Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x11 – Vészhívás

2012. április 06. 16:00 - leeann

Delia visszatér az ingatlanbizniszbe, és egy elhagyott házat hoz rendbe ahhoz, hogy eladható legyen. A tulaj olyan gyorsan pucolt el a házból, hogy még a családi fényképeket sem vitte el. Amíg Delia elmegy Melinda két segítő kezéért, Ned fűnyírási feladatot kap parancsba az anyjától. Eközben a segélyhívóhoz hívás érkezik egy fűnyíró balesetről, pont arról  a címről, ahol Ned dolgozik. Mire Delia és Melinda visszaérnek a házhoz, a mentők már a helyszínen vannak, de szerencsére Nednek nincs semmi baja, és nem is telefonált. Mert nem ő volt. Melinda egy kisfiú szellemét véli felfedezni a közelben, akinek súlyos sérülés éktelenkedik a karján. Ő lesz az áldozat, de itt már a mentők nem tudnak segíteni.

Elindul a szokásos kutatómunka, és az internet segítségével hamar ki is derül, hogy mi történt a házban, illetve itt konkrétan a pázsiton. Mr. Bancroft füvet nyírt, és a kisebbik fiú, Josh a fűnyíró alá került valahogy. A család nehezen viselte a dolgot és elment innen. Miközben Mel már rajta van az ügyön, Sam-Jim is sok mindent kiderített a majdnem menyasszonyáról. Nicole a neve, és egy elég se veled-se nélküled kapcsolatban voltak Sammel. Egyelőre Sam még nem tudja, hogyan lépjen az ügyben, úgyhogy Mel nem kap azonnal idegbajt a hír hallatán. Most Josh ügye az elsődleges, mert megint ugyanaz a segélyhívás érkezett a 911-re.

Mivel Josh állandóan riasztja a mentőket, ideje elbeszélgetni vele.  Mel a pajtában éri utol a fiút, aki eléggé haragszik a családjára, hogy azok mindent hátrahagyva szinte elmenekültek az otthonunkból. Melinda szerint ideje szintet lépni, és elmegy családlátogatásra. Mrs. Bancroft semmit nem szeretne a házból, és a férjét okolja a történtekért, melynek eredményeképpen jelenleg válnak. Mr. Bancroft-tal is találkozót szerveznek, de ő a házba jön és elmeséli a fűnyíróbaleset részleteit. A nagyobbik fiát tanította fűnyírót vezetni, de Josh is szerette volna kipróbálni, apu megengedte neki és az engedmény a fiú életébe került.

Josh végighallgatja apja elbeszélését, és a végén hazugnak nevezi őt, majd minden szobában lévő telefon megszólal, és mindegyikben a segélyhívás szövege hallható. Melinda rájön, hogy az apa már napok óta kap ilyen hívásokat, de nem érti, miért. A kisfiú azt mondja, az apjának tudnia kell, hogy miért kapja ezeket a hívásokat. A mentők megint úton vannak a házhoz, de most nem csak a Bancroft házhoz mennek, hanem a szomszédhoz is, aki majdnem szívrohamot kapott, amikor kilépett a házból, és meglátta, hogy a gyepébe bele van írva, hogy „Help Me” (segíts). Miközben Melinda szellemekkel játszik, Sam-Jim az email-jeiből próbál emlékeket gyűjteni.

Este a következő szellemes csapatgyűlésen már Eli is részt vesz. Nem értik, hogy miért csak az apa kap hívásokat, és miért ő a főbűnös, de előbb-utóbb kiderül. A tisztánlátás felé vezető úton van még sötét folt bőven, de azért úton-útfélen érkezik egy-egy új infó, ami segít kitisztítani a képet. Az egyik ilyen segítség Jim volt mentőstársától érkezik, aki megszerzi az ügyhöz kapcsolódó segélyhívásokat.  Melinda egyelőre csak meghallgatja, de még nem talál benne semmi érdekeset. Este Delia a házhoz megy, ahol nincs minden rendben. Alapból vihar van éppen, az egyik ablak be van törve és áram sincs a házban. Ilyenkor pont ideális megkeresni a házban hagyott papírokat.

Miközben Delia a sötét házban kódorog, Mellel éppen telefonon tartja a kapcsolatot, aki aggódik barátnőjéért. A sötét házban van valaki, aki menekülés közben felborítja Deliát, tehát egyáltalán nem szellem. Az ember, aki felborította Deliát, a pajtába ment, és úgy tűnik, mintha a halott fiú bátyja lenne a betörő. A fiú elszalad Delia elől, de a rendőrök elfogják, ahogy kiszalad a kertből, és azon nyomban bilincsbe verik. Devinért nagyon hamar megérkezik az apja, aki azonnal pucolni kezd a slamasztikába került kölyök után. A kicsi is ott van, és elmondja Melnek, hogy az apja mindig mindent megpróbál elsimítani.

Innen úgy tűnik, hogy a nagyobbik fiúnak is köze lehet a dologhoz, mert ő is megkapja a vészhívásokat. Mindeközben Sam-Jim Eli segítségévek próbálja megfejteni a leánykérős sztorit. Melinda is Elihoz rohan kibogozni az ügyet. 2 vészhívás volt, az egyiken csak csupa „nem, nem, nem” hallatszik, és a második az, amikor már párbeszéd is zajlik. Úgy tűnik, hogy az elsőt nem az apa indította, hanem Devin, de az apa kinyomta a telefont, majd ő tárcsázott újra, ami már a ténylegesen ő általa indított hívás volt. Miközben Melinda, Delia és Eli kiderítik, hogy ki a bűnös a balesetben, Devin a házuk tetején áll és azt a videót nézi, ahol az öccsével önfeledten játszanak a fűnyíróval.

Éppen Jim-Sam is a házhoz tart, hogy megjavítson ezt-azt. A fiú leugrik a háztetőről, amit Jim-Sam meghall. A szomszédok is látták az ugrást, úgyhogy a mentősök úton vannak, és Jim régi társa Melindát is értesíti, aki szintén a helyszínre tart. Samből előjött Jim, aki jó mentős módjára azonnal utasításokat ad a teendőkről a helyszínre érkező látónak.  Mire a mentősök kiérnek, a fiú már nagyjából el van látva és szállítható állapotban van. Samnek önmagának is egy kicsit fura, hogy mérnök létére milyen jól tud elsősegélyt nyújtani, de persze ez egyértelműen Jim része volt, nem Samé. Ott van még a férfiban Jim, és nincs is olyan mélyre temetve.

Mel nagyon örül annak, hogy látott egy kis Jimet Samben, de korai a pezsgőbontás, mert a szellemünk még nincs a fényben. A kórházban összegyűlik a család, amit Josh szeretett volna elérni, mert nem akarta, hogy a hazugság miatt széthulljon a család és a bátyja beleőrüljön a bűntudatba. Melinda a beszélgetés elején azonnal bizonyítja, hogy Josh a közelben van, indulhat a mindenki tudja meg az igazságot akció. Devin elmondja, hogy miatta halt meg az öccse, és nem az apa felelőtlenségéből, ahogy anyu hitte idáig. A család nagyjából kibeszéli a történteket, és már anyu is megtudta az igazat. Természetesen ez egy tragikus baleset volt, ami megtörténik néha, de a hazugságok teljesen szétrombolták a családot, ami nem hagyta nyugodni egyik gyereket sem.

A kisebbik gyereknek irány a fény, a nagyobbiknak meg egy jó pszichiáter, ha kikerül a kórházból. Anyu is megbocsátott apunak, úgyhogy az ügyvédek nem az ő válásukból veszik meg a kerti medencét vagy a hétvégi házat. Deliának sikerül pár komoly érdeklődőnek megmutatni a házat, ami jó befejezése a történetnek részéről. Mel viszont nem élvezi ennyire az estét, mert a kusza emlékek miatt Sam úgy döntött, hogy megkeresi Nicole-t. Az a vicces, hogy Sam Jim emlékei miatt van összezavarodva, és ezért döntött úgy, hogy megkeresi az egykori menyasszonyt, akinek fogalma sem lesz Jim emlékeiről. Meglátjuk, mit hoz a találka.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása