Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 20.

2012. március 30. 16:00 - Hódos Hajnalka

Eddig is András volt a kedvenc szereplőm, tegnap estétől mindez hivatalos, végre emberére talált ez az idióta Géza. A mai Baltás cím: A Mitugrász Bige és a Karatemester Csodaországban. Reggel van! Jóvanna, én ilyen apró dolgoknak is tudok örülni az életben. Mondjuk, hiányolom Antosék háza elől a szétrohadt kandelábert, ami eddig minden alkalommal belógott a képbe, de legalább süt a napocska. Évin ez se segít - és gyanítom, olyat még nem talált fel az emberiség az elmúlt pár millió évben, ami rajta mégis - nyavalyogni kezd Titinek, nem is értem, a "tényleg nincs köztetek semmi" kérdésre valóban azt várja, Titi rávágja, dehonnem, fú, bocs, múltkor én karmoltam ám véresre a hátát, tudod, mikor gatya nélkül jött haza, mert azt meg szájjal tépkedtem le róla, bocsi, vagy mi? Titi a szerepe szerint kedves és nem azt kérdezi, hogy akkor mi a faszt kínlódsz vele bazmeg, hanem ugyanezt, kedvesen. Évi a mártírok örök válaszát adja, mert ha velem van, érzem, hogy én vagyok a legfontosabb, ez Baltás fordításban annyit tesz, hogy azért, mert lételemem a szörcsögő pöcegödörben, homlokig a hígfosban való fuldoklás, némi önsajnálattal vegyítve. Aztán, ahogy csajok között lenni szokott, Titi előadja a Zsánfránszoá sztorit, amire - el nem ítélhető módon - igen csekély figyelmet fordítottam, arra igen, a szemmel láthatóan néhány plusz kilóval küszködő Titit mér kell egy hatszemélyes sátorba felöltöztetni, hogy úgy nézzen ki, mint Csámpás Rozi a bakterházban?

Újabb megfigyelésem: ha úgy kezdődik az epizód, hogy reggel van, akkor a reggelnek nem akar végeszakadni, cserébe rögtön este lesz. Ottóéknál még reggel van, sietne a szerkesztőségbe, úgyhogy Hédi (a Pirszinges) kinyöghetné, miért apuzik két perce. Hát hogy van-e valakije? Mert nem gáz, ha van, Hédi tisztában van vele, hogy Erzsike egy elviselhetetlen némber. Úgyhogy miatta nem kell együtt maradni, ez a pokol amúgy is rosszabb, váljanak el nyugodtan. Jön a 22 év házasságot nem lehet csak úúúúgy meg hogy anyád kitartott mellettem, mikor én minden este seggrészeg voltam, egyszer még össze is szartam magam, mikor a kocsmából hazafele jövet beestem a ház előtt a virágoskertbe, oszt anyád se szólt semmit. Most, amikor ő hülyült meg a klimaxtól, fogjam magam és lépjek le? Dehogyis. Szeretem anyádat. És nincs semmiféle szőke. Barna se. Vörös se. Kék se. Kék dehogynincs, a Presser szokott róla énekelni.

Antost Fruzsi nem hagyja dögleni. Akármit is akar, a válasz nem. Akkor miért engedi be, horgad fel bennem a kérdés, de én ilyen kekec vagyok. Fruzsi sír, mert megdöglött a kutya, meg értetlenkedik, hát nem volt köztük semmi vibrálás? De, volt, de a műterem leégése kissé lelohasztotta Antos vágyait. Ja, Fruzsi fél is, vállvonás, aki korpa közé keveredik, miért nem jár egy becsületes, dógos szobafestő-mázolóval, akkor Hörcsög se az örök vadászmezőkön szaladgálna. Mindazon kultúrbarbárok kedvéért, akik csak a smitteléssel vannak elfoglalva és nagy ívben szarnak a kultúrára, megtudhatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Múzeumban most van a 30. Magyar Sajtófotó Kiállítás. Meg a MÚOSZ is ott van, mindenestül, a díjazottaknak innen gratulálok, haladjunk. Ricsi is nyavalyog, ezt a Geiger Ottót a múltkor már milyen jól megleckéztette, most meg itt ez a mitugrász bige! És miért mindenki az ő sliccét lesi? Én ugyan nem. A Bankár se, aki kioktatja, nincs olyan, hogy az üzlet meg az élet külön van választva. Ha nem a farka után loholt volna, most nem függenének egy, a hírnevéből élő 22 éves celebcsajtól. Zöldi sóhajtozik, de hát ő szerelmes, a Bankár meg én ezt leszarjuk, jön a legmégszebb rész! Géza a ház gondnokának kiadja magát, mint NBH-s. Esküszöm! Kellene neki egy fűtött kis hely, ahol meghúzhatja magát. Az akció szigorúan titkos. Ilyen nincs, nyöszörgöm magamban, mivel érdemeltük ki, de tényleg? Ez valami össznépi büntetés?

A gondnokot persze nem ejtették a feje lágyára, de ez csak azután derül ki, hogy Titi hazamegy. Ottóval. Otthon felejtette az arcpamacsait meg a polgári perrendtartást. Ideje lenne végre eldönteni, hogy ez a nyomorult pógárjoggal foglalkozik-e, vagy védőügyvéd, mert kezd igen követhetetlenné válni, arpamacsot meg ideiglenesen mér nem vesz a déemben? A Bankár ledob Zöldi elé egy újságot, tessék, megint ott pózol a Fruzsina a címoldalon, kell ezekkel kezdeni valamit, Géza meg is kapja az ukázt, rendezze el a főnököt. Kígyós, mivel a nap nagy részében szintén hülyékkel van körülvéve, a gondnoktól, aki azt állítja, megfigyelik őket, megkérdezi, részeg-e, aztán megy főnökösködni. Benn Eszter és Ottó, dehogy dolgoznak, jaj, kis naivak, arról beszélgetnek, jobban rá kéne menni Zöldire és a köreire. Védekezni gyengék, támadni kell. Ottó szerint ez a rendőrség dóga, azért fizetjük az adót. Na itt öntötte el a szar az agyamat, akkor elmagyaráznék valamit. Igen, fizetjük az adót azért is, hogy a rendőrség szolgáljon és féljen, de én speciel annak ebben a pillanatban sokkal jobban örülnék, ha nem a Zén Adómból forgatnának napról napra egy rakás szart! Ráadásul minden epizódban valaki fennhangon hangot ad véleményének, mire való az adófizetők pénze. Hát erre én ugyan egy lyukas kétfillérest nem áldoztam volna! És ha már elkapott a síkideg, akkor a kurvaistenit, ha jól tudom, van olyan szakma, hogy világosító, nem kéne kiírni egy kurva álláspályázatot? Vagy hol a picsába forgatnak, a négyes metró alagútjában, hogy mindig sütét van, mint az ördög seggében? Vagy a Sin City a kedvenc filmje valamelyiknek? Vagy átmegyünk a 35. epizódban horrorba, mert valaki látta az Alkonyattól pirkadatig c. filmet és ezzel akarják szemléltetni, hogy durva dolgok vannak készülőben? És akkor most kiadok mindent, mindent! Ha a Jáksó azzal dicsekszik, a szereplőknek berendezett lakások körbejárhatók, akkor miért kibaszott kurva csésze között kell leskelődnöm minden áldott nap, és miért tolják bele azt a kurva kamerát úgy Antos arcába, hogy még azt a mitesszert is látom a homloka közepén, aminek majd csak holnapután jut eszébe, hogy eltömje a pórusait? És miért a Parkinson-kóros gyerek lett az operatőr, más nem ért rá?

Na még az történt, hogy Eszternek hazafelé menet szólt a gondnok az nbh-s századosról, aki Géza, az felhívta Antost, az szólt Gergőnek, de maradnak a seggükön és majd holnap elintéznek mindent. Évi egy Alíz Csodaországban-szindrómás kisgyerekről picsogott Titinek, Géza meg szerencsétlenségére összefutott Andrással a szerkesztőségben, aki kiverte belőle a szart is. Néhány évig karatézott ugyanis. Aztán meghívja Esztert egy italra. És most iszom valami erőset, este kompenzálásul megnézem a Black Rain c. filmet, ajánlom a Marslakók stábjának is, korrepetálásul. Lehet ám filmet is csinálni. Sőt. '89-ben már lehetett. Ja, hogy ahhoz nem elég a péz, de Ridley Scott-nak köll lenni. Hát istenem, van ilyen.

Címkék: marslakók
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robian 2012.03.30. 17:48:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: annyira szar ez a sorozat, hogy beszakítja a kommentek számát is mint az mtva nézettségét.

Ormi 2012.03.30. 18:23:29

Valahol --- talán a Filmmúzeumon --- pedig a "The Abyss" lesz, (James Cameron), úgy kilenc körül.
És abban még marslakók is vannak, bezony.

sogeking 2012.03.30. 20:00:05

az tény, hogy SP kevesebbért is nagyobb kabarét csinál, de akkor is hajrá Titi :)

sogeking 2012.03.30. 20:29:07

másképp vagyok berendezve genetikailag

Wakka 2012.03.30. 20:31:43

elolvastam böcsülettel

tena_lady 2012.03.30. 22:14:08

Ha a celebcsaj szót nem mondták el 2 percen belül 30x, akkor egyszer se. Annyi szinonima lenne rá! Pl. híresség, sztár, luvnya, rüfke, ribanc, ribi, stb.

A másik, hogy az elmúlt részekben már kifejezetten szemet szúrt, hogy Ottóéknál minden a nappaliban történik. Meg, hogy a polcon kizárólag komplett könyvsorozatok vannak. Egyébként szerintem nem illik össze a tapéta és minden más, ami a szobában van.

Kígyós ahhoz képest, hogy tud karatézni, azért előtte elterelésképpen beverette az orrát.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.30. 22:27:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csodálom h végig bírod nézni és még meg is írod :D bevallom egy részt sem láttam, kb 2x láttam valami bemutatót, azonnal elkapcsoltam... :D ide néha belesek de nemigen tudok hozzászólni

Ormi 2012.03.30. 22:46:09

Nézz
"Black Rain"-t,
vagy
"The Abyss"-t
Na.
süti beállítások módosítása