Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x24

2012. április 13. 06:00 - sixx

Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is gyűlöli, ma pont nem lehet kitenni, de sebaj. T69.2 szeles időben, hosszú, cigányos ruhában, szemébe lógó hajjal tart minket kétségek között, bármi megtörténhet ma, mondom én, hogy a hotelbe száll le az intergalaktikus inváziós flotta. Csakis téged vár a hoteléden. (Az esti seggrejtvény megoldása: Csíra) 

Melák az ágy szélén sírdogálva ébred, Hiper meg egyszerre próbál fogat mosni és műszempillát ragasztani, ha van isten, elbassza, és szemére kerül a fogkefe. Csíra szokásos visszafogottságával öltözik, régen láttuk már a bimbóba vert vasakat. Naiva a nappaliban mered maga elé, és Broki hipszter sapkáját képzeli maga elé, meg ÚjNikit, ahogy a csávója farkát cibálja magába, pedig Broki semmi ilyet nem csinál. Naomi mág alszik, Omár farkat villant, minden megy a maga útján. Naiva a kamerába azt mondja, hogy három éjszakát Broki nélkül nehéz volt eltölteni. Elemző figyelmezteti Brokit, hogy Naiva kezd kiborulni, mire a faszi azt mondja a kamerába, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Broki és ÚjNiki nem nagyon beszél egymással, ezek szerint ez a nő tényleg nem kommunikál senkivel. Broki, az egyetlen olyan faszi a hotelben, aki tud gondolkodni is néha, kizártnak tartja, hogy ÚjNikinek védettsége legyen.

Nna, Hiper úgy gondolja, jobb megelőzni a bajt és bemegy Csírához, hogy elmondja neki, mi is történt a kiesését megelőző napon. Persze ezt nem így, és nem azonnal mondja el, csak majd akkor, ha mindketten bent maradnak az esti párválasztó után. Csíra a kamerába azt mondja, hogy Melákra koncentrál, majd utána kideríti, ki hazudott neki. Hiper megöleli Csírát, mintha olyan kibaszott jó öribarik lennének. Csíra szerint Naivával vigyázni kell, kell, mer életveszélyes. Hipernek tagyon tetszik a játék, mert minden perverz vágyát kiélheti benne. Naiva Brokinak nyavajog, mire a faszi a kamerába azt nyilatkozza, hogy annyira nem hiányzik neki a csaj, hogy eret vágjon magán. A probléma csak az, hogy a hang nem stimmel, az "Edina" úgy lett odavágva a mondat elejére, valószínűleg Pokahontasz helyére, ejnyemár, ilyen átlátszó manipulációval kit akar megvezetni a Viasat?

Csíra visszafojtja a hányingert és Meláknak puncsol, mert bent akar maradni mindenképpen, de nem piszkálja és nem megy az agyára. Melák szerint Csíra akár jó pár is lehetne, de a bizalom még nincs meg irányában. Naomi Omár oldalát csipkedi, a faszi fájdalmas arccal szisszen fel, te meg mi a faszomat csinálsz, elment az eszed? Muhaha, Omár, mi a faszból lenne neki elmenni való? Naomi nagyon jól elvan Omárral, miközben ÚjPéterrel intim kapcsolatot ápol. Csíra akkora szendvicset csinál, amekkorát Melák szokott előételként fogyasztani, de neki két adag vacsora lesz. ÚjNikivel kokettál, de hiába, mert a csaj nem mind semmit, igazi agyhalott. Csíra ÚjPéter mögé áll, mármint ezt hazudja ÚjNikinek, aki különösebb meggyőződés nélkül azt mondja, hogy ő meg Broki mögé, mert ő a párja végül is.

Na, nemigen történt semmi napközben, mert máris este van, Elemző Hiper lábát kenegeti testápolóval vagy gépzsírral, Petra kétségbeesetten igyekszik nőt varázsolni magából, de hát ugye szarból nem lehet ostort fonni. Megbízik ÚjPéterben, örülünk. Elemzőnek mosakodás közben még szúnyogvadászatra is van ideje, Csíra rovarriaszóval fújja le a combját. Naiva tovább nyüszög Brokinak, akinek kezd a töke tele lenni az egésszel, meg van beszélve, mögém állsz, oszt jólvan, nem fogom ÚjNikit választani. A csaj tök bizonytalan, talán azért, mert Brokit beengedte a vulvába, az meg utána kijelentette, hogy nője van? T69.2 titkokat és rettentő izgalmakat ígér. Hiper a kamerába azt mondja, hogy ő akkor is fél, ha faszi esik ki. Mert idióta vagy, bazdmeg, azért. Kijönnek, leülnek, kezdődhet a szokásos tetemre hívás.

Hatodjára választunk, mondja Pinokkina. Tudjuk, mondja a hogyvoltíró. Ennyi rossz lábú nőt válogatni sem lehetne, mint amit a kamera mutat, de hagyjuk. T69.2 hogyvoltozik, és belegázol Melák lelkivilágába, Műanyagnak kellett távoznia a hotelből, a helyére Csíra jött. Hiper be van szarva, ha valami lesz, akkor nagy durranás lesz, MI A RETKES LÓFASZTÓL FÉL EZ? Egy lánnyal kevesebben leszünk, mondja Pinokkina, ha esetleg elfelejtettük volna. Csíra, jó itt lenni? Jó. Erős vagyok, mint a Kolin énekesét pofánverő parasztlegény. Melák, milyen érzés volt, amikor leszopattunk Műanyag kibaszásával? Szar. Egy olyan ember vágta ki, aki leszarja a játékot. Haragszol ÚjNikire? Nem. A kamerába azt mondja, reméli összejön a bosszú, amit kiterveltek, és miután ÚjNiki kimegy, "elkezdődik egy teljesen másik énem irányítása a játékomban."

ÚjNiki, megbízol Brokiban? Meg. Biztos párra leltél? Aha. Broki kifejezéstelen arccal tekint a jövőbe, Naiva legszívesebben a szemét kikaparná most. Broki, nem szomorkodtál Műanyag miatt, tán csak nem rákucorodtál ÚjNikire? Hát egy kicsit szomorú voltam, de utána megnyugodtam. ÚjPéter szerint Broki egy félelmetes pszichopata. Petra, sokat sírtál Pokahontasz után? Ja. Omár szerint Petra egy kész katasztrófa, OMÁR FOR THE WIN, MOTHERFUCKERS! Petra ÚjPéterben tökéletesen megbízik. Naomi szerint ez veszélyes. Na, Pinikkina nem kíngyolja tovább az agyhalott bandát, válasszatok, az nem olyan megerőéltető. Hiper kezd és beáll Elemző mögé, ÚjNiki arca sem rezzen.

Naiva Broki mögé áll be, ÚjNiki szája ekkor már kicsit megrezzen, Broki úgy tesz, mint aki nem érti mi folyik itt. ÚjNiki a kamerába azt mindja, ez kibaszottul meglepte. Naomi meglepetésre Omár mögé áll be, ezek szerint ezt levajazták. ÚjPéter úgy röhög, majd' leesik a székről, de az nem esik jól neki, amikor Naomi odaszúr neki, hogy Omár az, akire várt kezdettől fogva ÚjNiki választ, ekkor még szabadon van ÚjPéter és Melák is, és ő ÚjPéterhez áll, de mivel nincs védettsége, ezzel aláírja a halálos ítéletet. Mindenki röhög, kivéve Naomit, aki nem ért semmit és Petrát, akinek a segglébe egy zabszem nem férne most be. ÚjNiki azért lépte ezt meg, mert nem bízik Brokiban, csak meg kellett volna kúrni, mi? Petra megy ÚjPéter mögé, a faszi röhög, mert ezzel ÚjNikit szépen kivághatja a villából. Ezzel Csíra teljesítette a küldetést, és maradhat. Megy is beállni Melák mögé, és hazudik egy sort, Melák a legjobb pár nekem, köszönöm szépen.

Pinokkina kihívja ÚjNikit, Petrát és ÚjPétert, majd közli, hogy ÚjNiki a beköltözés előtt tanulmányozhatta a lakókat egy monitoron, ettől Hiper szeme csészealjnagyságúra tágul, aztakurvabazdmeg, kész a lebukás, gondolja, de nem, bazdmeg, mert ez a nő olyan buta, mint a segg, és semmit nem vett észre. Pinoikkina közli ÚjNikivel, hogy volt ám feladata a lakóknak is, ezt Naiva ismerteti. ÚjNiki csak a Melák-Műanyag kapcsolatot sejtette, a többit nem, de ez mindegy, mert így sem játszott volna másként. Ez ide kiesni jött bazdmeg, KamikázeNiki. ÚjPéter gyorsan kiválasztja Petrát, húzz a gecibe ÚjNiki, semmi keresnivalód nincs itt. Naomi szerint Petra szeles, nem csoda a sok babos kaja után.

Ezzel nincs ám vége a ma esti adásnak, Pinokkina ugyanis felkínálja Meláknak, hogy találkozhat Műanyaggal, de csak akkor, ha ÚjPéter ÚjNikit választja - egy perce van arra, hogy meggyőzze. Naomi nem ért semmit, Petra kicsit beszarik, ÚjNiki kifejezéstelen arccal néz. Melák különösebb meggyőződés nélkül győzköd, hiába, ÚjPéter hajthatatlan, és Petra mellett teszi le a virtuális garast, így Melák nem tud elbúcsúzni a hotel bejárata előtt szandacipőben toporgó Pokahontasztól, ó jaj, tragédia. Hiper az egészből annyit vesz le, hogy leszarja mi történik, csak ő maradjon bent.

Melák vigasztalhatatlan, de hát gondoljunk már bele, jobb lett volna neki, ha ad egy puszit a csalánszájra, oszt utána meg nézheti a kedvesét elemésztő vámpírfogas némbert még minimum egy hétig? Melák szerkesztői utasításra még azt mondja, hopgy ÚjPéternek ott van három nő, egyet feláldozhatott volna, és elkezdi a vigyorgó ÚjNikit ekézni, tessék kimenni a picsába, ott az ajtó, húzzál, TAKARODÓ VAN BAZDMEG. REMÉLEM KINAPOZTAD MAGAD! ÚjPéter szerint nem az a férfi, aki nagy súlyokkal dolgozik a konditeremben. T69.2 levonja a következtetést, ezek szerint te most ideges vagy, Melák. Hát, ja. Csíra szerint ÚjPéternek igaza volt, és ha úgy alakul, Melákba ő rúgja majd az utolsókat. ÚjNiki búcsú nélkül távozik, szevasz.

És ha azt hittük volna, hogy most már tényleg vége az esti szopatásnak, tévedtünk, mert Csírának is el kel mondania, milyen feladattal gyött vissza, hát Melék mögé kellett állnom, asszem, ez összejött, mondja vigyorogva. Össze. És ennyi, semmi csavar, mehet mindenki isten hírével bebaszni. A nappaliba beérve Melák üvölt, mindenki fajin, senki nem baszott át, minden fasza, aggyál vodkát, Carlos. Petrától elnézést kér, bocs, nem neked szólt, Műanyagot akartam még egyszer szexuálisan zaklatni, bocsáss meg. Nagyon szarul érzi magát, ezekkel az emberekkel nem akar a hotelben lenni. Na, Hiper, akinek áspiskígyó volt a jele már a bölcsődében is, menten lecsap Melákra, és miközben Elemző ott iszik kint, a szobában felajánlja Meléknak saját magát, mármint nem baszásra(?) hanem stratégiai partnernek, én beállok mögéd, ha kell, te meg gyere mögém. És Elemző? Majd megoldjuk. És képes azt hazudni bazdmeg, hogy neki melák és Broki a legfontosabb! Ha valaki ezzel a nővel kerül be a döntőbe, szerintem okosabb, ha 500 000 forintnál elhajítja a bizalom aranyozott papírgömbjét.

Csíra odakint egyetért Melákkal, mert ő is mindent megtett volna, hogy Pedrót lássa még egy percre, amit nem nagyon értek, de mindegy, ÚjPéter csak annyit tesz hozzá halkan, hogy neki nincs itt három tuti nője, ez elég sértő és megalázó is mindenkire nézve (az egyik ugye Csíram, ha nem lenne világos, a másik Naomi, a harmadik meg Petra). Csíra nem kívánja ÚjPéternek, hogy egyszer egyedül maradjon. A faszi nem érti a hisztériázást, meghalt tán Pokahontasz? Bebalzsamozva tolta volna be Pinokkina, vagy mi? Merthogy ő tudja, milyen az, amikor tényleg nem tud valakitől elbúcsúzni. Leülnek a pulthoz, és új téma van, Naomi viselkedése ÚjPéter mellett Melákot is kiborítja, ÚjPéter viszont már meg sem fogja síratni, ha netán kiesne, mert minek. Csíra halkan megjegyzi, hogy Hiper neki itten őszinte kipakolást ígért be első körös utolsó napjairól, oszt tessék, sehol sámli, Hiper máris az odvában kucorog.

Hiper már ágyban, és van pofája Elemzőt ugráltatni, hozzál nekem szendvicst, de így kend meg, meg amúgy, és ilyen kenyérből kérem meg amolyanból. Aztakurva, ez milyen pofátlan egy fapina, előtte meg Malákot kecsegtette. A kamerába azt mondja, őt kényeztetni kell, neki az a fontos, ha ő az első a faszinak. Elemző megy, és keni a cuccot. Omár lefekvés előtt testápolóval keni be Naomi párnáját, Broki meg megy Naiva bőröndjéért és visszaköltözteti, de előtte még smárolnak egy alaposat. Naomi ráver Omár fejére, és meghajigálja párnával, tényleg jól elvannak ezek ketten. Naomi szerint ő a csoki, Omár meg a tej a kapcsolatban. Hiper zabálja a kisírt szemdvicset, és nem, nem akad a torkán. Jövő héten ikrek érkeznek bazdmeg, ez érdekes lesz, Naomi soha nem jön rá szerintem, hogy ketten vannak.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 13:40:29

@Λατζκα: Szia! Aha, volt már. Valamelyik szorgalmas csajszi linkelte be 10:26:53-kor. :-)

LoveMy 2012.04.16. 13:47:37

@Pácsó Ármándó:
Remélem ez nem kizáró ok? :)
Egyébként meg, hogy most Hiéna van porondon, nem én tehetek róla! Az elmúlt egy-két hétben pl. Edinát szidtátok, ő volt porondon, és senkit sem ítéltem el emiatt és nem cikiztem, mert mindenkinek más a véleménye.
És lécci ne személyeskedj, mert megint elküldenek szobára! ;)
...ami egyáltalán nem volt fair dolog! Sőt! De azért köszi, hogy kiálltál! ;)

Vadkörte82 2012.04.16. 14:02:05

@Pácsó Ármándó @LoveMy @beacska: : Sziasztok! látom aktívak vagytok :) jól esik így ebéd utáne gy kis ÉH purpárlé :)

ikrek..lehet élőben jobban hasonlítanak egymásra..képen elég mások.

Banyus83 2012.04.16. 14:03:39

@Pácsó Ármándó: Nálam is a b verzió esélyes...mindenesetre, ha mind2ő bent marad, ráadásul védettséggel, akkor főhet a többiek feje :-)

@LoveMy: Egyetértek :-)

mex18 2012.04.16. 14:04:13

Kicsit aránytalan a fiúk és lányok bejövetele nem ?
Vagy rosszul látom ?

szepi79 2012.04.16. 14:06:21

@mex18: ez itt az éden hotel. itt bármi megtörténhet. még az aránytalanság is.

LoveMy 2012.04.16. 14:09:00

@Vadkörte82:
Szia, lehetséges, majd meglátjuk, hogy hogyan sikerül megoldaniuk a feladatot!

@Banyus83:
Látom már jobban vagy! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:12:40

@Λατζκα: Este fogsz megint közvetíteni a telósoknak? Csodálom, hogy tudsz olyan gyorsan írni és milyen jól hogyvoltozod meg az adást saját stílusodban. Igazán élvezetes olvasni.

@LoveMy: Én igyekeztem nem nagyon szidni Edinát, csak a viselkedése 14 éves a huszonvalahányhoz képest. (Sajnos a Halak lányokat gyárilag csípem, úgyhogy semmi jót nem ígérhetek :-))

LoveMy 2012.04.16. 14:18:08

@Pácsó Ármándó:
Sajnos Edina szerelmes, de már szerintem kezd oszlani a hirtelen jött lilaköd!

(Ennek csak örülni tudok! ;) de tényleg ;)

LoveMy 2012.04.16. 14:20:20

Nagyon JÓT tett Edinának az a hét, amikor nem a Máté párja volt, sok dolgot helyre rakott magában, ebben segített neki Pít is!

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:21:32

@Vadkörte82: Szia Piros Körték! Mi az a "purpárlé"?
Én azt vallom amit már írt valaki, hogy a bentiek nem tudják, hogy ikrekre számítsanak.

@Banyus83: Akkor lesz ám kavarás, ki kit ajánl a fiúknak!

@mex18: Jól látod!

Banyus83 2012.04.16. 14:24:37

@LoveMy: Abszolút regenerálódtam!!! :-)

Szerintem is kellett Edinának ez az egy hét! Remélem nem múlik el nyomtalanul, amiket Píttel beszélgettek...

Amúgy Anikó is kezd nálam a vállalhatatlan kategóriába tartozni...kíváncsi vagyok, mi lesz a Pítes balhé vége. Ha hallgat a szép szóra, megy és bevesz egy nyugtatót :-P

Az origós cikkből azért az derül ki, hogy Edina szinte mindenkinek szimpi, nem?

kovácspéterke 2012.04.16. 14:26:02

@vécés jóska: edina mitől szűzkurva, vki mondja már el, mert többen nevezitek annak. sztem egy egyszerű lány, aki képes volt elhinni, amit mondtak neki. micsoda égés, tényleg.

vécés jóska 2012.04.16. 14:26:21

@mex18: Bizony sajnos. Az a durva, hogy a lányok kezdőötöséből még csak Niki hullott el, ő is csak egy igazságtalan Viasatcsavarnak köszönhetően. A fiúk közül meg már csak Melák és Máté él, de Melák is már az utolsókat rúgja sajnos. Szóval a lányok között kéne egy robbantás, ahogy Hiper mondaná. Edinka és FSzlovákK nyugodtan kieshetne már és jöhetne helyettük két szőke 18 éves ikerbombázó. :)

vécés jóska 2012.04.16. 14:26:59

@mex18: Bizony sajnos. Az a durva, hogy a lányok kezdőötöséből még csak Niki hullott el, ő is csak egy igazságtalan Viasatcsavarnak köszönhetően. A fiúk közül meg már csak Melák és Máté él, de Melák is már az utolsókat rúgja sajnos. Szóval a lányok között kéne egy robbantás, ahogy Hiper mondaná. Edinka és FSzlovákK nyugodtan kieshetne már és jöhetne helyettük két szőke 18 éves ikerbombázó. :)

Banyus83 2012.04.16. 14:31:03

@LoveMy: Abszolút regenerálódtam!!! :-)

Szerintem is kellett Edinának ez az egy hét! Remélem nem múlik el nyomtalanul, amiket Píttel beszélgettek...

Amúgy Anikó is kezd nálam a vállalhatatlan kategóriába tartozni...kíváncsi vagyok, mi lesz a Pítes balhé vége. Ha hallgat a szép szóra, megy és bevesz egy nyugtatót :-P

Az origós cikkből azért az derül ki, hogy Edina szinte mindenkinek szimpi, nem?

kovácspéterke 2012.04.16. 14:33:21

@Banyus83: én bírom pítet, egyre jobban, bár a nememnél fogvázást befejezhetné :D, de tök jókat mond, pl, h nem halt meg a niki, nem kell rajta annyit siránkozni. ebben a kis jelentben meg elég vicces, ahogy mondja, hogy nyugodjál le, ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed.

az ikrekről meg annyit mondanék, h ha nem számítasz arra, hogy ketten vannak, nem fogod elkezdeni keresni a különbséget. biztos, hogy nem maradnak bent ketten sztem, ha végig is viszik a feladatot, túl sok lenne a fiú.

kovácspéterke 2012.04.16. 14:34:26

@Banyus83: én bírom pítet, egyre jobban, bár a nememnél fogvázást befejezhetné :D, de tök jókat mond, pl, h nem halt meg a niki, nem kell rajta annyit siránkozni. ebben a kis jelentben meg elég vicces, ahogy mondja, hogy nyugodjál le, ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed.

az ikrekről meg annyit mondanék, h ha nem számítasz arra, hogy ketten vannak, nem fogod elkezdeni keresni a különbséget. biztos, hogy nem maradnak bent ketten sztem, ha végig is viszik a feladatot, túl sok lenne a fiú.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:34:43

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:35:56

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:36:57

@vécés jóska: Támogatom az ötletet! Lehetnek hármasikrek is?

Vadkörte82 2012.04.16. 14:37:35

@Banyus83: szia! igaz is! én Pít-Edina párosnak drukkolok!

@Pácsó Ármándó:csevegés :)..és valóban több a csere-pasi..de ennek én örülök.

Vadkörte82 2012.04.16. 14:39:41

bocs..külön életet él a netem..

Banyus83 2012.04.16. 14:40:25

@Mrs. Jackman: nagyon egyetértek! Az ikrekkel kapcsolatban is...mi már eleve tudjuk, hogy 2en vannak, és ezért keressük a különbségeket köztük, de nekik szerintem nem fog feltűnni...legalábbis kinézet alapján. Max. az, hogy beszélnek valamit, aztán a másik iker meg ugye nem fogja tudni...

@Vadkörte82: Én is a Pít-Edina párost preferálnám :-9

vécés jóska 2012.04.16. 14:40:50

@Mrs. Jackman: Szerintem attól szűzkurva, ahogy viselkedik. Játssza a szendeszűzkislányt, kényeskedik, affektál, mint egy 8 éves, közben meg vígan fújtat Máté alatt, mint Thomas a gőzmozdony. Ja és közben nyíg, hogy mi lesz, ha anyu meglátja. Félreértés ne essék, szerintem az nem baj, ha valaki dugványozik a hotelben, én is azt tenném szerintem, de akkor ne játssza meg magát. Ha pl. Kyra feküdt volna le valakivel egy rossz szót nem szólnék, mert ő sose játszik óvodást és mindig vállalja, aki.

Banyus83 2012.04.16. 14:43:33

@Mrs. Jackman: nagyon egyetértek! Az ikrekkel kapcsolatban is...mi már eleve tudjuk, hogy 2en vannak, és ezért keressük a különbségeket köztük, de nekik szerintem nem fog feltűnni...legalábbis kinézet alapján. Max. az, hogy beszélnek valamit, aztán a másik iker meg ugye nem fogja tudni...

@Vadkörte82: Én is a Pít-Edina párost preferálnám :-9

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:45:14

Ha sz@rakodik a komment küldése után az átvitel, akkor zárjátok be a böngészőt és újra nyissátok meg (pár másodperc után) a holnapot. Akkor nem fogja elküldeni többször elvileg.

kovácspéterke 2012.04.16. 14:49:34

@vécés jóska: sztem ez inkább egy folyamat volt, nem tervezett ilyet, de szerlems lett, és beadta a derekát, van ilyen. annyi, h nem kellett volna azt mondani, hogy kizárt. Sztem a szűzkurva, ha már ilyen erős kifejezést kell alkalmazni teljesen idegen emberekre, csíra, akinek nagy a szája, de nem volt benne semmiben. bár én tartózkodnék bármi ilyen jelzőtől. nem érzek abban ellentmondást edina részéről, hogy kényes és hogy fújtat privátban. nem mondom, hogy nem naív, és idegesítő is a semmi, semmi szöveggel, de azért messze ő a legnromálisabb lány.

Banyus83 2012.04.16. 14:56:16

@vécés jóska: Nekem a szűzkurva kicsit erős (de hát tudva levő, hogy nekem ő a kedvencem). Biztos én is azért elgondolkodtam volna rajta, hogy egy egész ország látja, hogy hagyom magam...aztán gondolom ezért ment az ellenkezés...de hát az érzelmek ... :-)
Azóta meg szerintem egyszer sem lehetett hallani, hogy megbánta volna vagy szégyellné vagy ilyesmi.
Nem mondom, vannak idegesítő dolgai, de kinek nincsenek...én is sírba tudom vinni a páromat azzal, ha a kérdéseire úgy válaszolok, hogy á, semmi, semmi :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 14:59:22

@Mrs. Jackman: Úgy látom Mátéhoz egyáltalán nem passzol. Nem tudom járnának-e, ha csak kint találkoznak.

kovácspéterke 2012.04.16. 15:02:12

@Pácsó Ármándó: ja, sztem abszolút nem, máténak vmi tökösebb csaj kell, aki laza, és aki után máté tud kaparni.

vécés jóska 2012.04.16. 15:03:41

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

Banyus83 2012.04.16. 15:04:01

@Pácsó Ármándó: Szerintem nem járnának...nem valók egymáshoz. vagy, ha valami csoda folytán mégis összejönnének, szerintem hasonló lenne a vége, mint így...

vécés jóska 2012.04.16. 15:05:22

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

vécés jóska 2012.04.16. 15:07:00

@Mrs. Jackman: Van igazság abban, amit mondasz, elismerem. De ha pl. választanom kéne, melyik lánnyal mennék el nyaralni, akkor Edinkát utoljára választanám. Nálam pl. az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak legyen humora, ami Edinának nincs. Viszont pl. Kyra hiába olyan amilyen, vele jobban el tudnék lenni. Dehát ízlések és pofonok.

kovácspéterke 2012.04.16. 15:15:40

úgy látom nagyon igazam van :D

vécés jóska 2012.04.16. 15:17:20

@Mrs. Jackman: 3-szorosan kellett elküldenem, annyira :)

Banyus83 2012.04.16. 15:19:29

@vécés jóska: Oda se neki...ma nem csak téged szivat az oldal :-)

Banyus83 2012.04.16. 15:21:41

@vécés jóska: Oda se neki...ma nem csak téged szivat az oldal :-)

genevieve 2012.04.16. 15:32:33

tök jó, én meg azt hittem ilyen sok komment íródott:-DD

de csak minden másodikat kell olvasni:-)

LoveMy 2012.04.16. 15:38:41

Már lassan szédülök, hogy mindent ismételten kell elolvasni...
De legalább nyomatékos lesz a vélemény :)

@vécés jóska:
Szerintem a "szűzkurva" jelző pont a Csírára illik, mert neki csak jár a szája: "ilyen pasikat eszek reggelire"
Peti a kiesése előtti napokban, már annyira ki volt akadva, mert a Csíra folyamatosan húzta az agyát, direkt előtte vonaglott, az meg csorgó nyállal és meredten kúszott utána.
Edina és Máté megbeszélték, hogy taktikai szempontból nem teszik közzé (bent) az intim dolgaikat. Az meg, hogy a lakók miről beszélgetnek, ki nagyzol, vagy hazudik (?) miért ne férhetne bele. De ez már annyira lerágott csont!

genevieve 2012.04.16. 15:41:42

@LoveMy: a második bejegyzéseddel egyetértek:-)

Vadkörte82 2012.04.16. 15:43:21

@Mrs. Jackman: "ankikó meg egyre jobban a plafonon van ettől. az a nő nem normális, kiváncsi vagyok mit szed"..vagy éppen mit nem..amit kellene :) borzalom a stílusa...:)

LoveMy 2012.04.16. 15:56:48

www.hirkereso.hu/search?q=%E9den+hotel+2&timelimit=4&x=21&y=3&archivum=-1

Csak azért raktam be még egyszer, mert itt nagyobb a kép és itt láttam, hogy az egyik ikerfiú, jobb szélén, már tanúja a Hiéna gyökér viselkedésének!

Banyus83 2012.04.16. 16:00:57

@LoveMy: Egyetértek megint 1x :-D

Máté is simán előadta a többieknek, hogy volt kis simogatás, 1-2 csók ÚjNikivel, aztán közbe...AZ "én még soha..." játéknál viszont sem ő,sem Edina nem ivott, mikor arról volt szó, hogy ki szexelt már a hotelben :-D
A legnagyobb kamugép pedig szerintem Krisztián...tuti semmi nem volt Nikivel!!!!Majd biztos nem mutatták volna meg a szerkik...jaja...:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:01:27

@Vadkörte82: Egy Hiper-félét így nem lehet lenyugtatni, csak még támadóbb lesz tőle ha azt hiszi, hogy nem akarják meghallgatni az igazát. Pít viszont jól teszi, ha nem megy bele a kiabálásba, mert így Hiper önmagát járatja le.

genevieve 2012.04.16. 16:03:04

@LoveMy: az az ismeretlen feketepólós srác nem szőke, hanem feketehajú

LoveMy 2012.04.16. 16:05:32

@Pácsó Ármándó:
Milyen jól jött volna Pítnek egy szívlapát :D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:07:41

@Banyus83: Krisztián szerint a nem bekamerázott részeken történt. Másrészt árulkodóak voltak Niki első mondatai a kiesése után Noémihez. Persze minden kívül töltött perccel halványultak a kettőjük közt bent meglevő érzések Műanyagban.

Banyus83 2012.04.16. 16:11:10

@Pácsó Ármándó: Hát én nem tudom...komolyan elhiszed, hogy ilyen ziccert kihagynak a szerkik, hogy pont ilyen helyeken nincsenek kamerák, nekem elég hihetetlen, de hát ki tudja...

Hiper meg...áh, inkább nem is megyek bele...borzasztó...

LoveMy 2012.04.16. 16:11:35

@genevieve:
Hát nem teljesen szőkék az ikrek, inkább szőkésbarnák. De a fekete pólós srác, a jobb szélén az egyik iker, Patrik, a kisebb arcú :)) (Márk a hosszabb képű:)

www.radiototal.hu/wp-content/uploads/Eden-Mark-%C3%A9s-Patrik-Eden-Hotel-2-Forras-Blikk.jpg

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:12:49

@genevieve: Hát hárman csak nem mennek be! Ha megint 8 fiú jut 5 lányra én bizonyisten nem nézem egy hétig (most többen reménykedően felsóhajtottak, hallottam ám! :-))

@LoveMy: Szöges? Anikó LMZ-vel is kitolt ezzel a hangoskodással, aki balszerencséjére "rossz vonatra szállt fel"

vécés jóska 2012.04.16. 16:15:42

"Hát mit képzelsz magadról te szarházi?!" - Annyira jó, hogy vannak ilyen műsorok a Tv-ben. :D

Vadkörte82 2012.04.16. 16:16:20

@LoveMy: ez a srác annyira másnak tűnik..biztos az egyik iker? mi van ha lebuktak, és beküldtek egy 3. srácot..bár ez elég valószínűtlennek tűnik.

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:19:51

@Banyus83: Lehet, hogy Ancsi legújabb taktikájának vagyunk szem és fültanúi?
Hiszen csak azt akarja elérni, hogy az új fiú(K)nak meg se forduljon a fejében, hogy őt válasszák párnak és még Pítet is befeketíti. Egyszerűen zseniális!:-)

LoveMy 2012.04.16. 16:20:43

@Pácsó Ármándó:
Akkor sztrájkolni fogtok? :D
Vagy mentek az ombudsmanhoz? :D

@Vadkörte82:
biztos hogy az, mert ez már este készült, más fényhatásokkal. A képen meg tiszta környezetben fényes nappal!
De tényleg, csak nem küldenek be három pasit!
Bár...
...itt bármi megtörténhet!

LoveMy 2012.04.16. 16:24:48

@Pácsó Ármándó:
A nagy taktikus epilepsziás látványos vergődése után egyáltalán választja valaki HiénaHipert???
:D

Vadkörte82 2012.04.16. 16:27:16

@LoveMy: és Omár kivel beszélget? az az ikerpár másik tagja?? fekete poló..

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:32:54

@Vadkörte82: Na bakter tényleg! Mégis hárman mennek be! Sziasztok!

@Mylove: Van már új videó az ikrek ruhacseréjéről, azt is rakd ki lécci!

LoveMy 2012.04.16. 16:33:29

@genevieve:
@Vadkörte82:

Bocs igazatok van!
Öcccsém, végül is tényleg három pasi lesz az új!!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy valakinek ez spoiler!

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/igy-vertek-at-tarsaikat-az-eden-ikrek-2086097

genevieve 2012.04.16. 16:49:18

@LoveMy: ááá, csak jó a megfigyelőkénk:-)))

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 16:56:41

@genevieve: Látszik, hogy az egyik Isrác háta felül tetoválva van. Már csak az a kérdés, hogy a másiké is? Különben nincs pancsi!

kovácspéterke 2012.04.16. 17:01:07

@Banyus83: sztem mindnehol vannak kamerák, sőt valszeg a szerződésben is benne van, h nem vonulhatnak félre, nem véletlen, h még a mikroportot sem vették szex közben edináék.

Banyus83 2012.04.16. 17:03:10

@Pácsó Ármándó: Na látod, még az is meglehet :-)

Jól beleszaladunk megint a taktikázásba, mint múltkor, aztán a végén tök más lesz :-) Ha bemegy a héten 3 pasi, Máté és Krisztián tuti eret vág magán :-)

beacska 2012.04.16. 17:04:51

szerintem megint átverés lesz az Anikó-Pít konflikt..már most mindenki anyázza Anikót, pedig nem is látott semmit :))))

LoveMy 2012.04.16. 17:06:24

@Banyus83:
Ha nem lesz védettsége, akkor Melák és LMZ parázhat.
Ha lesz védettség, akkor mindegyik fiúnak Liberót, és Dove-t :D

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:10:19

@beacska: Valamit mégiscsak láttunk! :-)

@Banyus83: Sőt, úgy tudják csak kettő megy be, de az is elég lesz.

LoveMy 2012.04.16. 17:10:24

@beacska:
Hát azért ezt nem hinném, hogy jól sikerült összevágás lenne!
Most a Melák és Hiéna is Pítet hibáztatja, mert nem tudott elköszönni a Műanyagtól, holott első körben a szerkesztők nem adtak erre lehetőséget az izomagynak, és másodsorban tolták át a "felelősséget" Pítre!
De majd tényleg meglátjuk! :)

beacska 2012.04.16. 17:15:19

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: persze, persze, VALAMI volt...de lehet, hogy megette az utolsó csirkecombot...nem hinném, hogy Anikó Niki miatt kesereg...ill. azért, nem nem búcsúzhattak elég érzelmesen...nagyon hihetetlenül hangzik ;)))

Banyus83 2012.04.16. 17:16:54

@LoveMy: @Pácsó Ármándó: Ááá, mindenképp kész lesznek szerintem...alig várom!!!! Az embert csak meg kell győznöm, hogy ma nézzük...:-)

Banyus83 2012.04.16. 17:19:56

@LoveMy: Az ikrek fehér ingbe nyomulnak este (ez látszik a videón), és közben ott az a sötét hajú, fekete felsős...szóval akkor mégiscsak új ő is. A bentiek közül nem lehet egyik sem (szerintem...)

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:22:34

@beacska: Nem Niki miatt! Ez már az új "Édesgessük magunkhoz Melákot" taktika része

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:26:16

@Banyus83: (Holnap este lesz a Bayern-Reál meccs, az lehet az embered napja a mai meg a tied, ha a tv miatt írtad és nem egyébb szabadidős program miatt :-))

kovácspéterke 2012.04.16. 17:33:33

én azt nem értem, vki miért nem mondta el még krsiztiánnak, h nem szabad akaratából ejtette ki niki az új lány, hanem muszáj volt vkit választania. noéminak marha jó lehet hallgatni, szerinte neki kellett volna kiesni.

Banyus83 2012.04.16. 17:34:23

@Pácsó Ármándó: Nem szereti különösebben a focit (velem ellentétben :-D )...viszont az édent nem bírja...amúgy mindíg hagyja nézni, a hétfő az egyedüli, mikor van más opció, mert mind2en szeretjük az NCIS-t és hétfőnként azt szoktuk nézni, aztán a hét további részében kitombolhatom magam az Édennel :-))

Lacka929 2012.04.16. 17:35:05

@Pácsó Ármándó: Ne hízelegj, nem mész vele semmire. :) De azért igyekszem majd írogatni valamit az agyhullaházban történtekről...

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:36:20

@Mrs. Jackman: Mondták már neki, de most tele van fájdalommal és nem fogja fel ezt (sem).

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:39:47

@Λατζκα: Én komolyan mondtam! Nem akarok vele semmire sem menni.

@Banyus83: Pít is mondta a múltkor asszem, hogy milyen rosszul esne neki

LoveMy 2012.04.16. 17:43:23

@Pácsó Ármándó:
Szerintem is erre megy ki a "móka" azaz a Hiéna szájhabzásos vergődése. Csak közben mindenki megundorodik tőle, mert sokkal jobban szimpatizálnak Píttel.
De azért nagyon görény ez a Hiéna: nem tudom, hogy beszáll-e Csíra a vitába, mert az ő esetében ténylegesen elég rendesen tevékenyen benne von a Hiper, hogy Csíra kiessen, és nem csak beszélt róla! Míg a Hiéna ezt veti fel Pítnek, hogy "mit képzelsz te szarházi, engem akartál kirakni?"
Nem tudom miért nincs ott a Csíra!
Szerintem mindenki előtt leszerepelt ezzel!!!

@Mrs. Jackman:
Valószínű hogy Pít is ezt próbálta volna megértetni a csököttagyúval, de ha egyszer nincs mivel, akkor hogy értené meg!

Pácsó Ármándó 2012.04.16. 17:50:53

@Λατζκα: Oké! :-) Én eddig mindet láttam, de vissza szoktam olvasni a hozzászólásokat és feltűnt milyen jól írsz.

@LoveMy: Lesz külön Csíra-vita is?

Banyus83 2012.04.16. 17:53:02

@Pácsó Ármándó: igaz...szóval akkor Máté, Pít és Krisztián bekészül, LMZ fel sem fogja, Omar lesz az egyetlen, akinek eljut az agyáig :-)

@LoveMy: Azért remélem Csíra is kiveszi a részét ebből a vitából...úgy szeretném látni, ahogy leosztja Hipert!!!!!

Banyus83 2012.04.16. 17:57:29

Lehet spoiler...Éden Hotel FB oldalán az a napi kérdés, hogy kinek kell a régi játékosok közül a szingliben aludnia ma...lesz itt kavarás :-D

LoveMy 2012.04.16. 18:01:44

@Pácsó Ármándó: @Banyus83:
"Azért remélem Csíra is kiveszi a részét ebből a vitából...úgy szeretném látni, ahogy leosztja Hipert!!!!! "

Én is szeretném már látni HiénaHiper megnyúlt képét, amikor a Csíra elkezdi a beígért bosszúját ellene és mindenki előtt!!

Banyus83 2012.04.16. 18:03:30

@LoveMy: Ennek asszem drukkolhatunk együtt :-)

kovácspéterke 2012.04.16. 18:21:16

ez az, ami az fbről érdekes, vagy ez már volt:
"Kíra is back. Feladatát teljesítette, így védett. Vajon ki lesz az áldozata?"

LoveMy 2012.04.16. 18:29:01

@Banyus83: @Mrs. Jackman:
Én is csak a Kíra back....kiírást találtam, szingli szobást nem!

Lacka929 2012.04.16. 19:17:48

Van új kibeszélő, gyertek át!
süti beállítások módosítása