Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Merlin kalandjai 1x11 - A labirintus

2012. április 08. 10:00 - mesmes42

Na, kérem, lesz ma itt minden, eredeti, mintha csak a Harry Potter 4. részéből koppintották volna. Labirintus, naná. Még próba is jár mellé, amúgy rendesen. Arthur és bandája épp erdőben lopakodnak, Merlin kíséretében. Arthur beküldi Merlint az ismeretlen kellős közepébe, legyen kit feláldozni. Óvodás mosoly készenlétben, Merlin meglátja az egyszarvút. Megpróbálja elhessegetni szegény unikornist, akire Arthur, a hülye rálő. Mert miért is ne vadásszunk le minden mágikus lényt, ahogy apánk akarja.

1.jpg

Na most a mágikusból következne, hogy nem úszod meg büntetlenül a megölését, de Arthur már nem jut el idáig a gondolatmenetben... Megjelenik egy varázslógyanús alak az erdőben, de egyelőre senki nem látja. Arthur hazaviszi az egyszarvú szarvát nagy boldogan, Gaius meg felvilágosítja, hogy ezt nem kellett volna, baj lesz. Hogy Merlinnek is jusson munka, patkánytalaníthatja Arthur szobáját. Arthur meg Uther közben kimennek a földekre felülvizsgálni a mezőgazdaság hanyatlását, avagy miért száradt el a termés. Segítek: az átok miatt.

Nagyobb baj, hogy víz sincs. Merlin megpróbálja varázslattal helyrehozni a dolgot, de nem sikerül. Úgy tűnik, most még Uther is elhiszi, hogy varázslat van a dologban, csak az nem esik le senkinek, hogy az unikornis-ügy miatt. Éjjel Merlin a kastélyban mászkál, mint mondja, csak a patkányt kergeti. Felbukkan a titokzatos varázsló, akit követni kezdenek. Bemutatkozik, mint az egyszarvúak őrzője, és jól lecseszi Arthurt, hogy már megint mit csinált. Az egyetlen megoldás egy sor próba kiállása.

3.jpg

Spórolós időkben nincs mit tenni, igyuk meg a fürdővizet és együnk bogarakat. Arthur közben mérgében a kirágott csizmáját Merlinhez vágja, hogy javítsa meg, és persze nem hiszi el, hogy az egyszarvú miatt van az egész balhé. Ezután egy tolvajt kapnak el, de Arthur rendes és futni hagyja a csávót. Szerencsére megtérül ez a jócselekedet, mert újra van víz. Aztán Arthur Morganával értekezik a helyzetről, Merlin pedig kaját csinál. Patkánypörkölt, finom.

4.jpg

Merlin és Arthur az erdőbe indulnak megkeresni a varázslót. Felbukkan a korábban elengedett tolvaj, Arthur lekardozza, de hirtelen eltűnik. Ez volt a trükk. Otthon megint gáz van, egyre kevesebb a kaja. Merlin kétségbeesetten felkeresi a varázslót, adjon még egy esélyt Merlinnek. Na jó, Arthur elmehet a fent említett koppintott labirintusba.

Merlin azért utánamegy, hátha kell segítség. Azért ez a labirintus egyszerűbb eset, leginkább semmi nincs benne, csak ki kéne keveredni valahogy. Persze a próba nem csak Arthurnak szól, Merlint ugyanis elkapja a varázsló és a próba részévé teszi. Arthur kijut a labirintusból. A próba utolsó része, hogy két serleg közül mindketten csak egyből ihatnak, de az egyik serlegben méreg van. Arthur nem akarja Merlin életét kockáztatni, közben Merlin kitalálja, hogy egy serlegből kell meginni a kettőt. De Arthur eltereli a figyelmét és gyorsan kiissza. El is ájul, de mint kiderül, nem igazi méreg volt. Bizony, mindkettejüknek szólt a teszt, de Arthur átment.

5.jpg

Boldogan hazamennek, Arthur pedig eltemeti az egyszarvú szarvát az erdőben, és az egyszarvú újra életre kel! Hurrá, mindenki örül! De nem sokáig, mert nézhetjük a következő részt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása