Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x08 - 3. döntő

2012. április 02. 09:00 - candyperfumegirl

Folytatódik Magyarország legnagyszabásúbb tehetségkutató-paródiája, és még tízen vannak versenyben, sosem lesz vége, úgy érzem. Claudia érkezik két táncosfiú gyűrűjében, akik együttes életkora nem éri el Clau éveinek számát. Hatalmas tupírt kapott a fejére, és aszimmetrikus fényesfeketében feszít, ami combnál magasan sliccelődik, ez sejtet valamit a tematikából. Méghozzá azt, hogy a mai téma „végzetes vonzerő” lesz, vagyis szexi és szenvedélyes dalok, Trilla szerint ez azt is jelenti, hogy érzelmes zenék, nagyszerű, így sikerült a lehető legtágabbra venni ezt a kategóriát. Az általam ösztönösen átléptetett Csillagdal után Trilla is csatlakozik Claudiához, méghozzá egy olyan padlizsánszínű bársonyöltönyben, amiben majdnem biztos vagyok, hogy már volta rajta, a Megasztár első szériájában. Zsűri már a helyén, Bereczki vöröringesnek öltözött, és hogy tökéletes legyen az összhatás, nadrágtartót is húzott rá, nemcsak Liptai Claudia fodrásza volt ma vicces kedvében. Trilla azt mondja, rögtön drámai pillanattal kezdünk, máris megmutatják az egy hete folyamatosan tartó szavazás állását, Kullai Timi van az utolsó helyen, mekkora szívás, hogy ma pont ő kezd.

Lássuk Toronyház Tímea kisfilmjét ezek után, magasság persze téma, de már nem zavarja, mert annyi kedves levelet, meg cuki, Paintben összerakott szívecskés képet kap a rajongóktól, ami mindenképpen nyugtatólag hat rá. Érkezik hozzá Bochi, a hetes, és rögtön le is dobja magát Timi mellé az ágyba, hoppá. Egyértelmű, hogy egy dalt ágyon féloldalasan fekve, fejet bal kézzel támasztva, könyöklő pozícióban kell begyakorolni, ezt biztosan így tanítják a zeneakadémián is. Jöjjön a produkció, ami a We Found Love Rihannától, Mariann biztos erősen tikkelni kezdett, amikor meghallotta. Toronyház ezúttal a Maestro által áhított tornacipőt kapta meg a stylisttól, meg egy flitteres kezeslábast, és idétlenül ugrabugrál, amire a zsűri egészen biztosan azt fogja majd mondani, hogy „felszabadult”. Nem sikerül eléggé „ereszdelahajamat” hangulatúra az előadás, de egy kicsit megváltoztatja a refrént, vagy 3 variációt előad belőle, legalább belenyúlt egy kicsit az eredeti dalba, ez valamilyen szinten értékelendő. Halljuk a zsűrit, Bochi emlékezteti, milyen jó volt vele egy ágyban feküdni, ebből Blikk címlap lesz. De nem ez a legnevetségesebb dolog, ami elhangzik, hanem az, amikor totál fapofával Bochi azt mondja, hogy ő nem ismerte ezt a számot. A We Found Love-ot Rihannától. A dalt, ami fél éve minden csapból folyik. Egy rádiós. Gondolkozzunk el azon egy pillanatra, mennyire vehető komolyan egy tehetségkutató, ahol elhangozhat egy ilyen mondat.

Timi ezek után pozitív értékeléseket kap, már amennyi belefért a zsűrire szánt időbe, mert Trilla olyan szigorúan lekeveri őket ezek után, hogy Bereczkire pl. már nem marad idő. Most Farkas Jenser Balázs jön, aki azt mondja a kisfilmben, hogy az ő legnagyobb baja a maximalizmusa, és tudja, hogy képtelen kellőképpen ellazulni, de majd most Bocsival dolgoznak egy kicsit az ügyön. A hetes attól fél, hogy Balázs rágörcsöl a természetességre, és megmerevedik a színpadon, esküszöm, nem én fogalmaztam ilyen szerencsétlenül, hanem ő. Produkció, You Can Leave Your Hat On a mai szenvedélyes dal tőle, Claudia tuti, hogy elkapta a legközelebbi oszlopot a backstage-ben, és már vonaglik rajta az első taktusok alatt. Balázs egy szerencsétlen pillanatban elejti a mikrofont, és csak nagyon lassan tudja felvenni, így kimarad egy sor, de le a kalappal, hogy be tud szállni jó helyen, és befejezni a dalt tisztességesen. Mariannhoz külön oda is megy, és neki énekli, Mari ettől a mennyekben lesz, Maestro robotmozgása meg frenetikus, amit művel az előadás alatt. Bereczki Yoda szerint Balázs most szembesült legszörnyűbb félelmével, de most, hogy tudja, át tud vészelni egy ilyen hajmeresztő mikrofonleejtős pillanatot, már bármivel szembe tud nézni. Mesternek görcsös volt most is, Bocsinak szexelő nénik-bácsik jutottak eszébe róla, hogy miért, arra nincs magyarázat; Mariann meg természetesen pocsolyává olvadt.

Hogy el ne felejtsük, mit láttunk eddig, már visszajátsszák ezt a két produkciót, majd felkonferálják Bozontot, akinek a ma este alkalmából csajozógép személyiségét kéne elővennie. Kisfilmben azt mondja, megy az neki, csak már régen nem gyakorolta, berozsdásodott egy kicsit, de most olyan, de olyan szerelmes lesz 3 percig a színpadon, hogy magunkhoz nyúlunk. Hát lássuk, bár a kék paisley-mintás pizsamagatya mint fellépőruha nem sok jót ígér. Santana: Smooth-ot írtak elő neki mára, és hogy hogy sikerült ebből a dalból ilyen kiherélt és unalmas produkciót összerakni, azt bizonyos kultúrákban már művészetként tartják számon. Értékelünk, Maestro szerint Bozont Bocsi hangján énekelt, ami azért is lehet, mert együtt rádióztak a héten, de hát egy sztárnak a nyomdokaiba nem lehet érni, mondja Bozont, enyhe benyalás a zsűrinek, pipa. Hasonlítgatják Majkához is, amiről egy pillanatra senki nem tudja eldönteni, hogy bók volt, vagy sértés, úgyhogy rövidre is zárja ezt az egészet Claudia, akinek a tupírozott feje konkrétan kétszer akkorának tűnik, mint Bozonté.

No Thanks következik, apukája kedvenc Rolling Stones számával fog jönni, imádkozom, hogy ne a Satisfaction legyen az. Kisfilmben mereng egy kicsit azon, hogy miért nem megy ez neki úgy, ahogy elképzelte, önbizalomhiány – üvölt a szpotról, közben mélabúsan nézegeti a családi fotókat a Táblagépen. Hagyjuk ezt, és jöjjön inkább a produkció, ami nem más, mint a Satisfaction, ezt nem hiszem el. Roli még nem énekelt olyan számot a döntők során, ami nem hangzott volna el az X-faktorban, csak mondom. Ráadásul nem szól túl jól, bágyadt és erőtlen az egész, de szerintem nem önbizalomhiányos, csak egyszerűen nem érti, miért kell neki pont ezt, és pont ilyen kiherélt formában énekelnie. Bereczki meg is kérdezi, hogy érezte-e a produkció közben, hogy le akarja tépni magáról az inget. Sajnos nem, és ez baj, ebben amúgy igazat adok Zolinak, és nem csak azért, mert a karjai alapján Rolinak egész kellemes felsőteste lehet, hanem azért is, mert ez egy olyan dal, amit ha jól adunk elő, akkor akarni kell azt a ruhatépést. Bocsi még elmondja, hogy ez az Adam Lambert-féle Satisfaction volt ám, nem Stones, amire egy kérdésem lenne csak: MIÉRT? Francnak kell már szar feldolgozásokat feldolgoztatni szerencsétlen versenyzőkkel. Maestro azon kezd el rugózni, hogy nem tudja soha eldönteni, hogy Roli most tinisztár-e vagy férfi, és szentségtörés, hogy nem élvez el a színpadon. A kritika itt kezd egy olyan irányba elmenni, amit a rendező tarthatatlannak minősít, és beleüvölti Trilla fülébe, hogy „állítsd le, de azonnal!”, mert Trilla feltűnően gyorsan véget vet a zsűri perceinek, és azt mondja, nézzük inkább a Megasztár online-t, ahol Bozont mutogatja a hasát.

Trilla ezek után felkonferálja Szakos Andreát, akinek a szerelmét Bocsi próbálta ezen a héten pótolni, a Blikknek egész hétre meglesznek a címlaptémái, ha így folytatják. Andinak valójában nagyon hiányzik a kissé geek kinézetű pasija, aki most azért ott lesz a stúdióban, és bátorítóan mosolyog majd. Kisfilmben Andi simán képen röhögi a mentorkodó Bocsit, nagyszerű pillanat, jöjjön a produkció. Alicia Keys: Fallint énekel, és végre kapunk egy jó előadást. Hangkieresztés, erő megvan, kicsit hatásvadászat is, de mégis működik, nem bántom. Jön Clau, hogy rögtönzött tupírszépségversenyt rendezzenek a ma estére negyvenes titkárnőnek fazonírozott Andreával. Andi minduntalan a „kicsikéjére” mutogat, és szíveket formáz a kezeivel, ezzel Mariannt pillanatok alatt kihozza a béketűréséből. Tudjuk, hogy szereted, hagyjuk ezeket a giccses gesztusokat, mert árt az imidzsednek édes lányom, csak várj, hogy én legyek a hetes, kezedre ütök majd, így Mari. Az előadást egyöntetűen fantasztikusnak tartotta a zsűri, Bereczki heves, szélmalomkörzésre emlékeztető gesztikulációja mögött feltűnik a sötét tekintetű Gáspár Laci a közönségben, akitől én konkrétan megijedtem.

Claudiáék megmutatják az első ötöst, és holt komoly fejjel azt mondják, hogy nagyon nehéz dolga van a közönségnek, vicces, hogy pont most akarnak úgy tenni, mintha a produkció számítana a szavazatoknál, úgy, hogy egy hete lehet szavazni a semmire. Pesta jön, aki a múltkori nem túl jól sikerült előadása után elment boxolni, meg valamit beszélt is a kisfilmben, de az nem maradt meg, biztos magvas filozofikus gondolatok voltak. Produkció, too late to apologize, és ez bizony kegyetlen unalmas. Egyébként ez a legnagyobb baj ezzel a műsorral, unalomba fullad az egész, nincs egy produkció vagy olyan meghatározó pillanat, amire az ember igazán felkapná a fejét, és beszédtémát jelentene hétfőn a kávészünetekben. Langyos lábvíz ez az előadás is, barátnőt folyton bevágják, neki ma lesz dolga vigasztalás terén, úgy érzem. Táncosok a háttérben fehér zászlókat lengetnek, lehet, hogy ez jelzés és Pestánk feladta a versenyt, halljuk mit mond erről a zsűri. Maestro csak hibákat talál benne, Pesta lehet, hogy fejlődik, de nem a jó irányba, Mari mérhetetlen félelmet érez benne, Zoli meg azt mondja, bízzuk inkább a nézőkre, mert ők már nem tudnak erre mit mondani, elég kínos.

Claudia sejtelmeskedik, és azon a hihetetlenül idegesítő „én tudok ám valamit, amit ti neeeeem” tinilány hangon mondja, hogy Giginek udvarlója akadt a Megaházban. Bendzsire osztották a kampánycélú álpasi szerepét, mert az ő születési évük volt legközelebb egymáshoz, de a kisfilm nem erről szól, hanem a gyakorlásról, meg a full sminkben való edzőtermi izzadásról. Gigi eddig bírta, hogy ne hozzon Beyoncét, most a Love On Top-pal jön, ami még nem agyonfeldolgozott, viszont ez olyan dal, amit nem elég jól elénekelni, ebben dögnek kell lenni a színpadon, de 100%-osan. Ez utóbbi nem jön össze, Gigi jól szól, ahogy mindig, de látványosan feszeng a forrónadrágban, és neccharisnyában, amit ráaggattak, nem tudom, hogy erre mi szükség volt amúgy, mi lenne, ha a korának megfelelően öltöztetnék? Bereczkinek sem tetszett, hogy nem volt show, mert a hibátlan technikába a közönség bele fog unni, Mesternek meg a világ legnagyobb baromsága hagyja el a száját, hogy jobb volt, mint Beyoncé. Itt álljunk meg egy pillanatra, mert én érzem magam szarul helyette is. Miért kell a magyar tehetségkutatókban a zsűrinek rendszeresen körberöhögtetnie magát azzal, hogy kezdő énekeseket jobbnak titulálnak világsztároknál? Máshogy nem tudnák az eszüket játszani? Csak a miheztartás végett: erre mondta azt a tanult zsűritag, hogy rosszabb Giginél. Én kérek elnézést.

Jön Gigi szerelme, Bendzsi, aki ma géppuskalábú mivoltát fogja bizonyítani, ezt ígéri Trilla, mert közben kiderült, hogy showtáncos is volt, kisfilmben meg simán lemegy spárgába, ezen őszintén meglepődtem. Bocsival egyen-pilótaszemüveget vesznek, és okoskodnak, majd azt mondja, hogy Gigi iránt csak barátságot érez, de a mondat alá Robbie Williams She’s The One-ját vágták a cseles szerkesztők. Jöjjön a produkció, végzetes vonzerő témában Bendzsi az LMFAO Party Rock Anthemjét hozta, nekem meg leesett az állam, és 3 percig úgy maradt. Ezt. Hogy. Lehetett. Komolyan. Gondolni? Ezerszeres WTF az egész, a számválasztás, az előadás, a tánc, az, hogy a legkevésbé sem érzek benne humort vagy öniróniát, és az egész úgy egyáltalán egy gigantikus kérdőjel. Ez a dal 3 hangból áll, az a 3 is meglehetősen közel van egymáshoz, mi volt ez és főleg miért? Végre vége van, jön Clau, és persze a Gigi –témát forszírozza búgó hangon, jöjjön inkább a zsűri, ennél még őket is jobban viselem. Mari dekoncentráltnak látta, majd valaki felveti, hogy Bendzsi jól utánozza a társakat, és ebből kérnek egy kis bemutatót, valahogy olyan érzésem van, hogy bármiről szívesebben beszélnének, mint a produkció értékeléséről. Bocsi azért csak kimondja, hogy éneklés nélkül nem lehet ezt a Megasztárt megúszni, úgyhogy nem ártana elkezdeni, pedig szeretnék szeretni, és Claudia jobbnak látja itt lelőni a zsűrit, és hátra terelgetni Bendzsit, hadd vegye fel a kamera, hogy borul Gigi nyakába.

Claudia ezek után Bocsihoz szambázik oda, és valami miatt onnan konferálja fel Talán Attit, akinek nagy vágya vált valóra azzal, hogy Bocsi elvitte repülni. Beültette egy vadászgépbe, és repültek egy lightos kört, ami persze sokaknak rémálom lenne, de Atti saját bevallása szerint erre vágyott, így talán mégsem kibaszás volt a dolog a hetesünk részéről. Én meg örülök a remek lehetőségnek, hogy tudok végre lőni közös képet Bocsiról és az eltitkolt fiáról. Produkció van, Wild World, kilencvenes évek, rockballada, én meg azon tűnődöm, hogy ez a srác miért nem képes kinyitni a száját. Valahol a dal felénél felrángatja a színpadra az első sor legrondább rúzsát viselő hölgytagját, magához húzza, és neki énekli a dalt, de nem annyira Robbie Williams imitátor, hogy még a nyelvét is ledugja a torkán. Maestro is megelégelte, hogy nem nyitja ki a száját Atti rendesen, úgyhogy megmutatja, hogy kell ezt, és túlartikulálva énekelni kezd, de ez elhamarkodott döntés volt, mert Bereczki is beszáll, ezt talán itt és most kéne abbahagyni.

Végre elérkeztünk az utolsó versenyzőhöz, aki Nagy Adrienn lesz, és ki fog vetkőzni önmagából, legalábbis ezt ígéri Trilla nagyon sejtelemesen. Kisfilmben Adri azt mondja, hogy attól, hogy jól néz ki, neki nincs sok önbizalma, és nem akarja falni a pasikat, hanem tartós párkapcsolatra vágyik. Bocsi még körüludvarolja egy kicsit, majd színpad és Sweet Dreams, Eurythmics naná. Ekkor szúr szemet a Ruha, ami konkrétan annyiból áll, hogy fekete melltartóra és bugyira ráhúztak egy totál átlátszó csipkeréteget, vagyis csak úgy hat ebben a megvilágításban. Innentől persze 3 percen keresztül mindenki azt fogja találgatni, hogy is van ez, van-e testszínű ruharéteg vagy sem, Adri fehérneműjét látjuk, vagy csak a ruha mintázata sűrűsödik be a stratégiailag fontos pontokon, pont elég ez arra, hogy az éneklésről kellőképpen elvonja a figyelmet. Valahogy nem tud ez a lány maradandót énekelni, nem tudom eldönteni, hogy ennyire képes csak, vagy soha nem a hangjához és stílusához illő dalokat tukmálnak rá. Clau odalibben hozzá, és persze a komplexusairól beszélteti,”ne aggódj Adrikám, hogy Gülüszeműnek csúfoltak, mert engem meg Ursulának”, köszi Clau, ezt elloptam. Mester nem tudja hova tenni Adrit, nem érti, hogy egyszer szexi egyszer meg nem, és szerinte ezt is tanulni kell, majd azt mondja Zolinak, hogy jövő héten ő lesz a hetes, feküdjön rá Adrira, a Blikk végtelenül hálás lesz a Megasztárnak ezért az adásért.

Most, hogy vége a produkcióknak, természetesen a szavazati állással borzolják az idegeket, ahol Adri az utolsó, hova lett a múlt heti 50%-os vezetés? Kapunk egy montázst a dalokból, majd MEGINT megmutatják az állást, most már totál más a sorrend, Bozont feje hatalmas, ahogy ál-pánikol, hogy ő az egyik utolsó. Trilla GYORS értékelést kér a zsűritől, ez valami új, és úgy döntenek, hogy elmondják, kinél ki volt ma a legjobb és a legrosszabb, Pesta ma szopóágra kerül, úgy tűnik. Lezárják a szavazást, csend, hatásszünet, névsorolvasás, lényeg, hogy Pesta, Bozont és No Thanks az utolsó hármas, ha Pestát nem szavazza be az utolsó kettőbe a közönség, a zsűri fellázad. Hogy addig is kitöltsük az időt valamivel, KaszaTibi jön, aki 11 éve van a zenei pályán és 11 éve nem tud énekelni, de jó motiváció ez, bizonyítja, hogy a magyar popszakmában a sikeredet nem akadályozza, ha kevesebb hangod van egy fahangú kappannál. A dalszöveg egyébként szenzációs, olyan rímeket hozott össze, amit Tóth Árpád is megirigyelt volna, „ebben az életben véletlen étkeztem, vétkeztem és éheztem, majd sértetten székeltem, mert ez a kés életlen”, én legalábbis valami ilyesmit hallottam ki belőle.

Ezek után ott áll a három díszpinty a színpadon, Trilla és Ursula még 60 másodpercig szuggerálja a közönséget, hogy „sza-vaz-za-tok”, majd lezárják, Bozont megy tovább. Zsűri egy emberként lélegzik fel, így nem lesz nehéz Pestét kivágni. Maestro még dumálna egy kicsit, Trilla csupa szigor, „csak egy nevet kell mondanod Tomikám, azt is gyorsan, az istenedet!”. Bocsi marad a végére, mert mondhat akármit a másik 3, akkor is övé a döntés. Hosszas monológba kezdene, de Trilla megint bekeményít, Magyarország Legnépszerűbb Rádiós Hangjának viszont most lesz elege, nem Oscar köszönőbeszéd ez, hogy lekeverj Trilla, itt most én beszélek, kussoljál. Mint hetes, azt mondja, ma volt a legjobb a csapat, bár Rolit csak kritizálni tudja, de még így is őt juttatja tovább, viszlát Pesta, vár a barátnőd. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy Pestának most nyilatkozni kéne, de Ursula tudja, hogy ez veszett fejsze nyele, úgyhogy inkább elrendeli a búcsúdalt, amit én képtelen vagyok egynél többször végighallgatni, úgyhogy most itt be is fejezem, jövő héten ugyanitt.

Címkék: megasztár
47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.04.02. 10:49:00

Candy jót szórakoztam, rötyögtem, szokásosan remek volt a poszt, köszke:)

nyuszi01 2012.04.02. 11:03:57

Végigröhögtem a hv-t, köszi candy!! :D

Nekem most tetszett ez az adás amúgy, sztem sokan jobbak voltak az eddigi produkciójukhoz képest, és hála a jó égnek, hogy végre megszabadultunk Pestától, már kezdtem azon aggódni, hogy még legalább egy hétig el kell viselnünk a szentéletű barátnőről szóló nagymonológjait (aki egyébként lefogadom, hogy legalább egyszer már félrekavart a papucs barátja mellett) és a bamba nézését a kamerába. Egyébként azon röhögtem, hogy amikor a végén a búcsúdalt énekelték, a barátnőjét többet mutatták, mint őt. :D

Timi és Benji dalválasztásai messze kimerítették a WTF-kategóriát - mindkettő üres diszkósláger, nem túl sok hanggal, a Benji dala meg még jóindulattal se illeszkedett a tematikába. A Roli oké, h a Satisfaction-t énekelte (amit már a Rocktenors is elvisított az X-Faktorban), de könyörgöm, ha az Adam Lambert-féle verziót kapta, akkor miért a Rolling Stones nevével konferálták fel??
Bozont nagy kedvencem, de most nem alakított nagyot, azt elismerem, bár a dalt is a lehető legunalmasabb dalok közé sorolom, amit ha meghallok, kikapcsolom a rádiót vagy csak kimegyek a helyiségből.
Gigi most is nagyon jó volt, de tényleg túlzás Beyoncéhoz hasonlítani, azért ott még nincs.
Atikám most magához képest jó volt, de hálát adok az égnek, hogy VÉGRE így cirka egy hónap alatt eljutott odáig a zsűri, hogy megmondja neki, h NYISD KI A SZÁDAT édes fiam, mert ez így szar. Viszont a csajon felnyihogtam, amikor ellökte magától az Atikát. xD
Adri is tetszett most kivételesen, és külön értékeltem, hogy ő se utánozta az eredeti előadót, dögös előadás volt. Bár Claudia pszichiátersége nem kellett volna a végére, tipikus beszéljük ki-hangulata volt a dolognak, majd ő megoldja az Adri problémáit - mert ugye ezt is egy ország előtt kell megbeszélni. Az Ursulán meg felsírtam xD

Azt meg, hogy a Gigi kivel hogy, Claudia úgy adta elő, olyan sejtelmes hangon, mintha nem erről írt volna a bulvársajtó egy teljes hete... (vagy legalábbis a net ezzel volt tele)

Tilla stylingja is különösen "jól" sikerült, ez a padlizsán selyemöltöny kabaréba illő volt.

De legalább megint volt egy jó esténk..xD

candyperfumegirl 2012.04.02. 11:08:11

@nyuszi01: viccműsornak szerintem kiváló :)

Krissyfurrr 2012.04.02. 11:15:51

A poszt zseniális, csak hogy csontig benyaljak, és hál'Istennek, hogy Pesta ment. Az Apologize borzalmas volt, csak azt nem tudom, hogy ennek a szerencsétlennek miért ilyen vinnyogós nótákat kellett énekelnie, lásd az Enrique dal valamelyik héten. Mondjuk mindegy, akkora potenciál nem volt Pestánkban. Adri szép, de sorozatosan 5 hangos nótákat énekel, szerintem sokat kéne még dolgozni a hangján. A Bendzsi gyereknél nálam is ugyanez volt a reakció, mint nálad, Candy, kimeredt szemekkel néztem, hogy "ezmiez?!". A többi annyira nem maradt meg, mert megint átbóbiskoltam, szinte sosem bírom ki a Grimmig, pedig azt várnám! :D

mézescsók 2012.04.02. 11:25:55

A poszt magasan verte a műsort.
Nem versenyző, de Kasza Tibor - telitalálat.
Egyik énekespalánta sem hagyott bennem maradandó nyomot, vagy ha mégis, akkor negatív előjellel. Még Gigi is. Szerintem ritka szarul énekelte a kedvence dalát. Kullai Timitől és Szakos Andreától többet vártam. A férfiak közül talán Farkas Jenser volt még élvezhető nekem. A Statisfaction fájt még akkor is, ha ez a feldolgozás feldolgozása, az Apoligize konkrétan hallgathatatlanra sikerült. Emellett nem tudok mit kezdeni a Bendzsi jelenséggel. Vissza kell nézem a válogatókat, hogy ugyan mit csinálhatott ez a srác, hogy bekerült a döntőbe.
A végeredménnyel - Horváth István kiejtése - csak egyet lehet érteni.
Nem akarom a srácot bántani, de ezentúl inkább egyedül a fürdőszobában úgy magának énekelgessen kicsit.

mézescsók 2012.04.02. 11:29:48

Ja, a jövő hét témája, ha jól hallottam, a filmslágerek lesz. Mecccsoda meglepetés! Lehetne tippelni, hogy melyik unalomig ismert számok jönnek elő.

persilgirl 2012.04.02. 11:33:55

Köszi Candy a posztot, a Kaszat Tibis részen besírtam :D

Bennem az merült fel, hogy nem korai-e úgy ilyen dalokat énekelnie Giginek, hogy sosem élte át azt, amiről szólnak. Hogy tudná meggyőzően előadni a Love On Top-ot, ha love on basic sem volt még meg?
Félreértés ne essék, a hangja tökéletesen megvan hozzá. A mögöttes érzelmi töltet hiányzik.

möhönce 2012.04.02. 11:34:52

Nem tudom, az feltűnt-e már valakinek, hogy nem csak a volt megásokat, de az egész Csillgvirág klinikát, sőt, még Joshi barátot is berendelték nézőnek.

candyperfumegirl 2012.04.02. 11:42:23

@mézescsók: Hm, Goldeneye, Kiss from a Rose, Everything I Do I Do It For You, vajon jó irányban keresgélek? ;)

op tomi 2012.04.02. 12:10:29

Szarrá röhögtem magam a poston, Bochi kicsit sem a kedvenced, az biztos:)

Riley? 2012.04.02. 12:17:21

Szerintem Attila nem csak hogy Bocsi fia, hanem Bocsi és Mester eltitkolt szerelemgyereke :D

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.02. 12:28:02

@candyperfumegirl: gratula,en nem birtam tovabb a masodik szamnal es kikapcsoltam...
:(
remelem valami veszelyessegi potlekot kapsz majd,a hallas es izleskarosodasrol nem is beszelve...
:p

candyperfumegirl 2012.04.02. 12:34:55

@op tomi: semmi bajom nincs vele, vagyis nem volt addig a pontig, amíg nem döntött úgy, hogy pókerarccal bevállalja a totális szakmai hiteltelenséget a show, illetve egy értékelés kedvéért, de ő tudja. Viszont valamelyik reggel a kocsiban megszólalt a rádióból, és nem kapcsoltam el, jót szórakoztam rajta. Évek óta nem hallottam a Bumerángot, de azt eddig is úgy gondoltam, hogy jól csinálja, Borossal együtt, szóval a rádiós Bochkor Gáborral semmi bajom.

op tomi 2012.04.02. 12:41:52

:)
Korrekt, poénos a blog, rászokom:)

SarahConnor 2012.04.02. 13:11:56

Csak ez a hogyvolt ér valamit, ezt jó olvasni, a műsor maga egy színvonaltalan dögunalom. A dalok ócskák, teljesen alkalmatlanok a tehetségkutatós előadásra (Pl: Party Rock Anthem WTF??), vagy ronggyá játszott, unalmas vacakok. Timi is ugyanazt a sort ismételgette a We found love-ban 3 percen át... Mi ez? miért nem lehet akkor valami értelmes dalt adni nekik? Azt már mondani se akarom, hogy lehetne magyarul is énekeltetni őket...

A zsűri gyakran olyat mond, amivel teljesen hitelét veszti, pl felajnározza Horváth Istvánt, akinek annyi hangja van kábé, mint a pinceajtónak kemény fagyban, mégis ömlengenek a hangszínéről... Jaj, ugyan már...
Ez a "gigi jobb, mint Beyonce"-dolog meg a másik oldala a bizonyos lónak, nagyon jó a Gigi, és szerintem egyáltalán nem feszeng a színpadon (bár a ruhái érdekesek, tekintve hogy még csak 15), de ne is ámítsuk azzal, hogy jobb, mint Beyonce, aki meg egy félisten, tehát ennyit erről.

Külön undorítónak találtam, ahogy nyálcsorogva tudakolták a Gigi-Benji románc részleteit... külön blokkot szenteltek ennek...könyörgöm, egy 15 éves kislány és egy 16 éves suhanc fagyizásba torkolló kis gyermeteg románcát ne cincáljuk már így szét... Mi ez az ízléstelen tempó? Miért ezzel kell eladni a produkciókat?

Ha nézettséget akarnak, válasszanak jó dalokat, az dobna a színvonalon.

Nagy Adrienn meg kiáll semmiruhában énekelni, de előtte elmondja, azt szeretné bizonyítani, hogy a szexualitás belülről is jöhet, akár egy dalon keresztül.... izé... csak én érzem az ellentmondást?
Amúgy volt egy testszínű dressz a csipke alatt, nem bugyiban-melltartóban állt ki. A backstage-ben, ölelkezés közben lehetett látni.

Roltii 2012.04.02. 13:30:12

Adrin testszínű ruha volt a csipke szarság alatt, hátul a backstage-ben oldalról látszott nagyon.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2012.04.02. 13:31:05

:-) Candy nagyon köszi, megvolt a mai nevetésem. Kasza Tibinél hangosan vinnyogtam, párom be is jött megkérdezni, mi bajom :-) Teljesen igazad van, nagyon ül a kritika.
Nekem Gerendás tetszett még az elején, mert bár hangja nincs, de nagy fazon... A többi néma csend...

belekotyogok 2012.04.02. 13:34:55

Lehet, hogy az én tévémmel van a baj, de szerintem a Gigi kivételével sorstragédia az összes.
Múlt héten azt hittem, hogy valami hangosítási probléma, de a mostaniban is azt éreztem, hogy hangja nincs egyiknek sem.

(Jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem figyeltem 100%ig a műsort, szóval amennyit én hallottam, arra igaz. )

encir 2012.04.02. 13:36:50

No, a Forever Autumnot senki se fogja választani, pedig milyen jó :-)

bukott madonna két nagy didivel 2012.04.02. 13:48:09

@candyperfumegirl:

Isteni írás, hétről hétre nagyon jól szórakozom, de lenne egy kérésem. Mivel nem nézem (nem kell kövekkel dobálni, de télllleg nem! :DDDD ), szóval lehetne, hogy a zsűriről is adsz egy összképet, szeretnék röhögni a bereczkin látványban is....

köszönöm. :DDD

candyperfumegirl 2012.04.02. 13:49:48

@bukott madonna két nagy didivel: a vége az lesz, hogy én leszek az egyetlen az országban, aki még nézi... :)

Zuzzant 2012.04.02. 13:52:18

Annyira vacak ez a műsor, sok tehetségtelen, botfülű, fahangú agyonsztárolt noname emberekkel...

Ki nem unja még, hogy ezek VILÁGSZTÁROK már most a zsűri szerint? Igaz, ez a hozzáállás már hárommal ezelőtti MEGASZtAR óta.

Nagyon gyengék, szerintem magukat csapják be, ha elhiszik, hogy jobban a magyar átlagnál.

Ezt a műsort már évek óta úgy tákolják össze, mert szétesett rég.

A poszt egyébként nagyon jó és humoros!

umidmerchant 2012.04.02. 13:58:46

@Riley?: "Szájamatnemnyitomki" Attila Mester gyereke inkább, a stílus, a szája, a szeme, az egész - csak ellopta Bochkor parókáját :-P

bukott madonna két nagy didivel 2012.04.02. 14:04:50

@candyperfumegirl:

neked KÖTELESSÉGED!!!! mit olvasnék akkor????? :DDDDDDDDDDDDD
az utolsó 3 megasztár vállalhatatlan bármilyen szinten, versenyzők, zsűri. képtelen vagyok elé ülni. Így viszont remekül szórakozom!!

Köszönöm, hogy kínlódsz vele! :DDDDD

ui: zsűris képet azért szeretnék legközelebbre kikuncsorogni tőled :DDDD

bukott madonna két nagy didivel 2012.04.02. 14:06:09

@candyperfumegirl:

a my heart will go on-t se felejtsük ki.... szerintem. pont áktüel!!! :DDD

torvenyfigyelo · http://www.torvenyfigyelo.hu 2012.04.02. 14:27:07

Hát ez kegyetlen jó post. Minden betűjével egyetértek. Azt ugyan nem emelte ki eléggé, hogy az eddigi összes adásban olyan fosnullszintű dalokat voltak képes összeválogatni, hogy az elképesztő. Egy kezemen meg tudnám számolni a jó dalokat, amelyek elhangzottak.

Héttörpe (törölt) 2012.04.02. 14:41:19

A ponyvaregény összes betétdala szólni fog, attól félek. :(

candyperfumegirl 2012.04.02. 14:42:56

@Héttörpe: tényleg, Son Of A Preacher Man, ki nem maradhat!

Ditti82 2012.04.02. 14:59:43

@candyperfumegirl: Én is nézem.

Hétvégén végighallgattam az első döntős csillagdalokat (ott teljes a mezőny), és hát... Egyre gyengébb a mezőny... A 3. még színvonalban is rendben volt, de azóta... Az anno általam is agyonekézett Puskás Peti és Torres Dani is felfelé lógna ki ebből a mezőnyből.

Héttörpe (törölt) 2012.04.02. 15:00:21

@candyperfumegirl: már most rángat az ideg tőle. Még azt is megtippelem ki fogja énekelni: erőSzakos Andreja

mézescsók 2012.04.02. 15:03:06

@candyperfumegirl: @Fenimore: Goldeneye, hát persze! A Titanic fő témája is befutó lehet. Whitney Houstontól valami?

Héttörpe (törölt) 2012.04.02. 15:03:08

Esetleg: görljúlbíavomenszún

ribizli gizella 2012.04.02. 15:05:08

@Héttörpe: Nem, mert Kullai Tímea már énekelte a válogatáson, azzal jutott tovább a 24-be, úgyhogy ezt a dalt biztos nem dobják be senkinek, bár, végül is...nem túl széles a zenei választék mostanság a tehetségkutatókon...

Ditti82 2012.04.02. 15:09:33

Filmzenék? :D Say a little pray for you, Pretty woman, Die another day, What a wonderful world, Bubamara :D, Valami Amerika...

Müszélia 2012.04.02. 15:21:58

a poszt nagyon jó, a műsor úgy car, ahogy van.
kasza tibi tényleg nem tud énekelni, de jó arc. egyszer azt álmodtam, hogy vele utaztam kínában. azért remélem, ez nem fogv valóra válni.

biohazard 2012.04.02. 15:36:21

Navégre, tudtam röhögcsélni. Köszi.

bohar 2012.04.02. 15:38:52

Alex Schneider: egyetértek. ráadásul egyik stúdiófelvétel, vagy profi klippfelvétel, technika, a másik pedig élőben éneklés!
És igen, 15 éves, az énektudás megvan még 10 év, érzelmi, és élettapasztalat, és akkor mi lesz belőle :)

ribizli gizella 2012.04.02. 16:30:32

Természetes, hogy egy profi világsztárt sok éves színpadi tapasztalattal, és egekig érő hanggal nem lehet összehasonlítani egy 15 éves tinilánnyal, értem ezalatt Beyonce-t és Gigit, bár én nem egymás után hallgattam meg az eredeti Love on top c. számot, és az ő produkcióját, hanem egyszerre engedtem egymásra a két előadást, ajánlom, tegyétek ti is meg, szinte alig hallani különbséget, kicsit sem hamis Gigi, aki ráadásul élőben énekli. Kell ám hozzá nem kis rekeszizom. Valamint unalmasnak tartják, hogy Gigi folyton Beyonce-t énekel, de könyörgöm, ő a példaképe, az ő stílusa áll neki legjobban, ezt is szereti leginkább (ahogy az X-faktorban Lil' C folyton Jacko-t adott elő, de nem ám esetleg több héten át max kétszer, hanem tényleg folyton, minden adásban, ha mást nem, a párbajaikor), és a válogatón énekelt Halo-n kívül ez a második Beyonce-s dala, hiszen volt itt eddig Rihanna, Leona Lewis, Gnarls Barkley, és minden jól állt neki, szerintem nem lesz sosem unalmas, hiszen mindig profin teljesít, ő az egyedüli, akitől nem félek, h hamis lesz, vagy elront valamit, esetleg egysíkúan adja majd elő a dalokat. Attól, h nem ugrabugrál a színpadon, meg játssza 15 évesen a végzet szexistennőjét, igenis kiemelkedően profi máris. Szerintem úgy kellene megállapítani ki a Megasztár, hogy azt a számot, amit Gigi fog énekelni, azt kellene mindenkinek előadnia, hasonló magasságokban, még ha unalmas is lenne az adás, viszont szerintem rögtön kiszóródna az eredeti 12-es mezőnyből 8 ember, és talán 4-en versenyezhetnének egy pár körön át, de Gigi végül magasan verné az összeset.
A végzetes vonzerő estéjén, szexi daloknál WE FOUND LOVE-ot meg PARTY ROCK-ot énekelni, amikor ebben a témában is olyan széles a paletta, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele, ráadásul utóbbit ilyen rosszul előadni...én is alig hittem el...

nyuszi01 2012.04.02. 16:44:26

Lehet, hogy velem van a probléma, de szerintem összehasonlítva az idei mezőnyt a Mega 4-gyel és 5-tel, szerintem nagyon jó embereket szedtek össze. Oké, nem mindenkinek van itt helye, van azért 1-2 kilógó emberke, de a nagy többség nekem szimpatikus, és szerintem jól is énekelnek. Hiányoltam pár szimpatikus arcot és karaktert a Megasztárból, mert az előző 2 szériából ha 5 embert fel tudok sorolni (összesen, a kettőből), akkor még sokat mondok.... A dalok nagy része mondjuk tényleg elcsépelt, százszor hallott és előadott, de most különösen értékeltem, hogy többen is az énekesek közül egyéniséget vittek bele, és nem az eredeti előadót majmolták.
Persze, azért nincs se egy Ruzsa Magdi, se egy Caramel, de azért itt is meg lehet mondani, hogy kinek van esélye fent maradni.
Szerintem egyébként a legnagyobb baj az, hogy túl sűrűn vannak ezek a tehetségkutatók, egész évben ez megy: X-Faktor, Megasztár, Csillag születik. Ez egy kis ország, itt nincs helye ennyi "sztárnak". Kéne egy kis pihenő, hogy úgymond "kitermelődjenek" a tehetségek. Emlékszem, anno Megasztár is évente volt, nem félévente. De úgy, hogy közben semmi ilyesmi műsor nem ment.

Kasza Tibit én is bírom, szerintem jó arc :D

Tehát all in all, nekem különösebb bajom nincs a mezőnnyel (1-2 kivétellel persze), sok jóhangú énekes, de a tehetségkutatókból már sok.

Szerénke. 2012.04.02. 18:22:45

Sziasztok!
Nem láttam még egy részt sem szerencsére ebből a csodából, de a hv-t ha látom, elolvasom. Viszont ezt most candyperfumegirl-nek be kell linkelnem, hogy így készüljön a jövő hétre.:)
www.origo.hu/filmklub/20120331-kate-winslet-okadna-a-titanic-daltol-celine-dion-my.html

mangalor 2012.04.03. 00:07:43

Tudtam! Máris megvan az új név: Toronyház Timea :DDDDDDD
Én sem néztem meg egyébként, de a hv szuperszórakoztató!!!:)

vitaygeorgina 2012.04.03. 10:14:15

A hogyvolt nagyon jó, candy! Már előttem is sokan megírták, de én is csak azt tudom mondani, hogy szuper és vicces!
A műsor mostani adása kimaradt nekem, de a következőt nézni fogom, kíváncsi vagyok élőben egy az egyben az egészre. Szerintem ahogy haladunk előre, és hullanak ki a gyenge emberek, van remény, hogy jobb lesz a műsor.
Szerintem Gigi a döntőbe jut, és nyerni is fog, a többiek számára csak az marad izgalomnak, hogy kit fog Gigi elverni a döntőben.
Én részemről Balázst nem bánnám, mert szimpatikus, bár kissé uncsi. De a második helyre épp jó lenne.

nyuszi01 2012.04.03. 18:34:27

Na, szerintem a filmslágerek estjén ezekre a dalokra számíthatunk: Golden Eye (és ha lesz, akkor 1000%, hogy a Nagy Adri fogja énekelni), Ain't no mountain high, I will always love you, My heart will go on, Don't wanna miss a thing, Hero, Kiss from a rose.... Ezek közül minimum 3 tuti, hogy lesz :D
süti beállítások módosítása