Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 19.

2012. március 29. 15:00 - Hódos Hajnalka

A tegnapi epizód olyan volt, mint egy hosszú, unott ásítás, és már az sem okozott különösebb idegeskedést, megint nem tudom eldönteni, milyen napszak van. De már nem is törekszem rá, mondom inkább, hogyvót. A Baltás cím egyébként Heteroptera. Embert olyan gyorsan kijózanodni még nem láttam, mint Esztert, persze, hogy tudja, hogy az egy poloska, a Derricken és Tetthelyen felnövő generációhoz tartozik ő is. A következő pillanatban határozom el, ha Titi még egyszer kiejti a száján, hogy "én ügyvéd vagyok", abban a pillanatban szándékosan agyfaszt fogok kapni. Szerintem diplomával és a pétékával a párnája alatt dug. Szerinte a poloska egyébként kisebb. Éppen azon gondolkodnak, mi a jobb nekik, ha megtalálják, mikor visszajönnek érte, vagy ha nem, de kopognak, engeggyetekmábe.

Jó a fotósok gyöngye, ránéz a kütyüre és flegmán vállat von, seperc alatt szétszedi és letörli róla az eddig felvett anyagot, ugyanmá. Ejha, csettintek, adnának Antosnak két leszakadt inggombot meg három szál gyufát, két perc múlva antianyagot állítana elő belőle, ez nevezem! Egyébként két fajta poloska létezik, a mezei meg a jeladós. Ezért vissza fognak jönni, különben nem fogják tudni használni, de sebajtóbiás, majd lesben állnak! Nemcsak én fogom a fejem, Titi is, fasza, szóval ez a terv? Hogy őt lepuffantják? Á, dehogy, pár napig ott lakhat Antosnál. Majd megbeszéli Évivel. Ekkor már hangosan röhögök, na, az fasza, ezt megnézem!

Majkáék oszkárgyanús nagyjelenete után. A partner Flóra Művésznő, a téma Gergő. Azon belül az, végre egy rendes pasi és Majka szemét, mert nem az számít, hogy egy pasi gazdag legyen. Néhány másodperces csend után azért Flóra bevallja, NEMCSAK az számít. Gergőnek meg egyébként mercije van, úgyhogy. Még ékszert is fog neki venni, úgy érzi, Majka meg bekaphatja. Hét perc negyvenöt másodperc telt el. A semmivel. Titi elkezdi magát otthon érezni magát Antosnál és ő egy ügyvéd, aztán révetegen előad egy nagymonológot arról, ő gyilkost is fog védeni, mert ez egy szakma és ügyvéd mindenkinek jár. Én úgy tanultam, ami mindenkinek jár, az a pofa, amire Titi gondolt, az a védelem joga, amit nemcsak a Be., az Alkotmány is kimond, de én nem is járok rúzsás szoknyába meg két számmal kisebb blúzba, meg a hajam se verdesi a seggem partját, talán ez lehet a gond.

Annamari a Félkézben pletykálkodik Eszterrel, az van, hogy Zoli megbolondult, mióta Eszter nincs a szerkesztőségben és mivel az teljesen természetes dolog és nincs abban semmi, hogy az alkalmazott egy ideje lehallgatja a főnöke telefonjait, azt is elkotyogja, Zöldinek Zoli árulta el, hogy a pizzás videót ők csinálták Gergővel. Műfelháborodás, snitt. Flóra kezéhez hozzánőtt egy pálinkás üveg, nyafog, itt mindenki üres és uncsi, menjenek le a dzsakuba halacskázni, fiúk a lányok ellen, juj, már mindenki ott van. Gondolom, itt azokra gondolt, akiktől herótja van, mert üresek és uncsik. A halacskázás mibenlétéről nem tudok semmit elárulni, mivel egy kockát nem mutattak belőle - hálisten - de valami olyasmiről lehet szó, a pasik vadul csapkodnak a farkukkal. Hevesnek nem mondható csók.

BohócÉvi kiakad, szóval ott tartanak, hogy Antos hazaviszi a melót. Ki ez a luvnya, mi?! Néhány napig? Eszterhez közben felugrik Erik, nem volt elég a kebles szöveg, most azzal jön, akart virágot hozni, de sehol nem kapott lila jácintot. De szar szöveg. A zinternett meg az ájfon világába', ugyanmá. Lehuppanás a kanapéra, snitt, komolyan mondom, a végén kiszúrja a szemem az olló. Évi megkezdi a menetrendszerű ajvékolást, ki ez, honnan ismered? Drogos? Terhes? Vagy csak kidobták otthonról? A szeretőd? Antos olyan önbizalmat szedett össze a poloskázás után, hogy visszaszól a hisztérikának, mondom, tényleg, ha Titi nem alhat itt, akkor majd ő alszik Titinél. A többi mondatból nem hallok semmit, mert csörög a lovagi páncél, azt meg már szájról le tudom olvasni, hogy Évinek elege van. A sorozat egyszerűen kifogyhatatlan életszerű jelenetekből, ráadásul annyira profik, hogy sokszor több legyet egy csapásra, ilyen ez a következő is: egyrészt teljesen nyilvánvaló, hogy akkor döntöm neki a pultnak a pasimat, hogy veszettül smároljak vele, mikor egy vadidegen nő lófrál a lakásban, akiről azt se tudom, ki fia borja, másrészt az is teljesen világos, ha van egy szépségkirálynő választás, akkor a riporter meg a fotós nem egyszerre mennek, utóbbi jó kétnapi késéssel megy fotózni. Merthogy ez történik most, Kígyós utasítására. További axióma, hogy minden fotós és riporter valamiféle egyen mozgásszervi betegségben szenved, ami miatt kizárólag autóval és helikopterrel tudnak közlekedni. Busz, vonat, gyaloglás kizárt. Lovasszán esetleg szóba jöhet.

Géza jön a poloskáért, fényes nappal, Zöldi ideges, miután meghallgatják a felvételt, miért beszélnek a semmiről? És hogy kerül oda a Zamárdi? És azért pakolt össze és ment el a kis ügyvédnő, mert szagott fogott? Géza menjen, és poloskázza be a szerkesztőséget is, de most már normálisan ám! Gergő a szépségkirálynő választáson akkora partiarc lett, hogy még nevet is kapott: a Vörös Ördög. Dicsekszik is Antosnak, az van, hogy az összes csaj megveszik érte. Mind őt akarják! Antost ez különösebben nem érdekli, mert ő volt már nővel, többször is, őt az érdekli elsősorban, ugye a Marenyec Fruzsi nincs ott? De, ott van, és nem akarja, hogy Antos fotót csináljon róla, mert most bőgte le a sminkjét. Nagy lehet az ő bánata, lehet, Zöldi kinyírta a tengerimalacot is, mert interjút ad Gergőnek. Kipakol, mert a csajok nemcsak álldogálnak koktélt szürcsölgetve a kis fekete miniruciban és körömlakkokról beszélgetnek ám, hanem figyelnek. Mert a hülye maffiózó pasik előttük beszélnek meg mindent. Úgyhogy Fruzsi tudja, hogy a pénz a HTH-ból jön, Ricsi rengeteg pénz ad kölcsön hatalmas kamatra, amit a szerencsétlenek úgyse tudnak fizetni, úgyhogy ugrik a lakás, a kocsi meg a vállalkozás is. Ez visszakerül a bankhoz, hogy onnan hova, nem tudja. Azt hiszem, erre mondják azt, köszönjük, Emese, ezt eddig mi is tudtuk. Gézával zárunk, úgy látszik, ő állandó délelőttös rosszfiú, mert a szerkesztőségbe is fényes nappal megy, hogy bepoloskázza, ráadásul egy olyan álkulccsal, amin már Sherlock a maga idejében hasfájásig röhögött volna. Kígyós zajt hall, Géza elbújik, innen folytatjuk, addig én keresek valami hatásosabb idegcsillapítót.

Címkék: marslakók
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. Bertalan 2012.03.29. 15:05:36

1.) Feltűnt-e, hogy Titi lakásának bejárati ajtaja kifelé nyílik?
2.) Feltűnt-e, hogy minden részben legalább egyszer valaki leveszi a cipőjét/csizmáját?

sogeking 2012.03.29. 20:20:23

volt köztünk valami vibrálás, nem?!

mit jelent az, hogy heteroptera? (az oké, hogy valami bogaras téma)

Hajrá Titi

sogeking 2012.03.29. 20:50:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: pedig azt is olvastam, csak nem értettem, hogy jön a marslakókhoz :)

Ormi 2012.03.29. 20:53:48

A csápokkal lehet kapcsolatos...

kemény keleti kommentelő 2012.03.30. 10:15:13

"...a végén kiszúrja a szemem az olló."

Az nem olo?
süti beállítások módosítása