Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 21.

2012. március 31. 18:35 - Hódos Hajnalka

Elnézést a késlekedésért, eddig a píédzsdímet írtam, férfi munka lett, na. Muszáj volt, megígértem anyámnak. Délelőtt az első részét csináltam, de a második része jobb lett, annak az a címe, hogy Újtestamentum. A pasim szerint az Újszövetség jobban hangzott volna, szerintem annak olyan politikai felhangja van, úgyhogy maradt az eredeti változat, na nézzük, beseggelt-e Eszter és András a Félkézben. Nem. András azt sorolgatta, miket utál. A legjobban azt, ha hülyének nézik, meg ha fenyegetik. Mivel kölcsönösen nem tudnak egymástól megszabadulni, két vezércikk közt Eszter meghogyvoltozhatná, mi a szent szar van. Jó, akkor meséljen egy történetet, nevek nélkül, ha a többiek beleegyezése nélkül még bugyit se cserél. A csaj ugyanolyan lelkesedéssel vet oda néhány szót, mint amilyennel kicsit később súlyzózik, hát ebből nem lesz tricepsz, az biztos. Aláfestésnek Zoli könyörög, vegye fel a telefont. Eszter nem akar beszélni Zolival, ezért felveszi és elmondja neki, hogy nem akar vele beszélni. És többen csodálkoznak, hogy a női logikáról viccek születnek.

Antos és Gergő döglenek a kanapén, beszélgetnek, vagyis Antos nyavalyog, pezsgőt akar inni, Gergő meg nem akar neki hozni. Ez, és a következő jelenet Flórával pontosan másfél lélegeztetőgépbe és háromnegyed kakaóbiztos számítógépbe került, értelmet ne keressünk benne. Flóra egyébként örmény konyakot akar inni, mert északi fényre vágyik. Én Marslakóktalanságra. Az északi fény egyébként egy koktél. Rá kell önteni a konyakot a pezsgő tetejére, ami gyökeret ereszt a pezsgőben. Igen, bennem is felmerült a kinek a faszát tisztelhetjük Flórában örökzöld kérdés, de a tegnapi posztban a szokásosnál hatszor többet kurváztam, úgyhogy ma entellektüelben tolom.

Titi megjelenik bőröndöstül Eszternél, gondolom, Éviéknél már kizabálta a hűtőt. Most nem éhes, ezért csak egy hat liter űrtartalmú jénai gyanús tartalmát fogyasztja el nagy duzzogva, kétpofára. Eszter sincs jó formában, gondolom, ő már azelőtt kóstolta a saját főztjét, mielőtt Eszter belépett. Jóízű falatozás közben a tegnap esti kocsmázás hogyvoltját hallhatjuk, öröm az ürömben, legalább nem csámcsognak. Erzsinek baja van, ezt a nőt össze kéne kötni Évivel és bezárni a Vidámparkba, az lenne nekik az igazi kínzás. Most azért van bazmeg, mert vagy elfogadja a csoportvezetői kinevezést a központban, vagy kirúgják. A meló sokkal több, a pénz ugyanannyi, de ott mindenki idegbeteg. Hát, legalább a munkahelyi környezet optimális lesz a számára, az eddig látottak alapján nem hiszem, hogy ne tudna zökkenőmentesen bekapcsolódni a mobbingba. Antos igazi lovag, mondom én, szerzett Fruzsinak egy ködpermetet, igaz, nem ér semmit, de ha így be van szarva Ricsitől, ne mondja, hogy nem törődik vele.

Gergő az elmúlt két részben nem itta magát picsarészegre, abból viszont, hogy azt mondja, Fruzsi ne tartson semmitől, Eszter előbb-utóbb elkapja Zöldit meg a bandáját, mert kőprofi, vág az esze, mint a borotva és fáradhatatlan, arra következtetek, pár csík felszaladt orrba. Ottó hihetetlen jellemfejlődésen megy keresztül, részeges disznóból a szemünk előtt válik mintaapává. Bevallja Hédinek, hogy újra elővette a Zöldi ügyet, de ez most más. Most többen vannak. Van jogász is. Hédi kibírja röhögés nélkül, én nem, és úgy látszik, ma mindenkinek a nyelve tövig Eszter seggében van, Ottó ugyanis roppant céltudatos nőnek nevezi. Priszingessel szövetséget kötnek, Erzsinek egy szót se, visítana, mint aki beszorult, az meg senkinek nem jó. A Lovag és a Vörös Hős visszatérnek a szerkesztőségbe, és megszavazzák, elmondanak a Pitonnak mindent. Mégiscsak ő a munkáltató meg be is verték az orrát. Nyomorult, azt se tudta, miért verik. Meg kell a pénz a rezsire. Meg aztán, hol találnának még egy ilyen munkahelyet, ahol lófaszt nem csinálnak egész nap, csak nyomozósat játszanak és még fizetnek is nekik, ugye.

Ricsi és Fruzsi a Félkézben randiznak, hunvótá? A celebcsajnak kinyílt a csipája piszkosul, a maga nagyon egyszerű módján leoltja Ricsit és még le is fújja az Antos-féle izével. Ricsi még megvakulni se tud nyugodtan, a bankár baszogatja telefonon, na most már elég ebből a csürhéből, szedje össze az összes irományt, amit összekukáztak, nem érdekli, hogyan, oldja meg. Mivel a gondnok előzőleg már elzavarta Gézát a picsába, most ketten törnek be a szerkesztőségbe. Álkulccsal há, ez még a gondnoknak is szemet szúr, aki egy kapunyitó távirányítónak látszó tárggyal tartja őket sakkban. Meg azzal a szöveggel, be van kamerázva az egész szerkesztőség. Ha meg beszélgetni jöttek, ahogy Ricsi állítja, akkor menjenek a Félkézbe, az összes Marslakó ott várja őket. Merthogy Andrást jól beavatták, sőt, Eszter megtalálta a poloskát is, és megbeszélték, kihívják a rendőrséget, mert azok jönnek a gyanúra is. Ricsi be is ront, meg akarja cincálni Esztert, aztán odaront Andráshoz és azt ordítja, szórakoztok velem? Csiba te, mondja Antos, azért van ilyen nagy pofája egyébként, mert két fakabát kíséretében belép a Jóseggű Vörös, akinek tényleg szar lehet a közalkalmazotti fizuja, hogy ebben az egy, vékonka ződ kabátban van a sorozat kezdete óta. Van másik neve is, hadnagynak hívják. Ricsi szánalmasan szar szöveggel próbálkozik: még nincs vége és kiviharzik. Csoda, hogy nem dönti fel Eriket, aki most érkezik, feldúltabban, mintha pozitív eredmény után a nemibeteg gondozóból esett volna be a Félkézbe. Magához rántja Esztert és azt lihegi, gyere hozzám feleségül! Aztakurva. Sírok. Nem akarom. Függöny.

Címkék: marslakók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.03.31. 18:58:44

az első 4 mondaton hangosan, vinnyogva röhögtem (sírva vigad a magyar!), és majdnem végigolvastam a posztot hirtelen felindulásból..:D de előbb elolvasom, mennyit emeltél át az Ó-ból..:D:P

busifa 2012.03.31. 19:10:10

kurva jò lett a poszt !
Hayny! Lehetek az Ùjtestamentum opponense? :-)

tena_lady 2012.03.31. 19:33:51

Remélem Erik halálos beteg és ki akarja élni nősülési vágyát a maradék időben. (Szociális érzékenységem a topon van.)

Kullancs1983 2012.03.31. 19:34:00

Ez a zöldkabátos a sokat emlegetett vörös rendőrcsaj? Most már értem miért dicsérte mindenki a seggét, a pofájánál csak szebb lehet...

gypdb 2012.03.31. 20:10:22

Az megvan, hogy Eszter azt mondja, nincs itthon semmi kaja, csak mirelit a hűtőben, utána előkapja a jénait a rakott zöldséggel,miután egyikük sem éhes?

kemény keleti kommentelő 2012.03.31. 20:45:10

Merész kezdés, de ezt már olvastam egy bolgár vicclapban.

fran7 2012.04.02. 20:22:14

Most emlegették szabóZét. Jáksó bosszúja mindenkit utolér. Mondjuk, itt, ez legalább vicces, nem gonosz volt.
süti beállítások módosítása