Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x14

2012. március 28. 06:50 - sixx

Úgy látszik, ez az a hét, amikor T69.2 nem teszi szét a lábát az istennek sem, zsinórban már a második adás, amikor áll, mint a cövek, most egy drapp cuccban, minősíthetetlen konttyal súlyosbítva. Jön egy új kan ma is, nahát. Nyomjad Heni a főcímdalt, ezerrel. Az ébredés utáni pillanatok közül a legjobb, amikor Ríkó edz, hamar beilleszkedett a társulatba, ha jól emlékszem tán csak Broki és Kulabá nem ragadta meg az első útjába kerülő vasdarabot, hogy szuszogva emelgessék.

Vágunk, már mindenki magánál, Juan hoz egy csillogósat, levéééél, üvölt Noémi, akin valamilyen oknál fogva türkiz pulóver és farmer van, miközben a többiek egy szál pinában rohangálnak. Brokin újabb Manchester United-termék látható, nem köpünk a képernyő mellé. A szerkesztők is láthatták Noémi reggeli hacukáját, a levélben az áll, hogy a nők, a lehetőségekhez képest persze, faragjanak magukból emberformát, de hirtelen. Műanyag őszintén reméli, hogy egy pedimani lesz a program, Broki odaszól Naivának, hogy annyira csinosan azér' nem kell. Öltöznek, Pokahontasz seggmosós mozdulata akár trademark is lehetne, és jelentem, megvan Niki első évados zsinórtangája is, Naiva seggén feszül éppen. Műanyag kis táskával érkezik le a nappaliba, nincs rá magyarázat.

Juan hozza a második csillogósat, Broki olvas, új faszi jön, elvisz magával három luvnyát randira menten. Melák el is csattan, Műanyag, faszomér' kell kiöltözni, mint Szaros Pista Krisztus nevenapján? Téged fog elsőként választani, bazdmeg. Hiper aszongya, lemossa a sminket, Noémi viszont nagyon izgatott lesz és full kurvás pózban beáll, hátha viszik kifelé. ÚjPéter ilyenkor igazán faszán érezheti magát. A faszik teljesen kivannak, amit viccel lepleznek, Noéminek pl. azt javasolja valamelyik, hogy koszolja össze az arcát és fingja tele a szobát mihamarabb.

Nnna, megvan az újember, tribal varrás a hátán, félcentis haj, baltával faragott arcél, a hotelátlagnál egy fokkal értelmesebb tekintet, de vinnyogó hang, afféle magyar Hasselhoffként szalad a tengerparton a kisfilmjében. Üzletvezető vállalkozó az építőiparból, akinek emellett van ideje a testét gyúrni, olyan szálkás, a gyufagyár sírva könyörög a receptért. Tamásnak hívják, és nem erőszakos csajozós, bizalom kell neki. Izgult, amikor bejött, pedig ő nem is látta azt a mozdulatot, amivel Műanyag levette a fejéről a napgépet, Melák fiam, szarban vagy. Lekezel mindenkivel, ÚjPéter elsőre megállapítja, hogy nem agysebész, gondolom látja benne a rokonlelket. Tamás választ, elsőnek Műanyagot, Melákot ki is veri a víz. Viszi Hipert és Naivát is, Noémi és Alexa pedig legszívesebben egy kondérban főzné Tamást 600 fokon. Melák szerint lehetetlen, hogy Pokahontaszt valaki ne vigye randira.

Ríkó magába zuhan, és még nem is tudja, hogy Tamás ugyanazt a titkos küldetést kapta, mint ő. Na, a három nő rászabadul a kisvárosra, soppingolás lesz, amitől Műanyag beleélvez a bugyiba, Tamás már kapott egy jó pontot. Hipernek szemből rettentő szar lába van, csak mondom, az meg különösen vicces, ahogy egyik kezét a csípőjén nyugtatva jár, nyugtasson meg valaki, hogy ez szerkesztői utasítás volt és nem ennyire ostoba ez a nő. Mi alapján válogattál, kérdezi Műanyag Tamástól, ez sem rossz kérdés, na. Először fagyiznak, Pokahontasz valami karamellás cuccot kér, mer' az nincs otthon, néha meglepően szimpatikus ez a nő. Attól azért titkon félek valahol, hogy a felső ajka ott ragad a jégkrémen. Hiper kényszeres röhögéssel kompenzál, nem tom milyen drogot tol, de szerintem nem kap eleget.

Otthon az újfiút tárgyalják ki a többiek, jó arc, mondja Ríkó és Melák is, Melák megjegyzi, hogy csak azt nem tudja, hogy Műanyag milyen hűséges. Muhaha. ÚjPéter aggódik, mert neki Ríkó kell, na nem úgy, hanem stratégiai partnernek. Műanyagék valami csarahás butikban vesznek ékszereket, Hiper és Pokahontasz láthatóan szimpatizál a faszival, Naiva viszont leszarja, neki Broki vagy kis broki kéne. Tamás vett öt szív alakú nyalókát is, ezek szerint volt annyi esze (vagy szóltak neki), hogy a két sértett nőnek is vigyen. Otthon ÚjPéter összeszedi minden emlékét az általános iskolai matekról és kiszámolja, hogy két pasi alszik a szingliben, bele is izzad rendesen. Kulabá szerint le kell tisztázni a szerepeket előre, és akkor nincs gáz. Tapasztalt sittes lehet a faszi. Alexa szerint Tamás bejön a nőknek, mármint a fazonja.

Tamásék a piacra is elmennek, és esznek valami háziasat, közben kiderül, hogy a faszi állandóan sportol. Műanyag úgy issza a szavait, mintha legalábbis valami proteinshake lenne, már elnézést. Naiva szerint Tamás sokat pofázik, kérdezi is a csajokat a párjáról, mindenki biztonságban van? Ja. Na, ezt sem itt kell megbeszélni, állapítja meg a hobbikertész, de a permanens kérdőjelre fazonírozott szemöldökű Műanyag felé azért elereszt egy tétova kérdést, miszerint van-e itt olyan nő, aki egy jobb, megbízhatóbb párért cserélne? Műanyag hárít, Naiva kifejezetten ellenséges, Hiper szerint Tamás Műanyag álompasija. Otthon lubickolás folyik és kesergés, Noémi kicsit sértve érzi magát, hogy nem vitték ki. A randikommandó kalapot vesz, a csajom szerint mindenkinek pont olyan kerül a fejére, ami jól áll neki, és tényleg. Műanyag érezte a pluszt Tamás felől.

Naiva a hotelbe visszaérve körbenyalja Brokit, Műanyag a vásárfiát mutogatja Meláknak, és mondja, hogy bármit megkaphatott volna. Miért nem autót kértél, baszki, kérdi Kulabá, ez jó volt. Tamás veszi a poént, nem volt elég jó, azért. Hiper a szobába rángatja Kulabát, nehogy összefosson valamit ugye, és elkezdi a szarkavarást, Műanyag bugyija nedves lett a randi végére, Meláknak vigyáznia kell. Tamás rafkós, ha Kulabá nincs észnél, itt nagy gáz lesz, teszi hozzá, nagy spíler ez a nő, közben éjjelente meg Elemzővel készíti elő a Bosszuljuk meg Fáttert hadműveletet. A nappaliban Tamás ismerkedik, egészen jól megoldja, bár túl dominánsnak tűnik, ami ÚjPéternek nem szimpatikus. Közjáték: Broki és Naiva szárazbasz. Tamást körbeviszik, mint a véres kardot, meg is szeppen egy kicsit, mert erős párokat lát mindenütt. A végállomás a szingliszoba, itt fogsz aludni Ríkóval. Tamás lefő, mint a kávé, na ne.

Este Juan levelet és egy tál gyümölcsöt hoz, a feladat, hogy egymás testéről leegyék a cuccot, egyszerre ketten, magyaráz a levél, mármint egy testről egy másik. Tamás kezd, bekötött szemmel fog zabálni valakiről banánt. Azt a fülledt erotikus feladatot, bazdmeg. Ja, az nem volt kimondva, hogy faszi csak nőről ehet, csak mondom. Műanyag kijelenti, hogy az ő csöcséről senki nem eszik semmit, Noémi már alig várja, hogy elkezdődjön a buli, Ríkó viszont be akar baszni előtte. Hiper sípolva tiltakozik, én nem szeretem, ha idegenek érnek hozzám, faszom. A szponzorvirág ma este is Műanyag fejire került, erre valaki adjon már magyarázatot, könyörgöm. Mármint arra a kibaszott virágra. Tamás kihúzza ÚjPétert, a többiek irányítják, szőrös mellkasról nyalja le a banánt, naccerű. Ez most így fog menni egy ideig, a legérdekesebb momentum a súlyos elvonási tüneteket mutató Hiper túlkompenzálása a háttérben, illetve a banánt majszoló Műanyag. A legjobban Broki jár, akinek Naiváról kell lezabálnia a cuccot. Na jó, egy galériát mutatunk.

A feladat után megjön a maci is, és megzabálja a maradék gyümölcsöt, valamit beleiszik a piába is, messze a legfaszább karakter a Hotelben eddig. ÚjPéter próbált barátkozni vele Alexa szobájába menet, de nem jött össze, később Elemző láttán volt kénytelen menekülni szerencsétlen, mi lenne, ha Műanyag rettentőú szemöldökét látná? Még a végén szívrohamot kap, vigyázni kéne rá. Melák Műanyagot kérdezgeti, hogy mi van Tamással, nyugi, semmi. ÚjPéter megint keményre itta magát és Alexa ágyában kezd elszunnyadni, mellette ott van Noémi is, aki szól neki, hogy ne itt aludjon, mert bünti lesz. Ebből szóváltás lesz, aminek az a vége, hogy Noémi megkérdi Alexát, vajon jó ötlet lenne-e lerúgni ÚjPéter fejét. Erre a faszi bepipul, velem te így nem beszélsz, bazdmeg, nagyon lyány vagy még ahhoz, hogy beszóljál, ribanc. Noémi ettől kiakad, pedig sem a faszszopás, sem a szlovákság nem hangzik el.

Elemző és Hiper a nappaliban elemez, Elemző úgy véli, kicsit túlparázza a dolgokat. ÚjPéter a sötétben elnézést kér Noémitől, szent a béke. Alexa Tamásnak panaszkodik, egyedül vagyok, nem barátkoznak vele, leszarnak, jajistenem. A kamerába majdnem bőg, ki vagyok közösítve. Tamás lecsap a lehetőségre, jó, akkor mi lesz, ha melléd állok, és összefogunk? Újak vagyunk mindketten, miért ne sikerülne? Tamás aszongya, őszinte, na, majd kiderül.

Címkék: éden hotel
471 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vécés jóska 2012.03.28. 13:22:06

Hát igen Papóban nekem az volt a kedvencem, hogy ő felvállalta, hogy ács.
Tegnap engem meg Máté lepett meg megint, hogy verset mondott a lányoknak, ráadásul nem is egy Anyám tyúkját.
Ráadásul szinte ő az egyedüli, aki megköszönni, ha levelet hoznak neki.
Szóval ígéretes a srác, de sótlan Edina miatt úgy tűnik, soha nem tudjuk meg mire lenne igazán képes.

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 13:24:07

Papó nem valami snowboard vagy síoktató külföldön?

pilar ternera 2012.03.28. 13:25:53

@cézé: @beacska: igen, erről korábban már beszéltünk, hogy normális melóhelyről nem lehet ide eljönni hülyéskedni 2 hónapra is akár...
sajna arról a monológról lemaradtam, de itt értesültem róla, hogy valami gáz volt vele...
mondjuk egy családi vállalkozás elbírhatja a távollétet, ha van aki helyettesíti, akár 2 hónapig is...

cézé 2012.03.28. 13:26:29

@Pácsó Ármándó: Téli szezonban, amikor az ácsoknak szakmájukban nem sok babér terem, akkor lehet.

cézé 2012.03.28. 13:28:08

@beacska: erről én is lemaradtam. Mindenesetre nekem továbbra is ő a legnormálisabb játékos.

Más. Alexa tegnap elég szánalmas volt, ahogy bizonygatta, hogy őt otthon mindenki szereti. Már csak az kellett volna, hogy hozzátegye, hogy anyukám is megmondta:)

pilar ternera 2012.03.28. 13:28:31

@Pácsó Ármándó: szezonban lehet, hogy az. nyáron meg izzad a kertben és ácsol. :-)

pilar ternera 2012.03.28. 13:29:14

@cézé: ami Alexát illeti: ott a pont! :D

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 13:33:04

@cézé: Tényleg majdnem sírt a riportban.

@Pilar Ternera: Jó a csaja Papónak, biztos sokat "gyalulnak a gyalupadon" :-)

mex18 2012.03.28. 13:39:23

Bocs az offtopic ért, de
Off:
Az a szomorú, hogy a való életben is a Papó félék húzzák a rövidebbet, a kamugépek még köztársaság elnökségig is eljuthatnak.

Off+:
(Meg is érdemeljük ahol tartunk, azé nem jutunk egyről a kettőre soha, mert a magyar genetikailag ilyen.)

pilar ternera 2012.03.28. 13:43:02

@Pácsó Ármándó: honnan tudod milyen a csaja? :-O)
le vagyok maradva! :-((((((((((((

Antoniooo 2012.03.28. 13:43:05

Sziasztok Tomi2-t én inkább Jasonnek hívnám :) / kib@szott Jason Statham /.
Noémit pedig inkább FSZK-nak rövidíteném :) az ugy nem olyan sértő nem ?

vécés jóska 2012.03.28. 13:43:48

@mex18: Teljesen igazad van, de ebben az esetben pont nem igaz, mert Muzsikus nem hiszem, hogy azt nézte, mikor kiejtette Papót, hogy most egy áccsal vagy egy brókerrel basz_szon ki.

pilar ternera 2012.03.28. 13:45:11

azért ne menesszük még a mennybe Papót, túl kevés ideig volt ő bent ahhoz, hogy ennyi jót feltételezzünk róla...
a bemelegítő időszakban könnyű kedvesnek lenni...
nekem sem volt vele bajom, de ki tudja, talán kivillant volna a foga, ha még marad...

gonoszkiralylany 2012.03.28. 13:47:04

a bejátszott Noémi - ÚjTomi párbeszéd alapján, lehet hogy úgy kapja valamelyik új a védettséget, hogy a többiek számára csak a ceremónián fog kiderülni, nem? a lányok mondjuk cetliken szavaznak, és a két fiú csak a riportban tudja meg h melyikük nyert.
ez így izgi lenne :)

pilar ternera 2012.03.28. 13:47:16

@Antoniooo: miért? minden kopasz, és izmos pasi az ő hasonmása? :-O)

mex18 2012.03.28. 13:49:42

@vécés jóska: nem azt nézte, hogy erős ?

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 13:52:12

@Pilar Ternera: dennis rodmann kollága linkelte be tegnap este

www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_2_gabor_szerelem

@Antoniooo: A tesóm férje néz ki így arcra, mint Tomi2 :-). Fel is hívtam és mondta, hogy ma egész nap azzal ugratták a kollégái, hogy ki nyer és ő mikor jön össze Nikivel :-)

pilar ternera 2012.03.28. 13:56:29

@Pácsó Ármándó: hát, igen. néz úgy ki, mint bármelyik bent lévő csaj! és alsó hangon is fiatalabb egy tízessel, minek rakoncátlankodott volna bent?
köszi! :-)

fofofo 2012.03.28. 14:03:25

Kár, hogy Edina beleesett Mátéba, és azóta unalmas lett. Pedig nagyon vagányan nyitott, ahogy Meláknak adta a kaktuszát.

Ződibaba 2012.03.28. 14:04:19

Ezt a Muzsikust küldje már haza valaki!!!!!Melák se semmi, de Muzsikos egy fokkal rosszabb, és tahóbb is, ha nekem negyed annyi önbizalmam lenne, mint neki...Nagyon gáz, úgy ahogy van, az egész ember, a halásznadrágjairól nem is beszélve. ILYEN NADRÁG NINCS IS!!!!Ettől a "család" dumától meg rosszul vagyok, és arra gondolok, hogy kivájom én is a bal szememet egy műanyag villával, ha még egyszer elmondja.
Viszont helyesbítenék!!!: Pít nem azt mondja Noéminek a ribancozás előtt, hogy nagyon lyány vagy még, hanem azt, hogy nagyon YOUNG vagy még!!! Néha olyanokat beszól Pít, hogy csak pislogok, bár ne tenné (zsírkutya, zsírsárkány).... :)) Egyébként én is minden reggel várom az írásodat, sokkal jobban szórakoztat, mint maga a műsor :))))

vécés jóska 2012.03.28. 14:07:18

@fofofo: Fordítva szerintem sokkal rosszabb a szitu, Mátéban lenne a legtöbb fantázia, de Edina miatt nagyon ellaposodott. Bár lehet hogy Naívából is lehetett volna egy érdekes karakter, de szerintem ő alapból sótlan.

mex18 2012.03.28. 14:09:07

Nekem Melákban az a röhejes, ahogy rángatja a száját, szemét és szemöldökét :)
Mint aki szalajt :)

cézé 2012.03.28. 14:10:07

Szép jány a papó csaja :)

cézé 2012.03.28. 14:11:46

@Ződibaba: Így igaz. Pl amit Nikivel szemben megenged magának, az se semmi. Tegnap előtt volt, talán, amikor evés közben a száját, mellét ekézte. Niki nagyon kulturáltan viselte, én már lehet nyakoncsaptam volna.

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 14:12:00

@vécés jóska: "szerintem ő alapból sótlan."
Azután a hihetetlen tréfa után amit az újakkal szemben kieszelt ? :-)

pilar ternera 2012.03.28. 14:17:07

Lehet, hogy a Máté-Edina duó uncsi és sótlan viszont nagy biztonságban vannak egymás mellett. Hacsak jól meg nem kavarják a dolgokat a szerkik, mert elunják őket (ami biztosan bekövetkezik), akkor ők végig együtt maradnának...
na, ezt nem fogják hagyni! :)

fofofo 2012.03.28. 14:23:40

@Pilar Ternera: elég, ha jön egy konfliktuskereső ember, aki védettséggel szétrobbantja őket, mint tavaly Pókmajom Zsömiéket. Persze nekik kisebb az esélyük erre, mert ott Ádám ellen ment az egész, Máté-Edina meg kis cukikák, nem zavarnak senkit (kibéve a nézőket)

pilar ternera 2012.03.28. 14:26:57

@fofofo: igen, meglehet, de aki bent marad közülük, az majd jól megbosszulja a másikat, miután telesírta a kispárnáját! :-)
ki merné ezt bevállalni/kockáztatni? ki az a bátor?;)

exilis 2012.03.28. 14:31:16

@fofofo: Engem nem zavar a Máté-Edina páros, aranyosak, értelmesek, ezzel kicsit ki is lógnak a csapatból. Amúgy is a játékmenet az ami izgalmassá teheti a műsort, mert az arra adott reakciók nélkül szerintem mindegyik pár "uncsi"
( engem a melák féle ostobaságok, meg a részeg anyázások nem szórakoztatnak)

fofofo 2012.03.28. 14:37:01

@Pilar Ternera: én bírnám, ha jönne még egy Pókmajom-szerű karakter. Egyébként Muzsikus a legszórakoztatóbb számomra, amikor okoskodik, és azt hiszi, hogy ő az új Don.

f.fredericks 2012.03.28. 14:41:36

Az megvan, amikor visszajöttek a randiról a csajok, Hiper mondta Muzsikusnak, hogy hanyagolja ezt a család dolgot, főleg TetkósTamás előtt?

cézé 2012.03.28. 14:41:52

@fofofo: én meg azt várom, hogy magát PM-et küldjék be. (Csírával :)

f.fredericks 2012.03.28. 14:45:00

@cézé: amúgy ez nekem is eszembe jutott, na akkor lenne sírás-rívás. :P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 14:45:18

@Pácsó Ármándó: Tudja fene, mindenki Kírát várja minden fórumon erre a kiírásra... Lehet vki réginek kiderül vmi küldetése? :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 14:50:01

Az a bajom, h GL-581 kollégával jobb genyaságokat találunk ki, mint amit a szerkik bejátszanak... Felpöröghetne máááááár...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.28. 15:03:58

@mex18: az a baj,hogy nem rossz, ha egy nővel poénkodni lehet és veszi a viccet.
az már inkább gáz, ha rajta nevetnek, nem vele...

beacska 2012.03.28. 15:04:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: nnna, EZT kérdeztem délelőtt is: hol lehet olvasni a ti eszmefuttatásaitokat? csatlakoznék, ha lehet...

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 15:05:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Milyen küldetésük lehet a régieknek?

Muzsikus: Minden nap máshová sz@rni

Máté: Farok szellőztetés esténként

Edina: Elcsábítani valakit

Noémi: Beszólásokkal kiejteni valakit

Pít: Minél több zsírral kezdődő szleng kifejezést használni

Krisztián: Arctánc

Levente: Titkos szövetség kötése/ ijesztgetni a macit éjjelente

Anikó: Legalább 12 ideges vihogás/óra

Niki: Nem szabad a vízbe menni/furcsa szemöldök használata minél tovább

Alexa: Felejthetőnek maradni

Á, tökre nem tudom ezt így elképzelni

beacska 2012.03.28. 15:06:52

én nem tartom kizártnak, hogy a szerkik hagyják a Máté-Edina vonalat zavartalanul futni. A játék kimenetele szempontjából érdekes kísérlet, hogy ezzel meddig lehet jutni, lehet-e nyerni. Engem pölö érdekel...

És nagyot lehet vele ütni, amikor Máté 15 millánál eldobja a gömböt ;))) lehet sajnálkozni vadul :)))

vécés jóska 2012.03.28. 15:09:12

@beacska: Mekkora lenne, ha Máté-Edina végig együtt maradna, majd a gömbdobásnál Edina dobná el 20 misinél, utána meg bevallaná, hogy végig taktikázott :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 15:12:39

@beacska: Sehol, privátba toljuk :D De ide is ki szoktuk írogatni :)
@Pácsó Ármándó: Nemtom... De sztem Kírát csak jövő7en fogják visszaküldeni, nem most...

beacska 2012.03.28. 15:13:17

@vécés jóska: igen, én is azon filóztam magamban, hogy a 15 misi uncsi...a 20..nnna, az ütne ;))

nekem Máté gyanúsabb. neki már többször bevágták, ahogy szenvtelen arccal mondja, hogy dobná a gömböt sííímán. Lévén, hogy már lement a buli, spoiler gyanús ;)

f.fredericks 2012.03.28. 15:14:24

@beacska: na jó, de ezt simán meg lehet fúrni, azzal, hogy bejön egy védett játékos, és a többiek rábeszélik, hogy álljon be mögéjük. (bár a családból max Hiperből és Nikiből nézem ki, hogy előbb utóbb leesne neki, hogy ez a két ember veszélyes - ahogy nézem még nem esett le senkinek.)

beacska 2012.03.28. 15:14:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: néha-néha...hiányollak is titeket :(((
Gliesét főleg, mert ő még ritkábban jön :(((...

pilar ternera 2012.03.28. 15:16:40

@beacska: ha van más érdekes történés, akkor lehet, hogy hagyják, de ha ilyen unalmas marad, akkor valamit kell csinálniuk...
engem nem zavarnak, de egymás nélkül lehet, hogy jobb karakterekké alakulnának

beacska 2012.03.28. 15:17:13

@f.fredericks: ha jól belegondolunk, nem is veszélyesek rájuk: a végére marad 2 pár. Nekik (Niki v. Anikó) csak annyit kell tenni, hogy a kiesett játékosokat maguk mögé édesgetni...bááár, ha nem szimpi az ellenfél páros (mint Linda a Szandra barátság miatt), akkor könnyebb dolguk van győztes párosnak lenni.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 15:17:29

@beacska: néha előjönnek a pinaleső trollok, olyankor nem szívesen jövök fel irkálni, mert csak felbaszom magam a butaságon :D

pilar ternera 2012.03.28. 15:19:01

@Pácsó Ármándó: a küldetés mindig titkos, ezeket meg ők nyíltan csinálják, tehát kizárt, hogy ez lenne a küldetésük! ;)

f.fredericks 2012.03.28. 15:21:12

@beacska: hát én még senkitől sem hallottam, hogy Edina vagy Máté antipatikus lenne nekik. Max Melák neheztelhetne Edinára, de ő meg sztem olyan, mint Guy Pearce a Mementoban, azt se tudja mi volt tegnap.

De majd kiderül, még azért jópár ember meg fog fordulni az Édenben.

Tényleg, előbukkant már az a srác akit anno mondtatok, hogy ott volt az Éden Partis képen és még nem volt a műsorban?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.28. 15:31:57

szerintem Pít barátunk amúgy meleg. figyelem ahogy beszél, és nekem egyértelműen úgy tűnik,hogy valami nem stimmt. vagy biszex, vagy homi.

Mátégyerek meg bizonyos szempontból nagyot nőtt a szememben.
ma, amikor 10 magyar felnőttből 7 igencsak megküzdene a Himnusz szövegével is, egy 25 éves fejből lenyom egy Dsida verset. azért ilyenkor látszik,hogy van még remény.

aztán hátha kinövi az ivást, és a pélómutogatást is egyszer..

gumibogyo07 2012.03.28. 15:34:48

@Papucs Orrán Pamutbojt:
a szám tényleg nem rossz de ez a csúny-színes-mindenféle felső volt rajta az édenbe is .... egy igazi keresztapa és "családfő" nem ilyenbe jár :):):)

pilar ternera 2012.03.28. 15:49:51

az extrában volt a verselés? :-O

pilar ternera 2012.03.28. 16:03:18

@Pácsó Ármándó: nem nézek extrát, ez abaj. :-( most meg nem tudom megnézni, de azért köszi, nagyon kedves tőled! :-) majd otthon bepótolom...

Nevem Earl 2012.03.28. 16:09:53

Hát nem t'om, ezt a részt untam, az első fele csak a shoppingolás volt, a másik meg a gyümölcsös buzulás. Persze ezzel nem a hogyvoltot minősítem.

ő-szinte 2012.03.28. 16:16:34

@f.fredericks: hat Alexa azert mar kifejtette ellenerzeset Naivaval kapcsolatban...:-)

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 16:21:37

Rikó Alexának az asztalnál: Gondolj bele, hogy te lány vagy
:-)

LoveMy 2012.03.28. 16:27:13

@Antoniooo:
ez sértés! Jason Sthatam nyomába nem értem az ÚjTom!

@Ződibaba:
Szerintem legkésőbb csütörtökön haza megy a Muzsik

@Pilar Ternera:
Szerintem Edina-Máté cex vonalába a szerkik nem nyúlnak bele direkt módon, mert csak ők hajlandó erre, más nem!

@totorunnal egyet értek, nekem is nagyon szimpi az Edina-Máté páros, viszont ujjelérésig való öntudatlan ivászat már taszít, főleg ha egy nő: Alexa...gáz!

horee6 2012.03.28. 16:27:55

@Alfonzina: Máté nálam is szintet lépett ezzel a pörformansszal. Nem hiszem, hogy sok 25 éves csak úgy Dsida Jenő verset tudna előhúzni a farzsebéből. Remélem, ha egyáltalán verseny volt, akkor ő nyerte meg. A két masszázs nem egy nagy vasziszdasz, Muzsiktól elvárható, hogy elpengessen valamit, Melák meg azt hiszi, a férfi sztriptíz csak arról szól, hogy a féltengelyt a lányok szájába gyömöszölje.

Amúgy hihetetlenül vicces az ostoba emberek magabiztossága, ami belőle és a Muzsikból árad. Meg Kírából.Ezértsem fog mindegyik hamar távozni.

beacska 2012.03.28. 16:28:20

@f.fredericks: hát sajnos, még nem került elő :(((...most azon gondolkodom, kivel volt egy képen, de nem ugrik be...majd megkérdezem Ladyt is ;)

beacska 2012.03.28. 16:30:11

@Alfonzina: Mátégyerek jogásznak készül. Tehát magyarból felvételizett. Tehát még az is lehet, hogy Vers-, és Prózamondóversenyen jeleskedett annó...már , ha van ma még ilyesmi ;)

horee6 2012.03.28. 16:31:34

Az meg külön vicces, hogy Melák szétsavazta Alexát, mert bekarmolt, előtte meg ő itta magát kétszer is összehányósra. Könyörgöm, ez az ember nem szobatiszta! :DDD

LoveMy 2012.03.28. 16:32:10

@Alfonzina:
Nekem is nagyon tetszett Máté verses előadása, sokkal jobban, mint pl: a Muzsik gitározása!

beacska 2012.03.28. 16:33:19

@Papucs Orrán Pamutbojt: akkor gyere gyakrabban a másikba, ott garantáltan nincsenek trollok ;)))

beacska 2012.03.28. 16:35:12

@LoveMy: jajjj, arról a gitározásról ne is beszéljünk! Úgy jártam vele, mint, amikor VV Csabi pengetett: átugrottam, ne is kelljen hallanom...ezért jó felvételről nézni az ilyesmit, lehet szelektálni ;)))

LoveMy 2012.03.28. 16:35:40

@Alfonzina:
Nekem is nagyon tetszett Máté verses előadása, sokkal jobban, mint pl: a Muzsik gitározása!

☺ágica (törölt) 2012.03.28. 16:36:19

nekem tetszik ÚjTomi. Muzsikust meg már nagyon ütném...

Sixx! Köszi az egészruhás HÉ képet:)

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 16:46:15

@Pilar Ternera: Vigyázz mert a 16 perc környékén Melák 20cm-ről beszél a kamerába

horee6 2012.03.28. 16:46:59

@beacska: szerintem a magyar felvételi csak félig releváns ebből a szempontból. Most 25 éves, tehát 6-7éve felvételizhetett... Én matekból felvételiztem tizeniksz éve, de tuti nem tudnám leírni a Thalesz-tétél bizonyítását. Bár lehet, hogy már erősen hülyülök.

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 16:57:12

@LoveMy: :-)

Az Éden extra végén (amit linkeltem), Niki mosdása és a maci után Anikó a delfines szobában becsukja az ablakot kisbugyi+fölsőben és megy az ágyba ahol közben Levi bent fekszik már betakarva!? Nocsak, nocsak...

beacska 2012.03.28. 17:00:29

@horee6: :)) a bizonyítás nem is kell a felvételihez, elég, ha használod ;)

beacska 2012.03.28. 17:01:41

@Pácsó Ármándó: ezt néztem én is, csak lusta voltam visszapörgetni, hogy ki fekszik az ágyban!!!!

horee6 2012.03.28. 17:12:10

@beacska: kb azóta nem használtam... csak nem matek tanár teccik lenni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 17:13:45

Szóval, feltételezem, h 2005-ben érettségizett Máté, mint én! Akkor jött be az új érettségi. Felvételi nem volt, csak a pontok. Beszámíttathatta a magyart, vagy a történelmet. Vagy, ha úgy jobb volt, akkor a 11. félévi és 12. év végi jegyeket.

@beacska: nem, nem, azt a csávót megismertem volna:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.28. 17:15:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja, tehát valós tudás nem kellett, hogy bejusson az egyetemre, mert csak a pontok számítottak.

Vadkörte82 2012.03.28. 17:16:05

@Pácsó Ármándó: megnéztem, tényleg az Elemző van Hiperrel..szerkik elbscták.

LoveMy 2012.03.28. 17:18:30

@beacska:
Most néztem meg az extra végét:
delfines szobában Anikó sötétít tangában, trikóban, az ágyban Levente!
Szerintem ez egy eltévedt jelenet a jövőből, nem? :)
Ez a felállás csak akkor jöhet létre, ha Anikó Leventét választja párnak, és a Mjuzik kiesik! Ez lesz csütörtökön, nem?
;)

LoveMy 2012.03.28. 17:19:35

@Vadkörte82:
nem akartam ilyen konkrét lenni, de szerintem is elb....! :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.28. 17:20:07

@beacska: azt kötve hiszem. ahhoz eléggé slendriánul szavalt, és ilyen artikulációval úgy vágják ki a Kazinczyról, mint a szél.

viszont pont ezért díjazom a verset, mert láthatóan szokott ilyeneket olvasni, ergo érdekli. pláne, ha még kedvence is van.

mex18 2012.03.28. 17:22:28

Meg kéne szelídíteniük azt a kis macifélét :)

yilane 2012.03.28. 17:42:54

Nem láttam az utóbbi adásokat, csak a hogyvoltokat olvastam,úgyhogy eléggé elvesztettem a fonalat az új lakókat illetően: újDani, újTomi, Rico, ők tulajdonképpen hány személy, kettő vagy három? Néztem a karakterhatározót, de az nincs frissítve sajna.

Ha a zsír szlengben okét jelent (ezt mintha már én is hallottam volna), akkor továbbra sem értem, hogy mit jelent a zsírkutya, illetve a zsírsárkány.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 17:59:16

@yilane: olyasmi lehet mint a "zsírkocka"... Gyakorlatilag ugyan úgy az okét fejezzük ki vele, illetve az aki használja, csak nyomatékosítja... Mint az oké, és az oké-zsoké...
Minden ilyentől kiserken a szőr a hátamon és feláll! :P
Miért nem lehet normálisan beszélni, nekem ez magas... Grr...

Pácsó Ármándó 2012.03.28. 18:04:12

@yilane: Újdani és Rico ugyanaz, bár ebben az évadban nincs másik Dani. ÚjTomi a legfrissebb, most van bent 7 fiú és 5 lány

yilane 2012.03.28. 18:09:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ő gondolom úgy képzeli, hogy normálisan beszél. :)Hány éves ez a Píít? Ránézésre bárhány lehet.

Nekem nincs bajom a normálisan adagolt szlenggel, értem ez alatt, hogy csak annyi szleng legyen egy mondatban, amitől még esélyem van megérteni azt, hogy mit is akar a másik. :)

Ezt a zsírsárkányt én spec. totál nem értettem, illetve gondoltam azt jelenti, hogy Noémi zsíros és házsártos is. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor itt olvastam a zsírkutyáról.

LoveMy 2012.03.28. 18:11:49

@Pácsó Ármándó:
ÚjDani? ezt még nem hallottam N'Rico-ra, de talán még a héten halljuk, aztán...
:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 18:15:03

@yilane: 34 éves
edenhotel.hu/2012/03/12/pit-34/

A zsírozáson kívül egyébként én bírom.. Vannak jó észrevételei... Pl a Újtomi csajkiválasztása után is ő kezdett el csak agyalni, h kicsit fura volt, mintha forgatókönyv szerint választotta volna a 3 lányt...

mex18 2012.03.28. 18:18:45

@Papucs Orrán Pamutbojt: elhiszem, hogy nem stimmel a srác, de nekem az tetszett amikor pantomimbe benyomta, hogy terminátor :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.28. 18:25:17

@mex18: Én csípem nagyon! Pít, Niki és Hiper nálam eddig jó... Újtomiba reménykedem... A többi mehet ahova akar :DD

yilane 2012.03.28. 18:28:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Köszi a linket, megtaláltam az új szereplőket is.
Különösebb bajom nincs vele, így már értem a young beszólását is.

Tkp. a többi fiút sem utálom: Az újakat nem ismerem, LMZ-t a múlt csütörtöki produkciója alapján eléggé bénának lőttem be, (azóta változhatott), Melák egyedi, Muzsikus annyira tenyérbemászóan hülye, hogy az már gyönyörű, Mátét pedig eléggé bírom.

Müszélia 2012.03.28. 18:55:48

dsida jenő nem is egy nagy költő.

p.o.p. 2012.03.28. 22:35:19

Ha már Guy Pearce-nél tartunk, szerintem ÚjTomi inkább rá hasonlít.
Pít viszont tényleg gyanús a nemi hovatartozását illetően...Meg Ríco is...
süti beállítások módosítása