Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x07 - A bűn hangjai

2012. április 01. 16:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Herzlich wilkommen, meine Damen und Herren, tessenek szépen helyet foglalni, máris kezdődik az előadás! Ma a Torchwood újabb tagjának nyígásáv magánéletével foglalkozunk majd, s ez nem más, mint Toshiko, a hacker. A nyitó képsor visszanyúlik kábé az amerikai függetlenségi háborúba, egy vöröskabátos fiatal katona meg egy szajha mennek be az erdőbe, a fickó feltűnően szótlan és feszült, a csaj fecseg, mennyi dolguk van manapság, mióta a katonák megérkeztek, meg a kurvalét hasonló érdekességei. Mikor megemlíti, hogy a neve Mária, mint a Szűz, a fiatalember leakaszt neki egy sallert, majd még egyet.

1.jpg

A csaj kapcsol, hogy lehet, ma nem ez lesz a legjobb kuncsaft, karmol egy Adidas-csíkot a fickó arcára, aztán futásnak ered. Éji kergetőzés a fák közt, akár romantikus tündérmese lehetne, de nem lesz az, meg a tündérekről két rész óta különben is tudjuk, mekkora köcsögök, ugye mindenki olvasta? A fickó végül lemarad, a kurva néni lassíthat, de hogy tényleg ne legyen jó éjszakája, UFO-zajok kezdenek hallatszani, vakító fehér fény szűrődik át a fák közt, átváltunk a katona bácsira, aki kissé megszeppen a világosságtól, pisztollyal a kezében óvakodik előre, hopp, itt a karmolászós, figyejjémá, imádkozzál, mert nagyon meg foglak ölni ám! Pisztolylövéssel van vége a jelenetnek, váltunk a jelenbe, a Tw-gépsárkány egy építkezési terület közepére parkol be, kiugrálnak és cuccostul beszaladnak egy sátorba. A kordon mögötti bámészkodók közül egyre rásvenkel a kamera, sejtelmes mosollyal nézi a titkos csapatot, amolyan bonyodalomsejtetően, FŐCÍM!

A sátorban egy rossz állapotban lévő félig kiásott csontváz fogadja kis csapatunkat, Jack nyomban lamentálni kezd, csak egyszer szeretnék úgy bemenni egy sátorba, hogy ott buli van, javaslom a Szigetet, ott viszonylag sok sátorban van parti halottak helyett, csak vigyázni kell, mert senkiháziak kezében van a popszakma. Ez egy élien, kérdezi Gwen, hógyispersze, itt ez a rozsdás szar, ami mellette feküdt, ebbe még sötét anyag is van egy kicsi! Nem azért, de abból a torcsvúdosok is fel vannak pakolva rendesen... Haladunk tovább, mi van a talált formával, doki? Meghalt, hangzik a válasz, hogy erre hogy jött rá... Toshiko egy elemlámpával világítgat ide-oda és megállapítja, hogy kábé 196,87649 éve van itt a zélien, hej. Vajh mitől halt meg, hát, ez egy nő volt és abból, hogy van egy öklömnyi lyuk a szíve helyén, azt mondanám, lelőtték. Akkor itt végeztünk, menjünk vissza a bázisra. A HQ-n a doki és Gwen viccelődnek, majd mikor befut Toshiko, elindul a ramazuri, mafasz történt a gépemmel, hát, véletlenül kirúgtam a dugóját, mikor fociztunk, mondja Owen. Nebasszatok, épp egy hiperpávör program futott, erre kiröhögik, miafaszt röhögtök, jóvan, anyám, lazuljál lefelé, ne legyél PMS HP (a megfejtést komment formájában kérjük eljuttatni az öfi alá), azzal a párocska lelécel.

3.jpg

Snitt, Toshiko a bárban búslakodik, már majdnem fél pohár bort megivott, mikor a főcím előtt látott bögre odalép hozzá és egy ultragyász kezdőduma után beszélgetésbe elegyednek. Kiderül, hogy mindent tud a hackerről, de télleg mindent, nagyfaterig visszamenőleg, a Torchwoodot is vágja, mondjuk ez utóbbi a világ népességének 100 %-ról elmondható az eddig látott részek alapján. Nemá, bazeg, hüledezik Tosh, a torcsvúdot honnan, hát a internetten fenn van, na, illetve azért keresgélni kell egy kicsit, javasolni tudnám a Hogyvolt blogot, ott igazán bőségesen lehet olvasni a kalandjaikról... A csaj előad egy tökéletesen értelmetlen monológot még, aminek hallatán a hacker először le akar lépni, végül mégis marad, átülnek egy boxba és jól bebasznak. Toshiko már lelkesen mesélget a Tw-beli munkájáról, aztán eszébe jut, hogy a jó kollégák mekkora gyíkok vele, erre elkámpicsorodik. A másik csaj kihasználva, hogy szóhoz jut végre, elővesz a táskájából egy láncon függő medált, némá, egy medál, akkor vedd fel, angyalom. Toshiko fel is veszi, abban a pillanatban elkezdi hallani a körülötte lévő emberek gondolatait, rá is sztondul csúnyán, kissé túl sok az információ egyszerre.

4.jpg

Jesszus, miez, nyugi, ezek csak gondolatok, ne parázz. Toshiko egyre inkább úgy néz ki, mint aki ekit reggelizett két szelet bélyeggel, a másik csaj megszánja, figyelj rám, koncentrálj ide, zárj ki minden gondolatot, csak az enyémet halld! Kis gyakorlás után egész jól megy, ekkor gondol egy olyat, hogy ú, de megcsókolnálak! Toshiko újabb sokkot kap, majdnem felrúgja az asztalt ijedtében. Bocsánatkérés után a másik hölgyemény elmondja, hogy ez a medál régóta a családjáé és hogy Toshikonak szánta, mert túmáccs a tudás, amire szert tett általa. Nem, anyám, ez valami nem evilági cucc, nem fogadom el, hanem beviszem a HQ-ra majd jól, nem hiszem én azt! Egyelőre ebben maradnak, másnap reggel a hacker feldobja a fukszot a melóhelyen, egyből el is kapja a fíling. Figyuka kicsit, szól a többieknek, akarok mutatni valamit! Nabazmeg, megint valami fasság lesz, jönnek nagyjából egyszerre Owen és Gwen gondolatai, persze, figyelünk, mondd csak! Belekezd a mondókájába, de ettől a két féregtől olyan kottázást kap közben telepatikusan, hogy végül feladja, azt is sikerül megtudnia, hogy ezek ketten ahol lehet, dugnak. A hacker meg van makkanva teljesen, valami fals dumával eltereli a beszélgetést, majd lelép. Fent az irodában elmélkedik, közben jön Nemecsek, akinek az esze az őt folyton kínzó fájdalmon jár, ennek okára nem derül fény. Ennyi elég volt, Toshiko leveszi a nyakából a láncot és evac. A háza előtt már várja Mary, a tegnapi ivócimbora, látod, szívecske, megmondtam, hogy nem fogod odaadni a motyót! Tosh kiborul, mi a fasz ez a cucc és miért adtad nekem, igazából persze azon van kiakadva, hogy mit gondoltak róla a kollégák, ne parázz, anya, attól még szerethetnek, hogy ezt gondolják, bocs, hogy nem szóltam. Toshiko rinyál, de mekkora faszcibálók már ezek, hogy ilyeneket gondolnak rólam! Jóvanna, nyugi, hallgasd az én gondolataimat! Értelmetlen beszélgetés következik melyik kinek a gondolata, végállomás az ágy. Ez egy felnőtteknek szóló sorozat, ennek ellenére semmi show nincs, csók után snitt és máris aktus után vagyunk, Tosh maga elé meredve fekszik az ágyon, laza, mint egy négyszáz éves tölgy talpfa, jó lehetett a szex.

5.jpg

Mary vidáman cigizik, beszélgetést kezdeményez Owenről, erre a kockalány megint kiborul, kirohan a szobából, ez az egész nő egy gátláskupac. Kiderül, hogy Toshiko szeretett volna több lenni Owennek, mint munkatárs, de ennek gatter most, mert már tudja, mit gondol róla a férfi és erről Mary meg a függő tehetnek, ofkorz…. Ennek szellemében besértődve visszadöglik az ágyba és a fejére húzza a paplant. A másik csaj próbálja vigasztalni, ez a medál nem csak egy jegy ám a szopórollerre, hanem lehet vele jó dolgokat is csinálni! Például mondanál egy példát, hát azt nem, azt neked kell kitalálnod, menj ki valami forgalmas helyre, álldogálj ott, azt majd látod, mi lesz. Ne Yodázz itt nekem, bazmeg, mondj már valami konkrétat! Például hogy hívnak, merhogy nem Marynek, az ziher! Jóvanna, úgy hínak, hogy Philoktétész, na! Na most ez egyre érdekesebb, mert Philoktétész egy görög királyfi volt, ő sniperkedte le Páriszt Trója ostromakor, amit mondjuk fent nevezett megérdemelt, mert egy feleséglopó kecseg volt, de ehhez a nőhöz ez a vázára való sztori hogy köthető, az rejtély. Mindegy, a foglalkozás elérte célját, Toshiko kikempel valami nagy térre nyakék fel, flessroham indul, retek gondolatok áradata rohanja meg, ezeket küzdi lefele, mígnem egy arabforma fickó halad el mellette, a fejében pedig az pörög, hogy megölöm mindet! Tosh egyből rákattan, hoppá, itt a megmentenivaló, pedig lehet, hogy a szegény ember csak Metallicát dúdolt magában, mindegy, akkor is meg lesz mentve, ha nem akarja. Elindul utána, de nem torcsvúdos lenne, ha három lépés után nem vesztené szem elől... Na, faszom, megvan végre! Szaladjunk, haladjunk, szépen a bácsi után. Külvárosi lakás, kiderül, hogy a férfi egy frissen elvált apa, aki láthatásra vinné a gyerekét. Az asszony folyamatosan pofázik, a gyerek GameBoyozni akar és nem apuval menni, a nő új férje szép és jó és rendes és édes, nem olyan, mint te, te hulladék, hát bazmeg, csoda, hogy ki akarja nyírni őket? Apu elővesz egy KURVA nagy puskát a hátizsákból, hát most az a helyzet, hogy nem megyünk fagyizni, inkább meg fogtok halni. Na erre mindenki összefossa magát, a bácsi meg családi emlékeket idézget, a nő sivalkodik, mint a kúrt malac, nenenenene, nyugi, ezt fogd fel úgy, mintha aludni mennétek és végre örökké együtt lehetünk! A hangzatos zárómondatot Toshiko szakítja félbe, a bácsi fejét meg golfütővel be. Snitt, Tw-HQ, láthatjuk az aranycsapatot in action, Gwen valami faszságot kornyikál, Owen hozzávagdos mindenfélét, Jack meg röhög, mint egy vadmajom.

7.jpg

Erre a jelenetre ér be Tosh, aki még mindig kész van az élménytől, mit csináltok, gyerekek, hát az van, hogy kész a sátras csontváz vizsgálata, ugye a lelőtt nőé, hát nem volt nő és nem lelőtték, a többi stimmel. Gwen valamiért iszonyatosan boldog, hogy a doki hülyét csinált magából az előzetes kórboncnoki jelentéssel. Tosh megkérdezi Jacket, tud-e valamit Philoktétészről, hackerként nemtom, miért nem a netet nézi, de ő tudja. A kapitány elmondja, hogy íjász volt, a trójai háborúban a pajtásai kibaszták egy szigetre tíz évre, de visszamentek érte később. Hát ezzel sokra nem mentünk, mindegy, snitt, Tosh egy kajáldában dumál a barátnőjével, aki tulajdonképpen trójai királyfi. Mary tök kész van, ú, anya, komolyan, szétütötted a csávót, király vagy! Hát ja, ez a függő télleg fasza, rájöttem, na, akkor most smároljunk, oké. Kicsit fecsegnek még, a lényege, hogy Tosh nem tud semmit a csontvázról, amit találtak. Váltunk a HQ-ra ismét, Owen még mindig a csontit tanulmányozza, jön Toshiko, na, mizu? Hát semmi, nem tudok rájönni, mitől halt meg. Hát kár, apropó, Jack mondott valamit a rozsdás fosról, amit mellette találtunk? Nem, miért, ja, semmi, csak kérdeztem. Jön Gwen, a hacker meg sietve távozik, mivel rajta a mindenthalló csodamedál. Megnézi a talált vasdarabot a laborban, közben érkezik Jack és kérdőre vonja a golfütős mentőakcióval kapcsolatban, amiről a rendőrkapitányról szerzett tudomást. Toshiko még ahhoz is nyehőce, hogy rendesen hazudjon, de Harkness figyelmét leköti a cucc, így nem bukik be. Viszont nem is tud meg semmit Jack gondolataiból, furcsa módon őrá mintha nem hatna a bűvös ékszer. Snitt, Toshiko otthonában vagyunk, Mary, a királyfi pakol kifele a bevásárlószatyrokból, a hacker meg bejelenti, hogy mégis átadja a medált a Torchwoodnak, mert így nem jó ez. Mary megpróbálja lebeszélni, majd mikor nem sikerül, átváltozik egy gagyi számítógépes grafik rejtelmes, sugárzó idegenné.

9.jpg

Na ezért nem mondhatod el nekik, látod? Hú, ki vagy te, hát az, akivel nyalakodtál, csillagom, nabazmeg, egy idegennel feküdtem le... Mary visszaalakul, majd mesélni kezd a világról, ahonnan jött, tök szar otthon, vágod, ezért vagyok itt. Az a kütyü, amit találtatok a csontváz mellett, egy transzporter, azzal hazatérhetnék végre! Na de nem lennél veszélyben, nem, azóta tök sok idő eltelt már, akkor mér nem jött érted valaki, hámer ittfelejtettek vadul. Tudod, mint Philoktétészt a szigeten. Az az igazság, hogy tizenkétszer megnéztem ezt a részt és nem tudtam rájönni, hogy miért akar visszamenni, ha ott szar volt, meg hogy ki felejtette itt a Földön, ha valakinek megvan a megfejtés, kérem, monnya el! Toshiko erősködik, hogy gyere mán el a HQ-ra, segítünk neked, egy faszt, dehogy megyek, ti, emberek, köcsög faj vagytok, és szanaszéjjel lennék végbélszondázva, tudom, mert ti nem megérteni akarjátok az idegeneket, hanem kizsákmányolni, leigázni, stb, stb. Kurva hosszú mondat következik, mert itt most több szálra bomlik az eddig is követhetetlenül izgalmas cselekmény és megpróbálom írásban interpretálni a feszültség ilyetén csimborasszóját, tehát: Toshiko kolbászol az utcán, de nem bírja a népek fejében zajló miújságot, Owennak a HQ-n valami eszébe jut a csontváz mellkasában található lukkal kapcsolatban és vadul keresgélni kezd az adatbázisban, Jack pedig valami épületnek a tetején áll és néz a messzeségbe, újra Toshiko, ezúttal az ágyon fekszik otthon és elmélkedik, bazmeg, nem bírom, ez nagyon para immáron, Owen szíveltávolításról szóló anyagok közt keresgél, Jack még mindig néz a tetőn, Toshiko tovább nyíg, hogy ha nincs rajtam a medál, akkor meg az a para, amit eddig hallottam, Owen rengeteg megoldatlan halálesetet talál, ahol kivették a szívet a delikvensből, Toshiko jajgat, mindenki köcsög a lelkében, hej, Mary a székben ülve bagózik és őt hallgatja, Jack továbbra is a tetőn, jajistenem, mi lesz még itt, Owen megtalálja a megfejtést, de nem akar hinni a szemének, telefonál, Toshiko igazat ad Marynek, mi, emberek, tényleg köcsögök vagyunk, anya, Jack a tetőn felveszi a telefont, Owen van a vonalban, ezt meg kell nézned, főnök, Toshiko sír, most mit csináljak, Mary félbeszakítja a hisztit, vigyél be a Torchwoodba, most!

Na, emberek, most szépen kötözze be mindenki a tövig rágott körmök miatt vérző ujjait, utána folytatjuk a műsort. A HQ csendes és elhagyatott, Mary verset idéz fennhangon, majd megkéri Toshikót, hozza már a transzportert, merthogy mennie kéne és előtte még ennie kéne, a plasztikusságot feláldoztam a rím oltárán, mea culpa, viszont elég rosszul mutat, hogy az enni szónál Toshiko szíve környékét simogatja. Ebben a pillanatban megjelenik Jack az emeleten, kezében a transzporterrel, kiselőadást tart, melynek lényege, hogy kifigyelte, Toshiko nem az igazi mostanában, de bocsánat, még be se mutatkoztam, én vagyok a Jack Harkness, te meg Mary, ugye?

11.jpg

Tudod ez a cucc tényleg ütős, az egyetlen kis bökkenő, hogy kétszemélyes és rabszállításra használták, Mary drágám, mi is történt az őrrel? Há' megöltem, na, csak jött egy 18. századbeli vérző szájú kurva és megzavart, ezért belediffundáltam.

12.jpg

Aztán jött egy vöröskabátos, le akart lőni, ezért kitéptem a szívét nekije. Közben a HQ ajtaja bezárul és szép lassan előszivárog az egész Tw-legénység, most Owen kap szót, ezt azóta is csinálod, te ribanc, háát ez van, enni csak kell, ugye, amúgy ez a test teljesen funk, jól érzem magam benne, csak amíg felfedeztem a világot, az erdő eltűnt, a transzportert betemette a föld, s amikor kiásták, megéreztem, hogy most el lehetne tolni a biciklit innen. Tosh közben titkosba' felcsatolja a medált, hallja is a többiek gondolatait, azazhogy csak Owenét és Gwenét, Owen Maryre akarja vetni magát, de az eszméletlen sebességre gyorsul, tőrt szorít Tosh nyakához, adjátok ide a transzportert, de gyorsan! Jack levágja, hogy Toshiko gondolatolvasó lett, telepatikusan utasítja, hogy nyugi, amíg nem szólok! Marynek azt mondja, tessék, itt a transzporter, csak engedd el, így is történik. Odaadja a kütyüt Marynek, az szimatolni kezd, te másképp szaglasz, mint a többiek, mi vagy te? Nemtom, anya, ja, különben be van röffentve a motyó, hasta la Vista!

13.jpg

Mary fényözön kíséretében eltűnik, mindenki csak bámul, aaaanyád, ez mekkora! Hazajuttattad, Jack, kérdezi Toshiko, hát nem annyira, mert a Nap közepébe teleportáltam őtet. De ne parázz, most éjszaka van, nem lesz nagyon meleg! Snitt, Owen és Gwen tetemre hívják Toshikót, figyejjé, mióta van meg ez a gondolatolvasó medálod, ööö, nemrég, és mit hallottál, á, semmit, aha persze, szóval, mit hallottál, ha hallottam is valamit, nem rám tartozik, hát ez kurvára igaz, bazmeg, ezzel Owen balra el. Még jön egy kis beszélgetés Gwennel erkölcsről, munkáról, barátságról, aztán váltunk, Jack és Tosh ülnek a szökőkút előtt a téren. Wááá, ez a cucc nagyon meleg, Jack, mit csináljunk vele? Döntsd el te, hangzik a válasz, erre Tosh széttapossa a kövön a motyót, Jack örül neki. Kicsit dumálnak még, a kockalány megemlíti, hogy Jack gondolatait nem tudta olvasni, mintha halott lenne, vagy ilyesmi, Jack eltereli a témát, utána Tosh még kicsit rinyál, hogy most belelátott ugye mindenkibe, Harkness néhány biztató szó után otthagyja, fél percig Cardiffot látjuk éjszaka felülről, ezzel ennek a búvalbaszott résznek is VÉGE.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Királyvíz 2012.04.02. 20:33:02

Köszönjük! Zseniális, mint mindig.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.04.02. 21:02:23

@Királyvíz: Whoa, nagyon kedves! :) Pedig ez a legvérszegényebb rész volt eddig, remélem, a következő viccesebb lesz! :)
süti beállítások módosítása