja Omi, Pít és Brok (tehát Naiva is).
Petra besértődött Melákra, aki nagyon gyenge most.
Levente láthatatlan továbbra is.
Jön két új fickó és valószínűleg jön majd egy új csaj is

A legtutibbnak Brok-Naiva és Omi-Noémi tűnik, hacsak nem valami célzott szétválasztás lesz az ikrek feladata.

Akárhogy nézem itt Krisztián fog kiesni, esetleg Levente, ha Hiper, a kígyó el tudja játszani még egyszer, amit Muszikkal eljátszott. De akkor a következő körben Hipernek is annyi lesz. Végre

pilar ternera 2012.04.13. 11:49:27

@nyílegyenes labirintus: végre valaki hasonlóan látja a jövendő 2 fiúkát...

Kallisztó 2012.04.13. 11:50:30

@Pilar Ternera: szerintem mivel nem a magyar az anyanyelve nem érzi a szavak súlyát.

pilar ternera 2012.04.13. 11:51:58

nem értem, Pítnek miért lenne 3? Ostobenkó már Omáré, őt már nem is akarja Pít, megmondta. Csíra, Petra. Vagy már Naívával is számolunk? :O)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:52:45

@nyílegyenes labirintus: Bemegy-nem érti-repül. Ez az N'Rikó szindróma. :-)

Az egyik fiú Hugs_7 szerint Patrik. Szerintem ő lesz Petrával, mert remek nyelvtörőket lehet majd fabrikálni kettőjükkel. Még nem ítélkeznék az ikrek felett, majd meglátjuk milyen természetűek.

pilar ternera 2012.04.13. 11:53:12

@Kallisztó: nem csak a szavai, hanem az egész viselkedése/lénye alpári...

nyílegyenes labirintus 2012.04.13. 11:55:45

@Pilar Ternera: Első blikkre nehéz másképpen gondolni. Fiúkák. Igen, asszem ez a jó szó az ilyen példányokra. ;)

pilar ternera 2012.04.13. 11:55:45

@Pácsó Ármándó: a természetükről nem is, de a külsejük már megér egy misét. inkább imát. valahogy így: "Ne add Istenem, hogy 1x így ébredjek!"

kovácspéterke 2012.04.13. 11:56:32

na, itt lehet kérdezni:
www.femina.hu/kozosseg/forum/topic/a_6_het_kiesoi_eden_niki_es_nikolett_kerdezd_oket

egyébként nagyon vicces, h csíra visszajött és jobban vágja a játékot mint bárki a bent lévők közül, talán mátét kivéve.

@totorohun:
azon behaltam, tényleg ijesztő.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 11:57:09

@Pilar Ternera: Ostobenkó szerint közte és Pít között "intim érzelmi szál" van. Pít behívhatja könnyen.

LoveMy 2012.04.13. 11:57:45

@Pácsó Ármándó:
:DDDDDDDD

Azért ha a vérbeforgó szemeimről eltűnik a fekete köd, és mielőtt péppé verném a fejedet, s meglátnám hogy ez a Kedves Pácsó az, nem beszélve a 2,6-odjáról!;) Azzzonnal megállnék ám!
:DDDDD

LoveMy 2012.04.13. 11:58:58

@Móka na:
Kezdhetek félni?????
;)

jóképűkirály 2012.04.13. 11:59:04

Szerintem nem volt megvágva, Máté Edináról beszélt.

A rossz lábakat illetően vitatkoznom kell.Hipernek eszméletlen jó teste (lába) van, szóval abszolút a megcsinálandó kategória, de még az ostoba szlovák is jó gádzsi.

Amit viszont abszolute nem értek, hogy hogy az istenbe ment át a castingon ez a csaj amikor a végén lenyilatkozza ,hogy és most idézek: " nehezen nyílok meg".Gondolom ez kiderült amikor tesztelték is.És valaki ezért fizetést kap ,hogy ezeket kiválogassa.Félelmetes.

Melák nem tudom mit képzelt? 3 perc bömbiért Pete ne válassza azt az idióta madárijesztőt? jézus mária.

pilar ternera 2012.04.13. 11:59:42

@Pácsó Ármándó: de Pít már nem akarja. amin nem csodálkozunk, ugye? és mivel már nincs rászorulva (Petra, esetleg Csíra is ott van), remélem nem is fogja. bohóckodjanak csak ők Omival kettesben az ágyban esténként! míg Ostobenkónál el nem szakad a cérna és meg nem erőszakolja a csokifiút. ;)

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:01:30

helló:)

van vhol kép az ikrekről? kíváncsi lettem:)

pilar ternera 2012.04.13. 12:03:34

@☺ágica: két szőke, babaarcú, fiúnak maszkírozott lányt elképzelsz és meg is van! :)

pilar ternera 2012.04.13. 12:05:42

@Pilar Ternera: ...de lehet, hogy lánynak maszkírozott fiúk... zavarban vagyok...:O

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 12:07:25

@LoveMy: Huhh, most megkönnyebbültem félig szétvert fejjel!:-)

@Pilar Ternera: A huszon egy-két éves lányoknak tetszeni fognak bent is kint is. Engem egyenlőre nem zavarnak egyáltalán.

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:08:47

@Pilar Ternera: :DDDD na mindegy, akkor ki kell bírnom keddig... azt hiszem, a leírásod alapján menni fog:D

LoveMy 2012.04.13. 12:10:36

@Pácsó Ármándó:
De az a lényeg, hogy már nem tikkel a szemed! :D

pilar ternera 2012.04.13. 12:11:48

@Pácsó Ármándó: @Gunther: tudom én, hogy ez ma a menő, csak én már nem vagyok mai csirke...;) nézzétek el nekem, ha nem lelkesedem ezért a típusú "férfiért"!

pilar ternera 2012.04.13. 12:12:41

@☺ágica: nem nehéz, kimész a utcára és szembejön veled 10-20 egy fél órán belül! ;)

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:14:14

@Pilar Ternera: sajnos ilyenek jönnek szembe:) nem az esetem ez a típus:D

LoveMy 2012.04.13. 12:16:23

@☺ágica:
hát talán hasonló pasikat képzelj el, mint a Műanyag elsőként kiesett párja, Ádám! Legalább arcra hasonló...egy kicsit!

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:18:23

@LoveMy: igen, olyasminek képzeltem:)))

C76 2012.04.13. 12:20:07

Elképzelhetőnek tartok egy olyan titkos feladatot az ikreknek, hogy felváltva mennek be a hotelbe és egy ember szerepét játszák, ha a többiek nem jönnek rá, hogy két emberről van szó, védettséget kapnak, egyikük vagy mindketten.
Az agyilag zokni társaság lehet nem veszi észre, nagyon kiváncsi lennék rájuk.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 12:20:52

@☺ágica: Elcsíphetsz a viasat3-on egy előzetest, folyamatosan reklámozzák, abban benne lesznek.

@LoveMy: "DE az a lényeg .." Hüüüleee!

pilar ternera 2012.04.13. 12:21:12

@LoveMy: @☺ágica: csak mintha benne kicsit több tesztoszteron lett volna, nem?

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:25:04

@Pácsó Ármándó: nincs tv-m, neten meg nem tudom megvan-e, mert a feltöltött videókból mindig kiszedik HÉ-t is, meg az előzetest is:S

@Pilar Ternera: nem tudom, az ikreket még nem láttam;) amúgy vessetek a mókusok elé, de a legjobb pasi, nyaktól lefelé, szerintem Pedró volt. neki még a hangja is egész jó volt, pláne a 19 évéhez:)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 12:25:14

@Pilar Ternera: Abba a kis zöld kabala nacijában? :-)

@C76: Jók a meglátásaid!

pilar ternera 2012.04.13. 12:26:45

@☺ágica: igen, tegnap ezt már megbeszélgettem itt vkivel, hogy ő volt talán a legjobb! mókusok stop! ;)

Vadkörte82 2012.04.13. 12:27:20

@Pilar Ternera: nem rosszak ők annyira..bár a hangjukat még nem hallottuk :))

@Pácsó Ármándó: menjetek privire MyLove-val :))this is the beginning of a beautiful freindship...nem komolyan venni!

pilar ternera 2012.04.13. 12:27:26

@Pácsó Ármándó: arra már nem emlékszem. :( cuki volt?

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:28:13

@Pácsó Ármándó: :DDDDDD

@Pilar Ternera: khm, szerintem kifejezetten guszta volt a főcím alatt, a jobb oldali képen:DDD

pilar ternera 2012.04.13. 12:29:26

@Vadkörte82: de gustibus... nekem már nem is kell hallanom :-))

pilar ternera 2012.04.13. 12:30:47

@☺ágica: na, ennyire már nem emlékszem! hányszor tekerted vissza? ;) :P

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:33:25

@Pilar Ternera: csak jó a memóriám:) szelektív ugyan, de jó:)

Móka na 2012.04.13. 12:35:26

@☺ágica: tessék hasonszőr :)

video.viasat6.hu/series/eden_extra/edenextra24

A legvégén 5 másodpercig látszanak a fiúk.. ehhehe

hugs_7 2012.04.13. 12:36:18

Egyébként én simán azt vizionáltam,hogy Hiper beállítja maga mögé Melákot és kivágja a francba...Az szép taktikai lépés lenne.LMZ-t max. akkor tudja rávenni,hogy álljon be Csíra mögé,ha a bent maradása múlna rajta. De addig ki tudja mik történnek,lehet Anikó rápusztul a titkos ikrekre.
Edina: Ha lett volna egy kis taktikai érzéke,akkor Pítet megdumálja,hogy alkossanak egy párt, Noémi úgyis lecserélte,Petra buta és ők erős páros lettek volna.Ezzel megelőzi,hogy Máté kivágja..

Aki nem tud várni az ikrekre,ebben a nagysikerű klipben megnézheti őket!

www.youtube.com/watch?v=sucQwtVQkEk

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 12:37:42

@Pilar Ternera: Nekem mint férfinek nem volt cuki :-). Máté is az agyamra megy a félig letolt gatyóival. Valahol biztos meg tudod még nézni.

@Vadkörte82: Bocsi, ha sok voltam!

Ez a tegnapi rész tetszett, sok új lehetőség nyílt, köszönhetően Mylove örök példaképének, Anikónak :-)

cézé 2012.04.13. 12:38:05

Új Niki egyébként hogyan tudott bekerülni ebbe a játékba? Valószínűleg sok ezer fiatal jelentkezett, a válogatást végzők között gondolom szakemberek is voltak, nem tűnt fel nekik, hogy nem lesz jó választás? Szegény nem csinált semmit, még butaságokat se nagyon mondott, amin lehetett volna szörnyülködni. Ő nyaralt egyet.

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:40:56

@Móka na: @hugs_7: ó, köszi:) majd otthon lecsekkolom, ezen a csotrogányon évekig tartana...

@Pácsó Ármándó: nekem mint nőnek sem:) és Mátéban is egyetértünk:)

hugs_7 2012.04.13. 12:40:57

Ja amúgy nem is tudom ki kérdezte,de igen az ikrek Márk&Patrik.:)

LoveMy 2012.04.13. 12:41:14

@☺ágica:
video.viasat6.hu/series/eden_extra/edenextra24
ha ezt megtudod nézni, akkor a végén, 25.00 után egykét pillanatra bemutatják az ikreket!

Móka na 2012.04.13. 12:42:19

@LoveMy: megelőztelek!!!! hehehehe

LoveMy 2012.04.13. 12:43:47

@hugs_7:
erről már ők beszélhettek, nem is egyszer! De majd eljön ennek is ideje!

Vadkörte82 2012.04.13. 12:44:34

@Pácsó Ármándó: dehogy :)végre ÉH rész amit várok :)

hugs_7 2012.04.13. 12:44:40

@LoveMy: Nagyon remélem,akkor pozitívan csalódnék Naivában:D

Móka na 2012.04.13. 12:44:51

@LoveMy: Beszereztél saját noteszt? hihi

Plusz: jobban kellene koncentrálnod rám, akkor már kiderült volna, hogy én már átdobtam Ágicának. =)) :o)

De kapsz egy piros pontot, mert jó fej voltál vagy csak extrát nézted meg munkaidőben, akárcsak én. :)

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:44:57

@LoveMy: neked is köszi:) majd otthon:)

BlueDog 2012.04.13. 12:46:00

Végre egy igazán jó rész, vicces hogyvolttal!
ÚjNiki gáz, őt tuti csak azért küldték be, hogy Műanyagot kiszórja, még ha erről ő maga nem is tudott.
Melák meggyőzi Pétert:D hát ez merész volt a szerkiktől, de ÚjP is csalódást keltett, a kétperces beszélgetésben ez volt a legjobb érve, amikor változatos módokon hathatott volna a megzuhant Melák kicsi lelkére, vagy az "eszére" egy saját ajánlattal: köv cerin ő kapja újNikit, Pít meg megy Csírához.
Naiva a punciból gondolkodó érzelemvámpír kiborít, és mint sok nő, nem ismeri a "semmi" szó szótári jelentését:)
Hiper pszichiátriai eset, LMz nem tudom hogy bírja ki, úgy tűnik belekényelmesedett a helyzetbe. Egyébként számomra felfoghatatlan hogy olyan emberek (Omár, Broki, Pít) akik képesek következtetéseket, a jövőre vonatkozó helyes feltevéseket tenni, és nincsen túlméretes egójuk (mint Csírának, vagy Meláknak), hogy képesek az agyhalottakkal együtt élni??? Ennyit 25M nem ér meg. Én inkább kiszórnám a hülyéket, és vállalnám a kockázatot, hogy az okosabbak hátba szúrnak.
A sminkhez nem értek, de tegnap kitakartam Petra fejét:D és Hipernek és FSZK-nak igenis jó lába van!
A két srác feladata meg tényleg nagyon nehéz lesz, ha naponta többször is váltanak nem csak éjszakánként.

LoveMy 2012.04.13. 12:46:11

@Móka na:
oké majd jobban rezgek rád!
jó lesz?
;)

LoveMy 2012.04.13. 12:47:06

@Móka na:
tényleg az extrát néztem :)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 12:48:59

@hugs_7: Elb.tam a Lola klippet. Csak a lányokat figyeltem :-)

"Egyébként én simán azt vizionáltam,hogy Hiper beállítja maga mögé Melákot és kivágja a francba...Az szép taktikai lépés lenne.LMZ-t max. akkor tudja rávenni,hogy álljon be Csíra mögé,ha a bent maradása múlna rajta" Én is így gondolom!

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 12:58:07

megnéztem a klippet. nem kellett volna:)

Móka na 2012.04.13. 12:58:49

@☺ágica: Na jó, azóta eltelt 3 év kb., de akkor is inkább valami tinisorozatban tudom elképzelni a fiúkat :).

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 13:03:34

@Móka na: ja hogy ez nem friss? nem tűnt fel, épp csak belepillantottam:) de ilyenkor az a kép jut eszembe, amin ott van Clark Gable, Sean Connery, meg asszem még vki, a végén Justin Bieber, és egy kérdés, hogy hova lettek a pasik (nem pontosan így, de ez a lényeg)...

nyuszi_muszi 2012.04.13. 13:03:59

@cézé: Nem, nem csak Téged ráz a hideg Hypertől! :) annyira erőlteti a nevetést (?) vagy nem is tudom, hogy neki ez a produkció micsoda.....undorító ez a csaj, de tény, h nélküle unalmasabb lenne....vele viszont idegesítőbb....

kovácspéterke 2012.04.13. 13:07:11

@BlueDog: már hogyne érne meg 25 vagy 12 és fél millió forint pár hetet a tengerparton töltve néhány idiótával?

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 13:20:14

@Móka na: Szerelmes vámpír-vérfarkasok 8?

B. Bíró 2012.04.13. 13:22:46

@BlueDog: szerintem nem feltétlenül műanyagot kellett kiszórnia, hanem bárkit. Tkp. egy élő dobókocka volt, beküldték úgy, hogy semmit sem tud, és egy mozdulattal kidobattak vele valakit. Pont a felén valaki véletlenül kiesett.

zeteny25 2012.04.13. 13:25:40

A Kiralány nagyon kellett már ide, nagyon ésszel játszik a csaj.HOmár mekkora PÖCS , hátha valaki akkor Ő van az Ostobenkó seggébe, pedig mekkora egy szánalon nő!Kiélt feje, beszédhibája ,irritáló a stílusa , mondja már meg valaki egyáltalán mi tetszik a férfiaknak rajta?? Nekem ez még nem jött át. A legtaszítóbb Anikóval, az úgy röhög mint egy idegbajos.Anikó tegnap számomra SZANDRA 2 lett!!!!!
Krisztián nagyon nem volt a helyzet magaslatán, intelligencia ZÉRÓ!

Dick Francis 2012.04.13. 13:27:01

@BlueDog: 2 hónapig egy gyönyörű mexikói tengerparton, egy luxus villában, 25 millás főnyereményért én valahogy kibírnám pár nulla IQ-jú ember társaságát. Ez az én véleményem.

zeteny25 2012.04.13. 13:27:22

@Mrs. Jackman:
Én is mennék , máris pakolnék!

zeteny25 2012.04.13. 13:32:18

@Hana30:
Az élet semmilyen területén nem szeretném magam körül Hipert , de még 1 légtérben sem lennék vele szívesen annyira GÁZ!Gusztustalan mint Szandra volt!

tomfree 2012.04.13. 13:38:01

Azért néhány dolgot lehet innen következtetni:

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/celebparty_-_eden-modra/2274327/

"Ha már a naivnak kikiáltott lánynál tartunk: feltűnő volt, hogy míg a műsort nézve éppen azt láthatjuk, hogy dúl a szerelem közte és Máté között, Szegeden látványosan kerülték egymást, nem váltottak egy szót sem. Amikor pedig egy ékszerbolt előtt Horváth Éva feltette a kérdést a fiúnak, nem vesz-e karikagyűrűt, az nemes egyszerűséggel felemelte középső ujját. Ennyit a rózsaszín ködről."

Eruka 2012.04.13. 13:55:13

@C76: biztos, hogy lesz vmi titkos feladat, mert HÉ az előzetesben mondott vmit, és ez teljesen logikus, és nagyon jópofa feladat lenne! :)))
kíváncsi leszek!

Hana30 2012.04.13. 14:00:54

Kedves Kommentelők! Bár így lenne ötösöm a lottón. Ezek szerint Broki tényleg ejtette Naivát, szegény biztosan magasról esett pofára. A cikk alapján a Broki elég nagy gyökér!

f.fredericks 2012.04.13. 14:09:05

@tomfree: "Jól esik ez a népszerűség, de nem használom fel csajozásra" by Máté

aha, én meg muzulmánként rabbi vagyok. :)

The Game 2012.04.13. 14:10:21

@Hana30:

Azért ez nem olyan nagy meglepetés mintha a csillagászok rájönnének, hogy mégis a Hold világítja meg a Napot.

pilar ternera 2012.04.13. 14:10:35

semmi újat nem tudtunk meg a cikkből, amit ne tudtunk volna már eddig is...

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 14:11:35

@f.fredericks: ezen én is röhögtem:) ahogy kimondta, már ment is vissza a csajokhoz:)

@Hana30: várható volt:S

gorkmc 2012.04.13. 14:15:12

@Hana30: Vagy csak most is játszottak, mint Jégniki előtt, hogy ne lehessen tudni mi lett a játék vége. Mint tudjuk Máté faarccal képes hazudni.

powerpuff 2012.04.13. 14:22:55

@Jimmy Talpig:
Mármint mivel kapcsolatban tévedek?

Banyus83 2012.04.13. 14:35:55

Bocsi, nem olvastam még végig a rengeteg kommentet. örülök, hogy utolértem magam ÉH téren :-9 De jelentem, vírus legyőzve, élek és virulok (pár kilóval könnyebben...)

Nem is tudom, hol kezdjem...

Csírát régen nem bírtam, de nagyon örülök, hogy visszakerült és bent maradt! Remélem azért nem dől be Hipernek teljesen (bár nem is úgy néz ki). Kíváncsi vagyok, a jövőben összeállnak-e Píttel...Ja, és, hogy ő rúgná melákba az utolsót, hát az princeless....Gyerünk Kíra!!!!

Hipertől komolyan mondom agyfaszt kapok!!!!!!! Úr Isten, az a nőőő. Már mióta rájött a hülyeség, hogy Naíva LMZ-t akarja, nem értem a csajt, de a tegnapi alapján...tényleg perverz örömét leli abban, hogy mindenkit átbasz, ugráltat és manipulál (vagy legalábbis próbál). Hogy odarohant mindjárt Melákhoz, hogy beállhat mögé :-) Ja, és a szendvics...no komment inkább!!! Kár, hogy fiúk jönnek, mert valaki kitehetné a csajt!!!!

Az utóbbi napokban kezdtem az hinni, hogy Naíva kicsit összeszedte magát, de elbizonytalanodtam. Alig várta, hogy Broki egy jó szót szóljon hozzá, megpuszilgassa, esetleg megdugja...nem értem!!!! Vagy ennyire naív, vagy még Brokinál is jobban játssza meg magát :-( Pedig én őt kedvelem!!!!!

Melákon kívül szerintem senki sem haragudott meg Pítre...teljesen igaza volt! Niki nem halt meg, nem beteg csak kiesett...ennyi. És ráadásul Meláknak is az volt a bosszú, hogy Jégcsap hazament végre.

Azért, hogy Jégcsap semmit nem vágott le a párcseréről... :-D

Amúgy a párválasztó után Pít-Naíva hova mentek kézen fogva???? Én az ő párosuknak örülnék. Jelenleg nekik tudok drukkolni, külön -külön is, és akár később együtt is :-D Plussz Omár!!!! Na ő még jó csóka!!!!

FSZK meg egy paraszt...

Az ikrekre nagyon kíváncsi leszek. remélem tényleg az lesz a küldetés, hogy felváltva jönnek be és nem bukhatnak le!!! És akkor csütörtökön két pasinak pááá...na az lenne a fordulat végre!!!!

A szegedi buliról láttam képeket Face-en, de csak a mostani, vagy már kiesett játékosokról...mindenesetre FSZK és Melák nem volt ott. Volt kérdés a kép készítőjéhez, hogy együtt vannak-e valakik a játék óta...azt mondta, voltak próbálkozások, de jelenleg úgy tudja, senki sincs együtt valamelyik ex-játékostárssal...

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 14:36:34

Ha bejönnek az ikrek, Csíra biztos megnyalja a száját és kijelenti, hogy ő ilyeneket szokott enni reggelire és bevállalja az egyiket párnak. Lenne rajta kívül másik csaj aki ezt megtenné?

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 14:42:58

@Banyus83: Örülök, hogy alakulsz!

Edina tényleg csak a csudabroki nélkül tud gondolkodni. Asszem masszírozta Pít vállát azután, hogy Ő volt a hóhér és ellenállt a Kamionnak.
Melák egy sértett szerelmes, baj lesz ha egyszer elszabadul.

Eruka 2012.04.13. 14:42:58

@tomfree: egyébként nem kockázatos kissé a játék felénél a nép közé engedni a játékosokat? nyilván nem kotyoghatják ki, hogy ki nyert, és hogy... de azért csak kiderült pl, hogy Broki és Naiva már csak ideig-óráig bírja majd egymást...
És hol van pl Műanyag? azért ő elég meghatározó ember volt...

Banyus83 2012.04.13. 14:44:31

@Pácsó Ármándó: Köszi!!! Igen, Melák szerintem is robbanni fog...

független sorozatfüggő 2012.04.13. 14:45:33

@BlueDog:
"A két srác feladata meg tényleg nagyon nehéz lesz"

-Edinkától nem kell tartani, hogy rájön a cserére, ő Máténál tovább nem lát.
-Noémi akkor sem venné észre, hogy két különböző fiúról van szó, ha egyszerre ketten lennének bent.
-Hiper a robbantással van elfoglalva, meg hogy mentse a seggét Csírától.
-Melák romokban, csak Műanyag lebeg fátyolos szemei előtt.
-Elemző nem gondolkodik, azt Anikóra bízta, ő nyaral.
-Petra? Eh!
-Csírának az ármánykodás köti le minden szabad percét.
Max. Broki, Pít és talán Omár kezdene gyanakodni. :)

LoveMy 2012.04.13. 14:46:06

@Hana30:
hát nem olyan biztos, hogy nem a Máté reccsent egy nagyot, amikor pofára esett!

@Pilar Ternera:
egyet értek Veled: mert az elején még szimpi volt a srác, de aztán lassan kiderült, hogy milyen, mert egy f..fej.
Most őszinte leszek, hogy miért érzem át egy kicsit Edina helyzetét!
Sajnos nekem is volt egy ilyen kos, Máté-típusú esetem!
De ez már a múlt!
És Edina ma már sokkal boldogabb attól a Máté pofontól, amiből felállt!
Mert a pofonoktól csak erősödünk! :)

Eruka 2012.04.13. 14:48:51

@Eruka: tényleg...se Melák, se Ostobenkó... viszont Enricon igencsak elgondolkodtam, hogy ki a fene ez... olyan ismerős.. :DDD aztán rájöttem, hogy ez a kis színtelen savanyúpofa is járt a hotelben :D

Banyus83 2012.04.13. 14:51:44

@Eruka: Mondjuk lehet, hogy a játékban kitartottak egymás mellett végig (vagy amíg lehetett), mert állítólag még kint is volt próbálkozásuk, csak nem jött össze...ezzel szerintem nem árulnak el kulisszatitkokat :-)

@LoveMy: Én már mikor írtam, hogy tuti szinte minden csaj életében volt/van egy Máté-típusú pasi..azoknak, akik Edinával szimpatizálnak, mindenképp...Így sorstársak vagyunk :-))
Amúgy én is azt remélem, hogy Máté esik előbb pofára!

LoveMy 2012.04.13. 14:51:49

@Banyus83:
ezen én is csodálkoztam Edina-Pít, de itt volt egy vágás, mert a köv.képen már a bárpultnál volt Pít!

Banyus83 2012.04.13. 14:53:07

@LoveMy: ...pedig kíváncsi lettem volna... .-)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 14:53:34

@független sorozatfüggő: "Max. Broki, Pít és talán Omár kezdene gyanakodni."
Pít rögtön levágná, figyel a részletekre, Omár meg szintén volt már beépített ember.

@LoveMy: Ó!

Vadkörte82 2012.04.13. 14:55:15

@Banyus83: szia Banyus!jó látni, hoyg még mindig hasonlóképpen látjuka dolgokat. biztos hogy píttel ment el edinka? szerintem rohantak Mátéval csókot váltani..de nem tudom..

@LoveMy: +1

Banyus83 2012.04.13. 14:57:55

@Vadkörte82: Nekem eléggé úgy tűnt...de aztán a következő snittben Pít már a bárpultnál volt, és Edina valóban Brokival ment jobbra el :-P

független sorozatfüggő 2012.04.13. 15:00:07

@Pácsó Ármándó:
Hát igen, Pít nem hülye, valószínű elég gyorsan rájön, és akkor lőttek a védettségnek. Ez pedig módosíthatja a a kiválasztás kimenetelét.

Elektra1976 2012.04.13. 15:03:30

Ikrek + küldetés: Azért valljuk be őszintén senki nem gondolná, hogy ikrek is mennek be és az a feladatuk, hogy cserélgessék egymást. Ahhoz azért nagyon kell sasolni, hogy észrevegye az ember, főleg, hogy nem számít ilyen csavarra...
Szegedi találkozó: Nem volt se Melák, se Niki, se Ostobenkó, se Anikó - legalábbis a képek szerint. Azért valószínű, hogy a győztes ott járt, úgyhogy azért ez elmond valamit a végkifejletről... Pont a győztes ne ment volna el? Neki azért biztos kötelező a megjelenés. Vagy rosszul gondolom? Omárt rengeteg képen mutogatták gyanús... :-) Persze csak találgatok, de lehet, hogy hülyeség az egész kombinálás...

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2012.04.13. 15:04:33

Jók ezek a beszámolók, csak azt nem értem mi a f@szért kell elnevezni őket Brokinak, meg Meláknak. Miért nem használod a polgári nevüket? Úgy talán követhetőbbek lennének a posztok azoknak is akik csak ritkán olvasnak "Hogy volt"-ot.

pilar ternera 2012.04.13. 15:05:46

hacsak nem úgy egyformák, mint két tojás (hajviselet, hang, viselkedés, kb. minden), sima lebukás lesz.
akik észrevehetik: Pít, Omár, Edinka, Csíra, talán LMZ (de ő úgysem nyilatkozik róla)
szóval, nem olyan könnyű feladat ez...

ha totál egyformák, akkor van esélyük.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:05:55

@független sorozatfüggő: Már csak az a kérdés, hogy az ikrek egymás ellen vannak-e védettségszerzés szempontjából vagy nem?

@LoveMy: Dehogy! (Milyen jegyű vagy, hogy nem passzolsz a kosokhoz, ha nem titok?)

Elektra1976 2012.04.13. 15:07:08

Egyébként már rájöttem, hogy a magyar ÉH-ban annak a legjobb, aki a második győztes pár... Mivel tuti, hogy itt a végéig senki nem tartja a gömböt a kezébe (sőt valószínű, hogy az ÉH1-ből kiindulva,még a 12,5 előtt eldobja valamelyik) úgyhogy ha a maradék meg megy a második párnak, akkor ők járnak a legjobban... Én nem is erőlködnék ebből kifolyólag, hogy nyerő páros legyek... Csak második...
Dániában is a 7-dik évadban történt először és utoljára olyan, hogy megtartják mindketten a gömböt...
Szerintetek? Nem nyerőbb másodiknak lenni?

LoveMy 2012.04.13. 15:07:16

@Vadkörte82:
Tuti Edina-Pít volt, de itt megnézheted:

video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2/eh224_02

15.10 után

Banyus83 2012.04.13. 15:08:37

@Pácsó Ármándó: Mondjuk az is érdekes lehet, ha egymás ellen vannak...

Amúgy szerintem Naíva, Pít, Omar levághatják, esetleg Broki, Csíra és LMZ is...

LoveMy 2012.04.13. 15:09:38

@Pácsó Ármándó:
halak vagyok :)
Hozzám egy Vízöntő illik ;)

LoveMy 2012.04.13. 15:10:44

@Vadkörte82:
Tuti Edina-Pít volt, de itt megnézheted:

video.viasat3.hu/series/eden_hotel_2/eh224_02

15.10 után

ja és még annyit ehhez:

TUTI itt készült el a közös B terv!!!!!!!!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:12:08

@Elektra1976: Omár Szegeden lakik, talán ezért van annyi képen az itteni találkozón. Én ikercsajokat vártam inkább :-)
Pítnek éles a szeme és dörzsölt, úgy vettem észre. A többivel egyetértek.

@Slanger: A karakterhatározóba kukkancs bele, anélkül tényleg nehezebb.

Banyus83 2012.04.13. 15:12:59

@LoveMy: :-) én meg vízöntő és hozzám sem illik a Kos :-)

LoveMy 2012.04.13. 15:13:13

@Banyus83:
Szinte biztosra veszem, hogy ki fog derülni, hogy nem egyedül vannak, a második, de a harmadik napon tuti!
Az durva lenne, ha sikerülne nekik és mindketten védettséget kapnának!
Huuu!!!

független sorozatfüggő 2012.04.13. 15:15:16

@Banyus83:
Egymás ellen csak úgy lehetnek, ha nem osztják meg az infokat egymással, amit külön külön szereztek. Ha nem tudják mit tud már a másik, mit mondott eddig stb. Ez túl nagy agymunka lenne, nem?

Banyus83 2012.04.13. 15:16:01

@LoveMy: Legyen igazad...én drukkolnék annak a B tervnek...

Banyus83 2012.04.13. 15:17:10

@független sorozatfüggő: Valószínű...csak csavarnak jó lenne, bár elég valószínűtlen, én is tudom...

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:17:40

@Elektra1976: Hát bent kevés csajjal mernék gömböt fogni. Lehet, hogy valamit variálnak a végén is, szerintem több forgatókönyvük van a szerkiknek a végjátékhoz.

@LoveMy: Értem!

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:18:02

@Pácsó Ármándó:
Szerintem egyik másik sem tenné meg...
De még Ostobenkóról is el tudom képzelni, hogy azt mondja, egész eddig őket várta...:D
Ahogy Omart is :D

ő-szinte 2012.04.13. 15:18:20

@Pácsó Ármándó: én örülök az iker pasiknak;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.13. 15:21:00

@Elektra1976: Nem biztos, hogy most is ugyanaz lesz a vége, mint az elsőnek...volt erre több példa is külföldön. Az lenne az igazi, mert arra a végjátékra készülnek a bentiek, amilyen az első volt...

független sorozatfüggő 2012.04.13. 15:21:42

@Banyus83:
Érdekes lehetne, bár azt a játékot már Vágó István is vezethetné HÉ helyett:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:21:59

@Elektra1976:
Dániában volt olyan akik végig megtartották?
Aztaaaaaaa...(lehet már előtte is egy pár voltak csak eltitkolták:) )
Szerintem Mo. az a hely ahol ilyen nem valószínű h megtörténik..

Kallisztó 2012.04.13. 15:22:43

@cézé: Nekem meggyőződésem, hogy ő beépített ember volt.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:22:47

@paranyuszi: Ez az, hogy a többiről én sem tudom elképzelni. Meg lesz Csírának a Melákreptető embere?

@ő-szinte: Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!
(Ki az iker?)

mex18 2012.04.13. 15:22:55

Zsírsárkány:)

Találkoztam Omar al egy dj ben tennap este, sajnos nem árulhat el semmit még a legközelebbi rokonjainak sem.

Lehet írta már valaki fentebb, be lehet állítani időre pontosan mikorra jelenjen meg a cikk, tehát nem 6 előtt kelt fel és lett kész pont 6 ra, hanem már előbb kész volt, akár este, és reggelre lett élesítve.

Vadkörte82 2012.04.13. 15:23:25

@LoveMy: nagyszerű!! köszi! essen már pofára az alkesz Broki!

ő-szinte 2012.04.13. 15:23:48

@LoveMy: ne akarj vzöntőt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.13. 15:24:41

@Pácsó Ármándó: hát a fijjúk akik majd bemennek:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:25:17

@Pácsó Ármándó:

Igen... szegény Melák sztem jövő héten pakolni fog.. :D

Elektra1976 2012.04.13. 15:25:41

@paranyuszi: Igen ott már volt ilyen, végig egymásnak integettek a fejükkel, hogy nem nem dobom el. A rá következő évadban már nem is állhattak egymással szemben a játékosok, hanem háttal kellett állniuk. Ott el is dobta a srác.
Én is hallottam, hogy nem mindig ugyanaz a vége, de egy-két fináléba már belenéztem, és mindenhol ez volt...

Banyus83 2012.04.13. 15:26:21

@ő-szinte: Dehogynem :-d Bár pasiba nem tudom, milyen... :-p

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:28:16

@LoveMy: (Oroszlán-Szűz határeset és öö.., ö.. enyhe Kos ascendens. Tudom, szívlapát)

LoveMy 2012.04.13. 15:29:58

@ő-szinte:
Már 5 éve együtt és 50-et akarunk!!!!!!
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:30:07

@ő-szinte: Jaj de hülye vagyok!! Azt hittem te is csillagjegyezel! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:30:33

@Elektra1976:
Nehéz elhinni, hogy pár hét alatt ilyen erős bizalom kialakult két ember között..
de lehet h van ilyen.
Én valahol azt olvastam, hogy az egyik amcsi széria végén a győztes pár meghívta az egész bandát egy hétre bulizni. :) jófejek :)

LoveMy 2012.04.13. 15:31:16

@Pácsó Ármándó:
Jóóóó is az! :)
A szívlapát, az nem!
:D

LoveMy 2012.04.13. 15:34:46

@paranyuszi:
Tavalyi nyertes, Kristóf adott a nyereményéből Alíznak, Ádámnak és Daninak!
Nah?

mex18 2012.04.13. 15:36:56

Ja és annyit mondott Omar, hogy a hogyvolt blogot olvassák ezerrel :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:37:31

@LoveMy:
Jajj Kristóf a football fenomén! :D
Ha tényleg adott, akkor rendes tőle.. mondjuk Alíz megérdemelte, ha már ledobta a lasztit.:)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:38:50

@LoveMy: (Az a legfurcsább, hogy én meg egy halak leányzóval jártam meg boldogult ifjúkoromban)

@paranyuszi: "Nehéz elhinni, hogy pár hét alatt ilyen erős bizalom kialakult két ember között" Nekem ezért furcsa Edina 1 hét alatti mély szerelme, dehát nem vagyunk egyformák szerencsére.

Elektra1976 2012.04.13. 15:39:42

@ő-szinte: Hát legalább az legyen jó... :-) Ha már ilyen öreg vagyok:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:40:38

@mex18: Akkor hajrá Omár!! (Majd beugrom a sörömért egyik este :-))

pilar ternera 2012.04.13. 15:43:09

@Elektra1976:"hányas vagy? 76-os? akkor mi félszavakból is megértjük egymást!" (nem emlékszem melyik filmben volt ez...vagy nem is film volt?:-O)

dehogy vagyunk öregek! érettek! :-))) nagy különbség! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:43:36

@Pácsó Ármándó:
Edina nekem is furcsa kicsit...
Viszont non-stop össze vannak zárva..
Lehet, hogy ez hülyíti meg őket.. :)

ő-szinte 2012.04.13. 15:43:38

@Elektra1976: én nem tudhatom, hogy mennyire vagy öreg...:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:45:42

@Pilar Ternera:
Egyetértek! :D
És a 77-esek is jók! :D ;)

pilar ternera 2012.04.13. 15:47:22

@paranyuszi: hajjjjaaaj, de még mennyire! legközelebbi "hozzátartozóm" is 77-es! :-)

B. Bíró 2012.04.13. 15:48:11

@Elektra1976: nem biztos, hogy idén is ez lesz a szabály. Sőt, biztos nem az lesz.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:48:27

@paranyuszi: Hát én voltam katona, nem mehettem haza 2 hónapig, azt mégse kacsingattam a fölöttem alvó 120 kilós Aladárra. Mondjuk a könyvtároscsaj bejött első látásra :-)

pilar ternera 2012.04.13. 15:49:04

@B. Bíró: honnan tudod ilyen biztosan?:-O

LoveMy 2012.04.13. 15:50:02

@Pácsó Ármándó:
Sejtésem szerint a bezártság különös dolgokra készteti az embert, bár még soha nem éltem át ilyen helyzetet!

LoveMy 2012.04.13. 15:51:47

@Pácsó Ármándó:
Másodikra már könnyebb volt, nem?
;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:51:49

@Pácsó Ármándó:
Na ugye!! :D
Ha nincs a két hónap bezártság..
Lehet, hogy a könyvtáros csajt észre sem veszed... :D
lehet h ez történt Edinkával is :D:D

mex18 2012.04.13. 15:53:53

@Pácsó Ármándó: én emléxem, azért 1 hónap után, hogy nem látta az ember a szüleit, plusz szivatások ezerrel reggeltől estig, azért a katonai eskün pár embernek bepárásodott a szeme, amikor észrevette a szüleit a tömegben.

pilar ternera 2012.04.13. 15:55:07

@paranyuszi: Edinkával azt történt, hogy nagyon önbizalom-hiányos, kellett neki egy biztos támasz, kikapta Brokit, aztán pechére beleszeretett, aminek szintén a szeretetéhség és a bizonytalanság az oka. sztem.

B. Bíró 2012.04.13. 15:56:15

@Pilar Ternera: azért, mert ha idén is ez lesz a szabály, akkor mindenki arra játszana, hogy a végén kiessen.
Ezt egyszer lehet eljátszani.

LoveMy 2012.04.13. 15:57:51

@paranyuszi:
A valós életben Edina sem vette volna észre az ilyen f..fej Máté-féléket :))

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 15:59:06

@LoveMy: @paranyuszi: A könyvtároscsajt mindenki észrevette, mert tehetséges volt. Még Aladár is. Lehet, hogy Edina is könyvtáros volt egy laktanyában? :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 15:59:54

@Pilar Ternera:
Edinkának van valami baja az tuti. :)
Nem védeni akarom, de egyszer már nekem is sikerült kb. 2 hét alatt hullaszerelmesnek lennem egy fickóba, de amilyen gyorsan jött..Kb. úgy is ment. Szóval lehet, hogy néha csak szimplán bekattan az ember. :)

Elektra1976 2012.04.13. 16:01:00

@B. Bíró: Remélem akkor idén az lesz a szabály, hogy én kapom meg a maradékot... :-) Az lenne a legjobb, majd megírom a címem a viasatnak... Nekem nagyon tetszik az ötlet:-) (Gondolom másnak nem annyira)
Na majd az ÉH3-ba elküldöm a lányomat, hogy hozza már haza a 25 Millát... :-)Bár nehéz lesz rábeszélni, mert ugyan gyönyörű, és ÉH rajongó, de van a fejében is valami... Úgyhogy nem valószínű, hogy elmenne...
Na mindegy ez kicsit off..

LoveMy 2012.04.13. 16:01:34

@Pácsó Ármándó:
Már nincsenek laktanyák Teee!
Vagy Te is ilyen ilyen háborús veterán vagy kényszerképzetekkel?
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 16:01:34

@mex18: Hajjaj! És leginkább a Melák típusú embereknek!

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:02:20

@LoveMy:
Edinára leszállt a pink köd..
Mert arra nincs értelmes magyarázat, hogy azt mondja a fickó, hogy van kint nője (action után) és továbbra is megy utána mint egy pincsi kutya :D

LoveMy 2012.04.13. 16:03:19

@paranyuszi:
Nincs semmi baja, de ahogy írtam már, ettől a Máté-féle pofontól most sokkal okosabb, és boldogabb!

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:03:25

@Pácsó Ármándó:
Kötve hiszem h Edina 3 db-nál több könyvet látott életében :D:D:D:D:D

pilar ternera 2012.04.13. 16:04:05

@B. Bíró: lehet, hogy a szerkik is így gondolják, de ha meglátják, hogy a döntőben ott van mondjuk Ostobenkó és még 3 hülye (lehet, őket még nem ismerjük), akkor látják, hogy nyugodtan eljátszhatják a tavalyit, mert úgysincs annyi eszük, hogy erre rájöjjenek! ;)

LoveMy 2012.04.13. 16:04:36

@paranyuszi:
"Ez itt az É.H., ahol bááármi megtörténhet!"
Voltál már ilyen szituációban?

pilar ternera 2012.04.13. 16:06:17

@Elektra1976: ha tényleg 76-os vagy...akkora lányod van, hogy már mehetne a ÉH3-ba? :-O)

Elektra1976 2012.04.13. 16:06:36

@paranyuszi: Nem csodálom én sem, hogy már legalább 11, legfeljebb 20 pasival volt együtt 22 évesen. Könnyen megvezethető... Volt egy ilyen barátnőm, aki bárkivel lefeküdt "két perc" alatt, aztán utána már szerelmes is volt, (minőségtől függetlenül)... Szerintem ő is ilyesmi lehet. (Ez most nem elítélés a részemről, csak jelzem)
Tényleg nagyon szeretet éhes ez az Edina, szegény.

Elektra1976 2012.04.13. 16:07:43

@Pilar Ternera: Most még nem, de jövőre már igen... És most már akkor mindent tudsz:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:09:04

@LoveMy:
Nem voltam...
Lehet jelentkeznem kéne??? :D:D:D:D

pilar ternera 2012.04.13. 16:09:16

@Elektra1976: igen,és ezt akkor hozza otthonról az ember (a szeretetéhséget), ha az apjától nem kap elég szeretetet! és az ő apjáról tudjuk is, hogy enyhén alkesz volt, tehát ez az elmélet ülhet is... :-(

LoveMy 2012.04.13. 16:09:54

@mex18:
Jaj, ezt hogy értette?

pilar ternera 2012.04.13. 16:10:25

@Elektra1976: nem semmi! gratula! :-) Hungarian Lorelai Gilmore-hoz van szerencsém? ;)

LoveMy 2012.04.13. 16:10:52

@paranyuszi:
erről már lecsúsztál...
de állítólag lesz vv6 :)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 16:10:56

@LoveMy: Akkor még vótak,amikor még ottan vótam! Te kis harapós 1,9 Tee :-)
Kényszerképzetem nincs csak nagy fantáziám, az jó? :-)

@Elektra1976: "Remélem akkor idén az lesz a szabály, hogy én kapom meg a maradékot... :-)" Van neked magadhoz való eszed, hallod-e!

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:11:40

@Elektra1976:
Értem én, meg sajnálom is szegényt.
De akkor mi a túrónak megy ilyen műsorba?? :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:12:42

@LoveMy:
Nahh a másik agyhalottképző... :D
Még gondolkodom rajta... :D

LoveMy 2012.04.13. 16:13:46

@Pácsó Ármándó:
Nagy fantázia az nagggyon jóóóó!!!
Főleg ha cekcuális! :D

Banyus83 2012.04.13. 16:21:36

@LoveMy: Akkor csak lehet bírni Vízöntővel is :-D velem is bírják már lassan 10 éve... :-)

@paranyuszi: Ne mondd, hogy veled még nem volt ilyen...max 15 éves korodban, nem? :-) Én ezért nem ítélem el...megesik...aztán majd a kopp után okosabb lesz....

@Pácsó Ármándó: Lehet azért jött össze gyorsan a 20 :-D Bár ő még kislány volt, mikor volt laktanya...nem?

mex18 2012.04.13. 16:24:13

@LoveMy:
Nem kérdeztem, hogy pontosan ki, de úgy lehetett érteni, hogy ÉH2 játékosai, ő biztos.

(hát nem veséztük ki, én be voltam állva, asszem a rajongói buliról jött, le lehetett harcolva ő is rendesen agyilag)

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 16:26:57

@LoveMy: Komolyodjunk meg kérem, mert elzavarnak! :-)

@Banyus83: Ezt így nem gondoltam végig, bocs :-)

@Pilar Ternera: Látom csak kideríted ki hány éves :-)

Müszélia 2012.04.13. 16:28:03

nem is értem, miért beszéltek bezártságról. a vv-hez képest óriási területük van, óriási mödanszié, mindenkinek külön ágya, számos fürdőszoba, nem csesztetnek senkit, hogy főzzön vagy takarítson. télleg, arany életük van. az agyalás tisztán jelképes, hiszen nem sok agyuk van. semmi okuk nyafogni, hacsak nem azért, hogy esetleg bejön még egy skorpió.

LoveMy 2012.04.13. 16:31:59

@Pácsó Ármándó:
Semmi rosszat nem mondtam!
Na....

paranyuszi (törölt) 2012.04.13. 16:32:22

@Banyus83:
Jahh..én arra írtam, hogy nem voltam ilyen szituban, hogy nem voltam még összezárva ennyi ideig huzamosan ennyi emberrel.. :) (szerencsére :))
Azt írtam fentebb h egyszer én is lettem már rekord idő alatt szerelmes, de az megint más :)

LoveMy 2012.04.13. 16:34:47

@mex18:
Viszont ha ők itt vannak, akkor az őket figyelő szerkesztők is (szerződés köti a titoktartásra a lakókat!) vagy kémek!

Banyus83 2012.04.13. 16:39:28

@paranyuszi: Bocsi, akkor én nem figyeltem...szerencsére összezárva még én sem voltam ennyi ideig szinte ugyanazokkal az emberekkel...

@LoveMy: Lehet...:-D

@Pácsó Ármándó: :-D ...aztán végülis, ki tudja, mikor kezdte...(bár könyvtáros akkor se nagyon lehetett...)

kovácspéterke 2012.04.13. 16:40:37

@Elektra1976: azért mutogatták, mert ott él.

Pácsó Ármándó 2012.04.13. 16:44:21

@LoveMy: Mire gondolsz, miért ne tudnának ide írni? Tőlem sem kértek Születési Anyakönyvi Kivonatot.

viragoskertecske23 2012.04.13. 16:46:07

@paranyuszi: Azt a szeriat lattam. Ott viszont ugy volt hogy a penzt amit nyert a ket par, vagy eloszhattak egymas kozott, marmint paronkent, vagy megtartotta maganak csak az egyik fel...
S valoban mig az egyik par ketteosztotta a penzt s meghivta az egesz bandat Las Vegasba egy hetig bulizni, addig a masik par, lany tagja semmit sem adott a parjanak..

LoveMy 2012.04.13. 17:41:58

Egy kicsit bővebb beszámoló Szegedről:

www.nlcafe.hu/sztarok/20120413/rendbontas_az_eden_hotel_elso_bulijan/

Főleg a buli utolsó része sokat mond egyesekről!

☺ágica (törölt) 2012.04.13. 17:58:23

hú de belendültetek:) győztem visszaolvasni:)

rugalmacska 2012.04.13. 19:28:15

Ez mi ez itt, ezt te Naominak diGtaltad tan? Imadlak sixx, de nem lehetne kicsit odafigyelni az elgepeleseidre? &%^* idegesitoek, es hiteltelenne teszik a fikazasod.

Banyus83 2012.04.13. 20:28:29

@LoveMy: Hm...na igen...azért ez a beszámoló magáért beszél :-D

Banyus83 2012.04.13. 20:30:57

@LoveMy: Azért ez minden elmond: "Az elején ugyan próbáltuk követni, hogy ki kivel van, de az elsőként Píttel csókolózó lányból hamar lesz Enrico alkalmi barátnője, Máté kalandjainak számát pedig 10 után megunjuk számolni. Eközben „én soha nem szoktam berúgni” Alexa szerelembe esik egy fiúval, akiről később kiderül, hogy valamelyik helyi erő pasija...Az egész bulit Edina érti a legkevésbé, aki nem issza magát a sárga földig és nem csókolózik minden Mátéra hasonlító fiúval, csak próbája jól érezni magát és elvegyülni."

Jó lenne, ha az összes Éden buliba mennének az újságírók!!!!!

JOKKA21 2012.04.13. 20:34:14

Ezt a pécsi Nikit szúrnám, aki ismeri legyen szíves szóljon neki, hogy bevállalnám.

ő-szinte 2012.04.13. 20:40:40

@Pilar Ternera: az 47-es volt és a Nagy Bandó műsora volt...:-)

ő-szinte 2012.04.13. 21:35:05

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: vagy menjetek szobára...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.13. 21:41:54

@JOKKA21: és szted ő is téged...?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gratulálok (törölt) 2012.04.13. 22:46:06

Szerintem ez a fekete haju lany el akarta jatszani a gonoszkurvat, de csak sajnos annyira futotta neki, hogy mindenki erthetetlenul all a viselkedese elott..Szerintem nem gonosz, csak lelkiserult szegeny, es nem tudja hogy lehet szeretni is..

gratulálok (törölt) 2012.04.13. 23:48:49

Amugy hova lett a maci?? ot is kiszavaztak?

ő-szinte 2012.04.14. 09:56:19

@LoveMy: Már bocs, de ezt írtad:"Nagy fantázia az nagggyon jóóóó!!!
Főleg ha cekcuális! :D"

khm... és akkor én vagyok elmebeteg meg perverz, ehhh ez jó:-D
Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahaahah

Müszélia 2012.04.14. 10:14:35

jó volt ez a szegedi buli. máté és edinka rá se néztek egymásra. jobb lett volna, ha az első pillanattól fogva így csinálják. kírának nem szép az arca, de minden pasit befűz; tud valamit.
kár, hogy nem volt ott mindenki. nekik nem volt kötelező?

LoveMy 2012.04.14. 11:38:23

@ő-szinte:
Én tudom mit írtam, és semmi személyeskedés nem volt benne, csak a tényt állapítottam meg, hogy az JÓ, ha van!
Mit kell ezt túlspilázni, ráadásul személyeskedni???

LoveMy 2012.04.14. 11:41:20

@Müszélia:
Hát tényleg itt mutatkozik meg, hogy ki milyen valójában. pl. Máté mennyire brutális alkesz!

mex18 2012.04.14. 11:47:48

Kinek kell egy avatar fotó Hyper ről:)

imgur.com/t6cU8

(nem tudom végig nézni a viasat oldalán a eh2 24. részt, vmiért akadozik majd leáll.)

LoveMy 2012.04.14. 12:08:17

@mex18:

Kapásból az Alein jut eszembe erről a képről...bárha jól belegondolok nincs is messze tőle! :)
Nálam műkszik a viasat3 és a viasat6 is!

mex18 2012.04.14. 12:18:51

@LoveMy: nekem egy kárörvendő nyúl ugrik be aki épp átverte a rókát:)

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 12:36:56

@Müszélia: Kíra odamegy minden pasihoz és foglalkoztatja őket, nem várja meg amíg ők lépnek, ez a titka. Előfordulhat, hogy váltogatják őket a különböző helyszíneken. Pedrót lehet nem viszik legközelebb :-)

@mex18: Nekem Anikó (26) ugrik be a képről :-) A kárörvendés tisztán látszik az arcán.
(Nálam is működik az ÉH24.rész)

kovácspéterke 2012.04.14. 12:42:05

@Pácsó Ármándó: krisztián az éden nyitóbulin se volt ott, ami a millenárison volt.

mex18 2012.04.14. 12:55:55

Mondjuk, lehet aki nem ment el az ilyen bulikra, az lehet nem is nyert semmit.

Szóval ha azok közül akik elmentek kivonjuk a kiesetteket (Muzsikus etc), akkor lehet köztük van a nyertes :)
A most még bent lakók közül kiesik Petra, Melák, Noémi.

(Akkor nálam van a gubanc, majd megjavul.)

mex18 2012.04.14. 13:00:24

Ja és kiesik Hyper még,
Akkor Broki, Edina, Pít vagy Csíra vitte a lét :)

mex18 2012.04.14. 13:08:10

@LoveMy: Pít és Rico egymás mellett ül, biztos a véletlen :)

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 13:08:27

@Mrs. Jackman: Ő nagyon emlegette Amerikát, lehet visszament oda.

@LoveMy: Köszi a képeket!

@mex18: Hipert még mindig az ÉH-ban taktikázik, nem szóltak neki hogy vége :-)

nosce 2012.04.14. 13:13:29

@mex18:
"Mondjuk, lehet aki nem ment el az ilyen bulikra, az lehet nem is nyert semmit."

vagy éppen köztük a nyertes és nem akarják mutatni h felveti őket a pénz....

mex18 2012.04.14. 13:16:13

@Pácsó Ármándó: ott pörgeti magát, győzködi a delfineket a falon, hogy biztos a taktika része, hogy egyedül hagyták :)

mex18 2012.04.14. 13:18:03

@nosce: szerintem a pénzt utána kapják meg, miután lefutott a műsor, hisz veszélyeztetik a nézettséget és így a pénzt is.
(Szerintem, én nemtom.)

ő-szinte 2012.04.14. 13:22:17

@LoveMy: ahha. csak tényt.
ehhehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh

magyarázhatod, de minek...?:-DDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 13:23:59

@mex18: Mindig a nagy robbantásról beszélt ezért nem engedték fel a repülőre biztonsági okokból :-)

@nosce: HÉ-t alig ismertem meg elsőre az egyenes haja miatt, szerintem ez jobban áll neki, ráadásul nem is tűnik olyan nagy darabnak a képeken, mint a tévében.

ő-szinte 2012.04.14. 13:25:08

@nosce: vagy összeveszett mindenkivel:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
volt már erre is példa:-DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 13:29:17

@Pácsó Ármándó: a tv még jobban kövérít mint a fotó. A képernyőn már egy-két kiló is kijön...:-(

ő-szinte 2012.04.14. 13:31:31

@Pácsó Ármándó: én csak reflektáltam;-)
de a kedvedért lapozzunk:-)
<3

nosce 2012.04.14. 13:31:56

@mex18:

sztem a győztesen látszik h ő győzőtt ha megkapta a pénzt ha nem, a képek alapján max Máté lehetett győztes mert mindig be van baszva így rajta nem látszik semmi, csak az h valszeg Edinát megszívatta

ő-szinte 2012.04.14. 13:32:54

@nosce: olo:-)

tegnap eltűntél, pedig veled akartam nézni a megaszart...:-(
mondjuk így is elég mega volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 13:37:36

@nosce: csíra milyen jól néz ki a képen:-O
de máté... bruhahahahahahahahahahahah

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 13:41:04

@nosce: Vagy pont azért iszik, mert nem nyert. Régebben beszéltük, hogy mennyit kapott Alexa a 850e-ből, jön-e le belőle valami. Hát jön, 580eFt-t kapott. Ezek szerint a 25milka bruttó az 17milka nettó lesz.

nosce 2012.04.14. 13:42:28

@ő-szinte:
nem néztem, a múltkor nagyon szarok voltak...
playbackről nyomták ? :)

ő-szinte 2012.04.14. 13:43:56

@Pácsó Ármándó: ki az a napszemüveges, akinek csíra a nyakában ül?:-O

ő-szinte 2012.04.14. 13:44:55

@Pácsó Ármándó: én azt hittem, hogy ez már az adózott összeg...:-OOOOOOO

ő-szinte 2012.04.14. 13:46:23

@nosce: hátttt, most sem volt fényes:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
nem, ez élőnek tűnt:-)
az inkáb az x-re jellemző:-DDDDDDDDDDDD

nosce 2012.04.14. 13:46:24

@Pácsó Ármándó:
max 12.5 lehet eleve, hacsak nem alázza valaki porrá a párját :)
Broki mindig iszik, mindenesetre rajta sem látszik h nyert, esetleg még PIT mert ő nagyon sunyi....

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 13:49:09

@ő-szinte: A napszemüveges Ádám az úszó, Niki első párja. Enricó is alig volt bent pár napot, ő is ott volt, naná.

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 13:51:33

@nosce: Eddig csak az Edina-Máté párosnál tudnám elképzelni, hogy Edina nem ejtené el hamarabb a gömböt. Máté simán. Lehet, hogy ezért nincsenek túl jóban?

ő-szinte 2012.04.14. 13:57:53

@Pácsó Ármándó: köszi, ki nem találtam volna:-DDDDDDDDDDD nekem az jön le a képekről, hogy csíra érzelmeket ápol (nem emlékszem már pontosan , hogy is mondta ostobenkó:-DDDD )eme Ádámmal...
És sztem Omar biztosan vitt pénzt. Azért nem mondom, hogy nyert, mert sztem az nyer aki a legtöbb pénzt visz haza, és ez nem biztos, hogy a végső páros;-DDDD
Ja, és úgy tűnik Omar és dinka is...
oszt ki tuggggya...:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 14:03:04

@nosce: sztem kizárt, hogy pít nyerjen...
ill, mint az előbb írtam, lehet, hogy baromi szerencséje lesz, hogy ilyen kis görény, mert így valszeg a közelébe sem jut, hogy ő legyen vkivel az utsó páros, minek következtében nem neki kell eldobnia a boldogság kék madarát ill a faszom aranygömböt(:-DDDDDDDD), így akár még vihet is zsét. Bár még a második párosba sem hiszem, hogy benne lenne, a kis sunyi geci...

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 14:08:37

@ő-szinte: Pedig Ádám a szikikont szereti. Lehet, hogy Kíra nyert és vesz magának implantátumokat? Edina nagyon mutatós lány, Omár meg hajrá!

ő-szinte 2012.04.14. 14:10:09

A fotókról az ugrott be,hogy máté esetleg tolt egy 10 pontosat HÉ-nek is?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

És még az merült fel bennem, hogy lehet, hogy erre a találkozóra, nem az összes játékost hívták meg. Csak akiket eddig láthattunk a műsorban. Mert még elég sokan jönnek be így nem tudhatjuk, hogy közülük ki mit alakít...:-)

ő-szinte 2012.04.14. 14:12:55

@Pácsó Ármándó: Igen, rögtön ez jutott eszembe nekem is:-DDDDD hogy kicsit vizet prédikál:-DDDDDDDDDDDDDD
de lehet, hogy ez a Kíra lány télleg tud vmit:-DDDDDDDDDDDDD
implant nélkül is;-)))
ráadásul, ha megnézed a képeket, látszik, hogy igen központi személlyé vált:-)
pedig hogy ki voltak tőle kezdetben...,hehehe

nosce 2012.04.14. 15:12:45

@ő-szinte:
sztem Omár nem nyert akkor nem dolgozna tovább pincérként, ugyanezen okból Edina se..

ő-szinte 2012.04.14. 15:18:50

@nosce: gondolod, hogy ha vki legjobb esetben is nyer mndjuk 15-17 milliót, mínusz adó, akkor már nem kell dolgoznia?:-O
mogyika...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
há mire elég az a pénz?:-DDDDDDDDDDDDDD
ráadásul Omár nem hülyegyerek:-) tudja, hogy addig kel ütni a vasat, amíg meleg:-)
ráadásul az, hogy most ott dolgozik, egy igen jó biznisz neki.
szerintem:-)
dinka nem tom...:-)

nosce 2012.04.14. 15:23:49

@ő-szinte:
"ráadásul Omár nem hülyegyerek:-) tudja, hogy addig kel ütni a vasat, amíg meleg:-)
ráadásul az, hogy most ott dolgozik, egy igen jó biznisz neki.
szerintem:-)"

Hát nem tudtam h pincérként dolgozni kövér életet jelent :), annyi pénzből inkább venne vagy csinálna egy kocsmát na az lehetőség, és a sajátjában persze lehet de akkor minden este neki jön ki a 4 banán :) Cris pénz nélkül is kocsmába társult be és nem pincérnek :)

ő-szinte 2012.04.14. 15:43:22

@nosce: jó, azért kiszop sokkal dörzsöltebb, mint Omar;-D
Ezt most úgy értsd, hogy mivel ismert, jól megy a hely, ahol dolgozik, valszeg kap százalékot a forgalom után is, mivel ő hozza a biznicét.
Ráadásul nem tudni, hogy mi lett a végkifejlett, ki mennyit markolt...;-)
szal fingunk nincs, hogy ha nyert is vmennyit, mennyi az "annyi" pénz:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 17:00:37

@nosce: Ez olyan, mint a bankrablóknál: egy bizonyos ideig amíg friss a buli, nem költekezhetnek a lebukás miatt.

kerdesek05 2012.04.14. 17:01:03

imgur.com/t6cU8

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:)

ő-szinte 2012.04.14. 17:06:53

@kerdesek05: :D :D :D :D :D
csini:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Müszélia 2012.04.14. 17:37:05

@nosce: kiszop már régen kilépett abból a kocsmából, vagy kirúgták, én az utóbbira tippelek.

Müszélia 2012.04.14. 17:40:50

@LoveMy: és aljas geci
már csak azért is, mert van rajta sapka.

kerdesek05 2012.04.14. 17:52:54

Hiper Anikónak hol van a bulibusz vállalkozása?
És azért ilyen vékonyka mert apukája balettos?

kerdesek05 2012.04.14. 17:53:32

@Müszélia: miért nem kérdezted meg Edinát mi van Mátéval?:)

ibag77 2012.04.14. 18:04:59

máté nem nyerhetett, mert még mindig ugyanazt a barna gatyáját hordja....vagy vett a pénzből sok ugyanolyat, nehogy feltűnjön, hogy ad magára. éden alekosz.

kovácspéterke 2012.04.14. 18:18:12

Akár olyan is nyerhetett, maximum 22 és fél milliót btw, akit most még nem ismerünk. kicsi rá az esély, de megvan.

Nores 2012.04.14. 18:24:35

Lemaradtam 1-2 héttel, gondoltam megnézem a viasat3 video oldalán, ha már a youtube-ról letiltoták.

1 hónapja még bőven működött, de most egyszerűen nem akar elindulni. Ennyire túlterhelt lenne a szerverük? (hasonló sötét ötlet, hogy 4 nap késéssel lehet csak nézni a részeket - nagyon kontraproduktívnak gondolom ezt a hozzáállást)

IP tv-n is megnézhetném, epizódonként 99 Ft-ért (az extra meg 199). Ha nincs ingyen, akkor inkább lemondok róla. b+, amit főztek. Vagy ez egy prémium csatorna? Inkább gagyi.

egyébiránt egy ingyenes letöltési lehetőség még érdekelne, mint utolsó esély.

kerdesek05 2012.04.14. 18:53:21

mondjátok el mi ez az elejtem a gömböt akármi?
és mi volt az éden hotel első részének vége taktikai szempontból, miért az nyert, aki!

kovácspéterke 2012.04.14. 19:03:59

@kerdesek05: a végén két játékos marad, állank egymással szemben, pakolják ki eléjük a pénzt adagonként, és aki eldobja a kezében tartott gömböt, az viszi az öszeget. ugye az a lényeg, h megbízol-e a msáikban annyira, hogy elmenj vele a végéig, esetleg átcseszed 16 milliónál stb

kerdesek05 2012.04.14. 19:24:44

@Mrs. Jackman: első résznek mi lett a vége, ott nem ketten voltak a végén hanem többen, és azok vittek el valamennyi pénzt?

kerdesek05 2012.04.14. 19:30:13

@Nores: hiba, egyetértek, meg azt sem értem miért nincs éden 18, meg a viasat6os adásokról is adhatnának valamit a viasat 3on

Vadkörte82 2012.04.14. 20:05:57

@LoveMy: köszi a képeket! Edinka sokkal jobb nő, mint Máté ffi(?)..igau alkesz feje van már..E. szimpatikusan nyilatkozott, reméljük tényleg nem celebritás akar lenni!

LoveMy 2012.04.14. 20:29:05

@Vadkörte82:
Szia! :)
Szivesen!
Én is így gondolom!

@Müszélia:
ok, csak a sapkát nem értem!

Nores 2012.04.14. 21:20:22

@kerdesek05:
és akkor még egy zsákutca:
még regelni sem tudok, mert "ez a loginnév és e-mailcím már foglalt" üzenetet ad, de a mailemre egy levél sem érkezett, így nem tudom aktiválni a regisztrációt. Úgy tűnik, minden eszközzel próbálják megakadályozni, hogy nézzem őket :)

gondoltam, ha regelek, talán elindul a videó, de az egész szerverük szar, vagy csak az én két gépem :D

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 21:38:40

@Nores: Én nem regeltem és simán ment minden. Viszont néha nem akar felnagyítódni a videó és ablakban fut végig, néha meg első próbálkozásra teljes képernyőre ugrik.
Nem lehet, hogy ezt a szabványüzenetet írja ki akkor is, ha az e-mail címeddel nincs gondja, csak a loginnév foglalt? Esetleg egy másik e-mail cím nincs a környéken?

ő-szinte 2012.04.14. 21:41:55

@Nores: sztem is gáz, amit művelnek. tavaly minden ZSÍRKUTYA volt. vagy ZSÍRKIRÁLY?:-O
vagy ZSÍRSÁRKÁNY:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudja faszom követni ezeket:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 21:43:31

@Mrs. Jackman: de ez csak tavaly volt így:-)))
gondolom idén nem ez lesz:-) mert mindenki erre készül, és itt meg bármi megtörténhet:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 21:45:04

@kerdesek05: az éden18 került át a viasat6-ra, csak most nem pénteken van, hanem minden adás után:-)

JOKKA21 2012.04.14. 21:55:03

Iker szépfiúk hány csajnak jönnek be itt?:)

Nores 2012.04.14. 21:55:50

@Pácsó Ármándó:
másik loginnév, ugyanazon e-mailcímre már csak az emailcímmel van baja, nekem meg azzal, hogy nem kaptam rá levelet.

@ő-szinte: youtube-ra a videókkal, azzal nem volt baj, mert bírja a szerver.

Nores 2012.04.14. 22:04:48

@Pácsó Ármándó:
nem adtam föl teljesen, így firefoxszal el is indult, de tényleg nem lehet full képernyőre rakni, de legalább megy. Előtte IE és Opera bukott meg a teszten.

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 22:05:23

@Nores: Sajnálom :-(

@JOKKA21: Egyenlőre a külsejükről fognak tudni neked nyilatkozni, de Rózsaszín Offnak biztosan :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.14. 22:06:21

@Nores: Na, túl lassan írtam. Nekem is Firefox van!

ő-szinte 2012.04.14. 22:26:38

@Nores: chrome, chroe,chrome...:DDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.14. 22:27:52

@Pácsó Ármándó: azta!!!!!
és még mit tudsz rólam????;-DDDDDDD
persze tényleg csak kinézetre egyenlőre;-)

aribeth 2012.04.14. 22:51:26

@kerdesek05:
Az első évad végén a fiú (Kristóf) pont a felénél, 12,5 milliónál eldobta a labdát, mert iszonyatosan parázott a párjától (Alíztól). A pénz másik felét a másodikként végző páros kapta, azaz végül is hárman kaptak pénzt, a pórul jár győztes lány meg üres kézzel mehetett haza.
Mondjuk azt hallottam, hogy Kristóf végül adott Alíznak a saját nyereményéből.

Külföldön mindenféle verzió előfordult már, volt olyan, aki a legvégén dobta el a labdát, és a pénzt egy régebbi szövetségesével osztotta meg, de nagy ritkán előfordult az is, hogy a páros tagjai kitartottak.
youtu.be/czS2KYnAbvc

aribeth 2012.04.14. 22:58:30

A következő évadban pedig már azt sem engedték meg szerencsétleneknek, hogy vigyorogjanak egymásra, háttal kellett állniuk.
www.youtube.com/watch?v=nYwDfyma0ag

A srác le is vágta a gömböt.

kerdesek05 2012.04.14. 23:19:49

@aribeth: de miért nem kapott a csaj végül semmit a végig maradt?
és miért kapott az a pár aki meg csak második lett a játékban?ezek lefektette szabályok?
elég bejutni az utolsó két párba és akkor az egyik pár tagja lehet szop jó nagyot, míg a vesztes pár meg röhög egyet?

kerdesek05 2012.04.14. 23:23:36

@aribeth: a HÜLYE GYEREK!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

ő-szinte 2012.04.14. 23:37:17

@kerdesek05: nem, pont az a szabály, hogy nincs szabály:-)) met ez az éden, ahol bármi megtörténhet:-P:-DDDD
szal azt csinálnak, amit akarnak:-D

KékFény6 2012.04.14. 23:44:34

Ez az ÚjNiki nem a Csisztu Zsuzsa unokatestvére? :)

ő-szinte 2012.04.14. 23:51:01

@Tesztelo.hu: na , ezt meg honnan szedted?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

aribeth 2012.04.15. 00:21:11

@kerdesek05:
Mert nagyon gonosz a játék. :) Szerintem az lehet a logikája, hogy annak semmi értelme nem lenne, hogy az egyikük kiszáll 12,5 milliónál, a másik pedig megkapja a maradékot, hisz akkor ugyanott tartanának, mintha végig kitartottak volna (azaz feleznek). Így a győztesnek viselnie kell egy kis erkölcsi vereséget is, hisz kicseszett a párjával (aki lehet, hogy kitartott volna, de az is lehet, hogy csak öt perccel később akart dobni), a maradék pénzt meg gondolom, úgysem teheti zsebre a csatorna, úgyhogy odaadják a többieknek.

Volt tavaly olyan javaslat a fórumokon, hogy aki eldobja a labdát, az ne kapjon semmit, nade az megölné a feszültséget, hisz akkor eszük ágában sem lenne dobálni a szent gömböt. :)

Sajnos nem ismerem eléggé a külföldi verziókat, de azt hallottam, hogy volt már ott mindenféle lezárás. A második belinkelt videónak például van egy folytatása, ott mintha a műsorvezetőnő bedobálta volna a maradék összeget jelképező érméket (?) a medencébe, és a többiek (nem az utolsó pár, hanem mindenki más, aki még jelen volt a finálénál) hazavihették őket (gondolom). Egymást taposva ugráltak a medencébe.

Ja, még valami, a végén az utolsó két pár között a már kiesett játékosok döntenek, nem mind, hanem azok, akik a vége fele hullottak ki. Ezért számít a szimpátia is, akinek több haverja van/akit kevésbé utálnak, annak több esélye van a győzelemre.

ő-szinte 2012.04.15. 00:32:14

@aribeth: tényleg! ezt a szimpátiát a végén, el is felejtettem már...:-)

kovácspéterke 2012.04.15. 10:10:22

@ő-szinte: sztem hasonló lesz az alap, és egyébként a kérdés is a tavalyira vonatkozott.

mex18 2012.04.15. 10:12:31

@aribeth: nem elejtette, egyenesen levágta :) (nem néztem, csak jól hangzik:)

mex18 2012.04.15. 10:25:56

@aribeth: itt is bedobnák a medencébe a maradék pénzt, a piranha 2 t le is lehetne forgatni előzetes instrukciók nélkül :)

off:
imgur.com/t6cU8
ez annyira durva, a szülei büszkék lehetnek rá ...

mex18 2012.04.15. 10:53:13

ez sem semmi jelenet :)

imgur.com/qbLCo

Noémi csipkedi Omar t, az meg hiába kéri, hogy hagyja abba :)

☺ágica (törölt) 2012.04.15. 11:24:30

@mex18: sok türelem kellhet elviselni Noémit:) nem vagyok egy agresszív alkat, de én már pofán vágtam volna...

mex18 2012.04.15. 11:29:49

Lesz még egy pár kép, most annyiba jobb, hogy szakadozva de meg tudom nézni, és tele van ilyen dila pillanatokkal :)

☺ágica (törölt) 2012.04.15. 11:48:30

@mex18: mazochista:) én eljutottam arra a pontra, hogy elég volt:) Sixx posztja meg a kommentek sokkal jobbak:)

kerdesek05 2012.04.15. 12:34:27

melyik bejegyzés érte el 24 óra alatt a megjelenéstől a legtöbb hozzászólást?
lehet erről majd egy statisztikát készíteni:)

Banyus83 2012.04.15. 13:25:29

Azt mondják, az ilyen közönségtalira az megy el, aki akar (vagyis nem kötelező senkinek sem...Ostobenó FSZK és a Kerdántengely állítólag nem is járnak ÉH összejövetelekre...). Amúgy, ha azt nézzük ki nem viselkedik vállalhatatlanul, akkor csak Edina nyert :-D

vécés jóska 2012.04.15. 13:42:58

@Banyus83: Mi számít vállalhatatlannak? Én inkább bepiálok és hülyeségeket csinálok, mint Melák vagy Pedró, mintsem hogy ország-világ előtt megdugatom magam és fújtatok, mint a gőzmozdony, közben pedig játszom a szendeszüzet és aggódom, hogy mi lesz ha meglát anyu.

Banyus83 2012.04.15. 13:49:54

@vécés jóska: Erről más a véleményünk, de a vállalhatatlan talán valóban kicsit erős megfogalmazás volt...Engem a bepiálás/hülyeséget beszélés sem zavar, csak azt akartam ebből kihozni, hogy ha azt nézzük, ki nem csinálja, akkor talán Edina az egyetlen (a szegedi buli alapján mondom!).

kerdesek05 2012.04.15. 13:56:53

Edinának milyen jó segge van

mex18 2012.04.15. 15:15:57

Érdemes volt végig szenvedni a 24. részt.

FSZK mondja, hogy Petra szeles :)
Kíra micsoda kígyó, Melákot kivégezné :)
Hyper hogy kavar már Melákkal, meg ez a szendvicses csicskáztatás LMZ vel :)
aztkrva

Ha nekem ilyen lányom lenne, mint Hyper , szégyellném magam, eskü

Pácsó Ármándó 2012.04.15. 15:37:52

@mex18: Na igen, Noémi szerint Petra túl fiatal, 2 év van köztük kb.
Melák alatt rezeg a léc, kemény hete lesz, pláne hogy majd hergelik és bejön a Twins Boys is. Elemző elveszett valahol a játék taktikai útvesztőjében, most komornyik üzemmódban van. Anikónak is sok dolga lesz, de legalább (hiper)aktív.

ő-szinte 2012.04.15. 16:12:33

@mex18:en edina miatt szegyenlnem magamat inkabb.

mex18 2012.04.15. 16:12:54

@Pácsó Ármándó: az tuti, hogy bejön egy ikertesó ?

mex18 2012.04.15. 16:16:14

@ő-szinte: hát ja, a melóhelyén elégíti ki magát és be is vallja ... igaz, hogy betintázva picit.

Ami meg a többi viselkedését illeti ,szerintem az egyáltalán nem meglepő, mivel a csajoknál eléggé tipikus a rózsaszín köd.

Müszélia 2012.04.15. 18:25:22

@Banyus83: ha noémi nem jár ilyen összejövetelekre, akkor talán nem is olyan ostoba. melákról azt olvastam, hogy amerikában van; nem tudom, igaz-e.

Pácsó Ármándó 2012.04.15. 18:42:19

@Müszélia: Noémi meg szlovákiában él és nagyban meséli a Szupermános vicceket odahaza.

mex18 2012.04.15. 19:00:44

@genevieve: köszi - nagyon szuper 5let.

genevieve 2012.04.15. 19:05:14

@mex18: nem én találtam ki:-)

ő-szinte 2012.04.15. 19:19:37

Annyira azert nem ket tojas...:) kinezetre mark jobb pasi

Banyus83 2012.04.16. 08:54:35

@genevieve: Akkor csak igazunk lesz, hogy egynek adják ki magukat :-D Kíváncsi leszek, ha átvernek mindenkit, akkor mind2en maradnak??? Akkor két pasinak szarul áll a párválasztó...

Müszélia 2012.04.16. 10:01:34

az ikrek csak annyira hasonlítanak egymásra, mint a strucctojás és a kacsatojás. nem hiszem el, hogy át tudnak verni valakit. kivéve, ha részegek, ami ugye sűrűn előfordul.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 10:20:35

@Müszélia: Nekem egyformának tűnnek, biztos lesznek érdekes helyzetek.

@Banyus83: Ha sikerül az átverés, akkor az a logikus, ha mindketten maradnak (mi alapján döntenének közöttük?)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 10:42:22

@LoveMy: Hy! Köszi a háttérinfókat! Nem is tudtam, hogy Ádám segített a castingban és legjobban Noémi stílusa jön be neki. Aliznak tetszik Hiper vidám természete :-DD

LoveMy 2012.04.16. 10:48:04

@Pácsó Ármándó:
Pedig az első ÉH vége után már olvastam, hogy Ádámot felkérték a köv. széria munkálataihoz!
De azért örülök, hogy ők is olyan szemmel és úgy látják a mostaniakat, mint mi, vagy legalább is egy páran :)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 10:53:55

@LoveMy: Igen, sokaknak szimpi a Máté-Edina páros (sőt külön Máté a lányoknak és Edina a fiúknak) és nem szerették Terror őrmester-stílusát. Az első ÉH-t csak "félfüllel" néztem.

genevieve 2012.04.16. 11:27:11

@Pácsó Ármándó: azt azért ne feledd, hogy mi képen egymás mellett látjuk őket, igy könnyü különbséget tenni:-)

de egyrészt senki nem fog arra gondolni, hogy az akit lát délelőtt, nem az jön be délután...másrészt nem lesz mihez viszonyítani ránézésre...
az már érdekes lehet, hogy ha valamiről beszéltek egyszer az egyikkel, később a másik nem fog emlékezni rá...hacsak nem tudnak mindig egyeztetni

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 11:50:12

@genevieve: Nem feledem, ha Müszélia sem feledi :-)

Erre gondoltam a múltkor, hogy:
a, kell-e egymással is versengniük a bent lévőkön kívül, (aki lebukik azt veszt és nem mind a ketten). Ekkor nem fogják megosztani az infót.
b, nem kell egymás ellen is lenniük, csak simán nem engedik őket összebeszélni, lásd melegváltás. (nem úgy:-))
c, mindent meg tudnak osztani egymással. Ekkor viszont fellép a "Hová tünt Damon Hill?"-effektus.

Én a b verzióra tippelek.

vécés jóska 2012.04.16. 11:53:40

Nekem ez elég meglepő, hogy a régi Édeneseknek ennyire bejön Edina és ennyire nem Melák. Számomra teljesen az ellenkező, Edinától falra tudnék mászni, egyfolytában nyavalyog meg affektál, viszont szerintem Krisz, Kyra, Pít meg Omár viszi a hátán a műsort, ha ők nem lennének, szerintem dögunalom lenne.

LoveMy 2012.04.16. 12:03:23

www.radiototal.hu/ikrek-erkeztek-az-edenbe-eden-hotel-2

Ezen a közös képen akár lehetnének idegenek is, vagy esetleg mintha lenne valami azonos vonásuk!
De majd meglátjuk ma, hogy milyen lesz a reakció ott bent!

LoveMy 2012.04.16. 12:06:10

@Pácsó Ármándó:
Hiénának már izzítják a katapultot :)
Bár ha sikerrel járnak az ikrek, akkor előbb Melák és/vagy LMZ búcsúzik!

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 12:12:11

@LoveMy: Ancsa csak a jövőhéten esedékes, de izzítják neki.
LMZ? Hogyan?

Melák majd biztos kijelenti, hogy az Ikre(k) biztos hülye, mert nem emlékszik rá mit beszéltek előtte:-)

LoveMy 2012.04.16. 12:25:01

@Pácsó Ármándó:
azért tartom inkább esélyesnek ezt a két fiút, mert nekik nem stabil a párja. Persze csak akkor, ha az mindkét ikerfiú sikerrel jár!

vécés jóska 2012.04.16. 12:25:21

Ezen a képen tényleg nem tűnnek ikreknek... Ráadásul a jobb oldali még nem is egy szépség. Első blikkre elég unszimpi mindkettő.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 12:36:53

@LoveMy: Anikó nem cserélné le LMZ-t egy kisfiúra magától, persze a védettség más kérdés, akkor viszont bármelyik fiú repülhet akinek a nője kapós lesz.

@vécés jóska: @genevieve: Ezt az adást még megvárnám a véleményalkotással. Terror is jól indult, azt tessék. Műanyag meg rosszul indult, de néha egész kedvelhető lett.

vécés jóska 2012.04.16. 12:37:04

@genevieve: :) Hát igen, elég kis buznyákoknak tűnnek... De ne ítéljünk elsőre, Krisz + Csíra is undormány volt eleinte, most meg mivé nemesedtek :) Első ránézésre meg Edinka volt a kedvencem, mostmeg már Kiszeltüncike szinten van nálam.

beacska 2012.04.16. 12:46:46

@ő-szinte: ugye, én is azt néztem, hogy nem is egyformák ANNYIRA...

barátnőmnek ikerlányai vannak. akkor születtek, amikor az én kislányom, úgyhogy nagyjából a születésüktől fogva ismerem őket. Sportot űzök belőle, hogy ha csak az egyiket látom, akkor is meg tudom-e mondani, hogy melyik az...összesen tán 2-3-szor ha tévedtem, pedig nagyon kevesen tudják a családon kívül utánam csinálni :)))

de én csalok, mert a ruhájukat is nézem ;)))

LoveMy 2012.04.16. 12:51:22

@Pácsó Ármándó:
Ezt csak azért gondoltam, mert Hiéna mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül felajánlotta "magát" Meláknak.

@vécés jóska:
Háááát a Kiszel Tünde egy teljesen más kategória, egyetlen egy olyan szempont sincs, amiben összehasonlíthatóak lennének Edinával!

beacska 2012.04.16. 12:53:33

@LoveMy: érdekes, hogy Dani ismeri Edinát fotózásokról...

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 12:59:59

@beacska: Én suliban olyan osztályba jártam, ahol 4 ikerpár volt, köztük 2 lány-lány pár. A tanárok és más osztálybeliek gyakran keverték őket, mi pedig eleinte csak a személyiségük alapján tudtuk őket megkülönböztetni, mert hiába az azonos külső, a belső az más volt.

@LoveMy: Még mindig arra gyanakszom, hogy Rajzolnivaló Fenekűnek Melákkal gonosz szándékai vannak. Az a csaj nem bírja ki, ha nincs benne a keze valaki hazaküldésében.

beacska 2012.04.16. 13:06:20

@Pácsó Ármándó: egyértelmű, hogy nem akarja véglegesen. Biztosan "szereti", de számítani nem akar rá (bár, nem emlékszem, hogy valaha is rossz szót szólt volna K.-ról)

vécés jóska 2012.04.16. 13:08:36

@LoveMy: Nekem igen, mindketten ugyanolyan nyávogva és kényeskedve beszélnek és mindketten naívák. Az igaz, hogy egy cseppet elfogult vagyok Edinkával, mert volt egy ugyanilyen szűzkurva barátnőm egyszer és eléggé mély nyomot hagyott bennem.

LoveMy 2012.04.16. 13:11:19

@Pácsó Ármándó:
Pedig főleg a mai balhé után, miután Hiéna leszarházizza Pítet, mindegyik lakó arra fog törekedni, hogy minél előbb kirakják! Most a saját kiesését intézi el ezzel! Akár Peti vagy Terror! Egy közösségben nem viselik el az uralkodó, erőszakos típusúakat!

LoveMy 2012.04.16. 13:24:22

@LoveMy:
Mekkora görény ez a Hiéna! Mással nem tudja leplezni, hogy kiderüljön mindenki számára, hogy milyen gerinctelen, jellemtelen, hogy kiabál és leszarházizza Pítet. Bár lehet, hogy csak LMZ-nek lesz ujdonság Hiper nem ismert oldala, mert a többi mind tudott erről. :)

genevieve 2012.04.16. 13:32:04

@vécés jóska: nekem krisz és csira most se szimpi:-)
igaz nem is undormány...

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 13:34:37

@LoveMy: Nem akarsz alakítani a Máté-Edina Love Fanclub mellé egy AntiHiper Fan clubbot is? :-) Bírom a lelkesedésedet:-)

@vécés jóska: Valóban jól lettek összeválogatva a karakter típusok, mindenki megtalálja bennük a kedvenceit és a kevésbé szimpatikusokat is.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 13:40:29

@Λατζκα: Szia! Aha, volt már. Valamelyik szorgalmas csajszi linkelte be 10:26:53-kor. :-)

LoveMy 2012.04.16. 13:47:37

@Pácsó Ármándó:
Remélem ez nem kizáró ok? :)
Egyébként meg, hogy most Hiéna van porondon, nem én tehetek róla! Az elmúlt egy-két hétben pl. Edinát szidtátok, ő volt porondon, és senkit sem ítéltem el emiatt és nem cikiztem, mert mindenkinek más a véleménye.
És lécci ne személyeskedj, mert megint elküldenek szobára! ;)
...ami egyáltalán nem volt fair dolog! Sőt! De azért köszi, hogy kiálltál! ;)

Vadkörte82 2012.04.16. 14:02:05

@Pácsó Ármándó @LoveMy @beacska: : Sziasztok! látom aktívak vagytok :) jól esik így ebéd utáne gy kis ÉH purpárlé :)

ikrek..lehet élőben jobban hasonlítanak egymásra..képen elég mások.

Banyus83 2012.04.16. 14:03:39

@Pácsó Ármándó: Nálam is a b verzió esélyes...mindenesetre, ha mind2ő bent marad, ráadásul védettséggel, akkor főhet a többiek feje :-)

@LoveMy: Egyetértek :-)

mex18 2012.04.16. 14:04:13

Kicsit aránytalan a fiúk és lányok bejövetele nem ?
Vagy rosszul látom ?

szepi79 2012.04.16. 14:06:21

@mex18: ez itt az éden hotel. itt bármi megtörténhet. még az aránytalanság is.

LoveMy 2012.04.16. 14:09:00

@Vadkörte82:
Szia, lehetséges, majd meglátjuk, hogy hogyan sikerül megoldaniuk a feladatot!

@Banyus83:
Látom már jobban vagy! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:12:40

@Λατζκα: Este fogsz megint közvetíteni a telósoknak? Csodálom, hogy tudsz olyan gyorsan írni és milyen jól hogyvoltozod meg az adást saját stílusodban. Igazán élvezetes olvasni.

@LoveMy: Én igyekeztem nem nagyon szidni Edinát, csak a viselkedése 14 éves a huszonvalahányhoz képest. (Sajnos a Halak lányokat gyárilag csípem, úgyhogy semmi jót nem ígérhetek :-))

LoveMy 2012.04.16. 14:18:08

@Pácsó Ármándó:
Sajnos Edina szerelmes, de már szerintem kezd oszlani a hirtelen jött lilaköd!

(Ennek csak örülni tudok! ;) de tényleg ;)

LoveMy 2012.04.16. 14:20:20

Nagyon JÓT tett Edinának az a hét, amikor nem a Máté párja volt, sok dolgot helyre rakott magában, ebben segített neki Pít is!

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:21:32

@Vadkörte82: Szia Piros Körték! Mi az a "purpárlé"?
Én azt vallom amit már írt valaki, hogy a bentiek nem tudják, hogy ikrekre számítsanak.

@Banyus83: Akkor lesz ám kavarás, ki kit ajánl a fiúknak!

@mex18: Jól látod!

Banyus83 2012.04.16. 14:24:37

@LoveMy: Abszolút regenerálódtam!!! :-)

Szerintem is kellett Edinának ez az egy hét! Remélem nem múlik el nyomtalanul, amiket Píttel beszélgettek...

Amúgy Anikó is kezd nálam a vállalhatatlan kategóriába tartozni...kíváncsi vagyok, mi lesz a Pítes balhé vége. Ha hallgat a szép szóra, megy és bevesz egy nyugtatót :-P

Az origós cikkből azért az derül ki, hogy Edina szinte mindenkinek szimpi, nem?

kovácspéterke 2012.04.16. 14:26:02

@vécés jóska: edina mitől szűzkurva, vki mondja már el, mert többen nevezitek annak. sztem egy egyszerű lány, aki képes volt elhinni, amit mondtak neki. micsoda égés, tényleg.

vécés jóska 2012.04.16. 14:26:21

@mex18: Bizony sajnos. Az a durva, hogy a lányok kezdőötöséből még csak Niki hullott el, ő is csak egy igazságtalan Viasatcsavarnak köszönhetően. A fiúk közül meg már csak Melák és Máté él, de Melák is már az utolsókat rúgja sajnos. Szóval a lányok között kéne egy robbantás, ahogy Hiper mondaná. Edinka és FSzlovákK nyugodtan kieshetne már és jöhetne helyettük két szőke 18 éves ikerbombázó. :)

vécés jóska 2012.04.16. 14:26:59

@mex18: Bizony sajnos. Az a durva, hogy a lányok kezdőötöséből még csak Niki hullott el, ő is csak egy igazságtalan Viasatcsavarnak köszönhetően. A fiúk közül meg már csak Melák és Máté él, de Melák is már az utolsókat rúgja sajnos. Szóval a lányok között kéne egy robbantás, ahogy Hiper mondaná. Edinka és FSzlovákK nyugodtan kieshetne már és jöhetne helyettük két szőke 18 éves ikerbombázó. :)

Banyus83 2012.04.16. 14:31:03

@LoveMy: Abszolút regenerálódtam!!! :-)

Szerintem is kellett Edinának ez az egy hét! Remélem nem múlik el nyomtalanul, amiket Píttel beszélgettek...

Amúgy Anikó is kezd nálam a vállalhatatlan kategóriába tartozni...kíváncsi vagyok, mi lesz a Pítes balhé vége. Ha hallgat a szép szóra, megy és bevesz egy nyugtatót :-P

Az origós cikkből azért az derül ki, hogy Edina szinte mindenkinek szimpi, nem?

kovácspéterke 2012.04.16. 14:33:21

@Banyus83: én bírom pítet, egyre jobban, bár a nememnél fogvázást befejezhetné :D, de tök jókat mond, pl, h nem halt meg a niki, nem kell rajta annyit siránkozni. ebben a kis jelentben meg elég vicces, ahogy mondja, hogy nyugodjál le, ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed.

az ikrekről meg annyit mondanék, h ha nem számítasz arra, hogy ketten vannak, nem fogod elkezdeni keresni a különbséget. biztos, hogy nem maradnak bent ketten sztem, ha végig is viszik a feladatot, túl sok lenne a fiú.

kovácspéterke 2012.04.16. 14:34:26

@Banyus83: én bírom pítet, egyre jobban, bár a nememnél fogvázást befejezhetné :D, de tök jókat mond, pl, h nem halt meg a niki, nem kell rajta annyit siránkozni. ebben a kis jelentben meg elég vicces, ahogy mondja, hogy nyugodjál le, ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed.

az ikrekről meg annyit mondanék, h ha nem számítasz arra, hogy ketten vannak, nem fogod elkezdeni keresni a különbséget. biztos, hogy nem maradnak bent ketten sztem, ha végig is viszik a feladatot, túl sok lenne a fiú.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:34:43

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:35:56

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:36:57

@vécés jóska: Támogatom az ötletet! Lehetnek hármasikrek is?

Vadkörte82 2012.04.16. 14:37:35

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:39:41

bocs..külön életet él a netem..

Banyus83 2012.04.16. 14:40:25

@Mrs. Jackman: nagyon egyetértek! Az ikrekkel kapcsolatban is...mi már eleve tudjuk, hogy 2en vannak, és ezért keressük a különbségeket köztük, de nekik szerintem nem fog feltűnni...legalábbis kinézet alapján. Max. az, hogy beszélnek valamit, aztán a másik iker meg ugye nem fogja tudni...

@Vadkörte82: Én is a Pít-Edina párost preferálnám :-9

vécés jóska 2012.04.16. 14:40:50

@Mrs. Jackman: Szerintem attól szűzkurva, ahogy viselkedik. Játssza a szendeszűzkislányt, kényeskedik, affektál, mint egy 8 éves, közben meg vígan fújtat Máté alatt, mint Thomas a gőzmozdony. Ja és közben nyíg, hogy mi lesz, ha anyu meglátja. Félreértés ne essék, szerintem az nem baj, ha valaki dugványozik a hotelben, én is azt tenném szerintem, de akkor ne játssza meg magát. Ha pl. Kyra feküdt volna le valakivel egy rossz szót nem szólnék, mert ő sose játszik óvodást és mindig vállalja, aki.

Banyus83 2012.04.16. 14:43:33

@Mrs. Jackman: nagyon egyetértek! Az ikrekkel kapcsolatban is...mi már eleve tudjuk, hogy 2en vannak, és ezért keressük a különbségeket köztük, de nekik szerintem nem fog feltűnni...legalábbis kinézet alapján. Max. az, hogy beszélnek valamit, aztán a másik iker meg ugye nem fogja tudni...

@Vadkörte82: Én is a Pít-Edina párost preferálnám :-9

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:45:14

Ha sz@rakodik a komment küldése után az átvitel, akkor zárjátok be a böngészőt és újra nyissátok meg (pár másodperc után) a holnapot. Akkor nem fogja elküldeni többször elvileg.

kovácspéterke 2012.04.16. 14:49:34

@vécés jóska: sztem ez inkább egy folyamat volt, nem tervezett ilyet, de szerlems lett, és beadta a derekát, van ilyen. annyi, h nem kellett volna azt mondani, hogy kizárt. Sztem a szűzkurva, ha már ilyen erős kifejezést kell alkalmazni teljesen idegen emberekre, csíra, akinek nagy a szája, de nem volt benne semmiben. bár én tartózkodnék bármi ilyen jelzőtől. nem érzek abban ellentmondást edina részéről, hogy kényes és hogy fújtat privátban. nem mondom, hogy nem naív, és idegesítő is a semmi, semmi szöveggel, de azért messze ő a legnromálisabb lány.

Banyus83 2012.04.16. 14:56:16

@vécés jóska: Nekem a szűzkurva kicsit erős (de hát tudva levő, hogy nekem ő a kedvencem). Biztos én is azért elgondolkodtam volna rajta, hogy egy egész ország látja, hogy hagyom magam...aztán gondolom ezért ment az ellenkezés...de hát az érzelmek ... :-)
Azóta meg szerintem egyszer sem lehetett hallani, hogy megbánta volna vagy szégyellné vagy ilyesmi.
Nem mondom, vannak idegesítő dolgai, de kinek nincsenek...én is sírba tudom vinni a páromat azzal, ha a kérdéseire úgy válaszolok, hogy á, semmi, semmi :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:59:22

@Mrs. Jackman: Úgy látom Mátéhoz egyáltalán nem passzol. Nem tudom járnának-e, ha csak kint találkoznak.

kovácspéterke 2012.04.16. 15:02:12

@Pácsó Ármándó: ja, sztem abszolút nem, máténak vmi tökösebb csaj kell, aki laza, és aki után máté tud kaparni.

vécés jóska 2012.04.16. 15:03:41

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

Banyus83 2012.04.16. 15:04:01

@Pácsó Ármándó: Szerintem nem járnának...nem valók egymáshoz. vagy, ha valami csoda folytán mégis összejönnének, szerintem hasonló lenne a vége, mint így...

vécés jóska 2012.04.16. 15:05:22

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

vécés jóska 2012.04.16. 15:07:00

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

kovácspéterke 2012.04.16. 15:15:40

úgy látom nagyon igazam van :D

vécés jóska 2012.04.16. 15:17:20

@Mrs. Jackman: 3-szorosan kellett elküldenem, annyira :)

Banyus83 2012.04.16. 15:19:29

@vécés jóska: Oda se neki...ma nem csak téged szivat az oldal :-)

Banyus83 2012.04.16. 15:21:41

@vécés jóska: Oda se neki...ma nem csak téged szivat az oldal :-)

genevieve 2012.04.16. 15:32:33

tök jó, én meg azt hittem ilyen sok komment íródott:-DD

de csak minden másodikat kell olvasni:-)

LoveMy 2012.04.16. 15:38:41

Már lassan szédülök, hogy mindent ismételten kell elolvasni...
De legalább nyomatékos lesz a vélemény :)

@vécés jóska:
Szerintem a "szűzkurva" jelző pont a Csírára illik, mert neki csak jár a szája: "ilyen pasikat eszek reggelire"
Peti a kiesése előtti napokban, már annyira ki volt akadva, mert a Csíra folyamatosan húzta az agyát, direkt előtte vonaglott, az meg csorgó nyállal és meredten kúszott utána.
Edina és Máté megbeszélték, hogy taktikai szempontból nem teszik közzé (bent) az intim dolgaikat. Az meg, hogy a lakók miről beszélgetnek, ki nagyzol, vagy hazudik (?) miért ne férhetne bele. De ez már annyira lerágott csont!

genevieve 2012.04.16. 15:41:42

@LoveMy: a második bejegyzéseddel egyetértek:-)

Vadkörte82 2012.04.16. 15:43:21

@Mrs. Jackman: "ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed"..vagy éppen mit nem..amit kellene :) borzalom a stílusa...:)

LoveMy 2012.04.16. 15:56:48

www.hirkereso.hu/search?q=%E9den+hotel+2&timelimit=4&x=21&y=3&archivum=-1

Csak azért raktam be még egyszer, mert itt nagyobb a kép és itt láttam, hogy az egyik ikerfiú, jobb szélén, már tanúja a Hiéna gyökér viselkedésének!

Banyus83 2012.04.16. 16:00:57

@LoveMy: Egyetértek megint 1x :-D

Máté is simán előadta a többieknek, hogy volt kis simogatás, 1-2 csók ÚjNikivel, aztán közbe...AZ "én még soha..." játéknál viszont sem ő,sem Edina nem ivott, mikor arról volt szó, hogy ki szexelt már a hotelben :-D
A legnagyobb kamugép pedig szerintem Krisztián...tuti semmi nem volt Nikivel!!!!Majd biztos nem mutatták volna meg a szerkik...jaja...:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:01:27

@Vadkörte82: Egy Hiper-félét így nem lehet lenyugtatni, csak még támadóbb lesz tőle ha azt hiszi, hogy nem akarják meghallgatni az igazát. Pít viszont jól teszi, ha nem megy bele a kiabálásba, mert így Hiper önmagát járatja le.

genevieve 2012.04.16. 16:03:04

@LoveMy: az az ismeretlen feketepólós srác nem szőke, hanem feketehajú

LoveMy 2012.04.16. 16:05:32

@Pácsó Ármándó:
Milyen jól jött volna Pítnek egy szívlapát :D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:07:41

@Banyus83: Krisztián szerint a nem bekamerázott részeken történt. Másrészt árulkodóak voltak Niki első mondatai a kiesése után Noémihez. Persze minden kívül töltött perccel halványultak a kettőjük közt bent meglevő érzések Műanyagban.

Banyus83 2012.04.16. 16:11:10

@Pácsó Ármándó: Hát én nem tudom...komolyan elhiszed, hogy ilyen ziccert kihagynak a szerkik, hogy pont ilyen helyeken nincsenek kamerák, nekem elég hihetetlen, de hát ki tudja...

Hiper meg...áh, inkább nem is megyek bele...borzasztó...

LoveMy 2012.04.16. 16:11:35

@genevieve:
Hát nem teljesen szőkék az ikrek, inkább szőkésbarnák. De a fekete pólós srác, a jobb szélén az egyik iker, Patrik, a kisebb arcú :)) (Márk a hosszabb képű:)

www.radiototal.hu/wp-content/uploads/Eden-Mark-%C3%A9s-Patrik-Eden-Hotel-2-Forras-Blikk.jpg

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:12:49

@genevieve: Hát hárman csak nem mennek be! Ha megint 8 fiú jut 5 lányra én bizonyisten nem nézem egy hétig (most többen reménykedően felsóhajtottak, hallottam ám! :-))

@LoveMy: Szöges? Anikó LMZ-vel is kitolt ezzel a hangoskodással, aki balszerencséjére "rossz vonatra szállt fel"

vécés jóska 2012.04.16. 16:15:42

"Hát mit képzelsz magadról te szarházi?!" - Annyira jó, hogy vannak ilyen műsorok a Tv-ben. :D

Vadkörte82 2012.04.16. 16:16:20

@LoveMy: ez a srác annyira másnak tűnik..biztos az egyik iker? mi van ha lebuktak, és beküldtek egy 3. srácot..bár ez elég valószínűtlennek tűnik.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:19:51

@Banyus83: Lehet, hogy Ancsi legújabb taktikájának vagyunk szem és fültanúi?
Hiszen csak azt akarja elérni, hogy az új fiú(K)nak meg se forduljon a fejében, hogy őt válasszák párnak és még Pítet is befeketíti. Egyszerűen zseniális!:-)

LoveMy 2012.04.16. 16:20:43

@Pácsó Ármándó:
Akkor sztrájkolni fogtok? :D
Vagy mentek az ombudsmanhoz? :D

@Vadkörte82:
biztos hogy az, mert ez már este készült, más fényhatásokkal. A képen meg tiszta környezetben fényes nappal!
De tényleg, csak nem küldenek be három pasit!
Bár...
...itt bármi megtörténhet!

LoveMy 2012.04.16. 16:24:48

@Pácsó Ármándó:
A nagy taktikus epilepsziás látványos vergődése után egyáltalán választja valaki HiénaHipert???
:D

Vadkörte82 2012.04.16. 16:27:16

@LoveMy: és Omár kivel beszélget? az az ikerpár másik tagja?? fekete poló..

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:32:54

@Vadkörte82: Na bakter tényleg! Mégis hárman mennek be! Sziasztok!

@Mylove: Van már új videó az ikrek ruhacseréjéről, azt is rakd ki lécci!

LoveMy 2012.04.16. 16:33:29

@genevieve:
@Vadkörte82:

Bocs igazatok van!
Öcccsém, végül is tényleg három pasi lesz az új!!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy valakinek ez spoiler!

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/igy-vertek-at-tarsaikat-az-eden-ikrek-2086097

genevieve 2012.04.16. 16:49:18

@LoveMy: ááá, csak jó a megfigyelőkénk:-)))

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:56:41

@genevieve: Látszik, hogy az egyik Isrác háta felül tetoválva van. Már csak az a kérdés, hogy a másiké is? Különben nincs pancsi!

kovácspéterke 2012.04.16. 17:01:07

@Banyus83: sztem mindnehol vannak kamerák, sőt valszeg a szerződésben is benne van, h nem vonulhatnak félre, nem véletlen, h még a mikroportot sem vették szex közben edináék.

Banyus83 2012.04.16. 17:03:10

@Pácsó Ármándó: Na látod, még az is meglehet :-)

Jól beleszaladunk megint a taktikázásba, mint múltkor, aztán a végén tök más lesz :-) Ha bemegy a héten 3 pasi, Máté és Krisztián tuti eret vág magán :-)

beacska 2012.04.16. 17:04:51

szerintem megint átverés lesz az Anikó-Pít konflikt..már most mindenki anyázza Anikót, pedig nem is látott semmit :))))

LoveMy 2012.04.16. 17:06:24

@Banyus83:
Ha nem lesz védettsége, akkor Melák és LMZ parázhat.
Ha lesz védettség, akkor mindegyik fiúnak Liberót, és Dove-t :D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:10:19

@beacska: Valamit mégiscsak láttunk! :-)

@Banyus83: Sőt, úgy tudják csak kettő megy be, de az is elég lesz.

LoveMy 2012.04.16. 17:10:24

@beacska:
Hát azért ezt nem hinném, hogy jól sikerült összevágás lenne!
Most a Melák és Hiéna is Pítet hibáztatja, mert nem tudott elköszönni a Műanyagtól, holott első körben a szerkesztők nem adtak erre lehetőséget az izomagynak, és másodsorban tolták át a "felelősséget" Pítre!
De majd tényleg meglátjuk! :)

beacska 2012.04.16. 17:15:19

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: persze, persze, VALAMI volt...de lehet, hogy megette az utolsó csirkecombot...nem hinném, hogy Anikó Niki miatt kesereg...ill. azért, nem nem búcsúzhattak elég érzelmesen...nagyon hihetetlenül hangzik ;)))

Banyus83 2012.04.16. 17:16:54

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: Ááá, mindenképp kész lesznek szerintem...alig várom!!!! Az embert csak meg kell győznöm, hogy ma nézzük...:-)

Banyus83 2012.04.16. 17:19:56

@LoveMy: Az ikrek fehér ingbe nyomulnak este (ez látszik a videón), és közben ott az a sötét hajú, fekete felsős...szóval akkor mégiscsak új ő is. A bentiek közül nem lehet egyik sem (szerintem...)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:22:34

@beacska: Nem Niki miatt! Ez már az új "Édesgessük magunkhoz Melákot" taktika része

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:26:16

@Banyus83: (Holnap este lesz a Bayern-Reál meccs, az lehet az embered napja a mai meg a tied, ha a tv miatt írtad és nem egyébb szabadidős program miatt :-))

kovácspéterke 2012.04.16. 17:33:33

én azt nem értem, vki miért nem mondta el még krsiztiánnak, h nem szabad akaratából ejtette ki niki az új lány, hanem muszáj volt vkit választania. noéminak marha jó lehet hallgatni, szerinte neki kellett volna kiesni.

Banyus83 2012.04.16. 17:34:23

@Pácsó Ármándó: Nem szereti különösebben a focit (velem ellentétben :-D )...viszont az édent nem bírja...amúgy mindíg hagyja nézni, a hétfő az egyedüli, mikor van más opció, mert mind2en szeretjük az NCIS-t és hétfőnként azt szoktuk nézni, aztán a hét további részében kitombolhatom magam az Édennel :-))

Lacka929 2012.04.16. 17:35:05

@Pácsó Ármándó: Ne hízelegj, nem mész vele semmire. :) De azért igyekszem majd írogatni valamit az agyhullaházban történtekről...

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:36:20

@Mrs. Jackman: Mondták már neki, de most tele van fájdalommal és nem fogja fel ezt (sem).

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:39:47

@Λατζκα: Én komolyan mondtam! Nem akarok vele semmire sem menni.

@Banyus83: Pít is mondta a múltkor asszem, hogy milyen rosszul esne neki

LoveMy 2012.04.16. 17:43:23

@Pácsó Ármándó:
Szerintem is erre megy ki a "móka" azaz a Hiéna szájhabzásos vergődése. Csak közben mindenki megundorodik tőle, mert sokkal jobban szimpatizálnak Píttel.
De azért nagyon görény ez a Hiéna: nem tudom, hogy beszáll-e Csíra a vitába, mert az ő esetében ténylegesen elég rendesen tevékenyen benne von a Hiper, hogy Csíra kiessen, és nem csak beszélt róla! Míg a Hiéna ezt veti fel Pítnek, hogy "mit képzelsz te szarházi, engem akartál kirakni?"
Nem tudom miért nincs ott a Csíra!
Szerintem mindenki előtt leszerepelt ezzel!!!

@Mrs. Jackman:
Valószínű hogy Pít is ezt próbálta volna megértetni a csököttagyúval, de ha egyszer nincs mivel, akkor hogy értené meg!

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:50:53

@Λατζκα: Oké! :-) Én eddig mindet láttam, de vissza szoktam olvasni a hozzászólásokat és feltűnt milyen jól írsz.

@LoveMy: Lesz külön Csíra-vita is?

Banyus83 2012.04.16. 17:53:02

@Pácsó Ármándó: igaz...szóval akkor Máté, Pít és Krisztián bekészül, LMZ fel sem fogja, Omar lesz az egyetlen, akinek eljut az agyáig :-)

@LoveMy: Azért remélem Csíra is kiveszi a részét ebből a vitából...úgy szeretném látni, ahogy leosztja Hipert!!!!!

Banyus83 2012.04.16. 17:57:29

Lehet spoiler...Éden Hotel FB oldalán az a napi kérdés, hogy kinek kell a régi játékosok közül a szingliben aludnia ma...lesz itt kavarás :-D

LoveMy 2012.04.16. 18:01:44

@Pácsó Ármándó: @Banyus83:
"Azért remélem Csíra is kiveszi a részét ebből a vitából...úgy szeretném látni, ahogy leosztja Hipert!!!!! "

Én is szeretném már látni HiénaHiper megnyúlt képét, amikor a Csíra elkezdi a beígért bosszúját ellene és mindenki előtt!!

Banyus83 2012.04.16. 18:03:30

@LoveMy: Ennek asszem drukkolhatunk együtt :-)

kovácspéterke 2012.04.16. 18:21:16

ez az, ami az fbről érdekes, vagy ez már volt:
"Kíra is back. Feladatát teljesítette, így védett. Vajon ki lesz az áldozata?"

LoveMy 2012.04.16. 18:29:01

@Banyus83: @Mrs. Jackman:
Én is csak a Kíra back....kiírást találtam, szingli szobást nem!

Lacka929 2012.04.16. 19:17:48

Van új kibeszélő, gyertek át!
süti beállítások módosítása