Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x16

2012. március 30. 07:40 - sixx

Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva még egy kanyart ki nem bír, bár mindez attól is függ ugye, hogy Ríkó vagy ő kap-e védettséget, már ha. Ajaj, elfogytak T69.2 rendes ruhái, esetleg a stylist jött vissza szabadságról, mert a mai skin már elég előnytelen, a csöcst középtájt leszorítja, így az nyak felé felbugyog, ráadásul földig ér a hacuka, lehet mára nem jutott magas sarok, csak szandacipő? Izgalmak lesznek, mondja, nyomassad Heni ezerrel.

Reggel a takarítóbrigád szorgos tagjaival nyitunk, meg egy csapat hangyával, értem a metaforát, köszi. Terror a habokat falja elszánt tekintettel közben biztos azon jár az agya, ma kivel fog üvöltözni. Naiva oldalcsöcst villant, Alexa továbbra is bugyiban-melltartóban zuhanyzik, ezt nem nagyon értem, de mindegy. Terror az úszás után Műanyaggal hasizmozik és panaszkodik, én nem értem ezt a Brokit, azongya, én főnökösködtem, mikor? Poka vagy nem hallotta a kérdést, vagy leszarja, mert azt feleli, Broki és Naiva taktikája a visszahúzódás. Terror olyan személyiség, aki meg tudja nyerni a lányokat, de nem ezeket. Mert Műanyagot már megnyerte, de Hiper fél tőle, Alexának fogalma sincs, Edina leszarja, Noémi meg dettó rettegésben tölti napjait mióta bejött. Omár hálát rebeg a hollywoodi kémfilmeknek, mert ezek segítségével tartotta titokban kilétét, hehe.

Terror elmagyarázza Ríkónak, hogy lesz a ma este: majd T69.2 megkérdi a lányokat, ki a szimpatikusabb, azok aszongyák, te, erre te védett leszel, beállsz Naiva mögé, én meg Alexához, oszt jó. Marcellus Wallace jut eszembe a Ponyvaregényből menten, ő osztotta az eszet ilyen lendülettel, igaz, előtte alaposan seggbedugta Zed vagy Maynard, már nem is emlékszem. Nem mondom, hogy Terrort is análizálták, bár ráférne. Ríkó szerint Terror kétségbe van esve. A reggeli alatt megy a harc a kajáért, még jó, Melák elveszi a hetven százalékát, a maradék harmincon lehet verekedni a többieknek. Ríkó elmeséli Alxának és Elemzőnek, mit akar Terror, azok meg röhögnek rajta, ez milyen hülye már. Alexa durva dolgot vizionál estére.

Terror Kulabához fordul odafent, el tudod intézni, hogy a nőknek szimpatikus legyek? Kulabá felszívja a taknyát, te, bazdmeg, azt Óz, a nagy varázsló sem tudja elrendezni. Terror szerint Hiper őt tartja szimpatikusnak, mire Hiper kijön a szobából, mi van? Te majd rám szavazol, az van. Szavaz rád a faszom, mondja Hiper, inkább Ríkó. Terrorban bent ragad a szó, Hiper meg röhögve szalad le a reggeliző asztalhoz és elregéli, micsoda fasz Terror. Most már mindenki Terroron röhög. Ríkó szerint Terror erőszakos és nyomatja magát, ezzel kúrja el a játékát. A mödanszié mellett Noémi Terror lábfejét nézegeti, mekkora lábad van neked, hallode. Négyes. Harmincnégyes? Jézus fasza, ennyire nem lehet ostoba ez a nő. Közben a háttérben Naiva üvölt, itt egy skorpió, jöjjön egy fiú segíteni. Terror és ÚjPéter nem zavartatja magát, felőlük akár egy elefántnagyságú skorpió is ráronthat Naivára, nekik dolguk van.

Ostobenkó Noémi indul meg segíteni, a rettentő vad Naiva ruháiból gyött elő, és ő nem bírja agyonverni, mert nagyon remeg, Ostobenkó tapos rajta vagy kettőt, és kinyírja, a jelenet egyetlen haszna, hogy megvan Éden1 Niki zsinórtangája, Naiva picsáján feszül, megnyugodtunk. A krízis elhárítása után a lányok ölelgetik egymást, Naiva lemegy a nappaliba és kicsit kiborul, hogy egy faszi sem volt képes felmenni skorpióra vadászni. Broki vigyorog, vagy nem hallotta, vagy leszarja, ezt nem tudjuk. A mödanszié mellett Melák megkérdezi Alexát, mi lesz a párválasztón. Mit tudom én, mondja Alexa, attól függ, ketten vagy hárman állnak be mögém. Terror menten elkezdi a saját faszát szopni, én, Alexa, egy napja azt ugatom, hogy mennyire jócsaj vagy, és csak veled tudom elképzelni a folytatást. Eh.

A vacsoránál Ostobenkó naturális csirkét kér Omártól a lédinek (Műanyag), nem rossz. Utána mindenki készül a ceremóniára, Ostobenkó beretválja a lábát, Műanyag a póthaját tartja karban, Melák angliás boxert vesz az ünnepi alkalomra. A szponzorvirág Pokahontasz fejére kerül. T69.2 ünnepi alkalomról beszél, dupla kiválasztás, ketten szopnak, höjj, Megjön a horda, Alexa már izzad. T69.2 hogyvoltozik egyet, ennyien még sose voltatok egy ceremónián. Csend. Asszem hatásszünetnek nevezik. Ríkó és Terror, kaptatok egy feladatot, elmondjátok, mit? Ríkó: a levélre teccik gondolni? T69.2 nem forszírozza tovább a dolgot, Terror, te érted, miről beszélek? Persze. Meg kellett kedveltetnem magam a lányokkal. Az lesz az, fiam. Na, akkor most jön a védettség kérdése, mondja Pinokkina, mire Melák szemei elkezdik a vitustáncot, de mielőtt kiugranának a helyükből, T69.2 benyögi, hogy azt nem kap senki. ÚjPéter csak azért nem röhög fel hangosan, mert szerintem rászóltak, de a többiek is vigyorognak, muhaha, Terror, szopóroller lesz a jeled ma este.

Jönnek a szokásos kérdések, Terror, bejössz a nőknek? Be. Vagy nem. Ríkó, te bedolgoztad magad a társulatba? Nem. Melák, te meg miért vagy féltékeny? NEM VAGYOK, Terror nem ellenfél. Kulabá, átvetted Fátter helyét, te vagy a főnök? Nem, mondja a Muzsikus, közben Hiper olyan mártírtekintettel mered a múltba, amitől én megijednék. Kulabá szerint olyan nincs, hogy őt kigolyózza itt Terror. Elemző, neked van félnivalód? Nincs, Alexával jóban vagyok, menni fog a verkli. Ez persze nem igaz, Elemző Hiperre pályázik. Na, adjunk a melónak. Broki-Naiva, ÚjPéter-Ostobenkó, Melák-Műanyag, ez eddig papírforma. Kulabá-Hiper, ez sem meglepő. Jön Ríkó, és Alexa mögé áll be, akinek az arcéán az látszik, hogy ez kurva nagy hiba volt, kisfiam. Elemző következik, és ahelyett, hogy Alexa mögé állna, Hipert választja, az meg eljátssza, hogy ő mennyire meg van lepve. Terror szája tátva, Kulabá kissé idegesen tekinget mindenfelé.

Utolsónak Terror választ, nem túl meglepően Alexát, hiszen ha máshová áll, tuti hazamegy, így meg van 50% esélye. Na, mondja T69.2, akkor most ideje kigórni két faszit, első körben Alexa választ, Terrort, ami nagy baromság, és Ríkó meg is sértődik egy kicsit, Naiva meg félhangosan leseggfejezi Alexát. Ríkó szerint Alexa egyszerűen bonyolult, Broki kifejezetten sajnálja Alexát, mert egyszerű, mint egy lejtő. Alexa nem szimpátia alapján választott, mint mondja, Ríkó már csak röhög ezen az iditizmuson. Terror még ezt az alkalmat is kihasználja önnön faszának szopására, ÉN megvédtem Alexát, ÉN nagyszerű vagyok. Broki nem örül a döntésnek, mint mondja, Alexát még önmaga sem befolyásolja, annyira buta. Alexa a kamerába azt mondja, ő az életben még önmagét sem védi meg, hát, erre most mit mondjon az ember?

Jön Hiper, azt mondja, neki ez nagyon nehéz, mert Fátter elemésztőjével kell együtt élnie, Shakespeare sem írhatta volna feszültebbre ezt a mai napot. Elemzőt választja, ezzel teljes a bosszú, és a Fáttert kiejtő Csíra után Kulabá is távozik az Édenből. Ostobenkó sokkot kap, Broki és Melák szeme kimered, Elemző somolyog maga elé, ezt beszélték meg ugye. Hiper magyarázata: nem tudok olyan emberrel együtt élni, aki összevissza szarja a hotelt, nem várom meg, míg egy éjjel az én matracomra kucorodik. Kulabá elég nyugodtan veszi tudomásul az útilapút, Oscar-díjat kér Hipernek, aki a legjobb színésznő a játákban. Melák labilis személyiségnek tartja Hipert. A T69.2 megkérdi, hogy Elemző örül-e, nem, bazdmeg, hótt szomorú. Melák csendes gyilkosnak tartja Elemzőt, és T69.2-nek azt mondja, a fasza kivan, neki vannak tervei, erre beleszarnak a közepibe folyamatosan. Kulabá búcsúzik.

A ceremónia után a nappaliban elég lapos a hangulat, Hiper döntését megérti mindenki, mert Fátter gyilkosa távozott. Alexa azt kéri Terrortól, hogy minden beszéljenek meg, na persze. Csendes az este, Ostobenkó kurkássza ÚjPétert egy kicsit, Broki meg túl fáradt a szárazbaszáshoz. Jövő héten jövünk, de figyelem, nem lesz élő kibeszélő, előre szólok

Címkék: éden hotel
923 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:02:13

@Ditti82: Sixx péntekig szabin van :( Ha lesz öfi, akkor valaki helyettes fogja írni.

inmemancsi 2012.04.02. 22:02:32

a csírát is be kéne dobni ma mert még mindig uncsi

LoveMy 2012.04.02. 22:03:43

@Hooshee:
Már megírta az egész hetit, és majd 22.30-kor aktiválódik a ÖF

inmemancsi 2012.04.02. 22:05:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: képtelen vagyok egy helyben végig nézni valamit:)) mindenfélét, meg kapcsolgatok is megt elvonódik a figyelmem:))@Hooshee: nem nem, előre megírta, hogy megírta:)) 22 30 kor élesedik minden nap

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:06:24

@inmemancsi: Hmm...szóval ő előre nézi? Ez genyóság :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:08:49

Omár aszondja: Tudsz kölcsönadni? Szeretni fogom asszem, ha ilyen dumái lesznek :D

mocskosmacska 2012.04.02. 22:10:07

A levél miért csillog folyton?

f.fredericks 2012.04.02. 22:10:24

Alexa megdöntötte Muszikus csúcsát, a másfél perc alatt elismételt mondat kategóriában.

Az új győztes: "nem a pénz miatt csináltam".

sogeking 2012.04.02. 22:11:13

@inmemancsi: és mi történik, ha valahol csúszás van? :):)

inmemancsi 2012.04.02. 22:11:25

@Hooshee: és legalább örül annak, hogy ott van, nem fikáz mint ez a kopasz

Ditti82 2012.04.02. 22:12:21

Barátilag? 20 perc után? :D

tryclops 2012.04.02. 22:13:15

Tomi nem homofób. Látszik. :)

Zabkása 2012.04.02. 22:13:41

Tomika mit hisztizik? "Engem fél BP ismer" álmodik a nyomor :D

Ditti82 2012.04.02. 22:13:56

Akkor én Bp másik felében vagyok. :D

sogeking 2012.04.02. 22:14:34

vicces lenne, ha a másik pultos is játékos lenne :D:D:D:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.02. 22:15:16

Akos: Halott viragok? Nem Valami veget er inkabb?

sogeking 2012.04.02. 22:15:37

ki ez a "jóhangú"?

busifa 2012.04.02. 22:15:45

melyik csaj nyivákolt ? Edina??

inmemancsi 2012.04.02. 22:15:46

ezeket csak ekézni lehet, hogy táncolnak már:))

mocskosmacska 2012.04.02. 22:17:05

Na, a kis galambpár között feszültség van. Kis királyfi nem ért egyet mindenben tüncike királylánnyal?

Veder1 2012.04.02. 22:18:24

Na Edinából jön ki a nő :D

Zabkása 2012.04.02. 22:19:34

Tomika vegye ki az orrát Omar seggéből ha már ott jár

sogeking 2012.04.02. 22:19:37

az éjszakát nem alvással töltik...

LoveMy 2012.04.02. 22:20:37

Ez az Omár mégsem olyan homály hOmár!
:)
Ezt bukta a TerrorTomi!

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.02. 22:20:50

változott a program, a hogyvótok reggelente mennek ki, hat körül, a holnapi 4:00-kor.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.02. 22:22:00

Na ha jól láttam, holnap jön Csíra meg még egy csaj :) De akkor egál lesz a pasi-nő arányban, szóval valakinek menni kell.

Zabkása 2012.04.02. 22:22:18

@sixx: alig várjuk! :) (én még várom a következő F1es megbeszélést is szakadtam :D )

Zabkása 2012.04.02. 22:24:32

Kíra holnap!!! hát az arcokat látni akarom :)

Zabkása 2012.04.02. 22:27:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak azért gondolom mert elkerekedtek a szemek

inmemancsi 2012.04.02. 22:28:26

és 45nek néz ki a feje min

sogeking 2012.04.02. 22:28:32

aki nem érti, hogy Krisz mitől bátorodik fel, remélem nézte az előbbi jelenetet :D:D

Alkaline 2012.04.02. 22:29:40

gyerekek ez a Tomi mekkora szánalom... Fél Bp ismer.... omg. Szerintem ezek után az a pár ember aki tényleg ismeri még ők is le fogják tagadni :)

busifa 2012.04.02. 22:29:53

Melák szerint Nikivel azonos karakterek :DDDDDD

mangalor 2012.04.02. 22:30:16

Szerencsétlen Máté, már szinte gondolkodni sem tud a sok vér mind odalent van... remélem, rájön, hogy Edina csak hülyíti, és az első új csajt befűzi, aki bejön holnap:)

Zabkása 2012.04.02. 22:32:23

@mangalor: szerintem nem hülyíti, hamarabb nézem ki a kamut Mátétól

sogeking 2012.04.02. 22:32:42

@busifa: a szemöldök felér egy meresztéssel?

sogeking 2012.04.02. 22:34:41

@inmemancsi: a függőágyban feküdtek

kisha1 2012.04.02. 22:34:42

ez a levi gyerek mintha ott se lenne:) konkrétan vannak egész részek, melyekbe egy jelenet sincs róla :D

busifa 2012.04.02. 22:35:41

@sogeking: még egy Niki féle szemöldök sem! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:37:02

Miért van az, h fogdosom egy pasi farkát, de látni nem akarom???????????????????????????????????????:O:O:O

kisha1 2012.04.02. 22:38:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
mert az már konkrét kamerajelenet, előbbit még letagadja

Zabkása 2012.04.02. 22:39:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerencsére én még nem találkoztam ilyenekkel, akik már ott jártak azok már mindegy akarták :D :D :D :D :D :D

mangalor 2012.04.02. 22:39:03

@Zabkása: szted az nem hülyítés, h a hab alatt a fickó farkát masszírozza, aztán nem engedi magát megsimogatni? Máté láthatóan dugni akar, azt hiszem a tisztességes az lenne, ha a csaj azt mondja, még nem akarom, de akkor nem is fürdik vele együtt meg nem tesz olyanokat, amitől a fiúnak csak görcsölni fog az alhasa. Edina tipikus szűzkurva és ha sokáig húzza Mátét, nagyon csúnyán ott lesz hagyva:) A pavlovi reflex kialakul Edina=hasgörcs:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:39:33

@kisha1: ja, azt hittem, h még nem látott, nem akart látni, csak sötétben, arca közelében még nem volt, v vmi:D

Zabkása 2012.04.02. 22:41:48

@mangalor: azt nem mondtam h szűzkurva, de ő azért nem akar hegeszteni mert a mami nézi a tv-t.... mondjuk velem ezt ennyiszer nem játszhatná el

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:42:40

@busifa: :D:D:D És a látvány nem az? Vagy azt nem is tudom?:)

kisha1 2012.04.02. 22:47:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tutira nem, kírára min. külön visszahozó show-t fognak szervezni, nem csak így berohan vkivel....

kisha1 2012.04.02. 22:49:46

ennek a tominak meg gyorsan ki kéne onnan jönni ha azt akarja hogy még egyáltalán beengedjék budapestre

GL-581 g 2012.04.02. 22:50:41

Elment a Bánatos Lófej, és pár nélkül maradt Idegkapitány. Ez akárhogy is nézem, kettőből kettő! B-)))

Pít és Noémi zseniálisan hülyék együtt, remélem, sokáig maradnak.

Naivát meg valaki felébreszthetné már, mert az idegeimre megy ez az ovis faszkodás. Egek, amilyen rokonszenves volt az elején... na, pontosan az ilyen nőktől mentsen meg a sors!
Pióca rózsaszín selyemcukorból. :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:52:46

@GL-581 g: de szépen fogalmaztad meg:)

Tomi repülhetne, ja:D

@busifa: de így tudatlan maradok:D

@kisha1: igen, ebben van valami!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.02. 22:52:47

Most az ÉdenExtra közben rájöttem...
Edina olyan, mintha folyamatosan szedne vmi brutál nyugtatót, aminek mellékhatásaként random Disney rajzfilmben érzi magát, vmelyik Disney hercegnő bőrébe bújva..
Azontúl, hogy szánalmas, még idegesítő is... A műsor fele a kurva kádjelenetről szólt.. Grrr...
"Jajj, eltakarom a szememet, h ne lássam a kukidat."
"Megfogtam a kukidat"
"Ne lásd meg a cicimet"

Ááááááááááááááá gyilkolni... Ölni keeeell!!

Hajrá PÍt! Hajrá Niki! :DDD

mangalor 2012.04.02. 22:53:47

@Zabkása: én mondom, hogy az:)) nincs baj azzal, hogy ő nem akar hegeszteni. bármilyen okot megértek, meg sztem Máté is megértené, csak akkor nem kelletem magam.
Hehe, Melák meg milyen okosnak hiszi magát a 19 évével :DDD

GL-581 g 2012.04.02. 22:55:36

Az Extrában Pít és Noémi párbeszéde a maszturbációról egyszerűen priceless!

"- És hány naponta?
- Hát... három.
- De nem mindig lánnyal?
- Nem.
- Három naponta kivered?
- Ááá... például minden vasárnap.
- Szóval vasárnap te nem templomba jársz."

Imádom ezt a két barmot!!! :DD

GL-581 g 2012.04.02. 22:57:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Próbáltam szépen fogalmazni. De az érzéseimet őszintébben írta le @Papucs Orrán Pamutbojt: :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.02. 22:58:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: örülök, h egy véleményen vagyunk:D (ölel)

@GL-581 g: akarsz róla beszélni?:P

mangalor 2012.04.02. 23:00:35

Félbudapestismer Tamás miről ismert BP-en? Ismeri valaki itt?

Hurri Kán 2012.04.02. 23:00:40

Noémi sem jár templomba? :D

kisha1 2012.04.02. 23:01:27

@mangalor: onnan ismerik, hogy már mindehol lejáratta magát :D

GL-581 g 2012.04.02. 23:01:46

@Zabkása: "azt nem mondtam h szűzkurva, de ő azért nem akar hegeszteni mert a mami nézi a tv-t.... "

Ha a mami ezt tudta volna, szerintem táviratozik a lányának Mexikóba:
"dobd szét a lábaid, STOP. szánalmas és ciki vagy, STOP. picsogás STOP. nyavajgás STOP."

tigger2 2012.04.02. 23:13:57

@GL-581 g: Műsor közben kimentem a fürdőbe,hogy TÜKÖRBE NÉZZEK,és úgy mondjam: NEM,NEM A "BOLDOGSÁGUK" ZAVAR ABBAN A KÉT FUTÓBOLONDBAN,amikor ÉVŐDNEK egymással...(a szerencsétlen lecsúszottgatyájú héttörpébőlakuka-sapkás flegma bohóccal amúgy sem szimpatizálok)...lehet,hogy ez szórakoztató számukra,amik benne vannak a szituációban,de én amikor meglátom,hogy ezeket vágják be,hörögve kapcsolom el a tévét...pedig szégyen bevallani,de az elején csíptem a csaj csípőjét...A JÓ ISTEN mentsen meg ilyen teremtménytől...:P:D

busifa 2012.04.02. 23:14:34

@gyvy: az FSZK-k templomába jár áldozni! :)

tigger2 2012.04.02. 23:15:21

Az ilyen nő a VAK FÉRFI BÜNTETÉSE,aki bedől a formának...csak a forma idővel elmúlik,és ott marad cserébe a SATRAFA..:P:D

mangalor 2012.04.02. 23:18:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :DDD vagy úgy... ez az arrogancia iszonyat, remélem, hamar repül.
@GL-581 g: teljesen egyet értek:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.04.02. 23:24:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hallod, ha elkezdik egymást vattacukor ágyon szőlővel etetni, én akkor néztem éht. utoljára :P

GL-581 g 2012.04.02. 23:57:04

@tigger2: Nekem Edina rokonszenves volt. De ez a folyamatos hernyószerelem mostanra leverte a biztosítékot. :S

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezen gondolkodom én is! Hogy melyik lehet Budapestnek az az űberergya 50 százaléka, ami egy ilyen alakkal haverkodik.
"Wheeeee, az órám többet ér, mint theee!"
"Most ezen mit kell itt röhögni, he?!"

Jesszusom, ez a figura minden adásban újra és újra alulmúlja magát!

Most pedig nosztalgiázzunk Idegkapitány hasonlóképp vállalhatatlan és ciki előképén, aki viszont a mostanival ellentétben legalább szerethetően volt bunkó:

youtu.be/O73-FAs4LsE

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:02:13

@GL-581 g: Kinek mondta HisztisTom ezt az órás dolgot?

2012.04.03. 00:02:59

A termékenységi köcsög alakjával még rá is játszik erre, a csilingelő nevetése teljesen mesterkélt. Mennnyen haza, mennnyen haza!

tvsc 2012.04.03. 00:19:16

Levente is elfogadhatta volna az ajánlatot, ugyanis momentán semmit nem csinál a Hotelben. Pl. amikor este táncoltak, ott ült a bárnál, cigizett, de látszott rajta, hogy kurvára unja az egészet. A pultos viszont hogy élvezte, az Extrában lehet látni, hogy mosolyog Edina és Máté enyelgő táncán.

GL-581 g 2012.04.03. 00:31:48

@Pácsó Ármándó: Hiper és Pít beszélték egy harmadik játékossal, a pénzes buli után. Az orra alatt/mellette ülőknek mormogta el Idegkapitány.

tvsc 2012.04.03. 00:33:17

Csíra nem Alexán akart bosszút állni? Egyébként az előzetesben ő az 1. csaj aki jön?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.03. 00:34:21

Na megnéztem az extrát, ez tényleg nem úgy tűnik mintha Csíra lenne... pedig szőkék mindketten :)

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:37:53

Köszi, ezek szerint nem derült ki, hogy konkrétan mire mondta.

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:39:10

@tvsc: Két egyforma szőkés csaj jön, de egyik sem Csíra

ő-szinte 2012.04.03. 00:45:01

@Pácsó Ármándó: picccccsába!
mikor jön már vissza csíra?

Pácsó Ármándó 2012.04.03. 00:49:55

@ő-szinte: a, Amikor senki nem számít rá
b, Omár az elmaszkírozva
c, Ha megette Petikét reggelire

ő-szinte 2012.04.03. 01:13:00

@Pácsó Ármándó:
D: ha idősebb lesz mint Szlovákia

hideg kéz 2012.04.03. 01:56:01

Nem értem, miért vagytok kiakadva az Edinán, a csajnak a muffja az egyetlen kincse, Brokin kívül senkit sem érdekel, és ha szétdobja a lábát, lehet, hogy másnap őt se fogja. Azért ez a játék nem egy társkereső.
Egyébként, szerintem borzasztó vonzónak tartja ezt a cinikus szűzieskedést. Jajj, meg ne lássam a kukidat! Gondolom, nem égne ki a retinája.
Amúgy kíváncsi vagyok, mi fogja szétrobbantani őket. Talán a kreatív szerkesztők.

hideg kéz 2012.04.03. 01:59:34

Más: nem azért nincs most élő kibeszélő,
hogy meglegyen az ezer komment?
Egyedül kevés leszek 4-ig.
süti beállítások módosítása