Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Merlin kalandjai 1x10 - Az igazság pillanata

2012. április 01. 10:00 - mesmes42

Merlinék falujában fosztogatás történik, így Merlin anyja Camelotba érkezik segítségért. Uthernek persze van kifogása: a falu nem az ő uralma alatt áll, ha odamennének, az már háborút jelentene. Kivételesen Arthur is Merlin pártján áll, Merlin pedig úgy dönt, hazamegy - de nem csak egy időre. Gwen, akinél mindig akad valami kard, megdobja eggyel Merlint, és kiderül, ő és Morgana is csatlakoznak hozzá. Morgana legalább ért a harchoz, és persze cipekedni is kell valakinek. Miután Merlin Gaiustól is elbúcsúzott, útnak indul a csapat.

1.jpg

Éjjel az erdőben táboroznak, Merlin és az anyja beszélgetnek, aztán mindenki lefekszik. Az éjszaka közepén Merlin zajt hall, kardot is ránt, a megérkező Arthur pedig barátságosan köszönti:"Tedd le a kardot, Merlin, röhejesen nézel ki!"

A faluban még mindig folyik a balhé, de megérkezik a felmentő sereg. Merlinnek mégis muszáj kardozni - meg rásegíteni egy kis varázslattal, Morganát nem féltjük, így aztán sikerül elkergetni a fosztogatókat. Merlin régi haverjával, Will-lel is találkozik, aki tud a képességeiről - csak Arthur előtt ne bukjon le. Will nem akarja, hogy harcoljanak, de nincs más megoldás. Éjjel Arthur és Merlin a helyi körülményekre való tekintettel a földön alszanak. Merlin ehhez már hozzá van szokva, amin Arthur kissé megdöbben. Merlin nosztalgiázik és elmeséli Arthurnak, miért ment el otthonról. Arthur azért barátságosan megrugdossa.

2.jpg

Másnap ismét készülődnek a harcra - Morgana cikizi Arthurt, hogy nem tud egyedül felöltözni, Hunith (Merlin anyja) pedig reggelivel kínálja. Merlin fát vágni megy, és közben Will-lel beszélget. Arthur meg kiselőadást tart a harcolásról a népnek. A cselekmény nagy része innentől a harcról szól. Will kiakad, mikor meglőnek valakit, hogy Arthur minek jött belepofázni a dolgokba. Merlin felvilágosítja hercegünket, hogy Will elég háborúellenes, mert az apját megölték egy harcban. A csatázás előtt még lelkizést látunk Merlin és az anyja, meg Merlin és Arthur között.

3.jpg

Merlinnek persze nem megy nehezen a harc sem, csak egy kis mágia kell ide. Nagy szelet varázsol, ami elfújja az ellenfeleket, mindenki csak néz. Will tud Merlin erejéről, de hát ez nem meglepő.Megérkezik a főgonosz, Arthurral kardozik, de az utolsó pillanatban még sikerül kilőnie egy nyilat, ami Will-t találja el. A harcnak vége, de nem áldozatmentesen. Merlin szomorkodik, de azért visszamegy Camelotba, hiszen valamiről a további részeknek is szólniuk kell, nem igaz?

4.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása